Author Topic: Fernando Santos  (Read 191803 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #3920 on: August 30, 2009, 13:57:57 »
Εδώ "κολλάει" και το άλλο... Πιστεύεις πως θα πάρουμε κανένα σοβαρό ντέρμπι φέτος με τον Σάντος;; Γιατί πέρυσι κάναμε ότι είπες αλλά όχι στα ντέρμπι.. Και μην ξεχνάμε.. οι ομάδες ίσως έχουν ανανεωθεί και αυτές και μερικές μπορεί καλύτερα από τον ΠΑΟΚ..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3921 on: August 30, 2009, 14:06:22 »
φιλε αν παμε με τετοια λογικη στα ντερμπι κ τετοια ηττοπαθεια κ απο τους οπαδους σιγουρα θα τα χασουμε..

για ολα ο σαντος φταιει..το βρηκαμε..

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #3922 on: August 30, 2009, 14:08:13 »
darklord την πρωτη χρονια ενα διπλο εκανε ο σαντος
τωρα εσυ θα μου πεις για σαρδελες κλπ
κα θα σου πω εχεις δικιο,αλλα φιλε μου απο ολες τις ομαδες που ανεφερες το ροστερ ηταν σαφως χειροτερο απο το δικο μας και δεν εχουν και καμια φοβερη εδρα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3923 on: August 30, 2009, 14:27:50 »
Λαρισα, Τριπολη κ Ξανθη δεν εχουν φοβερη εδρα; Φοβερη εδρα σιγουρα δεν εχουν, αλλα εδρα που σπανια περναμε διπλο εχουν. Ξανθη φευγαμε με Χ κ λεγαμε παλι καλα, ηταν πρεμιερα. Τριπολη ειχαν χασει ολοι του ποκ εκει μεσα. Οσο για τα τυρια... τα γνωστα τυρια που σε μισουν οσο τπτ αλλο. Δεν ξερω τι πρεπει να γινει ειλικρινα, αλλα να φυγει ο Σαντος σιγουρα δεν ειναι λυση. Ειδικα τωρα. Αλλα ισως να μην ειναι λυση κ η προωρη ανανεωση του. Τον Μαιο βλεπουμε
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

baron

• Guest
« Reply #3924 on: August 30, 2009, 15:57:11 »
Τα τελευταία post δεν παίζονται σε μαλακια.

πρωταθλητισμός είναι να έχεις ΙΔΙΕΣ πιθανότητες να κατάκτησης τίτλο έναντι των ανταγωνιστών σου. ούτε 2 ούτε 6 βαθμούς.

Για τον ΠΑΟΚ αυτό σημαίνει : ΠΟΤΕ. Λόγου του οικονομικουπολιτικου και δεν ξέρω εγώ τι άλλο μας μένει μονο ένας δρόμος: Η ΕΥΡΩΠΗ.

Ευχάριστο santos και λοιπούς που ΚΑΙ φέτος θα ασχολούμαι με το πόσους πόντους θα είναι μπροστά μου ο γαύρος.

Ενώ το δικό σου προβάλει σοβαρά επιχειρήματα!! Πρωταθλητισμός = Πιθανότητες! Μάλιστα.

Δηλαδή το αν θα κάνεις πορεία πρωταθλητισμού είναι προδιαγεγραμμένο πριν ακόμα ξεκινησει το πρωτάθλημα ε?

Σαν τον περσινό ΠΑΟΚ δηλαδή, που ξεκίνησε με πιθανότητες να βγει με το ζόρι 4-5ος και κατέληξε 2ος στην κανονική διάρκεια. 

Λογικό το επιχείρημά σου και αποδεικνύεται και από τα γεγονότα!

Μήπως είσαι σουηδός ρε? Δεν είσαι έλληνας?

Στην ελλάδα όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πάρουν πρωτάθλημα? Για εξήγησε μας λοιπόν γιατί η υπερομάδα του 70 πήρε με την ψυχή στο στόμα 2?

Άλλο σαν Παόκι να απαιτώ η ομάδα να παίζει μπάλα και να προταγwνιsτη και άλλο να πιστεύω ότι με μια καλή ομάδα και προπονητή και τα διοικητικά σε ένταξη φάση ότι θα πάρω πρωτάθλημα .. που στο ελλαδιστάν!

Ο κύριος santos και η παρέα του, απέδειξαν ότι δεν ξέρουν που βρίσκονται. Για μένα χάθηκε η χρονια.

βγήκαμε δεύτερη  στην τελευταία season? Μήπως κερδίσαμε και όλα τα mats εναντίον του ποκ? Άλλο πρωτάθλημα παρακολουθώ μου φαίνεται.

η μονη πιθανότητα για ανάσταση οικονομική και ηθική είναι ο μονόδρομος της ευρώπης.

Εσύ κάτσε να ασχολείσαι με το αν θα τερματίσουμε 2 η 6 πόντους πίσω από τον πρώτο. Και ξεκινα να oneireuse δεν ξέρω εγώ τι.

Ο Santos έχει μιση season ζωή. Η θα είμαστε 1 με απόσταση 6 βαθμούς από τον δεύτερο και θα έχει κερδίσει όλα τα mats με το ποκ μέσα- έξω η ήρθε η ώρα να την κάνει.

Άσχετα από το αν πιστεύω στο προδιαγεγραμμένο του ελληνικού πρωταθλήματος η όχι, ως ΠΑΟΚΙ το απαιτώ.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #3925 on: August 30, 2009, 18:55:39 »
Ρε μαν αυτό που λες δεν έχει σχέση με το τι σημαίνει "κάνω πρωταθλητισμό". Κατά 99% έχεις δίκιο ότι αν φτάσεις σε σημείο να είσαι πολύ κοντά να το σηκώσεις δε θα σε αφήσουν εξωαγωνιστικά. Αλλά άλλο λεω εγώ και άλλο λες εσύ. Επαναλαμβάνω ότι "κάνω πρωταθλητισμό" σημαίνει κυνηγάω το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, δηλαδή είμαι ή 1ος ή αν όχι πρώτος πολύ κοντά στον πρώτο και το χάνω στις λεπτομέρειες. Και συμπληρώνω, μπορεί λόγω μπάτζετ να ξεκινάς με λιγότερες πιθανότητες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει. Και σου φέρνω παράδειγμα την περσινή πορεία που δεν την περίμενε κανένας μας. Πέρυσι πόσες πιθανότητες είχαμε να βγούμε 2οι ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;;; 

Ουφ!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

veron

• Guest
« Reply #3926 on: August 30, 2009, 19:14:48 »
Ευγε για 1 ακομα ματς, και ας φαω μπινελικια

thomas

• Guest
« Reply #3927 on: August 30, 2009, 19:16:51 »
Τι γίνεται με την ανανέωση του Σάντος;πρέπει να γίνει άμεσα

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #3928 on: August 30, 2009, 20:21:08 »
Μην χαίρεσαι... έχεις πολύ δρόμο μπροστά ακόμη.. τα γκολ ήταν οι αλλαγές σου..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3929 on: August 30, 2009, 20:41:50 »
Σήμερα όποιος θέλει μπορεί να το δει από δύο οπτικές αυτό που έγινε.
Είτε να πει πως ο Σάντος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα από Κουτσιανικούλη και Φιλομένο, γιατί οι εμμονές του με τους πιο αργούς ποδοσφαιριστές στη λίγκα, Ίβιτς, Κονσεϊσάο και Αναστασάκο είχαν καταντήσει αηδία.

Σε όλα τα φιλικά ετοίμαζε την ομάδα με αναναντικατάστατο τον Κονσεϊσάο και δεν έδωσε την ευκαιρία στον πιτσιρικά στα δυο ματς να δώσει ό,τι μπορεί.
Έχτισε την ομάδα πάνω στον Ίβιτς και κατάργησε τον Βερόν.
Και είχε αναπληρωματικό του Μουσλίμοβιτς τον Αναστασάκο κι όχι τον Φιλομένο που τον πετούσε στα άκρα σαν παρείσακτο.

Η άλλη οπτική είναι να πει κάποιος μπράβο που ξεκίνησε τον μικρό και μπράβο για την αλλαγή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο ημίχρονο του συστήματος, που απέδειξε πως παρόλες τις κατηγορίες που του προσάπτονται βλέπει παιχνίδι και αντιδρά όταν θέλει γρήγορα.

Δεν με νοιάζει ποια από τις δύο απόψεις επιλέγετε. Εμένα με νοιάζει πως είτε από ανάγκη, είτε από σκέψη βρέθηκε επιτέλους ο τρόπος που πρέπει να παίζει η ομάδα και πλεόν οφείλει ο προπονητής να δουλέψει πάνω σε αυτόν, πέρα από προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες. Γιατί αν και στο επόμενο δούμε Ίβιτς βασικό και σέντρα-γιόμα σέντρα-γιόμα θα σημαίνει πως είναι στόκος και δεν πρόκειται να δούμε χαΐρι πια. Ενώ τώρα που βρέθηκε η λύση στο γρίφο έχει την ευκαιρία να δουλέψει πάνω σε αυτό το σύστημα και αυτούς τους παίχτες 15 μέρες και να παρουσιάσει μια ομάδα να χαίρεσαι να τη βλέπεις όπως αυτή του δευτέρου ημιχρόνου κι όχι ξανά το έκτρωμα του πρώτου και των πρηγούμενων αγώνων.

Και το ιδανικό είναι πως η ομάδα άλλαξε (ελπίζω μια για πάντα) τρόπο παιχνιδιού χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει προπονητή. Γι' αυτό και δεν θα είναι παρωδική η βελτίωση ή λόγω ψυχολογίας.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3930 on: August 30, 2009, 20:51:12 »
2 πολυ σημαντικα στοιχεια για την παρουσια η οχι των δυο παικτων στην ενδεκαδα..

1.στα φιλικα ελειπε ο βιτολο..μαλλον θεωρει καταλυτικη την παρουσια του για να μπολιασει με διαφορετικο συστημα κ τους δυο αυτους παικτες..

2.ειχε ειπωθει εξαρχης οτι ο κουτσιανικολης θα ειναι ετοιμος το σεπτεμβρη..
κ σημερα σε διαστηματα του αγωνα κατα τη γνωμη μου ηταν πολυ καλυτερος απο τους προηγουμενους αγωνες ..αλλα σε αλλα διαστηματα χανοταν,εχανε μπαλα ευκολα κτλ κτλ..ειμαι σιγουρος οτι θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο γιατι ειναι μεγαλος παικτης κ τοτε  θα μπορει να εχει 90 ποιοτικοτατα λεπτα στην ενδεκαδα..ακομα θελει πολυ δουλεια..

veron

• Guest
« Reply #3931 on: August 30, 2009, 20:58:10 »
@Paokcure

Προσπαθω να διαβαζω παντα προσεκτικα οσο γραφεις, φανταζομαι δε θα εχεις αντιρρηση για κουβεντα...

Λες εχτισε...Σορυ αλλα το χτιζω βαρυ για μενα τουλαχιστον αναφερεται σε βαθος χρονου, το θεωρω λοιπον ελαφρως ατοπο...Η ομαδα αλλοιμονο αν εχει χτιστει για τον Ιβιτς κ τον καθε Ιβιτς δλδ..εχει ισως χτιστει για να παιζει με 10αρι συμφωνοι..

Η αλλη εφιαλτικη προοπτικη που δε θελω να σκεφτομαι ειναι ΑΝ τραυματιστει-τιμωρηθει ο Βιτολο στο 4-4-2 κ εν οψη φυγης του Γκαρσια μπορεις να μ πεις ποιος θα παιζει κοφτης;;;

Ο βερον;;; Τον λατρευω αλλα μονος κοφτης δυσκολο...
Ο αμπουμπακαρι;;; χμ....

Το 4-4-2 καλο και χρυσο αλλα σκεψου κ το υλικο που εχουμε τωρα..Αραγε στα ζορικα ματς και ξαναλεω ΑΝ εχεις που καποια στιγμη ΘΑ εχεις απουσιες τι γινεται;;;;

Δεν πρεπει να εχεις δουλεψει και κατι αλλο;;

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3932 on: August 30, 2009, 21:02:30 »
σε κάποιο σημείο στο β ημίχρονο αν κάνω λάθος διορθώστε είπαν ότι η αλλαγή του ίβιτς ήταν αναγκαστική οπότε μην το δένετε κόμπο ότι ξύπνησε ο σάντος  ;D

veron

• Guest
« Reply #3933 on: August 30, 2009, 21:05:32 »
Στο ρεπορταζ του ματς παντως στα site αναφερεται κοπωση και οχι τραυματισμος

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #3934 on: August 30, 2009, 21:09:44 »
ναι λένε πως ζήτηση την αλλαγή..
Πάντος.. πάνω κάτω.. όλοι λέμε πως κοιμάται ολίγον τι..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #3935 on: August 30, 2009, 21:12:44 »
κ ο μπαμπης ο σιουγιας το λεει?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3936 on: August 30, 2009, 21:13:47 »
Ο Σαντος στην συνετνευξη τυπου ειπε πως ο λογος της μεταλλαξης στο δευτερο ημιχρονο δεν ηταν η αλλαγη συστηματος, αλλα το οτι οι παικτες αποφασισαν να παιξουν πιο γρηγορα, δλδ οτι η μπαλα εναλασσοταν γρηγορα. Αυτο με ανησυχει λιγο, αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο στοκος ωστε να μην καταλαβε γιατι η ομαδα επαιξε καλυτερα. Για την ακριβεια, ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβε, οποτε περιμενω 15 μερες εντατικο 4-4-2.

Ο Σαντος ειπε συγκεκριμενα ¨"Στο δεύτερο μέρος όταν κερδίζαμε την μπάλα πηγαίναμε γρήγορα με στόχο το γκολ. Οι περισσότερες ευκαιρίες μας δημιουργήθηκαν από τις γρήγορες μεταβιβάσεις από άμυνα σε επίθεση παρά από προϊόν οργανωμένης επίθεσης. Η αλλαγή της εικόνας δεν έχει να κάνει με το σύστημα αλλά με τις πιο γρήγορες μεταβιβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο».
« Last Edit: August 30, 2009, 21:35:40 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3937 on: August 30, 2009, 21:31:11 »
Φίλε Veron δεν θέλω να το παίξω προπονητής και δεν εννοουσα τόσο το σύστημα όσο τους παίχτες και τις θέσεις τους. Αυτά που λες σωστά είναι και εμένα λίγο με νοιάζει αν θα παίξει ρόμβο, 4-3-3 ή ό,τι άλλο θελήσει. Εμένα με νοιάζει να μη κάνει αλχημείες για να χωράνε με το έτσι θέλω κάποιοι παίχτες, που κάνουν τον ΠΑΟΚ βαρετό και προβλέψιμο και δεν πάει άλλο.

Αν όπως λες δεν παίξει ο Βιτόλο ας ετοιμάσει από τώρα ένα εναλλακτικό πλάνο με τους παιχταράδες που έχει. Αυτός είναι ο προπονητής και ξέρει.

Εμένα με νοιάζει να αποβάλλει τις εμμονές του και να παίζουν αυτοί που δεν κάνουν τα μυαλά μας να πονάνε. Ιδίως μέσα στην Τούμπα. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίζει με τη Λειβαδιά εντός όπως έπαιξε στο πρώτο. Δεν γίνεται. Αλλά γιατί όχι και εκτός.

Θα δείξει πάντως σε 15 μέρες. Τότε θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του που πάμε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

veron

• Guest
« Reply #3938 on: August 30, 2009, 21:43:44 »
Φιλε Paokcure οταν λες εμμονες...δλδ εννοεις τον Ivic και οτι η αλλαγη 1 παικτη αλλαξε ολη την ομαδα;;; Αδυνατω να πιστεψω οτι ειναι τοσο απλο, για μενα ο ΠΑΟΚ σημερα προσπαθησε και στο 1ο να δειξει κατι διαφορετικο δεν το εκανε βεβαια σε καμμια περιπτωση, την ιδια γνωμη ειχαν κ αρκετοι που βλεπαμε μαζι το ματς στον Πανελληνιο σημερα, οτι προσπαθουσανε να παιξουν πιο γρηγορα..αλλα αυτο που με χαλασε-χαλαει απιστευτα ειναι οι ^%#&σεντρες...οχι αλλο καρβουνο ελεος..τη μπαλλα κατω..

Αν ειχε εμμονη επισης δε θα εμενε πιστος σε αυτην;; Αλλαξε κατι, ορθως και βγηκε σωστα στο γηπεδο..(Παρεπιπτοντως δε μ αρεσει ο Ιβιτς μην παρεξηγηθω..). Θελω να πω μηπως και το σωστο να λεγεται;

Και προφανως κουβεντα κανουμε για αυτο ειμαστε εδω  ;D κανεις δεν ειναι προπονητης

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #3939 on: August 30, 2009, 21:46:55 »
Ο Σαντος στην συνετνευξη τυπου ειπε πως ο λογος της μεταλλαξης στο δευτερο ημιχρονο δεν ηταν η αλλαγη συστηματος, αλλα το οτι οι παικτες αποφασισαν να παιξουν πιο γρηγορα, δλδ οτι η μπαλα εναλασσοταν γρηγορα. Αυτο με ανησυχει λιγο, αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο στοκος ωστε να μην καταλαβε γιατι η ομαδα επαιξε καλυτερα. Για την ακριβεια, ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβε, οποτε περιμενω 15 μερες εντατικο 4-4-2.

Ο Σαντος ειπε συγκεκριμενα ¨"Στο δεύτερο μέρος όταν κερδίζαμε την μπάλα πηγαίναμε γρήγορα με στόχο το γκολ. Οι περισσότερες ευκαιρίες μας δημιουργήθηκαν από τις γρήγορες μεταβιβάσεις από άμυνα σε επίθεση παρά από προϊόν οργανωμένης επίθεσης. Η αλλαγή της εικόνας δεν έχει να κάνει με το σύστημα αλλά με τις πιο γρήγορες μεταβιβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο».

Sorry αλλα με 4-4-2 δεν παιξαμε και στη χερεενφεν?...Γιατι εκει δεν ειδαμε την ομαδα πιο επιθετικη?.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ