Παρερμηνεύθηκε αυτό που έγραψα. Δεν εννοώ ότι ο Σάντος θα κάνει δήθεν πλάτες στη διοίκηση, προκειμένου η διοίκηση να φέρει πιο ανώδυνα τον κοντό. Ο Σάντος δεν έδωσε ποτέ του τέτοια δικαιώματα και είναι σοβαρός άνθρωπος. Εγώ απλά προβληματίζομαι μήπως η ίδια η διοίκηση ψάχνεται πώς θα σκάσουν δύο ειδήσεις (σάντος-κοντός) ωρολογιακή βόμβα, αναστατώνοντας το λαό και προκαλώντας τα πάθη όσο γίνεται λιγότερο.
Γιατί για εμένα ο Σάντος μετά τη χθεσινή του τοποθέτηση έχει ήδη φύγει. Και παρότι με προβληματίζουν όσα σενάρια προεκτέθηκαν, δεν μπορώ να θεωρήσω βασική αιτία φυγής του Σάντος τυχόν ίντριγκες με Κονσεισάο, Ζαγόρ ή Βρύζα, γιατί αν όντως η κατάσταση ήταν προβληματική και σε τόσο ενοχλητικό βαθμό, τα αποδυτήρια θα ήταν κώλος και η ομάδα θα βολόδερνε-δε θα πήγαινε πάντως τρένο. Ούτε πιστεύω προσωπικά ότι ο Σάντος καίγεται να πάρει μια εθνική ομάδα. Είναι νομίζω προφανές ότι φεύγει λόγω μπάτζετ. Το έχει τονίσει κατ' επανάληψη, αλλά εμείς μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου καιγόμαστε για την τρέχουσα εικόνα της ομάδας και δεν κλείνουμε μάτι κάθε Κυριακή. Ο Σάντος έχει προ πολλού πει το γνωστό σε όλους μας ότι θέλει 3-4 παίκτες για να προχωρήσει στη ...Β φάση. Όσο αυτό είναι αδύνατο να εκπληρωθεί από την ΠΑΕ, άλλο τόσο δεν κάνει κέφι και σε αυτόν να εργαστεί με τις υπάρχουσες συνθήκες. Δεν έχει ανάγκη τα λεφτά για να κάνει τον προπονητή (το έχει δηλώσει), δεν έχει κάψα για μεγαλύτερες ομάδες (έχει δουλέψει ήδη σε πολλές έχει πει), αλλά θέλει συγκεκριμένα πράγματα. Δικαίωμά του να μην επιθυμεί να παραμείνει με τις υπάρχουσες συνθήκες, υποχρέωση του Ζαγόρ να μην κάνει τρέλες και λάθη που πληρώνουμε ακόμα. Μακάρι να λέω μαλακίες, αλλά νομίζω ότι ο ψυχρά ορθολογιστής Σάντος, όσο καυλωμένοι και να είμαστε εμείς, δεν εμπνέεται να παραμείνει χωρίς ενδυνάμωση του ρόστερ που θα κάνει την ειδοποιό διαφορά και στην Ευρώπη και στο ελλ. πρωτάθλημα.