Author Topic: Fernando Santos  (Read 192238 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #5460 on: February 27, 2010, 21:47:28 »
μπραβο ρε Σαντος.Σε ευχαριστούμε για οσα μας εχεις απλοχερα προσφερει.Ζαγοράκη γρηγορα οι υπογραφες
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5461 on: February 27, 2010, 21:50:56 »
εχουν αλλαξει τα παντα . βγαζουμε το καπελλο γιαυτο που βλπεπουμε  ;D
My Own WoRST ENeMy.....

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #5462 on: February 27, 2010, 22:02:37 »
Ευγε σε εναν μεγαλο προπονητη που κοσμει το συλλογο μας..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #5463 on: February 27, 2010, 22:17:42 »
FERNANDO ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

μηπως ηταν ενας απο αυτους που περιμεναν στην γωνια σε εκεινο το ματς για να γινει η στραβη, να κανουν επεισοδια κ να διωξουν τον ζαγορακη??

φιλε εκεινη τη μερα εγω ειχα μπανησει 2. ενας κολητα στην 3 φωναζε " ΘΟΔΩΡΕ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ" λες και του ειχανε βαλει νεφτι στο κωλο και ενας στην εξοδο της 4β που εψελνε Παοκτσηδηλικη οπως προανεφερα. ΓΙΑΤΙ δεν τον αρπαξα εκεινη τη μερα θα το μετανιωνω για παντα. αλλα ισως τωρα, με αυτην την πορεια, καταλαβαινουμε και καλυτερα τους εαυτους μας σαν οπαδους. τα πρωτερηματα μας και τα ελατωματα μας και πως να τα διορθωσουμε.
« Last Edit: February 27, 2010, 22:23:07 by thanos9t9 »

makptol

• Guest
« Reply #5464 on: February 27, 2010, 22:51:58 »
ειμαι περηφανος για αυτο που βλεπουμε με αρεσει που ο σαντος με μαθαινει να βλεπω μπαλα ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΤΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ....
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ......

makptol

• Guest
« Reply #5465 on: February 28, 2010, 01:29:00 »
Ε πόσα χρόνια πρέπει να κάνουμε υπομονή; 3,4, 10 χρόνια; Ας μας πει κάποιος πότε θα κάνουμε το βήμα παραπάνω;
Όταν δώσουμε περισσότερα λεφτά από βάζελο και γάβρο; Ουσιαστικά αυτό λέτε πολλοί.
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Τουλάχιστον όχι στο ορατό μέλλον.

Όπως έχουν πει πολλοί εδώ μέσα, ο σάντος ξέρουμε πια τι μπορεί να κάνει. Μια αμυντικογενή, σοβαρή ομάδα που δύσκολα θα χάσει αλλά και δύσκολα θα κερδίσει. Είναι δεδομένο ότι θα χάνει κάποιους βαθμούς, ειδικά όσο εκλείπει ο ενθουσιασμός του κόσμου. Αυτή την ομάδα είδαμε και χθες με τέλη.
Πιο ευνοϊκή συγκυρία από την περσινή πολύ δύσκολα θα προκύψει για τον ΠΑΟΚ στο μέλλον

Εγώ πείθομαι όσο περνάει ο καιρός ότι κανείς στην ομάδα δε στοχεύει παραπάνω

??? ??? :) :)

ενα ευχαριστω ο σαντος δεν αξιζει liako ?
« Last Edit: February 28, 2010, 01:36:14 by makptol »

makptol

• Guest
« Reply #5466 on: February 28, 2010, 01:33:48 »
Προπονητάκος και μάλιστα της πλάκας. 19-0-0 συνέχισε αήτητε!!! Αυτός για να κερδίσει ντέρμπι πρέπει να έχουμε στην σύνθεση μας τον κακά και τον ρονάλντο! μια τρίχα από τον άγγελο είσαι, τίποτα περισσότερο.

ενα ευχαριστω ο σαντος δεν αξιζει simon ?

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5467 on: February 28, 2010, 01:46:29 »
Λοιπόν Μάκη, εκτός από το να κουράζεις αφόρητα, εύγε από εμένα γιατί είσαι η μεγαλύτερη μπαλαδόφατσα στο φόρουμ. Γιατί μάλλον για την αποθέωση ψάχνεσαι... Είναι κρίμα ενώ η ομάδα ζει ιστορικές στιγμές, εσύ να διακατέχεσαι από μίζερες ακόμη νοοτροπίες. Πήρες κι απομόνωσες κάποιο ξέσπασμα γιατί; Είσαι ο δικηγόρος του Σάντος; Και πού ΄σαι Μάκη, είμαι βέβαιος ότι δεν έψαξες καλά προς τα πίσω. Για ψάξου λίγο καλύτερα. Νισάφι πια.
« Last Edit: February 28, 2010, 02:11:16 by kofalalos4 »
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #5468 on: February 28, 2010, 03:29:38 »
Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί όμως γενικά στην Ελλάδα έχω συναντήσει πράγματα που δεν τα έχω συναντήσει αλλού».
αν και μαλλον βγαινω λιγο οφτοπικ απο τη συνεντευξη του εγω θα κρατησω αυτη τη φραση.πρεπει επιτελους να καταλαβουν αυτοι που εφεραν την ελλαδα σ αυτο το χαλι,οτι πλεον ο υπολοιπος κοσμος μας θεωρει τριτοκοσμικους με ολη τη σημασια της λεξεως.ο σαντος,ενας ανθρωπος του ποδοσφαιρου,υποδειγμα επαγγελματια,εχει αναφερει ξανα στο παρελθον οτι εχει σαστισει με καποια πραγματα κι αποψεις που εχει δει κι ακουσει οσα χρονια βρισκεται στην ελλαδα.γι αυτο την επομενη φορα,μιας και ειναι και επικαιρο,θελω το γερμανικο φοκους να δειξει την αφροδιτη της μηλου να κανει παρτουζα με το λεωνιδα και τον αχιλεα.
οντοπικ:μεγαλε δασκαλε σ ευχαριστουμε για οτι βλεπουμε και σε θελουμε κοντα μας για πολλα χρονια ακομα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #5469 on: February 28, 2010, 04:06:54 »
Εγω παντως περιμενω να δω σχολια στην περιπτωση 3-4ης θεσης και εξοδου στο ουεφα(με το υπερτατο καραγκιοζιλικι του θεσμου των πλευ-οφ),γιατι μου φαινεται οτι τα "προπονηταρας" και "μπραβο" θα πανε περιπατο και θα βλεπουμε τα "λουζερ σαντος" και "τα ιδια με περυσι σαντος"
Ολοι βλεπουμε το ποσο καλυτερη ειναι η ομαδα και ποσο βελτιωνεται συνεχως,αλλα οι ισορροπιες ειναι πολυ λεπτες και η αποτυχια με το ονειρο ειναι πολυ κοντα.
ΠΑΟΚ G4Α

Photis

• Guest
« Reply #5470 on: February 28, 2010, 05:37:14 »
Φέτος δεν θα γίνουν τα περσινα αν παίξουμε πλέϋ όφ!!Η ομάδα είναι μια κλάση καλύτερη της περσινής...

jmjyiannis

• Guest
« Reply #5471 on: February 28, 2010, 07:07:34 »
Για την απαγόρευση των μετακινήσεων, ο κ. Σάντος σχολίασε: «Δεν έχει λογική η απαγόρευση των μετακινήσεων και είναι κακό για το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Είναι κακό και για τους συλλόγους που χάνουν χρήματα. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί όμως γενικά στην Ελλάδα έχω συναντήσει πράγματα που δεν τα έχω συναντήσει αλλού».

σοφη κουβέντα.....

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #5472 on: February 28, 2010, 08:52:50 »
Εγω παντως περιμενω να δω σχολια στην περιπτωση 3-4ης θεσης και εξοδου στο ουεφα(με το υπερτατο καραγκιοζιλικι του θεσμου των πλευ-οφ),γιατι μου φαινεται οτι τα "προπονηταρας" και "μπραβο" θα πανε περιπατο και θα βλεπουμε τα "λουζερ σαντος" και "τα ιδια με περυσι σαντος"
Ολοι βλεπουμε το ποσο καλυτερη ειναι η ομαδα και ποσο βελτιωνεται συνεχως,αλλα οι ισορροπιες ειναι πολυ λεπτες και η αποτυχια με το ονειρο ειναι πολυ κοντα.

Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει αυτό. Και αν κάτι στραβώσει και πες ότι γίνεται, θα πούμε όλοι κάτω τα χέρια από τον Σάντος. Διότι απέδειξε και σε μένα (που από ένα σημείο και μετά δεν τον πίστευα λόγω ντέρμπυ...) και σε όλους ότι αυτός τη δουλειά του την κάνει πολύ καλά. Εγώ πιο πολύ σκέφτομαι ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα παραμίνουμε πολύ χαμηλά οικονομικά και δε θα μπορεί αν έχει τις εγγυήσεις και τους παίκτες που θα θέλει...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5473 on: February 28, 2010, 10:41:26 »
Ο χθεσινός ΠΑΟΚ ήταν κάτι εντελώς εκπληκτικό. Ούτε για τα τρία γκολ, ούτε για την απόδοση, ούτε για τίποτε άλλο πέρα από την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ που έβγαλε. Η ομάδα γίνεται καλύτερη σε κάθε μα κάθε ματς. Και εκεί που φοβάσαι μη κάτσει στραβή από κακή μέρα, από τα μυαλά που πέρνουν αέρα μετά από μεγάλες νίκες, από τη ζαλάδα της κορυφής κτλ δεν συμβαίνει τίποτε άλλο από το να τη βλέπεις ακόμα πιο δυνατή.

Δεν περνάς έτσι σίφουνας από οποιοδήποτε γήπεδο τέτοια εποχή με τα ματς να καίνε. Κανείς άλλος δεν το κάνει εκτός από μας. Και πολύ καλή φυσική κατάσταση. Πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας. Έχει δημιουργήσει μία ομάδα βγαλμένη από τις φαντασιώσεις μας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

makptol

• Guest
« Reply #5474 on: February 28, 2010, 15:25:59 »
Λοιπόν Μάκη, εκτός από το να κουράζεις αφόρητα, εύγε από εμένα γιατί είσαι η μεγαλύτερη μπαλαδόφατσα στο φόρουμ. Γιατί μάλλον για την αποθέωση ψάχνεσαι... Είναι κρίμα ενώ η ομάδα ζει ιστορικές στιγμές, εσύ να διακατέχεσαι από μίζερες ακόμη νοοτροπίες. Πήρες κι απομόνωσες κάποιο ξέσπασμα γιατί; Είσαι ο δικηγόρος του Σάντος; Και πού ΄σαι Μάκη, είμαι βέβαιος ότι δεν έψαξες καλά προς τα πίσω. Για ψάξου λίγο καλύτερα. Νισάφι πια.

για πες μου για το θεμα σαντος...... εγω απλως λεω οτι ο σαντος δικαιωνεται πανυγηρικα αμφιβαλεις ? και ασε τα υπονοουμενα τι να ψαξω ?
μπορω να πω τιποτε  p.x για τον PAOKCURE TSAQ CLUB LARISA και αλλους πολλους που μπορει να κριτικαραν  τον σαντος αλλα ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ δεν εξαφανιζοταν μεχρι να γινει η στραβη ....αληθεια εσυ γιατι πειραχτηκες  ανεφερα τιποτε για σενα ...... ??? ???
ΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΝ ΣΚΟΝΤΑΨΟΥΝ ΟΙ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΛΛΩΝ....

Callahan

• Guest
« Reply #5475 on: February 28, 2010, 15:54:47 »
Πολύς κόσμος έκραζε, γιατί πολύ απλά δεν είχε υπομονή. Και λογικό είναι με τα όσα έχει περάσει ο ΠΑΟΚτσής. Κάποιοι άλλοι, λίγοτεροι, έφτασαν και πέρασαν τα όρια της εμπάθειας. Αλλά δεν είναι ώρα τώρα γι' αυτά...

Υ.Γ. Εδω μέσα η καταστάση και οι γνώμες , γενικότερα, ήταν πολύ ωριμότερες από ότι αλλού.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5476 on: February 28, 2010, 16:13:04 »
Εμένα ρε Μάκη τουλάχιστον είναι και δουλειά μου  8). Εσένα όμως σου αρέσει να είσαι ισοπεδωτικός γι' αυτό λοιπόν και γίνομαι αυτόκλητος δικηγόρος του λιάκος, που πρόσφατα θυμόμουνα ότι τα θετικά που έβλεπε δεν είχε κόμπλα να μην τα γράψει, καθώς μου έκαναν εντύπωση. Γι' αυτό σου λέω εκτίθεσαι. Ισχυρίζεσαι ότι απλά θέλεις να μας πεις ότι ο Σάντος δικαιώνεται; Κάντο. Αλλά εσύ ψάχνεσαι για άλλα με τον τρόπο που επιλέγεις. Στο ξαναλέω, μπήκες Σάββατο βράδυ στο φόρουμ μετά το 0-3 να γράψεις αυτό? Και άντε πες ότι αρμόζουν κι αυτά σε τέτοιες στιγμές. Μια πρόχειρη βόλτα όμως αν έκανες προς τα πίσω θα έβλεπες κι άλλα ποστ. Για να μη μιλάμε και στον αέρα:

Επιτέλους οι τελευταίες 4-5 αγωνιστικές δείχνουν ότι έχουν αλλάξει πράγματα. Με αποκορύφωμα το σημερινό.
Αυτή η ομάδα πείθει ότι μπορεί και διεκδικεί αυτά που της αξίζουν.

Σήμερα ήταν ένα κλασικό παράδειγμα πως μια καλοδουλεμένη ομάδα γαμάει μια ομάδα-μπουρδέλο με τριπλάσιο μπάτζετ. Ελπίζω να μην ξαναχρησιμοποιηθεί το ηλίθιο επιχείρημα για τα μπουρδέλα της αθήνας.

Πλέον είσαι δικαιολογημένος να ονειρεύεσαι τα πάντα. 8 βαθμοί δεν είναι τίποτα..
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5477 on: March 01, 2010, 20:09:03 »
Ε πόσα χρόνια πρέπει να κάνουμε υπομονή; 3,4, 10 χρόνια; Ας μας πει κάποιος πότε θα κάνουμε το βήμα παραπάνω;
Όταν δώσουμε περισσότερα λεφτά από βάζελο και γάβρο; Ουσιαστικά αυτό λέτε πολλοί.
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Τουλάχιστον όχι στο ορατό μέλλον.

Όπως έχουν πει πολλοί εδώ μέσα, ο σάντος ξέρουμε πια τι μπορεί να κάνει. Μια αμυντικογενή, σοβαρή ομάδα που δύσκολα θα χάσει αλλά και δύσκολα θα κερδίσει. Είναι δεδομένο ότι θα χάνει κάποιους βαθμούς, ειδικά όσο εκλείπει ο ενθουσιασμός του κόσμου. Αυτή την ομάδα είδαμε και χθες με τέλη.
Πιο ευνοϊκή συγκυρία από την περσινή πολύ δύσκολα θα προκύψει για τον ΠΑΟΚ στο μέλλον

Εγώ πείθομαι όσο περνάει ο καιρός ότι κανείς στην ομάδα δε στοχεύει παραπάνω

ενα ευχαριστω ο σαντος δεν αξιζει liako ?

Έχω ξαναγράψει ότι προσωπικά δεν έχω, ούτε θέλω να έχω, με κάποιον από το φόρουμ. Για το λόγο αυτ'ο δεν θα σου απαντήσω σύμφωνα με την πρώτη αυθόρμητη αντίδραση μου.
Θεωρώντας λοιπόν ότι ούτε κι εσύ ψάχνεσαι να το κάνεις προσωπικό με κάποιον στο φόρουμ για να δώσεις νόημα στη ζωή σου, θα μπω στο κόπο να πω απλά το εξής:
Το γεγονός ότι τώρα διεκδικείς το πρωτάθλημα στα ίσια επιβεβαιώνει ότι ορθώς ήμασταν ανικανοποίητοι από την ομάδα πέρσι στα πλει οφ και φέτος όσο ήμασταν στο -10. Και ορθώς ήμασταν επικριτικοί απέναντι στην ομάδα και τον προπονητή της (ως αρχιτέκτονα της ομάδας).
Όπως έχω ξαναγράψει, έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε κριτική ως απλοί οπαδοί χωρίς να φέρουμε την ευθύνη κάποιας επιλογής (π.χ. διατήρησης ή απομάκρυνσης του προπονητή)
Τέλος η άποψη που διαμορφώνουμε και εκφράζουμε βασίζεται στα δεδομένα της κάθε στιγμής. Όταν λοιπόν είσαι στο -10 και έχεις το ρεκόρ που είχες στα ματς με τους 3, είναι απόλυτα φυσιολογικό να είσαι απαισιόδοξος και άρα επικριτικός. Όταν τα δεδομένα άλλαξαν (περίπου στο ματς με καβάλα οριοθετώ εγώ), ασφαλώς το αναγνώρισα κι εγώ όπως σου παραθέτει κι ο kofalalos4.

Αφού παραθέτεις ποστ τριμήνου, φαντάζομαι θα έχεις δει ότι τα παραπάνω τα έχω ξαναγράψει στο παρελθόν.

Τέλος να κλείσω λέγοντας ότι στο φόρουμ αυτό μπαίνω συχνότερα και ποστάρω όταν έχω κάποιο προβληματισμό προς συζήτηση. Όταν όλα πάνε καλά (όπως σήμερα) οι είσοδοι μου και το ποστ μου στο paokworld είναι σαφώς περιορισμένα. Αυτό έχει να κάνει με το πως βλέπει ο καθένας το παρόν φόρουμ.
Σε άλλον μπορεί να δίνει κάποιο νόημα στη ζωή του, για μένα είναι απλά ένας χώρος ανώνυμης συζήτησης

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5478 on: March 02, 2010, 17:31:23 »

Γεια σου ρε Σαντε!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

baron

• Guest
« Reply #5479 on: March 02, 2010, 18:31:15 »
Λιακό έτσι τα βλέπω και εγώ τα πράγματα.

δεν θα γράψω bravo όταν η ομάδα και ο προπονητής της θα κάνουν το αυτονόητο: Το καθήκον τους δηλαδή.
Το bravo μου είναι η φωνή μου στο γήπεδο, το διαρκειας, οι μετοχές- η ότι άλλο μπορώ να συνεισφέρω.

Τα bravo και ωραίος σαντέ, και συμβόλαια μέχρι το 3000 χιλιάδες μετά χρηστών είναι για τους "έλληνες" που δεν έμαθαν μέσα στην σήψη και την σαπίλα που γαλουχήθηκαν να αναγνωρίζουν το αυτονόητο.

Το αυτονόητο είναι να πάρει ο P.A.Ο.K. πρωτάθλημα και όχι αβάντες σε έναν προπονητή που κάνει την δουλειά για την οποια πληρώνεται.