αδερφε συνηθως μαζι σου συμφωνω...τωρα διαφωνω.
γιατι τη δυναμικη μας πρωτα πρεπει να την καταλαβουμε εμεις οι ιδιοι.οταν παιζεις στην τουμπα με τον γκεη και τον γλεντας στο πρωτο
ημιχρονο αυτο που θυμασαι απο παλια ειναι μια κερκιδα να χοροπηδαει...κι ομως ρε αδερφε κι ομως.ολοι γυρω μου
περιμεναν το μοιραιο ολοι τα βαζαν με τον αναστασακο και τον αραμπατζη και κανεις δεν σκεφτοταν να κανει το αυτονοητο.φωνη...
τι σχεση εχουν ολα αυτα;μεγαλη.αν εχεις δυναμικη,εσυ την εχεις ο ιδιος,ο λαος πως αλλιως να το πω...η λεξη νοοτροπια ειναι ομορφη
αλλα σ'αυτη την λεξη δεν πρεπει να βγαλουμε την ουρα μας απ'εξω.ο σαντος και ο καθε σαντος στηνει μια ομαδα.ο κοσμος της ομαδας
απαιτει η δεν απαιτει καποια πραγματα.εμεις τι απαιτουμε φετος;ξερουμε;εγω δεν εχω καταλαβει ακομα.καθε κυριακη αλλαζουμε...
αρα νοοτροπια και δυναμικη ποιος δεν την δειχνει;ο σαντος;διαφωνω ως εκει που δεν παει...
και ξαναρωταω.ο σαντος φταιει για την κακη παραδοση με το ποκ εκτος;ο σαντος φταιει για την κακη παραδοση με το ποκ την τελευταια 15ετια
εντος;
αν φταιει ο σαντος φταινε και οι προγενεστεροι του σαντος...δεν γινεται να ειναι μονο αυτος που ευθυνεται...και το λεω γιατι καποιοι
σκεφτονται περιεργα και θελουν να μας πεισουν πως ο ΠΑΟΚ την δεκαετια του 80 και του 90 επαιρνε το ενα διπλο πισω απο τ'αλλο
στο ποκ...και τα "παλληκαρια" που χαμε στον παγκο ευθυνονται γι'αυτο...
υ.γ την δεκαετια του 70 η πολυ μεγαλη ομαδα ειχε αρχιδια ναι.και εφερνε καλα αποτελεσματα στα εκτος ντερμπι.
αναρωτιεστε γιατι αραγε γινοταν αυτο;μηπως γιατι εκεινη η ομαδα ηταν μια απο τις μεγαλυτερες που περασαν ποτε απο την ελλαδα(παικτικως)
αλλο αν δεν ανταμειφθηκε σε τιτλους;
Σαφεστατα και τα διπλα με τους 3 του ποκ δεν ειναι το φορτε μας σαν ομαδα..οχι τα τελευταια 15 χρονια αλλα ανεκαθεν.. αλλα αφου αναφερθηκες στα τελευταια 15 ας πουμε για αυτα.. απο το 94 και μετα προσωπικα παντα μιλαω.. η ποιοτικοτερη ομαδα που θυμαμαι ειναι σαφεστατα η φετινη..αλλα η καλυτερη ηταν αυτη του 96-97 και της διετιας 99-00 και 00-01
Ακομα και σε αυτες τις χρονιες με την καλη ομαδα που ειχαμε στα ντερμπυ με τους 3 ειχαμε αθλια αποτελεσματα.. χαρακτηριστικα με γαυρο 0-1-5 με βαζελο 1-2-3 και με αεκ 2-2-2...(με τα περισσοτερα θετικα αποτελεσματα να ειναι εντος) αρα θεωρητικα εχεις δικαιο να λες οτι δεν φταιει ο Σαντος για την κακη παραδοση με το ποκ..
Για μενα φταιει και παραφταιει παντως.. σε 11 παιχνιδια μεσα εξω περισυ και φετος.. αν εξαιρεσεις ενα καλο ημιχρονο με αεκ εντος φετος και γαυρο εκτος και περυσι και φετος.. η ομαδα δεν βλεπετε.. και το χειροτερο απο ολα.. σου δειχνει οτι φοβαται.. να μην πω τρεμει καλυτερα.. συμπεριφερομαστε χειροτερα απο θρασυβουλοπανθρακικους...και αυτο δεν το μπορω δεν αρμοζει στον ΠΑΟΚ..
Δεν αντεχω να κερδιζω κορνερ στο 94 τελευταια φαση ειμαι στο γηπεδο μου με 30.000 κοσμο να βραζει.. και αντι να προσπαθησω να κανω το 2-0 να αλλαζω πασουλες για να το ληξει! Δεν θυμαμαι 15 χρονια αλλη φορα τετοιο πραγμα..
Δεν δεχομαι να παιζω στην αθηνα με 2 αριστερα μπακ και 2 δεξια μπακ(βλεπε σορλεν και κονσεισαο χτες να πλαισιωνουν αραμπατζη και δαρλα) και 10 παιχτες πισω απο το κεντρο!
Οσο για την νοοτροπια του λαου που ανεφερες για το παιχνιδι κυπελλου με γαυρο που περιμεναν ολοι το μοιραιο και κραζανε τους παιχτες αντι να τραγουδανε..και αυτο δεν ειναι τωρινο φαινομενο.. απλα τωρα εχει διογκωθει ως εκει που δεν φτανει.. ποιο πολλες μουρμουρες αντι για φωνες ακους ακομα και στην 4..
Τι απαιτουμε φετος? Ουεφα και κατακτηση κυπελλου(το οποιο και να μην ερθει δεν θα ειναι αποτυχια..αλλωστε για να το παρεις πρεπει να περασεις αρη γαυρο πανιωνιο η τριπολη και αεκ η παο)
Τι απαιτουμε του χρονου ειναι το ζητουμενο.. ανεβαινει ο πηχης.. και δεν τον ανεβαζουμε εμεις(η μαλλον εγω γιατι για μενα μιλαω τωρα..πολλοι συνοπαδοι μας ονειρευονται καθε χρονο την κουπα..καλως η κακως δεν θα το κρινω..)αλλα τον ανεβαζει η ιδια η διοικηση με το τριετες της πλανο.. ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.. μεγαλο βαρος.. εκτος απο μεγαλους παιχτες που θελει για να αντεξουν και να σηκωσουν το βαρος.. θελει και μεγαλο προπονητη.. οχι για να αντεξει... αλλα ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!