Author Topic: Fernando Santos  (Read 198369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #2280 on: October 20, 2008, 17:06:27 »
Mιλαμε για εναν ΟΦΗ που παει απο το κακο στο χειροτερο....
Μιλαμε για εναν αρη που απλα ειναι ο εαυτος του-σκατα δηλαδη
Μιλαμε για εναν πανθρακικο που ειναι νεοφωτιστος....
Παλαλέ,άσε μας ρε αδερφέ μεσημεριάτικα.Εντάξει σε πολλούς δεν αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Σάντος.Αλλά είμαστε πολλά βήματα πιο πάνω από οποιαδήποτε προηγούμενη χρονιά.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2281 on: October 20, 2008, 17:29:54 »
Σταθερή και πολύ δυνατή άμυνα ακόμα και χωρίς Contreras=πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

kp-83

• Guest
« Reply #2282 on: October 20, 2008, 17:42:52 »
Σίγουρα το ποδόσφαιρο με τον Σάντος δεν θα μας αρέσει γιατί είναι της λογικής κρατάω το 0 στην άμυνα και μπροστά ότι βγει.Αν δεν μπορώ να κερδίσω καλύτερα να μην χάσω.Αυτός είναι δεν αλλάζει και θα πρέπει να το συνηθίσουμε. Ως προπονητή δεν τον πάω αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρει ο πρόεδρος που τον εμπιστεύεται.Στην κακή επιθετική λειτουργία της ομάδας εκτός απ τον προπονητή φταίει και το γεγονός ότι δεν έχει και τους κατάλληλους παίκτες.Με αυτό το σύστημα θα πρέπει τα δεξιά αριστερά χαφ και  ο επιθετικός χαφ να κάνουν κίνηση δεύτερου φορ και να βοηθούν τον τεράστιο Μουσλίμοβιτς.Αυτόν τον καιρό και ο Σέρτζιο ο Παντελής και ο Ίβιτς είναι χάλια και δεν μπορούν να βοηθήσουν.Όπως επίσης και ο πάγκος δεν μπορεί να δώσει λύσεις.
    Και μένα δεν μ αρέσει ο Βόσνιος να μην υποστηρίζεται και να μην εκμεταλευόμαστε τον παικταρά.Αλλά απ την άλλη είμαστε αήττητοι και μέσα στους στόχους μας και σε σχετική καλούτσικη θέση στη βαθμολογία βάση του προγράμματος που είχαμε.
     Για μένα οι καλύτεροι προπονητές για το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι οι Μπάγεβιτς και Αναστασιάδης και οι 2 δεν γίνεται να έρθουν οπότε άντε δεν γουστάρεις Σάντος ποιον να φέρεις;;Τον λεμονή , τον Παράσχο ή τον Δώνη;;;; 
    Και ο Βανδής έδιωξε τον Πορτογάλο για να παίξει τάχα επιθετικά και μπαλάρα άλλα μπάλα δεν έπαιξαν ούτε και θα παίξουν...
     Οπότε υπομονή και ας τον κρίνουμε τον προπονητή στο τέλος της χρονιάς.Μακάρι να μπορέσουμε να κερδίσουμε τα λοιμά και στα ντέρμπυ ας φερνουμε χ!!!Στο τέλος πάντα θα θυμόμαστε το αποτέλεσμα και όχι την μπαλάρα.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2283 on: October 20, 2008, 17:49:09 »
εγω αυτο που ξερω μαγκες ειναι οτι επι αγγελου και μπαγεβιτσ(κυριως με τον δευτερο) παιζαμε πολυ καλυτερη μπαλα......δυστυχως ομως ποτε δεν καταφεραμε να χτυπησουμε ενα πρωταθλημα.....πηραμε 2 κυπελλα μεγαλη μαγκια αλλα ως εκει....

τωρα με σαντος βλεπεις πολυ χειροτερη μπαλα αλλα η καλη αμυνα δινει βαθμους.....
ας τον αφησουμε φετος και του χρονου μ αυτο το στυλ τι μπορει να πετυχει και βλεπουμε....αν μπορεσει ο σαντος μ αυτον τον τροπο να με βγαλει champions league η να παρει πρωταθλημα θα ναι μαγκια του.....φετος λιγο δυσκολο βεβαια του χρονου ισως...

το πολυ πολυ στο τελος της επομενης χρονιας τον αλλαζουμε....ας δουμε ομως και ως παραδειγμα τι επαθε η αεκ,και τωρα συνεχεια αλλαζει προπονητες...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

shaman4

• Guest
« Reply #2284 on: October 20, 2008, 18:08:07 »
εάν είχαμε δυο mouslimovic να δω τι θα λέγατε?

Το πρόβλημα είναι τα χρέη.an δεν είχαμε χρέη τώρα θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα.
Μια χαρά δουλειά κάνει ο santos με αυτούς που έχει...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #2285 on: October 20, 2008, 18:48:29 »
pantws kaka ta psemata, penalti htan ston musli alla kai autos eprepe na soutarei nwritera, twra tha mou peite edw xeskizetai o anthropos monos se olo ton agwna, tha ta kanei ola teleia?

Φίλε no more greeklish λέμε  :-[
« Last Edit: October 20, 2008, 18:58:28 by Capricorn »
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

LFPADRAM

• Guest

ðáëáëüò

• Guest
« Reply #2287 on: October 20, 2008, 19:36:42 »
Mιλαμε για εναν ΟΦΗ που παει απο το κακο στο χειροτερο....
Μιλαμε για εναν αρη που απλα ειναι ο εαυτος του-σκατα δηλαδη
Μιλαμε για εναν πανθρακικο που ειναι νεοφωτιστος....

αν ειστε ευχαριστημενοι εσεις οκ, εγω δεν ειμαι...

περιμενα μια ομαδα διαφορετικα στημενη , να μην παιζει καθαρα μπαλα για να μην χασει....το οτι εχουμε την καλυτερη αμυνα παλι δεν εχει σημασια....μακαρι να ειχαμε χασει ενα ματσ που πηραμε "Χ" και να κερδιζαμε ενα αλλο....ποιο πολλους βαθμους θα ειχαμε....

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ-ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.....

Αν ολοι ειναι αχρηστοι εμεις θα παρουμε πρωταθλημα χαλαρα...........
ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΝΟΜΠΑΡΙΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΙΚΡΕΣ.....
κατα τα αλλα ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ....ΑΕΤΣ ΚΕΝ ΠΑΛΑΛΕ ?
 :)

αέτσ εν makptol!να λελεύω σε!

κοιτάξτε, κατανοώ την προσπάθεια όλων να κρατήσουμε τις ισορροπίες..αναφέρθηκαν πριν ονόματα προπονητών οι οποίοι πιστύω είναι καλύτερα του δον φερνάντο αλλά οκ, ειναι παρελθον....όσο ακόμα παίρνουμε αποτελέσματα και εύχομαι να συνεχίσουμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα, κανείς δεν θα βλέπει μπροστά του τα μεγάλα λάθη του δον, και όλοι θα στέκονται στο αποτέλεσμα....

εάν όμως αδέρφια τύχει, λεώ τύχει και γίνει καμία στραβή και μας πονέσει, τότε τί θα γίνει???

Γιατί δηλαδή γ@μώ την ελληνική νοοτροπία μου γ@μώ να ψαχνόμαστε ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ????
ΓΙΑΤΙ να περιμένουμε να ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ όταν είναι φανερές οι αδυναμίες της ομάδας-προπονητή και να ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΣΥΛΟ ΕΠΙΛΟΓΩΝ????

----------------

ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ......

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2288 on: October 20, 2008, 19:43:10 »
μας εχει δωσει ελπιδα οτι παμε για κατι καλο φετος μεσα σε ενα καλοκαιρι κι εσεις τον κραζετε??
αυτες τισ προσδοκιες μηπως σας τις δημιουργησε ο ιδιος με την ομαδα που εχει στησει?
εχετε δει πολλες φορες τον ΠΑΟΚ με 12 βαθμους στους 6 πρωτους αγωνες με 3 ντερμπι?
11 παιχτες εχει.αυτοι ειναι ολοι κι ολοι αντε και 2 αλλαγες.
ειδατε πολλες φορες προπονητη στον ΠΑΟΚ που να εργαζεται σοβαρα κ να μη λεει παπαριες?να ακολουθει ενα προγραμμα?

αυτο για οσους τον κραζουν χωρις ουσιαστικα να εχουν σκεφτει γιατι.απλα γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος.
ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ιδεα αλλα σαν ομαδα τοσα χρονια δεν ηταν.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

ðáëáëüò

• Guest
« Reply #2289 on: October 20, 2008, 19:53:27 »
όχι παράθεση του αμέσως προηγουμένου πόστ

Αδερφέ μου να σου απαντήσω

ελπίδα δεν μας δίνει κανείς...την έχουμε στο dna μας ολοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ...
θα σου θυμίσω γιατί έχεις ξεχάσει μάλλον ότι οι ελπίδες που εσύ αναφέρεις δεν ειναι ενός καλοκαιριού, μιας και ο δον φερνάντο έχει έρθει ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ....

Οι ελπίδες που αναφέρεις δεν τις γέννησε ο δον, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ τους προπονητές που είχε ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν δεν έπαιζε τέτοιο αντιποδόσφαιρο κατα διαστήματα όπως κάνει ο ΠΑΟΚ του δον φερνάντο.....να σου θυμίσω την περσινή ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ για την οποία φέρει ΕΥΘΥΝΗ και ο δον...

να σου θυμίσω ότι και στο παρελθόν που δεν είχαμε παίχτες όπως φέτος , όλοι οι προπονητές είχαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την διάθεση να παίξει η ομάδα κλή μπάλα.....
« Last Edit: October 20, 2008, 21:18:35 by Capricorn »

manos4

• Guest
« Reply #2290 on: October 20, 2008, 20:11:33 »
παλαλε εγω νομιζω οτι η γρια παιζει πολυ καλο θεαματικο ποδοσφαιρο και αν  συνεχισει ετσι θα πεσει σιγουρα
με τους σκαρμουτσους τι θεαματικο ποδοσφαιρο παιζαμε ?
και ποσους βαθμους διαφορα ειχαμε απο τους τρεις ? 30 ΒΑΘΜΟΥΣ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2291 on: October 20, 2008, 20:12:59 »
τοτε που λες ειχες μπαλαφα βασικο αμυντικο χαφ η τετρατζε?
ειχες σαλμον η ναλιτζη φρουσο γεωργιαδη παντελο στα καλα του κ δε συμμαζευεται?

οταν λοιπον παιζαμε επιθετικο ποδοσφαιρο,βγαιναμε τεταρτοι με διαφορα 20 ποντων απο τον 3ο η τον 1ο.
και ναι παιζαμε μπαλαρα αλλα στο παναχαικη-ΠΑΟΚ με 0-3 ημιχρονο ηρθαμε 3-3 και κλαιγαμε.

τωρα παιζουμε καλο ποδοσφαιρο ουσιαστικο,πιθανοτατα θα βγουμε 3οι-4οι με σχετικα μικρη διαφορα απο τους πιο πανω.αντιστοιχο παραδειγμα με πριν : βαλαμε γκολ στην κομοτηνη πηραμε 3 βαθμους.δε βαλαμε γκολ στον εργοτελη,πηραμε εναν.

ο καθε προπονητης εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του.η σουμα και του μπαγιεβιτς κ του αγγελου ηταν θετικη οποτε τα οποια λαθη τα ξεχνουσες.
καντε αυτο το πραμα και με τον σαντος αφου ξεκαθαρα κ γι'αυτον η σουμα ειναι θετικοτατη.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2292 on: October 20, 2008, 20:22:29 »
εγω προτεινω να παρουμε το δωνη τωρα που θα τον διωξουν με τις κλωτσιες απο το χανουμι. :P
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #2293 on: October 20, 2008, 20:24:19 »
Μην ξεχνάτε όμως πως στις μεταγραφάρες του καλοκαιριού συντέλεσε και ο Σάντος.... Σιγά μην ερχόταν ο Βεϊρίνια πχ χωρίς Σαντος... Γενικά, αν θες να έρχονται σοβαροί παίχτες στην ομάδα σου πρέπει να έχεις και ενα προπονητή που να τον ξέρει η μάνα του τουλάχιστον.... Αμα πορευτείς με Παράσχους κτλ το πολύ κάνα Μπαϊάνο θα ξαναφέρεις....
Μην ξεχνάτε επίσης ότι με προπονητή τον Άγγελο τώρα θα είχαμε βασικούς τίποτα λιμά τύπου Γιασεμάκη και Σκαρμούτσου ή κάνα Mama Africa όπως ο αλήστου μνήμης (ποδοσφαιρικά) Θενκγκόντ Αμαφούλε... Επι Ντούσαν δε η μισή ομάδα θα είχε κατάληξη - ιτς στο όνομα της και ένα μεγάλο ποσοστό των μισθών τους θα κατέληγε στην τσέπη του μεγάλου προπονητή....

Για να επιστρέψω  on topic στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό....Ούτε εμένα μου αρέσει ο ΠΑΟΚ του Σάντος αλλά με το τσούκου τσούκου μάζεψες 12 βαθμούς σε 3 ντέρμπυ και 3 ματς εκτός... Δεν είναι και άσχημα αν ακόμα αναγκάζεσαι οικονομικά να έχεις ποδοσφαιριστές στην ομάδα τύπου Σβούρα ή Λάκη....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2294 on: October 20, 2008, 20:25:15 »
μας εχει δωσει ελπιδα οτι παμε για κατι καλο φετος μεσα σε ενα καλοκαιρι κι εσεις τον κραζετε??
αυτες τισ προσδοκιες μηπως σας τις δημιουργησε ο ιδιος με την ομαδα που εχει στησει?
εχετε δει πολλες φορες τον ΠΑΟΚ με 12 βαθμους στους 6 πρωτους αγωνες με 3 ντερμπι?
11 παιχτες εχει.αυτοι ειναι ολοι κι ολοι αντε και 2 αλλαγες.
ειδατε πολλες φορες προπονητη στον ΠΑΟΚ που να εργαζεται σοβαρα κ να μη λεει παπαριες?να ακολουθει ενα προγραμμα?

αυτο για οσους τον κραζουν χωρις ουσιαστικα να εχουν σκεφτει γιατι.απλα γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος.
ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ιδεα αλλα σαν ομαδα τοσα χρονια δεν ηταν.

Αδερφέ μου να σου απαντήσω

ελπίδα δεν μας δίνει κανείς...την έχουμε στο dna μας ολοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ...
θα σου θυμίσω γιατί έχεις ξεχάσει μάλλον ότι οι ελπίδες που εσύ αναφέρεις δεν ειναι ενός καλοκαιριού, μιας και ο δον φερνάντο έχει έρθει ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ....

Οι ελπίδες που αναφέρεις δεν τις γέννησε ο δον, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ...

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ τους προπονητές που είχε ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν δεν έπαιζε τέτοιο αντιποδόσφαιρο κατα διαστήματα όπως κάνει ο ΠΑΟΚ του δον φερνάντο.....να σου θυμίσω την περσινή ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ για την οποία φέρει ΕΥΘΥΝΗ και ο δον...

να σου θυμίσω ότι και στο παρελθόν που δεν είχαμε παίχτες όπως φέτος , όλοι οι προπονητές είχαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την διάθεση να παίξει η ομάδα κλή μπάλα.....

αυτο που λες εχει μια βαση.....π.χ. περσι ο βαζελος επαιρνε τα ματσακια οπως εμεις περιπου.....οταν ομως χρειαστηκε να παει στη ξανθη να βγει μπροστα και να κερδισει εφαγε μια ξεγυρισμενη τριαρα.....

εμεις ομως δεν εχουμε δει τον ΠΑΟΚ ακομα να αγωνιζεται ειδικα μεσα στη τουμπα με τους μικρομεσαιους.....αεκ ηταν πρωτη αγωνιστικη....με αρη ειμασταν απαραδεκτοι συμφωνω....με βαζελο εχτες ειχαμε απουσιες....

ας περιμενουμε να φτασει 10η αγωνιστικη π.χ και θα βγαλουμε καλυτερα συμπερασματα.....να παιξουμε με λιβαδια με πανιωνιο....θα φανει....

lλαθος παραθεση...στο προηγουμενο σου κειμενο ηθελα να απαντησω...
« Last Edit: October 20, 2008, 20:30:32 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #2295 on: October 20, 2008, 21:02:24 »
6 αγώνες,με τους 3 να ειναι ντερμπυ,και ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ 1(ΕΝΑ)ΓΚΟΛ.Δε νομίζω να το έχει πετύχει αλλος προπονητής την τελευταια 20-30ετια.Ειμαστε και δευτεροι,ΑΗΤΤΗΤΟΙ και με τετοιες εμφανίσεις πολύ πιθανόν να μεινουμε έως το τέλος του πρώτου γύρου.
Ολα αυτά δεν είναι τυχαία...ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΣΑΝΤΟΣ

*Δεν με ενδιαφέρει να παίζει ο ΠΑΟΚ ωραίο ποδόσφαιρο.3 ΠΟΝΤΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΘΕΛΩ.

kospatras

• Guest
« Reply #2296 on: October 20, 2008, 21:21:53 »
γαμω τον μπαγιεβιτς τον ελεηνο.ΣΑΝΤΟΣ προχωρα κι ας μην σε παω σαν προπονητη.(σκεφτειτε οτι δεν εχουμε καθολου βαθος στον παγκο)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2297 on: October 20, 2008, 22:13:31 »
Αν όντως τελειώσουμε 3οι-4οι και στο χαλαρό, όπως λέει ένας αδερφός πιο πάνω, εγώ δεν θα έχω τίποτα αρνητικό να πω για σάντο.
Σήμερα εγώ βλέπω να μην έχω καμιά διαφορά από λάρισα, νιόνιο ίσως και ξάνθη. Θα φανεί σχετικά άμεσα αυτό.

Με Αμαφούλε έπαιζες αδερφέ, γιατί όσα περισσότερα έδινες τότε στις μεταγραφές τόσο περισσότερα θα 'τρωγε ο γούμενος και τόσο πιο βαθιά θα ήταν η τρύπα των (σημερινών) 30 εκατ. Κρίμα που δεν το βλέπεις αυτό.

Υ.Γ. Επειδή προφανώς γουστάρατε και οι συντελεστές του φόρουμ με το ποστ του κωφάλαλου πριν το ματς με το αεκακι και το βάλατε στην ενότητα των άρθρων, έχω να πω σχετικά ότι δυο χρόνια με σάντο ο εντός έδρας απολογισμός με τους 3 της αθήνας είναι 0-3-2! Για μένα αποτελεί και αυτό απόδειξη ότι είναι ο λάθος προπονητής για τον ΠΑΟΚ μας. Μεγάλωσα κι εγώ με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τους 3 από το αεροδρόμιο, ειδικά σε γεμάτη Τούμπα...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2298 on: October 20, 2008, 22:21:09 »
μιλαω για την περιοδο 2000-2003 που ειχαμε αρκετα καλη και επιθετικη ομαδα.δε μιλαω για εποχη γουμενου γιατι προφανως και δεν ειχαμε ομαδα.

ο πανιωνιος καλη ομαδα αλλα μεχρι εκει.η ξανθη η κλασικη αντιπαθητικη ομαδα.
για τη λαρισα που λες φιλε,ειναι ενα βαθμο απο κατω μας εχοντας παρει 3 βαθμους με τον οφη δωρο απο το κορακι (και μιλαμε για εγκληματα) και αλλους 3 με τις σερρες που ακυρωσε πεντακαθαρη γκολαρα των σερρων στο 0-0.χθες ηταν και το 1ο της ντερμπι.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #2299 on: October 20, 2008, 22:51:24 »
O Σάντος ζητάει (και μάλλον θα πρέπει) να κριθεί εκ του αποτελέσματος. Αν βγούμε άνετα τέταρτοι, με μικρή διαφορά από τον τρίτο, είμαστε -για φέτος- ΟΚ. Το (καρα)συντηρητικό ποδόσφαρο τσούκου-τσούκου μπολ που παίζουμε έχει δικαιωθεί. Αν όχι, το σύστημα του Σάντος έχει αποτύχει. Ένα πράγμα σαν τον Ρεχάγκελ με την εθνική δηλαδή.
Πάντως άλλα βλέπαμε στα φιλικά και άλλα τωρα. Η συμπαγής άμυνα δε μου λέει τίποτα όταν η επίθεση είναι ανύπαρκτη. Όταν επιτιθόμαστε με 3-4 παίκτες και οι άλλοι περιμένουν πίσω είναι φυσικό να έχουμε καλή άμυνα. Ευκαιρίες όμως πως θα γίνουν;
Η ομάδα είναι πολύ "βαριά" και στατική, και σε συνδυασμό με την προβλεψιμότητα της, το υπερσυντηριτικό στυλ όπου τα 2 αμυντικά χαφ ουτε πλησιάζουν στην αντίπαλη περιοχή, το ντεφορμάρισμα Ίβιτς-Κονσεϊσάο και την απουσία του Βιερίνια, γίνεται πολύ εύκολα αντιμετωπίσιμη από την αντίπαλη άμυνα. Με άλλα λόγια, μετά τη δεύτερη αγωνιστική, "μας πήρανε χαμπάρι"...Και επειδή δε μπορούν να γίνουν μεταγραφές σύντομα ή να αλλάξει το σύστημα, είμαι λίγο σφιγμένος για τη συνέχεια.
Για να δούμε τι θα δούμε και με το Λεβαδειακό...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!