Author Topic: Fernando Santos  (Read 192444 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #4760 on: November 08, 2009, 14:46:29 »
κ ομως στα πρωτα 5 ματς 6 βαθμοι, στα επομενα 5 12 βαθμοι και μια προκριση στο κυπελλο...

Αν θεωρείτε επιτυχία εκείνο το παιχνίδι που παίζαμε λες και παίζαμε με καμμία μπαρτσελόνα (κοινώς σαν κότες ) και μέχρι ο μαχλάς μας την είπε, δν ξέρω τι να πω.... Ξεκολάτε δν είναι η πρώτη χρονιά του Σάντος στην ομάδα και να έχουμε δικαιολογία και να λέμε ότι πρώτη φορά ήρθε στην ομάδα κάτσε να δέσει η ομάδα, άπειρος ο προπονητής από ελληνική νοοτροπία. Η ομάδα δν παίζει μπάλα έλεος πια. Και αν έχει προβλημα με τους πάικτες ας πρόσεχε, αυτός τους διάλεξε. Και αν πάλι δν τουσ διάλεξε αυτός τότε να βγει έξω να το πει και να σηκωθεί να φύγει σαν κύριος και όχι να περιμένει να τον διώξουνε. Έλεος, στον ΠΑΟΚ ήρθε όχι στον Πανθρακικό για να παίζει μία ζωή άμυνα και καταστροφικό ποδόσφαιρο...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4761 on: November 08, 2009, 14:50:40 »
2 γραμμες ποστ ητανε κι ομως δε το καταλαβες...

North_pole

• Guest
« Reply #4762 on: November 08, 2009, 14:59:50 »
Ο Σάντος δεν έκρινε χθες του παίκτες του για την συνολική ποδοσφαιρική τους αξία όπως είχε κάνει (με όχι και τόσο όμορφο τρόπο) πριν από δυο χρόνια. Έκρινε την απόδοσή τους και τον βαθμό συγκέντρωσής τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι και εδώ είχε δίκιο. Τελικά πρέπει να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε με κάποια πράγματα. Σίγουρα όλοι θέλουμε νίκη της ομάδας με καλό ποδόσφαιρο. Οταν όμως ένα από τα δύο απουσιάζει τελικά ποιό θέλουμε να έχουμε; Καλό ποδόσφαιρο ή νίκη; Είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε με καλό ποδόσφαιρο αλλά και κάποιες εκτός προγραμματισμού ήττες; Μπορούμε να δεχθούμε μια νίκη που προέρχεται από τύχη και όχι από καλό ποδόσφαιρο; Θα διαφωνήσω με πολλούς που μηδενίζουν τα πάντα στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από το πάθος της ομάδας και των παιχτών μας. Δεν νομίζω ότι παίζουμε χειρότερα από παιχνίδι σε παιχνίδι (ίσως όχι και καλύτερα). Θεωρώ ότι υπάρχουν αυτοματισμοί που προσπαθούν να δουλευτούν από την ομάδα και κάποιες φορές η ανάπτυξή μας είναι άριστη (όχι όμως και η τελική προσπάθεια). Από τα παιχνίδια που έχω δει στην Τούμπα μου άρεσε πολύ η ομάδα στο ματς με τον ηρακλή όπου πραγματικά τις λυπήθηκα τις γριές, στο ματς με την ξάνθη όπου μετά το πρώτο καλό ημίχρονο έπρεπε στο τέλος να ρισκάρουμε και τελικά πήραμε τη νίκη (επίσης με παθιασμένο παιχνίδι), ακόμη και στο ματς με τον ολυμπιακό όπου χάσαμε στις καθυστερήσεις, είχαμε όμως μια ιδανική αρχή, χωρίς δυστυχώς την ανάλογη συνέχεια. Δεν μπορεί να είμαστε τρίτοι παίζοντας τόσο χάλια. Μπορούμε και καλύτερα, θέλουμε όλοι μας να βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά όχι και να μηδενίζουμε τα πάντα.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4763 on: November 08, 2009, 15:08:55 »
Dave χωρίς παρεξήγηση αλλά ακόμα θυμάμαι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τρελαίνομαι... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ . Δν ήταν κάτι προσωπικό..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4764 on: November 08, 2009, 15:12:58 »
κ γω ακομα θυμαμαι το χθεσινο και τρελαινομαι...δεν ειπα λοιπον οτι πεταω τη σκουφια μου, το αντιθετο, αλλα μη ξεχναμε κ την αλλη οψη των πραγματων, αυτη των αριθμων

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #4765 on: November 08, 2009, 16:59:59 »
και οι ίδιοι αριθμοί θα επιβεβαιώσουν την αποτυχία του Σάντος στον ΠΑΟΚ όταν φτάσουμε στο τέλος της σαιζόν (εάν υποθέσουμε ότι δε θα φύγει μέχρι τότε)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4766 on: November 08, 2009, 18:08:36 »
Άλλο να λέει κάποιος ότι δεν του αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και άλλο να το παίζει Κασσάνδρα, περιμένοντας για ήττες στη γωνία. Αυτό που γράφηκε παραπάνω για ήττα από το ερπετό, δεν είναι κουβέντα για να την πει ΠΑΟΚτσής. Πρέπει πριν πατήσουμε το κουμπάκι κάτω που γράφει "Αποστολή", να σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο αν αυτά που λέμε θα βοηθήσουν την ομάδα. Άλλο να λες θέλω κάτι καλύτερο από την ομάδα κι άλλο να προβλέπεις καταστροφές. Το σκουλήκι δεν είναι ούτε κατά διάνοια μεγάλη ομάδα, για να την φοβηθεί ο μηχανικός. Μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει καιρός για να σώσουμε ό,τι μπορούμε. Σε αυτά τα πλαίσια χωράει και μία μικρής έντασης κριτική στον Σάντο. Ελπίζω τότε να αλλάξουμε σελίδα, γιατί δεν αρμόζει αυτή η εικόνα στην ΠΑΟΚάρα μας.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4767 on: November 08, 2009, 18:20:29 »
θα συμφωνησω με egoist.
ΚΑι να προσθεσω οτι ισως χρειαζεται και μια παρεμβαση της διοικησης ΚΑΙ προς τους ποδοσφαιριστες (γιατι ηταν απαραδεκτοι χθες) ΤΩΡΑ, ως ξυπνητηρι, ως ταρακουνημα, πριν γινει καμμια αλλη ζημια. Γιατι χθες ξυστα μας πηρε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #4768 on: November 08, 2009, 19:21:49 »
Φτανουμε στο αλλο ακρο μερικες φορες ειναι αδιανοητο και δεν θελω να πιστεψω οτι καποιος μπορει να ευχεται ή ελπιζει να χασει ο ΠΑΟΚ για να φυγει ο σαντος.
 Στα παπαρια μας ο Σαντος στην τελικη ας ερχονται τα τριποντα και η διοικηση οταν ειναι ωρα θα δει και το θεμα προπονητη.Δεν θελω ουτε μια απωλεια βαθμολογικη,δεν μπορω να θελω το ιδιο ελπιζω να νιωθουμε ολοι.Ολα στην ωρα τους.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4769 on: November 08, 2009, 19:28:00 »
Σε τρεις σειρες τα ειπες ολα .......................
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

apostolos

• Guest
« Reply #4770 on: November 08, 2009, 21:18:28 »
Δεν απαντώ σε κάποια από τα ποστ γιατί θα γίνουμε κώλος και δεν αξίζει. Όπως είπε κι ο egoist μερικοί από σας πριν κάνετε αποστολή ξαναδιαβάστε μια φορά αυτά που γράφετε γιατί δε τα διαβάζετε μόνοι σας μπαίνουν κι άλλοι και τα βλέπουν... Μην μας γυρνάτε τα μυαλά αμαρτία είναι. Μην αρχίσει από όλους αυτή η τακτική γιατί ένα τόσο θέλει, μια τρίχα μακριά είμαστε να το ξέρετε. Προσπερνάω λοιπόν γιατί έχουμε δυο βδομάδες κενό και είναι μια ευκαιρία να ηρεμήσει η ομάδα, να συνέλθει και να κάνει το καθήκον της στο ματς με την παε κλάμα.... Εσείς κάντε τα βουντού σας, συνεχίστε στο ίδιο μοτίβο, να ικανοποιηθούν τα θέλω σας πάνω από όλα....

ive4

• Guest
« Reply #4771 on: November 08, 2009, 21:58:07 »
Να προσθέσω κι εγώ την αγανάκτησή μου για τις δηλώσεις του Δον Κι-κότη.
Αλλά μου προκαλούν πάνω από όλα έκπληξη.
Ελπίζω να καταλάβει και όσο κοουτσάρει την ομάδα και όταν κάνει δηλώσεις, ότι δεν είναι δημοσιογράφος που θα μας πει την αντικειμενική γνώμη του για την εικόνα της ομάδας. Είναι προπονητής.

Ο σοβαρός προπονητής με @@ και εμπιστοσύνη στον εαυτό του θα πιανόταν από 1-2 θετικά αποτελέσματα για να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας και να την στηρίξει.
Εδώ μιλάμε για την απόλυτη μεμψιμοιρία. Η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή είναι γι αυτόν άγνωστη λέξη.
Μου φαίνεται ότι για έναν άγνωστο λόγο, διολισθαίνει βδομάδα με την βδομάδα στην λογική της σαρδέλας.

Για μένα μετράνε οι 3 βαθμοί. Πραγματικά όταν κερδίζουμε μου είναι αδιάφορη η εικόνα της ομάδας.
Και έρχεται ο ίδιος ο Σάντος και μας την θυμίζει ;

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4772 on: November 08, 2009, 22:44:42 »
μαγκες ολοι δικιο εχετε και την αποψη μου την ξερετε...

το μονο ομως που θα πω ειναι οτι χθες γινοταν σε ολο τον αγωνα παιδιαρωδη λαθη απο ολους τους παικτες(ευτυχως ο βιερινια δεν εμεινε εξω...)

αγωνα πολυ δεν ειδα αλλα δεν χρειαζεται να εχεις προπονητη για να σου πει οτι οταν εισαι στο 88 και εχεις την μπαλα στα ποδια δεν κανεις οτι ειναι δυνατον για να την πουλησεις και να δωσεις κι αλλη ευκαιρια στον αντιπαλο...τωρα αν φταινε οι παικτες η ο σαντος για μενα πλεον δεν εχει τοση σημασια...ολοι χανουν και ολοι κερδιζουν ολοι παιζουν καλα και ολοι οχι...εκει κανει φαουλ ο πορτογαλος να λεει οτι φταινε μονο οι παικτες...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #4773 on: November 08, 2009, 23:48:05 »
για μενα δεν μετρανε οι 3 βαθμοι.βασικα ειναι το τελευταιο που μετραει.γιατι ουτε και φετος δεν θα κανουμε τιποτα αν συνεχισουμε ετσι.το πολυ πολυ να βγουμε 3οι στο πρωταθλημα γιατι πραγματικα δεν υπαρχει κι αλλος μεχρι στιγμης.και δεν το θεωρω κατι σημαντικο αν σκεφτεις πως αποκλειστηκαμε φετος και ποια ειναι η βαθμολογια μας στην ουεφα.
πραγματικα καποια πραγματα εχουν και τα ορια τους.το να παιζεις αυτο το συστημα μεσα στον πανθρακικο με δυο αμυντικα χαφ και δυο κεντρικα χαφ ειναι απιστευτη εμπνευση και τα 9/11 να ειναι πισω απο την σεντρα.η ομαδα εχει παιξει καμια 15 επισημα ματς κι ακομα περιμενουμε μια πειστικη εμφανιση.απο ενα ημιχρονο με λεβαδειακο και βαλερεγκα.αν ηταν να δω κατι ενθαρρυντικο για το μελλον θα επρεπε να το ειχα δει

τακτικα παιζουμε σαν μικρη ομαδα και η συγκομιδη βαθμων μας ειναι μιας μεσαιας ομαδας

οι δηλωσεις του σαντος μονιμα μικραινουν την ομαδα

παλι φταινε οι παιχτες ενω απο τοτε που ηρθε τους αλλαξαμε σχεδον ολους

αντε πειτε μου να κανω υπομονη και τι να περιμενω...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4774 on: November 08, 2009, 23:54:25 »
ρε παιδια ο σαντος δεν ειπε χθες οτι δεν εχει καλους παικτες ουτε οτι ειναι αχρηστοι.ουτε τους κατηγορησε οτι δεν ειχαν καλη αποδοση πριν το δευτερο γκολ.

προφανως κ ειπε οτι μετα το δευτερο γκολ δεν επαιξαν ποδοσφαιρο ,οτι δεν ηταν συγκεντρωμενοι κ οτι δεν ηταν στο γηπεδο?ποιο ειναι το περιεργο?τι σας πειραξε στις χθεσινες δηλωσεις?εχει αδικο?εδω μεχρι κ ο γκαρσια τα ιδια πραγματα ειπε..συμφωνοντας με τον σαντος.δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας πειραζει οτι λεει κ γιατι παραφραζετε τα λογια του..
μιλαω για τις χθεσινες δηλωσεις..

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4775 on: November 09, 2009, 00:01:45 »
και γω θα θελα να παιζαμε καλυτερη μπαλα μαγκες αλλα...καλυτερο ποδοσφαιρο δεν σημαινει και καλυτερα αποτελεσματα....

εγω τον σαντος τον εχω κραξει απο δω μεσα αλλα αυτη τη στιγμη εχει την ομαδα τριτη και αυτο του αναγνωριζω....και μεσα στο κυπελλο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4776 on: November 09, 2009, 00:02:33 »
γιατι ρε γκαγκα σε αυτο το κομματι καποια ευθυνη μικρη μεγαλη την εχει και ο ιδιος...δεν τους κανω εγω προπονηση ουτε τους μιλαω πριν απο καθε αγωνα...αυτος το κανει...αν δεν του αρεσε η εικονα(δικαιολογημενα) το ρημα φταιω σε μια ΟΜΑΔΑ ειναι παντα σε πρωτο πληθυντικο και οχι σε τριτο...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4777 on: November 09, 2009, 00:04:00 »
Sabbath και εκτος ευρωπης
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4778 on: November 09, 2009, 00:13:16 »
gianniwti δεν με επιασες..

δηλωσεις γκαρσια:
 "Κυρίως να βελτιωθούμε σε θέματα αγωνιστικής τακτικής και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι. "

"Πρέπει όμως να βελτιώσουμε την κυκλοφορία της μπάλας, να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να μην κάνουμε τόσο εύκολα το λάθος. Δεν υπήρχε έλλειψη διάθεσης από τους παίκτες, απλώς σε κάποιες περιπτώσεις συμβαίνει να υπάρχει έλλειψη συγκέντρωσης".

οταν ο παικτης δεν ειναι συγκεντρωμενος ξαφνικα μετα το 60 δεν φταιει ο προπονητης.
κ κατα τη γνωμη μου ευθυνη εχουν κ οσοι φωναξαν συνθημα κατα των αριανων μολις μπηκε το δευτερο γκολ λες κ κοντραριζομαστε με τον αρη να παρουμε το πρωταθλημα.(πρεπει καποτε να καταλαβουμε οτι με τον αρη πρεπει να ασχολουμαστε μονο στο μεταξυ μας παιχνιδι αλλιως θα γινουμε σαν αυτους που κοροιδευουμε)
ο σαντος μπορει να εφταιγε για οτιδηποτε αλλο αλλα οχι για οτι εκανε η ομαδα τα τελευταια 30 λεπτα.
γι αυτο λεω οτι ο σαντος εχει δικαιο στις χθεσινες του δηλωσεις. τα ιδια λεει κ ενας ποδοσφαιριστης της ομαδας που εχει κακαλα κ ξερει να αναλαμβανει ευθυνες ..

mpougatsas

• Guest
« Reply #4779 on: November 09, 2009, 00:27:40 »

αντε πειτε μου να κανω υπομονη και τι να περιμενω...
όσο κερδίζει η ομάδα κάνουμε και υπομονή και στηρίζουμε κι αυτά που μας χαλάνε δεν τα λέμε και τα κρατάμε για πάρτυ μας
όσο χάνει ματς ή πόσο μάλλον στόχους, λογικό είναι να έρχεται και η γκρίνια.. ΠΑΟΚ είναι αυτός

προσωπικά θα θελα 2 νίκες (ή έστω 4 βαθμούς) στα επόμενα παιχνίδια μετά την διακοπή, κι αυτό περιμένω να γίνει
ας παίξουμε και χειρότερα απο χθες (αν και τόσο χάλια εμφάνιση δε νομίζω οτι μπορεί να επαναληφθει..) αρκεί να κερδίσουμε να σταθεροποιηθούμε τρίτοι και να χουμε την άνεση ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑ, να βλέπουμε και την ομάδα να παίζει μπάλα.

εdit:με λίγα λόγια ο santos κρίνεται για μένα στο κομάτι της νοοτροπίας-ψυχολογίας-τσαμπουκά (όπως θέλετε πείτε το) που πρέπει να έχει η ομάδα σε τέτοιου είδους παιχνίδια σαν αυτά που ακολουθούν και για το αν μπορεί να τα φέρει βόλτα.. μέχρι τώρα στα δύσκολα παιχνίδια δεν τα πάει καλά (μόνο το ματς στο χαριλάου μπορώ να σκεφτώ σαν εξαίρεση αλλά απότι θυμάμαι ο santos δεν ήταν σ'αυτούς που βάλανε τα πέναλντι :P) για να δουμε...
« Last Edit: November 09, 2009, 00:45:06 by mpougatsas »