κιουρ δεν μιλαμε με εκθεσεις ιδεων εδω περα μιλαμε με επιχειρηματα, και οταν λεμε επιχειρηματα αναφερομαστε σε "χειροπιαστα" πραγματα,σε γεγονοτα
ο ΠΑΟΚ με αυτην την διοικηση πετυχε το 3ετες πλανο του (το ειχες ξανακουσει στον ΠΑΟΚ αυτο;), κανει συνεχως βηματα μπρος τα εμπρος (προπονητικο κτλ) και εκανε φετος μια ομαδα που μας εκανε ολους υπερηφανους και μπορουσε να παρει πρωταθλημα αν δεν υπηρχε η γνωστη στην Ελλαδα κατασταση
πειτε μας τωρα τα δικα σας "χειροπιαστα" πραγματα που να μας κανουν να μην εμπιστευομαστε την κριση αυτων των 2 ανθρωπων..οχι εκθεσεις ιδεων ομως ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Εγώ είπα ξεκάθαρα, όσο γίνεται ξεκάθαρα πως οφείλουμε να εμπιστευόμαστε ή για να μη το γενικεύω γιατί δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου των προβληματισμένων, σου μιλάω για μένα. Εγώ εμπιστεύομαι Ζαγοράκη-Βρύζα (και μόνο αυτούς). Εγώ δεν εμπιστεύομαι απόλυτα τον Κονσεϊσάο, αλλά αφού τον εμπιστεύονται αυτοί που εγώ εμπιστεύομαι, οφείλω να πω πως είμαι σίγουρος πως η επιλογή Κόστα πέρασε από κόσκινο.
Όλα καλά μέχρι εδώ; Πέρα όμως από την εμπιστοσύνη υπάρχει το σαράκι μέσα μου και το μοιράζομαι σε forum ΠΑΟΚτσήδων, για να πω εγώ τους προβληματισμούς μου, να ακούσω τους προβληματισμούς των άλλων, να έρθεις εσύ να με καθησυχάσεις κτλ. Όχι για να πετάγεται καμιά τσουτσού και να χαρακτηρίζει ξερόλες όσους δεν είναι χαζοζαρούμενοι. Εγώ δεν είμαι άρρωστος-ξερόλας-κακοπροαίρετος και γω δεν ξέρω τι, αλλά με προβληματίζουν κάποια γεγονότα, σαν αυτά που ζητάς. Πάμε λοιπόν:
Γεγονός 1. Ο Κόστα έχει ελάχιστη εμπειρία και μάλιστα σε ομαδούλες, οπότε η επιλογή του είναι τεράστιο ρίσκο. Αυτό με προβληματίζει σε κάποιο βαθμό. Ηρεμώ για τους λόγους που σου είπα, αλλά δεν είμαι εντελώς ήσυχος, όπως αν έφερναν προπονητή κάποιων στάνταρτς
Γεγονός 2. Ο Κόστα είναι κολλητός του Κονσεϊσάο και ως παίχτης τον είχε πάει και στη Σταντάρ. Δεν μπορώ να πω ότι βολεύει φιλαράκια του χωρίς αξία, αλλά δεν μπορώ ρε πούστη μου να κλείσω τα μάτια τελείως και να μη με τρώει το γεγονός και μόνο πως τον φίλο σου, όπως και τη γκόμενά σου, τον αδερφό σου, το παιδί σου, τους βλέπεις καλύτερους απ' όσο πραγματικά είναι. Δεν βλέπεις ελαττώματα από αγάπη. Επειδή όμως υπάρχουν οι 2 στη διοίκηση το καταπίνω. Αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση.
Γεγονός 3. Ο Σάντος το φθινόπωρο είχε συμφωνήσει να επεκτείνει τη συνεργασία του, όταν δεν υπήρχε όχι σάλιο, αλλά ούτε η προοπτική του να βγάλουμε σε μια χρονιά όλα μας τα χρέη.
Γεγονός 4. Ο Σάντος λίγους μήνες μετά αποφασίζει να φύγει επικαλούμενος οικονομικούς λόγους, ταβάνια και αρχίδια που κρέμονται. Δεν ξέρω τι θα πει, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ από το φθινόπωρο. Τα γεγονότα 3 και 4 μου κλονίζουν την εμπιστοσύνη. Κι αν αποδεικνύεται για τον Σάντος ότι δεν μας έλεγε και πάντα όλη την αλήθεια, θα πω δικαίωμά του. Από τους δικούς μας όμως θέλω απαντήσεις στον προβληματισμό μου. Θέλω αλήθειες.
Γεγονός 5. Το παραπάνω το συνδέω με ένα άλλο γεγονός. Ότι μας ανακοινώθηκε στην τελευταία συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ πως υπήρχε ένα άνοιγμα, που ήλπιζαν πως θα κλείσει μέσα στο χρόνο με εισιτήρια κτλ. Αυτό το άνοιγμα αν δεν διατηρήθηκε, μεγάλωσε. Αν δεν παίρνεις ως γεγονός τις διαρροές του γραφείου τύπου της ΠΑΕ, το αφήνω και πάω στο γεγονός των λεγομένων του Ζαγοράκη προχθές πως πάμε για μικρότερο μπάτζετ. Να μη προβληματιστώ λοιπόν όταν πας και ξηλώνεσαι για ένα ταλέντο, ενώ είσαι χωμένος όπως λες, που ΘΑ σου παίξει και το χειμώνα κάνεις 2 πολυδάπανες μεταγραφές; Για ποιο λόγο ρίσκαρες τότε και τώρα μπροστά στα πακέτα σε πιάνει η νοικοκυροσύνη;
Γεγονός 6. Δεν έχουμε λεφτά για προπονητή (αφού κοιτάμε λαχεία), αλλά έχουμε λεφτά για τον Σαλπιγγίδη. Θέλω να ακούσω επιχειρήματα περί του γιατί αλλάξαμε φιλοσοφία στην επιτυχημένη συνταγή, να ρίχνουμε βάρος στον προπονητή κι όχι στους παίχτες. Κι αφού έγινε για τον κοντό γιατί δεν γίνεται και με άλλους παίχτες και πάμε σε μείωση του μπάτζετ, κατά δήλωση Ζαγοράκη κι όχι με εκθέσεις ιδεών δικές μου.
Έχω κι άλλα, αλλά προς το παρών αυτοί είναι οι προβληματισμοί μου και μόνο. Ούτε έχω κρίνει κανέναν, ούτε θα κόψω το διαρκείας και τη στήριξη, ούτε αχάριστος γίνομαι απέναντι στον Σάντος, όπως δεν λέω πως ήταν αχάριστος κι αυτός, ούτε αχάριστος γίνομαι απέναντι στη διοίκηση. Προβληματίζομαι γαμώ τη πουτάνα μου και δεν ανέχομαι να μου το απαγορεύσει κανείς. Και απαιτώ απαντήσεις από αυτούς που εμπιστεύομαι.
Αυτά! Παρακαλώ απάντησε κι εσύ με γεγονότα κι όχι με καραμέλες, όπως ζήτησες και για μένα