Author Topic: Fernando Santos  (Read 194578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #5980 on: May 18, 2010, 00:38:59 »
Δεν λέω καλός ήσουν αλλά λίγο φλώρος...με το που είδες τα πραγματικά ζόρια την έκανες λούης...

Οταν ανελαβε την ομαδα ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.Αν ηταν φλωρος δεν θα αναλαμβανε.

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #5981 on: May 18, 2010, 00:46:23 »
Δεν λέω καλός ήσουν αλλά λίγο φλώρος...με το που είδες τα πραγματικά ζόρια την έκανες λούης...

Οταν ανελαβε την ομαδα ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.Αν ηταν φλωρος δεν θα αναλαμβανε.
με την μονη διαφορα πως  τότε δεν υπήρχε περίπτωση να ρίξει κανένας το φταίξιμο σε αυτόν με τις σαρδέλες που είχε!
ενώ τώρα θα ήταν 100% υπεύθυνος αυτός σε πιθανή αποτυχία
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #5982 on: May 18, 2010, 00:48:47 »
μια χαρά του έριξε ο κόσμος στην αρχή τις ευθύνες
PAOK-Hersonissos (Kriti)

bagos1

• Guest
« Reply #5983 on: May 18, 2010, 00:50:19 »
ενα καλο το διαβασα πριν λιγο στο paokmania οτι ο ζαγορ στηριξε τον σαντος στα δυσκολα λεγοντας του αμα φυγεις εσυ θα φυγω και εγω και τωρα ο σαντος τον αδειασε στα εύκολα.......

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #5984 on: May 18, 2010, 00:50:31 »
δε μπορω να καταλαβω τι εννοειτε κωλοτουμπα....πραγματικα....εξεφρασα αυτην την αποψη για τον Σαντος αφου ανακοινωσε οτι αποχωρει τωρα....σε ενα σημειο που θα ητανε καλο να συνεχισει....

ΔΗΛΑΔΗ γιατι πραγματικα μου γυρνατε τα μυαλα.....ΕΑΝ εχεις εναν φιλο (λεω μια ακραια κατασταση για να καταλαβετε λιγο την εννοια ενος γεγονοτος στην μετεποιτα αποψη) και λεω παλι, εχεις εναν φιλο που τον αγαπας και τον θαυμαζεις ΕΑΝ αυτος ερθει και σου ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (δεν κανω παρομοιωση απλο παραδειγμα) θα συνεχισεις να τον θαυμαζεις και αν οχι θα εισαι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ??????

Αφου ρε μαγκες εμενα με χαλασε ρε αυτη η ενεργεια να φυγει ενω ειχε συμφωνησει προφορικα πριν κατι μηνες, και στο γηπεδο δεν τον εκραξα ποτε σε σχεση με κατι αλλους εδω μεσα που του λενε ευχαριστω....

Φευγει την μονη στιγμη που πετυχε ενω το εργο τωρα αρχιζε....

Τεσπα εχω αλλη αποψη για τον Σαντος.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5985 on: May 18, 2010, 00:54:04 »
Σημερα Φερναντο Σαντος μας κέρασες πολυ πικρο ποτήρι.Πήρες το αιμα σου πισω με τον καλύτερο τρόπο από αυτούς με τα go village,ηττοπαθη,looser,αμπαλε,...

Εγω δεν άκουσα ποτέ τον Σερ,το Βενγκερ,το Γκιρού,το Μπενιτεθ,το συγχωρεμενο Λεμπανοφσκι,τον Ιρουρετα να λένε κουράστηκα,φεύγω.Τι θα πει φεύγω?Στην ελλαδα δουλευες στην ελλαδα γύρισες.Ενταξει ειμαστε ελλαδισταν και οι οπαδοί δεν είναι πελατες όπως εξω αλλα ήξερες που ήρθες.
Κάποτε είπες ότι ενα από τα λάθη σου ήταν που επηρεάστηκες από την περιρέουσα ατμόσφαιρα και παραιτήθηκες νωρίς από το βάζελο.Από αυτό καταλαβαίνω ότι έχεις γερό στομάχι και δε φοβάσαι τη μουρμούρα.Σε μας λοιπόν νίκησες τη μουρμούρα.Ειναι αδιανόητο για μια ομάδα να λέει ο προπονητής της κουραστηκα.Οταν μάλιστα ξεπέρασε ήδη συμπληγάδες, φουρτούνες και εβαλε το καράβι σε σωστη πορεία,να σου λέει κουράστηκα,φεύγω.Πέρασες λοιπόν τα δύσκολα,έφτιαξες μια ομάδα στα μέτρα τα δικά σου και στο φινάλε απαρνείσαι τον ίδιο σου τον εαυτό.Εγω δε μπορώ να κατηγορήσω τον κόσμο με στυλ" εμεις φταίμε....,γκρινια,μουρμουρα....."
Λένε ότι πιάσαμε ταβάνι και ξερει οτι δε μπορούμε παραπάνω.Δεν ξεχνάμε όμως τη συμφωνία σου με ζαγορ για διετή ανανέωση το φθινόπωρο.Ήταν τότε αν ξεχνάς σε μια προσπάθεια να διορθώσει τα αποδυτήρια και να επαναφέρει την ηρεμία.Τότε δηλαδή έβλεπες προοπτική και τώρα που βγηκαμε τσου λου ,λες κουράστηκα.
Δε μπορώ να ηρεμήσω από το απόγευμα.Κάποια στιγμή στο ράδιο πριν κάποιος εδωσε συγχαρητηρια για τη χτεσινή εμφάνιση και θυμήθηκα ότι νικήσαμε.Αλλα εχω την εντύπωση οτι εχει περασει πολύς καιρός

Η υπόθεση εχει πολύ παρασκήνιο και πρέπει καποια στιγμη να αποκαλυφθούν πράγματα και καταστάσεις.Η απαισιοδοξία μου αδέρφια έχει σκεπάσει τα πάντα.Και ο Κόστα μου θυμίζει το ραβούση που αντικατεστησε το μπαγεβιτς οταν πρωτοφυγε απο αεκ.

Εννοείται όμως οτι η στήριξη στην ομαδα πάνω από όλα

Μακαρι να ξαναρθει προπονητης με 300 σελιδες τοπικ
« Last Edit: May 18, 2010, 01:00:48 by XIOS 4 »
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5986 on: May 18, 2010, 00:54:48 »
Το πισωγύρισμα θα έρθει αν δείξούμε ότι τελικά δεν θα έχουμε διδαχθεί τίποτα από την τελευταία τριετία. Εμπιστοσύνη σε αυτούς που μας οδήγησαν ως εδώ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #5987 on: May 18, 2010, 00:58:50 »
ενα καλο το διαβασα πριν λιγο στο paokmania οτι ο ζαγορ στηριξε τον σαντος στα δυσκολα λεγοντας του αμα φυγεις εσυ θα φυγω και εγω και τωρα ο σαντος τον αδειασε στα εύκολα.......

Να σου θυμησω και το αδειασμα ζαγορακη στον Σαντος οταν την εκανε με ελαφρα?Να τα λεμε ολα.

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #5988 on: May 18, 2010, 01:01:47 »
XXXXX

από το στόμα μου το πείρες αδερφέ !!1
« Last Edit: May 18, 2010, 01:04:33 by Capricorn »

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #5989 on: May 18, 2010, 01:03:08 »
μια ερώτηση ρε γκαρντάσια μου μόνο και τέλος..

το γνωστό (πλην εμετικό) σλόγκαν..." Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΡΕΙ..ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΥΦΛΑ,ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ,ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.."

γιατί ΙΣΧΥΟΥΝ στο θέμα του κοντού κατηγορηματικά και OXI στο θέμα του υποψήφιου προπονητή στην συγκεκριμένη περίπτωση;;

bagos1

• Guest
« Reply #5990 on: May 18, 2010, 01:03:39 »
μην ξεχνατε οτι και ο σαντος εθεσε παραιτηση στον βρυζα τοτε που εγινε αυτο

και οσον αφορα τον κοντο που ρωτας και τι δεν θα εδινα να μαθω με ποιανου την εισηγηση ερχεται στον ΠΑΟΚ γιατι δεν νομιζω οτι και ο ζαγορ και ο ζησης συμφωνησαν απο κοινου

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #5991 on: May 18, 2010, 01:03:47 »
ΠΑΝΤΩΣ οτι και να πουμε, οπως και να το αναλυσουμε....οτι μαλακια και να πουμε και οτι σωστο....

Ενα ειναι το θεμα.... Οτι σημερα χαλαστηκαμε ολοι....

Τεσπα...Στην ψυχρα μας αφησε...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #5992 on: May 18, 2010, 01:07:34 »
μια ερώτηση ρε γκαρντάσια μου μόνο και τέλος..

το γνωστό (πλην εμετικό) σλόγκαν..." Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΡΕΙ..ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΥΦΛΑ,ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ,ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.."

γιατί ΙΣΧΥΟΥΝ στο θέμα του κοντού κατηγορηματικά και OXI στο θέμα του υποψήφιου προπονητή στην συγκεκριμένη περίπτωση;;

γιατί η διοίκηση αδερφέ δεν έδιωξε τον Santos για να φέρει το καινούργιο προπονητή!!αυτός δεν θέλησε να ανανέωση με τον ΠΑΟΚ !!και λογικά η επιλογές για τον καινούργιο προπονητή είναι επιλογές ανάγκης ,αφού στόχος τις διοίκησις ήτανε να παραμείνει ο santos

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5993 on: May 18, 2010, 01:11:54 »
ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα(όποια και αν ήταν αυτή) καλή συνέχεια και τα λέμε σε μία άλλη ζωή.
όταν λέω άλλη ζωή το εννοώ δεν μπορώ σε 2-3 χρόνια να συζητάμε και για την πάρτη σου να ξαναγυρίσεις.....γιατί το έχουμε αυτό το κακό, τριγυρνάμε γύρω από τα ίδια ονόματα συνεχώς.

υγ φίλε GiorgosGp4 για τον υποψήφιο προπονητή και ποιος είναι μιλάει και όχι για τον Σάντος.

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #5994 on: May 18, 2010, 01:18:53 »
ξέρω φιλε αυτό εννοώ και εγώ!!ο κόσμος έχει τις αμφιβολίες του για τον καινούργιο προπονητή (οποιος και να είναι ) γιατί πολλή απλά είναι η δεύτερη επιλογή τις διοίκησις !!
πρώτη ήταν λογικά η παραμονή του santos

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5995 on: May 18, 2010, 01:19:34 »
Δηλαδη η διοικηση χθες το εμαθε οτι ο Σαντος την πουλευει? Και αν δεν το εμαθε χθες (που ειναι και το πολυ λογικο) τι εκανε τοσο καιρο που γνωριζε οτι τελος Μαιου θα θελει προπονητη? Και αν φροντιζε τοσο καιρο να βρει αντικαταστατη, ο καταλληλοτερος που βρηκε ηταν ο γιωργος κωστας? Δηλαδη φαγανε με το κουταλι ολη την ευρωπη να βρουν προπονητη (οπως ειναι το καθηκον τους) και ο καλυτερος που βρεθηκε ηταν το φιλαρακι του Σερτζιο?

Στο θεμα με το Σαντος παλι. Η προφορικη συμφωνια ανανεωσης τον Σεπτεμβρη, πως εγινε παραμονη με προυποθεσεις τα χριστουγεννα, και μετα παραιτηση τον Μαιο? Θα βγει κανενας εκπροσωπος του ρεβολουσιον με τον ζορρο και τον αυτια παραμασχαλα να μας δωσει μια απαντηση σ'αυτα τα ευλογα και πολυ απλα ερωτηματα? Ή θα παρουμε την απαντηση αναδρομικα μαζι με την αλλη που μας χρωστανε? οεο?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #5996 on: May 18, 2010, 01:24:58 »

Αδερφέ,αν ένα σπίτι ετοιμόρροπο που μόλις ανέλαβες σου πέσει στο κεφάλι δεν θα σου πει κανένας τίποτα, αν όμως το φτιάξεις πρώτα και μετά πέσει την έκατσες...
Γνώμη μου είναι ότι ο Πορτογάλος έβαλε κάτω μπάτζετ για προκριματικά και Πρωτάθλημα,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (προστασία και παρασκήνιο δηλαδή...γιατί τα πήρε έτσι εχθές πρώτη φορά με διαιτητη?) και πιθανότητες και είδε ότι το ρίσκο για την υστεροφημία του ήταν μεγάλο (σε αντίθεση με το ρίσκο όταν πρωτοανέλαβε) και την κάνει με ελαφρά.
Αυτό είναι που έλεγε ''Θα είναι η καλύτερη απόφαση για εμένα και την Ομάδα''...δηλαδή εδώ που φτάσαμε αν εσείς δεν πρέπει να ξοδέψετε λεφτά για το καλό της Ομάδας εγώ δεν θα μείνω για το καλό το δικό μου.
Δυστυχώς νομίζω ότι μεγάλο ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η αντιμετώπιση της Ομάδας από τους διαιτητές...
« Last Edit: May 18, 2010, 01:33:38 by Nikos1967 »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5997 on: May 18, 2010, 01:30:14 »
πάμε μαζί να πεις κι εσύ τις προτάσεις σου για τον Σαλπιγγίδη  ;)

τις ειπα αλλα εγω δεν εισακουστηκα εσυ ομως εισαι αλλη περιπτωση οποτε πηγαινε σου λεω..

Lipton4

• Guest
« Reply #5998 on: May 18, 2010, 01:31:20 »
Ήμουν ένας από τους επικριτές του Σάντος, για τις απαξιωτικές δηλώσεις που έκανε την πρώτη χρονιά για το δυναμικό της ομάδας, που μπορεί να ανταποκρίνονταν εν μέρει στην πραγματικότητα, αλλά ένας προπονητής οφείλει να παράγει έργο και με τα χειρότερα διαθέσιμα όπλα.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε την δυνατότητα να αγοράσει παίκτες υψηλής αξίας και χαμηλού ρίσκου δεν χρειαζόταν να είχαμε προπονητή τον κάθε Σάντος αλλά θα αρκούσε κι ένας φέρελπης πρώην ποδοσφαιριστής (π.χ. Γκουαρντιόλα).

Λόγω της οικονομικής δυσπραγίας ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ακαδημίες της ομάδας για την σταδιακή προώθηση και ανάδειξη νεαρών από τα σπλάχνα της.

Αναγνωρίζω βεβαίως ότι στην κατάσταση που ήταν η ομάδα δεν υπήρχε η άνεση χρόνου για να ακολουθηθεί αυτή η τακτική. Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν άμεσα αποτελέσματα ώστε να αυξηθεί ο ενθουσιασμός του κόσμου και να σταθεί ενεργά δίπλα στην ομάδα.

Με το τέλος του τριετούς πλάνου οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο Σάντος βοήθησε την ομάδα, της έδωσε μία αγωνιστική ταυτότητα και αποκατέστησε τη χαμένη της αίγλη. Τον ευχαριστούμε για ότι προσέφερε. Για όλα όμως υπάρχει ένα τέλος. Ο Σάντος έχει μία προσωπικότητα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όσον αφορά το πρίσμα με το οποίο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο. Αυτήν τη θεώρηση πραγμάτων είναι αδύνατον να την αλλάξει σ΄αυτήν την ηλικία όπως και ο ίδιος έχει τονίσει. Με τον Σάντος ο σημερινός ΠΑΟΚ έχει πιάσει ταβάνι.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν προπονητή που κάποιες φορές δεν θα διστάζει να ρισκάρει. Έναν προπονητή που κοντά στους έμπειρους παίκτες θα αξιοποιεί και νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες δημιουργώντας υπεραξία προς όφελος της ομάδας. Δεν γνωρίζω αν αυτόν τον στόχο μπορεί να τον υπηρετήσει ο φερόμενος ως νέος προπονητής της ομάδας. Εμπιστεύομαι την διοίκηση που είναι γνώστες του ποδοσφαίρου και των αναγκών της ομάδας.

http://lipton4.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #5999 on: May 18, 2010, 01:36:51 »
Δηλαδη φαγανε με το κουταλι ολη την ευρωπη να βρουν προπονητη (οπως ειναι το καθηκον τους) και ο καλυτερος που βρεθηκε ηταν το φιλαρακι του Σερτζιο?
ίσος με τα λεφτά που έχει στην διάθεση τις η διοίκηση να είναι ο καλύτερος !!
δεν τον ξέρουμε κιόλας τον άνθρωπο, εγώ τουλάχιστον !
αν εχθές με έλεγες αυτό το ονομa που ακόμα δεν το έμαθα κώστα mosta κάπως έτσι εγώ θα σου έλεγα ότι είναι τραγουδιστής !!
αλλα μπορεί να σου βγει και προπονηταράς!