Author Topic: Fernando Santos  (Read 191789 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #6260 on: August 06, 2010, 20:25:15 »
Πάντως αυτό που λέει για την Ευρώπη ισχύει. Εκεί δεν παίζεις με λιμά που δεν μπορούν να επιτεθούν. Συνεπώς για να προχωρήσεις πρέπει να σκοράρεις και μάλιστα όχι μόνο μία φορά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει καλή άμυνα δεν αντιλέγει κανείς. Όλα από εκεί ξεκινάνε. Αλλά δεν έχει νόημα να παίζεις ΜΟΝΟ άμυνα. Πρέπει να μπορείς να βάζεις και γκολ. Το τσούκου-τσούκου 1-0 καλό είναι για την μπανανία αλλά έξω δεν πας πουθενά έτσι. Απλά και κατανοητά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #6261 on: August 06, 2010, 20:26:07 »
Σάντος

Στην εποχή του Σάντος ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν η διαχείριση αυτού του τύπου των περιστάσεων: η ομάδα, όταν ένιωθε την υποχρέωση να κερδίσει, μπλεκόταν. Η προσέγγιση του Σάντος αφορούσε πάντοτε το ανασταλτικό κομμάτι: όπως μου έλεγε ένας παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ, ποτέ δεν είχε ακούσει από προπονητή περισσότερα «δεν» απ' αυτά που χρησιμοποιούσε ο Πορτογάλος. Η ομάδα δεν έπρεπε να απλωθεί. Ο αντίπαλος δεν έπρεπε να τρέξει. Το παιχνίδι δεν έπρεπε να ανοίξει. Οι αμυντικοί δεν έπρεπε να κατεβαίνουν. Οι κόφτες δεν έπρεπε να φεύγουν από το τόξο των σαράντα μέτρων προστασίας της άμυνας. Αν κάτι δεν εκτελούνταν κατά γράμμα και στο γήπεδο δεν προέκυπταν οι προβλεπόμενες συνθήκες, έρχονταν μεγάλα μπλεξίματα.

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=16554&autid=4&sn=13

αυτουνου του τυπου τα αναμασημενα επιχειρηματα της πουτσας συνεχιζουμε να αναπαραγουμε...οτι τα μπακ δεν ανεβαινουν. του το κολλησαν απ το αεκ, του μεινε. να τα βλεπει ο λινο κ να γελαει...
ο χεστης, που αν δεν ηταν στο ΠΑΟΚ, η ομαδα θα εμπαινε στο αμστερνταμ αρινα να πιεσει ψηλα και να πνιξει τους ολλανδους. οπως γινοταν κ πριν σαντος με τετοιους αντιπαλους, στο χαιμπουρι θυμαμαι ειχε τρομερη πιεση ο σιμαν...

σταρχιδια μας ο σαντος, εφυγε, τελος. αλλα ο συγκεκριμενος ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ για να συνεχισει τη προσωπικη του κοντρα....

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #6262 on: August 06, 2010, 20:27:57 »
Αυτό νομίζω είδαμε όλοι. Πως εμείς χάσαμε και δεν μας νίκησε ο Άγιαξ. Αν δεν καθόμασταν στο τατουάζ μισό μηδέν από το 13' θα τους διαλύαμε από το ημίχρονο. Κι αν δεν χάναμε μεγάλα διαστήματα από χαζό φόβο στο Άμστερνταμ θα μπορούσαμε να νικήσουμε κι εκεί μέσα. Θα μπορούσαμε και να μην αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ. Μέσα μας όμως όλοι ξέρουμε πως μόνοι μας αποκλειστήκαμε.

Ο ΠΑΟΚ έχει φέτος πολύ δύσκολο έργο: να αποβάλλει αυτή τη σιχαμένη νοοτροπία. Για μένα είναι το πιο σημαντικό στοίχημα, όχι μόνο του νέου προπονητή, αλλά όλου του οργανισμού ΠΑΟΚ. Θέλησαν να μας πείσουν με το έτσι θέλω ότι είμαστε μικρή ομάδα και μπορούμε μόνο να κλέβουμε νίκες σε αυτό το ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα του πούτσου. Κάποιοι λίγοι χαμήλωναν τον ΠΑΟΚ στα μέτρα τους για να τον φτάσουν. Στ' αρχίδια μου αν με λέτε κομπλεξικό. Τιμή μου αν έτσι είναι οι κομπλεξικοί ΠΑΟΚτσήδες. Στ' αρχίδια μου αν με θεωρείτε και άκαιρο. Πριν 2 μέρες μόλις χάθηκε το όνειρο από αυτή τη μιζέρια, άρα μπορεί και να μην είμαι τόσο άκαιρος. Στ' αρχίδια μου αν μου τη πείτε που συμφωνώ με το μυγόχεσμα. Εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα.

Η ομάδα πλήρωσε την αμπαλοσύνη της και πέρυσι και φέτος στη Ευρώπη που παίζεται πραγματικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να προλάβουμε να σώσουμε το φετινό. Χαμηλά τη μπάλα και τ' αρχίδια μας κουνιούνται πέρα δώθε

ρε συ κιουρ, η ιντερ εκλεψε το τσαμπιονς λιγκ?
η τσελσι του μουρινιο, ειχε κλεψει προκριση απο τη μπαρτσελονα?

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #6263 on: August 09, 2010, 12:05:38 »
Έλα ρε dave τώρα. Είναι επιχείρημα αυτό;  Η Ίντερ το έκανε μόνο όταν δεν υπήρχε τρόπος άλλος να σταματήσει τη διαστημική Μπάρτσα. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε μόνο έτσι και με τη Λειβαδιά και με τα Γιάννινα. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Η Ίντερ πήρε το τσου λου. Εσύ τι κατάφερες παίζοντας σαν χέστης; Το μόνο που κατάφερες είναι που έχασες μέσα στη Τούμπα από τη Βαλερένγκα (5 χρόνια θα μας ακολουθεί στη βαθμολογία αυτή η ανικανότητα) και αποκλείστηκες από την ανύπαρκτη Χέρενβεν, κάνοντας 3 ευκαιρίες σε 2 ματς. Φέτος έχασες την ευκαιρία της ζωής σου παίζοντας με τον Άγιαξ, επειδή έκανες το έγκλημα να κάνεις την ίδια μαλακία. Μόνο όταν μπήκε το αγγούρι στον κώλο στο 2ο ημίχρονο εκεί και μετά το 1-3 αποδείχτηκε τι μαλάκες είμασταν.

Το επιχείρημα για Άρσεναλ είναι ακόμα πιο άκυρο. Την Άρσεναλ την πέρασες. Την πέταξες έξω. Το θυμάσαι ακόμα ως τη μεγαλύτερη πρόκριση της ιστορίας σου.  Απορώ πώς γίνεται να βάζεις δίπλα σε κείνη τη πρόκριση τα χεσμένα τελευταία ευρωπαϊκά σου ματς. Ξεχνάς το πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ στη Τούμπα; Αν το ξέχασες σου συνιστώ να κάνεις ένα φραπεδάκι και να το δεις στο βίντεο. Τι συγκρίνεις ρε φιλάρα; Τα ασύγκριτα συγκρίνεις. Την ομαδάρα με τις αρχιδάρες με την ομάδα με το καφέ σωβρακάκι; Ο ίδιος ο Κολομπούρδας είπε πως τότε ο ΠΑΟΚ είχε 5-6 παιχταράδες και οι υπόλοιποι ήταν λιμά, ενώ τώρα έχει 20 παίχτες υψηλού επιπέδου. Κι εμείς καθόμαστε και θάβουμε το υλικό μας επειδή έτσι μας είπε ο ψεύτης;

Και για όποιον αφελώς νομίζει πως ο Σάντος δεν έχει σχέση στη κουβέντα μας αφού έφυγε, εγώ λέω πως έχει και παραέχει κι όποιος δεν το καταλαβαίνει κακό του κεφαλιού του. Ακόμη δεν αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη και αν δεν φωνάξουμε τώρα πότε θα τα πούμε; Αν πέσει και το τρίτο κλαρίνο δεν θα έχει νόημα μετά να ψάχνουμε αν έχει δίκιο ο cure ή ο dave αλλά ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει χάσει για τρίτη φορά μία δική του πρόκριση, επειδή ένας χέστης τον έπεισε ότι είναι μικρή ομάδα και μόνο να κλέβει μπορεί. Τη Φενέρ αν τη φοβηθούμε και την περιμένουμε πίσω από τη σέντρα θα μας διαλύσει. Θα μας ξεφτιλίσει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #6264 on: August 09, 2010, 12:10:10 »
Δερμιτζακη παιξε φουλ επιθεση ρε συ να ξορκισουμε την καταρα του χεστη-καρπουζα που ξεφτιλισε το συλλογο εδω και 3 χρονια...Μονο και μονο για να αποδειξουμε οτι εχουμε κακαλα σα συλλογος..."ρε ποια φενερ να πουμε τριμπαλο στην Τουμπα-ολοι επιθεση"..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6265 on: August 09, 2010, 13:46:57 »
Εντάξει, μας έφερε σε τέτοιο επίπεδο, μας έκανε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ των ανταγωνιστών μας και μεις ακόμα τον κράζουμε. Ντροπή!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #6266 on: August 09, 2010, 13:49:56 »
Το κακο ειναι οτι, ειτε κραζουμε ειτε αποθεωνουμε, ασχολουμαστε ακομα με φαντασματα. Τον βλεπω τον Φερναντου να γινεται παπα-Αγγελος ν.2. 10 χρονια μετα θα λεμε ο Σαντος ετσι και ο Σαντος αλλιως.
Στον κοσμο αλλος κανενας

ive4

• Guest
« Reply #6267 on: August 09, 2010, 14:08:32 »
Έλα ρε dave τώρα. Είναι επιχείρημα αυτό;  Η Ίντερ το έκανε μόνο όταν δεν υπήρχε τρόπος άλλος να σταματήσει τη διαστημική Μπάρτσα. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε μόνο έτσι και με τη Λειβαδιά και με τα Γιάννινα. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Η Ίντερ πήρε το τσου λου. Εσύ τι κατάφερες παίζοντας σαν χέστης; Το μόνο που κατάφερες είναι που έχασες μέσα στη Τούμπα από τη Βαλερένγκα (5 χρόνια θα μας ακολουθεί στη βαθμολογία αυτή η ανικανότητα) και αποκλείστηκες από την ανύπαρκτη Χέρενβεν, κάνοντας 3 ευκαιρίες σε 2 ματς. Φέτος έχασες την ευκαιρία της ζωής σου παίζοντας με τον Άγιαξ, επειδή έκανες το έγκλημα να κάνεις την ίδια μαλακία. Μόνο όταν μπήκε το αγγούρι στον κώλο στο 2ο ημίχρονο εκεί και μετά το 1-3 αποδείχτηκε τι μαλάκες είμασταν.

Το επιχείρημα για Άρσεναλ είναι ακόμα πιο άκυρο. Την Άρσεναλ την πέρασες. Την πέταξες έξω. Το θυμάσαι ακόμα ως τη μεγαλύτερη πρόκριση της ιστορίας σου.  Απορώ πώς γίνεται να βάζεις δίπλα σε κείνη τη πρόκριση τα χεσμένα τελευταία ευρωπαϊκά σου ματς. Ξεχνάς το πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ στη Τούμπα; Αν το ξέχασες σου συνιστώ να κάνεις ένα φραπεδάκι και να το δεις στο βίντεο. Τι συγκρίνεις ρε φιλάρα; Τα ασύγκριτα συγκρίνεις. Την ομαδάρα με τις αρχιδάρες με την ομάδα με το καφέ σωβρακάκι; Ο ίδιος ο Κολομπούρδας είπε πως τότε ο ΠΑΟΚ είχε 5-6 παιχταράδες και οι υπόλοιποι ήταν λιμά, ενώ τώρα έχει 20 παίχτες υψηλού επιπέδου. Κι εμείς καθόμαστε και θάβουμε το υλικό μας επειδή έτσι μας είπε ο ψεύτης;

Και για όποιον αφελώς νομίζει πως ο Σάντος δεν έχει σχέση στη κουβέντα μας αφού έφυγε, εγώ λέω πως έχει και παραέχει κι όποιος δεν το καταλαβαίνει κακό του κεφαλιού του. Ακόμη δεν αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη και αν δεν φωνάξουμε τώρα πότε θα τα πούμε; Αν πέσει και το τρίτο κλαρίνο δεν θα έχει νόημα μετά να ψάχνουμε αν έχει δίκιο ο cure ή ο dave αλλά ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει χάσει για τρίτη φορά μία δική του πρόκριση, επειδή ένας χέστης τον έπεισε ότι είναι μικρή ομάδα και μόνο να κλέβει μπορεί. Τη Φενέρ αν τη φοβηθούμε και την περιμένουμε πίσω από τη σέντρα θα μας διαλύσει. Θα μας ξεφτιλίσει.

Πές μας τώρα ότι αν ο Δερμιτζάκης τα άλλαζε όλα και έπαιζε επιθετικά στο Άμστερνταμ και στην Τούμπα θα είχαμε προκριθεί...
5-2 και 4-4 θα ήταν τα πιο πιθανά αποτελέσματα. Και αρχίζεις να παίζεις επιθετικά όταν έχεις εξασφαλίσει ότι στην άμυνα δε θα φας 3. Στο Άμστερνταμ έπρεπε να χάνουμε 3-0 στο ημίχρονο.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #6268 on: August 09, 2010, 14:43:01 »

ενταξει κιουρ, κοιτα εχεις μια αποψη συγκεκριμενη για το σαντος και το πως πρεπει να παιζει ο ΠΑΟΚ. εγω και λογικα οι περισσοτεροι λεμε οτι αν παιξουμε αερα, τσαμπουκα, ορματε μακεδονομαχοι μη κοιτωντας τις δυνατοτητες και τα δυνατα σημεια του ροστερ θα πηγαιναμε απο κλαρινο σε κλαρινο. δες παλι τι παιχτες εχεις, δε σου λεω για ποιοτητα, σου λεω ποια ειναι τα χαρακτηριστικα τους. κ δε σου λεω οτι δε πρεπει να πιεσεις ψηλα ειδικα στη τουμπα. για 1002 λογους ομως μπορει να μη το δεις. δεν ειναι μια ασχημοφατσα υπευθυνη γιαυτο.
επισης εχεις κ μια αποψη για το σαντος το χεστη που εβλεπε το ΠΑΟΚ μικρο. σεβαστη η αποψη σου τα χουμε πει πολλες φορες.
αλλα φιλε ενω ο σαντος εφυγε εσυ συνεχιζεις, γιατι φοβασαι μη τυχον συνεχισει τη νοοτροπια του ο επομενος.
κ εγω σου λεω φιλε ματαια ανησυχεις, θα τη συνεχισει. γιατι αυτο υποτασσει το υλικο κ η ποδοσφαιρικη σοβαροτητα. βεβαια δε μιλαω για κατενατσιο κ αμυνα εξω απο τη περιοχη, ουτε ο σαντος το ηθελε αυτο, οπως παει να μας πεισει ακομα κ τωρα ο καρπετοπουλος. μη ψαχω να δω ακομα κ ποστ δικα σου να μενεις ικανοποιημενος απο την εικονα της ομαδας σε διαφορα ματς, που πιεζαμε ψηλα κλπ...τωρα ομως που εφυγε (οπως εφυγε) παμε παλι να του κολλησουμε τη ταμπελα, λεγοντας οτι κ τωρα που εφυγε κραταει το ΠΑΟΚ μικρο.
ε αυτο ειναι παραλογισμος για μενα φιλε, κ οσο εκφραζεις εσυ το φοβο σου, τοσο κ γω θα απανταω.
για το ματς με αρσεναλ τι να λεμε τα χουμε δει 100 φορες ο καθενας. δυνατα και με τσαμπουκα επαιξες στη τουμπα, εξω αν κ προσπαθησες δεν εκανες τπτ κ αμυνοσουν.
εσυ την αμυντικη νοοτροπια απεναντι στον αγιαξ τη ριχνεις στο σαντος ακομα κ για το εκτος.
ελεγε ο ηλιθιος ο μισοχυσιας οτι λεει τι θελει να κανει η ομαδα το βλεπεις στις αρχες των ημιχρονων. ο βλακας. επειδη ο ΠΑΟΚ μπηκε μουδιασμενα κ στα 4. βλακειες...τη προσπαθεια της ομαδας να μπει αναγνωριστικα, να δει σε τι επιπεδο βρισκεται ο αλλος τη μεταφραζει επειδη τον βολευει σε χεσιμο. παρα το οτι μεχρι το 35-40 με αγιαξ τους ειχες πατησει κατω...
ολοι τη θελουμε την ομαδα ψηλα φιλε να ασκει πιεση. δεν ειναι κανεις λιγοτερο 'μακεδονομαχος' 'τσομπανοσκυλο' απο τους αλλους. μη τρελαινεσαι ομως....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #6269 on: August 09, 2010, 14:52:01 »
Σε βολεύει να σκέφτεσαι IRON ότι είμαι αφελής και ζητάω φουλ επίθεση από την ομάδα. Ταιριάζει μια χαρά να με θεωρείς γραφικό που θέλει να βλέπει τσίρκο αντί για μπάλα. Έτσι νομίζεις όμως. Εμένα στ' αρχίδια μου αν δεν με καταλαβαίνετε τι λέω. Εμένα με νοιάζει να τα πω πριν χάσουμε κι άλλη πρόκριση από τη νοοτροπία της μικρής ομάδας και το χαμηλά τη μπάλα. Άλλο να λες στους παίχτες μη κάνεις αυτό κι εκείνο για να μη χάσεις κι άλλο να τους λες ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ.

Φίλε egoist μη κάνεις τον κόπο να ντρέπεσαι για τους "αχάριστους" συνοπαδούς σου σαν κι εμένα. Μη ντραπούμε μόνο όλοι μαζί αν για τρίτη φορά χάσουμε τη πρόκριση σαν κομπλεξικοί. Κατά τ' άλλα όλη η ντροπή δική μου και μαγκιά μου. Αυτά που εγώ καταλαβαίνω δεν με κάνουν να ντρέπομαι. Το αντίθετο.

Αυτό το φάντασμα skyclad4 δεν είναι παρελθόν. Εμφανίστηκε μόλις προχθές και μας ξαναγάμησε. Αν αποκλειστούμε και από τη Φενέρ θα μας γαμήσει για 3η φορά και τότε θα τον αφήσω κι εγώ στην ησυχία του. Τι να πεις μετά; Τώρα έχει αξία να μιλάμε για να ξυπνήσουν κάποιοι και να προλάβουμε.

Από το "φάντασμα" πληρώνουμε ακόμη και σήμερα τα γαμησιάτικα από πέρυσι που πήραμε ελάχιστους πόντους ενώ τύχαμε με την μεγαλύτερη κωλομάδα των "ισχυρών" και με τους ψαράδες που μας πήραν εδώ μέσα. 5 χρόνια θα το πληρώνουμε. Αν περνούσαμε θα είμασταν στους ισχυρούς του ουέφα από φέτος και θα παίζαμε με καμιά Νταντί. Αν περνούσαμε θα είχαμε και φράγκα ίσως για να μη πάμε ξυπόλητοι στ' αγγούρια του τσου λου. Αν δεν ακολουθούσαμε τη μαγική συνταγή της πούτσας με τον Άγιαξ ίσως σήμερα ετοιμαζόμασταν για άλλα. Ίσως αν έμενε ο λιγόψυχος να είχαμε και περισσότερη τύχη. Πολλά ίσως. Απέναντι στα ίσως μου όμως μία 2η θέση του κώλου (αφού ουεφάκι είμαστε ξανά) και πολλές αποτυχίες. Μηδέν τρόπαια, μηδέν έσοδα. Μία τελευταία ευκαιρία έμεινε και θα την πάρουμε μόνο αν ξορκίσουμε το φάντασμα.

Δεν ντρέπομαι για όσα λέω. Ντρέπομαι για όσα κατάπια "για το καλό του ΠΑΟΚ" και για όσο φόβο ένιωσα όλα αυτά τα χρόνια στην κερκίδα, τρέμοντας μην ισοφαρίσει το κάθε χωριό. Ντρέπομαι που το μέταλλο της ομαδάρας μου πήγε να το λιώσει ένας χέστης. Με τόσους παιχταράδες κι ο Μπάμπης ο Τεννές θα είχε καταφέρει τα ίδια. Δηλαδή δεν θα έβγαινε ο Μπάμπης δύο φορές στο ουέφα;  Ο Μπάμπης δεν θα είχε τα ίδια ακριβώς τρόπαια; Μηδέν; Όσοι δεν ντρέπονται ας περιμένουν να δικαιωθεί κάποτε η τακτική του "δεν έχω ιδέα πως να αναπτυχθώ αλλά τώρα θα κάνω την εθνική μπανανίας Ισπανία" (κανένας ρε να μη τον πάρει στο ψιλό τον "σοβαρό" για τη μεγαλύτερη παπαριά που ακούστηκε τα τελευταία χρόνια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο; ).

@dave ακριβώς γι' αυτό ρε φίλε τα λέω. Όπως το είπες. Τρέμω μη ξαναδώ το έργο. Κι αν το ξαναδώ για μένα δεν θα υπάρχει δικαιολογία. Πώς να μη τρελαίνομαι αν μου κόψουν τον ΠΑΟΚ; Γιατί εγώ δεν πάω για να βλέπω ωραία μπάλα. Πάω γιατί ο ΠΑΟΚ εκφράζει κάποια πράγματα. Εγώ θα νιώθω μαλάκας να φωνάζω γάμα τον πούστη τον ολιαμπιακό όταν μπροστά μου έχω ένα μάτσο φοβισμένα γατάκια. Παθαίνω δεν το αντέχω. Ματώνει η ψυχή μου
« Last Edit: August 09, 2010, 14:57:34 by PAOKCURE »

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #6270 on: August 09, 2010, 14:58:50 »
θα το ξαναδεις, στο λεω τωρα. γιατι ο γκαρσια δε μπορει να καταπινει τα χιλιομετρα σα το τσαμπι αλονσο, ο σορλεν μεχρι να ανεβει κ να γυρισει η αλλη ομαδα θα χει βγαλει 3 αντεπιθεσεις, γιατι ο βιτολο οταν βρισκεται εξω απο την αντιπαλη περιοχη κοιταει ειτε πλαγια ειτε πισω, γιατι ο ιβιτς (βλεπε σορλεν) γιατι, γιατι γιατι....δεν ειναι απαξιωση του υλικου. ειναι τα αρνητικα τους.

κ οχι κ δευτερη θεση του κωλου...τωρα κατοπιν εορτης...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #6271 on: August 09, 2010, 15:06:53 »
Καλα PAOKCURE εσυ πιστευεις οτι με Σαντος θα τρωγαμε τοσο αστεια γκολ στην Τουμπα?...Και οτι θα εμπαζε η αμυνα ετσι ευκολα?...

Κακα τα ψεματα ο μπερετα τη ψιλογαμησε την ομαδα και βεβαια δε φταιει αυτος, πρωτα η διοικηση...Και βεβαια δε φταιει και ο δερμιτζακης...Το μονο που το καταλογιζω ηταν το χαλαρα που βγηκε η ομαδα στο β ημιχρονο-εκει απαγορευεται οταν εισαι 1-0 να μπεις χαλαρα...Εγω δε θυμαμαι την ομαδα τα τελευταια 3 χρονια να προηγειται στην Τουμπα και να τρωει παιδιαριστικα γκολ σε 10 λεπτα...Και μαλιστα 3....

Οσο και να μας τσουζει-ποναει, η ομαδα ειναι του δασκαλου αυτη και αναγκαστικα τουλαχιστον για ενα χρονο θα παιζουμε οπως επαιζε αυτος...Αυτος που εδωσε μεταλλο στην ομαδα, που με τα αρνητικα-θετικα του ελιωσε το γαυρο με 2 συνεχομενα διπλα στο καραισκακη και υποσκελισε την αεκουλα σε τεταρτη δυναμη στην ελλαδα...ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ-ΚΟΜΠΛΕΞ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΧΕΣΤΗ...Η ιστορια εγραψε πως με τον δασκαλο χασαμε περυσι το πρωταθλημα απο τη σφαγη στο χαριλαου....Και εκει φταιει βεβαια και η διοικηση...

Αυτα δεν αλλαζουν ποτε.Η ιστορια εγραψε..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

northeagle_4

• Guest
« Reply #6272 on: August 09, 2010, 16:02:32 »
Εγω δεν ειμαι αχαριστος με τον Σαντο αλλα σε αυτο που λες Iron προσωπικα πιστευω ουτε μια στο εκατομυριο με τον δον να γινοταν 3-3 απο 1-3,στην καλυτερα να παρεμενε ετσι το σκορ στην χειροτερη τα δαμε με Πας και βουλη.
 Η ανατροπη του σκορ οφειλετε στο μεταλλο των παικτων που ηταν ευνουχισμενο και στον Παυλο που μπορεσε και το εβγαλε για μενα.Μην ξεχναμε οτι 2/3 γκολ ειναι ατομικα λαθη Τσιριλλο που τον δεσαμε με 3ετες μην μας τον παρει η Ιντερ.Τσιριλο επιλογη και πρωτοπαλικαρο Σαντος.Οπως και Βιερινια αλλα δεν θα λεμε μονο τα καλα,ετσι.
  Τελος θα συμφωνησω με skyclad.Ας τελειωσουμε με τον καρπουζα επιτελους χαραχτηκε νεος δρομος και εκει βαδιζουμε εκει επικεντρωνομαστε.

apostolos

• Guest
« Reply #6273 on: August 09, 2010, 16:09:37 »
Συμφωνώ με την τελευταία φράση του north και προτείνω ακόμα και κλείδωμα του τόπικ. Έχω την αίσθηση οτι 1) δεν προσφέρει πλέον απολύτως τίποτα, ίσα ίσα άσκοπο εκνευρισμό στους συμμετέχοντες και τους αναγνώστες 2) οι απόψεις είναι γνωστές των περισσοτέρων και ούτως ή άλλως δεν αλλάζουν 3) επαναλαμβάνονται τα ίδια ακριβώς πράγματα εδώ και μήνες

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #6274 on: August 09, 2010, 16:17:48 »
Η ιστορία έγραψε πως ο "δάσκαλος" της πούτσας άφησε την ομάδα επίτηδες έξω από τη διεκδίκηση της Ευρώπης τη πρώτη χρονιά, για να τη "ξαναχτίσει" ντεμέκ, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να χάσει κάποιους πολύτιμους πόντους από μία Ευρωπαϊκή συμμετοχή που θα του λείπουν για 5 χρόνια και πιθανά πολύτιμα έσοδα, που ψάχνει η ομάδα τώρα, για να φανεί το έργο του ανύπαρκτου.
Η ιστορία έγραψε δύο αποκλεισμούς ντροπή από Θρασύβουλο και Γιάννενα στο κύπελλο με ντόρτια.
Η ιστορία έγραψε μία δεύτερη θέση που ούτε ο ίδιος περίμενε και γι' αυτό την είχε κάνει μήνες πριν. Ο υπόλοιπος ΠΑΟΚ πήρε τη δεύτερη θέση (κατά σειρά κόσμος, διοίκηση, παίχτες και τέλος φυσικά αυτός που πήδηξε από το καράβι από νωρίς - καπετάνιος να σου πετύχει τρομάρα του) και κοντά στο βασιλικό ποτίστηκε και η γλάστρα.
Η ιστορία έγραψε ότι όταν εσύ νόμιζες πως κυνηγάς πρωτάθλημα, ο προπονητής σου πήγε στο ματς τελικό έχοντας συμφωνήσει ήδη με το αφεντικό αυτού που σε έσφαξε.
Η ιστορία έγραψε πως σε κείνο το ματς και στο επόμενο εξίσου σημαντικό ο ΠΑΟΚ έχασε με κάτω τα χέρια, έχοντας στον πάγκο έναν υπάλληλο του υπαλλήλου αυτού που σήκωσε τελικά το μαστραπά.
Η ιστορία έγραψε πως ο ίδιος χέστης που σου είπε για σαρδέλες κι εσύ χειροκροτούσες τον "ειλικρινή" και "προσγειωμένο" καραγκιόζη, μόλις πήρε τη δουλειά από τον πιλάφιο άνοιξε το στόμα του και ξεστόμισε χωρίς ντροπή τη λέξη Ισπανία για τους κατσαπλιάδες της εθνικής μπανανίας. Ο ελικρινής έγινε εκεί χάμω "πουλάω παραμύθια με το κιλό" και ο ντεμέκ προσγειωμένος έγινε κωμικός υπερφίαλος μέσα σε ένα μήνα. Άρα παραμύθια σου ξαναπουλούσε ο "δάσκαλος" για να κάνει τη δουλειά του.
Η ιστορία έγραψε τις δηλώσεις ντροπή του τιποτένιου για τον μεγάλο ΠΑΟΚ, που πήγαινε στους συμπατριώτες του και έθαβε την ομάδα για να φανεί το έργο του τεράστιο. Τόλμησε ο γύφτος να συγκρίνει τη Νασιονάλ με τον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Η ιστορία έγραψε πως εξαιτίας του άσχετου ο ΠΑΟΚ έχασε ανυπολόγιστα πολλά χρήματα πέρυσι, επειδή αν και η τύχη μας έφερε το λιμό, ο μυρουδιάς έκανε πειράματα και έπαιξε μέσα στη Τούμπα για να μη φάει γκολ κι εκεί μέσα έκανε 2 ευκαιρίες σε ματς που ο ΠΑΟΚ καιγόταν να σκοράρει!!!
Η ιστορία έγραψε πως έχασε εδώ μέσα από κάτι ανεπάγγελτους ψαράδες και στο τέλος κοντέψαμε να πεθάνουμε από άγχος μέχρι να μας λυτρώσει το κοράκι με τη λήξη.
Η ιστορία έγραψε πως σε μία ομάδα με οικονομικά προβλήματα έθαψε ο κομπλεξικός όλα τα πιτσιρίκια, ακόμη κι αν όταν τα έβαζε έπαιζαν καλά και ζητούσε συνέχεια παίχτες, χρεώνοντας πιο πολύ την ομάδα. Αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον Εντίνιο και τον Κριστιάνο αλλά τον Κλάους θα γινόταν κάτι; Αν η ομάδα δεν είχε τον Σαβίνι αλλά τον Γεωργίου, αν δεν είχε το παλτό τον Μουν αλλά τον Αποστολόπουλο θα έχανε κάτι σημαντικό; Τι θα βγαίναμε ρε; 4οι; Ε δεν θα είμασταν μέσα τώρα τουλάχιστον. Και θα παίζαμε για τον ίδιο στόχο. Αλλά το ξέρετε ότι και πάλι 2οι θα είμασταν γιατί παίζαμε με κατώτερες ομάδες στα play off.
Η ιστορία έγραψε πως μας είπε ψέματα για τον Κουτσιανικούλη και έκαψε τη μεγαλύτερη επένδυσή μας, επειδή είναι άσχετος.
Η ιστορία έγραψε πως φέτος αποκλειστήκαμε από τον Άγιαξ γιατί η ομάδα μας από χούι παίζει για να κρατήσει το μισό μηδέν και αυτό το πληρώσαμε με ομάδα επιπέδου Άγιαξ, όπως και με κάθε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Το μόνο που δεν έγραψε η ιστορία είναι κούπα 'η χρήμα.

Ένα μόνο κεφάλαιο έμεινε στην ιστορία να γράψει. Ή ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει το βιολί του χέστη και θα αποκλειστεί ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ή θα μπει την άλλη εβδομάδα στην Τούμπα ως ΠΑΟΚ και θα προκριθεί στους ομίλους. Ως ΠΑΟΚ δε σημαίνει γιούρια όπως νομίζετε αφελώς, αλλά να μην αφήσεις τον άλλο να πάρει ανάσα. Να μη δείξεις φόβο ούτε ένα λεπτό. Γιατί όσο κι αν δεν το καταλαβαίνετε, στη μπάλα τα πράγματα είναι πολύ απλά: Παίζεις μόνιμα έξω από τη περιοχή σου και δεν μπορείς να κρατήσεις μπάλα ούτε 10 δευτερόλεπτα διώχνοντας όπου να ναι; Τότε είσαι χέστης! Δείχνεις φόβο στον αντίπαλο και αυτός το εκμεταλεύεται. Όταν δε είναι και ανώτερη ομάδα, δε πα να φωνάζουν 30.000 στο κεφάλι του, θα σε γαμήσει.Αφού ασχέτως κερκίδας στο χορτάρι μπροστά του βλέπει γατάκια φοβισμένα. Παίρνει τα πάνω του και τελείωσες. Τελεία και παύλα.

@dave κάνεις λάθος για το υλικό μας. Μακάρι να σου το αποδείξει ο Δερμιτζάκης κι όχι εγώ με το μπλα μπλα
« Last Edit: August 09, 2010, 16:37:57 by PAOKCURE »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6275 on: August 09, 2010, 16:24:31 »
Όταν ένας προπονητής δεν έχει ρισκάρει ούτε μισή φορά μέσα στε μία 3ετία, ούτε ακόμη και όταν οι συνθήκες βοούσαν για κάτι τέτοιο (χέρενβεν) τότε μόνο χέστη μπορώ να τον αποκαλέσω.
Ο Σάντος έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο όσο ήτανε εδώ αλλά κακά τα ψέμματα αν θέλουμε να πάμε ένα σκαλί πιό πάνω θα πρέπει να υπερβούμε κ την νοοτροπία την οποία εμφύσησε στην ομάδα. θυμηθείτε γιατί έφυγε κ από την αεκ.....Φυσικά δεν είναι δεδομένο ότι θα κάνουμε την υπέρβαση....έχει κ πιό κάτω η βαθμολογία......άλλα σίγουρα τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #6276 on: August 09, 2010, 16:27:26 »
αυτα φιλε τα γραφεις εσυ, και ευτυχως πολλοι λιγοι, οχι η ιστορια. δεν εχω κατι αλλο να πω για το ποστ αυτο. οσο για το υλικο, αν θες πες συγκςκριμενα ποια απο αυτα που ειπα ειναι λαθος, κ ποια απο τα υπολοιπα που εχω να πω

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #6277 on: August 09, 2010, 16:30:25 »
Όταν ένας προπονητής δεν έχει ρισκάρει ούτε μισή φορά μέσα στε μία 3ετία, ούτε ακόμη και όταν οι συνθήκες βοούσαν για κάτι τέτοιο (χέρενβεν) τότε μόνο χέστη μπορώ να τον αποκαλέσω.
Ο Σάντος έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο όσο ήτανε εδώ αλλά κακά τα ψέμματα αν θέλουμε να πάμε ένα σκαλί πιό πάνω θα πρέπει να υπερβούμε κ την νοοτροπία την οποία εμφύσησε στην ομάδα. θυμηθείτε γιατί έφυγε κ από την αεκ.....Φυσικά δεν είναι δεδομένο ότι θα κάνουμε την υπέρβαση....έχει κ πιό κάτω η βαθμολογία......άλλα σίγουρα τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε

οχι κ δε ρισκαρε ρε καπρι, να ψαχνω παλι να βρισκω ποστ με επαινους για το σαντος που αλλαξε το ματς?? κανοντας τρελες αλλαγες στα τελευταια λεπτα? μονο εγω τα θυμαμαι??

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6278 on: August 09, 2010, 16:39:21 »
με την χέρενβεν έξω που θέλαμε γκόλ απελπισμένα έγω δεν θυμάμαι κανένα ρίσκο.....αποδεχτήκαμε μοιρολατρικα το μοιραίο...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #6279 on: August 09, 2010, 16:48:40 »
ναι δε μιλησα γιαυτο το ματς, αλλα οχι κ κανενα ρισκο σε 3 χρονια