Author Topic: Fernando Santos  (Read 191384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #1480 on: March 25, 2008, 00:39:32 »
χαχαχαχα
οκ αν εμεις ειμαστε τα σαντοσκυλα εσεις ειστε οι προπονητοφαγοι 8)

Σιγά μην τον φάμε τον σαρδελα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

makptol

• Guest
« Reply #1481 on: March 25, 2008, 00:52:08 »
Azazel αστα αυτα αδερφε ΟΛΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΣ και οσοι δεν πηραν να σπευσουν.......
να χτυπησουμε 18.000-20.000 εκει ειναι η μαγκια μας σαν λαος ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
οικονομικα ανεξαρτητο.............εκει ειναι η ουσια και οχι στον καθε προπονητη η παικτη..........

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1482 on: March 25, 2008, 00:56:34 »
plaka κάνω με τον dave ρε μην ψαρώνεις.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1483 on: March 25, 2008, 00:57:35 »
me sena aderfe oloi psarwnoyn ;D

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1484 on: March 25, 2008, 01:10:05 »
mono o μπάλάφας και ο σάντος δεν ψαρώνουν, να παραιτηθούν

DimNaoussa

• Guest
« Reply #1485 on: March 25, 2008, 01:33:07 »
xaxaxaxax azazel ola ta posts gamane..
Can i join azazel;s club? ? ? ??? ??? :P

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #1486 on: March 25, 2008, 11:24:00 »

Με εχει πειραξει αφανταστα που δε μπορουμε να χτυπησουμε ενα ματς στα ισια, δε λεω να το καθαρισουμε ανετα.
Παρολο που δεν εχω αρνητική γνώμη γεινικα για το Σαντος εχει αναποφευκτα γίνει στοχος επικρισεων και τεραστιου προβληματισμού για την ομαδα. Επειδη και αυτος και οι παικτες κρυβονται ο ενας πισω απο τον αλλο, εχουμε αγανακτησει όλοι και κανενα σημαδι βελτιωσης δε φαινεται. Δεν υπαρχει κανεις ομως που να αμφισβητει τις προθεσεις και την αποφασιστικότητα του Ζαγοράκη.

Ειναι ενδιαφέρον το σχολιο του για τον προπονητη  Ρεχαγκελ σε συνεντευξη στο Κικερ. Ας μη βιαζομαστε λοιπον να του υποδειξουμε τι να κανει. Αν κρατησει το Σαντος βλεπει κατι μεσα στη ομαδα, που εμεις δεν βλεπουμε η δε γνωριζουμε.

Ποιος είναι ο ρόλος του Ρεχάγκελ;
Ο προπονητής πάντα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο τελικό αποτέλεσμα. Αναμφισβήτητα ο Ρεχάγκελ δικαιούται ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι από την επιτυχία μας. Παρουσίασε μία ομάδα με ομοιογένεια, μαχητική, πολύ σοβαρή και με πνεύμα νικητή. Μας έκανε οικογένεια, μας ένωσε μπροστά σε έναν κοινό στόχο και πήρε το καλύτερο από τους παίκτες.

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/Euro2008/Greece/192624.html

Αυτά ζηταει λοιπον απο τον ιδανικο προπονητη. Τι παραπανω να πουμε εμεις?

Dimitris69

• Guest
« Reply #1487 on: March 25, 2008, 12:55:58 »
O Santos fetos den ekane tipota. Gia tou xronou exei valei stoxo to OUEFA. Fantasteite na kseperasei ton stoxo tou kai na vgei o PAOK protathlitis! Etsi na skeftomaste kai tetoia!! xa xa a

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1488 on: March 28, 2008, 13:22:24 »
Πιο έντονο το ύφος στη σημερινή του συνέντευξη..ακόμα πιο ύπουλες οι ερωτήσεις των δημοσιοβλάχων,μιας και δεν ακούνε αυτό που θέλουν.
Σε καμιά ώρα θα αρχίσει το κράξιμο πάλι,κάθε εβδομάδα και χειρότερα.Μόνο σε τέτοιες φάσεις ενώνουν τις φωνές τους τα ΜΜΕ,όταν είναι να φάνε προπονητή.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #1489 on: March 28, 2008, 13:33:04 »
Ξέσπασμα Σάντος!
Ξεσπάθωσε στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αφού χαρακτήρισε σημαντικό το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο, απατώντας σε ερωτήσεις παραδέχτηκε ότι η απόδοση της ομάδας του δεν είναι καλή, αλλά πρόσθεσε πως το πρόβλημα του Δικεφάλου δεν είναι στο αν παίζει ο ένας ή ο άλλος παίκτης. «Εγώ δεν έχω πρόθεση να κοροϊδέψω τους φιλάθλους, προτιμάω να φύγω. Δεν θα υπερασπιστώ πράγματα που δεν τα πιστεύω. Συνεχίζω στον ΠΑΟΚ, επειδή πιστεύω στον πρόεδρο και το σχέδιό του και επειδή πρόκειται για μεγάλη ομάδα» είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός...

Αναλυτικά, ο Σάντος, δήλωσε: «Να επιστρέψουμε στις νίκες με τον Ατρόμητο. Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και αναμένω να ανταποκριθεί πολύ καλά η ομάδα και να νικήσει. Θεωρώ έτσι κι αλλιώς όλα τα παιχνίδια πολύ σημαντικά, διότι είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να το δω επαγγελματικά. Όταν μπαίνουμε στο αγωνιστικό χώρο, με όποιον κι αν παίζουμε, εκπροσωπούμε τον ΠΑΟΚ, και αυτό από μόνο του το γεγονός κάνει όλα τα ματς σημαντικά, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Από άποψη φιλοσοφίας δεν θα τροποποιηθεί τίποτα, απλά θα παίξουνε κάποιοι άλλοι παίκτες, που αναμένουμε πως θα ανταποκριθούνε στο στόχο μας, που είναι να κερδίσουμε. Η ομάδα δεν έπαιξε καλά, δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που ήθελα και ανέμενα να παίξει. Να εντοπίσουμε το πρόβλημα στην επίθεση δεν πρέπει. Όταν λέμε ότι η ομάδα παίζει καλά ή όχι, αφορά όλους. Να το εντοπίσουμε σε έναν ή δύο παίκτες, δεν έχει νόημα. Συμφωνώ ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Εκτός έδρας η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή. Αλλά είναι βαθύτερο πρόβλημα, δεν είναι μόνο ότι βάλαμε μόνο 3 ή 4 γκολ, είναι γενικότερο, ότι όλη η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Δεν προσπαθούμε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Είναι θέμα συνολικότερο της επιθετικής προσπάθειας. Δεν θα εντοπίσω το πρόβλημα μόνο στον Αθανασιάδη, είναι αστείο αυτό. Ήρθα εδώ για ένα στόχο που έθεσα με τον πρόεδρο. Αυτό που κάνω εδώ θεωρώ ότι εξυπηρετώ τον ΠΑΟΚ. Αν δε συνέβαινε, θα έφευγα. Είχα πολλές προτάσεις για να πάω αλλού. Είμαι εδώ επειδή πιστεύω στον πρόεδρο και μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Δεν θα πουλήσω την ιδέα μου για να παίξει ο τάδε ή ο δείνα. Η ομάδα δεν παίζει καλά, αναλαμβάνω την ευθύνη. Ας είμαστε ειλικρινείς, τι επιθυμούμε από τον ΠΑΟΚ; Μιλάμε για έναν παίκτη ή για τον άλλον, έτσι θα λύσουμε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ; Ας είμαστε έντιμοι. Εάν νομίζετε ότι εγώ σφάλω, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετά από 20 χρόνια σταδιοδρομίας, δεν ξέρω τι κάνω στο ποδόσφαιρο; Ή πιστεύουμε στο σχέδιο ή όχι. Μην αρχίσουμε με κουβέντες τύπου να βάλουμε τον Πεχλιβάνη ή τον Αθανασιάδη. Ποιο το νόημα αυτών των ερωτήσεων. Σέβομαι τη δουλειά σας, σέβομαι όλες τις κριτικές που μου κάνετε, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κριτικάρει, είναι υγιές αυτό. Το να λέμε πράγματα που δεν έχουν νόημα, κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Είμαι κάθε μέρα στις προπονήσεις, μήπως δεν ξέρω ποιοι παίκτες είναι ποιοτικοί, ποιοι έχουν ικανότητες ή δεν έχουν. Εδώ στην Ελλάδα έζησα 4 χρόνια και πριν 3 χρόνια άκουσα ίδιες κουβέντες. Αν κερδίζει η ομάδα 5-0 ή αν χάνει, στο Κύπελλο Ελλάδας έφτασε η ομάδα στον τελικό και μετά τι έγινε; Ήδη έχω αναλάβει τη δέσμευση του χρόνου να διεκδικήσουμε θέση στην Ευρώπη. Είναι ένα ζήτημα αν παίζει καλά η ομάδα ή όχι, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα. Οι νεαροί θα έπρεπε να πάνε δανεικοί, αλλά δε βρέθηκε ομάδα. Κάθε μέρα στις εφημερίδες βλέπω τα ονόματα παικτών που πρέπει να παίξουν. Εγώ δεν έχω πρόθεση να κοροϊδέψω τους φιλάθλους, προτιμάω να φύγω. Δεν θα υπερασπιστώ πράγματα που δεν τα πιστεύω. Συνεχίζω στον ΠΑΟΚ, επειδή πιστεύω στον πρόεδρο και το σχέδιό του και επειδή πρόκειται για μεγάλη ομάδα. Και επειδή πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Δεν είμαι εδώ επειδή είμαι άνεργος. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να συναγωνίζεται την ΑΕΚ και τις άλλες μεγάλες. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό. Για να ανταποκριθούμε στη δικαιολογημένα απαίτηση του κόσμου και της δικής σας, πρέπει να υπάρχουν οι συνθήκες. Με το να φοράμε απλά τη φανέλα, δε γίνεται. Αυτό που πρόσφερα μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ είναι η δουλειά μου και να υπάρχει πραγματική αντίληψη για το τι έχει ο ΠΑΟΚ. Να είστε σίγουροι ότι είτε μείνω, είτε φύγω, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Πρέπει να λέμε την αλήθεια, να αναλαμβάνουμε το βάρος της ευθύνης και να μην περνάμε τα χρόνια με την αυταπάτη πάμε για πρωτάθλημα και μετά μένουμε με 20 βαθμούς διαφορά από τους πρώτους. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ συμφωνεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι του αρέσει το πώς παίζει η ομάδα. Ούτε σε εμένα αρέσει»
http://www.metrosport.gr/more.php?id=14717_0_1_0_M

thomas

• Guest
« Reply #1490 on: March 28, 2008, 13:55:23 »
Μπράβο ρε Σάντος συνεχίζεις να μιλάς τη γλώσσα της αλήθειας.Ας ξυπνήσουν επιτέλους όλοι αυτοί που περιμέναν φέτος μία ομάδα που ήταν βυθισμένη μέσα στα ΣΚΑΤΑ σε όλα τα επίπεδα να παίζει καλή μπάλα.Τέτοιους προπονητές θέλουμε όχι προπονητές που γλύφουν τα αυτάκια του κάθε κοιμισμένου.Ζαγοράκη συνέχισε έτσι γράψτους όλους και το όραμά μας θα γίνει πραγματικότητα.Αγνόησε τα πρόβατα που βελάζουν και σε ωθούν σε σπασμωδικές κινήσεις.ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ για να πετάξει ο αετός και πάλι ψηλά τα σκατά δεν γίνονται χρυσάφι εύκολα θέλει προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1491 on: March 28, 2008, 14:01:17 »
Παντως τετοιο πολεμο απο δημοσιογραφους δεν θυμαμαι να εχει δεχθει ποτε πριν προπονητης του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ G4Α

thomas

• Guest
« Reply #1492 on: March 28, 2008, 14:02:52 »
Γιαυτό ακριβώς και είναι πολύ σημαντική η στήριξη που παρέχει ο Θόδωρος στον προπονητή.Το πλάνο είναι τριετές και θέλει υπομονή.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1493 on: March 28, 2008, 14:08:28 »
ayti einai i diafora tis simerinis dioikisis me tis proigoumenes ta dimosiografakia pleon einai stin ap'exo k dn kanoun koumanto aytoi oso laspi k na rixoun oso polemo k na kanoun an dn thelei o thodoros dn feugei o santos teleia k paula, k oloi mas pera apo tin kritiki pou kanoume prepei na arxisoume na krinoume ton santos apo to kalokari k meta pou exei dei pleon ti xreiazete i omada pioi tha figoun pioi tha meinoun k pioi tha erthoun

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1494 on: March 28, 2008, 14:30:14 »
Αφού πάλι 15000 θα μαστε την Κυριακή.
Ας ακουστεί ένα fernando santos οεοεοε και καπάκι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι,να πάρει λίγο πάνω του ο πορτογάλος,να καταλάβει ότι άλλο ο ΛΑΟΣ και άλλο τα πρωτοσέλιδα που διαβάζει,και ότι είναι χρέος του να μείνει προσηλωμένος στο στόχο και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ εκεί όπου του ανέθεσε ο Θόδωρος.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

thomas

• Guest
« Reply #1495 on: March 28, 2008, 14:33:45 »
Αφού πάλι 15000 θα μαστε την Κυριακή.
Ας ακουστεί ένα fernando santos οεοεοε και καπάκι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι,να πάρει λίγο πάνω του ο πορτογάλος,να καταλάβει ότι άλλο ο ΛΑΟΣ και άλλο τα πρωτοσέλιδα που διαβάζει,και ότι είναι χρέος του να μείνει προσηλωμένος στο στόχο και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ εκεί όπου του ανέθεσε ο Θόδωρος.

Μακάρι να γίνει αυτό να χαμογελάσει λίγο ο άνθρωπος.....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1496 on: March 28, 2008, 14:38:09 »
καλό...το άλλο με τον τοτό το ξέρετε?
κύριοι, υπάρχουν στις τάξεις των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ και άτομα (δικαίως ή αδίκως δεν το κρίνουμε) που δεν είναι και πολύ προσκείμενοι στην επιλογή Σάντος..
εξάλλου έχει κορακιάσει ο PAOKCURE να το λέει ο άνθρωπος! και πολλοί τον μέμφονται!
τι τα θες....

makptol

• Guest
« Reply #1497 on: March 28, 2008, 14:40:38 »
ετσι οποιος μας λεει την αληθεια δεν μας αρεσει............ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ
ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...........αν πεις την αληθεια μπορει καποια στιγμη να πετυχεις
περισσοτερα απο αυτα που λες οτι θα πετυχεις ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.............
οσο για τους πεχλιβανηδες αθανασιαδηδες κλπ. τους βλεπει στην προπονηση........ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ............?
ο αθανασιαδης καλος χρυσος αλλα φου να τον κανεις θα πεσει .............πρεπει να βελτιωση πολλα πραγματα
για να παιξη...........Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΕ
...........ΤΩΡΑ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ..........ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ
ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ.............
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ ......................γιαυτο η προωθηση παικτων πρεπει
να γινει με προσοχη και οχι απλα για να ικανοποιησουμε καποιους................

thomas

• Guest
« Reply #1498 on: March 28, 2008, 14:44:06 »
καλό...το άλλο με τον τοτό το ξέρετε?
κύριοι, υπάρχουν στις τάξεις των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ και άτομα (δικαίως ή αδίκως δεν το κρίνουμε) που δεν είναι και πολύ προσκείμενοι στην επιλογή Σάντος..
εξάλλου έχει κορακιάσει ο PAOKCURE να το λέει ο άνθρωπος! και πολλοί τον μέμφονται!
τι τα θες....

Σε χαλάει πολύ αδερφέ να ακουστεί το όνομα του Σάντος έτσι?Τι να πει κανείς....Κάποιοι ζουν σε δικό τους κόσμο

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1499 on: March 28, 2008, 15:03:18 »
@ Thomas...εσύ τι ακριβώς κατάλαβες από αυτό που έγραψα?
το αν με χαλάει ή όχι το έχω παραθέσει...(πολλάκις).

αναφορικά με τη συνέντευξη που διάβασα το καλύτερο (μπας και το καταλάβουν και όσοι τον κράζουν) είναι ότι βγαίνει ένα ρεζουμέ

-"δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ επειδή ήμουν άνεργος!"