Author Topic: Fernando Santos  (Read 191782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BLACK DOG

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #1460 on: March 24, 2008, 00:08:53 »
Θελω να σημειωσω καποια πραγματα που ειναι αξιοσημείωτα σε σχεση με τις ντροπιαστικές και πολλες ηττες του ΠΑΟΚ φετος. Θρασυβουλας -ΠΑΟΚ αποκλεισμος της ξεφτιλας αλλα ο θρασυβουλας ειναι πλεον στα ημιτελικα του θεσμου! Εργοτελης -ΠΑΟΚ ηττα ξεφτιλας αλλα ο Τελης εχει 5 ματς αν δεν απατωμαι αητηττος.ΠΑΟΚ -ΤΡΙΠΟΛΗ 0-1 αλλα η ομαδα αν και χωρις προφανως μεγαλη μπαλα δεν αξιζε την ηττα με τιποτα και ητανε για να παρει τον αγωνα. Ο αστερας απο την αλλη εχει μεγαλυτερο budget απο εμας ενω ταυτοχρονα εχει νικησει τους 4 μεγαλους στην εδρα του. Γρια-ΠΑΟΚ αθλια εμφανιση αλλα η συνολικη αγωνιστικη εικονα της γριας και η ποιοτητα των παικτων της δεν εχει καμια διαφορα απο του ΠΑΟΚ συνεπως δεν αποτελει εκπληξη για μενα.Η βαθμολογικη διαφορα μεταξυ μας ειναι καθαρα λογω Τουμπας και κοσμου.ΠΑΟΚ-ξανθη ενας απο τους τρεις!! αγωνες των χαμενων πεναλτυ.Τι αλλο να πεις?Οφη- ΠΑΟΚ ο δευτερος απο τους τρεις.ΠΑΟΚ-gay ο αλλος απο τους τρεις. Η ομαδα κατα την γνωμη μου κινηθηκε σε ρηχα νερα αλλα καθολου περα των δυνατοτητων της. Επι Σαντος ενω εχασε σε δυο χρονιες τους δυο πρωτους σκορερ του πρωταθληματος σκοραρε αρκετα απο τα ακρα σε καποιους αγωνες και πηρε καποιους βαθμους στον πρωτο γυρο ανασας.Απο την αλλη επι Σαντος εγινε σοβαρη συζητηση ΚΑΙ απο εμας για το εμψυχο δυναμικο της ομαδας και ειδαμε μια πραγματικοτητα ξεκαθαρη. Οτι δεν κανει σε πολυ μεγαλο βαθμο.Το τυρι, το σκουληκι ο αστερας εχει πιο καλο δυναμικο ενω υπαρχουν και ιδιαιτερα πετυχημενες πορειες επιπεδου ξανθης που απο την αλλη εκθετουν τον Σαντος.Ο νιονιος ξεκινησε ηδη απο περσυ με κεκτημενη ταχυτητα και ειχε τον ιδιο στοχο με περσυ εχοντας σταθερη διοικηση και προπονητη και σκελετο ομαδας. Με ολα αυτα πολλα εκ των οποιων μπορει να ειναι και περιτα αυτο που θελω να πω ειναι οτι κατα την γνωμη μου ο Σαντος φετος δεν μπορει να κριθει. Εχει στο ενεργητικο του ηδη πολλα αρνητικα ρεκορ απο φετος αλλα εγω απο ολα τα ματς που ειδα στην Τουμπα πραγματικα δεν μπορουσα να βγαλω κανενα συμπερασμα απο ποιον σκελετο μπορουσες να ξεκινησεις σε αυτην την ομαδα.Οποιος και να επαιζε μετα απο ελαχιστο χρονικο διαστημα σε απογοήτευε ενω σταθεροτητα στην αποδοση δεν παρουσιασε κανενας.Συνεπως δεχομενος οτι απο εμενα ο Σαντος ξερει απειρως περισσοτερη μπαλα δεν μπορει παρα να εβλεπε το ιδιο. Το μονο που μπορω να καταλογισω στον Σαντος στα σιγουρα  ειναι για φετος οτι ειναι πολυ γκαντεμης ρε αδερφακι μου. Ολες οι μισοπεθαμενες ομαδες αναστενονταν λιγο πριν τον ΠΑΟΚ ή με τον ΠΑΟΚ ενω και οι παικτες μας γαμησανε το κλιμα με την γκαντεμια τους στα πεναλτυ. Η χρονια τελειωνει με αρνητικα ρεκορ αλλα και με θετικα οπως τα sold out  στην Τουμπα και τα διαρκειας. και τα ταξιδια του κοσμου μας οπου θελανε να τον αφησουν. Απο του χρονου κρινονται ολοι: Διοικηση, Προπονητης, Παικτες αυστηροτερα και στηριζεται η ΠΑΟΚΑΡΑ μας δυναμικοτερα!!!
να σαι καλα ρε φιλε με εβγαλες απο τον κοπο να γραφω . συμφωνω απολυτα.
και να προσθεσω επισης οτι αν παιρναμε αυτα που αξιζαμε σε καποιους αγωνες θα ειμασταν πολυ καλυτερα.
δεν ξεχναω το κολοφαρδο χ του οφη στην τουμπα,25 ευκαιριες εγω 2 ο οφη,
δεν ξεχνω τη σφαγη με το γαντι στο καραισκακη που επρεπε να φυγω με χ τι λιγοτερο
δεν ξεχνω τις 40 ευκαιριες με την ξανθη στηνΤουμπα ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ 1 ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΞΑΝΘΗ ΠΗΡΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.
ΣΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ +6 ΠΟΝΤΟΙ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ για καντε την προσθεση?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1461 on: March 24, 2008, 00:15:27 »

Mia enstash gia Hliadh:Nomizw pws x8es htan o enas apo toys 2 poy htan 8etikos kai kapws ksexwrise. O allos htan o Veron.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1462 on: March 24, 2008, 00:20:40 »
den lew oxi.lew pws me ton mpalafa den exoyn kamia diafora.kai gia mena x8es oi monf8almoi stoys tyfloys htan

BLACK DOG

• Guest
« Reply #1463 on: March 24, 2008, 00:21:02 »
Για αρχή θα ήθελα να πω ότι όποιος ανακαλύψει μέθοδο μέτρησης του ΠΑΟΚτσιδιλίκη του καθενός μας να μας το πει να μετρηθούμε όλοι μας και όσοι δεν πιάσουν την βάση να πάρουν τον μπούλο .
Είναι δυνατόν για να εκφράσεις άποψη να πρέπει να αποδείξεις ποιος είναι παραπάνω ΠΑΟΚτσης και ποιος όχι?
μετρητης για ΠΑΟΚτσιδηλικη δεν υπαρχει αλλα βλακομετρο πρεπει να υπαρχει
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε στην τελική και έχουμε τους ίδιους στόχους για την ομάδα μας.
ο δικος σου στοχος ποιος ειναι?να κραζεις τον προπονητη?ετσι βοηθας εσυ την ομαδα σου?
Άλλος πιστεύει το Α άλλος το Β, το να δέχομαι απειλές τύπου I am watching you από μέλη του forum είναι αν μη τι άλλο μαλακία.
να εισαι σιγουρος οτι θα σε προσεχω,δεν ειναι απειλη αλλα υποσχεση.
Τώρα για τον Σάντος και όποιος κάνει κριτική σε αυτόν ρίχνει μομφή στον Ζαγοράκη και θέλει να διαλύσει τον ΠΑΟΚ αυτό και αν είναι μαλακία.
Στο κάτω κάτω και ο Ζαγοράκης άνθρωπος είναι και έχει κάθε δικαίωμα να κάνει λάθος.
Ποιος από μας δεν έκανε λάθη στην επαγγελματική ή στην προσωπική του ζωή για να μην κάνει ο Ζαγοράκης.
Στα πεπραγμένα του Σάντος τώρα από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα από το έργο του στον ΠΑΟΚ:
1.   Είδαμε κάποια βελτίωση στους 9 μήνες που είναι στην ομάδα?
πες μας με αυτα τα ταλεντα με ποιον προπονητη θα εβλεπες βελτιωση?
2.   Έχει εμμονές με συγκεκριμένους παίχτες? (Μπαλάφας, Κνόλ, Λάκης)
γιατι εχει πολλες επιλογες.αμα ειναι να πας εσυ στις προπονησεις και να του λες ποιους να βαζει.
3.   Η χρήση παιχτών σε ξένες για αυτούς  θέσεις έβλαψε την ομάδα? (Ηλιάδης δεξί μπακ, Ιλιεφ σεντερ φορ, Λάζαρος στα χαφ)
καποιος εγραψε ποιο πανω οτι ~οι γεναιοι τολμουν~
4.   Δηλώσεις κατά καιρούς καταρράκωσαν το ηθικό της ομάδας? (σαρδέλες, Μπασινάς Κατσουράνης κλπ.)
γιατι επι της ουσιας ειχε αδικο?????????
5.   Εάν  τα ματς με Τελη και Λεβαδειακό στην Τούμπα δεν τα παίρναμε στο 90 φεύγα, με -4 βαθμούς  σήμερα θα μιλάγαμε από άλλη βάση?
τουλαχιστον μπακαλιστικη λογικη.
Στην τελική είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας όσον αφορά δημιουργία παιχνιδιού, ανάπτυξη και αυτοματισμούς?
αν ειχε διαλεξει αυτος τους παιχτες τοτε θα ειχα τετοιες απιτησεις τωρα ομως....????
Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν δίνει ένας προπονητής στην ομάδα?
Εντάξει φταίει το υλικό, όμως η Ξανθη η Λαρισα ο Αστέρας που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν καλύτερο υλικό?
ανετα καλυτερες μοναδες σε θεσεις που καινε δηλαδη φορ και αμυνα.
Άντε και φταίνε οι παίχτες άντε και τους διώχνουμε όλους μπορεί κανείς να μου εγγυηθεί ότι του χρόνου μετά από 10 αγώνες δεν θα ήμαστε στην ίδια κατάσταση.
αντε και διωξε τον σαντος τι θα γινει???
Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι σε 2 χρόνια θα χτυπάμε πρωτάθλημα μόνο που δεν το βλέπω.
Αρχίστε τώρα τους χλευασμούς ότι θέλουμε το κακό της ομάδας ότι πολεμάμε τον Ζαγοράκη και τα άλλα τα γραφικά.
Εγώ την άποψη μου θα την λέω και θα είμαι εκεί και πάλη στην Τούμπα κάνοντας το ταξίδι για να φωνάξω για την ομάδα μου γιατί κανένας δεν είναι παραπάνω ΠΑΟΚτσης από τον άλλον
μην ορκιζεσαι γι αυτο που γραφεις πιο πανω.μπορει καποιοι να ειναι ποιο ΠΑΟΚ απο μερικους

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1464 on: March 24, 2008, 11:57:53 »
Πάντως ο σάντος μόνος του έβαλε τον στόχο για φέτος. Να γινόμαστε καλύτεροι απο παιχνίδι σε παιχνίδι κι εμείς πάμε απο το κακό στο χειρότερο. Οπότε τουλάχιστον γι αυτό πρέπει να κριθεί.  Ας σταματήσουν κάποιοι να βλεπουν φαντάσματα. Μπαίνουμε και γράφουμε μόνο μετά απο ξεφτίλες γιατί φέτος ο ΠΑΟΚ μόνο ξεφτίλες μας έχει δώσει. Όποτε και να γράψουμε κάποια ξεφτίλα θα έχει προηγηθεί. 
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1465 on: March 24, 2008, 12:18:02 »
Την περασμένη Κυριακή συμπληρώθηκαν 26 αγωνιστικές και η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει σημειώσει 25 γκολ! Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν σκοράρει στους μισούς αγώνες της Super League, ενώ έχουν πετύχει γκολ στα 13 από τα 26 ματς του πρωταθλήματος.
Επίσης, η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα χειροτερεύει αντί να βελτιώνεται, κάτι που από πολλούς πιστώνεται στον Σάντος. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στον δεύτερο γύρο σε 11 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει μόλις δύο, ενώ δεν έχει σκοράρει στους οχτώ. Επιπλέον, δεν δείχνει ιδιαίτερα απειλητικός για τους αντίπαλους τερματοφύλακες, κάτι που δεν επιτρέπεται κόντρα σε μικρότερης δυναμικότητας ομάδες. Εκτός των άλλων, στην 16η αγωνιστική με την Ξάνθη έσπασε το αήττητο (7-1-0) της Τούμπας και από εκείνη την ημέρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετρά μία νίκη (3-0 με τον Άρη), μια ισοπαλία (1-1 με τον Ολυμπιακό) και τρεις ήττες (από Ξάνθη 1-0, Παναθηναϊκό 1-0 και Αστέρα Τρίπολης 1-0). Επίσης, σε 13 εκτός έδρας αγώνες έχει κατακτήσει μόλις έξι βαθμούς, κάτι που μπορεί να αποτελεί αρνητικό ρεκόρ.

Πάρτε και μερικά στατιστικά για να καταλαβαίνουμε τι γράφουμε όλοι μας. Οπότε η καραμέλα οτι κάποιοι μπαίνουν μόνο για να κράξουν μετά απο στραβές ας σταματήσει. Μόνο στραβές μας έχει δώσει ο δον φερνάντο.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1466 on: March 24, 2008, 13:18:03 »
Εμένα ρε παίδες ξερεται τι δεν με αρέσει στον ΠΑΟΚ.

Οτι Δεν έχει κίνηση στην επίθεση έχει γίνει κουραστικά προβλέψιμος.

Αμυντικά δεν μπορώ να πώ οτι έχει ΤΟΣΟ σημαντικό πρόβλημα.Δεχεται γκολ στο τέλος οταν ανοίγει.Αλλα στην επίθεση έβλεπα τον Λάζαρο προχθές να είναι κολλημένος στα αριστερά.

Πιστέυω οτι στην προετοιμασία θα δουλέψουνε στην τακτική και στους αυτοματισμούς.Έχεις 60 μέρες ηρεμίας να δέσεις την ομάδα όπως πρέπει.

+1 στον ηλιάδη που νομίζω οτι κέρδισε την παραμονή του.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1467 on: March 24, 2008, 15:04:37 »

Είναι κριτική όταν κάποιος λέει ότι με τον Σαντος προπονητή κινδυνεύει η εξυγίανση που προσπαθεί να κάνει ο Ζαγοράκης;;;

Είναι κριτική όταν κάποιος λέει ότι τα διαρκείας και γενικότερα η στήριξη στον Ζαγοράκη θα είναι μικρότερη του χρόνου ελέω Σάντος;;;

Μήπως εγώ έχω πρόβλημα και δεν γνωρίζω καλά την ελληνική γλώσσα;;;;

Θα τρελαθούμε τελείως;;;

Φτάνει πια με αυτό το θέμα. Πάει έληξε. Ο Ζαγόρ μίλησε και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι τουμπεκί για την ώρα. του χρόνου θα έχουμε την ευκαιρία, αν τα σκατώσει ο Σάντος, να τον φάμε ζωντανό!!! Μέχρι τότε ας μιλήσουμε για άλλα θέματα όπως για το μπάσκετ που είναι υπό διάλυση, το βόλλευ που είναι υπό διάλυση, για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να πάψει να χρωστάει χρήματα που τον κρατάνε δέσμιο, κλπ κλπ κλπ

Αφήστε τον Σάντος ήσυχο μέχρι να αρχίσει η νεά σαιζόν. Μετά ξεσκίστε τον

Έχει βάση αυτό που λες, αλλά από την άλλη θα είναι σα να τον περιμένουμε μεροληπτικά με το δάχτυλο στη σκανδάλη να κάνει την πρώτη μαλακία.

Εάν μείνει (που θα μείνει) και το χρόνου ο Σάντος, θέλει στήριξη και ... ναι, αυτό πάλι. ΥΠΟΜΟΝΗ!

Όσο και αν θεωρώ και εγώ ότι ο Σάντος δε κάνει, σέβομαι το ότι είναι επιλογή του Τεο.
Κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός. Θα είναι λάθος όλων ημών που είμαστε επιφυλακτικοί με τον Σάντος να κάνουμε κακό στην ομάδα. Και μιλώ για γκρίνια, μίρλα, διαρκείας και μετοχές.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι ο Ζαγοράκης και ο λαός του. Ο Σάντος είναι καλώς ή κακώς επιλογή του αρχηγού.
Ελπίζω του χρόνου, αφού επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θέλει και κάνει την προετοιμασία, να μας βγάλει όλους μαλάκες. Να μας βουλώσει.

Τέρμα για μένα η κριτική στον προπονητή. Κάθε καλοπροαίρετη κριτική βεβαίως είναι θεμιτή και μας κάνει όλους πιο ανοιχτόμυαλους. Όχι κριτική που κρύβει εμπάθεια όμως. Κριτική που ξεχειλίζει από αγάπη για τον ΠΑΟΚ.
Σεβαστές οι επιλογές της διοίκησης, έτσι θα πορευτούμε. Άντε να τελειώσει η κωλοχρονιά να γυρίσουμε σελίδα.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1468 on: March 24, 2008, 15:19:56 »
Egw de nomizw pws 8a einai ligotera ta diarkeias elew Santos. Pisteyw pws 8a einai ligo perissotera apo fetos. H to poly na einai isa. Vevaia an eixame kanei kalyterh poreia 8a htan sigoyra POLY perissotera.Idwmen
To idio pisteyw kai gia ton Zagorakh nkai th sthriksh se ayton, de nomizw pws 8a yparxoyn "diarroes" logw Santos

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
« Reply #1469 on: March 24, 2008, 16:38:10 »
Πάντως ο σάντος μόνος του έβαλε τον στόχο για φέτος. Να γινόμαστε καλύτεροι απο παιχνίδι σε παιχνίδι κι εμείς πάμε απο το κακό στο χειρότερο. Οπότε τουλάχιστον γι αυτό πρέπει να κριθεί.  Ας σταματήσουν κάποιοι να βλεπουν φαντάσματα. Μπαίνουμε και γράφουμε μόνο μετά απο ξεφτίλες γιατί φέτος ο ΠΑΟΚ μόνο ξεφτίλες μας έχει δώσει. Όποτε και να γράψουμε κάποια ξεφτίλα θα έχει προηγηθεί. 

οντως ο ΠΑΟΚ φετος μας εδωσε λιγες χαρες μια απο αυτες ηταν το 3-0 με τον ρουλη......ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ azazel
εκανες κανενα θετικο σχολιο στο τοπικ ΠΑΟΚ-ρουλης ............? ποιο πιθανο βλεπω να εκανες ποστ και να εκραζες
παλι τον σαντος.........................γιατι δεν σου αρεσαν τα ρουχα που φορουσε...... :)

επισης αλλα δυο ματς που με αρεσε η ομαδα ηταν στον ΠΑΟΚ-πανιωνιος 3-1 ΚΑΙ γαβρος - ΠΑΟΚ 2-1........

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1470 on: March 24, 2008, 18:18:32 »
θα χρειαστει και του χρονου πολυ μεγαλη υπομονη....ελπιζω να μην περιμενει κανεις οτι θα γινει το καλοκαιρι η μαγικη προτοιμασια και το σεπτεμβριο θα παρουσιαστουμε τοσο βελτιωμενοι.....

ειναι παρα πολυ μακρυς ο δρομος.....αλλα τοσα χρονια καναμε υπομονη....η δεκαετια του 2010 θα ναι δικια μας.....πιστευω πως θα ξαναγινουμε μεγαλοι αγωνιστικα οπως μονο στα 70ες ειμασταν....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

chiltsid

• Guest
« Reply #1471 on: March 24, 2008, 18:50:23 »
@sabbath
dystixos h apopsi ton pio pollon aderfon einai kapos etsi:
kala ti les tora re aderfe,siga min perimenoume mexri 2010,ama apo to proto mats den paiksoume san tin barca dioksimo ston portogalo.
siga min katsoume kai kanoume ypomoni,ti einai avto.emeis theloume mesa se ena xrono ola.
kai omadara na exoume,organosi,oikonomika kala kai metagrafares na kanoume.ti skata kanoune stin omada?

file as to kalytera,apo oti blepeis to klima den sikonei tora realistikous stoxous opos tous etheses.
ego symfono 1000%mazi sou alla dystixos gia na ta kaneis avta thelei iremia,stiriksi kai ypomoni pano apo ola.
dystixos avta pou legame stin arxi tis xronias,pos fetos den mas endiaferei to agonistiko,anerethike.
fobamai pos mporei na xeiroterepsoun kiola ta pramata ama synexistei avto to prama,to mono pou evxomai einai na fygei avti h kolo xronia kai na iremisoume ligo oloi mas,dioikisi,kosmos,proponitiko team kai opioi paiktes synexisoun.
« Last Edit: March 24, 2008, 19:32:38 by chiltsid »

kestrel

• Guest
« Reply #1472 on: March 24, 2008, 22:27:28 »
Επειδη προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος στις κρισεις μου γενικα, και επειδη πολλα εχω πει κατα του Σαντος σκεφτομενος μου ηρθαν και μερικα θετικα που ισως κατι να σημαινουν και τα οποια να μας δωσουν μια ελπιδα για του χρονου.
Λοιπον θυμηθηκα οτι την αεκ ο σαντος στην δευτερη θητεια του την ανελαβε πριν απο την εναρξη του πρωταθληματος ειχε την ευκαιρια να επιλεξει παιχτες μαζι με τον ιβιτς και ενω ειχε ειναι αληθεια παιχτες οπως ο κατσουρανης και ο λιμπε διαλεξε και πηρε δανεικους τους δυο πορτογαλους αλβες και τον αλλο δε θυμαμαι πως τον ελεγαν καθως και τον τσιριλο τον σεζαρ και τον αλλο το μαυρο τον Σοαρες ???? καλα λεω? απο την καλαματα που κοντεψε να βγει 1ος σκορερ

Ελπιζω του χρονου ο Σαντος να βγει αληθινος να φτιαξει την ομαδα που θελει και να το βουλωσουμε ολοι εμεις που τον κατακρινουμε.

BLACK DOG

• Guest
« Reply #1473 on: March 24, 2008, 22:29:10 »
Παντως μην ειστε τοσο σιγουροι (μαζι  κι εγω) οτι θα εχουμε σαντος του χρονου.
ακουγονται διαφορα , δεν ξερω κατα ποσο στεκουν αλλα νομιζω οτι μαζι με τους ποδοσφαιριστες τωρα στο τελος κρινεται κι σαντος.ειλικρινα δεν ξερω τι να υποθεσω και τι να περιμενω .δεν θελω να αναψω φωτιες αλλα ηδη αρχιζω και σκεφτομαι λιγο πιο περα.

zagorakis

• Guest
« Reply #1474 on: March 24, 2008, 22:37:44 »
ton alon adelfe ton legan ansousao. euxome k go na mporesei o santos na ferei toulaxiston dio tetoious paixtes pou na axizoun pragmatika.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1475 on: March 24, 2008, 22:50:18 »

οντως ο ΠΑΟΚ φετος μας εδωσε λιγες χαρες μια απο αυτες ηταν το 3-0 με τον ρουλη......ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ azazel
εκανες κανενα θετικο σχολιο στο τοπικ ΠΑΟΚ-ρουλης ............? ποιο πιθανο βλεπω να εκανες ποστ και να εκραζες
παλι τον σαντος.........................γιατι δεν σου αρεσαν τα ρουχα που φορουσε...... :)

επισης αλλα δυο ματς που με αρεσε η ομαδα ηταν στον ΠΑΟΚ-πανιωνιος 3-1 ΚΑΙ γαβρος - ΠΑΟΚ 2-1........

Για τον σάντος των 600.000 ευρω δεν θα κάνω θετικό σχόλιο επειδή κέρδισε ένα ντέρμπι. Με σκουλήκι και νιονιο έδειξα την στήριξη μου πηγαίνοντας στο γήπεδο όχι κάνοντας ποστ στο paokworld

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1476 on: March 24, 2008, 22:53:52 »
ρε συ azazel η κουραση δε σ επηρεαζει ε  ;D παντα μαχιμος :)

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1477 on: March 24, 2008, 23:00:47 »
Αυτό περιμένετε ρε σαντόσκυλα. Να κουραστούμε εμείς για να μπείτε εσεις και να βγάλετε τον σάντος καλύτερο και απο τον μουρίνιο

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1478 on: March 24, 2008, 23:02:58 »
χαχαχαχα
οκ αν εμεις ειμαστε τα σαντοσκυλα εσεις ειστε οι προπονητοφαγοι 8)

makptol

• Guest
« Reply #1479 on: March 25, 2008, 00:11:09 »

Για τον σάντος των 600.000 ευρω δεν θα κάνω θετικό σχόλιο επειδή κέρδισε ένα ντέρμπι. Με σκουλήκι και νιονιο έδειξα την στήριξη μου πηγαίνοντας στο γήπεδο όχι κάνοντας ποστ στο paokworld

γιατι αν εκανες ενα θετικο σχολιο στο PAOKWORLD θα σε χαλαγε ?.........αλλα τοτε δεν μπορουσες να κανεις
αρνητικο σχολιο............

αυτο δεν με αρεσει.........αγγελοσκυλα σαντοσκυλα.........και οι αντιθετοι..........ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΟΣΚΥΛΟ..........
ελεος πια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ .........να αλλαξουμε νοοτροπια......