Ο Σάντος δεν έκρινε χθες του παίκτες του για την συνολική ποδοσφαιρική τους αξία όπως είχε κάνει (με όχι και τόσο όμορφο τρόπο) πριν από δυο χρόνια. Έκρινε την απόδοσή τους και τον βαθμό συγκέντρωσής τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι και εδώ είχε δίκιο. Τελικά πρέπει να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε με κάποια πράγματα. Σίγουρα όλοι θέλουμε νίκη της ομάδας με καλό ποδόσφαιρο. Οταν όμως ένα από τα δύο απουσιάζει τελικά ποιό θέλουμε να έχουμε; Καλό ποδόσφαιρο ή νίκη; Είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε με καλό ποδόσφαιρο αλλά και κάποιες εκτός προγραμματισμού ήττες; Μπορούμε να δεχθούμε μια νίκη που προέρχεται από τύχη και όχι από καλό ποδόσφαιρο; Θα διαφωνήσω με πολλούς που μηδενίζουν τα πάντα στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από το πάθος της ομάδας και των παιχτών μας. Δεν νομίζω ότι παίζουμε χειρότερα από παιχνίδι σε παιχνίδι (ίσως όχι και καλύτερα). Θεωρώ ότι υπάρχουν αυτοματισμοί που προσπαθούν να δουλευτούν από την ομάδα και κάποιες φορές η ανάπτυξή μας είναι άριστη (όχι όμως και η τελική προσπάθεια). Από τα παιχνίδια που έχω δει στην Τούμπα μου άρεσε πολύ η ομάδα στο ματς με τον ηρακλή όπου πραγματικά τις λυπήθηκα τις γριές, στο ματς με την ξάνθη όπου μετά το πρώτο καλό ημίχρονο έπρεπε στο τέλος να ρισκάρουμε και τελικά πήραμε τη νίκη (επίσης με παθιασμένο παιχνίδι), ακόμη και στο ματς με τον ολυμπιακό όπου χάσαμε στις καθυστερήσεις, είχαμε όμως μια ιδανική αρχή, χωρίς δυστυχώς την ανάλογη συνέχεια. Δεν μπορεί να είμαστε τρίτοι παίζοντας τόσο χάλια. Μπορούμε και καλύτερα, θέλουμε όλοι μας να βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά όχι και να μηδενίζουμε τα πάντα.