Author Topic: Fernando Santos  (Read 196269 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #3320 on: May 04, 2009, 15:06:26 »
δεν καταλαβαινω γιατι λες αδερφε κιουρ οτι διαφωνουμε...

η κριτικη γινεται παντα και στον καθενα.κριτικη εχεις ο καθενας μας στην δουλεια του.γινεται να ξεφυγει καποιος που ασχολειται με μια δουλεια που εχει απηχηση
σε πολυ κοσμο;

αυτο που γραφω δεν το γραφω για να εφυσηχαστει καποιος.παντα απαιτεις.αυτο που λεω οτι η δουλεια μας ειναι αλλου...συμπεριλαμβανει κι αυτο μεσα...

και ισως και ο πορτογαλος να το λεει μες στις ακρες για περσι.εκει που λεει για χαμογελα και αστειακια μετα τις ηττες.αν ο κοσμος δεν στηνοταν μετα την τριπολη
και την ξαδερφη περσι εξω απο την 1 τι νοημα θα ειχε να πει καποιος οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να χτυπαει και να παιρνει το πρωταθλημα;συμβιβαζεσαι με την ξεφτιλα...

αν ο σαντος αποδειχτει ανικανος να παρει πρωταθλημα(και οχι απλα να το χτυπησει) τοτε δεν νομιζω οτι θα υπαρξει οπαδος που να θελει την παραμονη του...
και μ'αυτα που λεει καταλαβαινω οτι ο πρωτος που θα πει δεν κανει ο σαντος θα ειναι ο ιδιος...ετσι το βλεπω εγω

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #3321 on: May 04, 2009, 15:13:10 »
Εγω βλεπω πως ορισμενοι απο εδω το πατε απο εκει το πατε, παλι για αυτο το τοπικ -εμμεσα- γκρινιαζετε...

Ειπε κανεις δε θα κριτικαρουμε τον σαντος και σκληρα μαλιστα?...Επαναλαμβανομαστε συνεχεια...Δεν υπαρχει ασυλια για κανεναν, αλλα πρεπει να κριτικαρουμε ισομερως διοικηση-προπονητη-παιχτες τοσο στις επιτυχιες οσο και στις αποτυχιες..

Εμενα αυτο που με πειραζει, ειναι οτι στις αποτυχιες αυτο το τοπικ παιρνει φωτια και στις επιτυχιες υπαρχει σιγη...Ε αυτο δεν ειναι κριτικη, αλλα εμπαθεια απο ορισμενους.

YΓ: και οι προπονητοφαγοι ειναι συνδρομο του ελλαδισταν.
« Last Edit: May 04, 2009, 15:19:11 by IRON »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
« Reply #3322 on: May 04, 2009, 15:26:42 »
τεραστια προσωπικοτητα ο σαντος......
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΑΓΟΡ-ΒΡΥΖΑ-ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΟΥ......ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΟΚΗΣΗ-ΟΜΑΔΑ......

Diego-4

• Guest
« Reply #3323 on: May 04, 2009, 16:15:18 »
κανένας δεν περιμένει τον santos στην γωνια. Κανένα σωστό ΠΑΟΚΙ δηλαδή. Αλλα η κριτική στον Santos και στην ομάδα εκλαμβάνεται από ένα μέρος αυτών που συμμετέχουν σε αυτό το Forum ως ευθεία επίθεση στον ΠΑΟΚ μας.
Ας είναι.

Τα λιβανιστήρια είναι σύνδρομο της Μπανανιάς με το όνομα ελλάς. θα υπάρχουν και στον ΠΑΟΚ.

Και φυσικά κριτική. Σε όλους και για τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον Λαό του.SANTOS ΠΑΙΧΤΕΣ Διοίκηση σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Εμείς θα μείνουμε και στο θάνατο.
Το αν ανήκει ο ΠΑΟΚ στο λαό του το δείχνουμε με διαρκείας , μετοχές , εκδρομές...οχι με κριτική.
« Last Edit: May 04, 2009, 16:21:34 by Diego-4 »

makptol

• Guest
« Reply #3324 on: May 04, 2009, 16:21:40 »
επειδη ακουμε συνεχεια ποσο καλο κανει η κριτικη κλπ. μπορω να πω ναι αλλα δεν ισχυει το ΚΡΙΤΙΚΗ=ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ=ΑΠΑΞΙΩΣΗ.......και πολλοι οχι ολοι και ειδικα οχι o PAOKCURE
.......me profash την κριτικη προχωρανε σε ισοπεδωση και απαξιωση ειδικα του σαντος απλα τωρα δεν τους παιρνει να το κανουν αλλα στην πρωτη στραβη της ομαδας κατι φυσιολογικο θα το κανουν εδω ειμαστε και θα το δειτε.......

makptol

• Guest
« Reply #3325 on: May 04, 2009, 16:26:23 »
" ΠΑΟΚ / Προπονητές / Απ: Fernando Santos       στις: Μάρτιος 16, 2009, 11:16:13
3h λοιπόν. Μας πέρασαν οι βάζελοι στο ρελαντί. Μας έφτασαν τα χανούμια. e ρε και να γίνη καμια στραβή και δεν παίξουν τελικό τα χανούμια, και δεν μας κάτσουν και τα play off γέλιο που θα ρίξουμε βλεποταντας τίποτα άλλους στην ευρώπη και εμείς να κάνουμε αλλαγές στο 91 για να σιγουρέψουμε το X.

Εκτος το ότι 50% της ομάδας είναι ντεφορμέ, ο santos κάνη ότι μπορεί για να μου σπάσει τα νεύρα.

Εάν δεν παίξουμε ευρώπη του χρόνου άντε να κρατήσουμε τα πιτσιρίκια στο σύνδεσμο, 25 τον αριθμό το σάββατο, που με νύχια και με δόντια συγκεντρώσαμε..."

οπως π.χ αυτο ειναι κριτικη καλοπιστη ? ???

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3326 on: May 04, 2009, 16:30:43 »
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΟΛΛΑΜΕ !

Δεν έχει κανένα μα κανένα νόημα
να αναδημοσιεύουμε παλαιότερα post !

Σας παρακαλούμε δηλαδή......
επί του θέματος παρακαλώ !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #3327 on: May 04, 2009, 16:58:22 »
Διαφωνω, καλο ειναι που και που να θυμομαστε τι γραφεται εδω μεσα γιατι οι κωλοτουμπες ειναι αγαπητο σπορ των περισσοτερων απο εμας..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

fatal_invasion

• Guest
« Reply #3328 on: May 04, 2009, 17:44:43 »
Γιατί δεν έχει billy?Ξέρω ότι μπορεί να είναι σπαστικό για κάποιους γιατί μπορεί να το δεχτούν σαν επίθεση.

Ο λόγος φυσικά δεν είναι αυτός,άμα το δουν από αυτή την οπτική γωνία σιγά μην αλλάξουν μυαλά.

Κατ'επέκταση συμφωνώ και γω με Iron και Makptol

chiltsid

• Guest
« Reply #3329 on: May 04, 2009, 17:55:04 »
Ε αυτός είναι και ο λόγος που με κιτρινίζουν συνέχεια.
Γενικά πρέπει ο κάθε ΠΑΟΚΤΣΗΣ όταν βγαίνει σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης να εκφέρει την άποψη του , να σκέφτεται λίγο πιο σφαιρικά.Ας κρατάμε και κάτι για την πάρτι μας ή να μας κόβει λίγο τι πρέπει να πούμε και τί όχι.
Με το να κράζεις τον Σάντος , τον Ζαγοράκη , να λές τον Μπαλάφα άμπαλο και να χαρακτηριζεις τον Γκαρσία περπατητή δεν γίνεσαι περισσότερο μάγκας ούτε εντύπωση κάνεις...κακό στην ομάδα σου κάνεις.
Να κράξω ή να αμφισβητήσω ποιόν ? Αυτόν που βγαίνει κάθε 6 μηνές μπροστά σε δημοσιογράφους και σου τα λέει όλα με το Ν και με το Σ, αυτόν που σου δίνει αναφορά που πηγαίνει και το τελευταίο σου ευρώ , αυτόν που επιτέλους έχει βάλει έναν προγραμματισμό στο μέχρι πρότεινος μπουρδέλο σου και δουλεύεις πλεόν σαν μεγάλη ευρωπαική ομάδα ? Κράζοντας σε δύο ,τρείς στραβές είναι σαν να βλέπεις το δένδρο και να αφήνεις το δάσος.Είναι άδικο για όλους αυτούς που δουλεύουνε μέρα,νύχτα για το καλό του ΠΑΟΚ αλλα και για τους ίδιους μας τους ευατούς.
Πρέπει επιτέλους να αφήσουμε την μηχανή να δουλέψει μόνη της με ηρεμία.Δεν έχουμε δουλειά να μπαίνουμε σε ξένα χωράφια , η δική μας θέση είναι αλλού.
Δεν ειμαστε για να αμφισβητούμε , ούτε και για να κράζουμε είμαστε για να στηρίζουμε μέχρι απόδειξης του αντιθέτου.
Ευτυχώς στον ΠΑΟΚ όλα αλλάζουνε , πρέπει να αλλάξουμε και εμείς.
Εγώ παιδιά θα διαφωνήσω μαζί σας. Θεωρώ απαραίτητη την κριτική σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Η καλόπιστη κριτική ενός οπαδού που ζει και αναπνέει γι' αυτή την ομάδα κι όχι η κριτική-περιμένω-στη-γωνία-στη-πρώτη-στραβή-να-κράξω, κάνει μόνο καλό.
Για μένα ο εφυσηχασμός και η μούγκα στις στραβές οδηγεί σε τέλμα την ομάδα. Ενώ αν υπάρχει κάποιου είδους αντίδραση τσιτώνουν λίγο τα νεύρα και ζορίζονται παρά πάνω.
Άλλωστε όλοι οι πρωταγωνιστές το ξέρουν ότι όταν δουλεύουν σε μία ποδοσφαιρική ομάδα θα έχουν και κριτική κι όχι μόνο ζήτω.

Ξέρω ότι τα έχουμε ξαναπεί και άκρη δεν βρίσκουμε, αλλά προσωπικά δεν πρόκειται ν' αλλάξω μυαλά. Το ξαναλέω πως εννοώ την κριτική.
Θα είμαι καραγκιόζης αν πω Σάντος φύγε, είσαι άχρηστος στις δυο πρώτες στραβές του χρόνου, αλλά νιώθω υποχρέωση απ' την άλλη να κριτικάρω αν δω κάτι στραβό. Έστω και με το δικό μου φτωχό μυαλό σε σχέση με αυτούς που ξέρουν καλύτερα.
Ακόμα και μαλακία κριτική να κάνω θα ταρακουνηθούν τουλάχιστον. Έτσι κάνεις πρωταθλητισμό. Χωρίς πίεση πρωτάθλημα δεν έχει.

Και ποτέ μέσα στο γήπεδο η μουρμούρα. Ποτέ των ποτών!

καπου στην μέση ειναι η δικια μου αποψη,συμφωνώ και με τους δυο σας,τα λετε αψογα.
ναι,στην καλοπροαίρετη κριτική αλλα ποτέ να μην ξεχναμε τι εχουμε περασει και τι εχουν καταφερει αυτα τα ατομα.

baron

• Guest
« Reply #3330 on: May 04, 2009, 18:39:40 »
καλά κάνει και αναδημοσιεύει. έτσι είχαν τα p?"ραγματα"για μένα τότε.

τώρα έρχονται play off. άλλη κατάσταση....

Diego-4

• Guest
« Reply #3331 on: May 04, 2009, 22:19:59 »
Πραγματικά χωρίς να έχω διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν και γι'αυτό το λόγω θα ήθελα να απευθύνω το ερώτημα στο φίλο μου τον PAOKCURE που με ξέρει και τον ξέρω.
Φιλε μπορείς να μου δώσεις την έννοια της καλοπροαίρετης κριτικής ?
Αν έρθω εγώ στη δουλειά σου και δεν γνωρίζω τίποτα με το αντικείμενο που ασχολήσαι , θα  δεχτείς την καλοπροαίρετη μου κριτική ?
Ή για να στο θέσω αλλιώς το ερώτημα . Η γυναίκα μου που ξέρει να μαγειρεύει θα δεχθεί την δική μου καλοπροαίρετη κριτική αναφορικά με το μαγείρεμα όταν εγώ δεν ξέρω να φτιάξω ένα αυγό βραστό?
Η λέξη κριτική περιέχει την λέξη κρίση. Η κρίση σαν έννοια είναι εντελώς υποκειμενική και η λέξη κριτική απαιτεί πλήρη γνώση του αντικειμένου στο οποίο πρόκειται να γίνει αυτή.
Θα μπορώ λοιπόν να κρίνω εγώ έναν χορευτή εαν χόρεψε καλά ή έναν μαθηματικό εάν έλυσε σωστα μιά άσκηση χωρίς να έχω γνώση του αντικειμένου?
Θα μπορέσω να κρίνω τον μπουζουξι εάν παίζει καλά το μπουζούκι του επειδή κάθε μέρα είμαι στα μπουζούκια ?
Σαφώς και όχι , άρα το ζητούμενο σε μία καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη κριτική είναι η ίδια η κριτική , απο ποιον γίνεται και κατα πόσο είναι γνώστης του αντικειμένου στο οποίο πρόκειται να γίνει κριτής.
Με συγχωρείται , αλλα ποτέ δεν μου δώσατε την εντύπωση σε αυτό το φορουμ , οτι έχω να κάνω με καμια 4000 Φέργκιουσον και άλλους τόσους Λίπι.
Άλλωστε η γραμμή που χωρίζει μια καλοπροαίρετη απο μια κακοπροαίρετη κριτική είναι πολύ λεπτή και την διαπερνούν πολλές φορές άτομα που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο.
Μπορώ να σου θυμήσω λοιπόν "καλοπροαίρετες" κριτικές  ή μαλλον θα αναφέρω μόνο ονόματα.
Ζήσης Βρύζας
Απόστολος Οικονομίδης
Άγγελος Αναστασιάδης
Αχιλλέας Ζαφειρίου.
Η αποψη μου είναι οτι η κριτική πρέπει να γίνεται απο εμάς στο χώρο ευθύνης μας και όχι παραπάνω.
Δεχόμαστε όλοι την κριτική για να κάνουμε την Τούμπα καλύτερη έδρα , γιατί μας αφορά .
Δεχόμαστε όλοι την κριτική για το πώς θα πρέπει να περιφρουρήσουμε το γήπεδο μας , γιατί μας αφορά.
Δεχόμαστε όλοι την κριτική για την επιτυχία ή αποτυχία ενός συλλαλητηρίου των οπαδών μας , γιατί μας αφορά.
Ως εκεί όμως . Δεν χρειάζεται να χώνουμε παντού τη μύτη μας.
Μέχρι εκεί ορίζω έγώ την λέξη κριτική και μέχρι εκεί φτάνω..Δυστυχώς ή ευτυχώς , ουτε απο διοίκηση επιχειρήσεων ξέρω , ούτε πτυχίο προπονητή έχω πάρει.

apostolos

• Guest
« Reply #3332 on: May 04, 2009, 23:53:25 »
Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τον Diego και θα πω στον PAOKCURE: δεν νομίζω να χρειάζεται κριτική και πολύ μπλα μπλα στον ΠΑΟΚ για να καταλάβουν οι διοικούντες και ο κόουτς τις απαιτήσεις και τα θέλω του κόσμου, νομίζω πως κι αν δεν τα ήξεραν από την αρχή, μετά από 2 ολόκληρα χρονια ξέρουν ακριβώς τι είναι αυτό που θέλει ο κόσμος, κι αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα τότε έχουμε να κάνουμε με άτομα μειωμένης αντίληψης και δεν νομίζω κάτι τέτοιο να ισχύει....
Δεν νομίζω να μην υπάρχει το αίσθημα πίεσης και καύλας για πρωταθλητισμό στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να μην το αντιλαμβάνονται αυτό οι παίκτες και ο προπονητής...
Ούτε χρειάζεται ένα διαρκές κράξιμο και άποψη και πολλές πολλές αναλύσεις για να διατηρηθεί το κλίμα πίεσης. Όταν υπάρχουν βρέξει χιονίσει 25 χιλιάρικα σε κάτι mats με Πανσερραϊκούς και Λιβαδειές, όταν όπου μα όπου κι αν έχεις παίξει έχεις δει τους τρελούς μαζί σου, όταν νιώθεις την αγάπη και την καύλα που έχει για σένα τόσος κόσμος ε, δεν νομίζω να μην αντιλαμβάνεσαι που βρίσκεσαι και τι θέλουν από εσένα.
Ούτε και πρόκειται να έρθει εφησυχασμός...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3333 on: May 05, 2009, 00:46:19 »
(...)
Δυστυχώς ή ευτυχώς , ουτε απο διοίκηση επιχειρήσεων ξέρω , ούτε πτυχίο προπονητή έχω πάρει.

αυτό με τα πτυχία κάτι μου θυμίζει  ;D που ψάχνονταν αρκετοί και για αρκετό καιρό και το είχαν αναγάγει σε μείζον θέμα.

Συμφωνώ μαζί σου για τη λέξη κριτική.
Κριτική ο οπαδός στα οπαδικά. Μέχρι εκεί, στα θέματα που τον αφορούν και γνωρίζει καλύτερα και απο το Βρύζα και απο το Ζαγοράκη και απο τον Σαντος. Στα οπαδικά.
Για τα άλλα μπορεί όμως να έχει άποψη. και ο τρόπος που την εκφέρει δείχνει τις περισσότερες φορές αν είναι θετική ή ανρητική.
Δηλαδή, σύμφωνοι πως κριτική δε μπορούμε να κανουμε στο φαγητό της γυναίκας μας απ΄τη στιγμή που δε ξέρουμε να βράσουμε ένα αυγό, αλλά, αποψη για το αν μας άρεσε, αν ήταν νόστιμο ή όχι μπορούμε να έχουμε.
Νομίζω πως δεν είναι κακό αλλά καλό να έχουμε πάντα άποψη. Αρκεί να είμαστε σοβαροί σε αυτό που λέμε και να μην προκαλούμε. 

apaoki13

• Guest
« Reply #3334 on: May 05, 2009, 01:28:53 »
Ως ένας απ' αυτούς που δεν έχουν κάνει κριτική στον Σάντος ούτε καν την περσινή χρονιά μια και δηλώνω απερίφραστα ότι δεν το κατέχω το άθλημα αφού μόνο ΠΑΟΚ βλέπω και σπανίως κανά τσουλού πιστεύω ότι η κριτική είναι καλή όταν εκφράζεται σωστά και δεν είναι ισοπεδοτική. Πολύ υποκειμενικές ένοιες και το ξέρω αλλά στη δική μου λογική το να διαβάσω κάτι για τον Σάντος από κάποιον που δεν μιρλιάζει κάθε τρεις και λίγο ή να διαβάσω μια αναλυση για την ομάδα από κάποιον συνοπαδό μου κάθε άλλο παρά με χαλάει.

Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες και για τη διοίκηση. Για παράδειγμα στην κίνηση με τον αμπουμπακάρι μπορώ πιο εύκολα να βγάλω συμπεράσματα από φορουμίστες που τον έχουν παρακολουθήσει παρά με τις μαλακίες που αναμασούν οι δημοσιογράφοι.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #3335 on: May 05, 2009, 10:46:38 »
Κριτική για μένα μπορεί να κάνει καποιος αναλογα με τι ζητάει να δει απο την ομάδα του. Αν θέλει θεαμα εχει αλλα κριτηρια και αν θέλει αποτελεσμα άλλα. Αν θελει θεαμα ειναι ξεκαθαρο οτι απαιτει να βλέπει καταρχήν επιθετικό ποδοσφαιρο με πολλα γκολ, γρήγορο και με ανοιχτες αμυνες και και και ...Δε τα βλεπει αυτα βαριεται και κριτικαρει. Να κριτικαρει συστήματα δεν ειναι σε θέση γιατι δεν ειναι η δουλειά του. Αλλα το να καταλάβει αν αυτό που βλέπει του αρέσει είναι.
Αν απο την άλλη θελει αποτέλεσμα (και στην Ελλαδα ζουμε) θέλει νικες, γοητρο, περηφάνια και για να μην βαριεται αφόρητα έ και λίγο θεαμα δεν ειναι κακο αλλά τόσο όσο να μην χαθεί με τίποτα το αποτέλεσμα. Τοτε προφανως ειναι και πάλι σε θέση να κρίνει ακόμα πιο εύκολα απο την πρώτη περίπτωση βάση αριθμών που είναι οι αδιαψευστοι μάρτυρες. Τα νουμερα δεν λένε  ψέματα εκτός από τις περιπτώσεις που σου κλεβουν κάποιους βαθμούς γιατι εισαι και παλι στην Ελλάδα.Αλλα και σε αυτήν την περίπτωση ο οπαδος δεν ειναι σε θέση να κρίνει συστήματα γιατι δεν ειναι η δουλεια του. Δεν την ξέρει ρε αδερφέ. Συνπώς τα πράγματα για μένα ειναι ξεκάθαρα. Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε από τον εαυτό μας τι ζητάει από την ομάδα και μετά να διατυπώνουμε προσεκτικά τα θέλω μας σαν οπαδοί ή καποιοι άλλοι (οχι εδω μέσα προφανώς) σαν πελάτες.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

apostolos

• Guest
« Reply #3336 on: May 06, 2009, 02:04:21 »
 ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος συνεχίζοντας, ανέφερε: «Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και δεν το λέω με επικριτικό τρόπο, αλλά με διάθεση κριτικής θετικής και εποικοδομητικής κατεύθυνσης, πως όσο είμαι εδώ, επτά-οκτώ χρόνια, στην Ελλάδα, βλέπω έναν ΠΑΟΚ που έχει το βάρος της ευθύνης για να πάρει έναν τίτλο χωρίς προηγουμένως στην πραγματικότητα να έχει τις βάσεις και τον ρεαλισμό για αυτό. Γιατί για να μιλάμε για τίτλους είναι πολύ εύκολο. Αυτό που ήξερα για τον ΠΑΟΚ ήταν η δυναμική και η αύρα του ως μεγάλος σύλλογος. Τώρα είδα την ομάδα από μέσα, και δούλεψα, όχι μόνο εγώ, αλλά και ο πρόεδρος, και είδαμε τι μας λείπουν. Μας λείπουν π.χ. οπαδοί; όχι βέβαια, έχουμε δυο εκατομμύρια οπαδούς που μας βοηθούν παντού. Μας λείπει ο ενθουσιασμός; νομίζω πως όχι. Είχαμε μερικά χαρακτηριστικά, αλλά όλα τα υπόλοιπα ήταν αποκυήματα της φαντασίας. Δεν μπορούσαν δηλαδή τα υπόλοιπα να ανταποκριθούν σʼ αυτά που απαιτεί η δυναμική και το μεγαλείο του συλλόγου».

http://www.fcpaok.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=1629&Itemid=46

Φοβερα όλα όσα λέει, αλλα ειδικά αυτά που έχω υπογραμμίσει παραπάνω είναι OΛΗ Η ΟΥΣIΑ, OΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΊ για τον ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος κατάλαβε αυτά που πολλοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει για τον ΠΑΟΚ δεκαετίες τώρα....

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #3337 on: May 06, 2009, 14:18:23 »
Δεν ξέρω αν οι έπαινοι για αυτόν τον άνθρωπο είναι περιττοί μετά απο όσα άκουσε πέρσυ μισή σεζόν ΚΑΙ απο μένα, αλλά ειλικρινά ο τύπος με κερδίζει συνέχεια, με κερδίζει γιατί είναι αρσενικό, επαγγελματίας κ ίσως Ο ΠΙΟ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΤΟΧΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ Π.Α.Ο.Κ. Ειλικρινά η καψούρα μου για σένα, όσο θα ακούω τέτοια, μεγαλώνει επικίνδυνα.....Δείτε  αυτό

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=2509378

Ο Φερνάντο Σάντος δεν επιτρέπει στους παίκτες του να χαλαρώσουν ούτε λεπτό. Χθες, στο δεύτερο μισό της προπόνησης και ενώ είχε χωρίσει τους ποδοσφαιριστές του σε τρεις ομάδες κάνοντας ασκήσεις τακτικής, φανερά ενοχλημένος σταμάτησε την προπόνηση και τους συγκέντρωσε στο κέντρο του γηπέδου.

Ποια ήταν η αίτια; Πάντως όχι δείγματα αδιαφορίας, αφού τέτοια δεν υπάρχουν στις προπονήσεις του «δικέφαλου», αλλά το γεγονός ότι ο καθένας από τους παίκτες του έκανε μάλλον του κεφαλιού του. «Τι κάνετε;» τους ρώτησε απορημένος αλλά και εκνευρισμένος από αυτό που έβλεπε. «Θέλετε να σταματήσουμε την τακτική και να ξεκινήσουμε τρέξιμο; Το ίδιο όφελος θα έχουμε. Ετσι και αλλιώς αυτό που σας έχω ζητήσει δεν το κάνετε. Σας έχω πει ότι θέλω πάντοτε να λειτουργείτε οργανωμένα, σαν ομάδα. Δεν βλέπω καμία οργάνωση. Πού είναι οι γραμμές; Πού είναι η άμυνα, πού είναι το κέντρο, πού είναι η επίθεση; Ο καθένας κινείται όπου και όπως θέλει. Συνέλθετε» είπε στους παίκτες του εξηγώντας το λόγο για τον οποίο τα πήρε μαζί τους. Απ' ό,τι φαίνεται πάντως οι παρατηρήσεις του έπιασαν τόπο, αφού στη συνέχεια όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στα διπλά που γίνονταν στο μισό γήπεδο.

Αλλωστε από την πρώτη στιγμή που έχει αναλάβει τον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους ότι για αυτόν οι προπονήσεις είναι το ίδιο σημαντικές με τους αγώνες.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #3338 on: May 07, 2009, 14:28:21 »
Ôçí ðßóôç üôé ïé ðáßêôåò ôïõ èá ðáëÝøïõí ãéá ôçí 1ç èÝóç óôá ðëÝé ïö åîÝöñáóå ìå äçëþóåéò ôïõ ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. Ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÐÁÏÊ ôüíéóå üôé ïé «áóðñüìáõñïé» Ý÷ïõí ôá êßíçôñá êáé ôç èÝëçóç ãéá íá ðáëÝøïõí êáé íá öôÜóïõí óôçí åðßôåõîç ôïõ óôü÷ïõ ôïõò… “¢ëëá ðëÝé ïö åãþ äåí èá ðáßîù” åßðå óôï ôÝëïò ôçò óõíÝíôåõîçò ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò…

Ìåôáîý Üëëùí, ï ÓÜíôïò, äÞëùóå: «Ç ÜðïøÞ ìïõ ðáñáìÝíåé ç ßäéá, ï èåóìüò åßíáé ôåëåßùò äéáöïñåôéêüò, óå ôÝôïéåò äéïñãáíþóåéò ðïôÝ äåí ìðïñåßò íá ðåéò üôé õðÜñ÷åé îåêÜèáñï öáâïñß. Áðëþò ðÜíôá õðÜñ÷åé ìéá ïìÜäá ðïõ Ý÷åé Ýíá ìéêñü ðñïâÜäéóìá. Áí êïéôÜæáìå ôç âáèìïëïãßá ìå ôá áðïôåëÝóìáôá üðùò ðñïÝêõøáí, èá ëÝãáìå üôé õðÜñ÷åé Ýíá öáâïñß, áëëÜ áõôü äåí áëëÜæåé ôç äéêÞ ìáò óêÝøç êáé íïïôñïðßá. Èá ìðïýìå íá ôçí êåñäßóïõìå áõôÞ ôç äéïñãÜíùóç. Èá ðáëÝøïõìå ãéá ôç íßêç ãéá íá âñåèïýìå óôçí 1ç èÝóç ôçò êáôÜôáîçò ôùí ðëÝé ïö. Äåí Ý÷ù áìöéâïëßá üôé ïé ðáßêôåò èá ôï êÜíïõí áõôü, Ý÷ïõí êßíçôñá, Ý÷ïõí èÝëçóç êáé ôï ðéóôåýïõìå.

Óôç èåùñßá üëá åßíáé ðïëý åýêïëá íá ôá ëÝìå. Ôï èÝìá åßíáé ôé èá êÜíïõìå óôçí ðñÜîç ìÝóá óôï ãÞðåäï. Áðü ôçí åìðåéñßá ðïõ Ý÷ù áðü áíÜëïãïõ ôýðïõ äéïñãáíþóåéò ìå ëßãåò ïìÜäåò, åßíáé üôé ôï ðñþôï ìáôò åßíáé ðïëý óçìáíôéêü, ü÷é âÝâáéá áðïöáóéóôéêÞò óçìáóßáò. ÎÝñïõìå ôç óçìáóßá ôïõ ðñþôïõ ðáé÷íéäéïý, üðïéïò êé áí Þôáí ï áíôßðáëïò, ôþñá Ýôõ÷å íá åßíáé ï Ðáíáèçíáúêüò. Áðü åêåß êáé ðÝñá âëÝðïõìå ôï ðáé÷íßäé îå÷ùñéóôÜ.

Ôá ðëÜíá ãéá ôçí åðüìåíç óåæüí åßíáé Þäç Ýôïéìá. Áõôü ðïõ åßðáìå êáé óôçí ðñïåôïéìáóßá óôçí ÎÜíèç åßíáé üôé ïöåßëïõìå íá äéáôçñÞóïõìå ôçí ßäéá íïïôñïðßá, ôïí Ýëåã÷ï ùò óýíïëï íá åßìáóôå äõíáôïß. Èá áöïóéùèïýìå áðïêëåéóôéêÜ óôá ðëÝé ïö êáé èá áöÞóïõìå ïôéäÞðïôå Üëëï ðßóù. Åííïåßôå üôé óåâüìáóôå ôïí Ðáíáèçíáúêü, áëëÜ óåâáóìüò äå óçìáßíåé öüâïò. Ãéá íá êáôáêôÞóïõìå ôï óôü÷ï ðïõ èÝëïõìå ðñÝðåé íá ôñÝîïõìå ðáñáðÜíù áðü áõôïýò, íá áãùíéóôïýìå êáëýôåñá áðü áõôïýò.

Ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé êáôáðëçêôéêïß, âïçèÜíå ðïëý ôçí ïìÜäá. Êáé áõôü ðïõ ðåñéìÝíù, åëðßæù êáé æçôþ åßíáé íá ìáò óôçñßæïõí áðü ôï 1ï ìÝ÷ñé ôï ôåëåõôáßï ëåðôü. ¼ðùò Ý÷ïõí êÜíåé óå üëç ôç äéÜñêåéá ôçò óåæüí. Åêôüò áðü ôï ìáôò ðñùôáèëÞìáôïò ìå ôïí Ïëõìðéáêü, ç óõìðåñéöïñÜ ôïõò Þôáí Üøïãç. ÐåñéìÝíïõìå ôç óôÞñéîÞ ôïõò, ÷ùñßò áêñüôçôåò.

Áõôü ðïõ ãßíåôáé ìå ôá ðëÝé ïö äåí âãÜæåé êÜðïéï íüçìá, åßíáé Üäéêï. Áí äåí õðÞñ÷áí èá Þìáóôáí Þäç äåýôåñïé. ÅðéðëÝïí, åðéâáñýíïíôáé ïé ïìÜäåò ðïõ èá áãùíéóôïýí óôçí Åõñþðç êáé ÷Üíïõí åâäïìÜäåò îåêïýñáóçò. ¢ëëá ðëÝé ïö åãþ äåí èá ðáßîù…».

http://www.metrosport.gr/archives/20641

Offline sany

• Αποστολή
  • **
« Reply #3339 on: May 07, 2009, 14:31:31 »
Πως μπορεί να το ξέρει αυτό το τελευταίο;