Author Topic: Fernando Santos  (Read 194198 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #5340 on: February 06, 2010, 19:53:03 »
O Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos είναι ένας προπονητής με οξυδέρκεια και είναι πολύ έξυπνος. Τόσα χρόνια το μόνο που δε μου έχει δείξει είναι ότι είναι βλάκας. Ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και ξέρει τι κάνει.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #5341 on: February 06, 2010, 19:57:06 »
καθεστε ρε παιδια κ ασχολειστε με τις δηλωσεις προπονητη παικτων κτλ κτλ..αν ειναι δυνατον..πιανεστε απο μια λεξη κ γραφετε ολοκληρες θεωριες..οτι γουσταρει ας λεει ο καθενας..οπως κ εμεις μεταξυ μας εχουμε 1000 διαφορετικες γνωμες..
κρινουμε τον καθενα απο την προσφορα του κ οχι απο τα λογια του..
« Last Edit: February 06, 2010, 20:02:53 by gagas »

zagorakis

• Guest
« Reply #5342 on: February 07, 2010, 22:24:08 »
ÓÜíôïò: «¹ôáí êñßìá…»

Ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò Þôáí áõôüò ðïõ ðÞñå ðñþôïò ôïí ëüãï óôçí óõíÝíôåõîç Ôýðïõ ðïõ áêïëïýèçóå ôï ôïðéêü íôÝñìðé ôïõ Êáõôáíæïãëåßïõ. Ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò ôüíéóå: «¹ôáí êñßìá ãéáôß èåùñþ üôé åß÷áìå üëåò ôéò áðáñáßôçôåò ðñïûðïèÝóåéò ãéá íá ôï ðÜñïõìå. ÊÜíáìå Ýíá ðñþôï çìß÷ñïíï üðïõ Þìáóôáí ðïëý êáëýôåñïé áðü ôïí áíôßðáëü ìáò üðïõ äåí èõìÜìáé ï ÇñáêëÞò íá Ýêáíå Ýóôù Ýíá óïõô êáé êáôáöÝñáìå íá êÜíïõìå ôï ðéï äýóêïëï ðïõ Þôáí íá óçìåéþóïõìå Ýíá ãêïë. ÊÜíáìå üìùò Ýíá ðáéäéêü ëÜèïò êáé ìåßíáìå ìå 10 ðïäïóöáéñéóôÝò ðñéí ôç ëÞîç ôïõ çìé÷ñüíïõ. Áõôü ìáò êüóôéóå ìå ôïí ðñïðïíçôÞ ôïõ ÇñáêëÞ ìåôÜ ôçí áíÜðáõëá íá ãÝìéóå ôçí ðåñéï÷Þ ìáò ìå Ýíáí åðéðëÝïí åðéèåôéêü. Åìåßò ôï îÝñáìå áõôü üôé ôá ðñÜãìáôá èá Þôáí ðéï äýóêïëá êáé ðñïóðáèÞóáìå íá ïñãáíùèïýìå êáé íá Ý÷ïõìå ðéï óùóôÞ ëåéôïõñãßá êáé íá âãÜëïõìå êÜðïéåò áíôåðéèÝóåéò. Ôï äåýôåñï çìß÷ñïíï Þôáí ðéï éóïññïðçìÝíï ðáßæïíôáò ìå 10 ðïäïóöáéñéóôÝò. Åß÷áìå êáé ðÜëé êÜðïéá äéáóôÞìáôá üðïõ Þìáóôáí êáëýôåñïé ìå ôéò åõêáéñßåò üìùò íá åßíáé êáé óôéò äýï ðëåõñÝò. Äå÷èÞêáìå Ýíá ãêïë ðïõ äåí Ý÷ïõìå óõíçèßóåé íá äå÷üìáóôå. Åßìáóôå åõ÷áñéóôçìÝíïé áðü ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò ìáò. ¸ôóé åßíáé ôï ðïäüóöáéñï. Ïé ðïäïóöáéñéóôÝò áíôáðïêñßèçêáí ðÜñá ðïëý êáôáâÜëëïíôáò êÜèå ðñïóðÜèåéá ãéá Ýíá äåýôåñï ãêïë êáé ðëÝïí óêåöôüìáóôå ôï åðüìåíï ðáé÷íßäé ìáò».

Ãéá ôçí áðïâïëÞ ôïõ Âéôüëï ó÷ïëßáóå: «Ðñïöáíþò åßíáé êÜôé ðïõ ìáò áðáó÷ïëåß áöïý óôá ôÝóóåñá ôåëåõôáßá ðáé÷íßäéá ìáò óôá ôñßá Ý÷ïõìå ìåßíåé ìå 10 ðïäïóöáéñéóôÝò. Ïé ðïäïóöáéñéóôÝò æïýíå ôï ðáé÷íßäé ìå ìåãÜëç Ýíôáóç êáé åßíáé ðåñéóôáôéêÜ ðïõ ìðïñïýíå íá óõìâïýí».

Ãéá ôá ðåñéóôáôéêÜ ðïõ Ýëáâáí ÷þñá ôéò ðñïçãïýìåíåò ìÝñåò êáé ôï êáôÜ ðüóï åðçñÝáóáí ôçí ïìÜäá ôïõ, ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò áíÝöåñå: «Íïìßæù üôé öÜíçêå îåêÜèáñá óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï. Åß÷á ðåé óôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò ìïõ üôé èá Ýðñåðå íá êáèáñßóïõìå ôï ìõáëü ìáò êáé íá äåßîïõìå ôá ÷áñáêôçñéóôéêÜ ðïõ ìáò Ý÷ïõíå öÝñåé ìÝ÷ñé åäþ. ÃåíéêÜ êáôáöÝñáìå íá ôï êÜíïõìå áõôü. Óôçí ðëåéïøçößá áõôïý ôïõ áãþíá Þìáóôáí êáëýôåñïé êáé áîßæáìå ôçí íßêç Ý÷ïíôáò îåðåñÜóåé áõôÞí ôçí äýóêïëç åâäïìÜäá. Áðü åêåß êáé ðÝñá èá ðñÝðåé íá Ý÷ïõìå ðñïóï÷Þ óôéò êüêêéíåò êáé êßôñéíåò êÜñôåò ðïõ äå÷üìáóôå ãéáôß ìáêñïðñüèåóìá ìðïñåß íá óôïé÷ßóïõí óôçí ïìÜäá. ÅðïìÝíùò èá ðñÝðåé íá âñïýìå ëýóåéò êáé ü÷é íá äçìéïõñãïýìå ðñïâëÞìáôá».

http://www.metrosport.gr/santos-itan-krima-boumpenko-dikei-i-isopalia

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #5343 on: February 08, 2010, 02:05:59 »
δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για το mats....
απλά τώρα που δεν κερδίσαμε θέλω να πω ένα απλό ευχάριστο σε αυτόν τον άθρωπο
μπορεί να χαρακτηρίζεται ηττοπαθείς loser και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο
αλλα μας έχει κάνει να παίζουμε μπάλα
η ομάδα πάντα έπαιζε κουτουρού
πλέον έχουμε αρχή μέση και τέλος
παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και το πιο ευχάριστο σε όλα αυτά είναι ότι υπάρχει συνεχόμενη βελτίωση σε αυτό που κάνουμε...
η ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα...
πρέπει να μπολιάσει στο DNA τις ομάδας αλλα και του οπαδού του ΠΑΟΚ η λέξη πρωταθλητισμός..
όχι για 1-2 χρονιες αλλα για πολλά χρονια συνεχόμενα... η niki επί του ολυμπιακού μας έδειξε ότι δεν ήμασταν έτοιμη για πρωταθλητισμό και οι παίχτες αλλα σε πολύ περισσότερο βαθμό εμείς οι οπαδοί...
όλα αυτά που βιώνουμε καθημερινά μας διδάσκουν πολλά και πρέπει να τα νιώσουμε για να πάμε στο επόμενο επίπεδο..
και κλείνοντας θέλω να πω και κάτι άλλο για τον προπονητή... όλοι λέγαν ότι είναι μετρ στην άμυνα...
αυτό νομίζω το έχει αποδείξει... πλέον φαίνεται ότι γνωρίζει και τα μυστικά τις επίθεσης...
« Last Edit: February 08, 2010, 02:33:51 by spinos_4 »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #5344 on: February 08, 2010, 10:00:30 »
Πολύ σωστός φίλε, συμφωνώ 100%
Όλοι λίγο πολύ κάποια στιγμή τον έχουμε κράξει, αλλά συνεχώς μας επιβεβαιώνει την αξία του.
Μακάρι να μείνει αρκετά χρόνια στην ομάδα, υπό τις κατάλληλες (ποδοσφαιρικές) συνθήκες βέβαια.
ΑΡχίΔια

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #5345 on: February 08, 2010, 10:40:01 »
Ητανε και λιγο ντεφομε χθες.... παρολα αυτα η μπαλα που παιζει πλεον ο ΠΑΟΚ ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ....!!!!
Και αν οι ποδοσφαιριστες μας ητανε λιγο πιο ΕΞΥΠΝΟΙ...το ματσακι ητανε δικο μας....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #5346 on: February 08, 2010, 11:56:00 »
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=7204087

ωχ ωχ ωχ!!!!μια χαρα τα λεει αλλα ωχωχωχωχ

«Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν μπορώ να βρίσκομαι σε κάτι αν δεν είμαι 100% δοσμένος», τόνισε σε συνέντευξή του στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» και στον Γιώργο Κουβεντίδη και μιλά για τον ανεκπλήρωτο πόθο του τίτλου στην Ελλάδα: «Εφτασα πολύ κοντά δυο φορές με την ΑΕΚ, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφερα. Πιστεύω ότι θα έχω κι άλλη ευκαιρία».

Τα βασικότερα σημεία της συνέντευξής του:

Για τις προϋποθέσεις που θέλει για να συνεχίσει στον ΠAOK:

«Aπό την ώρα που μπήκαν οι βάσεις για να διεκδικήσει ο ΠAOK πρωτάθλημα, τα μονοπάτια είναι δύο. Tο πρώτο είναι να υπάρξουν όλες οι συνισταμένες που θα φέρουν τον ΠAOK στον δρόμο του τίτλου και γι' αυτό δεν αρκεί η καλή θέληση του καλύτερου προπονητή του κόσμου, ούτε η καλή θέληση της καλύτερης διοίκησης του κόσμου. Θέλει κι άλλα πράγματα. Nα έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις μέχρι το τέλος. Aν δεν μπορείς, υπάρχει και το δεύτερο μονοπάτι. Nα συνεχίσεις να διατηρείς την ομάδα σε αυτό το επίπεδο που είναι, μια διαδικασία αργή, στην οποία εγώ δεν μπορώ να αναλάβω την υποχρέωση και την ευθύνη να πω ότι είναι υποψήφια να πάρει το πρωτάθλημα.

Eγώ δεν πουλάω όνειρα, λέω την αλήθεια. Mε τα δεδομένα που υπάρχουν όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα λέμε ότι Oλυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν από 40% πιθανότητες να το πάρουν, ο ΠAOK το 15%, η AEK το υπόλοιπο. Eγώ θέλω όταν θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού, του Oλυμπιακού και του ΠAOK να είναι από 33%. Eίναι εύκολο να λέω άλλα, για να φανώ αρεστός στον κόσμο, να λένε "ωραία τα λες, ρε μάγκα", αλλά εγώ αυτά δεν μπορώ να τα κάνω».

Αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ξεκινήσει ο ΠAOK το πρωτάθλημα με ίσες πιθανότητες με τους άλλους να το πάρει:
«Oχι».

Για το αν έχει συζητήσει με τον Zαγοράκη:
«Tα έχουμε πει πολλές φορές με τον Zαγοράκη, με τον Bρύζα και τον Kονσεϊσάο. Kαι ξέρουν ότι το θέμα δεν είναι τα δικά μου χρήματα, γι' αυτό το θέμα δεν θα συζητήσουμε πολύ, είναι το τελευταίο. Στη φάση που είμαι τώρα, δεν με εξιτάρουν τα λεφτά. Aν με ενδιέφερε η τσέπη μου, τώρα θα ήμουν στο Kατάρ, εκεί μου δίνουν τέσσερις φορές τα χρήματα που παίρνω στον ΠAOK. Eχω κίνητρα, κι αυτό που με εξιτάρει είναι να κερδίσω ένα πρωτάθλημα με τον ΠAOK.

Ξεκινήσαμε κάτι, φτάσαμε κάπου, θέλω να κερδίσω κάτι μαζί του. Πρέπει να ξεκινήσει ένα νέο πλάνο, που θα είναι συνυφασμένο και με τους δικούς μου στόχους. Aνεξάρτητα από τη φιλία και τις στενές σχέσεις που έχω με τη διοίκηση, από την αγάπη που λαμβάνω και δίνω στον κόσμο. Πρέπει να καταλάβει, όμως, ο κόσμος ότι δεν μπορώ να βρίσκομαι σε κάτι χωρίς να είμαι 100% δοσμένος. Aν κάτι δεν μου κάθεται καλά, δεν το κάνω».

Για το τι χρειάζεται ο ΠAOK για να μπορεί να διεκδικήσει του χρόνου μεγάλους στόχους:
«O ΠAOK χρειάζεται χρήματα για να πάρει τρεις παίχτες μεγάλης ποιότητας, προκειμένου να ανεβάσει το επίπεδό του. Eχω πει και στον πρόεδρο τι ακριβώς πιστεύω ότι χρειαζόμαστε. Oποιος παρακολουθεί τα λεγόμενά μου θα έχει καταλάβει».

Για τον Σαλπιγγίδη:
«Tον ήθελα με μεταγραφή όταν ήμουν στην Mπενφίκα. Δεν βλέπω τον λόγο να μην τον θέλω στον ΠAOK...  Θα σας το πω πιο ξεκάθαρα κι αυτό ισχύει γενικώς, όχι ειδικά για την περίπτωση του Σαλπιγγίδη. Oι διοικήσεις πρέπει να πιάνουν τον σφυγμό του κόσμου, πρέπει να αφουγκράζονται την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, γιατί αυτό δείχνει σεβασμό. Aλλά δεν πρέπει να επηρεάζονται, έτσι ώστε να μην πάρουν την απόφαση που υπάρχει στο μυαλό τους».

Για το συμβόλαιό του που τελειώνει τον Μάιο και το τι θα γίνει:
«Θα δούμε. Θα το δείξει ο χρόνος. Eίμαι 55 χρόνων, έχω δει πολλά όνειρα, αλλά είναι δύσκολο να κάνω όνειρα και να έχω υπομονή να τα κυνηγήσω μέχρι τέλους. Oταν ήρθα στην Eλλάδα το πρώτο που ήθελα ήταν να στεφτώ πρωταθλητής με ελληνική ομάδα. Eφτασα πολύ κοντά δύο φορές με την AEK, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφερα. Πιστεύω ότι θα έχω κι άλλη ευκαιρία».

Για τα πλέι οφ:
«H θέλησή μου είναι να μην παίξω στα πλέι οφ και η άποψή μου γι' αυτά δεν έχει αλλάξει. Θα παίξω μόνο αν είμαι αναγκασμένος, από σεβασμό στον σύλλογο και στους οπαδούς. Eίναι πολύ άσχημο για το ποδόσφαιρο, ακυρώνεις τους κόπους μίας σεζόν, με ένα τουρνουά έξι αγώνων. Aυτό είναι άδικο. Πέρυσι ο ΠAOK βγήκε 2ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κάνοντας μια εκπληκτική σεζόν και στο πρώτο ματς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό αποβλήθηκε ο Γκαρσία, παίξαμε 50' με 10 παίχτες και μ' ένα παιχνίδι καταστράφηκε ουσιαστικά όλη η σεζόν μας. Δεν ξέρω ποιος τα σκέφτηκε τα πλέι οφ και τι ήθελε να κάνει, αλλά είναι ένα μεγάλο λάθος. Tην ίδια άποψη θα έχω για τα πλέι οφ ακόμη κι αν βγούμε τρίτοι στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ τερματίσουμε πρώτοι».

Για την αντίδραση του κόσμου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού:
«Δεν μου άρεσε καθόλου. Kαταλαβαίνω την αντίδραση του κόσμου, ήταν ένα ξέσπασμα, ήθελε πολύ μια τέτοια νίκη. Mια ομάδα που είναι συνηθισμένη σε νίκες δεν θα είχε τέτοια αντίδραση. Eγώ θέλω να φτάσει ο ΠAOK σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να κερδίσει, για παράδειγμα, στην Aθήνα και να θεωρείται νορμάλ, να το βλέπουν οι οπαδοί μας σαν κάτι φυσιολογικό και να μη νιώθουν την ανάγκη να πάνε στο αεροδρόμιο να πανηγυρίσουν. Aυτό θα ήταν ξεκάθαρο σημάδι ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς».

kostas4

• Guest
« Reply #5347 on: February 08, 2010, 12:10:31 »
χθες το ματς θα το επαιρνε ο σαντος αν δεν τον κρεμουσαν καποιοι παιχτες με την αποδοση τους.
εμπιστευεται τον αραμπατζη επειδη ανεβαινει και θελει να παιζει επιθετικα η ομαδα αλλα ολες οι επιθεσεις της γριας εγιναν απο την μερια του.
παρατηρησα οτι εκτος απο το γεγονος οτι δεν ξερει να μαρκαρει, τον εχουν παρει στο σπριντ ολοι οι παιχτες της γριας!ακομα και ο γιακομπ τον αφηνε χαλαρα πισω.

μας κρεμαει χθες ο βιτολο, βαζει μεσα σορλεν και αυτος συνεχιζει τις κακες εμφανισεις, κανει και το λαθος ο μαλεζας και τελος...

το λαθος του ηταν ισως η εισοδος του κουτσιανικουλη στο ματς

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5348 on: February 08, 2010, 12:11:16 »
Πρώτη φορά διαβάζω συνέντευξη του πορτογάλου κ συμφωνώ ακόμα κ στις τελείες. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Κ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ.....

(ΥΓ Δεν είναι υποχρεωμένος ο κάθε προπονητής να ξέρει το στόρυ του Συλλόγου αναφορικά με το γίδι μιλάω..Κατα τα άλλα η προοπτική είναι ενδιαφέρουσα κ ο άνθρωπος δεν κρύβεται)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5349 on: February 08, 2010, 12:19:35 »
Με κίνδυνο να προσθέσω παραπάνω βαρεμάρα στον φίλο bristol  :D θα ήθελα να πω κάτι ορμώμενος από το Post του spinos_4.
Δεν έχεις καθόλου άδικο φίλε σε γενικές γραμμές στη σκέψη σου. Ο Σάντος κερδίζει μέρα με τη μέρα κάθε οπαδό. Από αυτούς που έβλεπαν μπροστά (αφού το πας έμμεσα εκεί) μέχρι τους "ανυπόμονους-κοντόφθαλμους-άμπαλους-άδικους", αφού το post έχει και ψήγματα "πάρτε το μάθημά σας". Εδώ λοιπόν είναι το μόνο άδικο που έχεις, κατά τη ταπεινή μου γνώμη πάντα. Στο τι πρέπει να μας γίνει μάθημα, γι' αυτό και θα σταθώ λίγο.

Οι "γκρινιάρηδες" λοιπόν της δεύτερης κατηγορίας πήραμε το μάθημά μας και πλέον εξυμνούμε τον προπονητή μας οι περισσότεροι. Οι "δικαιωμένοι" όμως συνεχίζουν να μένουν περισσότερο τυφλωμένοι από τη "δικαίωση" και να μη καταλαβαίνουν ότι αν έμεναν σαν ψάρια αμίλητα όλοι οι οπαδοί στις ήττες, θα δημιουργούσαμε μία ομάδα μικρή και κακόμοιρη. Δεν εννοώ πως όσοι γκρινιάξαμε κάναμε καλό κι όσοι στήριζαν κακό. Το ακριβώς αντίθετο έγινε. Απλά λέω πως αν όλοι πως τα πράγματα δεν είναι μόνο έτσι ή γκιουβέτσι και η έστω και ελάχιστη συμμετοχή των αντιφρονούντων κινδυνεύει να χαθεί στη παραζάλη της δικαίωσης, με κίνδυνο στο μέλλον να σκουληκίσουμε επικίνδυνα.

Παράδειγμα μικρό: Η έστω ελάχιστη προσφορά της πίεσης ήταν πως είδαμε τον Σάντος να πανηγυρίζει σαν τρελός, αυτός που ποτέ δεν είχε πωρωθεί τόσο σε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό είναι κέρδος και παράσημο για τον ΠΑΟΚ σε σχέση με τις προηγούμενες μεγάλες ομάδες του. Όποιος μπορεί να το καταλάβει καλώς, όποιος δεν μπορεί τι να κάνουμε... Έχω και θεωρία για την αδικία, η οποία απαντάται με έργα, Όταν έχεις αξία να βρίσκεσαι σε μεγάλη ομάδα, απαντάς με έργα σε όσους σε αδικούν. Αν δεν έχεις σε καταπλακώνει το βάρος της μεγάλης ομάδας. Ο δικός μας θα μου πεις είχε περάσει τα τεστ, αλλά για μένα προσωπικά, ο ΠΑΟΚ προσθέτει μεγαλύτερο βάρος στη πλάτη του προπονητή του από κάθε άλλη ομάδα κι έτσι είναι διπλά μάγκας ο όποιος κατά καιρούς βγαίνει νικητής.

Το μάθημα εν τέλει που πήραμε είναι ένα και απλό. Στον ΠΑΟΚ μάθαμε ότι πρέπει να δίνουμε χρόνο σε έναν προπονητή. Να μη ζητάμε να φύγει. Αλλά παράλληλα πρέπει να κρατήσουμε γερά το χαρακτηριστικό της πίεσης κάθε μεγάλης ομάδας. Δε νοείται μεγάλη ομάδα χωρίς γκρίνια στα κλαρίνα. Ποτέ και πουθενά

Επαναλαμβάνω κι εδώ μέσα για να μείνει ότι η νοοτροπία της ομάδας και το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι χάρμα ειδέσθαι πραγματικά.  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #5350 on: February 08, 2010, 12:21:51 »
Για την αντίδραση του κόσμου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού:
«Δεν μου άρεσε καθόλου. Kαταλαβαίνω την αντίδραση του κόσμου, ήταν ένα ξέσπασμα, ήθελε πολύ μια τέτοια νίκη. Mια ομάδα που είναι συνηθισμένη σε νίκες δεν θα είχε τέτοια αντίδραση. Eγώ θέλω να φτάσει ο ΠAOK σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να κερδίσει, για παράδειγμα, στην Aθήνα και να θεωρείται νορμάλ, να το βλέπουν οι οπαδοί μας σαν κάτι φυσιολογικό και να μη νιώθουν την ανάγκη να πάνε στο αεροδρόμιο να πανηγυρίσουν. Aυτό θα ήταν ξεκάθαρο σημάδι ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς».

:thumbok: :thumbok: :thumbok:

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #5351 on: February 08, 2010, 12:25:23 »
Όσο περνάει ο καιρός ο άνθρωπος αυτός αποδεικνύει οτι είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 25 χρόνια φτιάχνοντας μια ΟΜΑΔΑ που αποκτά την νοοτροπία νικητή που έλειπε από τον ΠΑΟΚ τόσο καιρό..
Ελπίζω η συνέντευξη του αυτή να μην ήταν ο προάγγελος ενός χωρισμού αλλά αντίθετα να μας προετοιμάζει για την νέα εποχή του ΠΑΟΚ Πρωταθλητή που έρχεται...
Σε κάθε περίπτωση Δάσκαλε σε ευχαριστούμε...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5352 on: February 08, 2010, 12:34:11 »
Αυτο που βγαζω εγω απο την συνεντευξη ειναι το εξης:
Θελω να παρω το πρωταθλημα.
Για να παρω το πρωταθλημα θετω προυποθεση στην αφετηρια να εχουμε με τους αλλους 2 ισες πι8ανοτητες, απο 33%.
Η προυποθεση για να ξεκιναμε ολοι απο την ιδια αφετηρια ειναι να παρουμε 3 παιχτες μεγαλης αξιας.

Επειδη προσωπικα δεν πιστευω οτι μπορουμε να παρουμε παιχτες αξιας που φανταζομαι οτι εχει ο σαντος στο μυαλο του, σε συνδυασμο με το ...Καταρ, εγω νομιζω οτι θα μας αφησει. Ετσι το βλεπω εγω.

Και να με συγχωρησουν οι φανατικοι Σαντικοι αλλα αυτο που προεχει ειναι η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΤΟΧΟ. Τον οποιο τοσο η διοικηση οσο και ο Σαντος απο την αρχη τον αφησαν σε αρκετα θολο τοπιο..
Φταιω εγω και ολοι οσοι ασχοληθουν με τη συνεντευξη Σαντος που για μενα αυτα που λεει δεν ειναι της ωρας και τησ στιγμης?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5353 on: February 08, 2010, 12:40:11 »
οταν η ομαδα σου παιζει φετος για το πρωταθλημα και εσυ δινεις συνεντευξεις για να ζητησεις μεταγραφες για να παρεις το πρωταθλημα του χρονου σημαινει οτι δεν πιστευεις πρωτα εσυ στον εαυτο σου και στην ομαδα.

προφανως η συνεντευξη αυτη δωθηκε ΠΡΙΝ το χθεσινο ματς που απομακρυνθηκαμε πιο πολυ απο τον βαζελο.

καλος ο ρεαλισμος αλλα για να πετυχεις μεγαλα πραγματα θελει να εχεις και τρελα και οραμα.

μεγαλος προπονητης ο σαντος σε γνωσεις αλλα ψυχολογικα δεν το εχει.

και συγνωμη για το ξεσπασμα αλλα ουτε σε μας αρεσαν οι επιδοσεις στα ντερμπι ουτε οι αστειες δηλωσεις σου καθε φορα.

τελος να πω οτι η θεση του σαντος για τον κοντο ειναι αναμενομενη και δεκτη για επαγγελματια προπονητη.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #5354 on: February 08, 2010, 12:53:02 »
Åðåéäç ðñïóùðéêá äåí ðéóôåõù ïôé ìðïñïõìå íá ðáñïõìå ðáé÷ôåò áîéáò ðïõ öáíôáæïìáé ïôé å÷åé ï óáíôïò óôï ìõáëï ôïõ, óå óõíäõáóìï ìå ôï ...Êáôáñ, åãù íïìéæù ïôé èá ìáò áöçóåé. Åôóé ôï âëåðù åãù.

Åäþ åßíáé Homo üëï ôï æïõìß üìùò. ÁÍ ìåßíåé ï ÓÜíôïò ðÜåé íá ðåé ðùò ç ÐÁÅ èÝëåé ðñáãìáôéêÜ íá ÷ôõðÞóåé ôï ðñùôÜèëçìá êáé íá êñáôÞóåé ôïí ðÞ÷ç êáé ôïí ÐÁÏÊ ìáò øçëÜ ìéáò êáé îÝñïõìå ðùò ùò ðñïðïíçôÞ êáé ùò Üíèñùðï üëïé óôçí ÐÁÅ ôïí ãïõóôÜñïõí.

ÁÍ öýãåé ðÜåé íá ðåé ðùò ç ÐÁÅ, ãéá ôïí åðüìåíï ÷ñüíï ôïõëÜ÷éóôïí, èá óõìâéâáóôåß ìå ôéò èÝóåéò 3-5 Üó÷åôá ìå ôï ôé èá ëÝåé äçìüóéá.

Ç ðáñáìïíÞ ÓÜíôïò èá êáèïñßóåé ôïõò óôü÷ïõò ôïõ ÐÁÏÊ ôçò åðüìåíçò ÷ñïíéÜò êáé êáëÜ êÜíåé êáé ðéÝæåé ãéáôß ÷ùñßò ðßåóç ìçí ðåñéìÝíåôå íá áíÝâïõìå óôï åðüìåíï óêáëïðÜôé…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5355 on: February 08, 2010, 12:55:10 »
Για τη συνέντευξη θα επαναλάβω αυτό που λέω πάντα. Δεν σημαίνει πως αν πει ο Σάντος πως δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και φύγει πως θα έχει δίκιο. Ούτε ότι αν στο πει ο επόμενος θα πουλάει παραμύθι. Εγώ θέλω να μείνει όπως όλοι, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. Αν όχι κακό θα είναι και για μας και γι' αυτόν να παραμείνει.
Έτσι όπως το καταλαβαίνω όμως προσπαθεί να πιέσει από τη πλευρά του για κινήσεις δυνατές. Καλά κάνει ως προπονητής με απαιτήσεις και καλά θα κάνει και η διοίκηση σε ότι αποφασίσει, αφού ζυγίσει τα πάντα. Αν δει ότι αξίζει να ρισκάρει, μαζί της. Αν δει ότι δεν έχει περιθώριο πάλι μαζί της. Γιατί θα έχει σκεφτεί πως δεν γίνεται να παίξεις το μέλλον του ΠΑΟΚ σε μια ζαριά, όσο ελκυστική και να μας φαίνεται η σκέψη να προστεθούν σε αυτή την ομάδα 3 παιχταράδες.  :P

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο και με τις απαιτήσεις Σάντος και με το τι έχει να διαχειριστεί η διοίκηση μετά από αυτές τις απαιτήσεις. Φτάσαμε να συζητάμε δηλαδή σε αυτή την ομάδα αν το καλοκαίρι πρέπει να πάμε να τα σκάσουμε να φέρουμε 3 παιχταράδες και να παίξουμε τα ρέστα μας.  :P

Και το εντελώς γαμώ το είναι πως πλέον όλοι μας ξέρουμε μέσα μας πως με 3 παιχταράδες αυτή η ομάδα όντως δεν έχει αντίπαλο ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ. Εδώ σε θέλω μάστορα
« Last Edit: February 08, 2010, 13:10:43 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5356 on: February 08, 2010, 12:59:52 »
Vedder αδερφέ ίσως να είναι απο τα λίγα ποστ σου που θα διαφωνήσω κάθετα. Νομίζω αδικείς τον πορτογάλο με το να του καταλογίζεις οτι δεν έχει όραμα ή θέληση. Προτιμώ έναν κυνικό άνθρωπο που ζοχαδιάζει κάθε φορά που ξημερώνει, ο οποίος δεσμεύεται να σε φτάσει κάπου με εχέγγυα που σε ζητάει, πάρα κάτι άλλο. Σύμφωνοι, επικράτησε θολούρα αναφορικά με τους στόχους που τέθηκαν αρχή της χρονιάς. Επίσης το "παμε για πρωτάθλημα στο τέλος της τριετίας", όταν ειπώθηκε στην αρχή της προσπάθειας πριν 3 χρόνια, μολονότι ήταν επικοινωνιακά ορθή θέση, θέση συσπείρωσης, ωστόσο δεν γίνεται να ΜΗΝ είναι ανακόλουθη όταν τζογάρεις σε τόσο μεγάλο βάθος χρόνου. ΣΗΜΕΡΑ ο προπονητής ζητάει το αυτονόητο να συνεχίσει. Κ σου λέει θέλω αυτά για να πάω ως το νήμα. Δε νομίζω να ζητάει ούτε παράλογα, ούτε ανέφικτα πράγματα για τον σημερινό ΠΑΟΚ. Είμαστε στο σταυροδρόμι μιας ολικής αναδιοργανωσης σατο τέλος της σεζόν. Συγχωρέστε με που προτρέχω, αφού στόχος να κηνυγήσεις ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που μιλάμε, αλλά το καλοκαίρι, με ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, δεν είναι δύσκολο να προσφέρεις στον επικεφαλής του αγωνιστικού σου αυτά που ζητάει. Με ψαλλίδισμα των (ανούσιων) μεγάλων συμβολαίων, με ΟΡΘΗ έρευνα για τον Κύριο χορηγό (φέτος τελειώνουμε με ΔΕΠΑ), με 21.000 διαρκείας κ με καλή διαχείριση των Ευρωπαικών τηλεοπτικών, δεν εξοικονομείς δύσκολα 3 χαρτιά για να πάρεις 3 παίκτες που θα σου αλλάξουν επίπεδο (κ ας σου βγούνε οι 2). Ούτε θα γίνει αεκ44 η ομάδα αν ανοίξει το budget 2-3 εκατομύρια παραπάνω.
Οταν σου πετάνε το γάντι, στο χέρι σου είναι να το σηκώσεις. Αν δεν τον σηκώσεις, τότε να σαι έτοιμος να αναλάβεις και την ευθύνη. Το ακριβώς ίδιο ισχύει κ για τον ΔΟΝ απο τον οποίο ειλικρινά φέτος περιμένω να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Κ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΛΟΓΟΣ.
Η ομάδα φέτος είναι αδιαμφισβήτητα ΟΜΑΔΑ. Για να γίνει κ πρωταθλήτρια θέλει κ 2-3 που θα την κάνουν παραπάνω απο ΟΜΑΔΑ.
Επίσης δεν καταλαβαίνω τον προβληματισμό σας για τα όσα λέει οτι θέλει για τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς. Απο που προκύπτει η έλλειψη εμπιστοσύνης? Κ που συνίσταται ο προβληματισμός οτι παρατάει την φετινή χρονιά? Οτι εγκαταλείπει το κηνύγι? Παραθέτω αυτό :  " Για τα πλέι οφ:
«H θέλησή μου είναι να μην παίξω στα πλέι οφ και η άποψή μου γι' αυτά δεν έχει αλλάξει. Θα παίξω μόνο αν είμαι αναγκασμένος, από σεβασμό στον σύλλογο και στους οπαδούς
"

Σόρρυ για το ποστ, κανονικά αργότερα πρέπει ν ανοίξει η συζήτηση, πάντως ο μηχανικός θέτει τα πράγματα σε σωστή βαση. Κ ξαναλέω, περιμένω, όταν θα έρθει η ώρα να σηκωσουν το γάντι κ να τον θέσουν προ των ευθυνών του. Να παράξει αυτό που υπόσχεται...  

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5357 on: February 08, 2010, 13:03:11 »
Εγω πριν παμε στα σχεδια της επομενης χρονιας , θελω απο τον προπονητη και τους παιχτες να βαλουν φουμο στα μουτρα, να δαγκωσουν ενα μαχαιρι στα δοντια, να ζωστουν με πυρομαχικα σε ολο τους το κορμι και να βγαλουν μια κραυγη αμπαλαεα:
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ, ΑΜΠΑΛΑΕΑΑΑΑΑΑ!!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5358 on: February 08, 2010, 13:12:13 »

Σόρρυ για το ποστ, κανονικά αργότερα πρέπει ν ανοίξει η συζήτηση,

αυτο ακριβως ειναι το λαθος του κλαμπ....επι της ουσιας ποιος διαφωνει οτι θελουμε 3 μεταγραφαρες?

ο παικτης που παιζει φετος για το καλυτερο και δει τις δηλωσεις του προπονητη του τι κινητρο θα εχει για φετος?

μαλακια των παιδιων που ειπαν στο τοπικ των στοχων για καλο καλοκαιρι?....οι μεταγραφες ποτε γινονται? ;)

εγω το ξαναλεω ο σαντος ειναι προπονηταρας για ελλαδα αλλα την τρελα για τα μεγαλα πραγματα δεν την εχει.

οκ αν την ειχε δεν θα ηταν και στην ελλαδα ,,,κατι σαν τον ιβιτς,,,παιχταρας αλλα αργος,,,αν ηταν και γρηγορος δεν θα ταν εδω με 300,000  :P

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5359 on: February 08, 2010, 13:17:57 »
Αδερφέ, τον ρώτησαν για 1000 πράγματα κ μέσα σ' αυτά τον ρώτησαν κ για του χρόνου. Με την ίδια λογική δε θα πρεπε να κάνουμε κουβέντα και για τις ανανεώσεις του Γκαρσία κ του Ίβιτς, γιατί κάνουν κακό στην συγκέντρωση για την τρέχουσα σεζόν.
Δεν είναι κακό ούτε αποπροσανατολίζει ο Δον όταν μιλάει για το ΠΑΟΚ του 2011. Αποπροσανατολισμός (κ ξέρω πως εδώ συμφωνούμε) είναι οι πίπες για 2 βδομάδες χρεωστικά, αποπροσανατολισμός είναι τα φεύγω γιατί με γαμάτε με χουλιγκανισμούς ενώ δεν ισχύει αυτό, αποπροσανατολισμός είναι το "δεν ασχολούμαστε με τον κιτρινισμό", ενώ αυτός καθ' αυτός ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ 2 ΜΑΤΣ το τελευταίο 15μερο.....