Author Topic: Fernando Santos  (Read 191993 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #2180 on: September 21, 2008, 15:07:50 »
Και για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη..Πρέπει οι παίχτες να προσαρμόζονται στο σύστημα ή το σύστημα στους παίχτες;;

Εγώ δεν ξέρω τι να απαντήσω, και οι δύο απόψεις έχουν τα συν τους και τα πλην τους.

Πάντως στον φετινό ΠΑΟΚ νομίζω οτι υπάρχει καλή σχέση συστήματος - παιχτών - πάγκου.
ΑΡχίΔια

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #2181 on: September 21, 2008, 15:27:36 »
Παιδιά, στον ΠΑΟΚ φέτος δεν υπάρχει συντηρητικό ή επιθετικό σύστημα. Το σύστημα είναι ΕΝΑ, το 4-2-3-1, αυτό δουλεύτηκε όλο το καλοκαίρι και αυτό θα παίζουμε είτε κόντρα στο γαύρο στο κοκκαλισκάκη, είτε κόντρα στο Μακεδονικό στην Τούμπα. Έτσι -πρέπει να- κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Ας προσαρμόζουν οι άλλοι το παιχνίδι τους πάνω μας. Στα φιλικά δείξαμε ότι, αν χρειαστεί, παίζουμε και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Στο πρωτάθλημα δείχνουμε ότι μπορούμε και τη σκοπιμότητα!

Γειά σου ρε "μηχανικέ" Σάντος, η βαθμοθηρική μηχανή (lean-mean point collecting machine) που έστησες ήδη δουλεύει ρολόι!
σωστο αυτο.αλλα και μενα η λογικη μου λεει οτι οταν βλεπεις εναν αντιπαλο αδυναμο μπροστα και ταυτοχρονα εσυ δεν εχεις κανει φαση(στο πρωτο ημιχρονο μονο η ευκαιρια του βιερινια
χωρις να την φτιαξει η ομαδα)

τοτε ξεκινας με 2 φορ στο δευτερο.ετσι θα εκανα εγω ο ασχετος και μπορει να εχανα και το ματς.το οτι ο σαντος δεν το εκανε απο την μια ειναι κολλημα απο την αλλη δειχνει οτι ξερει
και τι παικτες εχει.

Νομίζω ότι η απουσία ευκαιριών του α' μέρους οφείλεται στην υποτίμηση του αντιπάλου από τους παίκτες μας, που μπήκαν νωθρά, και όχι στο σύστημα. Στο β' μέρος που ζωήρεψαν κάπως, παίζοντας το ίδιο σύστημα, κάναμε ευκαιρίες και φαινόταν ότι το γκολ είναι θέμα χρόνου.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

peris_fun

• Guest
« Reply #2182 on: September 21, 2008, 15:59:07 »
Παιδιά εμένα μου αρέσει πολύ το σύστημα που παίζουμε...
Ταιριάζει πολύ στους παίκτες που έχουμε και είναι και πολύ καλά δουλεμένο...
Μεγάλη υποθεση  η ομάδα να μην επιτρέπει τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες...
Όσων αφορά την επίθεση να θυμίσω οτί  με το συγκεκριμένο σύστημα για ένα ακόμη μάτς η ομάδα είχε 4 πολύ καλές ευκαιρίες για γκόλ από τις οποίες σκόραρε μόνο την μία...
Η μία ήταν από λάθος της άμυνας του πανθρακικού με τον βιερίνια να είναι στην κατάλληλη θέση και να μην κάνει καλό τελείωμα,η δεύτερη με την σέντρα 'μισό γκόλ' του σέρτζιο και το σούτ του Ivic (το έχει το γκόλ απλά είναι ντεφορμέ) στο δοκάρι, η τρίτη που την έκανε γκόλ ο Ζλάνταν και η τέταρτη  κλασική ευκαιρία η ατομική ενέργεια του κονσείσάο και το σούτ που πέρασε μόλις άουτ...
Αν σε αυτές τις 4 κλασικές ευκαιρίες προσθέσουμε και τα δύο αξιόλογα σούτ απο μακρυά του βιερινία και του μουσλίμοβιτς έχουμε 6 καλές ευκαιρίες απέναντι σε κλειστή άμυνα...Δεν νομίζω δηλαδή οτί δεν είναι επιθετικό το σχήμα του σάντος και δεν μας νιώθει η αντίπαλη αμύνα...Αν οι τρείς αυτοί παίκτες ( ivic,κονσεισάο,βιερίνια) ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στο τελείωμα δεν θα μιλούσαμε μόνο για το γκόλ του ζλάνταν τώρα...
Με το σύστημα λοιπόν που παίζει ο σάντος αξιοποίει με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες των παικτών του...Αν είχαμε μια επιθετικάρα ακόμα ποίοτητας μουσλίμοβιτς θα  μπορούσαμε να παίζουμε σε κάποια παιχνίδια και  4-4-2.Αλλά ας μην βιαζόμαστε όλα θα γίνουν...

Diego-4

• Guest
« Reply #2183 on: September 22, 2008, 09:52:35 »
Κρατιέμαι τόσο καιρό , διαβάζω και κάνω υπομονή.Αυτό το topic έχει μαζεμένα πολλά προπονητάκια , πολλούς ξερόλες , που γράφοντας το κοντό τους και το μακρύ τους νομίζουν οτι κάτι κάνουν .Για όλους αυτούς λοιπόν που νομίζουν οτι ξέρουν απο ποδόσφαιρο και τελικά την τύφλα τους δεν ξέρουν, έχω να τους πώ κάτι, που είμαι σίγουρος οτι η εμπάθεια τους για κάποια πρόσωπα και ο εγωισμός  τους δεν τους αφήνει να το δούν.

3 αγώνες Χ 90 λεπτά = 270 λεπτά . Πείτε μου πόσες φορές πάτησε περιοχή η αντίπαλη ομάδα σε αυτά τα 270 λεπτά..Καλημέρα σας!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #2184 on: September 22, 2008, 09:59:09 »
Νομιζω οτι ο Σαντος κατεβασε πολυ σωστα την ομαδα. Δεν παρασυρθηκε απο τις 2 ηττες του πανθρακικου, και δεν κατεβασε την ομαδα γιουρια παμε να φαμε τους νεοφωτιστους. Οποιος τους δωσει χωρο θα το πληρωσει, να μου το θυμηθειτε, θα κανει κηδειες πανω ο πανθρακικος. Εχουν την νοοτροπια της β' εθνικης ακομα, τσιτα κλειστα και παμε στην κοντρα κι οτι κανουμε. Για μενα λοιπον στα συν το στησιμο του Δον.

Το Α' ημιχρονο ηταν οντως αθλιο, αλλα θεωρω οτι αυτο ειναι αποτελεσμα του νωθρου ξεκινηματος απο την πλευρα τον παικτων μας (ο Σαντος αν ειδατε ξελαρυγγιαστηκε να φωναζει για να τους ξυπνησει) και οτι ειναι ακομα πιασμενη απο την ΣΚΛΗΡΗ προετοιμασια. Οταν θα βρει ρυθμο και δεθει η ομαδα θα γινει και πιο γρηγορη η αναπτυξη της. Κριτικη στο Σαντος ναι, αλλα οχι εμπαθεια. (Οικογενειακο σχολιο:  Ακους ξαδερφε??  ;) )
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Athinaios--4

• Guest
« Reply #2185 on: September 22, 2008, 10:05:52 »
Πέρσι ήμουν στους πιο σκληρούς επικριτές του Σάντος. Ήθελα να φύγει γιατί τον θεωρούσα ανίκανο να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο .
Φέτος μου απέδειξε ότι μπορεί να χτίσει μια ομάδα . Τα περσινα βέβαια σχόλια για την ομάδα παραμένουν που είχαμε παραμένουν .

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2186 on: September 22, 2008, 11:10:45 »
prosopika den eimai oute uper oute kata tou santos
perimenw ergo
8eorw oti prepei na afinoume ena proponiti na paragei ergo gia polla xronia
einai xazw na krinoume
opoios kai na itan persi me alles sin8ikes 8a eixe perasei apo laika dikastiria kai 8a itan spiti tou
o santos epeidi tuxani tin ipostiriksei zagoraki exei kai tin diki mas
se poion allo proponiti ginane tetoies metagrafes?
kai douleuei me tetoies sun8ikes?
mia zoi ksepoulima eixame
ara i omada fetos genika paei kala se oles tis grames kai fisiko einai na pigenei kai o proponitis kala

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2187 on: September 23, 2008, 22:40:35 »
Η καλύτερη απάντηση υπέρ του σάντος είναι οι 10 βαθμοί σε 3 αγώνες, εκ των οποίων οι 2 εκτός.
θα φανεί πολύ σύντομα αν συνέβαλε κυρίως η τύχη στη συγκομιδή αυτή.
Οι εμφανίσεις με αεκ και πανθρακικό και το κακό περσινό προηγούμενο εμένα προσωπικά με κάνουν δύσπιστο.
Όσο παίρνει τους βαθμούς πάντως, εγώ θα κάνω μούγκα.

bagos1

• Guest
« Reply #2188 on: September 23, 2008, 22:49:00 »
10 bathmoi se 3 agones??? pios einai o david copperfield??

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2189 on: September 23, 2008, 22:54:50 »
7 ρε ντάξει.
Από κεκτημένη ταχύτητα πρόσθεσα και τους 3 με ερπετό...

ive4

• Guest
« Reply #2190 on: September 23, 2008, 22:59:13 »
Οσοι τον κράζαμε πέρσυ χρωστάμε ένα πρώτο συγνώμη για την περσυνή μίρλα μας εναντίον του Σάντος. Και ελπίζω να μας κάνει να υποκλιθούμε στο τέλος στις ικανότητές του. Και ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση για την εμπιστοσύνη της. 

Diego-4

• Guest
« Reply #2191 on: September 29, 2008, 09:32:21 »
Τον μπούλο ρε να πούμε , να πούμε απο τον ΠΑΟΚ..Ποιος Σάντος τώρα , αυτός δεν ξέρει , είναι λίγος..Άντε τον μπούλο ρε..Πάρτε εμένα , εγώ ξέρω πιο πολλά..

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #2192 on: September 29, 2008, 09:38:00 »
εγω τον παραδεχομαι και του δινω ενα μεγαλο μπραβο για την αμυντικη συμπεριφορα της ομαδας....πρεσινγκ αλληλοκαληψη κ.τ.λ....θα δεχτουμε ελαχιστα γκολ φετος....

μπροστα ομως περιμενω πολλα περισσοτερα πραγματα.....ισως φταει αρκετα και το οτι ο ιβιτς δεν τραβαει ιδιαιτερα....

παντως εχει δωσει το στιγμα στην ομαδα......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2193 on: September 29, 2008, 09:39:52 »
to prwto prama pou koita3a shmera to prwi , molis mpika sto forum
htan to topic ayto ! molis DEN eida mple tampelaki NEO emeina me anoixto to stoma........
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

kostas4

• Guest
« Reply #2194 on: September 29, 2008, 10:04:27 »
ενω αν γινοταν καμια στραβη θα ειχε καμια 10ρια σελιδες.τα γνωστα

στραβες στο πρωταθλημα θα γινουν,αυτο ειναι σιγουρο.επισης ομως ειναι σιγουρο οτι η ομαδα φετος παιζει συγχρονο ποδοσφαιρο.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #2195 on: September 29, 2008, 11:59:12 »
Άμυνα μπετόν - Έργο Σάντος
Επαγγελματικές νίκες ακόμα κι όταν δεν παίζουμε μπάλα - Έργο Σάντος
Βελτίωση στα στημένα - Έργο Σάντος
Αυτοματισμοί στο γήπεδο - Έργο Σάντος
Οι παίκτες πέφτουν 2 και 3 μαζί στον αντίπαλο που έχει την μπάλα - Έργο Σάντος
Οι παίκτες όταν χάνουν τη μπάλα τρέχουν σα σκύλοι να την ξανακερδίσουν - Έργο Σάντος
Όταν γίνεται κάποια μονομαχία και παίκτης του ΠΑΟΚ πέφτει κάτω, ξαναπετάγεται πάνω σαν ελατήριο (πλην Κονσεϊσάο) - Έργο Σάντος

Αυτά βλέπω εγώ μέχρι στιγμής.

Callahan

• Guest
« Reply #2196 on: September 29, 2008, 12:32:06 »
Ο Santos είναι μεγάλος προπονητής. Χαίρομαι που, έστω και αργά οι ΠΑΟΚτσήδες το παίρνουν χαμπάρι...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2197 on: September 29, 2008, 16:07:26 »
οι υπερμαχοι του σαντος απαντατε παντα με ειρωνεια. εγω αυτο που κοιταξα ειναι οτι κανεις ή τουλαχιστον ελαχιστοι ειπαν να φυγει. αυτο που ειπαμε ομως πολλοι ειναι οτι περιμενουμε καλυτερη μπαλα ,κανα σχημα με 2 επιθετικους και ειμαστε περιεργοι να δουμε πως θα αντιδρασει σε περιπτωση που μεινουμε πισω στο σκορ. γιατι ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ. τα εχουμε πει ,καποιοι το παιρνετε σαν προσωπικο το θεμα σαν να θελετε να αποδειξετε και εγω δεν ξερω τι ...προσωπικα εγω που δεν ειμαι υπερ του αλλα ουτε και κατα του σας λεω οτι πρεπει να κοιταμε το κατι παραπανω και να το ζηταμε. .εχει δωσει αρκετα πραγματα αλλα απο τους συγκεκριμενους παικτες μπορει να παρει παραπανω..... ειδωμεν και μην ριχνετε χολη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

BIANCONERO

• Guest
« Reply #2198 on: September 29, 2008, 16:34:57 »
Bane...εγω περσυ τελευταια αγωνιστικη θυμαμαι μερικες χιλλιαδες κοσμου να τον βριζουν χυδαια, μαζι κ τη Μανα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..οχι κ ελαχιστοι λοιπον...

Και με βαση αυτη την εικονα ειναι η αληθεια οτι προσωπικα, ΝΑΙ, κραταω καποια επιφυλαξη για οσους ηταν κατα του Σαντος!
Την παραδεχομαι την αμαρτια μου...
Το κανω ομως ΜΟΝΟ Επειδη ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλοι που περιμενουν και ελπιζουν να κανει γκελα ο ΠΑΟΚ για να επιβεβαιωθουν οι ιδιοι!
ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ?.........................

......................(Προηγουμενη αγωνιστικη με ΑΕΚ...μαλλωνουν 2 κ ερχονται στα χερια επειδη ο ενας εβρισε το Μπαλαφα! με το που ηρεμουν τα πνευματα, πιανει αυτον που εβρισε ενας φιλος του - μιλαω για ανθρωπους κοντα στα 40ντα κ οχι για παιδακια - και του λεει..
-"Ρε συ , ηρεμησε κι εσυ λιγο με το Μπαλαφα..το παρακανες!"
-"Μα δεν τον παω..να πα να γαμ...μπλα μπλα.."
-"Αφου ρε αμα τωρα βαλει γκολ στην επομενη φαση, θα το πανηγυρισεις κ θα τα εχεις ξεχασει ολα..αστα αυτα"
-"Οχι ρε..κ Γκολ να βαλει ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ..ΤΕΛΟΣ..ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜ..ΕΙ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙ!!!")

Σου φερνω ενα παραδειγμα με το Μπαλαφα επειδη ετυχε σ' αυτο να ειμαι ακριβως διπλα!
Αντιστοιχοι τετοιοι υπαρχουν κ για Σαντος!
Ατομα που πανω απο το καλο του ΠΑΟΚ βαζουν την  προσωπικη επιβεβαιωση..ατομα που οτι κ αν γινει ΔΕΝ θα παραδεχτουν οτι καναν Λαθος περσυ!

Φυσικα δεν βαζω ουτε εσενα ουτε τους περισσοτερους εδω μεσα σ'αυτη την κατηγορια.
Το να ειχες τις ενστασεις σου περσυ ως ενα βαθμο (με αυτα που ειχες δει) το δικαιολογω. Για ολους...και πολλοι εχουν κανει κ την αυτοκριτικη τους..μεχρι κ συγνωμη εχουν ζητησει!
Το να συνεχισει να γινεται καλοπροαιρετη κριτικη επισης δεν ειναι κακο...

Αλλα επετρεψε με να εχω τη βεβαιοτητα οτι υπαρχουν ατομα αντιστοιχα με το παραδειγμα που εφερα, που στην πρωτη στραβη (με οποιον τροπο κ αν γινει αυτο) θα κραξουν τον Σαντος γιατι "Η ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠ"ΟΛΑ"!

Diego-4

• Guest
« Reply #2199 on: September 29, 2008, 16:39:24 »
οι υπερμαχοι του σαντος απαντατε παντα με ειρωνεια. εγω αυτο που κοιταξα ειναι οτι κανεις ή τουλαχιστον ελαχιστοι ειπαν να φυγει. αυτο που ειπαμε ομως πολλοι ειναι οτι περιμενουμε καλυτερη μπαλα ,κανα σχημα με 2 επιθετικους και ειμαστε περιεργοι να δουμε πως θα αντιδρασει σε περιπτωση που μεινουμε πισω στο σκορ. γιατι ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ. τα εχουμε πει ,καποιοι το παιρνετε σαν προσωπικο το θεμα σαν να θελετε να αποδειξετε και εγω δεν ξερω τι ...προσωπικα εγω που δεν ειμαι υπερ του αλλα ουτε και κατα του σας λεω οτι πρεπει να κοιταμε το κατι παραπανω και να το ζηταμε. .εχει δωσει αρκετα πραγματα αλλα απο τους συγκεκριμενους παικτες μπορει να παρει παραπανω..... ειδωμεν και μην ριχνετε χολη

Άντε ΚΑΛΟΥΑ...