Author Topic: Fernando Santos  (Read 191794 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #4140 on: September 21, 2009, 20:32:34 »
 Ο Σαντος ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ!! Ο Ζαγορακης δεν προκειτε ΠΟΤΕ να τον διωξει μετα απο οσα δηλωσε!! Ο Ζαγορακης δεν θα φανει ψευτης στα λεγομενα του γιατι ετσι θα χασει την εμπιστοσυνη του στον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ με το λεω και ξελεω!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #4141 on: September 21, 2009, 20:32:48 »
Η απόφαση είναι καθαρά του Ζαγοράκη και της διοίκησης. Προβλέπω ότι ο Ζαγόρ έτσι όπως πάει το πράγμα θα θελήσει να βγάλει τη χρονιά με Σαντος και ανάλογα με το ταμείο στο τέλος θα τον ανανεώσει ή θα τον στείλει. Λογικά τον κρατάει μόνο με 1η - 2η θέση η κανά κύπελλο.

Προσωπικά θα προτιμούσα μετά τη λήξη του 3ετούς πλάνου (μετά τον επόμενο Μάιο δηλ) να βρούμε έναν προπονητή με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Τουλάχιστον να ξέρει να κοουτσάρει και να είναι ικανός με τις αλλαγές του να αλλάξει την πορεία ενός παιχνιδιού, κάτι που ο Σάντος έχει αποδείξει άπειρες φορές ότι δεν το έχει με την καμία. (Για ονόματα δεν ξέρω. Ο Ζαγοράκης κατέχει το άθλημα και ξέρει)

Φυσικά επειδή δεν κάνω εγώ κουμάντο αλλά ο Ζαγοράκης ελπίζω ότι θα κάνει ό,τι είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Εγώ μια γνώμη λέω απλά

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4142 on: September 21, 2009, 20:33:41 »
μπρος γκρεμος και πισω ρεμα η κατασταση...

ειναι πλεον δεδομενο οτι κατι δε κολλαει με το σαντος στον παγκο. τι ειναι αυτο δε ξερω ακριβως, δε θα πω ουτε οτι ειναι χεστης, ουτε οτι εχει χασει τα αποδυτηρια ουτε κατι παρομοιο. αυτο που θα πω ειναι οτι ο σαντος εχει φτιαξει μια ομαδα που παρουσιαζεται με ενα συγκεκριμενο, προβλεψιμο προσωπο αναλογα με το παιχνιδι. αν ειναι με μικροτερη ομαδα ο ΠΑΟΚ παιζει για να πετυχει γκολ και να διασφαλισει τη νικη (περυσι το πετυχαινε 95% φετος δεν το πετυχαινει) ενω στα ντερμπι παρουσιαζεται σε ολα η ομαδα με λαθος νοοτροπια (χθες εκδηλωθηκε στο πρωτο ημιχρονο, προσωπικα απο το δευτερο ημιχρονο δεν εχω παραπονο ουτε απο ομαδα ουτε απο προπονητη).

ξαναλεω οτι δεν εχω καταληξει στο οτι ο σαντος ειναι χεστης, αλλα εχω καταληξει οτι ΤΟ ΜΙΓΜΑ σαντος-υπαρχοντων παιχτων, καταληγει στην εικονα που περιεγραψα πανω. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ?? ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ??

εχω τη βεβαιοτητα οτι αλλαγη προπονητη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Κ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΙ το παοκτσηδικο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΛΙΚΙ. μια αλλαγη προπονητη θα συνοδευτει απο συμπερασματα του τυπου, 'τα λεγε ο κοσμος, αφου φαινοταν οτι δε κανει το λεγα εγω, κ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ. με αυτο δεν απευθυνομαι σε κανεναν κιουρ η σε αλλα αδερφια που εχουν αλλης λογης ανυσηχιες.

παλι λοιπον μετα απο χρονια μπαινουμε σε μια διαδικασια νεου προπονητη, φυσικα ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ. η κουρσα του πρωταθληματος, και 'τα ματια μας που πονανε' επιτασουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ. δε τρεφω καμια αυταπατη οτι ο νεος προπονητης θα κριθει απο τον κοσμο στους 2 μηνες οπως ειχε κριθει κ ο σαντος στον πρωτο χρονο, αλλα ο ζαγορακης λογω και προσωπικης εμπιστοσυνης με τον προπονητη πολυ σωστα δεν ακουσε τον πολυ κοσμο. αν λοιπον τυχουν 2 στραβα αποτελεσματα να σου παλι η γκρινια του κοσμου και Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ οτι κ αυτος θα ναι αναλωσιμος...

με αλλα λογια τα καλα των προηγουμενων χρονων....

επισης, πειτε οτι φερνουμε προπονητη ψιλογνωστο, ξενο. ερχεται στον ΠΑΟΚ κ παιζουμε τουμπα με πχ βαζελο. βλεπει οτι τεταρτος πχ ο ΠΑΟΚ με μικρο μπατζετ, πρωτος πχ ο βαζελος με μεγαλο μπατζετ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ?? φουλ επιθεση, τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ?? η γκολακι και διαχειριση του ματς να παρουμε τη νικη?? αντε και καθεται το γνωστο βαρετο χ, πουλο κ αυτος που δε νιωθει τουμπα??

αρα δλδ καταληγουμε στο οτι θελουμε προπονητη ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟΥΜΠΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 110% ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Κ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ. ε δε το λεω το ονομα αλλα ενας τα χει αυτα τα χαρακτηριστικα κ νομιζω οτι αυτος μας αξιζει τελικα...(προφανως δεν ειμαι υπερ για να μην παρεξηγηθω...)

αρα λοιπον απο τη μπρος γκρεμος και πισω ρεμα κατασταση οπως τη βλεπω εγω, εγω προτεινω να δοθει λιγη πιστωση χρονου ακομα στην ομαδα, ελπιζωντας πως η επιστροφη κοντρερας και σναουτσνερ να δωσουν στην αμυνα τα χαρακτηριστικα που ειχε περυσι. αυτο ελπιζω να δωσει αλλη ωθηση στην ομαδα, την οποια προσωπικα ακομα πιστευω...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4143 on: September 21, 2009, 20:35:40 »
Ειμαι απο τους επικριτες του Σαντος, αλλα προπονητη την 3η αγωνιστηκη μονο σε υποαναπτικτες χωρες και σωματια-καφενια διωχνουν. Η χωρα ειναι υποαναπτικτη αλλα διοικητικα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καφενειο. Εχει στο τιμονι εναν απο τους λιγους ελληνες που πραγματικα γνωριζει το αθλημα οπως αυτο ειναι, οχι οπως νομιζουν οι ιθαγενεις την μπανανιας οτι ειναι.

Περα απο το ποδοσφαιρο τωρα, οταν σου αναθετουν μια δουλια, εχει περασει το χρονικο οριο και εσυ δεν την εχεις κανει, σε απολυουν. Αν σε απολυσουν με το που ξεκινας επειδη δεν τους γεμισε το ματι ο τροπος που πηγες να ξεκινησεις, ειναι απλα καραγκιοζηδες. Το ιδιο ισχυει με τον Σαντος και τους παιχτες. Μονοι τους βαλανε στοχο τον πρωταθλητισμο για φετος. Τον Μαη που θα κανουμε την σουμα, θα μιλησουμε και εμεις σαν οπαδοι. Εχω κρατησει και μερικα ωραια ασπρα μαντιλια για την περισταση, οπως κανουν στη Μαδριτη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #4144 on: September 21, 2009, 22:05:48 »
Παραιτήθηκε ο Σάντος, δεν έγινε δεκτή από Ζαγοράκη
Για να πάμε στο ζήτημα του Φερνάντο Σάντος. Πληροφορίες του Sport.gr αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος - χθες το βράδυ - έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν την έκανε αποδεκτή. Ενδεχομένως (και) ο ίδιος να θεωρεί ότι ο Πορτογάλος θα μπορούσε να προβεί σε διαφορετικές κινήσεις. Εκτιμάει όμως ότι το βασικότερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ σχετίζεται με την συμπεριφορά συγκεκριμένων παικτών. Γι' αυτόν τον λόγο θα βρεθεί το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Δηλαδή, για να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι σε όλους και να τους ανακοινώσεις ότι. Η περίοδος χάριτος έλαβε τέλος.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=47815
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4145 on: September 21, 2009, 23:07:20 »
Ο Βασίλης Βλαχόπουλος που το υπογράφει είναι το σκουλήκι που κάνει το ρεπορτάζ του μπάσκετ στον libero;

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4146 on: September 22, 2009, 00:22:39 »
ναι αυτος..
συνηθως εκτος απο ρεπορταζ μπασκετ κ ποδοσφαιρου κανει κ  την καθαριστρια στην εφημεριδα αν εχουν ελλειψη..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4147 on: September 22, 2009, 02:18:07 »
πολυ ενδιαφερουσες οι αποψεις του cure, dave kai skyclad.
Εγω ειμαι απο αυτους που χαρηκαν με την ανανεωση του Σαντος...που πιστεψαν στο εργο του...που λεγανε οτι ναι εκανε λαθος στο 2ο παιχνιδι με την χερενφεεν αλλα και οι παικτες χαρταετο πετουσαν.
χαρηκα με το 2ο ημιχρονο με τον λεβαδειακο αλλα σοκαριστηκα με τις δηλωσεις τους οτι δεν ηταν θεμα συστηματος αλλα γιατι ηταν αναδοχος ο κρονος στην σεληνη ξερω γω
τριπολη ψυχρολουσια....
προχθες απλα εσπασε το γυαλι

για μενα πλεον ο Σαντος ειναι ενας προπονητης με προθεσμια. Κακα τα ψεμματα, θα το εχει καταλαβει (ειδικα αν ισχυει αυτο περι παραιτηση) οτι το πολυ να καθησει μεχρι τελος της χρονιας. Το λιγοτερο, μεχρι την Κυριακη. Ξενερωμενος και αυτος, ξενερωμενοι και οι παικτες μαζι του.

Γενικα δυστυχως ο ΠΑΟΚ πλεον ΔΕΝ αποπνεει υγεια. Το νουμερο 1 περσυνο χαρακτηριστηκο μας λειπει.

Αποψη μου ο Σαντος να μεινει μεχρι το τελος της σεζον. Δεν πιστευω οτι ειναι δυνατον να μεινουμε εκτος πλαυ οφς με τον Σαντος προπονητη, αλλα αν τον αλλαξουμε ρισκαρουμε. Δεν αντεχουμε τετοια ρισκα κατα την γνωμη μου.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

mpougatsas

• Guest
« Reply #4148 on: September 22, 2009, 02:26:15 »

Δεν πιστευω οτι ειναι δυνατον να μεινουμε εκτος πλαυ οφς με τον Σαντος προπονητη, αλλα αν τον αλλαξουμε ρισκαρουμε. Δεν αντεχουμε τετοια ρισκα κατα την γνωμη μου.

σιγά το ρίσκο.. και πέρισι που βγήκαμε πλει οφ τι καταλάβαμε?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #4149 on: September 22, 2009, 02:27:25 »
Γυρνάμε γύρω γύρω από την ουσία...
Τον Σάντος τον κρέμασε η διοίκηση με τη διαρροή περί παραχώρησης παικτών.
Αφού τελικά δεν τους παραχώρησε (με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ενισχύσει και την ομάδα όπως ήθελε ο προπονητής λόγω έλλειψης ρευστού), ζήτησε από τον Σάντος να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση.
Ο Σάντος δεν μπορούσε και ίσως και να ζήτησε βοήθεια.
Η διοίκηση έτρεξε να ανανεώσει (έστω προφορικά) το συμβόλαιο του προπονητή για να καταλάβουν οι παίκτες ότι θα τον έχουν στο κεφάλι τους για πολύ καιρό ακόμη.
Έσκασε όμως η βόμβα του Σέρτζιο, έσκασαν και κάποιες δηλώσεις του Φερνάντο και κάνανε την ομάδα μπορντέλο.
Το κακό ξεκίνησε όμως από τη διοίκηση όταν ακόμα ακούγονταν φήμες ότι ο Γκαγκάτσης θέλει να φέρει άλλον προπονητή κι εμείς περιμέναμε τον Ζαγοράκη τον... Σεπτέμβριο να κάνει δηλώσεις.

Αυτή είναι η ιστορία...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4150 on: September 22, 2009, 02:46:17 »
Θυμαμαι την πρωτη μερα των μεταγραφων που ανακοινωσαμε επισημα 4-5 παιχτες....και λεγαμε οτι η ομαδα θα ειναι πανετοιμη για το γιουροπα και την αρχη του πρωταθληματος...Μετα σκανε και οι Ιταλοι σκαει και ο Φιλομενο σκαει και ο Βιτολο..και τσουπ 1 μηνα πριν τα ματς με Αλκμααρ ησουνα ετοιμος...

Αυτο που λες Δικεφαλε με βρισκει παντελως αντιθετο. Ποτε δηλαδη καταλαβε ο Σαντος οτι δεν μπορουσε? Οταν πηρε 10 παιχτες? Ο προγραμματισμος σε μια ομαδα ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Κι ο κετσπαγιας δεν ειχε αριστερο χαφ..ουτε 10αρι. Κι ο μπαγιεβιτς δεν ειχε δεξι μπακ, κεντρικο αμυντικο, 10αρι και 2ο επιθετικο..Μην λεμε ο,τι θελουμε. Δουλεια του προπονητη ειναι να ζηταει τον ουρανο με τα αστερια αλλα μεχρι να βρει τα αστερια ειναι υποχρεωμενος να δουλεψει με αυτα που εχει.

Και κατι ακομα..
Η διοικηση αν οντως ητανε αυτη που διερεε τα περι φυγης των παιχτων τοτε εγω ρωταω το εξης, εφοσων δεν ητανε σιγουροι 100% πως μπορουν να τους πουλησουνε για ποιο λογο μπηκανε στην διαδικασια? Πιο εξυπνοι απο τους αλλους ειναι? Ο Ζαγορακης μπορει να μην ειναι ο πιο εξυπνος ανθρωπος αλλα εχοντας παιξει μπαλα ξερει τα μειονεκτηματα αυτης της κινησης. Συνεπως θεωρω οτι η διοικηση δεν ητανε αυτη που εκανε τις διαρροες.

οφ τοπικ...Απο την μερα που ηρθε ο Βερζεβουλης στην ομαδα ολα πανε στραβα...και τωρα που το σκεφτομαι και οι διαρροες αρχισανε τοτε...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #4151 on: September 22, 2009, 02:59:11 »
Η τελευταία σου πρόταση έχει ουσία.
Στα υπόλοιπα να σου πω πως ο Σάντος παρέδωσε την λίστα/έκθεση με τις αλλαγές που ήθελε και ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΠΡΙΝ τα play offs.
Φαντάσου τώρα το σενάριο βάσει του οποίου η λίστα αυτή διαρέει στον τύπο.
Μαθαίνουν ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΙ παίκτες ότι δεν τους υπολογίζει ο Σάντος και ότι θέλει άλλους.
Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται αγνώριστος στα play off.
Έχει τρομερά προβλήματα τόσο επικοινωνιακά όσο και μεταγραφικά σε θέσεις ΚΛΕΙΔΙΑ καθώς δεν μπορεί να φέρει 11άτο παίκτη ΠΟΥΘΕΝΑ.

Για μένα η εκδοχή που παρουσιάζω εξηγεί πολλά από τα προβλήματα. Δεν λέω ότι η διοίκηση τον κρέμασε σκόπιμα, κάθε άλλο. Η συνεργασία τους μπορεί να είναι άψογη αλλά παίκτες που δεν τους υπολογίζεις από τον Μάιο δεν μπορείς τώρα να τους εμπιστευτείς για να κάνεις πρωταθλητισμό, είναι νομίζω κατανοητό από όλους μας. Οι 10 που λες φίλε είναι όλοι παγκίτες εκτός ίσως 1-2 επιλογών, ουσιαστικά ανέβασαν το επίπεδο του πάγκου, πρωτάθλημα αυτοί δεν παίρνουν.

Φαντάσου να τραυματιστεί ο Γκαρσία και να έχει ο Σάντος βασικό τον Βερόν που θέλαμε να τον δώσουμε αντάλλαγμα στον Εργοτέλη... Υπήρξε πρόβλημα στη διαχείριση και η τελευταία σου πρόταση ίσως δίνει μια εξήγηση...

mpougatsas

• Guest
« Reply #4152 on: September 22, 2009, 03:14:01 »
οφ τοπικ...Απο την μερα που ηρθε ο Βερζεβουλης στην ομαδα ολα πανε στραβα...και τωρα που το σκεφτομαι και οι διαρροες αρχισανε τοτε...
ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.. ένα απ αυτά λέγεται βασίλης γκαγκάτσης
 μήπως δεν το ξέραμε?

αφου διάλεξε η διοίκηση να τον εντάξει στο δυναμικό της καλώς τα δέχτηκαμε τώρα..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #4153 on: September 22, 2009, 08:43:00 »
μετά από ένα ποστ του GTGipas, του Δικέφαλου το χθεσινό και κάτι που τυχαία διάβασα από τον κόλκα συμπεραίνω ότι ο Σάντος κάηκε πρωτίστως από τη Διοίκηση (είμαι σχεδόν βέβαιος πλέον) όπερ και δεν υπάρχει περίπτωση ένας πρόεδρος σαν τον Ζαγοράκη να τον τελειώσει έτσι..

Θεμιτό, πάμε παρακάτω αν και εξακολουθώ να μένω στην άποψη που έγραψα! είναι lose lose situation το όλο θέμα! άλλα λόγια να αγαπιόμαστε γίναμε.

Στον apostolos που έυλογα θέτει το ερώτημα τι άλλαξε πριν από 2 βδομάδες όπου οι περισσότεροι χειροκροτήσαμε την ανανέωση του Σάντος θα απαντήσω ότι και την επόμενη της Τρίπολης αν έβγαινε και έλεγε είμαστε περήφανοι που προσπαθήσαμε...θα τον ήθελα στο φούρνο με πατάτες! Ποδοσφαιρικά δεν έχω γνώση όπως αυτός...ΑΛΛΑ όταν συνεχώς βλέπεις διαφορά στο vibe του προπονητη σου από αυτό της μάζας του κόσμου κάποιος πρέπει να αλλάξει! και αν αλλάξουμε εμείς θα είναι επιτυχία το Χ με κούλα στην Τούμπα πλέον! εγώ δε θα πάρω!

Νομίζω ότι σε ανθρώπους σαν εμένα (δε είπα ότι θέλω να τελειώσει ο Σάντος από τον ΠΑΟΚ...) πιο πολύ πειράζει η ατυχής συνεχιζόμενη τοποθέτηση του για το μέγεθος του ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι δε βάζει Back που να έχουν καλύτερη σχέση με τη μπάλα από ότι εγώ ας πούμε! (σχηματικά διάλεξα τη θέση του back)

Πίσω στο πρώτο μέρος του ποστ μου...έχω ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ακόμα περισσότερο! πάλι με το γραφείο τύπου Κόλκα ο οποίος βλέπει ότι γινόμαστε μπουρδέλο με τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ (αν ισχύουν) που γράφονται στις εφημερίδες και στο νετ, και απαντά τόσο γραφικά: Δε ξέρετε τι γίνεται στην ομάδα...περιμένετε να δείτε ότι δε φταίει ο Σάντος...

Καλά ρε παίζετε όλοι με τα μυαλά μας? Τι είναι ο ΠΑΟΚτσής? ψηφοφόρος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ? μετά από τις ντροπιαστικότερες ήττες με προφανή ευθύνη προπονητή και διοίκησης με όλη τη μάζα να κοχλάζει και να θέλει ΛΥΣΕΙΣ (λύσεις θέλουμε...όχι να επιβεβαίωσουμε το "σας τα έλεγα εγώ!") εμείς λέμε...εις αύριον? και μην κρίνετε γιατί δε τα ξέρετε σωστά τα πράγματα?

και ΠΩΣ ΤΟΤΕ περιμενετε από τον κόσμο να είναι ήρεμος και χωρίς 90 εγκεφαλικα μη γνωρίζοντας όσα εσείς  αλλα εσείς οι ίδιοι κρίνετε τον κόσμο σαν λίγο, ανεγκέφαλο, ότι δε θέλει το καλό του ΠΑΟΚ...

"Δε θέλετε το κακό της ομάδας αλλά κρίνετε χωρίς να ξέρετε...αλλά δεν πρέπει και να μάθετε, και ούτε θα μάθετε και περιμένετε θα αποκαλυφθεί τι έγινε" λες kai ο ΠΑΟΚτσής γουστάρει τον ΠΑΟΚ σε all year round hollywood style serial τύπου Prison Break 40 επεισόδια... ΡΕ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ  ΕΙΝΑΙ αστέρας εξαρχείων και περιμένετε ανάλογη συμπεριφορά από εμάς?

κρίμα...δε ξέρω τι θα κάνει ο Ζαγοράκης αλλά αν έχει κάνει λάθη μπορεί και να τα παραδεχτεί διορθώνοντας τα...ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα! και τώρα χρειάζεται ενωτικές κινήσεις! δε θα χάσουμε άλλη μια χρονιά για να "ανασυνταχθούμε"...ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΙΣΥ

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #4154 on: September 22, 2009, 09:16:00 »
Οσον αφορά τις θεωρίες συνομοσίας και το ποιός έφταιξε για τους παίκτες που πήραμε και αν μας κάνουν ή δε μας κάνουν και αν έγινε το χατήρι του Δον ή όχι και πόσο ο ζαγοράκης ο Βρύζας κλπ έχουν ευθύνη(που έχουν ειδικά μετά την εγκληματική διαχείριση των play off) ,  απλά να σας θυμήσω ότι θα ήταν μια πολλή ωραία συζήτηση να την κάνουμε κατά τα τέλη μαρτίου προς απρίλιο, όπου θα είχαμε κάποια απώλια βασικών στόχων ή τέλος πάντων δε θα χαμε το επιθυμητό αποτέλσμα.
Μέσα Σεπτεμβρίου, έχοντας αποκλιστεί από την Χέρενφεν την ομάδα με σήμα το Θερμοκήπιο δλδ, και μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα και καπάκι την ήττα έντός από αυτόν τον ολιεμπιακό που μπήκε με τα δεύτερα, άδικούμε τους εαυτούς μας και το νοητικό επίπεδο του μέσου ΠΑΟΚτσή.
Δεν υπάρχεί κανένα φάντασμα για κυνηγητό κανείς δάκτυλος και φυσικά τα ματζούνια και τα μάγια δεν βοηθούν.
Ο κύριος φερνάντο είναι ο 100% υπαίτιος για την κατάντια και για την εγκληματική διαχείρηση του υλικού μας που σημιωταίων είναι ικανό να κερδίσει χέρενφεν αστέρα και αυτό τον γαυρούλη.
Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι η λύση είναι μονόδρομος και χρειάζεται να έρθει γρήγορα.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #4155 on: September 22, 2009, 09:22:05 »
Κανεις δυο νικες τωρα με νιονιο και ατρομητο....εχεις γρια και γιανενα μεσα με νικες και μετα κατεβαινεις στο οακα κανεις το διπλο και ολα ΛΥΘΗΚΑΝ....

Εχουμε παικτες παρα πολυ καλους οι οποιοι λενε η ομαδα πανω απ'ολα...καιρος να το αποδειξουν......!

Οταν δλδ λενε δεν με νοιαζει να σκοραρω αλλα να κερδισει η ομαδα ετσι πρεπει να κανουν στην παντα τα εγωιστικα τους και να φερουν 5 νικες.....

Αυτος ο απλος δρομος υπαρχει για να λυθουν ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ......

Και καλο θα ηταν στην καθε ηττα να μην παραιτηται ο προεδρος γιατι κατανταει ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ......!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Diego-4

• Guest
« Reply #4156 on: September 22, 2009, 09:27:35 »
Και καλο θα ηταν στην καθε ηττα να μην παραιτηται ο προεδρος γιατι κατανταει ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ......!!!!!!!

Οι φυλλάδες των παραιτούν και τα κακά στόματα !

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4157 on: September 22, 2009, 09:29:17 »
το κοντέρ γραφει 17 χαμένα derby με ΠΑΟΚ .... έχω μικρύνει poliiiiiiiiiiii
My Own WoRST ENeMy.....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4158 on: September 22, 2009, 10:01:34 »
Game over, Don. Κι όπως λέει το ανέκδοτο: «Φερνάντο, χάσαμε». Το πήρες χαμπάρι; Χάσαμε μια πρόκριση από το ΠΙΚΠΑ της Ολλανδίας και μαζί 4 εκατομμύρια ευρώ. Χάσαμε και από τον ανάπηρο γαύρο, που πριν δέκα μέρες έφαγε 5 από τον Εργοτέλη. Ναι, αυτόν που του πήρες για το μισό σου μεταγραφικό μπάτζετ τον καλύτερό του παίκτη. Από εκείνους που δεν μπορούσαν να τρέξουν και φαινόταν ξεκάθαρα στα πρώτα είκοσι λεπτά. Αλλά το χειρότερο είναι ότι οι παίκτες σου δεν σου έχουν εμπιστοσύνη. Και ο πρόεδρός σου σου έχει δώσει τόση κάλυψη, τόση προστασία, τόσο καλές συνθήκες εργασίας, που δεν θα ξαναβρείς πουθενά. Αλλά δεν κατάφερες ούτε να κρατήσεις τη σχέση που εσύ είχες δημιουργήσει με τους ποδοσφαιριστές πέρυσι. Άγχος, φόβος μπροστά στην τεράστια πρόκληση; Δυστυχώς, γιατί μαζί με τον πρόεδρο σε πιστεύαμε κι εμείς. Και πείσαμε κι αυτούς που ήταν αρνητικοί απέναντί σου. Μας έκανες πέρυσι να σε θαυμάσουμε. Αλλά φέτος, τίποτα.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4159 on: September 22, 2009, 10:40:51 »
Áí äåí óôáìáôÞóåé   ôïõò åãùéóìïýò  ôïõ ï æáãïñáêçò   þóôå íá äåé áíôéêåéìåíéêÜ ôï èÝìá ôïõ ðñïðïíçôÞ  ðñïêïðÞ äåí èá êÜíïõìå

Áêïýù üôé åßíáé  êáèçãçôÞò ðñïðïíçôáñáò êáé áëëÜ ðïëëÜ … ôá åßðå êáé ï áðßèáíïò æéêïò ôçí ÊõñéáêÞ óôï supersport ..ìáëáêéåò ìÜãêåò  ìáëáêéåò   
Áí çôáí ðñïðïíçôáñáò  èá Ýâñéóêå äïõëåéÜ óôï áîéüëïãï ðñùôÜèëçìá ôçò ÷ùñÜò ôïõ  êáé äåí èá  åñ÷üôáí óôçí  øùñïêþóôáéíá

ÑùôÞóôå êáíÝíá áåêôæç  ðïõ îÝñåé ôá èÝìáôá  ôïõ ÷áíïõìéïý êáëÜ   íá óáò ðåé  ãéá ôçí ðïëý éäéáßôåñç ó÷Ýóç   ðïõ åß÷å áíáðôõ÷èåß ìåôáîý ôïõ óáíôïò üôáí Þôáí óôçí áåê êáé ôçò ôñéÜäáò   æáãïñáêç – æéêïõ - íéêïëáéäç

Ïé 3  Þôáí ôá ðñùôïðáëßêáñá ôïõ  óå âáèìü  ôÝôïéï ðïõ üðïôå Þèåëáí ðÞãáéíáí óôçí ðñïðüíçóç ïðüôå Þèåëáí Ýöåõãáí áí Þèåëáí äåí ðÞãáéíáí êáé êáèüëïõ…êáé ãåíéêüò Ýêáíáí üôé Þèåëáí óôçí ïìÜäá ÷ùñßò íá ôïõò ðåé êáíåßò ôßðïôá…

ÐñïóùðéêÜ íïìßæù üôé ïé åììïíÝò ôïõ æáãïñáêç  ðñïò ôï ðñüóùðï ôïõ óáíôïò îåêéíïýí áðü åêåßíç ôçí ðåñßïäï…

ÁëëÜ Ýôóé äåí ðáò ìðñïóôÜ  ….ãéá áõôü ëÝìå  ..

ÊÕÑÉÏÉ ÓÔÏÍ ÐÁÏÊ ÅÉÓÔÅ ÄÉÏÉÊÇÓÇ ÊÁÉ Ï×É ÓÔÁ ÁÓÐÑÁ ×ÙÌÁÔÁ
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....