Author Topic: Fernando Santos  (Read 192767 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #5380 on: February 08, 2010, 21:22:32 »
Πρίν μελετήσω κατά λέξη τη συνέντευξη Σάντος για να βγάλω από τη μύγα ξύγκι ως κλασικός γκρινιάρης φίλαθλος, αρχίζω από κάτι συμβολικό :

Το γεγονός ότι αυτό το άθλιο αθηνοκρατούμενο Εθνοσπόρ έχει συνέντευξη του προπονητή του ΠΑΟΚ είναι θετικό. Δείχνει έναν σεβασμό προς τον προπονητή που έχουμε. Σε συνδυασμό και με την θετική αντιμετώπιση που έχει ο Σάντος από τον φίλαθλο κόσμο της Αθήνας αλλά και από τα μμε, υπάρχει ένα κέρδος, όσο να ναι, για τον ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή ο Σάντος, λόγω του σεβασμού που του έχουν οι Αθηναίοι, ανοίγει μια πόρτα μέσα στην Αθήνα και λέει -έστω και δειλά για το μέγεθος του ΠΑΟΚ - ''είμαστε κι εμείς εδώ, ερχόμαστε''.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5381 on: February 08, 2010, 22:11:48 »
Καταλαβαίνω πως πολλοί διαφωνείτε και θεωρείτε άκαιρο να ασχολούμαστε με τα της επόμενης χρονιάς, αλλά με συγχωρείτε, εγώ πιστεύω πως είναι απολύτως επίκαιρη η συζήτηση, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΛΙΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ.

Αν η διοίκηση αποφασίσει πως δεν γίνεται να πάρουμε 3 παιχταράδες που ζητάει ο Σάντος πρέπει ΤΩΡΑ να αρχίσει να ψάχνει για το νέο τεχνικό και να χτίσει την ομάδα σύμφωνα με αυτόν. Αν αποφασίσει να πάρει τους παιχταράδες τότε θα πρέπει από χθες να τους ψάξει και να τους ψήνει.

Αν η διοίκηση θέλει να πάρει μήνυμα από την αύξηση και ο ΠΑΟΚτσής θέλει όντως να δει πρωτάθλημα, πρέπει μέχρι τη Παρασκευή να το πει στην ΠΑΕ με πράξεις, αλλιώς αν δεν πάει να τα σκάσει εμμέσως δίνει το μήνυμα προχωράμε αργά αλλά σταθερά.

Τα περί αποπροσανατολισμού τα ακούω βερεσέ όταν ο Γκουαρντιόλα έθεσε τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τη Μπάρτσα μέρες πριν τον τελικό του champion's league, όταν οι συζητήσεις για τέτοια θέματα σε όλη την Ευρώπη γίνονται τέτοια εποχή κι όχι τέλος Μαΐου.

Εγώ λοιπόν θα πω ότι θεωρώ τη συγκεκριμένη συνέντευξη ως σταθμό στην ιστορία μας, επειδή αυτή ακριβώς η συνέντευξη θα καθορίσει τον ΠΑΟΚ της επόμενης τριετίας τουλάχιστον. Δεν ανήκω σε όσους πιστεύουν πως ο ΠΑΟΚ είτε δεν θα σηκώσει πρωτάθλημα ποτέ στο Ελλαδιστάν, είτε αν το σηκώσει θα το έχει κλέψει, δηλαδή εκεί που δεν τον περιμένουν θα πεταχτεί σαν τσουτσού και θα το σηκώσει. Εγώ είμαι από αυτούς που θέλουν στην αρχή της χρονιάς να σε τρέμουν και ως το τέλος να σε τρέμουν πιο πολύ. Όποιος νομίζει πως αυτό δεν είναι εφικτό είναι κορόιδο και μου θυμίζει τις παπαριές που μου έλεγαν όλοι όταν πριν από χρόνια έλεγα πως ο ελεύθερος ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζεται από τους χαμουτζήδες. Κάποιοι μοιάζουν να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν πόσο μεγάλος είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό.

Αφήνω καταρχήν επίτηδες στην άκρη κάποιες παπαριές που είπε ο προπονητής μας σχετικά με το ότι εγώ πάντα ήμουν τέλειος αλλά αργήσατε να το καταλάβετε, για "παρεξηγήσεις" σε δηλώσεις και κυρίως για τη γνώμη που έχει για το θυμικό των οπαδών.  Είμαι σίγουρος πως στο μυαλό του οπαδός είναι ένα περίπου άμυαλο ον που δρα ενστικτωδώς χωρίς να σκεφτεί, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε για το πως μας βλέπει. Καλά κάνει ο άνθρωπος και σίγουρα δεν μας βλέπει χειρότερα απ' όσο εμείς βλέπαμε τόσο καιρό αυτόν. Δεν χρειάζεται κιόλας να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον. Ο καθένας στη δουλειά του και ας μη χάσουμε την ουσία. Για τον Σαλπιγγίδη μίλησε όπως είπατε όλοι ως προπονητής και αυτό όφειλε να κάνει.

Πάμε λοιπόν στην ουσία. Ο Σάντος με αυτά που είπε πλέον ανοιχτά κι όχι μέσω των γνωστών παπαγάλων, άνοιξε για πρώτη φορά ουσιαστικά τη συζήτηση στον ΠΑΟΚ περί πρωταθλήματος. Αυτό που έχει αποφύγει μετά βδελυγμίας η διοίκηση να κάνει. Έβαλε προϋποθέσεις καθαρά και ξάστερα για πρωτάθλημα και όχι για πρωταθλητισμό και άλλες λεκτικές πίπες. Επιτέλους!
Σήμερα που όλοι αντιλαμβανόμαστε πως η ομάδα έχει σκαρφαλώσει ψηλά στο βουνό (το θυμάστε άραγε το βουνό που λέγαμε, αυτό που ο ελεύθερος αετός θα πετούσε από πάνω του κάποτε; ) και πλέον πρέπει να πάρουμε μία μεγάλη απόφαση. Είτε σεμνά και ταπεινά συνεχίζουμε να κάνουμε υπομονή λίγα χρόνια ακόμη ανεβαίνοντας τσούκου τσούκου, είτε παίζουμε τα ρέστα μας και επενδύουμε αγοράζοντας εξοπλισμό για να κάνει η ομάδα που βλέπουμε μπροστά μας το τελικό ξεπέταγμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποφασίσουμε όλοι είναι να μπούμε μέσα κανα δυο εκατομμύρια και μετά να περιμένουμε από την ομάδα να τα φέρει πίσω ή να τα αυξήσει κερδίζοντας τους στόχους της.

Εδώ είμαστε πλέον! Φυσικά και ο δρόμος του Σάντος για την κορυφή δεν είναι μονόδρομος, απλά αυτός ο δρόμος βρίσκεται τώρα μπροστά μας. Αν πάμε από αλλού μπορεί να φτάσουμε στην κορυφή χωρίς τζόγο ή μπορεί να λοξοδρομήσουμε. Ο τζόγος απλά στην περίπτωση του δρόμου Σάντος είναι μικρότερος επειδή τον έχουμε περπατήσει μέχρι ενός σημείου και τον ξέρουμε καλά.

Το πλέον αξιοσημείωτο όμως της συνέντευξης είναι πως ο Σάντος μας δείχνει ένα πρόσωπο που δεν είχε δείξει ποτέ στο παρελθόν, ούτε όταν ήταν στην κούλα. Ο Σάντος (που παρεπιπτόντως είναι αστέρι στο χαρτί) παίζει κι αυτός τα ρέστα του και εκτίθεται σε απίστευτο βαθμό! Για κάθε χαρτοπαίχτη αυτό σημαίνει πως ή είναι πολύ σίγουρος για τα χαρτιά του, εν προκειμένω για την ομάδα του ή μπλοφάρει, εν προκειμένω για να την κάνει. Τι μας λέει ο Σάντος ρε μάγκες;
Εγώ ζητάω από σένα το φτωχό να βρεις λεφτά απ' όπου μπορείς, δανείσου, ξηλώσου, μπες μέσα, κάνε ό,τι γουστάρεις και δώσε μου την ομάδα που σου ζητάω κι εγώ θα σου τα φέρω πίσω γιατί θα πάρω πρωτάθλημα ή θα κάνω πορεία μεγάλη στην Ευρώπη κτλ. Ο Σάντος πλέον θα είναι διπλά υποχρεωμένος να πετύχει. Δεν θα μπορεί μετά από αυτή τη συνέντευξη να επικαλεστεί ποτέ ξανά καμία δικαιολογία, όταν μάλιστα δεν τα πήρε από το πορτοφόλι κανενός μεγιστάνα.
Θέλει πολύ μεγάλα αρχίδια για να το κάνεις αυτό. Είναι απίστευτο το βάρος που είναι πρόθυμος να πάρει και μπράβο του.

Η άλλη ανάγνωση της μπλόφας είναι βέβαια πως επειδή ξέρει πως δεν θα πάρει τους 3 παιχταράδες να χρησιμοποιεί αυτή την δικαιολογία να την κάνει. Φυσικά και υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Αν ο ίδιος μέσα στο ρεαλισμό του έχει πειστεί πως στο Ελλαδιστάν δεν παίρνεις πρωτάθλημα ποτέ, ό,τι κι αν κάνεις, τότε τι καλύτερο γι' αυτόν να την κάνει σούπερ επιτυχημένος, με έναν λαό να κλαίει πίσω του; Όλα παίζουν. Ακόμη και στη δήλωσή του να εννοεί πως θέλει και διαιτητική προστασία, που ξέρει πως δεν θα τη βρει ποτέ.

Παίρνω το ρίσκο προσωπικά να υποστηρίξω ότι δεν είναι στο χαρακτήρα του να το κάνει αυτό, επειδή έτσι θα κρεμούσε τον φίλο του τον Ζαγοράκη, επειδή όπως είπε σωστά και ο CLUB, αν η ΠΑΕ δεν σηκώσει το γάντι τότε σε περίπτωση που δεν πάει του χρόνου καλά η ομάδα, ο Ζαγοράκης θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Επίσης θα έκανε κακό και στην ομάδα που δούλεψε 3 χρόνια και θα έδειχνε ότι δεν τη σεβάστηκε καθόλου, επειδή θα άφηνε έναν λαό διχασμένο πίσω του για τον εγωισμό του. Όχι δεν είναι τέτοιος ο Σάντος.

Σε κάθε περίπτωση ο Σάντος επιτάχυνε τις εξελίξεις και καλά έκανε. Πλέον ο ΠΑΟΚ μπήκε στο πρόγραμμα ρπωταθλητισμός και η διοίκηση θα πρέπει να αποφασίσει ποιο δρόμο θα ακολουθήσει για εκεί. Δεν έχει πλέον υπεκφυγές από κανέναν στον ΠΑΟΚ. Ούτε από τη διοίκηση, ούτε από την ομάδα, ούτε από μας, που όπως είπα θα αποφασίσουμε από τη συμμετοχή μας και δεν θα δικαιούμαστε να ζητάμε χωρίς θυσία.

Αν θέλετε τη προσωπική μου άποψη εγώ είμαι υπέρ του να πάει ο Ζήσης κι ο Κονσεϊσάο και να φέρουν 2-3 παιχταράδες το καλοκαίρι σαν τον Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ π.χ. να τρελαθούμε και η ομάδα να προσπαθήσει με όλες τις προϋποθέσεις να τα φέρει πίσω από παντού. Κι εμείς εκεί όταν του χρόνου ξανανοίξει η αύξηση να κλέισουμε αν χρειαστεί τη τρύπα.
Εγώ όμως είμαι πρώτον κωλόγερος, οπότε περισσότερο ανυπόμονος από έναν πιτσιρικά και με λιγότερη υπομονή λόγω όσων έχουν ανέβει στη καμπούρα μου και δεύτερον υπέρ του να δίνω στην αύξηση ένα ποσό, κάτι που προφανώς δεν ισχύει για το 90% του κόσμου. Οπότε η γνώμη μου έχει αυτή τη μικρή βαρύτητα και σημασία. Αυτή είναι όμως γιατί ο ΠΑΟΚ που θα ζήσουμε έτσι είναι όνειρο ζωής για μένα.

Κάτι τελευταίο προσωπικό. Ο ίδιος ο Σάντος απάντησε πλέον στα περί Πάμπλο. Δυστυχώς είχα φάει πολύ άδικο κράξιμο και προσβολές από το καλοκαίρι, για όσα είχα πει. Το λέω μόνο και μόνο για να με καταλάβετε πως δεν τα έλεγα για να πολεμήσω τον Σάντος, αλλά γιατί πάντα θεωρώ πως μόνο η αλήθεια στηρίζει πραγματικά έναν προπονητή. Αν πουλάς τρελίτσα και κάνεις το άσπρο μαύρο για να τον υποστηρίξεις, του κάνεις κακό. Τότε παρόλο που με πονούσε είπα πως αν δεν τον θέλει ο προπονητής, ας πάρει την ευθύνη και αναγκαστικά μαζί του. Πόσοι νόμιζαν πως κάνω ύπουλο πόλεμο με ένα ψέμμα, επειδή δεν γούσταρα τον Σάντος.
Αυτά για τις προθέσεις μου και για... τη φαντασία μου. Το λέω για το μέλλον γιατί απ' ότι φαίνεται κανείς δεν ασχολείται με το παρελθόν. Πάνω από 5 χρόνια παρέα είμαστε εδώ μέσα, σχεδόν όλοι γνωριζόμαστε προσωπικά κι ακόμη χρειάζεται να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5382 on: February 08, 2010, 22:20:18 »
short version για τους τεμπέληδες που με βαριούνται:  ;D

1. πιστεύω πως είναι απολύτως επίκαιρη η συζήτηση, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΛΙΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ.

2. Εγώ λοιπόν θα πω ότι θεωρώ τη συγκεκριμένη συνέντευξη ως σταθμό στην ιστορία μας, επειδή αυτή ακριβώς η συνέντευξη θα καθορίσει τον ΠΑΟΚ της επόμενης τριετίας τουλάχιστον

3. Ο Σάντος με αυτά που είπε πλέον ανοιχτά κι όχι μέσω των γνωστών παπαγάλων, άνοιξε για πρώτη φορά ουσιαστικά τη συζήτηση στον ΠΑΟΚ περί πρωταθλήματος. Αυτό που έχει αποφύγει μετά βδελυγμίας η διοίκηση να κάνει. Έβαλε προϋποθέσεις καθαρά και ξάστερα για πρωτάθλημα και όχι για πρωταθλητισμό και άλλες λεκτικές πίπες. Επιτέλους!

4. Φυσικά και ο δρόμος του Σάντος για την κορυφή δεν είναι μονόδρομος, απλά αυτός ο δρόμος βρίσκεται τώρα μπροστά μας. Αν πάμε από αλλού μπορεί να φτάσουμε στην κορυφή χωρίς τζόγο ή μπορεί να λοξοδρομήσουμε. Ο τζόγος απλά στην περίπτωση του δρόμου Σάντος είναι μικρότερος επειδή τον έχουμε περπατήσει μέχρι ενός σημείου και τον ξέρουμε καλά.

5. Τι μας λέει ο Σάντος ρε μάγκες;
Εγώ ζητάω από σένα το φτωχό να βρεις λεφτά απ' όπου μπορείς, δανείσου, ξηλώσου, μπες μέσα, κάνε ό,τι γουστάρεις και δώσε μου την ομάδα που σου ζητάω κι εγώ θα σου τα φέρω πίσω γιατί θα πάρω πρωτάθλημα ή θα κάνω πορεία μεγάλη στην Ευρώπη κτλ. Ο Σάντος πλέον θα είναι διπλά υποχρεωμένος να πετύχει. Δεν θα μπορεί μετά από αυτή τη συνέντευξη να επικαλεστεί ποτέ ξανά καμία δικαιολογία, όταν μάλιστα δεν τα πήρε από το πορτοφόλι κανενός μεγιστάνα.
Θέλει πολύ μεγάλα αρχίδια για να το κάνεις αυτό. Είναι απίστευτο το βάρος που είναι πρόθυμος να πάρει και μπράβο του.

6. Η άλλη ανάγνωση είναι βέβαια πως επειδή ξέρει πως δεν θα πάρει τους 3 παιχταράδες να χρησιμοποιεί αυτή την δικαιολογία να την κάνει.

7. Αν θέλετε τη προσωπική μου άποψη εγώ είμαι υπέρ του να πάει ο Ζήσης κι ο Κονσεϊσάο και να φέρουν 2-3 παιχταράδες το καλοκαίρι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #5383 on: February 08, 2010, 22:27:56 »
Δεν νομιζω οτι θα μεινει ο σαντος στον ΠΑΟΚ
Το μπατζετ δεν προκειται να αυξηθει του χρονου(το αντιθετο μαλλον).
Οποτε αφου ο ιδιος ο προπονητης δεν πιστευει οτι με το ιδιο μπατζετ θα παει καλυτερα μαλλον θα την κανει.
Και ειναι λογικο απο την πλευρα του,γιατι το να μενεις "στασιμος" ουσιαστικα σε παει πισω..
Μου φαινεται εντελως απιθανο να παρεις παικτη τυπου γιοβανοβιτς που τον θελει η αρσεναλ πχ..Το πολυ πολυ να παρεις αλλους 2-3 επιπεδου κοντρερας-γκαρσια
Τωρα για το αν μπορεις να κοντραρεις στα ισια με τετοιο μπατζετ τον βαζελο πχ ειναι κατι που ειναι μεγαλη συζητηση και ο καθενας εχει την αποψη του.Τουλαχιστον ξερουμε ποια ειναι του σαντος ;)
ΠΑΟΚ G4Α

baron

• Guest
« Reply #5384 on: February 08, 2010, 22:33:06 »
Cure

1. είναι εντελώς άκαιρη η συζήτηση. Έχουμε θέματα που τρέχουν- AMK- μεταγραφές σε κάνα δίμηνο ρε γαμώτο.

2. E όχι και σταθμός μια συνέντευξη - εκβιασμός: Δώσε αλλιώς φεύγω. E αίντε και στο καλο!

3.Την συζήτηση "πρωτάθλημα" την ανοίξαμε εμείς ρε cure...

4. Η λέξη τζόγος σε συνάρτηση με το όνομα santos δεν κολλάει με τίποτα cure.

5. Δεν ξέρω τι ζητάει ο santos- ξέρω τι λέει η πραγματικότητα: Διοίκηση πρωτοδικείου!

6. Καλή ανάγνωση. Το πιθανό σενάριο για την 1. Ιουνίου 2010

7. Ιταλία βραζιλία πορτογαλία? Και τα τουλάχιστον 10 μύρια? ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5385 on: February 09, 2010, 00:16:36 »
Δηλαδή τη στιγμή που τρέχει η ΑΜΚ, τη στιγμή που χιλιάδες κόσμος δίνει τα ελάχιστα που μπορεί από το υστέρημά του και ενώ έχουν περάσει λίγοι μήνες από τον αποκλεισμό-καταδίκη για τον ΠΑΟΚ και το μπάτζετ του με ευθύνη του προπονητή, έρχεται ο τελευταίος και το παίζει υπεράνω και εκβιάζει στεγνά. Προφέσσορα, καλός, χρυσός, δουλευταράς είσαι, αλλά αυτή σου η κίνηση είναι ό,τι πιο ανεύθυνο μπορούσες να κάνεις. Καλή η υστεροφημία, αλλά προϋποθέτει και συναίσθηση της ευθύνης απέναντι σε όλον αυτόν τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα.

Μετά την (σωστή) απαξίωση των παικτών, έρχεται και η απαξίωση του μοντέλου διοίκησης του ΠΑΟΚ, λόγω της προφανούς έλλειψης υπέρογκων κεφαλαίων. Στη θέση της διοίκησης, με τα τόσα προβλήματα που έχει, με τα δικαστήρια για τις οφειλές στο δημόσιο να περιμένουν να σκάσουν το καλοκαίρι και με το υψηλότερό τους συμβόλαιο να τους υποδεικνύει να δώσουν λεφτά που δεν υπάρχουν, θα έψαχνα ήδη για κάποιον πραγματικά ρεαλιστή, πραγματικά φιλόδοξο και όχι για κάποιον κυνικό με νοοτροπία γκόλντεν μπόυ.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5386 on: February 09, 2010, 00:45:22 »
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τη μεταστροφή αυτή του Σάντος. Όταν ανακοινώθηκε πέρσι η επέκταση της συνεργσίας για άλλα 2 χρόνια ("για να τελειώσει αυτό που άρχισε", όπως διαβάσαμε), γραφόταν κατά κόρον στον τύπο ότι απέμενε μόνο το τυπικό μέρος των υπογραφών, προφανώς διότι το ουσιαστικό μέρος της συνεργασίας ήταν δεδομένο και συνομολογημένο. Πώς λοιπόν φτάσαμε στο σημείο να τίθενται ξαφνικά όροι για τη συνέχιση της συνεργασίας από πλευράς Σάντος και μάλιστα τέτοιας φύσεως, όταν μάλιστα προχθές, στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου της διοίκησης, επισημάνθηκε με αρνητικό τρόπο η υπέρβαση που έγινε το καλοκαίρι στο μπάτζετ; Δεν ξέρω πού το πάει ο Σάντος και αν περιμένει ξαφνικά να πάρει στον ΠΑΟΚ παίκτες με επταψήφια συμβόλαια, γιατί το ξέρει ότι θα πάρει τα 3 του. Η ΑΜΚ προβλέπεται να σταματήσει σε χαμηλά επίπεδα, οι καιροί είναι δύσκολοι, χωσάδες πουθενά και ο λάος στεγνός. Βλέπω να ξαναγυρνάει η συζήτηση γύρω από το μπάτζετ και εμένα αυτό δε μου αρέσει, σαν να ψαχνόμαστε για προφάσεις και δικαιολογίες για να στηρίξουμε την αυριανή επιχειρηματολογία μας. Για μένα, αν ο Σάντος όντως το εννοεί ότι δε θα συνεχίσει αν δεν του φέρουν τους παικταράδες που επιθυμεί (και επιθυμούμε ασφαλώς!), αποδεικνύει ότι τελικά δεν είναι τόσο "μαχητής" όσο δήλωνε. Δεν περιμένω να πονάει τον ΠΑΟΚ, άλλωστε προς τιμήν του ποτέ δεν πουλάει ΠΑΟΚτσιδιλήκι, και προς τιμήν του που θα αποχωρήσει, όπως λέει, αν δε γίνει αυτό που θέλει. Άλλωστε κανείς δεν αμφισβήτησε το ότι είναι κύριος σ' αυτά.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #5387 on: February 09, 2010, 01:17:09 »
EΘNOΣΠOP: Mετά τη νίκη με τον Oλυμπιακό, ο κόσμος πήγε στο αεροδρόμιο. Eίμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν σας άρεσε!

ΣANTOΣ: Δεν μου άρεσε καθόλου. Kαταλαβαίνω την αντίδραση του κόσμου, ήταν ένα ξέσπασμα, ήθελε πολύ μια τέτοια νίκη. Mια ομάδα που είναι συνηθισμένη σε νίκες δεν θα είχε τέτοια αντίδραση. Eγώ θέλω να φτάσει ο ΠAOK σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να κερδίσει, για παράδειγμα, στην Aθήνα και να θεωρείται νορμάλ, να το βλέπουν οι οπαδοί μας σαν κάτι φυσιολογικό και να μη νιώθουν την ανάγκη να πάνε στο αεροδρόμιο να πανηγυρίσουν. Aυτό θα ήταν ξεκάθαρο σημάδι ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς.

μας πήρε χαμπάρι τι καρναβάλια είμαστε.

baron

• Guest
« Reply #5388 on: February 09, 2010, 01:33:04 »
Ξεκολλα ρε! Αυτό έλλειπε να δώσουμε αναφορά στον πορτογάλο πως πρέπει να γιορτάζουμε τις νίκες μας--- άμα του αρέσει. Αν όχι ας πάει στο Κατάρ
Εγώ δεν θέλω να αλλάξω. Εσείς?
« Last Edit: February 09, 2010, 01:43:05 by baron »

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5389 on: February 09, 2010, 01:37:53 »
ωραίος ο Σάντος..πραγματικά ρεαλιστής..

ειδικά αυτό που είπε..

Mια ομάδα που είναι συνηθισμένη σε νίκες δεν θα είχε τέτοια αντίδραση. Eγώ θέλω να φτάσει ο ΠAOK σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να κερδίσει, για παράδειγμα, στην Aθήνα και να θεωρείται νορμάλ, να το βλέπουν οι οπαδοί μας σαν κάτι φυσιολογικό

μόνο αν φτάσουμε στο επίπεδο αυτό θα μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα..

να παίζεις με τον γαύρο και τον βάζελο και να ξέρεις ότι θα τους νικήσεις..

κι όλα αυτά θα έρθουν μέρα με την μέρα φτάνει να συνεχιστεί η όλη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα..

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

makptol

• Guest
« Reply #5390 on: February 09, 2010, 01:58:32 »
μακαρι να κανουμε το επομενο βημα προς την κορυφη με σαντος προπονητη αλλα πρεπει να  βελτιωθουν τα οικονομικα μας με πρωτο το θεμα
των χρεων.......ο σαντος ως συνηθως ειπε αληθειες σκληρες αλλα αληθειες ....

kapetanos101

• Guest
« Reply #5391 on: February 09, 2010, 02:40:36 »
Είχα ακούσει ότι έχει την πρόταση από το Κατάρ ενεργή, εδώ και δύο μήνες. Εγώ τον βλέπω να φεύγει γιατί ξέρει ότι τα έσοδα έχουν πιάσει ταβάνι εδώ...

Πάρτε και ένα άρθρο επί του θέματος
http://www.sportonio.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2800:%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF
« Last Edit: February 09, 2010, 02:45:39 by kapetanos101 »

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #5392 on: February 09, 2010, 03:39:44 »
Μεταξυ σοβαρου κι αστειου, μηπως ο Σαντος προσπαθει να πιεσει αυτους που σκεφτονται
να βοηθησουν οικονομικα τη διοικηση, αν οντως υπαρχουν;

Στο τελος μαλλον δεν υπαρξει και κανενας, παντως ο Ζαγορακης στη συνεντευξη
δηλωσε οτι εχει υποσχεσεις απο καποιους οτι θα βοηθησουν, προσθετοντας βεβαια
οτι αν δε δει τα λεφτα δε πιστευει τιποτα. Ενω στην αντιστοιχη περσινη συνεντευξη,
ειχε πει περιπου οτι μονο ο κοσμος ειναι που βοηθαει, αν θυμαμαι καλα.

Για μενα παντως, αν παρουμε το λογικο σεναριο οτι βαδιζουμε με τα τωρινα εσοδα δε
βλεπω κανενα διλλημα απο πλευρας διοικησης. Η διοικηση δεν μπορει να χρεωσει ξανα
την ομαδα και να γυρισουμε παλι στα ιδια. Ενα μικρο διλλημα ισως μπορει να θεωρηθει
η καθυστερηση ή οχι του προπονητικου. Τιποτα αλλο. Τα υπολοιπα διλληματα ειναι για
τον Φερναντο και αυτος πρεπει να αποφασισει κατα την γνωμη μου.

Ας διεκδικησουμε προς το παρον τις ελαχιστες ελπιδες για τον τιτλο και τουλαχιστον
τη 2η θεση και εχουμε χρονο να μαλωσουμε γι'αυτα κατα το Μαη  ;D
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #5393 on: February 09, 2010, 10:27:16 »
Σιγα μην φυγει ο σαντο.. Δεν το πιστευω.. Σικε φτυσιματακι σαν αυτα που κανεις στο γκομενακι που ψηνεσε να "ριξεις" μου φανηκε η συνεντευξη.. Δεν με επεισε.. 

Οι 3 παιχταραδες θα γινουν 2, και θα μεινει α-ν-ε-τ-α.. Αλλωστε ο ενας, οπως ολοι εχουμε καταλαβει καιρο τωρα, θα ειναι η κοντη πουτανα. Αυτος ο τεραστιος παιχταρας, ναι  :'( :'(

Μια απλη ενημερωση μας εκανε λοιπον, για να την παρουν γραμη οσοι δεν την ειχαν παρει ηδη, για τις κατα τα φαινομενα διχαστικες αλλαγες που θα ακολουθησουν, λογω της άδειας τσεπης μας..

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5394 on: February 09, 2010, 10:54:47 »
μακαρι να μεινει ο σαντος ειτε αυξυθει το μπατζετ ειτε οχι, κ πιστευω πως θα μεινει..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5395 on: February 09, 2010, 11:39:23 »
short version για τους τεμπέληδες που με βαριούνται:  ;D

1. πιστεύω πως είναι απολύτως επίκαιρη η συζήτηση, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΛΙΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ.

2. Εγώ λοιπόν θα πω ότι θεωρώ τη συγκεκριμένη συνέντευξη ως σταθμό στην ιστορία μας, επειδή αυτή ακριβώς η συνέντευξη θα καθορίσει τον ΠΑΟΚ της επόμενης τριετίας τουλάχιστον

3. Ο Σάντος με αυτά που είπε πλέον ανοιχτά κι όχι μέσω των γνωστών παπαγάλων, άνοιξε για πρώτη φορά ουσιαστικά τη συζήτηση στον ΠΑΟΚ περί πρωταθλήματος. Αυτό που έχει αποφύγει μετά βδελυγμίας η διοίκηση να κάνει. Έβαλε προϋποθέσεις καθαρά και ξάστερα για πρωτάθλημα και όχι για πρωταθλητισμό και άλλες λεκτικές πίπες. Επιτέλους!

4. Φυσικά και ο δρόμος του Σάντος για την κορυφή δεν είναι μονόδρομος, απλά αυτός ο δρόμος βρίσκεται τώρα μπροστά μας. Αν πάμε από αλλού μπορεί να φτάσουμε στην κορυφή χωρίς τζόγο ή μπορεί να λοξοδρομήσουμε. Ο τζόγος απλά στην περίπτωση του δρόμου Σάντος είναι μικρότερος επειδή τον έχουμε περπατήσει μέχρι ενός σημείου και τον ξέρουμε καλά.

5. Τι μας λέει ο Σάντος ρε μάγκες;

6. Η άλλη ανάγνωση είναι βέβαια πως επειδή ξέρει πως δεν θα πάρει τους 3 παιχταράδες να χρησιμοποιεί αυτή την δικαιολογία να την κάνει.

7. Αν θέλετε τη προσωπική μου άποψη εγώ είμαι υπέρ του να πάει ο Ζήσης κι ο Κονσεϊσάο και να φέρουν 2-3 παιχταράδες το καλοκαίρι

:thumbok: :thumbok:
« Last Edit: February 09, 2010, 11:49:25 by CLUB LARISA »

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5396 on: February 09, 2010, 12:06:34 »
τα λεγαμε και χθες βεβαια αλλα το γραφω κιεδω.

το μπατζετ δεν ειναι κατι εξωγηινο για τον σαντος και το αγωνιστικο τμημα...

η πορεια της ομαδας και η κατακτηση στοχων που σαφεσαστα εχει μεριδιο και ο σαντος εχουν αμεση σχεση μρ το μπατζετ.

δεν ειναι ωραιο να μιλαει ο σαντος σαν να μην εχει αυτος μεριδιο ευθυνης,,,

εγω αυτο που βλεπω ειναι μια ζωη να μιλαει για να φυλαει τον κωλο του.

αν αυριο βγει ο ζαγορακης και πει οτι οι 3 παικταραδες θα ηταν ηδη στην ομαδα αν ο σαντος ειχε αποκλεισει το χωριο του σολιντ θα γινουμε μπουρδελο.

αν αυριο βγει και πει ο βρυζας ... θα παρουμε 3 παικταραδες και θα παμε για πρωταθλημα αν φετος βγουμε 2οι η εστω 3οι και μετα μπουμε στους ομιλους του ουεφα που θα τσιμπησουμε 4 μυρια πιανου κωλος θα σφιξει μιστερ σαντος?

γιαυτο λεω οτι το να πετας το μπαλακι δημοσια μονο στους αλλους ενω εχεις κιεσυ μεριδιο στην ολη φαση ειναι απλα για να φυλας τον κωλο σου.

ασε τους ρεαλισμους λοιπον πετυχε στοχους που ανεβαζουν την ομαδα επιπεδο και το μπατζετ αυτοματα θα ανεβει και  και οι 3 παικταραδες θα ερθουν. αν δεν ερθουν ο κοσμος θα κρινει την διοικηση.

προς το παρων η μπαλα παιζεται στο χορταρι.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #5397 on: February 09, 2010, 12:41:31 »
+1926
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

northeagle_4

• Guest
« Reply #5398 on: February 09, 2010, 16:36:50 »
Εχουμε αλλα 9 ματς ισως αλλα 6 δλδ 15.Ας δουμε πρωτα που θα τερματισει η ομαδα και μετα μιλαμε για ανανεωσεις και μπατζετ.
  Η βαση για Σαντο ειναι η 3η θεση ο μεγαλος στοχος που απεμεινε το Πρωταθλημα και ρεαλιστικος στοχος το CL.δεν νομιζω αν δεν πιασει την βαση ο σαντο να υπαρχει λογος να μεινει,οπως επισης το θεμα μπατζετ λυνεται αμεσα με την κατακτηση της 1ης-2ης θεσης.Τωρα αν βγει τελικα η ομαδα 3η εκει θα εχουμε εναν προκριματικο για την εισοδο στους ομιλους γιουροπα λιγκ και το μπατζετ οσο η ομαδα ειναι χρεωμενη θα εξαρτηθει απο αυτα τα παιχνιδια οπου υπαρχουν 2 δρομοι.
  Ας καθαρισουμε λιγο την κατασταση και μην κανουμε προωρες κουβεντες εχουμε ακομα 9-15 ματς  στα οποια απαιτουμε νικες ως το τελος.Μετα απο αυτα μιλαμε για ανανεωσεις με ορους και κριτηρια που αυτην την στιγμη δεν μπορουν να εξασφαλιστουν.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #5399 on: February 09, 2010, 16:55:39 »
εγω θελω να μεινει....εχει φτιαξει καλη ομαδα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!