Author Topic: Fernando Santos  (Read 191810 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Fernando Santos
« Reply #6020 on: May 18, 2010, 10:51:12 »
16/05 Στη "φιέστα" οι συνοπαδοί πετούσαν κορδέλες στα κεφάλια των χανουμιών και στα κόρνερ, έτσι για να γιορτάσουμε ρε μάγκα.

16/05 Στη "φιέστα" τους ζητήθηκε απο τους παίχτες και το τεχνικό τιμ να μην μπούν στο γήπεδο.300 άτομα στο τερέν γιατι ΠΑΟΚ είσαι ρε μάγκα.

Σεζόν 2008/2009: Στις θύρες τοποθετήθηκαν τουρνικε με μεταλλική περιβολή για να μην μπαίνουν ....................τζαμπατζίδες. Ειναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα πηδούσαν και μετέπειτα έτρεχαν όταν οι συνδεσμίτες τους κηνηγούσαν στην 4. ΠΑΟΚ είσαι!

Την 17/05/10, μαθαίνουν απο τα ράδια ότι ανακοινώνει ο Σάντος την 18/05 την αποχώρηση του απο τον ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος που σε πήρε όταν έπαιζες με τον γκονζάλεζ, τον Σάλμον, τον παλαίμαχο Παντελή, τον Κνόλ και τον ίλιεφ απο το χεράκι και σε έβγαλε 2ο, 3ο και CL σε 3 μόλις χρόνια. Τον λέμε να πάει να γαμηθεί, έτσι γιατί ΠΑΟΚ είσαι και τους γράφεις όλους στ'άρχίδια σου.

Την 17/05 μαθαίνουν ότι ΠΙΘΑΝΟΣ αντικαταστάτης του θα είναι ο Ζόρζε Κόστα, ένας "ασημος" προπονητής, μαθητούδι. Εϊναι άχρηστος, παρτάλι και λίγος πρωτού ΚΑΝ κάτσει στον πάγκο.

Είναι δύσκολο να είσαι ΠΑΟΚ τελικά. Έλεγα είναι δύσκολο γιατι ειμαστε μόνοι μας και όλοι τους, έλεγα ότι το κατεστημένο της πουτάνας της χαβούζας δε θα μας αφήσει ποτέ να δούμε ασπρη μέρα. Έλεγα και έλεγα αλλά ΣΚΑΤΑ ήξερα. 17 χρόνια μετα κατάλαβα ότι είναι δύσκολο να είσαι ΠΑΟΚ γιατί οι οπαδοί του ΕΙΝΑΙ όντως ΣΚΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.

Η αγάπη τους φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει η προσωπική τους ικανοποίηση. Όταν δεν μας αρέσεις μάγκα θα τις φάς, θα ξεφτιλιστείς και θα σε ξεσκίσουμε. Όταν γιορτάζω τα σπάω και ας ζημιωθεί η ομάδα στ' αρχιδια μου. Σήμερα στηρίζω την διοίκηση ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ που φέρνει τον Σάντος, τον ανέχομαι 1 χρονια ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, με κάνει άνθρωπο σε άλλα 2 και τον αποθεώνω. Αύριο η ΙΔΙΑ διοίκηση ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ να φέρει τον Ζόρζε Κόστα, τους γαμοσταυριδιάζω γιατί δεν μαρέσει αυτός δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ 4 ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΛΑΚΑΜΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΛΑΩ;;;;  

ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ 100.000.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟΝ 262326 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥ ΜΕ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;;;; ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ!!!!!!!!!!! ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΡΕ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ GO VILLAGE ΡΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΑΓΚΕΣ;;; ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

Απο την "φιεστα" της Κυριακής μέχρι σήμερα μ' αυτα που είδα, άκουσα και διαβασα για πρωτη φορά ντρέπομαι για εμάς, ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ. Καληνύχτα ρε μάγκες.

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ μεσα απο την καρδιά μου Φερνάντο για όσα προσέφερες. Η Τούμπα είναι σπίτι σου απο σήμερα, νά σαι καλά όπου και αν πας ότι και αν κάνεις.
απλα respect  :prosk:

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #6021 on: May 18, 2010, 11:10:58 »
« Απάντηση #6023 στις: Σήμερα στις 09:51:12 » Παράθεση 

--------------------------------------------------------------------------------
Παράθεση από: senag2 στις Σήμερα στις 03:50:59
16/05 Στη "φιέστα" οι συνοπαδοί πετούσαν κορδέλες στα κεφάλια των χανουμιών και στα κόρνερ, έτσι για να γιορτάσουμε ρε μάγκα.

16/05 Στη "φιέστα" τους ζητήθηκε απο τους παίχτες και το τεχνικό τιμ να μην μπούν στο γήπεδο.300 άτομα στο τερέν γιατι ΠΑΟΚ είσαι ρε μάγκα.

Σεζόν 2008/2009: Στις θύρες τοποθετήθηκαν τουρνικε με μεταλλική περιβολή για να μην μπαίνουν ....................τζαμπατζίδες. Ειναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα πηδούσαν και μετέπειτα έτρεχαν όταν οι συνδεσμίτες τους κηνηγούσαν στην 4. ΠΑΟΚ είσαι!

Την 17/05/10, μαθαίνουν απο τα ράδια ότι ανακοινώνει ο Σάντος την 18/05 την αποχώρηση του απο τον ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος που σε πήρε όταν έπαιζες με τον γκονζάλεζ, τον Σάλμον, τον παλαίμαχο Παντελή, τον Κνόλ και τον ίλιεφ απο το χεράκι και σε έβγαλε 2ο, 3ο και CL σε 3 μόλις χρόνια. Τον λέμε να πάει να γαμηθεί, έτσι γιατί ΠΑΟΚ είσαι και τους γράφεις όλους στ'άρχίδια σου.

Την 17/05 μαθαίνουν ότι ΠΙΘΑΝΟΣ αντικαταστάτης του θα είναι ο Ζόρζε Κόστα, ένας "ασημος" προπονητής, μαθητούδι. Εϊναι άχρηστος, παρτάλι και λίγος πρωτού ΚΑΝ κάτσει στον πάγκο.

Είναι δύσκολο να είσαι ΠΑΟΚ τελικά. Έλεγα είναι δύσκολο γιατι ειμαστε μόνοι μας και όλοι τους, έλεγα ότι το κατεστημένο της πουτάνας της χαβούζας δε θα μας αφήσει ποτέ να δούμε ασπρη μέρα. Έλεγα και έλεγα αλλά ΣΚΑΤΑ ήξερα. 17 χρόνια μετα κατάλαβα ότι είναι δύσκολο να είσαι ΠΑΟΚ γιατί οι οπαδοί του ΕΙΝΑΙ όντως ΣΚΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.

Η αγάπη τους φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει η προσωπική τους ικανοποίηση. Όταν δεν μας αρέσεις μάγκα θα τις φάς, θα ξεφτιλιστείς και θα σε ξεσκίσουμε. Όταν γιορτάζω τα σπάω και ας ζημιωθεί η ομάδα στ' αρχιδια μου. Σήμερα στηρίζω την διοίκηση ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ που φέρνει τον Σάντος, τον ανέχομαι 1 χρονια ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, με κάνει άνθρωπο σε άλλα 2 και τον αποθεώνω. Αύριο η ΙΔΙΑ διοίκηση ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ να φέρει τον Ζόρζε Κόστα, τους γαμοσταυριδιάζω γιατί δεν μαρέσει αυτός δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ 4 ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΛΑΚΑΜΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΛΑΩ;;;; 

ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ 100.000.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟΝ 262326 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥ ΜΕ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;;;; ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ!!!!!!!!!!! ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΡΕ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ GO VILLAGE ΡΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΑΓΚΕΣ;;; ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

Απο την "φιεστα" της Κυριακής μέχρι σήμερα μ' αυτα που είδα, άκουσα και διαβασα για πρωτη φορά ντρέπομαι για εμάς, ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ. Καληνύχτα ρε μάγκες.

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ μεσα απο την καρδιά μου Φερνάντο για όσα προσέφερες. Η Τούμπα είναι σπίτι σου απο σήμερα, νά σαι καλά όπου και αν πας ότι και αν κάνεις. 

bravo γκαρντάσι τα είπες όλα +1926

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #6022 on: May 18, 2010, 11:14:30 »
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/santos_proedre_epiasa_tavani.154703.html
αν αληθευει να ερθω στο αεροδρομιο να σου κουβαλαω και τα πραγματα. τραβα εκει που θα σου παρεχουν με τα λεφτα τους ολα τα εχεγγυα ωστε να παρεις τιτλο και φραγκα .
γιατι εγω πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι τα λεφτα που θα παρεις και οχι η κουραση .γιατι πολυ εντεχνως δεν αναφερθηκε οτι ζητησες τα διπλα λεφτα με καλυμενη την εφορια που φετος φτανει το 40% .κοινως ο ΠΑΟΚ επρεπε να ξηλωθει για παρτη σου περι το 1.200.000 ωστε να εισαι καλυμενος
και ελπιζω να μην αληθευει αυτο γιατι οι κολοτουμπες περι σαλπιγγιδη δεν θα ειναι τιποτε μπροστα στα δικα σου

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/record_o_olympiakos_gia_santos.155030.html

να το δω και αυτο

ελπιζω να ειναι και τα 2 αρθρα μαλακιες των αρδ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #6023 on: May 18, 2010, 11:41:09 »
Έχω αηδιάσει πραγματικά με όσους έχουν όνειρο να δουν μια μέρα ολόκληρο τον ΠΑΟΚ να τους μοιάζει σε μυαλά και νοοτροπία (φτου φτου) και κάθε τρεις και λίγο την πέφτουν μες χαρακτηρισμούς σε όσους διαφωνούν μαζί τους. Ξερόλες λέει ο ένας, ζώα που στραβοστομιάζουν περιγράφει ο άλλος και να σου και τα προσκυνήματα.
Τι καλά που θα ήταν να βγει ο Ζαγοράκης μία μέρα και να ανακοινώσει το νέο διοικητικό σχήμα που θα αποτελείται από τον Παναγιώτη Φασούλα, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Μπάμπη τον Σουγιά και ο λαός ακούγοντάς την είδηση να κουνήσει το κεφάλι και να πει "ε για να τους προτείνει ο Θόδωρος κάτι θα ξέρει... άλλωστε γούμενο είχα". Παράλληλα ο νέος προπονητής που θα ανακοινωθεί να είναι το τριτοξάδερφος αυτού που τον επιλέγει και να σου ανακοινώνεται πως το κριτήριο που μέτρησε είναι πως στο σχολικό πρωτάθλημα της κωμόπολης που ζούσε είχε σαρώσει όλους τους τίτλους. Και ο ΠΑΟΚτσής των ονείρων τους να κουνήσει το κεφάλι λέγοντας "τόσα χρόνια μπάλα έχει παίξει ο τριτοξάδερφος, ξέρει καλύτερα". Την ίδια στιγμή να βγει με στραβό στόμα ο Βιολίδης και να το παίζει θιγμένος και καλά και να ανακοινώνει άνοιγμα 3 εκατομμυρίων ευρώ από την περασμένη περίοδο και γι' αυτό η ομάδα αποφάσισε να μην διεκδικήσει καν την είσοδο στους ομίλους, που άλλωστε είναι ουτοπικό να το ονειρεύεσαι αφού έχεις να περάσεις 262326 γύρους και ο οπαδός του ΠΑΟΚ να κουνάει την ουρά... ουπς συγγνώμη το κεφάλι συγκαταβατικά και γεμάτος ρεαλισμό να λέει "έτσι είναι, ας πάω στη τράπεζα να πληρώσω και θα εμπιστευτώ τυφλά τον Χ Βιολίδη που τον ήξερα από χθες". Εν τω μεταξύ ο ίδιος ΠΑΟΚτσής θα σηκώνει στα χέρια περήφανα τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Σαλπιγγίδη και όταν θα υποδεχθεί τον προπονητή του ολυμπιακού και τέως δικό του θα σηκωθεί κύριος να τον χειροκροτήσει για όσα πρόσφερε δωρεάν τα 3 χρόνια της παρουσίας του και που φεύγοντας του είπε μέσα στα μούτρα πως θεωρεί την ομάδα μας τόσο μικρή και ασήμαντη που έχει πιάσει ταβάνι και δεν έχει ελπίδα να κονομήσει από την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚτσής θα δεχτεί το ρεαλισμό και τη ψυχρή αλήθεια του μεγάλου προπονητή, που για να θεωρήσει μεγάλη ομάδα κάποια πρέπει αυτή να έχει βαθιές τσέπες και θα του δώσει και ανθοδέσμη για το πολύτιμο μάθημα που μας έκανε: πως πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως είμαστε και θα είμαστε ομάδα 2ης ταχύτητας.

Ας γίνουμε επιτέλους ρεαλιστές! Ας εμπιστευτούμε επιτέλους τυφλά τους διοικούνταες! Σκάστε και πληρώστε επιτέλους μαλακισμένα! Απαγορεύονται οι προβληματισμοί και οι ερωτήσεις. Φορέστε το πιο λαμπερό χαμόγελο και φωνάξτε γιούχου. Γιατί πρέπει επιτέλους να απαλλαχτείτε από αυτή την αρρώστια που σας κρατάει μικρούς και ασήμαντους, την αρρώστια του να ψάχνετε τα πάντα. Γίνεται γαύροι να τα καταπίνετε όλα και να πανηγυρίζετε τίτλους. Χάιλ γαμώ τη τρέλα μου, χάιλ γαμώ το νεο-ΠΑΟΚτσή σας γαμώ. όσο και να σκούζετε δεν θα σας περάσει

Απαραίτητη διευκρίνιση για μυαλά... ιδιαίτερα: Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το νέο προπονητή, ίσα ίσα που βρήκα τόσα θετικά και πάνω απ' όλα είπα τόσες φορές ότι η ευθύνη είναι αυτού που πρέπει, του Σέρτζιο και ωφείλουμε να τη στηρίξουμε. Ούτε λέω κλέφτη κανένα στη διοίκηση. Ούτε λέω ότι ο Σάντος θα πάει στο γάυρο γιατί δεν είμαι μάντης. Λέω πως είναι απίστευτο που ενοχλούνται κάποιοι από την 100% φυσιολογικότατη αντίδραση και τον εύλογο προβληματισμό αδερφών ΠΑΟΚτσήδων για κάποιες κινήσεις που γίνονται. Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και κανείς άλλος. Αυτό λέω μέσα στην υπερβολή του post.
« Last Edit: May 18, 2010, 11:59:30 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #6024 on: May 18, 2010, 11:50:55 »
καλα παρανοια το τοπικ

κιουρ δεν μιλαμε με εκθεσεις ιδεων εδω περα μιλαμε με επιχειρηματα, και οταν λεμε επιχειρηματα αναφερομαστε σε "χειροπιαστα" πραγματα,σε γεγονοτα

ο ΠΑΟΚ με αυτην την διοικηση πετυχε το 3ετες πλανο του (το ειχες ξανακουσει στον ΠΑΟΚ αυτο;), κανει συνεχως βηματα μπρος τα εμπρος (προπονητικο κτλ) και εκανε φετος μια ομαδα που μας εκανε ολους υπερηφανους και μπορουσε να παρει πρωταθλημα αν δεν υπηρχε η γνωστη στην  Ελλαδα κατασταση

πειτε μας τωρα τα δικα σας "χειροπιαστα" πραγματα που να μας κανουν να μην εμπιστευομαστε την κριση αυτων των 2 ανθρωπων..οχι εκθεσεις ιδεων ομως ΓΕΓΟΝΟΤΑ

stormi

• Guest
« Reply #6025 on: May 18, 2010, 11:52:26 »
CURE ... έγραψες ...

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6026 on: May 18, 2010, 12:00:34 »
γεγονος ειναι οτι ο sandos  ειχε μεγαλυτερους στοχους   για το ΠΑΟΚ  απ οτι μπορει /θελει / ειναι εφικτο να πραγματοποιοησει η διοικηση...

αυτο καταλαβαινω  εγω .. ΤΕΛΟΣ  

περιμενω το  καλοκαιρι να δω τις μεταγραφες .και τελικα μεχρι που θελουν να φτασουν την ομαδα....
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #6027 on: May 18, 2010, 12:07:12 »
Παρατηρώ κάποιους υπερμετρους (κατά τη γνώμη μου) συναισθηματισμούς που δε τους καταλαβαίνω*.
Τελείωσε το συμβόλαιο του, δε θέλει να συνεχίσει, αντίο. Απλά και ωραία. Τι ευχαριστούμε; Που έπαιρνε 600.000 το χρόνο για να κάνει τη δουλειά του; Αυτός να πει ευχαριστώ (δε μιλαω για τον Σάντος επειδή φεύγει, μιλάω για όλους τους παίκτες και προπονητές που πληρώνονται αδρά από τις ομάδες) που τον κάναμε κατά 1.800.000 πλουσιότερο και που ανεβάσαμε κατακόρυφα τις μετοχές του.

Προσωπικά χέστηκα για τους λόγους της αποχώρησης του ή για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Από τη στιγμή που δεν είναι στον ΠΑΟΚ ας είναι καλά, ας έχει την υγειά του και άντε στην ευχή του Θεού. Ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα έχει σύντομα νέο προπονητή που χρειάζεται τη στήριξη και τη συμπαράσταση μας. Μέχρι τον επόμενο... έτσι είναι αυτά

* μιλάω για τα ''μας έκανε ανθρώπους'', ''μας δίδαξε ποδόσφαιρο'', ''μας άνοιξε τα μάτια''. Σιγά μη περιμέναμε το Σάντος ή τον κάθε Σάντος να μας κάνει ανθρώπους ... είναι υποτιμητικά για λαό μας τέτοια σχόλια
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #6028 on: May 18, 2010, 12:12:41 »
Πολυ σωστος ο wildshark.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #6029 on: May 18, 2010, 12:13:40 »
Καλά χαλαρώστε δεν ήρθε κ το τέλος επειδή φεύγει ο Σάντος.
Έτοιμη ομάδα θα πάρει ο νέος προπονητής κ στο χέρι του είναι να την κάνει ακόμα καλύτερη με τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν εκεί που έχει πρόβλημα.

Τώρα γιατί φεύγει μόνο αυτός το ξέρει άσχετα με το τι θα πεί στη συνέντευξη.
Προσωπικά πιστεύω οτι το κάνει τώρα για να φύγει ως επιτυχημένος και όχι ως αποτυχημένος σε περίπτωση που κάτι στραβώσει στη συνέχεια.

kostas4

• Guest
« Reply #6030 on: May 18, 2010, 12:20:13 »
νομιζω οτι με την φυγη του σαντος πεθαινει και το ονειρο του πρωταθληματος για πολλους απο εμας.ελπιζω οχι και για οσους παιχτες της ομαδας το πιστεψαν.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #6031 on: May 18, 2010, 12:24:06 »
κιουρ δεν μιλαμε με εκθεσεις ιδεων εδω περα μιλαμε με επιχειρηματα, και οταν λεμε επιχειρηματα αναφερομαστε σε "χειροπιαστα" πραγματα,σε γεγονοτα

ο ΠΑΟΚ με αυτην την διοικηση πετυχε το 3ετες πλανο του (το ειχες ξανακουσει στον ΠΑΟΚ αυτο;), κανει συνεχως βηματα μπρος τα εμπρος (προπονητικο κτλ) και εκανε φετος μια ομαδα που μας εκανε ολους υπερηφανους και μπορουσε να παρει πρωταθλημα αν δεν υπηρχε η γνωστη στην  Ελλαδα κατασταση

πειτε μας τωρα τα δικα σας "χειροπιαστα" πραγματα που να μας κανουν να μην εμπιστευομαστε την κριση αυτων των 2 ανθρωπων..οχι εκθεσεις ιδεων ομως ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Εγώ είπα ξεκάθαρα, όσο γίνεται ξεκάθαρα πως οφείλουμε να εμπιστευόμαστε ή για να μη το γενικεύω γιατί δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου των προβληματισμένων, σου μιλάω για μένα. Εγώ εμπιστεύομαι Ζαγοράκη-Βρύζα (και μόνο αυτούς). Εγώ δεν εμπιστεύομαι απόλυτα τον Κονσεϊσάο, αλλά αφού τον εμπιστεύονται αυτοί που εγώ εμπιστεύομαι, οφείλω να πω πως είμαι σίγουρος πως η επιλογή Κόστα πέρασε από κόσκινο.

Όλα καλά μέχρι εδώ; Πέρα όμως από την εμπιστοσύνη υπάρχει το σαράκι μέσα μου και το μοιράζομαι σε forum ΠΑΟΚτσήδων, για να πω εγώ τους προβληματισμούς μου, να ακούσω τους προβληματισμούς των άλλων, να έρθεις εσύ να με καθησυχάσεις κτλ. Όχι για να πετάγεται καμιά τσουτσού και να χαρακτηρίζει ξερόλες όσους δεν είναι χαζοζαρούμενοι. Εγώ δεν είμαι άρρωστος-ξερόλας-κακοπροαίρετος και γω δεν ξέρω τι, αλλά με προβληματίζουν κάποια γεγονότα, σαν αυτά που ζητάς. Πάμε λοιπόν:
Γεγονός 1. Ο Κόστα έχει ελάχιστη εμπειρία και μάλιστα σε ομαδούλες, οπότε η επιλογή του είναι τεράστιο ρίσκο. Αυτό με προβληματίζει σε κάποιο βαθμό. Ηρεμώ για τους λόγους που σου είπα, αλλά δεν είμαι εντελώς ήσυχος, όπως αν έφερναν προπονητή κάποιων στάνταρτς

Γεγονός 2. Ο Κόστα είναι κολλητός του Κονσεϊσάο και ως παίχτης τον είχε πάει και στη Σταντάρ. Δεν μπορώ να πω ότι βολεύει φιλαράκια του χωρίς αξία, αλλά δεν μπορώ ρε πούστη μου να κλείσω τα μάτια τελείως και να μη με τρώει το γεγονός και μόνο πως τον φίλο σου, όπως και τη γκόμενά σου, τον αδερφό σου, το παιδί σου, τους βλέπεις καλύτερους απ' όσο πραγματικά είναι. Δεν βλέπεις ελαττώματα από αγάπη. Επειδή όμως υπάρχουν οι 2 στη διοίκηση το καταπίνω. Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση.

Γεγονός 3. Ο Σάντος το φθινόπωρο είχε συμφωνήσει να επεκτείνει τη συνεργασία του, όταν δεν υπήρχε όχι σάλιο, αλλά ούτε η προοπτική του να βγάλουμε σε μια χρονιά όλα μας τα χρέη.

Γεγονός 4. Ο Σάντος λίγους μήνες μετά αποφασίζει να φύγει επικαλούμενος οικονομικούς λόγους, ταβάνια και αρχίδια που κρέμονται. Δεν ξέρω τι θα πει, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ από το φθινόπωρο. Τα γεγονότα 3 και 4 μου κλονίζουν την εμπιστοσύνη. Κι αν αποδεικνύεται για τον Σάντος ότι δεν μας έλεγε και πάντα όλη την αλήθεια, θα πω δικαίωμά του. Από τους δικούς μας όμως θέλω απαντήσεις στον προβληματισμό μου. Θέλω αλήθειες.

Γεγονός 5. Το παραπάνω το συνδέω με ένα άλλο γεγονός. Ότι μας ανακοινώθηκε στην τελευταία συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ πως υπήρχε ένα άνοιγμα, που ήλπιζαν πως θα κλείσει μέσα στο χρόνο με εισιτήρια κτλ. Αυτό το άνοιγμα αν δεν διατηρήθηκε, μεγάλωσε. Αν δεν παίρνεις ως γεγονός τις διαρροές του γραφείου τύπου της ΠΑΕ, το αφήνω και πάω στο γεγονός των λεγομένων του Ζαγοράκη προχθές πως πάμε για μικρότερο μπάτζετ. Να μη προβληματιστώ λοιπόν όταν πας και ξηλώνεσαι για ένα ταλέντο, ενώ είσαι χωμένος όπως λες, που ΘΑ σου παίξει και το χειμώνα κάνεις 2 πολυδάπανες μεταγραφές; Για ποιο λόγο ρίσκαρες τότε και τώρα μπροστά στα πακέτα σε πιάνει η νοικοκυροσύνη;

Γεγονός 6. Δεν έχουμε λεφτά για προπονητή (αφού κοιτάμε λαχεία), αλλά έχουμε λεφτά για τον Σαλπιγγίδη. Θέλω να ακούσω επιχειρήματα περί του γιατί αλλάξαμε φιλοσοφία στην επιτυχημένη συνταγή, να ρίχνουμε βάρος στον προπονητή κι όχι στους παίχτες. Κι αφού έγινε για τον κοντό γιατί δεν γίνεται και με άλλους παίχτες και πάμε σε μείωση του μπάτζετ, κατά δήλωση Ζαγοράκη κι όχι με εκθέσεις ιδεών δικές μου.

Έχω κι άλλα, αλλά προς το παρών αυτοί είναι οι προβληματισμοί μου και μόνο. Ούτε έχω κρίνει κανέναν, ούτε θα κόψω το διαρκείας και τη στήριξη, ούτε αχάριστος γίνομαι απέναντι στον Σάντος, όπως δεν λέω πως ήταν αχάριστος κι αυτός, ούτε αχάριστος γίνομαι απέναντι στη διοίκηση. Προβληματίζομαι γαμώ τη πουτάνα μου και δεν ανέχομαι να μου το απαγορεύσει κανείς. Και απαιτώ απαντήσεις από αυτούς που εμπιστεύομαι.
Αυτά! Παρακαλώ απάντησε κι εσύ με γεγονότα κι όχι με καραμέλες, όπως ζήτησες και για μένα
« Last Edit: May 18, 2010, 12:31:44 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #6032 on: May 18, 2010, 12:33:13 »
αν και ειχα γραψει παλαιοτερα οτι την ψωνισα με το ζαγορ και το χαμηλα την μπαλα ,ειπα θα γραψω αυτο που ειδα στο τελος της σεζον. αλλα βλεπω τελικα οτι ενα 80% κραζει την διοικηση. αλλοι φανερα ,αλλοι κρυφα. καλη η κριτικη με τα θετικα και τα αρνητικα αλλα η υποθεση του κοντου εχει κανει το συνολο των μελων να επικρινει καθε ενργεια του ζαγορ. σε λιγο και για το δντ αυτος θα φταιει .
το κακο με  εμας οτι εχουμε στο dna  μας το κουσουρι να ασκουμε διοικηση. paokcure δεν ειναι μονο τα θετικα μας ,αλλα να βλεπουμε και τα στραβα μας ως λαος.διαχρονικα .ειναι κοντα η στιγμη που θα φυγει νυχτα και αυτος.εδω δικαιωθηκε μετα θανατον ο παντελακης. μην πω τι γινοτανε επι προεδριας του.
λοιπον δεν πετυχε το πλανο του σαντος ,πετυχε το πλανο της διοικησης  αν δεν το εχετε καταλαβει. ο σαντος ηταν ενα απαραιτητο συστατικο για την επιτυχια οπως και τοσα αλλα πραγματα ,οπως κα ιφυσικα ο κοσμος.επειδη λοιπον η χαρα στον ΠΑΟΚ εινα ιαπλα μια σφαλιαρα για να επανελθουμε στην μιζερη πραγματικοτητα μας και στην αιωνια γκρινια μας καντε διακοπες γιατι απο αρχες αυγουστου πρεπει να ειναι ετοιμα τα μαχαιρια.
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΣΑΝΤΟΣ ,Ο ΚΟΝΤΟΣ ,Ο ΑΥΤΙΑΣ,Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ,Ο ΖΑΓΟΡ ,Ο ΒΡΥΖΑΣ Ο ΚΟΣΤΑ ,ΤΟ ΤΣ.Λ
ΣΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ .ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ 1/3 ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΔΕΡΦΟ ΣΤΗ ΦΑΣΗ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ,ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΛΠ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ
Ο ΠΑΟΚ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ 4.000 ΜΟΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΝΔΟΥ.

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #6033 on: May 18, 2010, 12:34:34 »
εχω γράψει ακρετές φορές, οπως πολλοι μας, για το επικοινωνιακο κομματι. Συμφωνοι λοιπον πως τελειωνει το συμβολαιο του και για τους χ, ψ λογους δε θελει ο Σαντος να συνεχισει. ΓΙΑΤΙ θα πρεπει να περναει όμως στο κοσμο πως οι λογοι ειναι: κουραστικα (ειχα να το ακουσω απο τον καραμανλη στη βουλη αυτη τη λεξη), πως επιασα ταβανι στο ΠΑΟΚ και δε γινεται για κατι παραπανω και χιλιες δυο αλλες δικαιολογιες που πραγματικα με κανουν να νοιωθω μικρος. ΝΑΙ στη τελικη στηστε ενα μηχανισμο προπαγανδας (ετσι κι αλλιως την αληθεια τη μαντευουμε παρα τη μαθαινουμε) και προστατευστε το ονομα και τη δυναμικη του συλλογου μας απο τα συμπερασματα των αρδ, ακομα κι αν αυτα ανταποκρινονται στην αλήθεια. Δε μπορω να δεχτώ πως ο προπονητής της πιο σταθερης και της πιο καλης ομαδας των 2 τελευταιων χρόνων να ακουγεται πως φευγει επειδη ο ΠΑΟΚ δε μπορει το κατι παραπανω ή επειδη κουραστηκε. ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ γαμω τη τρελα μου...

εδω οι ψοφιοι που εφαγαν το ασπρομαυρο παπαρι τις 3 τελευταιες φορες επικοινωνιακα ξερουν να δουλευουν και στυη βγαινουν πως ειναι και μεγαλυτερη ομαδα που οτι γουσταρει αγοραζει

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/83525-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82

Καμια περιπτωση να παει στο γαβρο δεν υπαρχει κατα τη διαισθησή μου  ::) , αλλα δειτε πως το χειριζονται το θεμα επικοινωνιακα και να δειχνουν με το τροπο τους πως προκειται για καποια μεγαλυτερη ομαδα...

επικοινωνιακα ειμαστε για το πουτσο. Οι αλλοι δουλευουν με τον νιοπλια, τον παντοβιτς και τον εκθρονισμενο πριγγηπά τους και σου πουλανε υφος πως οι ομαδες τους προκειται για τη σελεσαο. Και μεις που τους σκιζουμε το κωλαρακι και τους γλενταμε μεσα στα γηπεδά τους ή μεσα στο δικό μας με χαγκοβερ και κρεπαλη απο ουισκια της περασμενης νυχτας να δειχνουμε πως ειμαστε αστεριας τριπολης.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!
---
Ηδη θα επρεπε να βγαινουν προς τα εξω οι ρεαλιστικοι στοχοι της ομαδας, οι στοχοι που η ιστορία της την αναγκαζουν να εχει, και μαλιστα ιεραρχικα: πορεια στην ευρωπη, πρωταθλημα, κυπελλο.
Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ γαμιολες και αυτοι οι στοχοι του ειτε στον παγκο εχει τον Σαντος είτε τον Κοστα είτε τον Ματζουρακη. Μας πουλαει μεγαλειο ο νιοπλιας, ο παντοβιτς και ο βατραχος του ποκ και μεις φερομαστε σαν λεβαδειακος.

GeorgT

• Guest
« Reply #6034 on: May 18, 2010, 12:40:50 »
Σαντο σε ευχαριστώ που: 1. Με έβγαλες στα προκριματικά Τσου Λου φέτος!
                                   2. Έδωσες το πνεύμα του νικητή στην ομάδα!
                                   3. Μας εδειξες οτι οι ακραίες αντιδράσεις μετα απο νικες ειναι λάθος
                                   κ πολλά ακόμα που δεν μου έρχονται τωρα

αλλα δεν ξεχνω κ αρνητικά σου: 1. 4αρες αποκλεισμό απο το κύπελλο με Βουλη, κ Παγούρια
                                             2. Αποκλεισμό απο τους ψαραδες για το Europa με ρόμβους κ μαλακίες!
                                             3. Το οτι εκανα 2 χρόνια να κερδίσω ντέρμπι με το ποκ (λες κ τη παράδοση με το γαυρο είχαμε παιχταραδες παλια)

κ όπως ειπε ο Βεντερ, τελικα παίζει να μην μας αγάπησες οσο εμεις όποτε αν κ με πικρία το λεω GO VILLAGE FREE!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #6035 on: May 18, 2010, 12:44:16 »
Oloi toumpeki.
Santos thelei o Teo ? Santos theloume kai emeis !

Την παραπανω παραθεση την εκανα, γιατι (χωρις να κραταω κακια) καποιοι μου την ειχαν πει τοτε.
Δεν ξερω, μπορει να ειμαι προσωπολατρης και φυτο. Αλλα εμενα η διοικηση ακομα δεν με εχει απογοητευσει. Μπορει να ειμαι σκληροπετσος, γιατι λαθη εχει κανει σιγουρα..ΑΛΛΑ χαιρει 100% τις εμπιστοσυνης μου. Οχι τον Jorge Costa, αλλα και τον Αλεφαντο θα στηριζα ως επιλογη στον παγκο.

Ειναι πολυ υπουλο, να δημιουργουμε ιντριγκες με πρωταγωνιστες Ζαγορ, Ζηση, Σερτζιο και Σαντος για να ικανοποιησουμε την αρρωστημενη νοοτροπια μας. Νομιζω πως θα πρεπει να πεφτει σβηστρα σε αβασιμες κατηγοριες και θεωριες συνομοσιων, εφοσον δεν παρουσιαζονται στοιχεια να τις τεκμηριωνουν.

Ειμαι 26 χρονων και δεν εχω δει τοσο μεγαλο τον ΠΑΟΚ, οσο τον εχω δει τα τελευταια 2 χρονια. Δεν εζησα Παντελακη για να κανω συγκριση, αλλα ξερω για τα σπασιματα στο μαγαζι του Παντελακη απο οπαδους μας. Εγω εζησα τα τελευταια του Βουλινου, τον Μπατατουδη και τον Γουμενο. Με αυτους θα συγκρινω την διοικηση και θα πινω νερο στο ονομα της. Βεβαια και θα τους ασκισω κριτικη, οφειλω να το κανω...ΑΛΛΑ καλοπροαιρετη και επιγνωση των δεδομενων. Ειμαι πλεον ρεαλιστης, τουλαχιστον ετσι θελω να αποκαλω εγω τον εαυτο μου στα θεματα περι ΠΑΟΚ. Μπορει εσυ να με πεις μαλακα...δικαιωμα σου.

Εμενα η διοικηση αυτη μολις μου εφερε τον Σαντος, μου ειπε οτι ειναι πολυτελεια (ηταν ψεμματα;). Μου εφερε ενα προπονητη του 1,5 εκ κασε τον χρονο με 600.000. Ηταν αναποφευκτο, αυτος ο προπονητης πολυτελεια να εφευγε καποτε, οσο και να μην θελαμε να το πιστεψουμε. Δυστυχως δεν μεγαλωσαν τοσο πολυ τα οικονομικα μεγεθη της ομαδας, ωστε να εχουμε την δυνατοτητα να κανουμε τον ΠΑΟΚ μας πολυτελεια για τον Σαντος.Δεν μπορουμε να ικανοποιησουμε τις φιλοδοξιες του Σαντος. Αυτο ειναι η αληθεια. Δεν φταιει ουτε ο προπονητης, ουτε η διοικηση, ουτε εμεις.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #6036 on: May 18, 2010, 12:45:44 »
Δεν υπάρχει η απόλυτη αλήθεια σε καμμία από τις παραπάνω πολλές απόψεις και η δυσκολία στην όλη υπόθεση είναι ότι όλες μα όλες έχουν μία δόση αλήθειας. Θέλει ψυχραιμία αδέρφια και νηφάλια ανάγνωση των απόψεων και των γεγονότων. Να μη φάμε ο ένας τον άλλον και έρθουν τα τσακάλια να φάνε τα ψοφίμια μας...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #6037 on: May 18, 2010, 12:53:15 »
Παπαριές λέει στη συνέντευξη τύπου.
Κατά τη γνώμη μου τα πράγματα είναι απλα. Ήθελε 4-5 μεταγραφάρες για να σταθεί καλά στο champions league και για να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Ζαγοράκης του είπε δε γίνεται και χάλασε η δουλειά. Σιγά μη κάτσει να ασχοληθεί.
Αυτό που λέει ότι κουράστηκε είναι τουλάχιστον γελοίο
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #6038 on: May 18, 2010, 13:08:11 »
συμφωνω με σαρκ, δλδ αν περναμε πρωταθλημα, και τα 15 εκ απο ομιλους παλι θα ταν κουρασμενος και θα τα παραταγε?

τι πιο καβλωτικο απο το να εισαι ενα κλικ απο το τιτλο με ομαδα με το 1/5 του μπατζετ των αλλων?

αυτο που με προβληματιζει ομως ειναι οτι δε πιστευω ο σαντος να κολλουσε να πει οτι λογος που φευγει ειναι το μπατζετ. το εχει πει εμμεσα στο παρελθον, και ειναι μια χαρα λογος να φυγει ενας επαγγελματιας. αρα η του ζητηθηκε να μην πει οτι δεν υπαρχει μια η θα σκασει κανα νεο προτζεκτ σε κανα 2μηνο οπως λεει και θα φαει μπινελικι απο ολους.

τεσπα, φερναντο σε ευχαριστω και γω για τον ΠΑΟΚ που ειδαμε, ειδικα φετος, και τη νοοτροπια του νικητη που καταφερες να περασεις στην ομαδα. σε μια τριετια οπου λαος-διοικηση-προπονητης-παιχτες δουλεψαν σωστα και συσπειρωμενα, εκανες τη δουλεια σου στο ακεραιο. εγω δε στεκομαι σε επιμερους αγωνιστικες αποτυχιες αυτης της περιοδου αλλα κρινω απο τη τελικη εικονα της ομαδας οσον αφορα το αγωνιστικο, τη σοβαροτητα και τη νοοτροπια.

εντ. τωρα ειδα οτι αναφερεις οτι μπορει να πας σε ελληνικο συλλογο μετα απο 3-4 μηνες. επισης παραδεχεσαι τον πολεμο που εγινε στον ΠΑΟΚ οταν γινεται προβλημα για τους κατω. πως θα δουλεψεις ρε φερναντο δλδ σε ομαδα του ποκ γνωριζοντας οτι σε σπρωχνουνε? κ αν δεν εχεις προβλημα με αυτο, δε ντρεπεσαι τωρα να το αναφερεις???

bagos1

• Guest
« Reply #6039 on: May 18, 2010, 13:11:11 »
εμενα κατα την γνωμη μου ουτε το μπατζετ φταιει ουτε οι παικτες ουτε το ταβάνι, απο την στιγμή που έχει το 3ο μπατζετ και φτανει να διεκδικει το πρωταθλημα δεν τιθεται πλεον θεμα μπατζετ απλα πιστευω ότι ξερει οπως και ολοι μας οτι εδω στο ελλαντα δεν καταφερνεις τιποτα με σκληρη δουλεια και τον σταυρο στο χερι και επειδη ουτε ο ζαγορακης ουτε ο βρυζας μπορουσανε να του εγγυηθούν πενηνταρήσια αντιμετώπιση απο τα κοράκια δεν υπήρχε λόγος να μείνει.  Να κάνει τι??
Η μόνη ένσταση το λάθος timing της συνεντευξης τηνς παραιτησης μιας και αυριο έχουμε αγωνα γοήτρου και δεν βλέπω πως θα τον πάρουνε στα σοβαρά οι παικτες ξέροντας ότι δεν θα τον ξαναδούν