μπρος γκρεμος και πισω ρεμα η κατασταση...
ειναι πλεον δεδομενο οτι κατι δε κολλαει με το σαντος στον παγκο. τι ειναι αυτο δε ξερω ακριβως, δε θα πω ουτε οτι ειναι χεστης, ουτε οτι εχει χασει τα αποδυτηρια ουτε κατι παρομοιο. αυτο που θα πω ειναι οτι ο σαντος εχει φτιαξει μια ομαδα που παρουσιαζεται με ενα συγκεκριμενο, προβλεψιμο προσωπο αναλογα με το παιχνιδι. αν ειναι με μικροτερη ομαδα ο ΠΑΟΚ παιζει για να πετυχει γκολ και να διασφαλισει τη νικη (περυσι το πετυχαινε 95% φετος δεν το πετυχαινει) ενω στα ντερμπι παρουσιαζεται σε ολα η ομαδα με λαθος νοοτροπια (χθες εκδηλωθηκε στο πρωτο ημιχρονο, προσωπικα απο το δευτερο ημιχρονο δεν εχω παραπονο ουτε απο ομαδα ουτε απο προπονητη).
ξαναλεω οτι δεν εχω καταληξει στο οτι ο σαντος ειναι χεστης, αλλα εχω καταληξει οτι ΤΟ ΜΙΓΜΑ σαντος-υπαρχοντων παιχτων, καταληγει στην εικονα που περιεγραψα πανω. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ?? ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ??
εχω τη βεβαιοτητα οτι αλλαγη προπονητη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Κ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΙ το παοκτσηδικο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΛΙΚΙ. μια αλλαγη προπονητη θα συνοδευτει απο συμπερασματα του τυπου, 'τα λεγε ο κοσμος, αφου φαινοταν οτι δε κανει το λεγα εγω, κ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ. με αυτο δεν απευθυνομαι σε κανεναν κιουρ η σε αλλα αδερφια που εχουν αλλης λογης ανυσηχιες.
παλι λοιπον μετα απο χρονια μπαινουμε σε μια διαδικασια νεου προπονητη, φυσικα ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ. η κουρσα του πρωταθληματος, και 'τα ματια μας που πονανε' επιτασουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ. δε τρεφω καμια αυταπατη οτι ο νεος προπονητης θα κριθει απο τον κοσμο στους 2 μηνες οπως ειχε κριθει κ ο σαντος στον πρωτο χρονο, αλλα ο ζαγορακης λογω και προσωπικης εμπιστοσυνης με τον προπονητη πολυ σωστα δεν ακουσε τον πολυ κοσμο. αν λοιπον τυχουν 2 στραβα αποτελεσματα να σου παλι η γκρινια του κοσμου και Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ οτι κ αυτος θα ναι αναλωσιμος...
με αλλα λογια τα καλα των προηγουμενων χρονων....
επισης, πειτε οτι φερνουμε προπονητη ψιλογνωστο, ξενο. ερχεται στον ΠΑΟΚ κ παιζουμε τουμπα με πχ βαζελο. βλεπει οτι τεταρτος πχ ο ΠΑΟΚ με μικρο μπατζετ, πρωτος πχ ο βαζελος με μεγαλο μπατζετ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ?? φουλ επιθεση, τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ?? η γκολακι και διαχειριση του ματς να παρουμε τη νικη?? αντε και καθεται το γνωστο βαρετο χ, πουλο κ αυτος που δε νιωθει τουμπα??
αρα δλδ καταληγουμε στο οτι θελουμε προπονητη ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟΥΜΠΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 110% ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Κ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ. ε δε το λεω το ονομα αλλα ενας τα χει αυτα τα χαρακτηριστικα κ νομιζω οτι αυτος μας αξιζει τελικα...(προφανως δεν ειμαι υπερ για να μην παρεξηγηθω...)
αρα λοιπον απο τη μπρος γκρεμος και πισω ρεμα κατασταση οπως τη βλεπω εγω, εγω προτεινω να δοθει λιγη πιστωση χρονου ακομα στην ομαδα, ελπιζωντας πως η επιστροφη κοντρερας και σναουτσνερ να δωσουν στην αμυνα τα χαρακτηριστικα που ειχε περυσι. αυτο ελπιζω να δωσει αλλη ωθηση στην ομαδα, την οποια προσωπικα ακομα πιστευω...