Author Topic: Fernando Santos  (Read 194191 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #3100 on: March 11, 2009, 08:09:45 »
http://sport24.yooblog.gr/2009/03/10/750/

Ôç óõììåôï÷Þ ôïõ ÐÁÏÊ óôçí ðñïêñéìáôéêÞ öÜóç ôïõ ÔóÜìðéïíò Ëßãê Ý÷åé óôï âÜèïò ôïõ ìõáëïý ôïõ ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò üóï êé áí äåí èÝëåé íá ôï ðáñáäå÷èåß. Ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò ðñéí áðü ôïí áãþíá ìå ôïí Ïëõìðéáêü óõíáíôÞèçêå êáé óõæÞôçóå ãéá ôï èÝìá ìå ôïí Èüäùñï ÆáãïñÜêç êáé ôïí ÆÞóç Âñýæá. Ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÄéêåöÜëïõ áíÝðôõîå ôá ðëÜíá ôïõ óýìöùíá ìå ôá ïðïßá îåêéíÜ ìéá ðåñßïäïò óõíôÞñçóçò ôçò ïìÜäáò êáé ðñïåôïéìáóßáò ãéá ôç äéáäéêáóßá ôùí play off.

Ï ÓÜíôïò åß÷å ùò ðñþôç ðñïôåñáéüôçôá ôçí åîáóöÜëéóç ìéáò èÝóçò ðïõ èá Ýäéíå ôï äéêáßùìá óôïí ÄéêÝöáëï íá ðáßîåé áãþíåò êáôÜôáîçò ôïí ÌÜéï. Ï âáèìüò ôçò éóïðáëßáò óôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Ïëõìðéáêü åîáóöÜëéóå êáé ìáèçìáôéêÜ óôïí ÐÁÏÊ ìéá èÝóç óôçí 5áäá ôïõ âáèìïëïãéêïý ðßíáêá. Ï ÓÜíôïò óôç óõíÝíôåõîç ôýðïõ ðïõ áêïëïýèçêå åðåóÞìáíå üôé ï ðñþôïò óôü÷ïò ôïõ åðéôåý÷èçêå ðñïåôïéìÜæïíôáò ôï Ýäáöïò. ÂÝâáéá ç ôïðïèÝôçóç ôïõ åß÷å áñíçôéêü áíôßêôõðï óôïõò öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ èåùñïýóáí áõôïíüçôï íá ôåñìáôßóåé ç ïìÜäá óôçí êïñõöÞ ôïõ âáèìïëïãéêïý ðßíáêá. Ãéá ôïí ÐïñôïãÜëï ôå÷íéêüò ôßðïôå äåí åßíáé áõôïíüçôï. Áõôü åßíáé ìéá Üëëç éóôïñßá ðïõ äåí åßíáé ôçò ðáñïýóçò íá áíáëýóïõìå.

Óôç óõíÜíôçóç ðñïðïíçôÞ, ðñïÝäñïõ êáé ôå÷íéêïý äéåõèõíôÞ áõôü ðïõ óõìöùíÞèçêå åßíáé íá åôïéìáóôåß ç ïìÜäá ãéá ôç äéáäéêáóßá ôùí play off ðñïêåéìÝíïõ íá åðé÷åéñÞóåé ôçí õðÝñâáóç. Ìç ðåñéìÝíåôå ðïôÝ íá áêïýóåôå åðßóçìá üôé áðïôåëåß óôü÷ï ãéá ôïí ÐÁÏÊ ç óõììåôï÷Þ óôçí êïñõöáßá äéáóõëëïãéêÞ äéïñãÜíùóç. Ôüóï ï ÆáãïñÜêçò üóï êáé ï ÓÜíôïò ìå ôïí Âñýæá èá åðéìÝíïõí óå êÜèå äçìüóéá ôïðïèÝôçóçò ôïõò üôé óôü÷ïò ðáñáìÝíåé ç óõììåôï÷Þ ôçò ïìÜäáò óôï Êýðåëëï ÏÕÅÖÁ ìåôÜ áðü áðïõóßá 3 åôþí. Ùóôüóï ïé êéíÞóåéò ôïõ ÐïñôïãÜëïõ Üëëá äåß÷íïõí. Ï ôå÷íéêüò çãÝôçò ôïõ ÐÁÏÊ áðïöÜóéóå íá îåêéíÞóåé áðü ôï ðáé÷íßäé ìå ôç ËÜñéóá, áëëáãÝò óôçí ïìÜäá. Ï ÓÜíôïò èá åöáñìüóåé ôï rotation ìå óôü÷ï íá îåêïõñÜóåé ðáßêôåò ( üðùò ï Âåñüí, ï Ìïõóëßìïâéôò, ï ÊïíóåéóÜï ) ðïõ äåí åß÷áí ôçí åõêáéñßá áðü ôï îåêßíçìá ó÷åäüí ôçò ðåñéüäïõ íá ÷áëáñþóïõí ðáñÜ ìüíï üôáí Þôáí ôñáõìáôßåò.

ÐáñÜëëçëá áðïöÜóéóå íá åöáñìüóåé ãéá ìéá óåéñÜ 7 – 8 ðáéêôþí Ýíá îå÷ùñéóôü ðñüãñáììá ðïõ èá ôïõò äþóåé ôçí åõêáéñßá íá áíáíåùèïýí êáé íá ðáñïõóéÜóïõí ôïí êáëýôåñï ôïõò åáõôü ôïí ÌÜéï. Ôï ó÷Ýäéï ôïõ ÓÜíôïò Ý÷åé êáé ìéá áêüìç ðáñÜìåôñï. ÁíáãêáóôéêÜ èá äþóåé ÷ñüíï óõììåôï÷Þò óôïõò õðüëïéðïõò ðáßêôåò ðïõ ïõóéáóôéêÜ èá äþóïõí åîåôÜóåéò ãéá ôçí ðáñáìïíÞ ôïõò óôçí ïìÜäá óôá åíáðïìåßíáíôá ðáé÷íßäéá ðñùôáèëÞìáôïò.

Ï ôå÷íéêüò ôïõ ÄéêåöÜëïõ Ý÷åé äåóìåõôåß íá ðáñáäþóåé Ýêèåóç óôïí Âñýæá ãéá ðáßêôåò üðùò ï ÌðáëÜöáò, ï ËÜêçò, ï ÇëéÜäçò, ï Ñßæïò, ï Ãëýêïò, ï ÌðéæÝñá, ï ÁíáóôáóÜêïò ( ðñïóèÝóôå êáé ôïí ×ïýôï ) ðïõ ç ðáñáìïíÞ ôïõò óôçí Ôïýìðá èá óõæçôçèåß áðü ìçäåíéêÞ âÜóç ôï êáëïêáßñé. Ï ÐïñôïãÜëïò áéóéïäïîåß üôé ìå ôï ðñüãñáììá ðïõ Ý÷åé åêðïíÞóåé êáé Þäç Ý÷åé èÝóåé óå åöáñìïãÞ üôé ç ïìÜäá èá ðáñïõóéáóôåß ðáíÝôïéìç ãéá ôéò áõîçìÝíåò õðï÷ñåþóåéò ôçò óôá play off. Ôï óôïß÷çìá åßíáé ìåãÜëï áëëÜ ïé ìåãÜëåò ïìÜäåò ÷ôßæïíôáé ìÝóá áðü äýóêïëåò êáôáóôÜóåéò. Êáé ï ÆáãïñÜêçò ìå ôïí  Âñýæá ôï ãíùñßæïõí êáëÜ.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3101 on: March 11, 2009, 09:20:01 »
[quote auth δεν λέω ότι ο Σάντος είναι άχρηστος αλλά την ποιότητα που έχει η ομάδα δεν έχει τις ικανότητες να την βγάλει προς τα έξω.

[/quote]
ελένη απλά αλλιώς είναι ο προγραμματισμός για να πας uefa αλλιώς είναι για να πας gl και αλλιώς για το βαλκανικό ο santos μιλούσε για πλάνο 3eτίας ας μην "περδεβουμε" τα πράματα ο παοκ έχεις τις βάσης δεν trws γκολ στην τούμπα ούτε με σφαίρες αν γίνει καλή μεταγραφική κίνηση του χρόνου θα πας καλύτερα
αν λειτουργούσαν η νομή του κράτους κανονικά έπρεπε φέτος να είσαι στην 4 εθνική τώρα είσαι δεύτερος έχεις αρχίσει ένα "ατηλικιτο" κέντρο έχεις κόσμο ενωμένο και πρόεδρο γαμάτο ας αφήσουμε την μιζέρια και κοιτάμε μπροστά προσωπικά δέχομαι οποιαδήποτε κριτική στο αγωνιστικό κόμματα αλλα σε μια ομάδα που μέχρι πέρσι απλός υπήρχε ας το βουλώσουμε επιτέλους έστω για λίγο τι ήθελες δηλαδή "λεμονιδες" "ματσουρακιδες" και να σου παίρνει το πρωτάθλημα ο κόκκαλης αν είναι έτσι ας γίνεις γαύρος

JamaicaN

• Guest
« Reply #3102 on: March 11, 2009, 15:45:10 »
Το απεφευγα να γραψω απο δω,το απεφευγα να γραψω απο κει τελικα δεν κρατηθηκα...
Διαβαζω διαφορα εδω μεσα και ειλικρινα προσπαθω να μπω στο μυαλο μερικων να δω πως σκεφτονται...
Αυτο που καταλαβαινω μες τις ακρες ειναι οτι πολλοι ειναι ετοιμοι με το δαχτυλο στην σκανδαλη να πυροβολησουν παικτες και προπονητη μετα απο καθε ηττα..
Θα ημουν πολυ ψευτικη αν ελεγα οτι δεν με πειραξε που δεν κερδισα τον γαυρο...Ισα ισα εδω και 3 μερες εχω κλειστει στον εαυτο μου μεχρι να αποβαλω την στεναχωρια απο μεσα μου και να δω λιγο πιο αντικειμενικα τα πραγματα.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι (και αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με),κανενας Σαντος δεν μας υποσχεθηκε πρωτη θεση στην βαθμολογια,κανενας Σαντος δεν μας υποσχεθηκε Κυπελλο..
Αν θυμαμαι καλα ειπε στοχος φετος της ομαδας ειναι το ουεφα και ουεφα βγαινουμε...
Γι αυτο λοιπον καθηστε καλα εσεις που ειστε ετοιμοι να βγαλετε χολη γιατι κανετε κακο και σε σας αλλα και σε μας που σας διαβαζουμε.
Ειναι μεγαλη ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ για ολους μας να ξεχναμε που ειμασταν περισυ (9η) και που ειμαστε φετος...
Αφου πια τα ξερετε ολα για τον Σαντος και πως πρεπει να δουλεψει ,να πατε τοτε με τις ευχες ολων μας και να γινετε εσεις προπονηταρες οπως ειρωνικα γραφτικε εδω μεσα...
Δεν θα κατσω να αναλυσω τα συστηματα του Σαντος και του καθε Σαντος,δεν ειμαι προπονητης...Ειμαι ενας απλος φιλαθλος που λατρευει αυτην την ομαδα,και θα πρεπει να ειμαι ευχαριστημενη οταν στα 2/3 του πρωταθληματος ειμαι δευτερος...
Γι αυτο λοιπον αφηστε τις ειρωνιες και τις κακιες για τον προπονητη της ομαδας και σκεφτητε που ειμασταν και που ειμαστε...
Σιγα σιγα χτιζετε η ομαδα και κυριο μελημα μας ειναι να ειμαστε κοντα στην ομαδα και οχι να κραζουμε...Αυτες τις κακες συνηθειες τις εχουν αλλες ομαδες της πολης και οχι εμεις...
Τοσα χρονια κανεις δεν μας υπολογιζε,τοσα χρονια ηρθαν προεδροι που ξεκοκαλιζαν τον ΠΑΟΚ,τοσα χρονια γινετε ΑΓΩΝΑΣ χωρις βοηθειες του κρατους,χωρις αρθρα 44,και τα χρεη ολο και περισσοτερα..
Επιτελους αρχιζουμε σηκωνουμε κεφαλι ξανα,και αυτο γινετε με την προσπαθεια ολων μας...
Γι αυτο χαλαρωστε μερικοι με τις ιδεες που εχετε στο κεφαλι...και παλι καλα να λεμε...

υγ.Ελενη μιζερος δεν ειναι ο προπονητης κοπελα μου...μιζεροι ειναι ολοι οσοι ξεχνανε απο που ξεκινησαμε και που εχουμε φτασει...
Αυτα!!!!
:thumbok:

Εγω παντως  φαλοκρατης  δεν ειμαι...Ισα ισα το αλλο φυλλο το εχω σε μεγαλη υπολειψη :P

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #3103 on: March 11, 2009, 17:06:52 »
Ειμαι Σαντοσκυλο!

@KATISΙ4
μπραβο σου, τα μυαλα μας στο κεφαλι.

tasosfragos

• Guest
« Reply #3104 on: March 13, 2009, 16:32:38 »
εγώ λέω να ξαναπάρουμε τον Αναστασιάδη

zan

• Guest
« Reply #3105 on: March 13, 2009, 16:38:57 »
Εγω λεω να **********

Edit Capricorn

όχι έτσι..
« Last Edit: March 13, 2009, 17:16:07 by Capricorn »

makptol

• Guest
« Reply #3106 on: March 13, 2009, 17:06:04 »
εγώ λέω να ξαναπάρουμε τον Αναστασιάδη

μα ρε τασο και ο ιδιος ο αναστασιαδης ειπε οτι ειναι μεγαλη μαγκια του ζαγορ που κρατησε τον σαντος που ειναι πολυ καλος προπονητης .....τι θες να παμε κοντρα στην θεληση του αγγελου.....?

Lydia_4

• Guest
« Reply #3107 on: March 14, 2009, 12:31:01 »
Πω πω τι ειστε εσεις ρε γμτ? Τοση γκρινια και κλαψουρα, δηλαδη tasosfragos  τι περιμενες εσυ φετος να κανει ο σαντος ωστε να πιστεψεις οτι ειναι καλος προπονητης? Δε σου φτανει δηλαδη που ειμαστε στη 2 θεση? Τι θες champions league για να νιωσεις οκ? Οταν λετε κατι τετοια πραγματα καταλαβαινω γιατι εδω στην ελλαδα το ποδοσφαιρο παει τοοοοσο καλα....Επρεπε να ημασταν παλι στην 9 θεση για να σας εβλεπα τοτε τι θα λεγατε...

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3108 on: March 14, 2009, 13:17:13 »
ναι ρε τάσο δεν έχει...!!! ok!....είχε ο άγγελος k ο ντούσαν που γαμούσες k έδερνες στο champions league...

BUDAPEST 4

• Guest
« Reply #3109 on: March 14, 2009, 14:42:54 »
παιδια...
εκτος απο τον αναστασιαδη...
αν θελετε εχει κ αλλους τσοπανηδες να παρουμε...
αφου επιμενετε...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #3110 on: March 14, 2009, 15:00:53 »
Ο Σαντος για μενα ειναι μια καλυτερη version του Αγγελου. Αλλα μετα την φετινη αποτυχημενη χρονια πρεπει να παρει τον μπουλο..Αν ειναι δυνατον να χασω το πρωταθλημα φετος...ακομα και με τον Φρινγκερ θα το παιρνα..  Και ξαναλεω, αν δεν παιξει με 3 καθαροαιμους επιθετικους ,νικη με το ΠΟΚ δεν θα κανουμε..ΠΑΟΚ εισαι, οχι Μπενφικα, Πορτο και τα αλλα λοιμα της Πορτογαλιας...Καλα τα λεει ο Ζαγορας, αλλα δεν τον ακουει κανεις.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3111 on: March 14, 2009, 16:17:10 »
ειρωνικά τα ελεγε ο  Georgie-4- αδερφε...
αμα δεις πιο πανω τις θεσεις του θα καταλαβεις πως προφανως τα λεει ειρωνικα  ;D

tasosfragos

• Guest
« Reply #3112 on: March 14, 2009, 20:30:06 »
υπάρχουν και αλλοι εκτος απο τον αγγελο όπως ο Λίνεν

makptol

• Guest
« Reply #3113 on: March 14, 2009, 21:24:40 »
τασο εισαι τελειως αλλου εκτος κλιματος ........... ???

Callahan

• Guest
« Reply #3114 on: March 14, 2009, 22:05:42 »

Toν Κωστίκο ξέχασες!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #3115 on: March 15, 2009, 05:57:11 »
φιλε το κανες μια το κανες δυο το κανεις και τριτη...ψαχνεσαι για μανουρες?αντε πανε δες κανα κρικετ και ασε τη μπαλα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zan

• Guest
« Reply #3116 on: March 15, 2009, 10:23:57 »
ο ΠΑΟΚ εχει προπονητη τον Φερναντο Σαντος μεχρι το 2010. Μην κουραζεται το μυαλο σας καποιοι εδω μεσα τζαμπα.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #3117 on: March 15, 2009, 14:18:35 »
Ρε παιδιά, μην αρπάζεται κατευθείαν τον tasosfragos.
Πιτσιρικάς είναι (13 χρονών) όπως έγραψε σε παλιότερο post του.
Τους μικρούς ΠΑΟΚτσήδες πρέπει να τους διαπαιδαγώγουμε πρώτα και μετά να τους μαλώνουμε.
Να νοιώσουν την κοινότητα του PAOKWORLD σαν το σπίτι τους για να διδαχθούν οπαδιλίκι και σωστή συμπεριφορά.
Αυτά που μαθαίναμε μικρότεροι εμείς μέσα σε έναν σύνδεσμο, μπορεί να το κάνει η κοινότητα μας σε παιδιά που μεγαλώνουν μπροστά σε ένα pc.

Τασούλη, είσαι μικρός για να γραφτείς σε σύνδεσμο.
Αν χρειαστείς εισιτήριο σε κάποιον αγώνα, στείλε μου pm. Θα προσπαθήσω να σε ικανοποιήσω.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #3118 on: March 15, 2009, 18:36:43 »
Καλά, είναι 13 χρονών και γράφει σε φόρουμ; Εγώ 13 ούτε μέχρι το περίπτερο δεν μπορούσα να πάω.
Τα καινούργια μοντέλα είναι πιο εξελιγμένα....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #3119 on: March 15, 2009, 19:54:59 »
agraf δες αυριο τατιανα στεφανιδου που θα χει ρεπορταζ για τη σεξουαλικη ζωη των νεων που οπως λεει μια ερευνα πλεον ξεκιναει απο τα 13... :P :P ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!