Author Topic: Fernando Santos  (Read 194303 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #5840 on: May 17, 2010, 10:57:39 »
Για οσους λενε οτι ειναι επικοινωνιακο τρυκ η παραταση απαντησης του ΔΟΝ μου φαινεται απιθανο μιας και απο την ΠΑΕ δεν κατεχουνε το αντικειμενο ........απο την αλλα πιστευω πρεπει να υπαρχει διαδοχη κατασταση μιας και εχει γινει ο σχεδιασμος με τις ανανεωσεις αλλα και τις μεταγραφες που ολοι λενε οτι τις εχουμε τελειωσει

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5841 on: May 17, 2010, 11:08:48 »
Καλα ρε πουστη μου θα τρελαθουμε τελειως!

ξερει ο μινος αν θα φυγει ο Σαντος το λεει με αυτο το υφακι στην αλητικη κυριακη?
πως βγαινεις ρε ζωο και μιλας?και αν ξερεις πες μας και ποιον παιρνουμε!

Φερναντο Σαντος σε γουσταρω τρελα, κανε μια στο σκατομυαλο σου(γιατι σκατομυαλο εχεις αφου εμπλεξες με μας)και βαλε υπογραφη σε νεο 3ετες πλανο να το βουλωσουν τα ζωα!

ΠΑΟΚ πανω οπ'ολα!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #5842 on: May 17, 2010, 11:38:38 »
Κερδιζεις τον γαυρο, μας λενε για κοντο...
Κανεις φιεστα, μας λενε οτι φευγει ο σαντος..

ΡΕ ΤΙ ΒΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΑΙ???
ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ.
ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ.

Η' δουλευομαστε για καπριτσια του σαντος με τα μμε και πουστικη καλυψη μεταγραφης του κοντου, Η' ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ.
Ειμαι απο αυτους που δεν πιστευα οτι θα φυγει ο πορτογαλος και οτι ολα ειναι μερος επικοινωνιακου παιχνιδιου απο τα τζιμανια της δημοσιογραφιας κολκα βασιλοπουλο και σια. Πλεον ομως το αστειο το παρατραβανε και εχω αρχισει να ανησυχω εντονα.. Οχι ακομα δεν πιστευω πως θα φυγει ο πορτογαλος. Δεν θελω να το πιστεψω. Πρωταθλημα θελει αυτος, πρωταθλημα θελω και εγω. Ας κατσουν κατω να τα βρουνε γιατι σε 1,5 μηνα δεν υπαρχει προπονητης που μπορει να μαθει την ομαδα τοσο ωστε να την περασει τσου λου. Ειπαμε οτι η ομαδα εχει μπει σε αυτοματο πιλοτο και μυραζει παστελια σε οποιον βρει μπροστα της, αλλα στα προκρηματικα ο αυτοματος πιλοτος δεν νομιζω να ειναι αρκετος.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ 2003.
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #5843 on: May 17, 2010, 11:53:40 »
Αφου λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του ;D να πω και εγω.

Εχω την αισθηση, οτι την αποφαση του Σαντος την γνωριζουν στην διοικηση τουλαχιστον εδω και ενα μηνα. Η λογικη λεει, οτι ηταν αρνητικος για να συνεχισει και οτι ΗΔΗ υπαρχει κλεισμενος προπονητης, ο οποιος κρατιεται ενημερος για τις μεταγραφες, το ροστερ της ομαδας και τις ανανεωσεις. ΟΜΩΣ αν ο Σαντος αλλαξει γνωμη μεχρι να τελειωσουν τα play off τοτε αυτος εχει τον πρωτο λογο να μεινει στον παγκο. ΑΡΑ η διαδοχη κατασταση ειναι ετοιμη, το μονο που μπορει να την αλλαξει ειναι μια κωλοτουμπα του Σαντος(δεν θα χαλουσε κανεναν).

Τωρα γιατι νομιζω, οτι θελει να φυγει ο Σαντος;
1. Νομιζει οτι εφτασε ταβανι με τον ΠΑΟΚ
2. Εχει προταση απο εθνικη ομαδα, που ειναι και το ονειρο του.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #5844 on: May 17, 2010, 12:10:12 »
τυχον αποφαση φυγης του προφανως και δημιουργει προβλημα.πως ειναι δυνατον ενας νεος προπονητης με δουλεια ενος μηνα να παει την ομαδα σε ομιλους του cl??θ αντιμετωπισουμε ομαδαρες και χρειαζομαστε το φερναντο γιατι η αγωνιστικη φιλοσοφια που περασε στην ομαδα ειναι υπερπολυτιμη για τη συγκεκριμενη συγκυρια.
παντως το ξαναλεω πως με τη συγκεκριμενη επιλογη του αδικει και τον εαυτο του.εχει δημιουργησει μια ομαδαρα-μοντελο,μια ομαδα που μεσα στο γηπεδο εχει τη δυνατοτητα πλεον να κανει οτι της ζητησει και για τα επομενα χρονια βρισκει γαυρο κι χανουμι πολυ πιθανων αδυνατους.με μαθηματικη ακριβεια ο ΠΑΟΚ θα επαιρνε τιτλο που ενδεχομενως να ταν και το πρωταθλημα.
anyway σεβαστη οποια αποφαση παρει.προσωπικα νιωθω δικαιωμενος και γω και τοσοι αλλοι που δε σταματαγαμε λεπτο να τον υπερασπιζομαστε για την μεγαλη προπονητικη του αξια.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Dimitris69

• Guest
« Reply #5845 on: May 17, 2010, 12:11:45 »
Παιδια, για οσους υποστηριζουν οτι ο Σαντος μπορει να ειναι δυσαρεστημενος απο τη σταση του Ζαγορακη, ασ μη ξεχνουμε οτι ο ιδιος ο Ζαγορακης καποτε τον υπερασπιστηκε σαν σκυλι!!! Και τον προστατευσαι και προχωρησε μαζι του.
ΣΤο κατω κατω κανεις δεν ειναι τελειος. Ενταξει ολοι οι ανθρωποι μπορει να περασουν στιγμες αδυναμιας.

Τωρα, σχετικα προσφατα, πριν απο 1 μηνα, ο κολλητος μου συναντησε το Ζαγορ μερικες φορες και συμφωνα με τα λεγομενα του (του Ζαγορακη), ο Σαλπιγγιδης ειχε κλεισει (και ας ακουγονται διαφορα αλλα), ομως με τον Σαντος επικρατουσε λιγο μυστηριο αφου δεν ελεγε ουτε ναι, ουτε οχι.

Βεβαια και αυτο μου ακουγεται ασχημο αφου η ομαδα χρειαζεται αμεσα προετοιμασια και δε μπορει (εαν τελικα ετσι συνεβη) κανενας προπονητης να αφησει να αιωρειτα μυστηριο γυρω απο την παραμονη του η οχι.

Τελος παντων, εαν φυγει ο Σαντος καλα να ειναι αλλα καλα και για εμας να μην ψαχνουμε πλεον σωτηρες. Απλα σοβαροτητα, εργατικοτητα και μεθοδικοτητα.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5846 on: May 17, 2010, 12:41:23 »
για μενα δεν εχει λογικη να φυγει ο σαντος εκτος κ αν εχει τρελη προταση, πχ απο εθνικη πορτογαλιας. οποιαδηποτε αλλη επιλογη θα ηταν προφανως λανθασμενη, και δε νομιζω να κανει ευκολα τετοια λαθη ο σαντος.

πολυ πιθανο το σεναριο που λεει ο κιουρ, και πιο ευχαριστο απο το να υφισταται το επικοινωνιακο παιχνιδι της ΠΑΕ με το κοντο. δε θα μπορουσα να φανταστω οτι ο κονσεισαο ειναι ευκολος συνεργατης κρινοντας απο τον παιχτη κονσεισαο και ελπιζω οντως να ναι εκει το προβλημα γιατι η διοικηση θα εχει καθαρη επιλογη.

διαφωνω με οσους λενε οτι δε τρεχει τπτ και να φυγει ο πορτογαλος. εμενα ο κοσμος δε μου χει δειξει οτι εχει αλλαξει μυαλα ως προς τον τροπο κριτικης στον εκαστοτε προπονητη. το σαντος τον ιδιο, τα ιδια ατομα αλλαξαν γνωμη για την παρτη του τουλαχιστο 5 φορες, και καθε φορα να ειναι πεπεισμενοι 100% οτι αυτοι που λενε εκεινη τη στιγμη ειναι το σωστο. και μετα απο λιγο κωλοτουμπα....παρανοια. αυτο δεν εχει αλλαξει. αν ειδικα ο νεος προπονητης δεν εχει ηδη βαρυ βιογραφικο, ειμαι σιγουρος οτι με τη δευτερη στραβη θα ακουστουν 'φερναντο σαντος οεοεοε' και ως κριτικη στη διοικηση και 'ομαδα μοντελο την εκανες μπουρδελο'. το οτι καταφερε να μεινει ο σαντος για 3 χρονια δε σημαινει οτι αλλαξαμε μυαλα.

αν τυχον φυγει χρειαζομαστε παλι προπονητη με ονομα, προσωπικοτητα και βιογραφικο που θα μπορει η διοικηση να στηριξει στα δυσκολα οπως εκανε και το καιρο του santos go home, go village

εντ. αφου η αποφαση εχει παρθει, αν εχει αποφασιστει να φυγει, τι θα συζητησουν σημερα με το ζαγορακη???
« Last Edit: May 17, 2010, 13:04:37 by dave »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5847 on: May 17, 2010, 13:16:13 »
cure + dave είστε στο μυαλό μου
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #5848 on: May 17, 2010, 13:35:53 »
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Αν φύγει ο Σάντος ο Ζαγοράκης θα φέρει κάποιον που πιστεύει ότι μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Η εμπιστοσύνη του κόσμου στον Ζαγόρ έχει να κάνει μόνο με μεταγγραφές παικτών? Δεν νομίζω. Οπότε τσάμπα ανησυχείτε όσοι το κάνετε. Επιστοσύνη στη διοίκηση και τέλος. Ας λένε και ας γράφουν ό,τι θέλουν, ΚΑι στην τελική ο Σάντος δεν μπορεί να μείνει με το ζόρι ρε μάγκες. Αν το αποφάσισε ο άνθρωπος, ευχαριστούμε πολύ για ο,τι έκανε, αντίο και καλή τύχη. Τόσο απλά. ΠΑΟΚ συνεχίζει και θα συνεχίσει για πάντα.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #5849 on: May 17, 2010, 13:43:31 »
για μενα δεν εχει λογικη να φυγει ο σαντος εκτος κ αν εχει τρελη προταση, πχ απο εθνικη πορτογαλιας. οποιαδηποτε αλλη επιλογη θα ηταν προφανως λανθασμενη, και δε νομιζω να κανει ευκολα τετοια λαθη ο σαντος.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι να μεινει την στιγμη που ολοι μας ξερουμε οτι το μπατζετ της ομαδας δεν θα αυξηθει!
Κι ο ιδιος ο σαντος ξερει οτι ειναι σχεδον αδυνατο να περασεις τον πρωτο προκριματικο ενω ακομα και στο europa θα ειμαστε στους αδυνατους..οποτε παλι παιζει να του χρεωθει "ευρωπαικη αποτυχια"
Για το πρωταθλημα οταν ο ανταγωνιστης σου βαζελος εχει την δυνατοτητα να παρει 2-3 ακομα πρωτοκλασατους στυλ σισε σιλβα κι εσυ πιθανοτατα θα παραμεινεις στα ιδια,τι καλυτερο μπορεις να πετυχεις απο την 2η θεση που κατεκτησες?
Κακα τα ψεματα ο σαντος ειναι ρεαλιστης και βλεπει οτι χωρις λεφτα πρωταθλημα δεν παιρνεις οποτε δεν ειναι και μαλακας να κατσει και να αμαυρωθει η πολυ καλη εικονα που αφησε 3 χρονια
Που πηρε μια ομαδα απο τα σκατα και την εκανε την πιο δουλεμενη στην ελλαδα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #5850 on: May 17, 2010, 13:59:39 »
Ότι χειρότερο να φύγει τώρα και ο επόμενος να ζητήσει (και δικαιολογημένος θα είναι) πίστωση χρόνου! Αγωνιστικά θα πάμε μερικά βήματα πίσω τα οποία πολύ πιθανό στην Ευρώπη να μας κοστίσουν! Ελπίζω το όνειρο να μην γίνει εφιάλτης όπως ελπίζω να μην παίζουν με τα μυαλά μας!

Γαμώ το ΠΑΟΚ πάνω απ όλα μου!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #5851 on: May 17, 2010, 14:08:24 »
http://www.nΕδώ και τρεις μήνες γνωρίζουν ότι φεύγει...
εκτύπωσέ το

Υπήρχαν αρκετοί λόγοι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ και αυτό είχε να κάνει κυρίως με τον ΄Φερνάντο Σάντος και την αποχώρησή του. Θα ήθελε να δώσει τέλος στη συνεργασία του με το δικέφαλο, μπροστά σε 30 περίπου χιλιάδες οπαδούς, με επιτυχία.

Ανεκτίμητη η προσφορά του Πορτογάλου. Ακουσε πολλά στη διάρκεια της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Οι ισορροπίες διαταράχθηκαν πολλές φορές. Ωστόσο, υπήρχε πάντα η λύση και μετά από τρια χρόνια συνεργασίας έφτασε σε μια σημαντική επιτυχία εν μέσω σημαντικών ρεκόρ, κυρίως με τις επιδόσεις της άμυνας. Η ομάδα απέκτησε νοοτροπία νικητή και δεν υπήρχε ούτε ένα από όσα έδωσε, τουλάχιστο φέτος, που να υποχώρησε από τον αρχικό του στόχο.

Την Δευτέρα το βράδυ ή την Τρίτη νωρίς θα υπάρχει συνάντηση και ο Σάντος θα του μεταφέρει την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Αισθάνεται κουρασμένος και μάλλον θα μείνει εκτός του έντονου ανταγωνισμού, μακριά από τους πάγκους των ομάδων. Προτιμά να πάει στον πάγκο μιας εθνικής ομάδας και σε αυτό φαίνεται ότι υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο αντικαταστάτης και η Eθνική
Ο Σάντος και οι συνεργάτες του έχουν μαζέψει τα πράγματά τους από το γραφείο στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και μάλιστα ενημέρωσαν του ιδιοκτήτες των σπιτιών που διαμένουν, ότι αποχωρούν.

Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες, όλοι οι αρμόδιοι στον ΠΑΟΚ, Ζαγοράκης, Βρύζας και Κονσεϊσάο, γνωρίζουν ότι ο Σάντος θα αποχωρήσει, όπως τους είπε ο ίδιος ο Πορτογάλος.

Τότε βγήκαν στην επιφάνεια ονόματα προπονητών, όπως του Ζόρζε Κόστα που δεν αποκλείεται τελικά να είναι ο αντικαταστάτης του Σάντος, εφόσον ολοκληρωθεί οριστικά η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Για τον Σάντος ακολουθεί ξεκούραση. Αν δεν καταφέρει να του αλλάξει την απόφαση ο Ζαγοράκης μέσα από τις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν σήμερα ή αύριο, θα επιστρέψει στην πατρίδα του και θα συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας αλλά δεν αποκλείεται να γίνει συζήτηση για τηνovasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=210243
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

kostas4

• Guest
« Reply #5852 on: May 17, 2010, 14:16:52 »
θεωρω απιθανο να φυγει ο Σαντος απο τον ΠΑΟΚ για να παει σε καποια τυχαια ομαδα.εαν φυγει για αλλη ομαδα τοτε αυτη θα πρεπει να αγωνιζεται στους ομιλους του c.l. και να εχει εγγυημενο μπατζετ και στηριξη.θυμαστε τι επαθε τελευταια φορα που πηγε στην μπενφικα με το τεραστιο μπατζετ και τελικα εφυγε νυχτα.

η δευτερη περιπτωση ειναι να παει σε καποια εθνικη που και παλι θα πρεπει να ειναι εθνικη μεγαλης χωρας, πχ της πορτογαλιας.εγω δεν θα εφευγα απο τον ΠΑΟΚ που εχτισα εγω για να παω στην εθνικη μπανανιας με στοπερ τον αβρααμ και τον κυριακο και δεξι μπακ τον βυντρα.το πιο πιθανο ειναι να ρεζιλευτεις με μια τετοια εθνικη και εκει υπομονη και στηριξη δεν υπαρχει.

εαν φυγει, το αρνητικο ειναι οτι ο νεος προπονητης θα θελει πιστωση χρονου και δυστυχως δεν εχουμε αυτη τη πολυτελεια. επισης οι παιχτες εμπιστευονται τον σαντος και πλεον παιζουνε και για αυτον ενω δεν ξερουμε πως θα αντιδρασουν σε ενα νεο προσωπο. επισης ενας καλος προπονητης με το επιτελειο του κοστιζουν περιπου 1 μυριο που εμεις δεν εχουμε και δεν θελουμε να δωσουμε οποτε ισως παμε σε πιο φθηνη λυση

βεβαια αν μεινει φαινεται οτι καποια πραγματα που ζηταει δεν αλλαζουν.οι διαιτητες ειναι εμετικοι και χθες ο ηρεμος σαντος κοντεψε να φυγει απο το γηπεδο και το προπονητικο δεν προχωραει οπως θα θελαμε.επισης το μπατζετ δεν μπορει να αυξηθει ενω υπαρχει και ο κινδυνος με τα χρεη

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5853 on: May 17, 2010, 14:23:46 »
δεν γίνεται ρε πούστη μου να φύγει δλδ ζητάει στη μέση της χρονιάς ανανέωση λίνο ίβιτς γκαρσία κλπ κ τώρα σηκώνεται και φεύγει αν το κάνει τότε τι να πω..πόσα παίρνει ο σάντος ρε παιδιά ξέρει κανείς?

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #5854 on: May 17, 2010, 14:31:35 »
τωρα που εφτασες την ομαδα ενα σκαλι πριν αλλαξει επιπεδο ακουγεται οτι την κανεις .μια ομαδα που ειναι δικο σου δημιουργημα.φευγωντας εσυ την κανουν και οι λιγες ελπιδες προκρισης στους ομιλους ,κυριως γιατι δεν προλαβαινει να χτιστει μια νεα φιλοσοφια και να προσαρμοσθουν οι παικτες στο νεο προπονητη
πιστευεις οτι δεν μπορεις να παρεις τιτλο με τα δεδομενα που υπαρχουν.στο μυαλο μου εμενα μου δειχνουν οτι φοβασαι .μια ομαδα που ειναι ομαδα προπονητη οπως ο ΠΑΟΚ στα χερια σου, θα κανει παλι 2-3 χρονια να αλλαξει ταυτοτητα. οταν αναλαμβανεις μια ομαδα δον και την ομαδα δικη σου ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ πριν η ομαδα κανει τον κυκλο της δλδ 6-7 χρονια. ΜΕΝΕΙΣ  δον, ΜΕΝΕΙΣ.
αν κουραστηκες ψυχολογικα  σε αυτον τον ΠΑΟΚ οπως λες ,που γινεται οργασμος κανονικος καθε μερα (εδω αναστηθηκε κατα δηλωση του ο γκαρσια ) τοτε καλυτερα να την κανεις .
πολυ light οι περιγραφες σας παντα . εγω αν την κανει που δεν ημουνα και φανατικος με την παρτη του τον θεωρω ΠΡΟΔΟΤΗ. αν τον πειραξαν οι διοικουντες ας βγει να το πει δημοσια .
οι παραλληλισμοι με αλλους προδοτες που φευγουν - μενουν και τουμπαλιν ,τα αφηνω στην ακρη. προς το παρον. γιατι πολυ κρατιεμαι τελευταια με οσα γινονται . εφιαλτες κυκλοφορουν μονο στα μυαλα μας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #5855 on: May 17, 2010, 14:32:16 »
Έλα έλα υπομονή...φύγεις δε φύγεις  :prosk: (αν φύγεις θα είσαι εντελώς δυσκοίλιος μωρ'αδερφάκι μου)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5856 on: May 17, 2010, 14:34:28 »
Σαντος αμα φυγεις.....Αντε και γαμησου ρε μαλακα........!

σ'αγαπαω ρε.....!

Αυτο ειναι το καλύτερο απο ολα

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #5857 on: May 17, 2010, 14:54:10 »
Ναι είναι.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5858 on: May 17, 2010, 15:06:56 »
πάντως με σάντος ποιο πολύ άγχος είχαμε αν οι ρίπτες είναι εύστοχοι και πετύχουν κανέναν αντίπαλο παίκτη σε κόρνερ ή πλάγιο παρά αν θα φάμε γκολ. Μεγάλη απώλεια το ότι φεύγει και τα μηνύματα που ακούω για νέο φιλόδοξο της ίδιας σχολής δεν με κάνουν αισιόδοξο για το μέλλον. Ισάξιος ή καλύτερος από τον σάντος προπονητής στον ΠΑΟΚ μόνο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5859 on: May 17, 2010, 15:21:08 »
Θα ελεγα οτι συμφωνώ απόλυτα με cure αλλά μόλις έμαθα οτι είπαν για ξενοικιασμα σε σπίτια κ.τ.λ.Το αστείο παρατράβηξε.Εξακολουθώ να πιστεύω οτι το προβλημα είναι ο κονσεϊσαο.Και στο κάτω κάτω κανει δουλειά που εκανε άψογα ο βρυζας.Σαν πολλοί δε μαζευτήκαμε?Αν ειναι να διαλεξω αναμεσα σας.......
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα