Εσείς που ακούτε κόλκα θα ξέρετε και τι λέει.
Δεν ακούω ραδιόφωνα για να ξέρω τι λένε. Αν λένε πάντως για προπονητή 3ετίας, τότε είμαι φυτό.
Κανεις δεν σε ειπε φυτο.
Ο σαντος περισσοτερο πολεμηθηκε απο τις 1-2-3 θυρες, παρα απο τα μμε. Τα μμε οπως λεει και ο t.b χορευαν στον ρυθμο του λιλη.
Θυμαμε χαρακτηριστικα που καποτε βγηκε και φημη οτι υπαρχει κλικα garcia sergio mpizera contreras που θελουν να φανε τον σαντος και δεν παιζουν οσο μπορουν και δεν κανουν οτι τους λεει ο σαντος. Τοτε που ο γκαρσια επρεπε να αποδειξει οτι ηταν παιχταρας.. Και ο contreras oτι δεν ειναι φιλοχρηματος και ο bizeras το κακο σπυρι που ειναι κολλητος του κακου garcia.
Ισχύει αυτό που λες για τις 1-2-3 θύρες και προσθέτω και τις 5-6. Υπήρχε και σύνθημαυπέρ Σάντος που φώναζε μόνο η 4.
Για τους αρδ: υπήρχαν και κάποια συγκεκριμένα σάιτ των γνωστών "δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ" που έκαναν υπόγεια επίθεση στον Γκαρσία και στους άλλους που αναφέρεις. στα ραδιόφωνα όμως τότε έπεφτε το κράξιμο της αρκούδας από "παραγωγούς" και "ακροατές". Τότε τους άκουγα μετά από κάθε ματς στο αυτοκίνητο καθώς γύριζα από Τούμπα και θυμάμαι τι κλίμα υπήρχε.
Ο τότε προπονητής όμως δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να κατηγορηθεί γι' αυτά.
Ο προπονητής είναι ο αρχηγός του αγωνιστικού τμήματος. Ούτε διευθυντής του επικοινωνιακού είναι, ούτε ηγέτης του οπαδικού κινήματος για να αρνηθεί πχ την επιστροφή του κοντού. Το λάθος ήταν άλλου.
πρωτον για να ξερεις πως να παλεψεις τον εχθρο σου θα πρεπει να ξερεις και τι λεει
δευτερον δεν σε ειπε κανενας φυτο
τριτον δεν εχεις επιχειρηματα
τεταρτον δεν ξερεις ουτε με ποιους μιλας ουτε κι εμεις ξερουμε.το θεμα ειναι οτι εμεις γνωριζομαστε μεταξυ μας.καπου σε καποιο πεταλο συναντηθηκαμε.εσενα δεν σε ξερουμε....
Το καλύτερο είναι να μην ακούς τίποτα και κανέναν και έχεις το κεφάλι σου καθαρό.
Τα επιχειρήματά μου τα ανέφερα περιληπτικά στο προηγούμενο ποστ μου.
Όσο για το 4ο, το έπιασα ΟΚ, δε χρειάζεται να πεις κάτι άλλο, την κάνω.