Τα τελευταία post δεν παίζονται σε μαλακια.
πρωταθλητισμός είναι να έχεις ΙΔΙΕΣ πιθανότητες να κατάκτησης τίτλο έναντι των ανταγωνιστών σου. ούτε 2 ούτε 6 βαθμούς.
Για τον ΠΑΟΚ αυτό σημαίνει : ΠΟΤΕ. Λόγου του οικονομικουπολιτικου και δεν ξέρω εγώ τι άλλο μας μένει μονο ένας δρόμος: Η ΕΥΡΩΠΗ.
Ευχάριστο santos και λοιπούς που ΚΑΙ φέτος θα ασχολούμαι με το πόσους πόντους θα είναι μπροστά μου ο γαύρος.
Ενώ το δικό σου προβάλει σοβαρά επιχειρήματα!! Πρωταθλητισμός = Πιθανότητες! Μάλιστα.
Δηλαδή το αν θα κάνεις πορεία πρωταθλητισμού είναι προδιαγεγραμμένο πριν ακόμα ξεκινησει το πρωτάθλημα ε?
Σαν τον περσινό ΠΑΟΚ δηλαδή, που ξεκίνησε με πιθανότητες να βγει με το ζόρι 4-5ος και κατέληξε 2ος στην κανονική διάρκεια.
Λογικό το επιχείρημά σου και αποδεικνύεται και από τα γεγονότα!
Μήπως είσαι σουηδός ρε? Δεν είσαι έλληνας?
Στην ελλάδα όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πάρουν πρωτάθλημα? Για εξήγησε μας λοιπόν γιατί η υπερομάδα του 70 πήρε με την ψυχή στο στόμα 2?
Άλλο σαν Παόκι να απαιτώ η ομάδα να παίζει μπάλα και να προταγwνιsτη και άλλο να πιστεύω ότι με μια καλή ομάδα και προπονητή και τα διοικητικά σε ένταξη φάση ότι θα πάρω πρωτάθλημα .. που στο ελλαδιστάν!
Ο κύριος santos και η παρέα του, απέδειξαν ότι δεν ξέρουν που βρίσκονται. Για μένα χάθηκε η χρονια.
βγήκαμε δεύτερη στην τελευταία season? Μήπως κερδίσαμε και όλα τα mats εναντίον του ποκ? Άλλο πρωτάθλημα παρακολουθώ μου φαίνεται.
η μονη πιθανότητα για ανάσταση οικονομική και ηθική είναι ο μονόδρομος της ευρώπης.
Εσύ κάτσε να ασχολείσαι με το αν θα τερματίσουμε 2 η 6 πόντους πίσω από τον πρώτο. Και ξεκινα να oneireuse δεν ξέρω εγώ τι.
Ο Santos έχει μιση season ζωή. Η θα είμαστε 1 με απόσταση 6 βαθμούς από τον δεύτερο και θα έχει κερδίσει όλα τα mats με το ποκ μέσα- έξω η ήρθε η ώρα να την κάνει.
Άσχετα από το αν πιστεύω στο προδιαγεγραμμένο του ελληνικού πρωταθλήματος η όχι, ως ΠΑΟΚΙ το απαιτώ.