Author Topic: Fernando Santos  (Read 192227 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bayern4

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #5920 on: May 17, 2010, 21:08:24 »
skyclad4 εχω πολλες αμφιβολιες αν ηταν τοσοι πολλοι παικτες δικες του επιλογες.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5921 on: May 17, 2010, 21:09:26 »
εγω ποτε δεν τον συμπαθησα σαν ατομο ... δεν ενιωθε απο ΠΑΟΚ και δεν ταιριαζε στην ιδιοσυγκρασια της τουμπας.

ουτε αυτος μας γουσταρε ειμαι σιγουρος. φαινοταν στην φατσα του και στην μιζερια του. ουτε καν ηρθε μια φορα να χαιρετησει την κερκιδα οταν κοτζαμ μουρινιο εκανε τουμπες στους ιταλους που τους πηγε και τελικο τσου λου. ποτε δεν μας καταλαβε ουτε το παθος ουτε την τρελα μας και γιαυτο φευγει.
ισως να τον χαλουσαν κιολας ολα αυτα.

αποδειχθηκε ομως προπονηταρας με την πορεια της ομαδας.

οσα χρονια παω τουμπα πρωτη φορα ημουν ηρεμος για την ομαδα...παλια νικουσες 1-0 πηγαινες για κατουρημα και οταν γυρνουσες το εβλεπες στο 2-2.

ηρεμησαν τα νευρα μας με σαντος αυτη ειναι η αληθεια.

στο πως μιλουσαν οι αθηναιοι για σαντος και ποσο ζηλευαν που ηταν στην ομαδα μας δειχνει το μεγεθος της απωλειας.

ελπιζω ο νεος προπονητης να προσθεσει στην τακτικη το συστημα και την οργανωση,περισσοτερο παθος και επιθετικοτητα για να παμε ψηλοτερα.

το εργο του σαντος του αφηνει σημαντικη παρακαταθηκη για να δουλεψει πανω σε γερες βασεις.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #5922 on: May 17, 2010, 21:10:29 »
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ???  ???  Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ ειναι επιτηδες. Συμφωνω απολυτα με το ποστ του euris4. Ποτε θα μαθετε επιτελους να σκεφτεστε ωριμα καποια πραγματα? Για καποιους ο Σαντος ειναι "ΛΙΓΟΣ" και δεν ειναι "ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ" (οσο αυτοι οι ιδιοι υποθετω...) και πρεπει "να παει να γαμηθει". Απιστευτο, τι αλλο θα ακουσουμε! Ξερω, ειναι απο αγαπη για τον ΠΑΟΚ κλπ., αλλα καποια φορα πρεπει να σοβαρευτουμε και λιγο. Ο αλλος λεει ειναι ντροπη που "την κοπανησε" και αφησε τωρα την ομαδα. Ναι ειναι ντροπη που την αφησε στα προκριματικα του Τσου Λου εχοντας γαμησει τους περισσοτερους ανταγωνιστες της! Ειναι ντροπη που την αφηνει νικητρια. Επρεπε να την ειχε αφησει στην αρχη της χρονιας οταν δεν μπορουσε να σταυρωσει νικη η' μετα την απωλεια του πρωταθληματος ακριβως πριν τα πλει-οφ. Τοτε δεν θα τον λεγαμε "λιποτακτη". Και ξαναλεω, καλα ρε ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ???

Τα ιδια που γινονταν και με την αποχωρηση Ζαγορ γινονται και τωρα. Καρμπον. Μερικοι δεν ξερετε να εκτιματε το τι προσφερει καποιος. Λαος που δεν ξερει να αναγνωριζει και να εκτιμα το παρελθον του δεν εχει μελλον. Οπως καθε επαγγελματιας ο Σαντος εκανε μια επιλογη για χιλιους δυο λογους που δεν μπορουμε και ισως δεν χρειαζεται και να ξερουμε. Αυτο δεν αναιρει τα οσα εχει προσφερει. Μαθετε να εκτιματε επιτελους!!! Κυριος ήρθε για 3ετες πλανο και κυριος φευγει μετα απο 3 χρονια!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5923 on: May 17, 2010, 21:14:38 »
Ο σάντος ανέστησε ποδοσφαιρικά αρκετούς παίκτες. από που να αρχίσω και που να τελειώσω. ο δόν μέχρι και τον σαβίνο έκανε να φαίνεται χρήσιμος. Ζήση και σέρτζιο οι μαλακίες σας τώρα στις επιλογές παιχτών θα φαίνονται περισσότερο. εκτός και αν ο μαθητευόμενος μάγος αποδειχθεί βαϊσβάϊλερ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

jmjyiannis

• Guest
« Reply #5924 on: May 17, 2010, 21:31:09 »
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω. Εχω εμπιστοσύνη στη διοικηση αλλα τα μηνυματα ειναι τόσο αντιφατικα...

Κόστα vs Σάντος: Διαφορές και ομοιότητες
Από τη μία ένας καταξιωμένος προπονητής με θητεία στην Πόρτο (με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα), την Μπενφίκα, την Σπόρτινγκ και στις τρεις από τις τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ). Και από την άλλη ένας ταλαντούχος κόουτς με καλά δείγματα γραφής σε μια μικρομεσαία ομάδα της Πορτογαλίας (Ολιανένσε) και στόχο να προπονήσει κάποια στιγμή την αγαπημένη του Πόρτο με την οποία κατέκτησε τίτλους σε Ευρώπη και Πορτογαλία. Πιο απλά, από τη μία ο Σάντος, από την άλλη ο Ζόρζε Κόστα. Υπάρχουν κοινά στοιχεία ανάμεσα στον πρώην και τον -κατά πάσα πιθανότητα- επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ;

Διαβάστε τα όσα μας είπε ο Πέδρο Σιδ, αθλητικογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΝΤ1 της Πορτογαλίας. "Ο Κόστα θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους προπονητές στην Πορτογαλία. Πήρε την Ολιανένσε, μία μικρομεσαία ομάδα της χώρας, την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία και φέτος κατάφερε να την κρατήσει σε αυτήν, έχοντας πολύ χαμηλό μπάτζετ. Όπως και ο Σάντος έτσι και ο Κόστα, βασίζεται στο 4-3-3, με τη διαφορά ότι είναι πιο επιθετικογενής (ποτε ειχε 4-3-3 ο Σάντος σε μας???). Μία άλλη διαφορά είναι ότι στον Κόστα αρέσει να δουλεύει με νέους. Φέτος είχε την πιο νεανική ομάδα στην πρώτη κατηγορία(Pablo, δε σε βλέπω ούτε αλλαγή σε κύπελλο) " μας είπε σχετικά.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοποθέτηση του Τόμας Αντράντε, δημοσιογράφου στην εφημερίδα "O' jogo": "Ο Κόστα θεωρείται το νούμερο δύο ταλέντο στους προπονητές της χώρας μας, πίσω από τον Ντομίνγκος της Μπράγκα. Απ' ότι ξέρω ενδιαφέρον να δουλέψει μαζί του έχει εκδηλώσει η Γκιμαράες, ενώ τελευταία ακούστηκαν και φήμες για την Πόρτο, ομάδα στην οποία πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής. Είναι επιθετικογενής. Πολλά ματς η Ολιανένσε τα κέρδισε με πολλά γκολ και άλλα τα έχασε με πολλά γκολ(πάει το ρεκορ των 16 τερματων και των 900 λεπτων....αντε... σε 30 χρονια τωρα παλι)."

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/kosta_vs_santos_poies_oi_diafores_poies_oi_omoiothtes.154454.html

JamaicaN

• Guest
« Reply #5925 on: May 17, 2010, 21:34:07 »
Απο τα γραφομενα καποιου μπορεις πολυ ευκολα να προσδιορισεις την ηλικια καποιου..
Οι ποιο μικροι τα βλεπουν ολα ΑΣΠΡΑ ή ΜΑΥΡΑ..ή θεος ή μαλακας....Υπαρχει και το γκριζο....

Καλο ειναι να σεβομαστε καποια πραγματα οπως η επιθυμια καποιου, η αναγνωριση του εργου κτλ...

Για μενα το παρατσουκλι "μηχανικος" του ταιριαζει γαντι..Η ομαδα ηταν καλοκουρδισμενη μηχανη...
Απο  κει και περα, δε στεκομαστε σε προσωπα, μακαρι να μεινει αλλα και αν φυγει θα ερθει ο επομενος με το οποιο να παμε ακομη καλυτερα....Με την νοοτροπια που εχει η ομαδα και λιγο περισοτερη επιθετικογενη χαρακτηριστικα μπορει να τριβουμε τα ματια μας....Εξαλλου καθε εμποδιο για καλο λενε....

Παντως σιγουρα ωφειλουμε ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σαυτον τον ανθρωπο....Καλη συνεχεια και καλη τυχη ΔΟΝ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #5926 on: May 17, 2010, 21:38:41 »
σωστος ο απο πανω :rasta: θα περιμενω αυριο να πω παραπανω για τον σαντος

παντως απορω κατευθειαν πως το δεσατε σκοινι κορδονι οτι θα ρθει ο κοστα και οτι δεν θα ειναι καλος..οπως ειπε ο γιαννιωτης αλλα μας εμαθε ο σαντος

makptol

• Guest
« Reply #5927 on: May 17, 2010, 21:43:05 »
o santos εκπληρωσε το τριετες με μεγαλη επιτυχια και αν θελει να φυγει θα του πω ενα μεγαλο ευχαριστω αν και θα ηθελα πολυ να μεινει ....δικαιωμα του να φυγει ομως και μη μας ενοχλει αυτο....

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5928 on: May 17, 2010, 21:44:23 »
μια φορά να χαρούμε για καιρό δεν γίνεται ρε φούστη μου.πολύ ξενέρωσα που φεύγει ο σάντος.Τον ζόρζε κόστα σαν παίκτη τον ήξερα ένας από τους καλύτερους μπακ της πορτογαλίας αλλά σαν προπονητή δεν έχω γνώμη οπώς κ κανείς από σας (αν τελικά τον πάρουμε) θα πω το εξής και δεν ξαναγράφω για προπονητή ας πάρουν όποιον θέλουν.Βρύζα και κονσεισάο καλοί χρυσοί αλλά αυτά τα κολλητηλίκια δεν τα γουστάρω στον ΠΑΟΚ πως να το κάνουμε και μην μ πει κανείς ότι δεν έρχεται λόγω κονσεισάο γιατί θα τρελαθώ.Λοιπόν σ@@ μου που έφυγε ο σάντος δεν θα έρθει η καταστροφή αλλά κοιτάξτε να πάρετε ένα σοβαρό κ καλό προπονητή και όχι ένα μαθητούδι τόσοι υπάρχουν μη τα χαλάσετε τώρα όλα στο τέλος.

ΥΓ1:όπως έγραψε κ ένας αδερφός πιο πάνω ότι ένας από τους λόγους που φεύγει ο σάντος είναι κ ο κονσεισάο αρχίζω και το πιστεύω.Λοιπόν δεν ξέρω τι θα κάνεις Ζαγοράκη-Βρύζα βρείτε ένα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ πιν είναι αργά το βλέπω το κακό να έρχεται.Για να είναι πετυχημένη η φετινή χρονιά πρέπει να περάσουμε ομίλους chl ή EL αλλιώς κλάφτα.
ΥΓ2:Τελικά ρε σάντος πρωτάθλημα στο Ελλαδιστάν δεν ήταν γραφτό να πάρεις

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #5929 on: May 17, 2010, 21:46:20 »
Κατ΄ αρχάς πιστεύω ότι η απόφαση του Φερνάντο να αποχωρήσει δεν είναι χθεσινή, αλλά έχει ληφθεί εδώ και πολύν καιρό. Τους λόγους δεν τους ξέρω ούτε προτίθεμαι να τους αναζητήσω γιατί μπορεί να είναι και πολλοί και δυσάρεστοι για όλους εμάς. Νομίζω όμως ότι η διοίκηση ήταν ενήμερη για την απόφασή του αυτή και επειδή υπήρξε όχι μόνο επαγγελματική σχέση αλλά και φιλική σχέση μεταξύ Ζαγοράκη-Σάντος, ο Δον φρόντισε να βοηθήσει τη διάδοχη κατάσταση και να καθοδηγήσει τους υπεύθυνους στις σωστές, κατά την άποψή τους λύσεις καταθέτοντάς τους τις προτάσεις του.

Αν η παραπάνω θεώρηση είναι σωστή πιστεύω ότι ο Σάντος αποδεικνύει τον εαυτό του εξαιρετικά τίμιο απέναντι στα πράγματα γιατί δεν συνδύασε την αποχώρησή του με την θέση που θα καταλάμβανε στο τέλος η ομάδα.  Η πλέον απαισιόδοξη σκέψη μου είναι ο Σάντος να έφυγε γιατί πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πάρει ΠΟΤΕ πρωτάθλημα όσο καλή κι αν ήταν η ομάδα, όσο κι αν ενισχύονταν, γιατί θα υπήρχε πάντα κάποιος σωκράτης, κάποιος σπάθας, κάποιος κουκουλάκης, κάποιος πατέρας, κάποιος τέλος πάντων που θα φρόντιζε να πάρει τον τίτλο το πρασινοκόκκινο (ή κοκκινοπράσινο) κατεστημένο.

Αυτοί που σήμερα τον βρίζουν (και αυτή η συμπεριφορά ήταν και ο λόγος αποστασιοποίησής μου από το forum για καιρό), δεν είναι μόνο αγνώμονες. Είναι οι αδελφοί μας εκείνοι που δεν διδάχθηκαν τίποτε την τελευταία τριετία. Αλλά έτσι είμαστε σαν λαός, και πολύ περισσότερο σαν οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. Ο Σάντος, αμφισβητήθηκε ακόμη και την πρώτη αγωνιστική των play-off (έστω και από λιγότερες φωνές, έστω και με μικρότερη ένταση) και αποθεώθηκε την τέταρτη αγωνιστική τους. O tempora o mores.

Για τον νέο προπονητή τώρα: Η απειρία του μπορεί να κρύβει πίσω της και λίγο .... Φερνάντο (ειδικά εάν αυτός αναλάβει την Εθνική Ελλάδος) υπό τη μορφή του υποβολέα (μακάρι). Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι η ΠΑΕ δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να προσλάβει ένα όνομα με τις αντίστοιχες υψηλές οικονομικές απολαβές και αβέβαια αποτελέσματα. Μπορεί επίσης να θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο στα αποδυτήρια, δηλαδή Κονσεισάο-Κόστα, αποδυτήρια που είναι πιθανόν να δοκιμαστούν με την αποχώρηση Σάντος. Ίσως και τίποτε από τα παραπάνω.

Επειδή όμως η ενότητα θα τεθεί σε δοκιμασία άλλη μια φορά με την πιθανή έλευση του σαλπιγγίδη, και η περίπτωση της αποτυχίας εισόδου στους ομίλους είναι και πιθανή και κοντά χρονικά και με τον νέο προπονητή φρέσκο, αυτό που πρέπει να διαφυλαχθεί είναι αυτή η ενότητα και το αναγεννημένο όραμά μας.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5930 on: May 17, 2010, 21:48:22 »
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω. Εχω εμπιστοσύνη στη διοικηση αλλα τα μηνυματα ειναι τόσο αντιφατικα...

Κόστα vs Σάντος: Διαφορές και ομοιότητες
Από τη μία ένας καταξιωμένος προπονητής με θητεία στην Πόρτο (με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα), την Μπενφίκα, την Σπόρτινγκ και στις τρεις από τις τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ). Και από την άλλη ένας ταλαντούχος κόουτς με καλά δείγματα γραφής σε μια μικρομεσαία ομάδα της Πορτογαλίας (Ολιανένσε) και στόχο να προπονήσει κάποια στιγμή την αγαπημένη του Πόρτο με την οποία κατέκτησε τίτλους σε Ευρώπη και Πορτογαλία. Πιο απλά, από τη μία ο Σάντος, από την άλλη ο Ζόρζε Κόστα. Υπάρχουν κοινά στοιχεία ανάμεσα στον πρώην και τον -κατά πάσα πιθανότητα- επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ;

Διαβάστε τα όσα μας είπε ο Πέδρο Σιδ, αθλητικογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΝΤ1 της Πορτογαλίας. "Ο Κόστα θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους προπονητές στην Πορτογαλία. Πήρε την Ολιανένσε, μία μικρομεσαία ομάδα της χώρας, την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία και φέτος κατάφερε να την κρατήσει σε αυτήν, έχοντας πολύ χαμηλό μπάτζετ. Όπως και ο Σάντος έτσι και ο Κόστα, βασίζεται στο 4-3-3, με τη διαφορά ότι είναι πιο επιθετικογενής (ποτε ειχε 4-3-3 ο Σάντος σε μας???). Μία άλλη διαφορά είναι ότι στον Κόστα αρέσει να δουλεύει με νέους. Φέτος είχε την πιο νεανική ομάδα στην πρώτη κατηγορία(Pablo, δε σε βλέπω ούτε αλλαγή σε κύπελλο) " μας είπε σχετικά.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοποθέτηση του Τόμας Αντράντε, δημοσιογράφου στην εφημερίδα "O' jogo": "Ο Κόστα θεωρείται το νούμερο δύο ταλέντο στους προπονητές της χώρας μας, πίσω από τον Ντομίνγκος της Μπράγκα. Απ' ότι ξέρω ενδιαφέρον να δουλέψει μαζί του έχει εκδηλώσει η Γκιμαράες, ενώ τελευταία ακούστηκαν και φήμες για την Πόρτο, ομάδα στην οποία πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής. Είναι επιθετικογενής. Πολλά ματς η Ολιανένσε τα κέρδισε με πολλά γκολ και άλλα τα έχασε με πολλά γκολ(πάει το ρεκορ των 16 τερματων και των 900 λεπτων....αντε... σε 30 χρονια τωρα παλι)."

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/kosta_vs_santos_poies_oi_diafores_poies_oi_omoiothtes.154454.html

φιλε jimmy.

Καταρχην αλλή ομάδα η ολατετοια άλλη ο ΠΑΟΚ άλλη η Μπράγκα. Ανάλογα με το υλικό που έχει κάθε ομάδα ανάλογα πράτει ο κάθε προπονητής.

Ειλικρινά μπορεί να ανέβουμε 3 σκαλιά παραπάνω μπορει να έχουμε ελευθερη πτώση.
Μπορει να έχουμε μια ομάδα με μ.ο. 22 χρονών μπορει και 30.
Ποτε δεν μπορεις να είσαι σίγουρος για το τι θα κάνει ένας προπονητης σε καινούρια ομάδα (εκτος εαν πρόκειτε για κορυφαίο πχ Μουρινιο)
Οπως επίσης είναι χαζο να παρομοιάζουμε τον Κωστα με τον Γκουαρντιόλα.

Πιστευω μάλλον ελπιζω οτι θα μας πάει απο το σημείο που μας άφησε ο σάντος. Δλδ δεν περιμένω τρομακτικές αλλαγές. Επίσης θα τον στηρίξω για όσο θα κάνει το συμβόλαιο.

Αλλά
Το μόνο π με στεναχωρει, και με ξενερώνει είναι οτι παίζουμε σε ενα μήνα την ΕΠΟΜΕΝΗ 4ετία μας. Πάμε με εναν προπονητή ο οποίος δεν γνωρίζει την ομάδα. ΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ και να δει ΟΣΑ και να ακούσει απο τον Σάντος ή απο τον Σέρτζιο δεν θα γνωρίζει για το αν ο Αραμπατζής ξερνάει στα μεγάλα ματς για το αν ο Ζλάταν είναι γεννημένος για τα μεγάλα ματς.
Μετα είναι το θέμα απειρίας στην προπονητική. Όταν τα ματς θα καίνε στο 75 που θα στηριχθεί? Στις εικόνες που είχε σαν ποδοσφαιριστης απο την θητεία του? ή απο την 3 χρονη εμπειρία του στου πάγκους?

Δεν θέλω να γίνω απαισιόδοξος ούτε να κραξω διοικηση κλπ.

Το μόνο που θέλω να ακούσει ο Σάντος είναι να πείσει το Τιμ του και κυρίως το βοηθό του να παραμείνουν στην Τούμπα. Τουλάχιστον να μπει ο νέος κοουτς (οποιος και να είναι) στο κλίμα όσο γίνεται πιο ζεστος.

Καλη επιτυχιά.

ive4

• Guest
« Reply #5931 on: May 17, 2010, 21:53:42 »
Εδώ τα πράγματα είναι απλά : Η ομάδα είναι απροετοίμαστη να βρει προπονητή επιπέδου με λογικό μπάτζετ και μας πλασάρουν για νέο προπονητή έναν ανύπαρκτο. Σιγά την προπονητική σχολή της Πορτογαλίας που θα επενδύσουμε σε έναν νεαρό, άπειρο πρώην προπονητή κάποιας Ολιανένσε!
Στην πιο σημαντική χρονιά της ιστορίας μας θα διαλέξουμε τον Φρίγκερ της Πορτογαλίας ; (Και ο Φρίγκερ είχε και κάνα τιτλάκι στην Αυστρία...)
Αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα είμαι εξοργισμένος με την επιλογή!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5932 on: May 17, 2010, 21:55:20 »
Καποιοι βγαινουν και μιλανε, κανουν υποθεσεις για τον Κονσεισαο, τον Εντινιο κτλ, Πατε ρε καλα; Δλδ πιστευετε οτι ο ΣΑντος μπορει κ να πηρε χαρτακι για τον εντινιο; Ειναι βλακες ολοι αυτοι εκει μεσα; Ο Ζαγορακης, ο βρυζας, οι παικτες;; Περσι πανω κατω αναλογο σκηνικο δεν εγινε με το Μπακαγιοκο; Δεν εμπιστευομαστε δλδ κανενα στη διαχειριση τετοιων συμπεριφορων; Μονο το δικο μας ελληνατζουρικο ξεκατινιασμα και τις εικασιες μας εμπιστευομαστε;; Πιστευει μηπως κανεις οτι θα υπηρχε εσωτερικο θεμα μεταξυ Σαντος και Κονσεισαο, που θα εφτανε σε τετοιο αδιεξοδο ωστε να φυγει ο ενας και να αφησει τη δουλεια στη ...μεση για χαρη του αλλου;
Είσαι τραγικός ρε μεγάλε. Πραγματικά τραγικός. Εκτός του ότι δεν κατάλαβες τι έγραψα, με κατηγορείς για ελληνατζούρα που ξεκατινιάζεται, βασιζόμενος σε εικασίες πως εννοούσα για χαρτάκι του Κονσεϊσάο για Εντίνιο και μετά κρίνεις τις χαζοεικασίες που εσύ κάνεις!!!!!!
Εγώ μίλησα για μαλακίες χειρισμούς του Κονσεϊσάο εννοώντας τα άσκοπα νεύρα και την έλλειψη διπλωματίας. Για μεταγραφές ανέφερα τις 2 αποτυχημένες και είπα πως ο Σάντος θα ήθελε περισσότερη σιγουριά. Τέλος! Όχι για χαρτάκια. Επειδή δεν κατάλαβες κιόλας τίποτα και καταλήγεις εντελώς αντίθετα απ' όσα έγραψα, σου ξεκαθαρίζω πως όλο το "ξεκατίνιασμα" που χαρακτηρίζεις μιλούσε για την περίπτωση που ο Σάντος ήθελε να μείνει και απλά να βάλει όρους. Οπότε η ερώτησή σου στη τελευταία σειρά και δεν έχει κανένα νόημα και αποδεικνύει πως δεν κατάλαβες.

Στην ουσία τώρα. Τελικά φάνηκε ότι ο Σάντος κουράστηκε ή δεν του επιτρέπει ο... ρεαλισμός του και καλά να ονειρευτεί παραπάνω (θα δείξει η επόμενη δουλειά του), όλα τα παραπάνω δεν έχουν άμεση σχέση με τον Σάντος. Δεν παύουν όμως να έχουν σχέση με όλους τους υπόλοιπους.

Εγώ δεν ξέρω κι ούτε θα μάθω γιατί η ανανέωση του Σεπτεμβρίου άνευ όρων, έγινε στη πορεία απαίτηση για 4 πρωτοκλασάτους παίχτες και κατέληξε στο κουράστηκα. Ξέρω μόνο πως ο Κονσεϊσάο έφερε το φιλαράκι του προπονητή στον ΠΑΟΚ, τον οποίο είχε πάρει μαζί του και στη Σταντάρ Λιέγης. Αν αυτό το φιλαράκι του είχε περγαμηνές προπονητή θα ήμουν ευτυχισμένος, γιατί θα είχε αξιοποιήσει τις τεράστιες γνωριμίες του για να αναπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το κενό. Φέρνοντας τον εδώ και 4 χρόνια προπονητή φίλο του, έχουμε έναν τεχνικό διευθυντή κι έναν προπονητή που θα μάθουν πάνω στη καμπούρα του ΠΑΟΚ.

Μακάρι να πετύχουν. Την ευθύνη την έχουν ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας. Ο ένας τον κράτησε με το ζόρι ως παίχτη και ο άλλος τον έχρισε τεχνικό διευθυντή. Οπότε πολύ καλά κάνουν και αφήνουν τον μόνο αρμόδιο Σέρτζιο Κονσεϊσάο να αποφασίσει για τον προπονητή μας. Εμείς έχοντας εμπιστοσύνη στη διοίκηση, πρέπει να εμπιστευτούμε και τις επιλογές της υποτίθεται. Ε δεν έχουμε άλλο δρόμο. Αυτό θα κάνουμε.

Απλά τρομάζει το γεγονός πως μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία που μας παρουσιάζεται, εμείς κάνουμε πειράματα. Όποιος δεν τρομάζει έστω και λίγο μαγκιά του. Εγώ πάντως τρομάζω λίγο, αλλά θα καλωσορίσω τον Κόστα και θα περιμένω να δικαιώσει τον Κονσεϊσάο και αυτός με τη σειρά του να δικαιώσει τη διοίκηση. Αυτό το έχουν κερδίσει.

(Αν ήταν να πειραματιστούμε δεν παίρναμε καλύτερα τον Γιώργαρο τον Γεωργιάδη; Λέω τώρα εγώ)

Το κυριότερο:
Σ' ευχαριστώ κύριε Φερνάντο Σάντος που προσέφερες στην ομαδάρα μου κι εύχομαι ο Θεός να έχει καλά εσένα και την οικογένειά σου.
« Last Edit: May 17, 2010, 22:13:19 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #5933 on: May 17, 2010, 22:02:32 »
το ποιοι είναι οι λιγόψυχοι το είδαμε..και είναι στα υψηλά κλιμάκια.
το ποιοι είναι ο κολοτούμπες επίσης στα υψηλά αλλά και στα οπαδικά.

να πας στο καλό δάσκαλε,από την πρώτη μέρα σε υποστήριζα λυσσαλέα και μάλωνα για πάρτυ σου.μου έμαθες να διαβάζω καλύτερα ποδοσφαιρικά.
για μένα δεν πέρασε ισάξιός σου όσα χρόνια βλέπω τον ΠΑΟΚ.

giannis80

• Guest
« Reply #5934 on: May 17, 2010, 22:07:03 »
Μπορεί να ακουστεί χαζό,εντελώς δηλαδή χαζό, αλλά ακόμα έχω μια διαίσθηση οτι η διοίκηση δεν θα πειραματιστεί αλλά θα πάει σε κάποιον έμπειρο και γνώστη της πραγματικότητας (του ελληνικού πρωταθλήματος, των παικτών μας κτλ). Τώρα, θα μου πείτε, ποιος μπορεί να είναι αυτός? Ε, δεν ξέρω.

ive4

• Guest
« Reply #5935 on: May 17, 2010, 22:10:57 »
Δεν είναι καν πείραμα ο Ζόρζε Κώστας. Είναι λευκή πετσέτα και πισωγύρισμα.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #5936 on: May 17, 2010, 22:12:31 »
Α ρε Μεγάλε Σάντος,τελικά τίποτα δε δίδαξες.Ξεκίνησαν οι αμφισβητήσεις από τώρα.

ive4

• Guest
« Reply #5937 on: May 17, 2010, 22:17:22 »
φάταλ κάνε μας και μία σύγκριση τώρα. Πές μας ότι κάνουμε ένα βήμα πιο ψηλά με τον μεγάλο Ζορζέ Κώστα.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #5938 on: May 17, 2010, 22:24:51 »
περσέα αυτό που θέλει να πει ο fatal και βρίσκει και μένα σύμφωνο είναι ότι αν έρθει ο Κώστα στην ομάδα καταρχήν δεν θα αποφασίστηκε σήμερα...
πιστεύω ότι έχει αποφασιστεί από καιρό (έχει ακουστεί το όνομα του πολλές μέρες πριν) άρα ο άνθρωπος παρακολουθεί την ομάδα και έχει κάποια γνώσει για το τι γίνετε ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές κτλ
μετά πιστεύεις ότι δεν ζήτησαν την συμβουλή του Santos..?? πιστεύεις ότι ο Santos είναι "εθρος" μας και θέλει το κακό μας? στάνταρ θα έχει ζητηθεί η γνώμη του και θα έχει δώσει και αυτός την συγκατάθεση του και γίαυτό άλλωστε όπως ακούγεται θα του παραχωρήσει τους συνεργάτες του...
έπειτα πιστεύω ότι οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα ενδιαφέρονται για το καλο τις και όχι να την διαλύσουν...
και μονο που αυτοί τον πιστεύουν αυτό μου επιτρέπει να κάνω υπομονή μέχρι να μπορέσω να εκφράσω γνώμη μονος μου
κάνουμε κριτική για έναν προπονητή που ούτε καν το μικρό του όνομα ξέρουμε δεν έχουμε ιδέα πως δουλεύει και πως οργανώνει το σύστημα του σε μια ομάδα..
και δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά αρχίζουμε επίθεση στον Sergio και από που και ως που ανακαλύπτουμε πρόβλημα μεταξύ του Santos και του Sergio
για 2 ανθρώπους που προχτές στα μπουζούκια καθόντουσαν διπλα διπλα έχουν καθημερινή επαφή και είναι όλη μέρα μαζί..
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Anni

• Guest
« Reply #5939 on: May 17, 2010, 22:26:41 »
Θα ηθελα να σου κάνω μία ερώτηση persea4.
Πιστεύεις οτι το έργο του Σάντος θα φαίνόταν αν ακόμη στην ομάδα υπήρχαν Γκραβανσιτς , Φρούντζα , Σιδηρόπουλος , Σαφειρίου , Γκονζάλεζ?
Νομίζω οτι κάποιοι μιλάνε , λες και ο Σάντος είχε μία ομάδα σαν τα κάτω πετράλονα και την έβγαλε Champions League...
Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι το ποτήρι το βλέπω μισογεμάτο και όχι μισοάδειο...Αν ο Σάντος δεν είχε αυτους τους παικταράδες με προσωπικότητα , αυτήν την στιγμή θα παρακαλούσες για άλλα πράγματα , ας πούμε για το κεφάλι του.
Ήταν τεράστιος προπονητης και πολύ λίγοι απο εδώ μέσα τον στηρίζανε απο την αρχή , αυτοί οι λίγοι είναι τώρα που βλέπουν και τα πράγματα πιο θετικά.Οι πολλοί που τον αποκαλούσαν ψαρά απο το Εστορίλ , είναι αυτοί που φέρνουν τώρα την συντέλεια του κόσμου.
Και στην τελική τώρα τι πρέπει να κάνουμε...Εφυγε δυστυχώς , δεν διωχθηκε ! Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα.Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο σκαλοπάτι που αν το περάσουμε μπορούμε να αλλαξουμε σελίδα.
Ο νέος μας προπονητής είναι ο Ζορζε Κόστα , αλλα ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε !