Ε πόσα χρόνια πρέπει να κάνουμε υπομονή; 3,4, 10 χρόνια; Ας μας πει κάποιος πότε θα κάνουμε το βήμα παραπάνω;
Όταν δώσουμε περισσότερα λεφτά από βάζελο και γάβρο; Ουσιαστικά αυτό λέτε πολλοί.
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Τουλάχιστον όχι στο ορατό μέλλον.
Όπως έχουν πει πολλοί εδώ μέσα, ο σάντος ξέρουμε πια τι μπορεί να κάνει. Μια αμυντικογενή, σοβαρή ομάδα που δύσκολα θα χάσει αλλά και δύσκολα θα κερδίσει. Είναι δεδομένο ότι θα χάνει κάποιους βαθμούς, ειδικά όσο εκλείπει ο ενθουσιασμός του κόσμου. Αυτή την ομάδα είδαμε και χθες με τέλη.
Πιο ευνοϊκή συγκυρία από την περσινή πολύ δύσκολα θα προκύψει για τον ΠΑΟΚ στο μέλλον
Εγώ πείθομαι όσο περνάει ο καιρός ότι κανείς στην ομάδα δε στοχεύει παραπάνω

ενα ευχαριστω ο σαντος δεν αξιζει liako ?
Έχω ξαναγράψει ότι προσωπικά δεν έχω, ούτε θέλω να έχω, με κάποιον από το φόρουμ. Για το λόγο αυτ'ο δεν θα σου απαντήσω σύμφωνα με την πρώτη αυθόρμητη αντίδραση μου.
Θεωρώντας λοιπόν ότι ούτε κι εσύ ψάχνεσαι να το κάνεις προσωπικό με κάποιον στο φόρουμ για να δώσεις νόημα στη ζωή σου, θα μπω στο κόπο να πω απλά το εξής:
Το γεγονός ότι τώρα διεκδικείς το πρωτάθλημα στα ίσια επιβεβαιώνει ότι ορθώς ήμασταν ανικανοποίητοι από την ομάδα πέρσι στα πλει οφ και φέτος όσο ήμασταν στο -10. Και ορθώς ήμασταν επικριτικοί απέναντι στην ομάδα και τον προπονητή της (ως αρχιτέκτονα της ομάδας).
Όπως έχω ξαναγράψει, έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε κριτική ως απλοί οπαδοί χωρίς να φέρουμε την ευθύνη κάποιας επιλογής (π.χ. διατήρησης ή απομάκρυνσης του προπονητή)
Τέλος η άποψη που διαμορφώνουμε και εκφράζουμε βασίζεται στα δεδομένα της κάθε στιγμής. Όταν λοιπόν είσαι στο -10 και έχεις το ρεκόρ που είχες στα ματς με τους 3, είναι απόλυτα φυσιολογικό να είσαι απαισιόδοξος και άρα επικριτικός. Όταν τα δεδομένα άλλαξαν (περίπου στο ματς με καβάλα οριοθετώ εγώ), ασφαλώς το αναγνώρισα κι εγώ όπως σου παραθέτει κι ο kofalalos4.
Αφού παραθέτεις ποστ τριμήνου, φαντάζομαι θα έχεις δει ότι τα παραπάνω τα έχω ξαναγράψει στο παρελθόν.
Τέλος να κλείσω λέγοντας ότι στο φόρουμ αυτό μπαίνω συχνότερα και ποστάρω όταν έχω κάποιο προβληματισμό προς συζήτηση. Όταν όλα πάνε καλά (όπως σήμερα) οι είσοδοι μου και το ποστ μου στο paokworld είναι σαφώς περιορισμένα. Αυτό έχει να κάνει με το πως βλέπει ο καθένας το παρόν φόρουμ.
Σε άλλον μπορεί να δίνει κάποιο νόημα στη ζωή του, για μένα είναι απλά ένας χώρος ανώνυμης συζήτησης