Author Topic: Fernando Santos  (Read 192685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Fernando Santos
« Reply #6420 on: February 11, 2014, 17:34:05 »
Γινεται ένα μεγάλο λάθος στην σύγκριση σάντος στέφενς, ή μάλλον αρκετά λάθη και ειπώνονται ανακρίβειες. Κατ' αρχήν το πρώτο είναι ότι σάντος ήρθε σεπτέμβρη όταν τέλειωσαν οι μεταγραφές ο στέφενς είναι από τον ιούνιο στον ΠΑΟΚ.

Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, ουτε ο στεφενς εκανε μεταγραφες το καλοκαιρι.

(κινγκ δεν πιστεύω να θεωρείς μιζέρια την καταγραφή της πραγματικότητας και ότι δεν είναι φίτσουλες αυτοί που έχουμε τώρα μπροστά σε αυτούς που είχε ο σάντος??)

Εννοειτε φιλε τασο. Δεν νομιζω να ειμαι αδικος με κανεναν εδωμεσα τοσα χρονια..

Σε γενικες γραμμες συμφωνω με το ποστ σου. Φυσικα δεν συμφωνω για το ποσο καλος προπονητης ειναι ο σαντος, αλλα αυτο ειναι αποψη σου και αποψη μου. Δεν θελω να εξετασω τα αγωνιστικα, δεν εχω καμια ορεξη να κανω τον αλεφαντο. Υπαρχουν πολλοι παραπανω λογοι που δεν θελω τον σαντος, τους εγραψα και πριν, + αυτο που λες και εσυ στο ποστ σου. Αυτα φτανουν για να ειναι ανεπυθυμητος, δεν χρειαζεται αγωνιστικη αναλυση.

Offline Mithra4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #6421 on: February 11, 2014, 17:53:39 »
Εσείς που ακούτε κόλκα θα ξέρετε και τι λέει.

Δεν ακούω ραδιόφωνα για να ξέρω τι λένε. Αν λένε πάντως για προπονητή 3ετίας, τότε είμαι φυτό.

Κανεις δεν σε ειπε φυτο.

Ο σαντος περισσοτερο πολεμηθηκε απο τις 1-2-3 θυρες, παρα απο τα μμε. Τα μμε οπως λεει και ο t.b χορευαν στον ρυθμο του λιλη.

Θυμαμε χαρακτηριστικα που καποτε βγηκε και φημη οτι υπαρχει κλικα garcia sergio mpizera contreras που θελουν να φανε τον σαντος και δεν παιζουν οσο μπορουν και δεν κανουν οτι τους λεει ο σαντος. Τοτε που ο γκαρσια επρεπε να αποδειξει οτι ηταν παιχταρας.. Και ο contreras oτι δεν ειναι φιλοχρηματος και ο bizeras το κακο σπυρι που ειναι κολλητος του κακου garcia.

Ισχύει αυτό που λες για τις 1-2-3 θύρες και προσθέτω και τις 5-6. Υπήρχε και σύνθημαυπέρ Σάντος που φώναζε μόνο η 4.

Για τους αρδ: υπήρχαν και κάποια συγκεκριμένα σάιτ των γνωστών "δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ" που έκαναν υπόγεια επίθεση στον Γκαρσία και στους άλλους που αναφέρεις. στα ραδιόφωνα όμως τότε έπεφτε το κράξιμο της αρκούδας από "παραγωγούς" και "ακροατές". Τότε τους άκουγα μετά από κάθε ματς στο αυτοκίνητο καθώς γύριζα από Τούμπα και θυμάμαι τι κλίμα υπήρχε.

Ο τότε προπονητής όμως δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να κατηγορηθεί γι' αυτά.
Ο προπονητής είναι ο αρχηγός του αγωνιστικού τμήματος. Ούτε διευθυντής του επικοινωνιακού είναι, ούτε ηγέτης του οπαδικού κινήματος για να αρνηθεί πχ την επιστροφή του κοντού. Το λάθος ήταν άλλου.

πρωτον για να ξερεις πως να παλεψεις τον εχθρο σου θα πρεπει να ξερεις και τι λεει

δευτερον δεν σε ειπε κανενας φυτο

τριτον δεν εχεις επιχειρηματα

τεταρτον δεν ξερεις ουτε με ποιους μιλας ουτε κι εμεις ξερουμε.το θεμα ειναι οτι εμεις γνωριζομαστε μεταξυ μας.καπου σε καποιο πεταλο συναντηθηκαμε.εσενα δεν σε ξερουμε....

Το καλύτερο είναι να μην ακούς τίποτα και κανέναν και έχεις το κεφάλι σου καθαρό.
Τα επιχειρήματά μου τα ανέφερα περιληπτικά στο προηγούμενο ποστ μου.
Όσο για το 4ο, το έπιασα ΟΚ, δε χρειάζεται να πεις κάτι άλλο, την κάνω.
« Last Edit: February 11, 2014, 17:58:59 by Mithra4 »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #6422 on: February 11, 2014, 17:58:29 »
3 χρονια στον ΠΑΟΚ θαχε ακουσει μια φορα ενα συνθημα για τον κοντο δεν παιζει...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #6423 on: February 11, 2014, 18:01:15 »
Ραδιοφωνα σιγουρα δεν ακουω αδερφε.

Για το τελευταιο που λες, ο σαντος ειμαι σιγουρος οτι γουσταρε σαλπιγκολ. Δεν λεω οτι η ευθηνη ειναι του σαντος, λεω οτι ολοι μαζι τον φεραν πισω.
Σιγουρα οι ευθυνες ειναι παραπανω στον λιλη και στον αληθωρο που ξεραν τι σημαινει η επιστροφη κοντου. Απλα και ο αλλος τοση μπαλα γουσταρει να παιζει που του κανει και ο κοντος επειδη μαρκαρει και εχει παθος.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #6424 on: February 11, 2014, 18:25:37 »
ποσο μικρη ομαδα ημαστε τελικα, οποτε παει κατι στραβα με τον προποονητη αμεσως σαντος..που να μας επερνε κ κανα τιτλο αγαλμα θα τον ειχαμε κανει ολοκληρη πλατεια, πιο χαμηλα δεν γινετε

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #6425 on: February 11, 2014, 18:26:46 »
απλα ο κοντος θα βοηθαει πισω ωστε να μη φαμε γκολ. ποιος γαμει το αν θα βαλουμε.μισο μηδεν .θα πονεσουνε παλι τα ματακια μας. αντε γαμησου σαντος
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #6426 on: February 11, 2014, 18:35:54 »
Πολυ αδικο, αν οχι εκ του πονηρου, να συγκρινεται προπονητης 3 ετων, που απολαυσε απιστευτη στηριξη και συνεχη μεταγραφικη ενισχυση της ομαδας του, με τον Μπολονι που εκατσε μια χρονια και του αποδυναμωσαν την ομαδα και το Στεφενς που ξεκινησε με ολα τα ελληνοφωνα σαπακια και παραλιγο να κανει το μπαμ με τη Σαλκε. Θετικο το εστω και ατιτλο εργο του αλλα απαραδεκτο το φτυσιμο προς την ομαδα. Θα ειναι μεγαλη μαλακια, ακομα και γι' αυτην την παε που εχει βαλει πολυ ψηλα τον πηχυ της μαλακιας, να επιτρεψει στο Βρυζα και σε λοιπους ελληνοψυχους να κανουν το 0/3 στους προπονητες.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #6427 on: February 11, 2014, 18:58:10 »
Όσο για το 4ο, το έπιασα ΟΚ, δε χρειάζεται να πεις κάτι άλλο, την κάνω.

Θα προτεινα να μην αρχισουν οι παρεξηγησεις για ψιλου πηδημα.
Αν θες αδερφε mithra την αποψη μου, θα σου λεγα να κατσεις.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #6428 on: February 11, 2014, 19:08:24 »
Ρε μην τον μελετάτε λέμε και γίνει καμιά μαλακία και μας κατσικωθεί, αυτός και σύσσωμο το εθνικί. Φτύστε τον κόρφο σας, πιάστε τα αρχίδια σας, κάντε κάτι σας ικετεύω.

Offline Mithra4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #6429 on: February 11, 2014, 19:11:16 »

Θα προτεινα να μην αρχισουν οι παρεξηγησεις για ψιλου πηδημα.
Αν θες αδερφε mithra την αποψη μου, θα σου λεγα να κατσεις.

ΟΚ αδερφέ καμία παρεξήγηση, κουβέντα κάνουμε. Την άποψή μου την είπα, γουστάρω Σάντος, αλλά αν πάρουμε το κύπελο, βγούμε 2οι και ανανεώσει ο Στέφενς για 3 χρόνια, τότε θα πετάω απ'τη χαρά μου.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #6430 on: February 11, 2014, 19:16:04 »
Εγω καταλαβα πως θες καποιον για 3ετες πλανο παρα καποιον συγκεκριμενα..
Το προτιμω απο το να θες σαντος :D

Οπως και να χει, ολα καλα.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #6431 on: February 11, 2014, 20:01:23 »
Προσωπικά αυτόν που μου έλεγε ότι θέλει να ξεκουραστεί και να δει τον γιο του που τον πεθύμησε, προκειμένου να μην υπογράψει ανανέωση στον ΠΑΟΚ και μετά από 2-3 μέρες τον είδα αγκαλιά με τον Πιλάφιο να παρουσιάζεται σαν προπονητής της εθνικής τους, τον θεωρώ νεκρό..
Και ως γνωστών οι νεκροί δεν ανασταίνονται και δεν αναλαμβάνουν ομάδες..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #6432 on: February 11, 2014, 20:03:15 »
King τι ακριβως εχεις εσυ απεναντι στον santos?
Που σε κολαει;

Επιχειρηματα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #6433 on: February 11, 2014, 20:09:35 »
Προσωπικά αυτόν που μου έλεγε ότι θέλει να ξεκουραστεί και να δει τον γιο του που τον πεθύμησε, προκειμένου να μην υπογράψει ανανέωση στον ΠΑΟΚ και μετά από 2-3 μέρες τον είδα αγκαλιά με τον Πιλάφιο να παρουσιάζεται σαν προπονητής της εθνικής τους, τον θεωρώ νεκρό..
Και ως γνωστών οι νεκροί δεν ανασταίνονται και δεν αναλαμβάνουν ομάδες..
Κι όχι μόνο πήγε με τον πιλαφιο, μας πήρε και την προεδραρα για μπολ μπόι.
Παλτό-μπουφαν
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #6434 on: February 11, 2014, 20:35:38 »
Για οποιον φευγει απο τον ΠΑΟΚ και πηγαινει σε εχθρικη ομαδα η πορτα πρεπει να κλεινει καταμουτρα και για παντα. Τελος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #6435 on: February 11, 2014, 20:43:40 »
Για οποιον φευγει απο τον ΠΑΟΚ και πηγαινει σε εχθρικη ομαδα η πορτα πρεπει να κλεινει καταμουτρα και για παντα. Τελος.

Ξεκινώντας από πότε;  :(

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6436 on: February 11, 2014, 20:44:41 »
Και ο Σάντος τότε είχε μία άμυνα με Κοντρέρας, Λίνο (5χρόνια νεότερο) , Σνάουτσερ (σκυλί ανασταλτικά)
ένα κέντρο με Γκαρσία , Βιτόλο , Ίβιτς
και έναν Βιερίνια στα top του.
Οι συγκρίσεις με τους τώρα σε αυτές τις θέσεις απλά περιττές...

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #6437 on: February 11, 2014, 21:03:34 »

Έτσι ακριβώς. Απορώ ρε πούστη μου. Καλά ρε μαλάκες εσάς άμα σας αφήσει η γκόμενα για άλλον, μετά τρέχετε και την παρακαλάτε; Και αφού την σκυλογαμήσει από παντού και την βαρεθεί ο άλλος με αποτέλεσμα να γυρίσει το βρωμόμουνο σαν κλαίουσα ιτιά την δέχεστε πίσω; Δηλαδή ντιπ για ντιπ ίχνος αξιοπρέπειας; Τα ίδια ισχύουν και με την περίπτωση Σαλπιγγίδη, την περίπτωση Ζαγοράκη και ένα σωρό άλλες παρόμοιες. Αν δεν κουβαλάτε έστω και μια ψιλή μέσα σας από τις αρχές και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ από την ίδρυσή του, τότε δεν έχετε καμιά θέση στον ΠΑΟΚ. Ασχοληθείτε με καμιά πουστοομάδα της λίγδας (υπάρχουν αρκετές) και απαλλάξτε τους υπόλοιπους από την άχρηστη παρουσία σας. Καταντήσαμε να αδειάζουν οι θύρες από τα ντόμπρα και ξηγημένα άτομα και να γεμίζουν με σκατόφλωρους. Κάποιοι χτίσανε με αίμα και θυσίες την ένδοξη ιστορία της ομάδας κι εσείς όχι μόνο την καταντήσατε σκουπίδι, όχι μόνο διώξατε αυτούς που νιώθουν, αλλά βγάζετε και γλώσσα από πάνω. Ρε κουφάλες ζω για τη στιγμή που κάποιος από σας θα διατυπώσει αυτές τις θεωρίες της πούτσας από κοντά σε κανέναν παλιό βαρύμαγκα ΠΑΟΚτσή με αποτέλεσμα ο τελευταίος να σας μετρήσει τα πλευρά. Γαμώ τους οπαδούς της πούτσας, του ντέρμπι, του i-phone, της ροζ μπλουζίτσας, του modern football, των χειροφιλημάτων και αποθεώσεων στον ρωσομπλιάτη, των "εθνικοφρόνων", της εθνικής κι ένα σωρό παρεμφερή.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #6438 on: February 11, 2014, 21:25:52 »
ωραιος Cobra
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6439 on: February 11, 2014, 21:38:26 »
Πέστα ρε Κόμπρα! Θα συφιλιαστούμε με τους έχοντες κοντή μνήμη!