Author Topic: Fernando Santos  (Read 191972 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #5860 on: May 17, 2010, 15:25:58 »
Για να φτάσει σε μία τέτοια απόφαση υπάρχουν πολλοί ρόλοι στου καθενός το μυαλό!
Εγώ πάντως σκέφτομαι ότι του ζήτησε 4 παίκτες με βαριά συμβόλαια και ο ζαγόρ για τον Α ή Β λόγο του είπε δεν κάνω υπέρβαση στο μπάτζετ...Ότι απόφαση και να πάρει ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο σωματείο και δεν στέκεται ούτε σε προπονητές ούτε σε παράγοντες ούτε σε παίκτες...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #5861 on: May 17, 2010, 15:58:12 »
Εξακολουθώ να πιστεύω οτι το προβλημα είναι ο κονσεϊσαο

Ελεος.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #5862 on: May 17, 2010, 16:01:33 »
εγω ποτε δε θα ελεγα...Santos go village... (Santos αντε πανε στο χωριό σου)
Θα του ελεγα όμως ... Go Village!!!! Go! for 3 more years  ::) ( χωριο, Πάμε γερά για αλλα 3 χρονια!!!!)  
----

Πέραν της πλάκας, συμφωνώ με τις τοποθετήσεις αρκετών που ουσιαστικά λένε αυτό που ειπε και ο Σαντος, δηλαδή εχει παρθει μια αποφαση που κανει καλό και στις δυο πλευρες. Στη πρωτη περιπτωση (που μεινει) θα ειναι ευλογία για μας δεδομενου πως θα συνεχιστεί ενα σταθερά ανοδικό έργο. Στη δευτερη περιπτωση (που φυγει) παλι χαμενος δε θα βγει ο ΠΑΟΚ, για τον απλούστατο λόγο πως ΚΑΝΕΝΑΝ πλεον δε παρακαλα ΑΛΛΑ πολλοι θα παρακαλεσουν. Πιστευω πως οι καταλληλοτερες συνθηκες για να δουλεψει ενας προπονητής αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ειναι στον ΠΑΟΚ. ΜΟΝΟΝ στον ΠΑΟΚ (να δουλεψει καποιος που? στο γαβροι για 64 μερες? στο βαζελο για 95? στο χανουμι που το χει παρει ο διαολος - χα χα χα χα... ή μηπως θα πιαστει κανενας άλλος μαλακας σα το κουπερ να ασχοληθει με τα ερπετα?). Συνεπώς δε θα υπάρξει δυσκολία στο να πειστεί καποιος σοβαρός προπονητής να εργαστεί στην ομάδα μας.

Η αίσθησή μου είναι πως θα μείνει, και όλο αυτό γινεται για να περάσει η ανανέωσή του ως ενα πολύ χαρμόσυνο γεγονός, ως ενα επιτευγμα. Αρα, θα επισκιάσει την ελευση του προδότη που εχει πραγματι ξενερώσει το κομμάτι του εκδρομικού λαού μας, και εν τέλει να μην υπάρξει μεγάλη επίπτωση π.χ. σε διαρκείας κτλ.

Αν πράγματι εχει παρει απόφαση να φυγει, ο μεγαλος ΠΑΟΚ βρισκει το δρομο του ευκολα. Μακάρι σε όλο το υπόλοιπο της οπαδικής μου ζωής αυτο που θα με ανησυχεί να ναι ποιος προπονητής φευγει και ποιος ερχεται... ΜΑΚΑΡΙ να ναι μονο αυτη η ανησυχία μου!
« Last Edit: May 17, 2010, 16:06:55 by spartiatis »

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #5863 on: May 17, 2010, 16:56:30 »
Για να φτάσει σε μία τέτοια απόφαση υπάρχουν πολλοί ρόλοι στου καθενός το μυαλό!
Εγώ πάντως σκέφτομαι ότι του ζήτησε 4 παίκτες με βαριά συμβόλαια και ο ζαγόρ για τον Α ή Β λόγο του είπε δεν κάνω υπέρβαση στο μπάτζετ...Ότι απόφαση και να πάρει ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο σωματείο και δεν στέκεται ούτε σε προπονητές ούτε σε παράγοντες ούτε σε παίκτες...

Αυτό ακούγεται  πάρα πολύ ότι ζήτησε ο Σάντος 4 κοντά στο μύριο και το έθεσε ως όρο για παραμονή . Θα δείξει η πορεία αν θα κάνει κακό στη ομάδα η ενδεχόμενη φυγή του
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5864 on: May 17, 2010, 17:08:25 »
εδώ ρε σεις τα φερέφωνα ήδη βγάζουν σήμερα ότι έχουμε άνοιγμα 2,5 μύρια και σεις ψάχνετε 4 για μεταγραφές?

makptol

• Guest
« Reply #5865 on: May 17, 2010, 17:17:20 »
που ειναι οι επιχειρηματιες για να μπουν στην αυξηση ? θελουμε 4 μεταγγραφες του 1 εκτ η μια και ανοιγμα να μην ειχαμε ειναι ευκολο ? ενω εχουμε ακομη τα χρεη του δημοσιου στην πλατη μας
? αεκ θελουμε να γινουμε παλι να χρωσταμε παπαδες ? αν δεν μπει χρημα στην ΠΑΕ δεν θα γινουν τετοιες μεταγραφες και καλα θα κανουν να μην κανουν γιατι θα ξαναβουλιαξουμε στα χρεη
και τοτε εμεις που ζητησαμε τετοιες μεταγραφες παλι θα κραζουμε γιατι εγινε ανοιγμα ......
η μισητη διοικηση με τα "φερεφωνα" ...... :) :)  zagor go home εσυ και τα "φερεφωνα " σου .....μιλαμε για την διοικηση που υποτιθεται γουσταρουμε......

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5866 on: May 17, 2010, 17:26:59 »
Makptol ακούραστος είσαι ρε τσακαλε, πραγματικά τεράστια κουράγια έχεις. Μια "μην κάνετε πόλεμο στον Ζαγοράκη", μια "έχουμε τα χρέη στο δημόσιο". Μια "μη κοροιδεύετε την προσπάθεια "  , την επόμενη "που είναι οι ΠΑΟΚτσήδες επιχειρηματίες",  μια "ο ζαγοράκης είναι κοντά στο σβήσιμο των χρεών", καπάκια "είναι κ ο βραχνας της οφειλής στο Δημόσιο".

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΔΕ ΔΙΟΙΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΙΑΔΕΣ ΓΕΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΥΤΑΝΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΣΤΑ BOOTH.ΔΙΟΙΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ Δ Ι Ν Ε Ι  Λ Υ Σ Ε Ι Σ

Αυτό σημαίνει διοικώ, αλλιώς με τα ίδια προβλήματα, να διοικήσουμε καμια ΔΕΚΟ εγω κ συ κ κάθε λίγο να κλαιγόμαστε για τα προβλήματα που δεν μπορούμε ν αντιμετωπίσουμε. Δεν υπάρχει ιδεατός κόσμος ούτε παίζει championship manager.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5867 on: May 17, 2010, 17:57:20 »
Παρερμηνεύθηκε αυτό που έγραψα. Δεν εννοώ ότι ο Σάντος θα κάνει δήθεν πλάτες στη διοίκηση, προκειμένου η διοίκηση να φέρει πιο ανώδυνα τον κοντό. Ο Σάντος δεν έδωσε ποτέ του τέτοια δικαιώματα και είναι σοβαρός άνθρωπος. Εγώ απλά προβληματίζομαι μήπως η ίδια η διοίκηση ψάχνεται πώς θα σκάσουν δύο ειδήσεις (σάντος-κοντός) ωρολογιακή βόμβα, αναστατώνοντας το λαό και προκαλώντας τα πάθη όσο γίνεται λιγότερο.
Γιατί για εμένα ο Σάντος μετά τη χθεσινή του τοποθέτηση έχει ήδη φύγει. Και παρότι με προβληματίζουν όσα σενάρια προεκτέθηκαν, δεν μπορώ να θεωρήσω βασική αιτία φυγής του Σάντος τυχόν ίντριγκες με Κονσεισάο, Ζαγόρ ή Βρύζα, γιατί αν όντως η κατάσταση ήταν προβληματική και σε τόσο ενοχλητικό βαθμό, τα αποδυτήρια θα ήταν κώλος και η ομάδα θα βολόδερνε-δε θα πήγαινε πάντως τρένο. Ούτε πιστεύω προσωπικά ότι ο Σάντος καίγεται να πάρει μια εθνική ομάδα. Είναι νομίζω προφανές ότι φεύγει λόγω μπάτζετ. Το έχει τονίσει κατ' επανάληψη, αλλά εμείς μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου καιγόμαστε για την τρέχουσα εικόνα της ομάδας και δεν κλείνουμε μάτι κάθε Κυριακή. Ο Σάντος έχει προ πολλού πει το γνωστό σε όλους μας ότι θέλει 3-4 παίκτες για να προχωρήσει στη ...Β φάση. Όσο αυτό είναι αδύνατο να εκπληρωθεί από την ΠΑΕ, άλλο τόσο δεν κάνει κέφι και σε αυτόν να εργαστεί με τις υπάρχουσες συνθήκες. Δεν έχει ανάγκη τα λεφτά για να κάνει τον προπονητή (το έχει δηλώσει), δεν έχει κάψα για μεγαλύτερες ομάδες (έχει δουλέψει ήδη σε πολλές έχει πει), αλλά θέλει συγκεκριμένα πράγματα. Δικαίωμά του να μην επιθυμεί να παραμείνει με τις υπάρχουσες συνθήκες, υποχρέωση του Ζαγόρ να μην κάνει τρέλες και λάθη που πληρώνουμε ακόμα. Μακάρι να λέω μαλακίες, αλλά νομίζω ότι ο ψυχρά ορθολογιστής Σάντος, όσο καυλωμένοι και να είμαστε εμείς, δεν εμπνέεται να παραμείνει χωρίς ενδυνάμωση του ρόστερ που θα κάνει την ειδοποιό διαφορά και στην Ευρώπη και στο ελλ. πρωτάθλημα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

jmjyiannis

• Guest
« Reply #5868 on: May 17, 2010, 17:59:05 »
Ες αύριον τα σπουδαία.... αν και που επισημότητες βλέπω και δε μου αρεσει....

Τρίτη (18/5, 12.30 μ.μ) η οριστική απόφαση του Σάντος
Τι συζητήθηκε στην συνάντηση του Θόδωρου Ζαγοράκη με τον Πορτογάλο τεχνικό
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Φερνάντο Σάντος. Μοναδικό θέμα συζήτησης, φυσικά, το θέμα της παραμονής του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα, με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, την απόφαση θα ανακοινώσει την Τρίτη (18/5) ο ίδιος ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι στο γήπεδο της Τούμπας.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/trith_18_5_12_30_m_m_h_oristikh_apofash_toy_santos.154353.html

Anni

• Guest
« Reply #5869 on: May 17, 2010, 18:06:36 »
Zorze Kosta ο νέος προπονητης...Μεγάλη προσπάθεια του Σάντος να μεταπίσει το προπονητικό του τιμ να μείνει στην Τούμπα..Α ρε Φερναντο πόσο σ'αγαπήσαμε !

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #5870 on: May 17, 2010, 18:07:45 »
αιντε να δουμε και το Zorze Kosta τι καπνο φουμαρει.... :-\
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Anni

• Guest
« Reply #5871 on: May 17, 2010, 18:09:32 »
Ο Φερνάντο πάντως είπε τα καλυτερα για τον Κόστα.....Μου εκανε εντύπωση πραγματικά οτι προσπαθεί ο Σάντος να πείσει ολο το τιμ του να μείνει με τον Ζορζε Κόστα ! Α ρε μεγάλε Φερναντο !

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #5872 on: May 17, 2010, 18:10:29 »
ρε πουστη μου μια χαρα να εχουμε για λιγο καιρο ΔΕΝ γινετε...πραγματικα μετα το τελος του ματς εχω μια πικρια σκεφτοντας την αποχωρηση του Σαντος...δηλαδη ενταξει ειμαστε  η μοναδικη ομαδα που κραταει τον ιδιο για 3 χρονια για να μας βγαλει απο τον βουρκο και εκει που βγαινεις και λες αντε τωρα παμε ακομα πιο ψηλα, να σου και η ξενερα...νιωθω οτι θα φυγει ο συνδετικος κρικος των παιχτων...αντε να τους κανεις κουμαντο ολους αυτους παλι...τωρα παιζουν ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.....fuck, ειμαι παρα πολυ λυπημενος....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.......ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ?

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #5873 on: May 17, 2010, 18:14:30 »
Ο Φερνάντο πάντως είπε τα καλυτερα για τον Κόστα.....Μου εκανε εντύπωση πραγματικά οτι προσπαθεί ο Σάντος να πείσει ολο το τιμ του να μείνει με τον Ζορζε Κόστα ! Α ρε μεγάλε Φερναντο !
Που το ειδατε αυτο ρε?

Anni

• Guest
« Reply #5874 on: May 17, 2010, 18:15:29 »
Ολα καλά θα πάνε Maestro ..Ο Σάντος έστρωσε το χαλί.Μην ανυσηχείς !

Anni

• Guest
« Reply #5875 on: May 17, 2010, 18:17:10 »
Πρίν απο λίγο τελειωσε η συνάντηση με τον Ζαγοράκη που είχε ο Σάντος και εκει υπόθηκαν όλα αυτα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #5876 on: May 17, 2010, 18:18:04 »
παιδια αυριο εχει η συνεντευξη ο προφεσορας και ειναι σιγουρο οτι θα μας πει την αληθεια για τους λογους που φευγει...ας αφησουμε τις εικασιες μεχρι αυριο και τοτε σχολιαζουμε

ουτε αντιο δεν λεω απο τωρα, η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια..μεινε η τουλαχιστον ασε το δερματινο για τον επομενο σαντο

jmjyiannis

• Guest
« Reply #5877 on: May 17, 2010, 18:18:40 »
Είμαστε σίγουρα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομαδα στην ελληνική ιστορία που θέλει να κρατήσει έναν προπονητή μετά από 3 χρόνια και εκείνος ΔΕΝ καθεται...
Χρειάζεται τεράστια προσοχή τώρα για τον καινουριο. Γιατί μπαινει σε βαθια νερά σε 2 μήνες και θα πρέπει να κολυμπησει

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5878 on: May 17, 2010, 18:20:16 »
OBRIGADO FERNANDO!

Anni

• Guest
« Reply #5879 on: May 17, 2010, 18:24:30 »

Αντίο Μεγάλε Δάσκαλε...Θα μείνεις αξέχαστος !