Author Topic: Fernando Santos  (Read 198577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #200 on: September 10, 2007, 13:51:10 »
Για οσους εχουν αντιρρηση για τον Σαντος να υπενθυμισω οτι τον επελεξε ο Ζαγορ ως παικτης και ως διοικηση. Σιγουρα κατι παραπανω ξερει απο εμας  ;)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #201 on: September 10, 2007, 14:08:06 »
Χθες είχε απίστευτη πλάκα να βλέπεις από τη τηλεόραση τις αντιδράσεις του Σάντος και του βοηθού του. Να δεις πως είδε το παιχνίδι μας. Γιατί άλλο η προπόνηση κι άλλο να παίζεις με άλλη ομάδα.
Ξεκινώντας το ματς είχε μια ηρεμία, ένα χαμόγελο και κοιτούσε σκεπτικός τις κινήσεις των παιχτών. Στα επόμενα πλάνα ήταν κάθε φορά και πιο φορτωμένος. Σε κάποια στιγμή τον δείχνει να μιλάει με τον βοηθό του σε κατάσταση απελπισίας. Ο δε βοηθός, είχε ένα βλέμμα σα να είδε μπροστά του το τέρας του Λοχ Νες. Τρόμαξε ο άνθρωπος με αυτά που είδε. Κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια, έκθαμβος από τις ενέργειες των παιχτών.
Όταν είδε κι απόειδε ο Σάντος κάθησε στον πάγκο για λίγο για να μη πάθει και κανένα εγκεφαλικό.
Στο ίδιο χρονικό σημείο δείχνει η κάμερα πλάνο από τους παίχτες που κάθονταν στον πάγκο. Ο Κνολ ανέμελα τρώει ένα μήλο, ενώ δίπλα του ο Βρύζας κοιτάει με αηδία και κουνάει πάνω κάτω το κεφάλι σκεφτικός μ' αυτά που βλέπει.
Στα πλάνα που έδειχνε τον Δώνη, φαινόταν από πίσω ο Σάντος να φωνάζει στον Γκονζάλες δυο τρεις φορές αγανακτισμένος. Ο ρεπόρτερ είπε αργότερα ότι ο Σάντος του έδινε οδηγίες για το τι θα κάνει κάθε φορά. Φαντάσου τι γνώμη σχημάτισε για το παλτό!

Αυτή η εικόνα που έβγαλε ΚΑΙ χθες η ομάδα, που έγινε μπουρδέλο από τους αναπληρωματικούς της λάρισας και της αεκ δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των παιχτών.
Έχει να κάνει με το ότι ποτέ κανείς δεν τους δίδαξε τι πρέπει να κάνουν για να αντεπιτεθούν, να αμυνθούν, να παίξουν ποδόσφαιρο ρε παιδί μου.
Να μη ξεχάσετε ποτέ τη μπάλα που παίξαμε τους τελευταίους μήνες με τον Παράσχο. Είμασταν έτοιμοι για φούντο.
Να μη ξεχάσετε ούτε τα φιλικά, ούτε το επίσημο που δώσαμε.
Για να δείτε τη διαφορά ενός παίχτη με προπονητή κι ενός με μαθητευόμενου άσχετου.

Φερνάντο δούλεψε όσο μπορείς παλικάρι μου. Κάνε το θαύμα σου. Γιατί οι παίχτες μας πρέπει να ξεκινήσουν από τα βασικά και από τη πλύση εγκεφάλου που πρέπει να τους γίνει, για να καταλάβουν που ακριβώς παίζουν.

Οι μοναδικές δηλώσεις του προπονητή, ο πρώτος μετά τον Άγγελο που είπε καθαρά την απαγορευμένη λέξη, δείχνουν ότι στον πάγκο κάθεται ένας προπονητής που αξίζει να ονομάζεται "προπονητής του ΠΑΟΚ". Αλλά γι' αυτές τις δηλώσεις πρέπει να γραφεί ξεχωριστό post.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #202 on: September 10, 2007, 14:30:17 »
Άκουγα στον "λίμπερο" από ποδοσφαιριστές,ότι αναδεικνύει παίκτες.Δεν άκουσα όμως από κανέναν,ότι φτιάχνει ομάδα.

re file diladi eprepe na akouseis apo paixti oti ftiaxnei omada mpala dn evlepes ta proigoumena xronia me tous paixtes pou eixe stin aek ti perisotero mporouse na kataferei apo tsampions ligk idame k ton ferer vgike 2os elipsi 3ou persi

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #203 on: September 10, 2007, 14:38:57 »
Χθες είχε απίστευτη πλάκα να βλέπεις από τη τηλεόραση τις αντιδράσεις του Σάντος και του βοηθού του. Να δεις πως είδε το παιχνίδι μας. Γιατί άλλο η προπόνηση κι άλλο να παίζεις με άλλη ομάδα.
Ξεκινώντας το ματς είχε μια ηρεμία, ένα χαμόγελο και κοιτούσε σκεπτικός τις κινήσεις των παιχτών. Στα επόμενα πλάνα ήταν κάθε φορά και πιο φορτωμένος. Σε κάποια στιγμή τον δείχνει να μιλάει με τον βοηθό του σε κατάσταση απελπισίας. Ο δε βοηθός, είχε ένα βλέμμα σα να είδε μπροστά του το τέρας του Λοχ Νες. Τρόμαξε ο άνθρωπος με αυτά που είδε. Κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια, έκθαμβος από τις ενέργειες των παιχτών.
Όταν είδε κι απόειδε ο Σάντος κάθησε στον πάγκο για λίγο για να μη πάθει και κανένα εγκεφαλικό.
Στο ίδιο χρονικό σημείο δείχνει η κάμερα πλάνο από τους παίχτες που κάθονταν στον πάγκο. Ο Κνολ ανέμελα τρώει ένα μήλο, ενώ δίπλα του ο Βρύζας κοιτάει με αηδία και κουνάει πάνω κάτω το κεφάλι σκεφτικός μ' αυτά που βλέπει.
Στα πλάνα που έδειχνε τον Δώνη, φαινόταν από πίσω ο Σάντος να φωνάζει στον Γκονζάλες δυο τρεις φορές αγανακτισμένος. Ο ρεπόρτερ είπε αργότερα ότι ο Σάντος του έδινε οδηγίες για το τι θα κάνει κάθε φορά. Φαντάσου τι γνώμη σχημάτισε για το παλτό!

Αυτή η εικόνα που έβγαλε ΚΑΙ χθες η ομάδα, που έγινε μπουρδέλο από τους αναπληρωματικούς της λάρισας και της αεκ δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των παιχτών.
Έχει να κάνει με το ότι ποτέ κανείς δεν τους δίδαξε τι πρέπει να κάνουν για να αντεπιτεθούν, να αμυνθούν, να παίξουν ποδόσφαιρο ρε παιδί μου.
Να μη ξεχάσετε ποτέ τη μπάλα που παίξαμε τους τελευταίους μήνες με τον Παράσχο. Είμασταν έτοιμοι για φούντο.
Να μη ξεχάσετε ούτε τα φιλικά, ούτε το επίσημο που δώσαμε.
Για να δείτε τη διαφορά ενός παίχτη με προπονητή κι ενός με μαθητευόμενου άσχετου.

Φερνάντο δούλεψε όσο μπορείς παλικάρι μου. Κάνε το θαύμα σου. Γιατί οι παίχτες μας πρέπει να ξεκινήσουν από τα βασικά και από τη πλύση εγκεφάλου που πρέπει να τους γίνει, για να καταλάβουν που ακριβώς παίζουν.

Οι μοναδικές δηλώσεις του προπονητή, ο πρώτος μετά τον Άγγελο που είπε καθαρά την απαγορευμένη λέξη, δείχνουν ότι στον πάγκο κάθεται ένας προπονητής που αξίζει να ονομάζεται "προπονητής του ΠΑΟΚ". Αλλά γι' αυτές τις δηλώσεις πρέπει να γραφεί ξεχωριστό post.

foveros paokcure. simfono mexri telous.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #204 on: September 10, 2007, 14:53:10 »
Είναι σημαντικό να μπορείς να "διαβάσεις" και πίσω από τα γραφόμενα. Να καταλάβεις τι θέλει να σου πει αυτός που σου μιλάει. Να επεξεργαστείς με τον εγκέφαλό σου το τι ακούς, ώστε ν' ακούσεις περισσότερα από τους ήχους.
Τι μας είπε στις προγραμματικές δηλώσεις του ο προπονητής μας;
Τι πρέπει να καταλάβουμε από αυτές;
Τι πρέπει να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ;

Η παρουσία του κ. Ζαγοράκη ως προέδρου ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Κάναμε μια συζήτηση την Δευτέρα για το μέλλον ώστε ο ΠΑΟΚ σε δύο τρία χρόνια να φθάσει εκεί που θέλουμε.
Πιστεύω στον πρόεδρο και η παρουσία του έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ότι είμαι εδώ και να δουλέψουμε όλοι μαζί με δύναμη. Πιστεύουμε πολύ σε αυτό που κάνουμε και ότι έχουμε πολύ δουλειά αλλά και όρεξη και πιστεύουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν αυτή την δύναμη και είμαστε σίγουροι ότι το πρώτο βήμα το έχουμε κάνει και το μέλλον θα μας πει".
http://www.sport24.gr/html/ent/207/ent.195207.asp

Οι στόχοι που έθεσε ο Σάντος στις προγραμματικές του δηλώσεις και θα διαβάσουμε παρακάτω, είναι αυτοί που του τέθηκαν από τη διοίκηση.
Το λέω για να γίνει κατανοητό σε όλους πως η διοίκηση ποτέ δεν συνέδεσε την οικονομική εξυγίανση με το αγωνιστικό και την παράλληλη προσπάθεια να φτάσουμε στην κορυφή. Το στόχο των δύο χρόνων χτισίματος και του καλού ποδοσφαίρου τον είχε θέσει ο λίγος κ. Παράσχος. Έθεσε από μόνος του στόχο τον οποίο θα μπορούσε ίσως να πραγματοποιήσει.
Επίσης ο Σάντος πιστεύει ότι αυτοί οι παίχτες μπορούν να είναι η βάση του πρωταθλητή ΠΑΟΚ! Ο άλλος δεν το πίστευε.

"Γνωρίζω τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αφού έχουν παίξει μαζί ή ως αντίπαλοι. Θα τους ζήσω όμως στην καθημερινότητα. Θα δουλέψω σκληρά και ξέρω να δουλεύω. Πιστεύω ότι θα χτίσουμε μία πολύ καλή ομάδα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι χαρούμενος και κανένας δεν θα μπορεί να τρέχει πιο γρήγορα από μας".

"Τα αστέρια είναι στον ουρανό"
Για την σχέση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς σε ηλικία παίκτες του ΠΑΟΚ είπε: "Εγώ θα παίξω. Όχι ο κ. Ζαγοράκης. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και με σεβασμό. Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα αλλά θα πρέπει να υπάρχει μία ομάδα για να μπορούν να κάνουν καλή δουλειά. Τα αστέρια είναι στον ουρανό. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μία μεγάλη ομάδα. το σημαντικό δεν είναι η ηλικία αλλά η ποιότητα. Αυτοί που έχουν καλύτερη ποιότητα θα παίξουν. Είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές να έχουν δύναμη. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε 11 ποδοσφαιριστές αλλά 28 με κάποιους σίγουρα να παίξουν πιο πολύ".

Ο στόχος σαφής και σωστός. Να τρέχουμε πιο γρήγορα από τόυς άλλους. Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Όχι να παίζουμε μπάλα
Δεύτερη επισήμανση. Καλός και άγιος ο Ζαγοράκης, αλλά στο αγωνιστικό κάνω κουμάντο εγώ. Προσωπικότητα προπονητή. Όχι σαν τον άλλο που δέχτηκε τα παλτά για να μείνει στην καρέκλα.

Για το αν ο σημερινός ΠΑΟΚ του θυμίζει την ΑΕΚ προ τριετίας απάντησε: "Τα σχέδια είναι να πάμε σωστά στους στόχους μας. Σε δύο χρόνια άμα θα φθάσουμε εκεί που θέλουμε θα είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Αυτό είναι το σχέδιό μας. Τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ και δεν είμαι στην ΑΕΚ οπότε θα μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ".

"Σε τρία χρόνια στην πρώτη θέση"
Για το που θέλει να φθάσει με τον ΠΑΟΚ ο κ. Σάντος τόνισε: "Η επιθυμία μου είναι να χτίσω μία ομάδα που σε τρία χρόνια θα μπορεί να είναι στην πρώτη θέση".

Ο Σάντος μίλησε και για δυο χρόνια και για τρία χρόνια, αλλά σε κάποια αποστροφή των δηλώσεών του στο αεροδρόμιο μίλησε και για φέτος.
Το ρεζουμέ είναι πως αυτός ήρθε για να δημιουργήσει μία πρωταθλήτρια ομάδα. Ούτε για να παίξει καλό ποδόσφαιρο ούτε για να αναπτύξει φυτώρια, ούτε για να βγάλει νέους παίχτες. Ο ΠΑΟΚ που ερχόταν το κάθε αρχιδάκι και προετοιμαζόταν για μεταγραφή κάτω μας τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ ρυθμιστής του πρωταθλήματος μας τελείωσε.
Ιδού ο ΠΑΟΚ που θα μπαίνει να κερδίσει κάθε αγώνα και θα στοχεύει στο πρωτάθλημα. ΆΛλωστε ο μεγαλύτερος "Νικητής" στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσε να παρακολουθεί πίπες από τις ελληνικές ομαδούλες. Γι' αυτό έφερε έναν με τα μυαλά του.

"Να αλλάξουμε μυαλό"
Για την νοοτροπία που προσανατολίζεται να περάσει στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είπε: "Θα πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό. Να σκεφτόμαστε τον κάθε αγώνα. Πάμε να παίξουμε να κερδίσουμε χωρίς να είναι πάντα πιθανό αυτό αλλά θα πρέπει πάντα να παίζουμε, να παλεύουμε για να κερδίζουμε κι όταν δεν τα καταφέρνουμε να είμαστε στεναχωρημένοι. Αυτό θέλουμε για μας".

"Θέλουμε χρόνο"
Για το ότι ανέλαβε τον ΠΑΟΚ σε ένα ξεκίνημα από την αρχή με πρόεδρο τον Θοδωρή Ζαγοράκη σε μια κατάσταση όπως με την ΑΕΚ με πρόεδρό της τον Ντέμη Νικολαϊδη: "Βοηθάει πολύ. Θέλουμε χρόνο για να κάνουμε την δουλειά μας. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε από την μία μέρα στην άλλη το μυαλό. Εγώ πιστεύω ότι με την σκληρή δουλειά μπορούμε να φθάσουμε παντού".

"Να δουλέψουμε σκληρά"
Όσο για την φετινή χρονιά; "Είπα ότι δε δύο τρία χρονιά θα ήθελα να φθάσουμε στην πρώτη θέση. αν μπορούμε από τώρα θα το παλέψουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε όλους τους αγώνες και στο τέλος θα το δούμε. Αν δεν μπορούμε να είμαστε πρώτοι, θα είμαστε δεύτεροι ή τρίτοι ή τέταρτοι. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά πρώτα με στόχο μας να είναι να κερδίσουμε. Βήμα με βήμα θα κάνουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που θέλουμε να είναι».

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του προπονητή μας.
Ποίημα στα αυτιά ενός ΠΑΟΚτσή. Τέλος η μιζέρια και η χαρά της καλής εμφάνισης. Τέλος ο φόβος και το δέος στους αστείους του ΠΟΚ.
Η δουλειά στους παίχτες πρέπει να γίνει στο μυαλό. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν πρώτοι αυτοί δεν αντιληφθούν ότι παίζουν στη μεγαλύτερη ομάδα δεν θα κάνουμε τίποτα. Αν αυτοί δεν παίζουν πιστεύοντας στο μεγαλείο της ομάδας, να μας αδειάζουν τη γωνιά σιγά-σιγά.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη. Πάντα στοχεύοντας το πρωτάθλημα. Ασχέτως αν το καταφέρνει ή όχι.
Τέρμα η υπομονή και το χτίσιμο ομάδας. Τέρμα η μίρλα για το υλικό από δημοσιογράφους και τέως προπονητές

"Έχουμε διαφορετική σκέψη"
Σε ερώτηση αν σκέφτεται μια συνάντηση με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Παράσχο, είπε: "Τον σέβομαι πολύ. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση αλλά εγώ θα οδηγήσω την ομάδα εκεί που πρέπει. Σκεφτόμαστε διαφορετικά".

Δεν είπε ότι είναι κακός προπονητής. Είπε για τη σκέψη του. Ο ένας έβαλε στόχο από μόνος του τη δημιουργία ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο (από παίχτες που δεν πίστευε) και παρουσίασε μία ομάδα με σύστημα γιόμα-γιόμα-σέντρα. Κι ο άλλος σου λέει ότι το ποδόσφαιρο είναι απλό πράγμα. Βάζεις ένα γκολ και δεν τρως.
Καλά είναι να περιμένεις αδερφέ που δεν συμφωνείς με τη φιλοσοφία του Σάντος καλή μπάλα και μαλακίες, καλά είναι να το περιμένεις κι από τον Παράσχο, αλλά εγώ φίλε μου δεν αντέχω να περιμένω άλλα 22 χρόνια για να δω την ομάδα μου να πρωταγωνιστεί, ούτε να ζήσω κι άλλες πίπες από την κάθε κωλομάδα.
Θα κάνω υπομονή μόνο σε περίπτωση που βλέπω προοπτική, που την ομάδα την καθοδηγεί στο γήπεδο ένας με τα ίδια μυαλά και όταν θα ξέρω πως ο στόχος του είναι ο ίδιος με τον δικό μου. Να κερδίζει.

Εγώ είμαι τρισευτυχισμένος με την επιλογή Σάντος. Πριν κανά μήνα ήμουν ο ονειροπαρμένος που μιλούσα για πρωτάθλημα και δεν έκανε υπομονή. Τώρα βλέπω τη διοίκηση πάνω απ' όλα, αλλά και τον προπονητή να σκέφτονται έτσι ακριβώς. Για μένα άκρως ΠΑΟΚτσήδικα. Δεν υπάρχει άλλη ΠΑΟΚτσήδικη νοοτροπία εκτός αυτής. Τώρα επίσημα ακούστηκε η απαγορευμένη λέξη. Τώρα όλοι, παίχτες και κόσμος ξέρουν για τι παίζουν και που παίζουν.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δέσει το γλυκό. Σε κάθε περίπτωση σε αυτά τα τρία χρόνια η ομάδα θα έχει αλλάξει νοοτροπία και ταχύτητα και θα έχει καλύψει το χάος που τη χωρίζει αυτή τη στιγμή από τους καρπαζοεισπράκτορες ανταγωνιστές μας. Επαναλαμβάνω, στη χειρότερη περίπτωση. Στην καλύτερη θα έχουμε χαζέψει τελείως.

Καλώς ήρθες άρχοντα! Φερνάντο Σάντος οε οε οε, οε οε οε, οε οε οε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #205 on: September 10, 2007, 15:14:01 »
Αντε μάθε και πορτογαλλικά να' χουμε απευθείας αναμετάδοση από τον εγκέφαλο του Σάντος  O0
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #206 on: September 10, 2007, 15:33:29 »
O Gkinas egrapse ena kalo ar8ro... (auto ki an einai eidhsh)

http://www.contra.gr/Columns/Comment/167056.html

"ÈõóéÜæïõìå ôïí ÷ñüíï ðñïêåéìÝíïõ íá êåñäßóïõìå ÷ñüíï, üðùò ðçãáßíïõìå óôïí ðüëåìï ãéá íá Ý÷ïõìå åéñÞíç" - ÁñéóôïôÝëçò (óå åëåýèåñç ìåôÜöñáóç).
ÅðéôÝëïõò áò áöÞóåé ìßá äéïßêçóç ôïõ ÐÁÏÊ Ýíáí áðïäåäåéãìÝíá êáôáîéùìÝíï ðñïðïíçôÞ íá äïõëÝøåé ãéá 2-3 ÷ñüíéá êáé ìåôÜ íá ôïõ æçôÞóåé áðïôåëÝóìáôá. Äåí èá ðÜåé ÷áìÝíïò ï ÷ñüíïò ôçò õðïìïíÞò ãéá ôïõò öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ.

Éóá, ßóá èá áðïäåé÷èåß ðïëý åðïéêïäïìçôéêüò, áöïý åÜí åõíïÞóïõí ïé óõãêõñßåò ìåôÜ áðü 2-3 ÷ñüíéá èá äïõí ìéá ïìÜäá ìå üëç ôçí óçìáóßá ôçò ëÝîåùò, ðïõ ðñáãìáôéêÜ èá áðïëáìâÜíïõí óôï ãÞðåäï êáé èá åßíáé ðåñÞöáíïé ãé’ áõôÞí.

Ôßðïôá äåí áðïêôÜôáé ÷ùñßò èõóßåò êáé êüðïõò. Åôóé êáé ìßá ïìÜäá äåí äçìéïõñãåßôáé… åê èáýìáôïò, üðùò äÞëùóå êáé ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. Åíáò êáôáîéùìÝíïò îÝíïò ôå÷íéêüò, ìå êýñïò, öáíáôéêüò èéáóþôçò ôçò ðåéèáñ÷ßáò, ìå "äéêôáôïñéêü", ìå ôçí êáëÞ Ýííïéá, óôõë, êïéíÜ áðïäåêôüò áðü ôïí êüóìï, ü÷é ìüíï ôïõ ÐÁÏÊ, áëëÜ êáé üëçò ôçò ößëáèëçò ÷þñáò. Êáé Ý÷åé áðïäåé÷ôåß ðåñßôñáíá óôï ðáñåëèüí üôé ìåãÜëïé îÝíïé ôå÷íéêïß ì’ áõôÜ áêñéâþò ôá ÷áñáêôçñéóôéêÜ ôáéñéÜæïõí óôçí éäéïóõãêñáóßá ôçò ïìÜäáò ðïõ ëÝãåôáé ÐÁÏÊ.

Áëëùóôå áðü ôïõò Ýîé ôßôëïõò ðïõ ðÞñå ï ÐÁÏÊ ìÝ÷ñé óÞìåñá, ôïõò ôÝóóåñéò ôïõò ðÞñå ìå îÝíïõò ôå÷íéêïýò óôïí ðÜãêï ôïõ (äýï êýðåëëá ôï ´72 êáé ôï ´74 ìå ôïí ÓÜíïí, Ýíá ðñùôÜèëçìá ôï ´76 ìå ôïí áåßìíçóôï Ëüñáíô êáé ôï äåýôåñï ðñùôÜèëçìá ôï ´85 ìå ôïí Óêüôóéê), Ýíáí ôßôëï ðÞñå ìå ÓåñâïÝëëçíá ôå÷íéêü (ôï êýðåëëï ôïõ 2001 ìå ôïí ÌðÜãåâéôò) êáé ìüëéò Ýíáí ôßôëï ðÞñå ìå ¸ëëçíá ðñïðïíçôÞ (ôï êýðåëëï ôïõ 2003 ìå ôïí ÁíáóôáóéÜäç).

Ïëïé ïé ðáñáðÜíù îÝíïé ôå÷íéêïß åß÷áí êïéíÜ ÷áñáêôçñéóôéêÜ ìå ôïí ÓÜíôïò. Ôïõò óÝâïíôáí ïé ðáßêôåò êáé ï êüóìïò, åß÷áí ðáíåëëÞíéá êáé äéåèíÞ áíáãíþñéóç êáé Þôáí "Üññùóôïé" ìå ôçí ðåéèáñ÷ßá åíôüò êáé åêôüò áãùíéóôéêþí ÷þñùí.

Ï ìåãÜëïò Ãêéïýëá Ëüñáíô åß÷å äéþîåé áðü ðñïðüíçóç ôïí Ãéþñãï Êïýäá ãéá ðåéèáñ÷éêü ðáñÜðôùìá óôçí ðñþôç ôïõ èçôåßá óôïí ÐÁÏÊ êáé óôçí äåýôåñç èçôåßá ôïõ, üðùò ëÝíå ïé ðáëéüôåñïé, óå ìßá ðñïðüíçóç åß÷å ðéÜóåé ôïí Âáóßëç ÂáóéëÜêï áðü ôï áõôß åðåéäÞ äåí åêôåëïýóå óùóôÜ ìßá Üóêçóç êáé ðñïò ðáñáäåéãìáôéóìü ôùí õðïëïßðùí ôïí ãýñéæå ãýñù, ãýñù áðü ôïí áãùíéóôéêü ÷þñï, üðùò ï äÜóêáëïò ôïí ìáèçôÞ.

Áò ôïí áöÞóïõí, ëïéðüí, ôïí ÓÜíôïò íá äïõëÝøåé åí ëåõêþ êáé áò êñßíïõìå ôï Ýñãï ôïõ ìåôÜ áðü äýï ÷ñüíéá, ìÞðùò êáé ìðïñÝóåé åðéôÝëïõò ï ÐÁÏÊ íá ðáñïõóéÜóåé ìßá ïìÜäá ìïíôáñéóìÝíç, ìå áõôïìáôéóìïýò ç ïðïßá íá ðáßæåé ãñÞãïñï êáé áðïôåëåóìáôéêü ðïäüóöáéñï.

Áò "èõóéÜóïõí" ïé ößëáèëïé êáé ïé äéïéêïýíôåò ëßãá ÷ñüíéá õðïìïíÞò ãéá íá… êåñäßóåé ÷ñüíï ï ÐÁÏÊ êáé íá êÜíåé åðéôÝëïõò ïìÜäá. Áîßæåé ôïí êüðï…
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #207 on: September 10, 2007, 22:48:05 »
Είναι σημαντικό να μπορείς να "διαβάσεις" και πίσω από τα γραφόμενα. Να καταλάβεις τι θέλει να σου πει αυτός που σου μιλάει. Να επεξεργαστείς με τον εγκέφαλό σου το τι ακούς, ώστε ν' ακούσεις περισσότερα από τους ήχους.
Τι μας είπε στις προγραμματικές δηλώσεις του ο προπονητής μας;
Τι πρέπει να καταλάβουμε από αυτές;
Τι πρέπει να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ;

Η παρουσία του κ. Ζαγοράκη ως προέδρου ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Κάναμε μια συζήτηση την Δευτέρα για το μέλλον ώστε ο ΠΑΟΚ σε δύο τρία χρόνια να φθάσει εκεί που θέλουμε.
Πιστεύω στον πρόεδρο και η παρουσία του έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ότι είμαι εδώ και να δουλέψουμε όλοι μαζί με δύναμη. Πιστεύουμε πολύ σε αυτό που κάνουμε και ότι έχουμε πολύ δουλειά αλλά και όρεξη και πιστεύουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν αυτή την δύναμη και είμαστε σίγουροι ότι το πρώτο βήμα το έχουμε κάνει και το μέλλον θα μας πει".

Οι στόχοι που έθεσε ο Σάντος στις προγραμματικές του δηλώσεις και θα διαβάσουμε παρακάτω, είναι αυτοί που του τέθηκαν από τη διοίκηση.
Το λέω για να γίνει κατανοητό σε όλους πως η διοίκηση ποτέ δεν συνέδεσε την οικονομική εξυγίανση με το αγωνιστικό και την παράλληλη προσπάθεια να φτάσουμε στην κορυφή. Το στόχο των δύο χρόνων χτισίματος και του καλού ποδοσφαίρου τον είχε θέσει ο λίγος κ. Παράσχος. Έθεσε από μόνος του στόχο τον οποίο θα μπορούσε ίσως να πραγματοποιήσει.
Επίσης ο Σάντος πιστεύει ότι αυτοί οι παίχτες μπορούν να είναι η βάση του πρωταθλητή ΠΑΟΚ! Ο άλλος δεν το πίστευε.

"Γνωρίζω τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αφού έχουν παίξει μαζί ή ως αντίπαλοι. Θα τους ζήσω όμως στην καθημερινότητα. Θα δουλέψω σκληρά και ξέρω να δουλεύω. Πιστεύω ότι θα χτίσουμε μία πολύ καλή ομάδα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι χαρούμενος και κανένας δεν θα μπορεί να τρέχει πιο γρήγορα από μας".

"Τα αστέρια είναι στον ουρανό"
Για την σχέση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς σε ηλικία παίκτες του ΠΑΟΚ είπε: "Εγώ θα παίξω. Όχι ο κ. Ζαγοράκης. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και με σεβασμό. Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα αλλά θα πρέπει να υπάρχει μία ομάδα για να μπορούν να κάνουν καλή δουλειά. Τα αστέρια είναι στον ουρανό. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μία μεγάλη ομάδα. το σημαντικό δεν είναι η ηλικία αλλά η ποιότητα. Αυτοί που έχουν καλύτερη ποιότητα θα παίξουν. Είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές να έχουν δύναμη. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε 11 ποδοσφαιριστές αλλά 28 με κάποιους σίγουρα να παίξουν πιο πολύ".

Ο στόχος σαφής και σωστός. Να τρέχουμε πιο γρήγορα από τόυς άλλους. Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Όχι να παίζουμε μπάλα
Δεύτερη επισήμανση. Καλός και άγιος ο Ζαγοράκης, αλλά στο αγωνιστικό κάνω κουμάντο εγώ. Προσωπικότητα προπονητή. Όχι σαν τον άλλο που δέχτηκε τα παλτά για να μείνει στην καρέκλα.

Για το αν ο σημερινός ΠΑΟΚ του θυμίζει την ΑΕΚ προ τριετίας απάντησε: "Τα σχέδια είναι να πάμε σωστά στους στόχους μας. Σε δύο χρόνια άμα θα φθάσουμε εκεί που θέλουμε θα είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Αυτό είναι το σχέδιό μας. Τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ και δεν είμαι στην ΑΕΚ οπότε θα μιλήσουμε για τον ΠΑΟΚ".

"Σε τρία χρόνια στην πρώτη θέση"
Για το που θέλει να φθάσει με τον ΠΑΟΚ ο κ. Σάντος τόνισε: "Η επιθυμία μου είναι να χτίσω μία ομάδα που σε τρία χρόνια θα μπορεί να είναι στην πρώτη θέση".

Ο Σάντος μίλησε και για δυο χρόνια και για τρία χρόνια, αλλά σε κάποια αποστροφή των δηλώσεών του στο αεροδρόμιο μίλησε και για φέτος.
Το ρεζουμέ είναι πως αυτός ήρθε για να δημιουργήσει μία πρωταθλήτρια ομάδα. Ούτε για να παίξει καλό ποδόσφαιρο ούτε για να αναπτύξει φυτώρια, ούτε για να βγάλει νέους παίχτες. Ο ΠΑΟΚ που ερχόταν το κάθε αρχιδάκι και προετοιμαζόταν για μεταγραφή κάτω μας τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ ρυθμιστής του πρωταθλήματος μας τελείωσε.
Ιδού ο ΠΑΟΚ που θα μπαίνει να κερδίσει κάθε αγώνα και θα στοχεύει στο πρωτάθλημα. ΆΛλωστε ο μεγαλύτερος "Νικητής" στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσε να παρακολουθεί πίπες από τις ελληνικές ομαδούλες. Γι' αυτό έφερε έναν με τα μυαλά του.

"Να αλλάξουμε μυαλό"
Για την νοοτροπία που προσανατολίζεται να περάσει στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είπε: "Θα πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό. Να σκεφτόμαστε τον κάθε αγώνα. Πάμε να παίξουμε να κερδίσουμε χωρίς να είναι πάντα πιθανό αυτό αλλά θα πρέπει πάντα να παίζουμε, να παλεύουμε για να κερδίζουμε κι όταν δεν τα καταφέρνουμε να είμαστε στεναχωρημένοι. Αυτό θέλουμε για μας".

"Θέλουμε χρόνο"
Για το ότι ανέλαβε τον ΠΑΟΚ σε ένα ξεκίνημα από την αρχή με πρόεδρο τον Θοδωρή Ζαγοράκη σε μια κατάσταση όπως με την ΑΕΚ με πρόεδρό της τον Ντέμη Νικολαϊδη: "Βοηθάει πολύ. Θέλουμε χρόνο για να κάνουμε την δουλειά μας. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε από την μία μέρα στην άλλη το μυαλό. Εγώ πιστεύω ότι με την σκληρή δουλειά μπορούμε να φθάσουμε παντού".

"Να δουλέψουμε σκληρά"
Όσο για την φετινή χρονιά; "Είπα ότι δε δύο τρία χρονιά θα ήθελα να φθάσουμε στην πρώτη θέση. αν μπορούμε από τώρα θα το παλέψουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε όλους τους αγώνες και στο τέλος θα το δούμε. Αν δεν μπορούμε να είμαστε πρώτοι, θα είμαστε δεύτεροι ή τρίτοι ή τέταρτοι. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά πρώτα με στόχο μας να είναι να κερδίσουμε. Βήμα με βήμα θα κάνουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που θέλουμε να είναι».

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του προπονητή μας.
Ποίημα στα αυτιά ενός ΠΑΟΚτσή. Τέλος η μιζέρια και η χαρά της καλής εμφάνισης. Τέλος ο φόβος και το δέος στους αστείους του ΠΟΚ.
Η δουλειά στους παίχτες πρέπει να γίνει στο μυαλό. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Αν πρώτοι αυτοί δεν αντιληφθούν ότι παίζουν στη μεγαλύτερη ομάδα δεν θα κάνουμε τίποτα. Αν αυτοί δεν παίζουν πιστεύοντας στο μεγαλείο της ομάδας, να μας αδειάζουν τη γωνιά σιγά-σιγά.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη. Πάντα στοχεύοντας το πρωτάθλημα. Ασχέτως αν το καταφέρνει ή όχι.
Τέρμα η υπομονή και το χτίσιμο ομάδας. Τέρμα η μίρλα για το υλικό από δημοσιογράφους και τέως προπονητές

"Έχουμε διαφορετική σκέψη"
Σε ερώτηση αν σκέφτεται μια συνάντηση με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Παράσχο, είπε: "Τον σέβομαι πολύ. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση αλλά εγώ θα οδηγήσω την ομάδα εκεί που πρέπει. Σκεφτόμαστε διαφορετικά".

Δεν είπε ότι είναι κακός προπονητής. Είπε για τη σκέψη του. Ο ένας έβαλε στόχο από μόνος του τη δημιουργία ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο (από παίχτες που δεν πίστευε) και παρουσίασε μία ομάδα με σύστημα γιόμα-γιόμα-σέντρα. Κι ο άλλος σου λέει ότι το ποδόσφαιρο είναι απλό πράγμα. Βάζεις ένα γκολ και δεν τρως.
Καλά είναι να περιμένεις αδερφέ που δεν συμφωνείς με τη φιλοσοφία του Σάντος καλή μπάλα και μαλακίες, καλά είναι να το περιμένεις κι από τον Παράσχο, αλλά εγώ φίλε μου δεν αντέχω να περιμένω άλλα 22 χρόνια για να δω την ομάδα μου να πρωταγωνιστεί, ούτε να ζήσω κι άλλες πίπες από την κάθε κωλομάδα.
Θα κάνω υπομονή μόνο σε περίπτωση που βλέπω προοπτική, που την ομάδα την καθοδηγεί στο γήπεδο ένας με τα ίδια μυαλά και όταν θα ξέρω πως ο στόχος του είναι ο ίδιος με τον δικό μου. Να κερδίζει.

Εγώ είμαι τρισευτυχισμένος με την επιλογή Σάντος. Πριν κανά μήνα ήμουν ο ονειροπαρμένος που μιλούσα για πρωτάθλημα και δεν έκανε υπομονή. Τώρα βλέπω τη διοίκηση πάνω απ' όλα, αλλά και τον προπονητή να σκέφτονται έτσι ακριβώς. Για μένα άκρως ΠΑΟΚτσήδικα. Δεν υπάρχει άλλη ΠΑΟΚτσήδικη νοοτροπία εκτός αυτής. Τώρα επίσημα ακούστηκε η απαγορευμένη λέξη. Τώρα όλοι, παίχτες και κόσμος ξέρουν για τι παίζουν και που παίζουν.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δέσει το γλυκό. Σε κάθε περίπτωση σε αυτά τα τρία χρόνια η ομάδα θα έχει αλλάξει νοοτροπία και ταχύτητα και θα έχει καλύψει το χάος που τη χωρίζει αυτή τη στιγμή από τους καρπαζοεισπράκτορες ανταγωνιστές μας. Επαναλαμβάνω, στη χειρότερη περίπτωση. Στην καλύτερη θα έχουμε χαζέψει τελείως.

Καλώς ήρθες άρχοντα! Φερνάντο Σάντος οε οε οε, οε οε οε, οε οε οε

Φτου, φτου, να μην σε ματιάσω. Αν δεν είχα τον νταλκά με τα φυλακισμένα παιδιά, σκεφτόμουν να γράψω τα ίδια πράγματα πάνω - κάτω.

Ολοι οι παραπάνω ξένοι τεχνικοί είχαν κοινά χαρακτηριστικά με τον Σάντος. Τους σέβονταν οι παίκτες και ο κόσμος, είχαν πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση και ήταν "άρρωστοι" με την πειθαρχία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο μεγάλος Γκιούλα Λόραντ είχε διώξει από προπόνηση τον Γιώργο Κούδα για πειθαρχικό παράπτωμα στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ και στην δεύτερη θητεία του, όπως λένε οι παλιότεροι, σε μία προπόνηση είχε πιάσει τον Βασίλη Βασιλάκο από το αυτί επειδή δεν εκτελούσε σωστά μία άσκηση και προς παραδειγματισμό των υπολοίπων τον γύριζε γύρω, γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, όπως ο δάσκαλος τον μαθητή.

Εκτός topic, αλλά μια που αναφέρθηκε το όνομα του μεγάλου Γκιούλα Λόραντ:
Για όσους δεν το ξέρουν, αρχηγός του ΠΑΟΚ την χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα του 1976, ήταν ο Σταύρος Σαράφης. Μετά από διαμαρτυρίες του παίκτη για παραπάνω χρήματα που ήθελε να πάρει, ο Λόραντ του αφαίρεσε την αρχηγία σε μιά νύκτα, επειδή υπήρχε περίπτωση να χαλάσει το κλίμα της ομάδας, σε περίπτωση που την πράξη του μιμούνταν και άλλοι συμπαίκτες του. Ας μην ξεχνάμε και τα καψόνια που έκανε στον πλέον απείθαρχο ποδοσφαιριστή που είχε τότε ο ΠΑΟΚ και δεν ήταν άλλος από τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Το περίεργο είναι ότι ενώ ήταν αμίληκτος σε θέματα πειθαρχείας και τιμωρούσε παραδειγματικά όποιον έπεφτε σε παράπτωμα, όλοι οι ποδοσφαιριστές τον σέβονταν και τον αγαπούσαν σαν δεύτερο πατέρα, επειδή ήταν δίκαιος και δεν ξεχώριζε κανένα από τους ποδοσφαιριστές.
Αυτά τα ελάχιστα για τον μεγάλο Γκιούλα Λόραντ, το αστέρι της Χόνβεντ και της Εθνικής Ουγγαρίας που μάγεψε την δεκαετία του '50 παγκοσμίως με το ποδόσφαιρο που έπαιξε, τον άνθρωπο που με τις οδηγίες του, μας έδωσε το πρώτο πρωτάθλημα, τον άνθρωπο που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην Τούμπα υπηρετώντας τον σύλλογο μας, παρά την προειδοποίηση των γιατρών ότι υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #208 on: September 10, 2007, 23:37:42 »
Ηταν λίγο πολύ αναμενόμενο τι θα συναντούσε ο Φερνάντο Σάντος όταν θα πατούσε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι της ΑΕΚ είναι γνωστό ότι λατρεύουν τον Πορτογάλο τεχνικό, γεγονός το οποίο επαληθεύτηκε και χθες.

Η αποθέωση που γνώρισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ από τους οπαδούς της Ενωσης ήταν κάτι παραπάνω από μεγαλειώδης, καθώς κανείς δεν ξέχασε την προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=568178

Αυτο εμενα μου αρκει!

Προσωπικα θελω απο τον κ. Σαντος, σαν παοκτσης, να εμπεδωσει την νοοτροπια νικητη και μεγαλης ομαδας στους ποδοσφαιριστες.
Θελω να τους δω να "να φτυνουν αιμα" σε καθε αγωνα. Δεν περιμενω να δω ΤΟ ποδοσφαιρο, αλλα θελω να τους δω να ξεσκιζονται μεσα στο γηπεδο, να πεφτουν κορμια σε καθε φαση τελειωσε πλεον το δημοσιουπαλληλικι. Ειναι πληρωμενοι, εχουν μια διοικηση με @@, εχουν ενα πολυ καλο προπονητη.
Περιμενουμε πλεον να δουμε ποιος απο το σημερινο ροστερ αξιζει να μεινει στον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

mitsos_g4

• Guest
« Reply #209 on: September 11, 2007, 00:03:54 »
kai tha to deis file mou..na eisai sigouros gia auto... ;)

chiltsid

• Guest
« Reply #210 on: September 14, 2007, 01:42:43 »
apo oti akouo o santos dokimazei kai kati san 4-3-3 stin proponisi,kata thn gnomi  m sostos gia na kalipsei ta kena stio kentro alla den exei megali diafora kai apo to proigoumeno systima.tha deixei avrio,epeidi ego den tha pao opoios mporei na paei as mas pei pos psilo htan oi eikona ths omadas,th dokimase o santos kai apodosi paikton

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #211 on: September 14, 2007, 15:43:03 »
Προσωπικα θελω απο τον κ. Σαντος, σαν παοκτσης, να εμπεδωσει την νοοτροπια νικητη και μεγαλης ομαδας στους ποδοσφαιριστες.
Θελω να τους δω να "να φτυνουν αιμα" σε καθε αγωνα. Δεν περιμενω να δω ΤΟ ποδοσφαιρο, αλλα θελω να τους δω να ξεσκιζονται μεσα στο γηπεδο, να πεφτουν κορμια σε καθε φαση τελειωσε πλεον το δημοσιουπαλληλικι. Ειναι πληρωμενοι, εχουν μια διοικηση με @@, εχουν ενα πολυ καλο προπονητη.
Περιμενουμε πλεον να δουμε ποιος απο το σημερινο ροστερ αξιζει να μεινει στον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε.
Δεν ειναι και ας μη γινει ποτε ΠΑΟΚτζης..αρκει να δουμε αυτα που λες και να πετυχει
Χορτασαμε απο ΠΑΟΚτζηδες. Επαγγελματιες θελουμε να δουμε..

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #212 on: September 14, 2007, 15:52:35 »
O Μatador ομως ειναι ΠΑΟΚτσης και σαν ΠΑΟΚτσης που ειναι θελει
να δει καποια πραγματα απο τον Σαντος.  ;)
Αυτα συμφωνα με τη δικη μου αναλυση του "σαν παοκτσης"  :D
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #213 on: September 14, 2007, 15:56:21 »
Φυσικα και εννουσα τον εαυτο μου σαν παοκτση και οχι τον κ. Σαντος.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

bL-4-cK_religion

• Guest
« Reply #214 on: September 14, 2007, 16:05:52 »
Δεν ειναι και ας μη γινει ποτε ΠΑΟΚτζης..αρκει να δουμε αυτα που λες και να πετυχει
Χορτασαμε απο ΠΑΟΚτσηδες. Επαγγελματιες θελουμε να δουμε..
ONTWS EPAGGELMATIES PLEOUNE prepei na blepoume...teleiwsane ta psemata..MAKARI na petyxei o santos

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #215 on: September 14, 2007, 16:07:13 »
Εχετε δικιο δεν το διαβασα σωστα.. :smack:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #216 on: September 15, 2007, 18:52:30 »
«ÈÝëåé äïõëåéÜ ðïëëÞ...»

Ôïõ ÓÁÂÂÁ ÔÆÉÏÌÐÁÍÏÃËÏÕ

Êáé ìüíï ç Ýêöñáóç óôï ðñüóùðï ôïõ ÓÜíôïò áìÝóùò ìåôÜ ôï öéëéêü 0-0 ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôïí Áãñïôéêü ÁóôÝñá óôïí Åýïóìï Ýöôáíå ãéá íá êáôáëÜâåé êáíåßò ôçí åéêüíá ôçò ïìÜäáò ôïõ. Ï ÐïñôïãÜëïò äåí èÝëçóå íá ðåé ôßðïôá ãéá ôï ðáé÷íßäé, áëëÜ äåí ÷ñåéáæüôáí êéüëáò.

Ãéá ðïëëÞ þñá ôá Ýëåãå ìå ôïõò óõíåñãÜôåò ðßóù áðü ôç ìéá åóôßá êáé Ýäåé÷íå êáé ï ßäéïò íá áðïñåß ìå áõôÜ ðïõ åßäå. Ãéáôß èåùñçôéêÜ Þôáí åìöáíÝò ôé Þèåëå íá êÜíåé. Ìå Ýíá ó÷Þìá 4-3-3 ìå ôïí Ïñöáíü êüöôç ìðñïóôÜ áðü ôïõò äýï óôüðåñ êáé ôïõò ÂáããåëÞ êáé ÌðáúÜíï ìðñïóôÜ ôïõ Þèåëå íá Ý÷åé óõãêñïôçìÝíåò ôéò ôñåéò ãñáììÝò ôçò ïìÜäáò êáé íá ôç âëÝðåé íá áìýíåôáé êáé íá åðéôßèåôáé ìå üëïõò ôïõò ðáßêôåò ôçò.

Çèåëå íá Ý÷åé áíÜðôõîç áðü ôá Üêñá ìå ôïõò ËÜêç êáé ÃêïíæÜëåò áêñïâïëéóìÝíïõò óôá ðëÜãéá ðÜíù ó÷åäüí óôéò ãñáììÝò. ÁõôÜ Þèåëå íá êÜíåé... Ôï ôé Ýãéíå Þôáí ìÜëëïí äéáöïñåôéêü. Ï ÐÁÏÊ åß÷å ðñüâëçìá óôçí áíÜðôõîç êõñßùò áðü ôïí ÜîïíÜ ôïõ, áöïý ïýôå ï Ïñöáíüò áëëÜ ïýôå ïé ÌðáúÜíï êáé ÂáããåëÞò äåí êáôÜöåñáí íá ãßíïõí äçìéïõñãéêïß. Ï ÐÁÏÊ Þôáí áêßíäõíïò ó÷åäüí åðéèåôéêÜ, áëëÜ ôïõëÜ÷éóôïí áìõíôéêÜ äåí åß÷å ðïëëÜ ðñïâëÞìáôá.

Ìüíï ìéá öÜóç ìå ôïí Óáêåëëáñßäç åß÷áí ïé ãçðåäïý÷ïé ðïõ óïýôáñå äõíáôÜ, áëëÜ äåí êáôÜöåñå íá óêïñÜñåé. Êáé áõôü ÷Üñç óôïí Ñïõíô Êíïë ðïõ Ýäéùîå ôçí ìðÜëá ó÷åäüí ðÜíù áðü ôç ãñáììÞ. Ï Ïëëáíäüò Ýäåéîå êáëÜ óôïé÷åßá. ÄéÜâáæå ôéò öÜóåéò, ïñãÜíùíå êáé ôïõò óõìðáßêôåò ôïõ êáé ôï êõñéüôåñï Þôáí êáé ï ìüíïò ðïõ ìðïñïýóå íá ðåñÜóåé êÜðïéåò ìðáëéÝò óôçí åðßèåóç.

Óôï äåýôåñï çìß÷ñïíï ï ÓÜíôïò Ýêáíå êÜðïéåò áëëáãÝò, áëëÜ ôïõëÜ÷éóôïí áõôÝò ðïõ áöïñïýóáí ôçí Üìõíá äåí ôïõ âãÞêáí. Ç ôïðïèÝôçóç ôïõ Ìåëßóóç äåîéÜ, ï ÏõíôÝæå óôï êÝíôñï ôçò Üìõíáò (ðïõ áðï÷þñçóå ëßãï áñãüôåñá, áöïý åß÷å Ýíá ôñÜâçãìá) ìáæß ìå ôïí Êíïë êáé ï ×áñáëÜìðïõò áñéóôåñÜ Þôáí ôï ó÷Þìá ôçò Üìõíáò ðïõ ùóôüóï Üñ÷éóå íá ìðÜæåé íåñÜ. Ïé ãçðåäïý÷ïé èá ìðïñïýóáí íá åß÷áí óêïñÜñåé óôï 55 üôáí ï Êõæåñßäçò Ýâãáëå ìüíï ôïõ ôïí Óïõëôáíßäç, áëëÜ ï ÖåñíÜíôåò áðÝêñïõóå ôçí ìðÜëá.

Ï ÐÁÏÊ Ýâáëå ëßãï ôçí ìðÜëá êÜôù áðü ôï 58 êáé ìåôÜ üôáí ìðÞêå óôï ðáé÷íßäé ï íåáñüò ÁèáíáóéÜäçò êáé ôï ó÷Þìá ôïõ «äéêÝöáëïõ» Üëëáîå óå 4-2-3-1 ìå ôïõò Ïñöáíü êáé Ìïõìßí áìõíôéêÜ ÷áö ôïí ÁèáíáóéÜäç ðßóù áðü ôïí öïõíôáñéóôü Éëéåö êáé ôïõò ÌðáúÜíï êáé Êùíóôáíôéíßäç åîôñÝì. ÌðÞêå óôçí ðåñéï÷Þ ôïõ ÁóôÝñá êáé êõêëïöüñçóå êÜðùò ôçí ìðÜëá. Ôï 0-0 üìùò äåí Üëëáîå...

ÁÃÑÏÔÉÊÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ: Êáñáâåëßäçò (63 Ðáðáäüðïõëïò), Óêëéïðßäçò, Óáêåëëáñßäçò, ÌðÜñìðáò (90 Áóðñßäçò), Ôæéüêáò, Êïõëáêéþôçò, Êïýôóçò (86 Áæïõñìáíßäçò), Óïõëôáíßäçò (86 Âáããåëüðïõëïò), ÌðåêéÜñçò (65 ÁèáíáóéÜäçò).

ÐÁÏÊ: ÖåñíÜíôåò, Óíáïõôóíåñ (46’ ×áñáëÜìðïõò), Êíïë, Ìåëßóóçò (80’ ÌáëåæÜò), Êùíóôáíôéíßäçò, Ïñöáíüò (80’ Ðå÷ëéâáíçò), ÂáããåëÞò (46’ Ìïõìßí), ÌðáúÜíï, ËÜêçò, ÓÜëìïí (46’ ºëéåö), ÃêïíæÜëåò ( 46’ ÏõíôÝæå)

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=571950

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #217 on: September 15, 2007, 21:04:34 »

Ï ÐÁÏÊ Ýâáëå ëßãï ôçí ìðÜëá êÜôù áðü ôï 58 êáé ìåôÜ üôáí ìðÞêå óôï ðáé÷íßäé ï íåáñüò ÁèáíáóéÜäçò êáé ôï ó÷Þìá ôïõ «äéêÝöáëïõ» Üëëáîå óå 4-2-3-1 ìå ôïõò Ïñöáíü êáé Ìïõìßí áìõíôéêÜ ÷áö ôïí ÁèáíáóéÜäç ðßóù áðü ôïí öïõíôáñéóôü Éëéåö êáé ôïõò ÌðáúÜíï êáé Êùíóôáíôéíßäç åîôñÝì. ÌðÞêå óôçí ðåñéï÷Þ ôïõ ÁóôÝñá êáé êõêëïöüñçóå êÜðùò ôçí ìðÜëá. Ôï 0-0 üìùò äåí Üëëáîå...

ÁÃÑÏÔÉÊÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ: Êáñáâåëßäçò (63 Ðáðáäüðïõëïò), Óêëéïðßäçò, Óáêåëëáñßäçò, ÌðÜñìðáò (90 Áóðñßäçò), Ôæéüêáò, Êïõëáêéþôçò, Êïýôóçò (86 Áæïõñìáíßäçò), Óïõëôáíßäçò (86 Âáããåëüðïõëïò), ÌðåêéÜñçò (65 ÁèáíáóéÜäçò).

ÐÁÏÊ: ÖåñíÜíôåò, Óíáïõôóíåñ (46’ ×áñáëÜìðïõò), Êíïë, Ìåëßóóçò (80’ ÌáëåæÜò), Êùíóôáíôéíßäçò, Ïñöáíüò (80’ Ðå÷ëéâáíçò), ÂáããåëÞò (46’ Ìïõìßí), ÌðáúÜíï, ËÜêçò, ÓÜëìïí (46’ ºëéåö), ÃêïíæÜëåò ( 46’ ÏõíôÝæå)

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=571950

mporei o proponhths na kanei allagh kai na valei paixth tou sthn antipalh omada? :'(

PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #218 on: September 15, 2007, 23:21:29 »
Ç ïõóßá åßíáé ðùò ç ïìÜäá ÷èåò äåí âëåðüôáí.
Âáóéêü ìåéïíÝêôçìá ôçò ç Ýëëåéøç êßíçóçò ÷ùñßò ôçí ìðÜëá áðü ôá ÷áö. Åßíáé óßãïõñï üôé ÷ñåéÜæåôáé ðÜñá ðïëý äïõëåéÜ êáé ÷ñüíïò äåí õðÜñ÷åé.

ÖåñíÜíôåæ

Óíáïõôóíåñ                                        Êíïë                         Ìåëßóóçò                     Êùíóôáíôéíßäçò

Ïñöáíüò

ËÜêçò                                                                           ÂáããåëÞò                              ÃêïíæÜëåò

ÌðáúÜíï

ÓÜëìïí

Ìéá êñéôéêÞ óôçí áðüäïóç ôùí ðáéêôþí ðáñáêÜôù:
ÖåñíÜíôåæ: Äåí áíôéìåôþðéóå éäéáßôåñá ðñïâëÞìáôá êáé üóåò öïñÝò Ýðñåðå íá åðÝìâåé äÞëùóå ðáñþí. Áíôßèåôá õóôÝñçóå óå ìðáëéÝò ðïõ ðñïÝñ÷ïíôáí áðü óôçìÝíåò öÜóåéò (öÜïõë, êüñíåñ), áöïý äßóôáóå áñêåôÝò öïñÝò íá åðé÷åéñÞóåé Ýîïäï óôïí ÷þñï åõèýíçò ôïõ, áöÞíïíôáò Ýôóé ôïõò áíôßðáëïõò åðéèåôéêïýò, íá ðáßñíïõí êåöáëéÝò ðïõ ðáñáëßãï íá êïóôßóïõí.
Óíáïõôóíåñ: ×ñçóéìïðïéÞèçêå óáí äåîß ìðáê, ðñïùèÞèçêå êÜðïéåò öïñÝò, áëëÜ õðÞñ÷å áóõíåíïçóßá ìå ôïí ËÜêç ðïõ Ýðáéæå ìðñïóôÜ ôïõ êáé åëÜ÷éóôåò öïñÝò ìðüñåóáí íá êÜíïõí ôï 1-2 êáé íá ðëáãéïêïðÞóïõí ôçí ðëåõñÜ ôïõ ÁóôÝñá. ÁìõíôéêÜ, îÝ÷áóå áñêåôÝò öïñÝò ôïí ðáßêôç ôïõ êáé õðÞñ÷å Ýíá êåíü áðü ôç ðëåõñÜ ôïõ üôáí äåí ðñïëÜâáéíáí íáêáëýøïõí ôç èÝóç ïé Ìåëßóóçò-Êíïë.
Êíïë: Êáëüò Þôáí ï Ïëëáíäüò óôá áìõíôéêÜ ôïõ êáèÞêïíôá. ÐñïóðÜèçóå áñêåôÝò öïñÝò íá äçìéïõñãÞóåé ðáé÷íßäé, áëëÜ äåí ôïí âïÞèçóáí êáèüëïõ ïé ÷áö, ãõñíþíôáò êáé æçôþíôáò ôç ìðÜëá, ìå áðïôÝëåóìá íá åðé÷åéñÞóåé áñêåôÝò öïñÝò âáèéÜ ìðáëéÜ, ðïõ öÜíçêå üôé ôçí Ý÷åé. ÅðéèåôéêÜ äåí öÜíçêå êáèüëïõ.
Ìåëßóóçò: Êáëüò Þôáí óôá áìõíôéêÜ ôïõ êáèÞêïíôá, áëëÜ åðßóçò äåí ìðüñåóå íá âïçèÞóåé êáèüëïõ åðéèåôéêÜ. Óôï äåýôåñï çìß÷ñïíï ðñïóðÜèçóå íá âïçèÞóåé åðéèåôéêÜ, áëëÜ ÷ùñßò åðéôõ÷ßá.
Êùíóôáíôéíßäçò: Óôï ðñþôï çìß÷ñïíï Ýðáéîå áìõíôéêü áñéóôåñü ìðáê. ÁñêåôÝò öïñÝò Ý÷áóå ôïí ðáßêôç ôïõ êáé õðÞñ÷áí äýï-ôñåéò öÜóåéò ðïõ èá ìðïñïýóáìå íá ôï ðëçñþóïõìå áêñéâÜ. ÐñïóðÜèçóå íá äçìéïõñãÞóåé äßäõìï ìå ôïí ÃêïíæÜëåò, áëëÜ ïõóßá äåí õðÞñ÷å.
Ïñöáíüò: Ìå áðïãïÞôåõóå. ¸ðáéîå áìõíôéêü ÷áö êáé èá Ýðñåðå åêôüò ôçò åõèýíçò ôïõ íá ìáñêÜñåé êáé íá êüâåé, íá ãõñíÜåé êáé íá æçôÜåé ôç ìðÜëá áðü ôçí Üìõíá, áëëÜ ôï Ýêáíå åëÜ÷éóôåò öïñÝò.
ÂáããåëÞò: Åêôüò ôüðïõ êáé ÷ñüíïõ. Äõóôõ÷þò Þôáí ç ÷åéñüôåñç åìöÜíéóç ôïõ ìÝ÷ñé ôþñá. Äåí öÜíçêå ïýôå åðéèåôéêÜ, ïýôå óôï ìáñêÜñéóìá, áëëÜ ïýôå óôç äçìéïõñãßá ðáé÷íéäéïý.
ÌðáúÜíï: Äåí óõíçèßæù íá âñßæù ðáßêôåò ðïõ öïñïýí ôç öáíÝëá ôïõ ÐÁÏÊ, áëëÜ ÷èåò ôïõ ôá Ýñéîá êáíïíéêÜ êáé äåí ôï ìåôáíïéþíù. Ìáæß ôïõ ôá Üêïõóå êáé ï ÂåæõñôæÞò, ðïõ ôïí Ýöåñå óôïí ÐÁÏÊ. Ï ÂñáæéëéÜíïò êñáôïýóå ôçí ìðÜëá, äõóêüëåøå ôçí êõêëïöïñßá ôïõ ðáé÷íéäéïý ìáò, äåí îÝñåé íá êéíåßôáé ÷ùñßò ôçí ìðÜëá êáé êáôÝóôñåøå ôéò åëÜ÷éóôåò õðïøßåò ðïõ äçìéïõñãÞèçêáí ãéá êÜðïéï ôÝñìá ìå ôçí åðéìïíÞ ôïõ íá ìçí äßíåé ôçí ìðÜëá, ðñïóðáèþíôáò íá êÜíåé æïãêëåñéêÜ ðïõ äåí ôïõ âãÞêáí. Áãùíßóôçêå üëï ôï 90'ëåðôï êáé ðñáãìáôéêÜ ìïõ äçìéïýñãçóå áðïñßá ç åðéìïíÞ ôïõ ÓÜíôïò. ºóùò Þèåëå íá äåé, áí åßíáé äõíáôüí íá Ý÷åé ï ÐÁÏÊ ôÝôïéï ðïäïóöáéñéóôÞ óôçí äýíáìç ôïõ.
ËÜêçò: Êáëüò Þôáí ï Âáóßëçò. ÐñÝðåé íá äïõëÝøåé ðåñéóóüôåñï ìå ôïí ÓíÜïõôóåñ êáé íá âñïýí ôç óùóôÞ ÷çìåßá. Áðüñçóá ðïõ Ýâãáëå áõôüí (áëëáãÞ) êáé ü÷é ôïí ÌðáúÜíï. Ðéóôåýù üôé áí ãéíüôáí áõôÞ ç áëëáãÞ, ï ÐÁÏÊ èá óêïñÜñéæå êáé èá åß÷å ðïëý êáëýôåñï áãùíéóôéêü ðñüóùðï óôï ðáé÷íßäé.
ÃêïíæÜëåò: ÐñïóðÜèçóå, áëëÜ óå ãåíéêÝò ãñáììÝò, Þôáí áêßíäõíïò. ÊÜôé ðÞãå íá êÜíåé óôá áñéóôåñÜ ìå ôïí Êùíóôáíôéíßäç, áëëÜ åëÜ÷éóôá êáôÜöåñáí.
ÓÜëìïí: Ï ÍïôéïÁöñéêáíüò ãíùñßæåé ôï ôüðé, îÝñåé íá ðáßñíåé èÝóåéò, íá êéíåßôáé óôçí ðåñéï÷Þ êáé Ýîù áðü áõôÞí. Ôï áñíçôéêü åßíáé üôé êÜíåé áêñéâþò ôçí ßäéá äïõëåéÜ ðïõ êÜíåé ï ÆÞóçò êáé äåí âëÝðù ðùò ìðïñïýí íá ÷ùñÝóïõí ìáæß óôçí åíäåêÜäá. Óôá ìåßïí ôïõ Ýíá ôåô-á-ôåô ðïõ áðÝôõ÷å íá ôï êÜíåé ãêïë óôï Á' Çìß÷ñïíï.

Ìå ôçí Ýíáñîç ôïõ Â' Çìé÷ñüíïõ, Ýãéíáí ïé ðáñáêÜôù áëëáãÝò:
ÓíÜïõôóåñ -> <- ×áñáëÜìðïõò,
ÓÜëìïí -> <- ºëéåö,
ÂáããåëÞò -> <- Ìïõìßí,
ÃêïíæÜëåò -> <- ÏõíôÝæå

ÖåñíÜíôåæ

Ìåëßóóçò                                        Êíïë                         ÏõíôÝæå                               ×áñáëÜìðïõò

Ìïõìßí

ËÜêçò                                                                           Ïñöáíüò                              Êùíóôáíôéíßäçò

ÌðáúÜíï

ºëéåö

åíþ ìå ôéò õðüëïéðåò áëëáãÝò
ÏõíôÝæå (ëüãù ôñáõìáôéóìïý óôï 55' ÄåëÞìðáóçò)
ËÜêçò (65' ÁèáíáóéÜäçò)
Ïñöáíüò (80’ Ðå÷ëéâÜíçò)
Ìåëßóóçò (80’ ÌáëåæÜò)

ôï ó÷Þìá Ýãéíå:

ÖåñíÜíôåæ

ÄåëÞìðáóçò                                        Êíïë                         ÌáëåæÜò                           ×áñáëÜìðïõò

Ìïõìßí

ÌðáúÜíï                                                                      Ðå÷ëéâÜíçò                              Êùíóôáíôéíßäçò

ÁèáíáóéÜäçò

ºëéåö

×áñáëÜìðïõò: Êáëýôåñá ðÞãå ôï äßäõìï ×áñáëÜìðïõò, Êùíóôáíôéíßäç áðü ôï äßäõìï Êùíóôáíôéíßäç, ÃêïíæÜëåò. Äåí áíÞêù óôïõò õðïóôçñéêôÝò ôïõ ×áñáëÜìðïõò, áëëÜ ç ðëåõñÜ áíÝâçêå êáé áìõíôéêÜ êáé åðéèåôéêÜ.
ºëéåö: Âáñýò êáé áóÞêùôïò äåí ìðüñåóå íá äåßîåé ôßðïôá. Åîáêïëïýèçóå ôéò ÷áéñåôïýñåò ìå ôçí êåñêßäá üôáí ìðÞêå, áëëÜ áí óõíå÷ßóåé Ýôóé êáé äåí âåëôéùèåß óå öõóéêÞ êáôÜóôáóç êáé ðñïóöïñÜ, äåí èá ôïõ öôÜíåé ç ó÷Ýóç ôïõ ìå ôçí êåñêßäá ãéá íá ðáßæåé. Åßìáé áõóôçñüò ìáæß ôïõ, áöïý ãíùñßæåé ôï ôüðé, áëëÜ áðü ïõóßá ôßðïôá. ºóùò íá öôáßåé ðïõ ôïí Ýñéîå öïõíôáñéóôü ï ÓÜíôïò, áöïý ãíùñßæïõìå üôé äåí åßíáé ç èÝóç ôïõ.
Ìïõìßí: Ðïëý êáëýôåñïò ôïõ Ïñöáíïý óôá áíáóôáëôéêÜ ôïõ êáèÞêïíôá, ãõñíïýóå êáé æçôïýóå ôç ìðÜëá áðü ôçí Üìõíá ãéá íá êÜíåé ðáé÷íßäé åíþ êáëïýôóéêïò Þôáí êáé óôçí äçìéïõñãßá ðáé÷íéäéïý. Ç áìõíôéêÞ óõìðåñéöïñÜ ôïõ ÐÁÏÊ âåëôéþèçêå ìå ôçí ðáñïõóßá ôïõ êáé óôáìáôïýóáí ïé ïñãáíùìÝíåò åðéèÝóåéò ôïõ ÁóôÝñá ðñéí ãßíïõí åðéêýíäéíåò ãéá ôçí åóôßá ìáò.
ÏõíôÝæå: Ôñáãéêüò óôá 10 ëåðôÜ ðïõ áãùíßóôçêå, ðñüëáâå íá êÜíåé äýï óïâáñÜ ëÜèç äßíïíôáò ôçí ìðÜëá óå áíôéðÜëïõò åðéèåôéêïýò. ÐñÝðåé åðåéãüíôùò íá ÷Üóåé ðïëëÜ êéëÜ, áöïý ï êþëïò ôïõ åßíáé äéðëÜóéïò áðü áõôüí ðïõ åß÷å ðáëéüôåñá. Ôñáõìáôßóôçêå êáé áíôéêáôáóôÜèçêå áðü ôïí...
ÄåëÞìðáóçò: Ôï êáëýôåñï ðáé÷íßäé ôïõ ìéêñïý áðü ôüôå ðïõ ìðÞêå óôçí ðñþôç ïìÜäá. ÐçãÞ êéíäýíïõ áðü ôá äåîéÜ, ðÜñá ðïëý êáëüò óôá áìõíôéêÜ ôïõ êáèÞêïíôá áðÝíáíôé óôïí Êõæåñßäç ðïõ óôï ðñþôï çìß÷ñïíï óïõëáôóÜñéæå êáé Ýêáíå üôé Þèåëå óôçí ðëåõñÜ, áëëÜ äåí åß÷å êÜðïéïí íá óõíåñãáóôåß óôçí ðëåõñÜ ôïõ, áöïý üóåò öïñÝò ðñïùèÞèçêå êáé ðåñßìåíå ôçí ìðÜëá ãéá íá ìðåé óôçí ðåñéï÷Þ Þ íá âãÜëåé óÝíôñá äåí ðÞñå ôç ìðÜëá áðü ôïí áðáñÜäåêôï ÌðáúÜíï ðïõ Þèåëå íá êÜíåé ôñßðëåò.
ÁèáíáóéÜäçò: Ï "ÊëÜïõò" Þôáí ðÜñá ðïëý êáëüò. Áõôüò êáé ï ÄåëÞìðáóçò ðñüóèåóáí íåýñï óôçí ïìÜäá, êéíçôéêüôçôá êáé ðçãÝò êéíäýíïõ. ¼ôé êÜíáìå óôï äåýôåñï çìß÷ñïíï ðñïÞëèå áðü åíÝñãåéåò ôùí ÁèáíáóéÜäç, ÄåëÞìðáóç êáé Ðå÷ëéâÜíç. ¸äåéîå ðÜèïò êáé ìå ôçí ðïäïóöáéñéêÞ ðïéüôçôá ðïõ Ý÷åé áíÜãêáóå ôïí ÁóôÝñá íá ãõñßóåé óôçí Üìõíá ôïõ. Óå áõôü âÝâáéá ñüëï Ýðáéîå ôï üôé ï ÓÜíôïò Ýðáéîå ìå äýï åðéèåôéêïýò.
Ðå÷ëéâÜíçò: Äåí ðñüëáâå íá äåßîåé ðÜñá ðïëëÜ áðü ôçí ðïéüôçôá ôïõ, áëëÜ êáôüñèùóå íá äþóåé ìéá áóßóô óôïí ÌðáúÜíï ðïõ áíôß íá ôïõ ôçí åðéóôñÝøåé êÜíïíôáò ôï 1-2 (ï ÄåëÞìðáóçò åß÷å äþóåé êÜèåôç ìðáëéÜ Ýîù áðï ôï çìéêýêëéï ôçò ìåãÜëçò ðåñéï÷Þò êáé ðåñßìåíå óôï óçìåßï ôïõ ðÝíáëôé ôç ðÜóá ôïõ ÂñáæéëéÜíïõ), ðñïôßìçóå íá êÜíåé ôñßðëåò êáèõóôåñþíôáò êáé ìáæåýïíôáò åðÜíù ôïõ 3 áìõíôéêïýò.
ÌáëåæÜò: Äåí ìðïñþ íá ôïí êñßíù, áöïý äåí Ýãéíå êÜðïéá öÜóç óôï ÷þñï åõèýíçò ôïõ.

Ó÷üëéá:
ÃåíéêÜ, êáêüò ï ÐÁÏÊ óôï Á' Çìß÷ñïíï, óáöþò âåëôéùìÝíïò óôï Â' Çìß÷ñïíï ÷Üñç óôçí ðáñïõóßá ôùí ÄåëÞìðáóç - ÁèáíáóéÜäç. ÐÝíáëôé, êáôÜ ôçí ãíþìç ìïõ Þôáí, äåí Ýäùóå ï äéáéôçôÞò óôïí ÁóôÝñá óôï Â' Çìß÷ñïíï óå áíáôñïðÞ åðéèåôéêïý áðü ôïí ÖåñíÜíôåæ.
Ï ÌðáúÜíï áí óõíå÷ßóåé íá ðáßæåé Ýôóé, åßíáé ãéá ïìÜäá Ä' ÅèíéêÞò.
Ï ÓÜíôïò êáñÜöëéáóå ìå áõôÜ ðïõ åßäå. Äåí ðéóôåýù üôé ðåñßìåíå íá äåé ôçí ïìÜäá ôüóï ðßóù óå èÝìáôá áíÜðôõîçò ðáé÷íéäéïý, ÷ùñßò áõôïìáôéóìïýò, ÷ùñßò êßíçóçò ôùí ðáéêôþí ÷ùñßò ôçí ìðÜëá êëð.
« Last Edit: September 15, 2007, 23:23:26 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

chiltsid

• Guest
« Reply #219 on: September 15, 2007, 23:54:26 »
alamana foberos mou fainetai eisai kryfos syntaktis se kapoia efimerida  ;D,tetoio reportaz makari na to diabazame kai apo ekei,bravo sou parolou pou den eida to mats katalaba pos mia apo ta idia eimastan pali,oso gia ton santos tha thela pragmatika na xero ti skeftetai tora,kai ti tha leei ston zagoraki.tha po tora kati pou mporei nai einai bari kai na baziomai kai ligo gi avto kai evxomai na bgo pseftis.
poly apo tous neous paiktes ta talenta dil pou einai tora 2-3 xronia ston paok parolou pou exoume allaxei den xero go posous proponites dn exoun prosthesi tipota sto palmare tous exoun meini stasimi,tora tha mou peis me tis allages pos tha mathoun kati alla isa isa me mia allagei proponiti panta kati mathaineis esto kai ama den einai oi proponitara,poly pou exoun paixei podosforo to xeroun panta enas neos proponitis sou bgazei kati kainourgio.tha bgalo to prooro symperasma oti den exoun podosfairiki paidia kai mono to talento tous,bebaia paizei rolo kai o egoismos enos paikti ama thelei na mthei ktl.avto tha einai kai to megalo stoixima tou santos pou einai allis klasis proponitis apo tous ypoloipous,ta symperasmata pou tha bgalei avtos sigoura tha einai pio asfales apo kathe allon.as exoume ligo ypomoni na doume ti tha kataferei se avton ton tomea.