Σημερα Φερναντο Σαντος μας κέρασες πολυ πικρο ποτήρι.Πήρες το αιμα σου πισω με τον καλύτερο τρόπο από αυτούς με τα go village,ηττοπαθη,looser,αμπαλε,...
Εγω δεν άκουσα ποτέ τον Σερ,το Βενγκερ,το Γκιρού,το Μπενιτεθ,το συγχωρεμενο Λεμπανοφσκι,τον Ιρουρετα να λένε κουράστηκα,φεύγω.Τι θα πει φεύγω?Στην ελλαδα δουλευες στην ελλαδα γύρισες.Ενταξει ειμαστε ελλαδισταν και οι οπαδοί δεν είναι πελατες όπως εξω αλλα ήξερες που ήρθες.
Κάποτε είπες ότι ενα από τα λάθη σου ήταν που επηρεάστηκες από την περιρέουσα ατμόσφαιρα και παραιτήθηκες νωρίς από το βάζελο.Από αυτό καταλαβαίνω ότι έχεις γερό στομάχι και δε φοβάσαι τη μουρμούρα.Σε μας λοιπόν νίκησες τη μουρμούρα.Ειναι αδιανόητο για μια ομάδα να λέει ο προπονητής της κουραστηκα.Οταν μάλιστα ξεπέρασε ήδη συμπληγάδες, φουρτούνες και εβαλε το καράβι σε σωστη πορεία,να σου λέει κουράστηκα,φεύγω.Πέρασες λοιπόν τα δύσκολα,έφτιαξες μια ομάδα στα μέτρα τα δικά σου και στο φινάλε απαρνείσαι τον ίδιο σου τον εαυτό.Εγω δε μπορώ να κατηγορήσω τον κόσμο με στυλ" εμεις φταίμε....,γκρινια,μουρμουρα....."
Λένε ότι πιάσαμε ταβάνι και ξερει οτι δε μπορούμε παραπάνω.Δεν ξεχνάμε όμως τη συμφωνία σου με ζαγορ για διετή ανανέωση το φθινόπωρο.Ήταν τότε αν ξεχνάς σε μια προσπάθεια να διορθώσει τα αποδυτήρια και να επαναφέρει την ηρεμία.Τότε δηλαδή έβλεπες προοπτική και τώρα που βγηκαμε τσου λου ,λες κουράστηκα.
Δε μπορώ να ηρεμήσω από το απόγευμα.Κάποια στιγμή στο ράδιο πριν κάποιος εδωσε συγχαρητηρια για τη χτεσινή εμφάνιση και θυμήθηκα ότι νικήσαμε.Αλλα εχω την εντύπωση οτι εχει περασει πολύς καιρός
Η υπόθεση εχει πολύ παρασκήνιο και πρέπει καποια στιγμη να αποκαλυφθούν πράγματα και καταστάσεις.Η απαισιοδοξία μου αδέρφια έχει σκεπάσει τα πάντα.Και ο Κόστα μου θυμίζει το ραβούση που αντικατεστησε το μπαγεβιτς οταν πρωτοφυγε απο αεκ.
Εννοείται όμως οτι η στήριξη στην ομαδα πάνω από όλα
Μακαρι να ξαναρθει προπονητης με 300 σελιδες τοπικ