Author Topic: Fernando Santos  (Read 191395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #5440 on: February 24, 2010, 20:02:11 »
Να 'σαι καλά που μας κάνεις ρόμπα σε κάθε παιχνίδι σχεδόν εμάς που σε βρίζαμε . Παρεπιπτόντως στο βίντεο στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους λαγούς είδατε που προσπαθούσε να κρατήσει τα γέλια του και τη χαρά του ? Εντώ στο Ελλάντα Φερνάντου αυτού του λέμε "τέλει το πουτάνα να κρυφτεί και του χαρά δν του αφήνει "  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

PAMPLO

• Guest
« Reply #5441 on: February 24, 2010, 22:47:28 »
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14RVV9801&extLang=

λιγο υπομονη ακομα...... ;D ;D ;D

Άντε να βγεί μπάς και βγάλουν όλοι οί ''προπονητές'' της κερκίδας τό άχτι τους στό παιχνίδι και αφήσουν τόν Φερνάντο στήν ησυχία του!!!

ive4

• Guest
« Reply #5442 on: February 24, 2010, 23:49:41 »
είναι πολύ ωραίο συναίσθημα τελικά να μας κάνει ρόμπα για όσα του σούρναμε και να μας οδηγεί σε πρωτάθλημα.

makptol

• Guest
« Reply #5443 on: February 25, 2010, 10:07:54 »
εγω πιστευω οτι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ο πραγματικος οσα και αν τον εκραξε χαιρετε για αυτο που γινετε γιατι εχει τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα ελαχιστοι ειναι αυτοι που βαζουν
την προσωπικη τους εμπαθεια πανω απο τον ΠΑΟΚ υπαρχουν βεβαια αλλα ειναι ελαχιστοι και πλεον κατοικοεδρευουν στις εκπομπες του ζαγορα μονο.....
εχει μεινει και ο φουκαρας ο μιρτσος να γινετε ρομπα καθημερινα με τις μαλακιες που λεει για τον σαντος ......
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
1.ΠΑΟΚ-αεκ 0-4 εποχη σαρδελλων οταν κανανε καποιοι μπλοκο στον ζαγορ και του λεγανε "να τον διωξεις με τα λεφτα μας εισαι δοικηση" και τον ζαγορ να λεει "ρε παιδια τον ξερω σαν προπονητη ειναι πολυ καλος θα δειτε"
2.ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΕΝΒΕΙΝ παλι κραξιμο και τον ζαγορ να λεει "σε 1 μηνα η ομαδα θα πεταει θα το δειτε"

ενα μεγαλο μπραβο λοιπον και στον ζαγορ και στον ζηση που στηριζουν αυτον τον προπονητη......
οταν ειμαστε ολοι μια γροθια δεν φοβομαστε κανεναν τωρα απλα θελει προστασια η ομαδα σε ολα τα επιπεδα ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΥΣΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ
ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΜΕ......

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5444 on: February 25, 2010, 10:37:03 »
Makptol, να που ήρθε η ώρα να συμφωνήσω και μαζί σου (θα την ψάξω να πάω να δω καναν γιατρό, γιατί είναι αφύσικη αυτή η εξέλιξη)!! Στο θέμα προπονητή, έχεις δίκιο, γιατί, παρόλη την γκρίνια που δικαίως ή αδίκως έφαγε στο πρόσφατο παρελθόν, οι μόνοι που τον πίστεψαν εξ αρχής ήταν οι 2 που αναφέρεις. Δεν υπάρχει Παοκτσής, όσο αυστηρός κ να ναι, που να αμφιβάλλει ακόμα για τις δυνατότητές του.

GeorgT

• Guest
« Reply #5445 on: February 25, 2010, 11:05:22 »
Αυτά να τα λέτε κ όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά όπως τώρα!

Ολο κ θα έρθει ξανά κανένα διάστημα που θα κάνει κοιλιά η ομάδα (αν μείνει βέβαια μετά το καλοκαίρι)!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #5446 on: February 25, 2010, 11:14:57 »
Στο θέμα προπονητή, έχεις δίκιο, γιατί, παρόλη την γκρίνια που δικαίως ή αδίκως έφαγε στο πρόσφατο παρελθόν, οι μόνοι που τον πίστεψαν εξ αρχής ήταν οι 2 που αναφέρεις.
παντως οπως και να χει ανεκαθεν υπηρχε κι ενα μεγαλο μερος του κοσμου που τον συμπαθουσε ακομα κι αναγνωριζε τη μεγαλη προπονητικη του αξια.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #5447 on: February 25, 2010, 13:17:36 »
βασικα εκτος του ζαγορακη και του βρυζα πρεπει να αναγνωρισουμε οτι αρκετοι συνδεσμιτες βαλανε πολλες φορες τα στηθια τους μπροστα για τον δον...μεχρι και συνθημα εγινε οχι γιατι ξαφνικα καποιοι τον υπεραγαπησαν,αλλα γιατι αυτοι οι καποιοι νιωσανε πως ο προπονητης ειναι ο τελευταιος που ευθυνεται για το οτιδηποτε...θυμηθειτε τι εγινε στην επισκεψη στην προπονηση...

εγω ρομπα εχω γινει με τον σαντος γιατι ο ιδιος με εκανε ρομπα...πιστευω ομως οτι και ο ιδιος στον παγκο του ΠΑΟΚ κανει πραγματα περα απο την συνηθισμενη λογικη του στην αντιμετωπιση ενος αγωνα,ακομα και μεσα στον αγωνα,τον τελευταιο καιρο...αυτο ο σαντος τα 2,5 χρονια(μεχρι τον δεκεμβρη λεω) που ηταν στον ΠΑΟΚ δεν το ειχε δειξει ποτε(και σε αυτο τον κατηγορουσαν και οι ξαδερφες)...στα τελευταια ματς το δειχνει απολυτα πχ με τις αλλαγες του...εχω αρχισει να νομιζω οτι αν καποιος πιστευει περισσοτερο απο ολους μας στο πρωταθλημα...αυτος ειναι ο πορτογαλος

makptol

• Guest
« Reply #5448 on: February 25, 2010, 13:22:14 »
εγω θυμαμε οτι η θυρα 4 στηριζε τον προπονητη οταν απο την 1 -2 οι προπονητολογοι κραζανε συνεχεια ......

stelukos

• Guest
« Reply #5449 on: February 25, 2010, 13:28:24 »

Να 'σαι καλά που μας κάνεις ρόμπα σε κάθε παιχνίδι σχεδόν εμάς που σε βρίζαμε . Παρεπιπτόντως στο βίντεο στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους λαγούς είδατε που προσπαθούσε να κρατήσει τα γέλια του και τη χαρά του ? Εντώ στο Ελλάντα Φερνάντου αυτού του λέμε "τέλει το πουτάνα να κρυφτεί και του χαρά δν του αφήνει "  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #5450 on: February 25, 2010, 13:36:01 »

εγω ρομπα εχω γινει με τον σαντος γιατι ο ιδιος με εκανε ρομπα...πιστευω ομως οτι και ο ιδιος στον παγκο του ΠΑΟΚ κανει πραγματα περα απο την συνηθισμενη λογικη του στην αντιμετωπιση ενος αγωνα,ακομα και μεσα στον αγωνα,τον τελευταιο καιρο...αυτο ο σαντος τα 2,5 χρονια(μεχρι τον δεκεμβρη λεω) που ηταν στον ΠΑΟΚ δεν το ειχε δειξει ποτε(και σε αυτο τον κατηγορουσαν και οι ξαδερφες)...στα τελευταια ματς το δειχνει απολυτα πχ με τις αλλαγες του...εχω αρχισει να νομιζω οτι αν καποιος πιστευει περισσοτερο απο ολους μας στο πρωταθλημα...αυτος ειναι ο πορτογαλος

παιζει πολυ ρολο και η δυναμικη του ΠΑΟΚ η δυναμικη της τουμπας....αλλα οπως και να χει ο σαντος εχει φτιαξει πολυ καλη ομαδα....και μπραβο του....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5451 on: February 25, 2010, 13:39:12 »
εγω θυμαμε οτι η θυρα 4 στηριζε τον προπονητη οταν απο την 1 -2 οι προπονητολογοι κραζανε συνεχεια ......

Είσαι σίγουρα εσύ ο Makptol ή γράφεις με τον λογαριασμό του? Πολυ περίεργα πράγματα γίνονται ρε.....

makptol

• Guest
« Reply #5452 on: February 25, 2010, 15:34:34 »
καλα ρε φιλε αυτα τα εχω ξαναπει δεν ειναι τιποτε καινουριο ετσι ειναι στην 1-2 εχει αρκετους που δεν γουσταρουν οχι μονο σαντος και αλλα και τη σημερινη διοκηση......
εγω ειμαι και για το θεμα σαλπι δεν αλλαξα γνωμη το λεω για να καταλαβεις οτι εμαι ο ιδιος  ;) :)
οπως επισης τον σαντος τον υποστηριζα απο την αρχη και χαιρομαι που φαινεται οτι εκανα καλα που τον ηθελα στην ομαδα γιατι κερδος ειχε-εχει η ομαδα απο την παρουσια του σε αυτην.......

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5453 on: February 25, 2010, 17:16:58 »
........................και συμπληρωνω,μακαρι να μεινει ακομα πολλα χρονια!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

zagorakis

• Guest
« Reply #5454 on: February 25, 2010, 18:21:43 »
Ο Φερνάντο Σάντος αποκλειστικά στο «Αθλητικό Metropolis»

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε αποκλειστικά στο «Αθλητικό Metropoliς» και στον Χρήστο Παυλίδη για τον φετινό ΠΑΟΚ. Μεταξύ των άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου ανέφερε:

- «Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι που είμαστε μέσα στους στόχους του πλάνου. Η ομάδα έχει ανοδική πορεία, αφού αυτό που καταφέραμε και είναι σημαντικό, είναι ότι πλέον όλοι σέβονται τον ΠΑΟΚ και τον θεωρούν μεγάλη ομάδα. Πριν λίγα χρόνια δεν μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ θεωρούνταν μεγάλη ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Το έχουμε αλλάξει αυτό και είμαστε ικανοποιημένοι».

- «Είμαι ικανοποιημένος για αυτό που έχω πετύχει, για αυτό αισθάνομαι καλά με τον ίδιο μου τον εαυτό».

- «Πρώτα από όλα είμαστε αουτσάιντερ για τον τίτλο, κάτι που σημαίνει ότι στην έναρξη δεν ξεκινήσαμε με τις ίδιες συνθήκες και την ίδια αφετηρία με τους άλλους. Το πρωτάθλημα δεν ήταν ο στόχος από την αρχή της σεζόν, οπότε εμείς απλώς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Να παίζουμε όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Δεν θα αλλάξουμε την φιλοσοφία μας»

- «Δεν θα έλεγα ότι ήταν κακή στιγμή ο αποκλεισμός από την Χέρενφεν, είχαμε προβλήματα σε εκείνα τα παιχνίδια, δεν ήμασταν απόλυτα έτοιμοι, ενώ ήμασταν και άτυχοι. Εδώ στην Ελλάδα σύντομα καταδικάζουμε μια ομάδα και σύντομα θριαμβολογούμε υπέρ της».

- «Το παιχνίδι του κυπέλλου ήταν ένα μεμονωμένο παιχνίδι που τίποτα δεν πήγε καλά από την αρχή».

-«Νιώθω ικανοποιημένος για την βράβευση, ως τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς, γιατί είναι ένα βραβείο που έρχεται από τον κόσμο, που με έχει δεχθεί πολύ καλά. Με έκαναν να νιώσω και σε μένα και στην οικογένεια μου σαν Έλληνας. Νιώθω Έλληνας που δουλεύω στην Ελλάδα. Με τον κύριο Ζαγοράκη στοιχηματίσαμε σε αυτό το πλάνο, το στηρίξαμε και πάντα είναι καλό κι ευχάριστο τα πράγματα να πηγαίνουν καλά και η ομάδα να έχει επιτυχία. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για να πάει ακόμη πιο ψηλά ο ΠΑΟΚ. Είναι όμως κι άλλοι που συμβάλουν σε αυτή την επιτυχία και έχουν και αυτοί μερίδιο στην προσπάθεια που γίνεται».

- «Το τριετές πλάνο το έχουμε κερδίσει, κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε τώρα για την ανανέωση του συμβολαίου μου».

http://www.metrosport.gr/o-fernanto-santos-apoklistika-sto-athlitiko-metropolis

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #5455 on: February 26, 2010, 09:04:33 »

Απο την 1 του πεταξαν και τα μπουκαλια με νερο. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ που μονο που το θυμαμαι, με πιανουν τα δαιμονια! :12: :12: :emetos: :emetos:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #5456 on: February 26, 2010, 09:59:10 »
μετά το 1-2 με το γαυρο στην τουμπα, ολη η 4 εβγαινε εξω απο τις 2 εξοδους. ενα μαγκακι παντελονατος υπερΠαοκτσης φωναζε σε ολους που εβγαιναν εξω σαν αλλος ιεροκυρηκας. "δε χειροκροτατε το σαντος τωρα ε? φωναξτε ρε. γιατι δε φωναζετε. σαντος-σαντος. ΦΩΝΑΞΤΕ ΡΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΩΝΑΖΕΤΕ?" κανενας δεν απαντουσε. απλα βγαιναμε ολοι εξω.

δεν ειναι θεμα μονο της θυρας 1-2. απλως το σωστο θα ηταν απο την αρχη της 3ετιας τις επιλογες τις διοικησης να τις υπερασπιζομασταν με περισσοτερη θερμη ακομα και απο συν-οπαδους. ισως ετσι να ειχαμε γλιτωσει απο πολλα ασχημα σκηνικα.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #5457 on: February 26, 2010, 11:57:50 »
μετά το 1-2 με το γαυρο στην τουμπα, ολη η 4 εβγαινε εξω απο τις 2 εξοδους. ενα μαγκακι παντελονατος υπερΠαοκτσης φωναζε σε ολους που εβγαιναν εξω σαν αλλος ιεροκυρηκας. "δε χειροκροτατε το σαντος τωρα ε? φωναξτε ρε. γιατι δε φωναζετε. σαντος-σαντος. ΦΩΝΑΞΤΕ ΡΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΩΝΑΖΕΤΕ?" κανενας δεν απαντουσε. απλα βγαιναμε ολοι εξω.
μηπως ηταν ενας απο αυτους που περιμεναν στην γωνια σε εκεινο το ματς για να γινει η στραβη, να κανουν επεισοδια κ να διωξουν τον ζαγορακη??

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5458 on: February 27, 2010, 21:32:40 »
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

zagorakis

• Guest
« Reply #5459 on: February 27, 2010, 21:39:23 »
ÓÜíôïò: «Åìåßò ôï êÜíáìå åýêïëï…»

Äåí èá ìðïñïýóå ðáñÜ íá åßíáé éêáíïðïéçìÝíïò áðü ôç íßêç ôçò ïìÜäáò ôïõ óôçí ÎÜíèç, ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. Ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò ôüíéóå: «¹ôáí Ýíá ðáé÷íßäé óôï ïðïßï ìðÞêáìå áðü ôçí áñ÷Þ ðïëý äõíáôÜ êáé êõñßùò óôá ðñþôá 15 ëåðôÜ. Åß÷áìå ìåãÜëç äõíáìéêÞ åðéèåôéêÜ êáé áìõíôéêÜ êáé êáôáöÝñáìå íá ðåôý÷ïõìå äýï ãêïë ðïëý íùñßò. ÌåôÜ ÷ùñßò íá êáôáëÜâù ãéáôß ÷áëáñþóáìå ðïëý êáé ÷Üóáìå ôïí Ýëåã÷ï ôïõ ðáé÷íéäéïý. Ðáßæáìå ìå ðïëý… óôéë. Äåí ðéÝæáìå êáé äåí åß÷áìå åðéèåôéêüôçôá. Ìå ôçí ìðÜëá êÜíáìå á÷ñåßáóôá ëÜèç. Ãéá 15 ðåñßðïõ ëåðôÜ äåí ìðïñïýóáìå íá êÜíïõìå óùóôÞ ðÜóá êáé áõôü Ýêáíå ôçí ÎÜíèç íá ðéóôåýåé üôé ìðïñïýóå íá ãõñßóåé ôï ðáé÷íßäé. ÌåôÜ ôï 30´ áðïêôÞóáìå ðÜëé ôïí áõôïÝëåã÷ï êáé ôçí ïñãÜíùóç ôïõ ðáé÷íéäéïý. ÊáôáöÝñáìå íá äçìéïõñãÞóïõìå ðñïûðïèÝóåéò ãéá íá ðåôý÷ïõìå Ýíá áêüìç ôÝñìá. Åßðáìå íá ìðïýìå êáé óôï äåýôåñï çìß÷ñïíï ôï ßäéï äõíáôÜ ìå ôï ðñþôï. Ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ôï êáôÜëáâáí áõôü êáé ìðÞêáí ìå Üëëç äéÜèåóç óôï äåýôåñï ìÝñïò. Åß÷áìå ôïí Ýëåã÷ï ôïõ ðáé÷íéäéïý êáé äåí ôï ÷Üóáìå ðïôÝ. Ïðüôå èåùñþ üôé Þôáí êáô´ üëá ìßá äßêáéç íßêç».

Áí Þôáí Ýíá áêüìç âÞìá ãéá ôï ðñùôÜèëçìá ç íßêç áõôÞ, ï ÓÜíôïò áðÜíôçóå: «¹ôáí Ýíá áêüìç âÞìá ãéá ìßá áêüìç íßêç ðïõ èÝëáìå ðïëý. Ôþñá óêåöôüìáóôå ôï åðüìåíï ðáé÷íßäé».

Ãéá ôï áí ðåñßìåíå ôüóï åýêïëá ôçí åðéêñÜôçóç ôïõ ÐÁÏÊ åßðå: «Ðáé÷íßäéá åýêïëá äåí õðÜñ÷ïõí ðïôÝ. Åß÷áìå äåé ðïëý ôçí ÎÜíèç, îÝñáìå ôá äõíáôÜ êáé áäýíáôá óçìåßá ôçò, åêìåôáëëåõôÞêáìå áõôÜ ðïõ Ýðñåðå êáé êÜíáìå åìåßò åýêïëï ôï ðáé÷íßäé».

Ãéá ôï áí áõôÞ ç öåôéíÞ ðïñåßá åßíáé ìßá áðÜíôçóç óå üóïõò ðßóôåõáí üôé ï ÐÁÏÊ äåí èá áíôÝîåé ôüíéóå : «Äåí åßìáóôå åäþ ãéá íá äþóïõìå áðÜíôçóç óå êáíÝíáí. Åìåßò âëÝðïõìå ôïí åáõôü ìáò êáé ìÝíïõìå óå áõôü. Íá óåâüìáóôå ôïõò ßäéïõò ìáò ôïõò åáõôïýò. Ôïõò åßðáìå íá ðáßîïõí ãéá ôï óýëëïãï êáé ôçí éóôïñßá ôïõ. ÁõôÞ åßíáé ç íïïôñïðßá ìáò êáé äåí ðñüêåéôáé íá áëëÜîåé ãéá êáíÝíáí ëüãï».

Ãéá ôçí áðáãüñåõóç ôùí ìåôáêéíÞóåùí, ï ê. ÓÜíôïò ó÷ïëßáóå: «Äåí Ý÷åé ëïãéêÞ ç áðáãüñåõóç ôùí ìåôáêéíÞóåùí êáé åßíáé êáêü ãéá ôï ðïäüóöáéñï. Ï êüóìïò åßíáé áíáðüóðáóôï êïììÜôé åíüò ðïäïóöáéñéêïý áãþíá. Åßíáé êáêü êáé ãéá ôïõò óõëëüãïõò ðïõ ÷Üíïõí ÷ñÞìáôá. Åßíáé êÜôé ðïõ äåí Ý÷ù îáíáäåß üìùò ãåíéêÜ óôçí ÅëëÜäá Ý÷ù óõíáíôÞóåé ðñÜãìáôá ðïõ äåí ôá Ý÷ù óõíáíôÞóåé áëëïý».

Ãéá ôï ìõóôéêü ôïõ öåôéíïý ÐÁÏÊ, ï ðñïðïíçôÞò ôïõ äéêåöÜëïõ åßðå: «Ï ÐÁÏÊ ãåíéêüôåñá ôïí ôåëåõôáßï êáéñü Ý÷åé öèÜóåé óå õøçëÜ óçìåßá áðüäïóçò ÷ùñßò ìåãÜëåò äéáêõìÜíóåéò óôçí áðüäïóç ôïõ. Áõôü ðñÝðåé íá äéáôçñÞóïõìå ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò».

Ï ÐïñôïãÜëïò ôÝëïò óôÜèçêå êáé ðÜëé óôç ÷áëáñüôçôá ðïõ Ýäåéîáí ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ôïõ ãéá Ýíá äéÜóôçìá ìåôÜ ôï 0-2: «Äåí ìïõ Üñåóå êáèüëïõ áõôü ôï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá ðïõ Þôáí ðïëý êáêü. Óßãïõñá åßìáé åõ÷áñéáôçìÝíïò áðü ôç íßêç ðïõ åßíáé äßêáéá üìùò äåí èÝëù áðü ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò íá ÷áëáñþíïõí óå êáíÝíá ÷ñïíéêü äéÜóôçìá ôïõ áãþíá».

http://www.metrosport.gr/santos-emis-to-kaname-efkolo