Bane...εγω περσυ τελευταια αγωνιστικη θυμαμαι μερικες χιλλιαδες κοσμου να τον βριζουν χυδαια, μαζι κ τη Μανα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..οχι κ ελαχιστοι λοιπον...
Και με βαση αυτη την εικονα ειναι η αληθεια οτι προσωπικα, ΝΑΙ, κραταω καποια επιφυλαξη για οσους ηταν κατα του Σαντος!
Την παραδεχομαι την αμαρτια μου...
Το κανω ομως ΜΟΝΟ Επειδη ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλοι που περιμενουν και ελπιζουν να κανει γκελα ο ΠΑΟΚ για να επιβεβαιωθουν οι ιδιοι!
ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ?.........................
......................(Προηγουμενη αγωνιστικη με ΑΕΚ...μαλλωνουν 2 κ ερχονται στα χερια επειδη ο ενας εβρισε το Μπαλαφα! με το που ηρεμουν τα πνευματα, πιανει αυτον που εβρισε ενας φιλος του - μιλαω για ανθρωπους κοντα στα 40ντα κ οχι για παιδακια - και του λεει..
-"Ρε συ , ηρεμησε κι εσυ λιγο με το Μπαλαφα..το παρακανες!"
-"Μα δεν τον παω..να πα να γαμ...μπλα μπλα.."
-"Αφου ρε αμα τωρα βαλει γκολ στην επομενη φαση, θα το πανηγυρισεις κ θα τα εχεις ξεχασει ολα..αστα αυτα"
-"Οχι ρε..κ Γκολ να βαλει ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ..ΤΕΛΟΣ..ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜ..ΕΙ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙ!!!")
Σου φερνω ενα παραδειγμα με το Μπαλαφα επειδη ετυχε σ' αυτο να ειμαι ακριβως διπλα!
Αντιστοιχοι τετοιοι υπαρχουν κ για Σαντος!
Ατομα που πανω απο το καλο του ΠΑΟΚ βαζουν την προσωπικη επιβεβαιωση..ατομα που οτι κ αν γινει ΔΕΝ θα παραδεχτουν οτι καναν Λαθος περσυ!
Φυσικα δεν βαζω ουτε εσενα ουτε τους περισσοτερους εδω μεσα σ'αυτη την κατηγορια.
Το να ειχες τις ενστασεις σου περσυ ως ενα βαθμο (με αυτα που ειχες δει) το δικαιολογω. Για ολους...και πολλοι εχουν κανει κ την αυτοκριτικη τους..μεχρι κ συγνωμη εχουν ζητησει!
Το να συνεχισει να γινεται καλοπροαιρετη κριτικη επισης δεν ειναι κακο...
Αλλα επετρεψε με να εχω τη βεβαιοτητα οτι υπαρχουν ατομα αντιστοιχα με το παραδειγμα που εφερα, που στην πρωτη στραβη (με οποιον τροπο κ αν γινει αυτο) θα κραξουν τον Σαντος γιατι "Η ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠ"ΟΛΑ"!