Η εξυγίναση και η αγωνιστική ανάσταση του ΠΑΟΚ περνάει μέσα από τον κόσμο. Τελεία και παύλα.
Στήριξη σε Ζαγοράκη και κατ'επέκταση σε Σάντος. Όσοι δεν γουστάρουν ας γίνουν σκουληκι-άρης, μιας και ο Μπάγεβιτς ξέρει να φτιάχνει ομάδες...

Η εξυγιανση περναει μεσα απο αγωνιστικες επιτυχιες, απο τον κοσμο ξεκινησε περναει και θα τελειωσει
Ο κοσμος δεν ειναι μαζοχας ουτε καφρος να βλεπει μια 11αδα παρταλι και να τα χειροκροτει δεν ειναι λακαμας να πηγαινει γηπεδο και να βλεπει να σερνονται επαγγελματιες παιχτες και μαλιστα παχυλων συμβολαιων
Ο ζαγορακης το εχει παρει αυτο χαμπαρι και γι αυτο ξοδεψε καμποσα φραγκα για μεταγραφες αλλα δυστηχως με τον Σαντος βλεπω να την παταει, αλλωστε να θυμησω οτι ο ιδιος ο ζαγορακης, απ οτι τουλαχιστον γραφτηκε ειπε στον πορτογαλλο " γινε ο Σαντος που γνωρισα" αρα ουτε αυτος τον αναγνωριζει με τις λακαμιες που κανει.
Εγω δεν ειμαι γνωστης προπονητικης κρινω απο τα αποτελεσματα και με γνωμονα απ αυτα που ακουω τους ιδιους τους πρωταγωνιστες να λενε στην προκειμενη περιπτωση τον Σαντος, εχουμε λοιπον και λεμε:
1. οταν ανελαβε ειπε οτι παιχνιδι με παιχνιδι θα γινομαστε καλλιτερροι.....εγινε?
2. μετα το θραδυβουλο ειπε, δεν θα ξαναδειτε τετοιον ΠΑΟΚ ....εγινε?
3.το θα βελτιωθουμε το ειπε καμποσες φορες και μαλιστα το τονιζε μετα απο τα λιγα καλα αποτελεσματα
4.τριαδα σαλπι κατσουρ μπασινα και παιρνω λεει πρωταθλημα αρα δηλαδη οι υπολοιποι ειναι ή οχι σαρδελες?
5.Στοχος η τετραδα μετα η πενταδα και τωρα η πορτοκαλαδα για του χρονου με βαση το πλανο
6. μας εβγαλε αχρηστους ή μας αχρηστευσε ενα καρο παιχτες χωρις να τους δινει καθολου ευκαιριες η βαζοντας τους σε αλλες θεσεις που δεν μπορουν να προσφερουν με βαση τα χαρακτηριστικα τους (ιλιεφ, ηλιαδης, μπαιανο, λαζαρος, σβουρας, μπαλαφας, φρουντζα κλπ)
7. κατα τεκμηριο καλοι παιχτες ξεχασαν να κανουν και αυτο που ηξεραν, βερον γκαβρανσιτς
8.δεν ανεδειξε κανενα νεο, και οσοι επαιζαν καλα σε ενα ματς το επομενο εξαφανισμενοι, βαγγελης, γκονζαλες λακης
Οποιος εχει να πει ενα θετικο ας το γραψει!!!
δεν υπαρχει τιποτα ρε μαγκες ο ανθρωπος δε κανει δεν τραβαει η καλη μερα απο το πρωι φαινεται
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ = ΣΑΝΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ