Author Topic: Fernando Santos  (Read 192648 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #5020 on: December 02, 2009, 02:32:39 »

2ον Χέστηκα για τα ντέρμπι και τις αθήνες οκ τα θέλω αλλά ας κερδίζω πρώτα σταθερά όλους τους άλλους μέσα έξω και μετά βλέπουμε και τα ντέρμπι.

Δε θα συμφωνίσω μαζί σου. Και δε θα σταθώ στη σημασία μου έχουν τα ντέρμπι σε οπαδικό επίπεδο, αλλά σε βαθμολογικό.
Εξηγούμαι. Επίσης θα έλεγα χέστηκα για τα ντέρμπι με τις 2 μεγάλες και 1 μεσαία ομάδα των αθηνών εφόσον υπήρχε ένα πρωτάθλημα όπου διεκδηκιτές του τίτλου θα ήταν ο νιόνιος, η νεα καβάλα, ο πας γιαννενα και ο ατρόμητος. Αυτό επειδή θα έχανα βαθμούς απο ομάδες που θα βρίσκονταν χαμηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα απο εμένα και όχι στις πρώτες θέσεις που θα βρίσκονταν οι παραπάνω ομάδες.
Απ' τη στιγμή που οι ομάδες οι οποίες διεκδικούν τίτλο βρίσκονται πανω απο εμένα, και αυτές τυγχάνει ναι είναι του ποκ εκτός κούλας, εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαθμολογική σημασία να τις κερδίσω, ή τουλάχιστον να μην χάνω απο αυτές.
Ίσως θυμίζει λίγο σκουλίκι των τελευταίων ημερών ο υπολογισμός που θα κανω παρακάτω, και πιστεψέ με δε μου αρέσει να το κανω αυτό, αλλά θέλω να δείξω τη μεγάλη βαθμολογική σημασία των ντερμπι (είπαμε την οπαδική δε τη λογαριάζουμε που είναι το ίδιο ή και περισσότερο σημαντική). Αν κερδίζαμε τα δυο ντέρμπι που οφείλαμε να κερδίσουμε, μπορούσαμε να κερδίσουμε, απο εμάς εξαρτήθηκε αν τα κεδρίζαμε και πραγματικά πετάξαμε στα σκουπίδια (για αυτό με βάζελο δε το λογαριάζω που αν ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί θα παίρναμε και εκεί βαθμό, πράγμα που σημαίνει θα ημασταν πρώτοι ισόβαθμοι με βαζελο στους 28) η βαθμολογία θα ήταν η εξής: βαζελος 29, γαυρος 27, ΠΑΟΚ 27, .... αεκ 15 ενώ τώρα ειναι γαυρος 30, βαζελος 29, ΠΑΟΚ 21 αεκ 18.
Πέρυσι, θα είχες παρει πρωτάθλημα.
---

Τα ντερμπι καθορίζουν τις πρωτες θεσεις του πινακα και δινουν τιτλο. Τιτλο φυσικά μπορείς να διεκδικήσεις κανοντας ένα 24 - 0 - 6, αλλά περισσότερο εφικτό είναι να πάρεις 2 με 3 ντέρμπι παρά να μην κάνεις έστω μια ισοπαλία με τις υπόλοιπες 15 ομάδες.
Με λίγα λόγια, το ας παίρνω τα υπόλοιπα ματς και ας χάνω τα ντέρμπι δεν έχει καμία μα καμία ισχύ διότι δε μπορεί να αποδώσει σε αυτό που στοχέυεις, δηλαδή σε τίτλο.
Καλα αδερφε και αν ο γαυρος ηταν προσεκτικος και αν ο βαζελος ηταν προσεκτικος και αν η αεκ ηταν προσεκτικη τα ιδια θα λεγανε!!!ας μην μπαινουμε σε αυτο το τρυπακι χωρις ουσια ειναι ολα αυτα!!το θεμα ειναι που ειμαστε και πως θα γινουμε καλυτεροι!!!!αυτο!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #5021 on: December 02, 2009, 11:12:25 »
μα το είπα πως δε μου αρέσουν οι υποθετικές συζητήσεις. πράγματι κι αν ο βαζελος ηταν πιο προσεκτικός και ο γαυρος και η κουλα θα είχαν διαφορετική κατάληξη.
Εν πάσει περιπτώση, η αλήθεια είναι όμως και πρεπει να τη παραδεχτούμε πως ενα τιτλο τον καθορίζουν τα αποτελεσματα των ντερμπι, γιατί σε αυτά τα ματς δίνεται η δυνατότητα να καλήψεις μια διαφορά ή να την αυξήσεις συμαντικά αν προπορεύεσαι.
Βασικά στα @@ μου πλεον τα υπολοιπα 3 ντερμπι του πρωταθλήματος για φέτος. Ας τα χασει και τα τρια με 3-0.
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ. ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ.

zagorakis

• Guest
« Reply #5022 on: December 03, 2009, 15:21:10 »
Σάντος: "Ποιοτική μεταγραφή στην επίθεση!"

Το πολύ δύο μεταγραφές θα κάνει ο ΠΑΟΚ όπως δήλωσε στην σημερινή Συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος, που τόνισε πως η ομάδα θέλει να κάνει μία ποιοτική μεταγραφή για την επίθεση της. "Αν το βρούμε αυτόν τον πολύ καλό παίκτη θα τον πάρουμε, για να μας δώσει επιθετικό βάθος", ισχυρίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε αναλυτικά:

Για την βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΟΚ: "Περίμενα αυτή τη στιγμή να είχαμε ακόμα 4 με 5 βαθμούς, θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει ψηλότερα, σε κάποιες περιπτώσεις δε μας αφήσανε, σε άλλες εμείς φταίγαμε. Αλλά το ματς με την ΑΕΚ δεν αλλάζει σε τίποτα τον τρόπο σκέψης μας, η φιλοσοφία μας είναι πάντα η ίδα, νίκη σε κάθε ματς για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Λάρισα, πρέπει να κερδίσουμε και θα το προσπαθήσουμε για να φτάσουμε ψηλότερα. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος για την ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Με τους παίκτες μαζί κερδίζουμε και χάνουμε. Σε όλες τις στιγμές είμαι παρών".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Ο στόχος μας είναι αύριο ο ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος από σήμερα. Παραμένει ίδιος ο στόχος, όσο πιο γρήγορα γίνεται να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και να γίνει πρωταθλητής. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 24 χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν είχε καταφέρει να βρεθεί στη 2η θέση, θα πρέπει να λέμε και το ένα και το άλλο".

Για την ήττα από την ΑΕΚ: "Με την ΑΕΚ ήταν ένα ματς στο οποίο ξεκινήσαμε με την πεποίθηση ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Πόσο μάλλον όταν βλέπαμε τα τελευταία αποτελέσματα, όπου είδαμε ξεκάθαρα ότι είχαμε βρει το δρόμο μας, βελτιωθήκαμε.

Το δείξαμε στο πρώτο μέρος, ελέγξαμε το ρυθμό, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό που μας έλειψε ήταν ίσως το ένστικτο του να τελειώσει το ματς όταν έχεις την ευκαιρία.

Είχαμε εμείς τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να το τελειώσουμε με κάποιο γκολ, μιας και είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού, μας έλειψε η ηρεμία και η ψυχραιμία στην τελική πάσα και στο σουτ, και επίσης μας έλειψε ότι δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί στις επιθέσεις μας. Ναι μεν είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν πήγαμε πολύ πάνω στην εστία του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάλι αποφασιστικά και με θέληση ότι θα το πάρουμε το ματς, αλλά δυστυχώς μία στιγμή έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης όλης της ομάδας δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν πρέπει να δέχεται μια επαγγελματική ομάδα. Και μετά στα 15-20 λεπτά η ομάδα ήταν νευρική, προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της.

Η ΑΕΚ βολεύτηκε, ταμπουρώθηκε και έπαιξε με αντεπιθέσεις που είναι και το αγαπημένο της παιχνίδι. Σε αυτά τα ματς χρειάζεται και λίγο τύχη, μία ομάδα που δεν έκανε ουσιαστικά τίποτα κατάφερε να κερδίσει, ενώ εμείς τα κάναμε όλα, αλλά μας έλειπε μόνο το γκολ, αν σκοράραμε πρώτοι θα κερδίζαμε".

Για της ήττες στα ντέρμπι: "Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, κι εγώ πρώτος, ότι δεν έχουμε κερδίσει κανένα ντέρμπι, ούτε υπάρχει κριτική κακοπροαίρετη από τον κόσμο, το ξέρουμε αυτό, αλλά θα πρέπει επίσης να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ δε βρισκόταν κοντά στις πρώτες θέσεις εδώ και πολλά χρόνια, όπως κάνει από πέρσι. Ξέρουμε ότι είναι κακό που δεν κερδίσαμε ένα ντέρμπι. Αλλά είμαστε σε ένα σωστό δρόμο. Θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις, στην πιο ψηλή αν γίνεται. Εννοείτε ότι αν μπορούμε να είμαστε πρώτοι, κανένας δε θα το αρνηθεί. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο ψηλότερα γίνεται".

Για τις μεταγραφές που θα γίνουν υποστήριξε: "Για να φέρουμε κάποιον παίκτη θα σημαίνει πως πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Δε θα κάνουμε μεταγραφές απλώς για να κάνουμε. Οι παίκτες που θα έρθουνε θα κάνουν τον ΠΑΟΚ πιο δυνατό. Δε θα πετάξουμε λεφτά, απλά για να λέμε ότι θα κάνουμε μεταγραφές. Μάξιμουμ θα φέρουμε δύο παίκτες, έναν που θα ανεβάσει την ομάδα επιθετικά, θα δώσει περισσότερο βάθος επιθετικά, αλλά θα είναι ξεκάθαρα πολύ καλός και ποιοτικά. Αν το βρούμε αυτόν τον παίκτη θα τον πάρουμε, για να μας δώσει επιθετικό βάθος".

Για τυχόν αποχωρήσεις: "Με περισσότερους παίκτες δε θα δουλέψουμε, αλλά είναι πιθανότερο να μειώσουμε το ρόστερ, αν πάρουμε παίκτες. Οι παίκτες είναι άνθρωποι, έχουν τα συμβόλαιά τους, δεν βάζουμε το πιστόλι στον κρόταφο. Εγώ όμως αν ήμουν παίκτης και έβλεπα ότι δεν έχω θέση, θα ζητούσα να φύγω. Αυτή η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο με την προσθήκη δύο παικτών με τα χαρακτηριστικά που προανέφερα, και υπάρχουν και Έλληνες που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις".

Για το ματς με τη Λάρισα τόνισε: "Αυτοί που έχουν γρίπη δεν παίζουν με τη Λάρισα. Το ότι η ΑΕΛ έπαιξε χθες δε μας αγγίζει, δεν αλλάζει τα πλάνα μας για τον αγώνα. Δε μας λέει κάτι. Θα μπούμε με την ίδια σοβαρότητα και οργάνωση των τελευταίων αγώνων. Αν το κάνουμε αυτό είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε. Οι παίκτες το καταλαβαίνουν αυτό. Υπάρχουν δύο σημαντικά ζητήματα, ο κόσμος πιστεύει ότι μια ομάδα για να γίνει επιθετική, χρειάζονται 5 επιθετικοί μπροστά και 5 πίσω.

Αυτό δεν γίνεται. Μια ομάδα είναι επθιετική όταν αναγκάζει τον αντίπαλο σε λάθη όταν αυτός έχει την μπάλα στα πόδια του. Και μετά πλέον με την μπάλα στα πόδια ξέρει τι πρέπει να κάνει και κυνηγάει το γκολ. Αυτό θέλω να κάνουμε, μέσα στη δική μας την ποιότητα και σε αυτά που μπορούμε. Η τακτική μπορεί να είναι ίδια σε όλες τις ομάδες, αλλά οι παίκτες την κάνουν πράξη, δεν μπορούμε δηλαδή να παίξουμε όπως η Μπαρτσελόνα.

Αλλά στα δικά μας τα όρια μπορούμε να παίξουμε όπως επιθυμούμε. Για να είμαστε μεγάλη ομάδα πρέπει να αναγκάσουμε τον αντίπαλο σε λάθη. Με την ΑΕΚ ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι όταν δεν είχαμε την μπάλα στα πόδια, αλλά όχι όταν παίρναμε την μπάλα. Όταν λέμε έχω καλή άμυνα δε σημαίνει ότι θα βάλω 10 αμυντικούς για να μη δεχτώ γκολ. Πιέζοντας τον αντίπαλο στην περιοχή του, αυξάνεις τις πιθανότητες για να του βάλεις γκολ. Αυτό λέμε στους παίκτες, να μη φοβούνται να πιέσουν ψηλά, να ανεβαίνουν".

Για τον Μπράις Μουν: "Όταν έγινε αυτή η μεταγραφή, θεωρούσαμε ότι ο Αραμπατζής θα έχει δυσκολίες για να παίξει αυτή τη σεζόν. Προβλήματα είχε και ο Σνάουτσνερ, βλέπαμε τις αλχημείες που κάναμε τότε, οπότε έπρεπε να βρεθεί μια άμεση λύση σε αυτό. Δυστυχώς για τον ίδιο τον παίκτη ήρθε τραυματίας, σταμάτησε και αυτός για κάποιο καιρό. Σε αυτήν την περίοδο γύρισαν Αραμπατζής και Σνάουτσνερ, οπότε έμεινε εκτός λόγω του προβλήματός του ουσιαστικά. Τελευταία ανεβαίνει, χρειάζεται να αποκτήσει την αυτοπεποίθησή του, θα δούμε στην πορεία αν θα παίξει δεξί μπακ ή όχι, άλλωστε το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο".

http://www.sport24.gr/html/ent/165/ent.331165.asp

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5023 on: December 03, 2009, 18:25:16 »
Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 24 χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν είχε καταφέρει να βρεθεί στη 2η θέση, θα πρέπει να λέμε και το ένα και το άλλο".

Οπως και η αληθεια ειναι οτι εδω και  20 χρονια ο ΠΑΟΚ ηταν υπο καθεστως διοικητικης ομηριας, με προεδρους δοσηλογους και κατευθυνομενους. Τις συνθηκες και την προοπτικη που εχει ο ΠΑΟΚ απο τοτε που αναλαβατε κ. Σαντος, δεν τις ειχε κανενας προπονητης την τελευταια 20αετια. Ουτε συστηματικα γεματη Τουμπα, με οπαδικη συσπειρωση γυρω απο την ομαδα ειχαν οι προκατοχοι σας κ. Σαντος. Θα πρεπει να λεμε και το ενα και το αλλο, κ. Σαντος. Και σταματηστε να αποκαλειτε εμμεσως τον ΠΑΟΚ χωριο, γιατι θα μας γνωρισετε και απο την αναποδη κ. Σαντος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

makptol

• Guest
« Reply #5024 on: December 03, 2009, 19:00:22 »
"Και σταματηστε να αποκαλειτε εμμεσως τον ΠΑΟΚ χωριο, γιατι θα μας γνωρισετε και απο την αναποδη κ. Σαντος."

αυτες οι ψευτομαγκιες θα μας τρωνε μια ζωη αλλα πες εδω τον παντελακη βριζαμε του σπαγαμε το μαγαζι τον λοραντ βαζανε τον τρελονικολα να τον βριζει χυδαια στις προπονησεις μεχρι που
του εριξε την σφαλιαρα ο μεγαλος λοραντ.....η ειναι ψεματα αυτα........
α και για αυτους που λενε οτι ο σαντος δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του ειπε καθαρα οτι και στις νικες και στις ηττες ολοι εχουν συμμετοχη και οι παικτες και ο προπονητης.......

makptol

• Guest
« Reply #5025 on: December 03, 2009, 19:03:26 »
λεμε πολλα χωρις να λεμε τιποτε Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
..........

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #5026 on: December 03, 2009, 19:29:29 »
α και για αυτους που λενε οτι ο σαντος δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του ειπε καθαρα οτι και στις νικες και στις ηττες ολοι εχουν συμμετοχη και οι παικτες και ο προπονητης.......

Ρε αδερφε αμα εβγαινε και ελεγε οτι φταινε μονο οι παιχτες θα τον παιρνανε με τις ντοματες...πλακα κανεις? Δικοι του παιχτες ειναι με δικη του προετοιμασια και δικη του τακτικη. Οσους δεν γουσταρε τους εδωσε δανεικους σε αλλες ομαδες ή τους εδωσε διαρκειας στην εξεδρα.

Για να είμαστε μεγάλη ομάδα πρέπει να αναγκάσουμε τον αντίπαλο σε λάθη.

Δηλαδη ρε φερναντο μεγαλη ομαδα ειναι αυτη, το να κοιτας τι κανει ο αντιπαλος και πως θα τον αναγκασεις σε λαθος με την κατοχη δικη του? Το να εχεις εσυ την κυκλοφορια, το να οριζεις εσυ το τεμπο και στην τελικη να εχεις εσυ την δημιουργικη ικανοτητα και να βαζεις γκολ ειναι δειγματα μικρης ομαδας? Στην ελλαδα εισαι δεν εισαι στην Πριμερα ντιβιζον να πουμε. ΠΑΟΚ ειμαστε δεν ειμαστε η Χερεθ ρεεεεεε

ο κόσμος πιστεύει ότι μια ομάδα για να γίνει επιθετική, χρειάζονται 5 επιθετικοί μπροστά και 5 πίσω.

Ο κοσμος φωναζει φερναντε οτι κανει μπαμ η ελλειψη επιτελικου μεσου που ξερει να βγαζει καθετες μπαλιες. Τι δουλεια εχει αυτο με τους 5 επιθετικους?? Οποιος το πιστευει αυτο (αν το πιστευει κανενας) ειναι εξωφρενικο. Μην πας να καλυψεις τις αδυναμιες αναπτυξης και επιθεσης της ομαδας που ΕΣΥ εχτισες με μπαρμπουτσαλα.

Δυστυχώς για τον ίδιο τον παίκτη ήρθε τραυματίας, σταμάτησε και αυτός για κάποιο καιρό

Δηλαδη ΕΣΥ που ζητησες την μεταγραφη δεν το ηξερες αυτο? Αν ειναι δυνατον να ζητας εναν παιχτη για αμεση καλυψη θεσης και να λες δυστυχως ηρθε τραυματιας...

και υπάρχουν και Έλληνες που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις

Τωρα για ποιον χτυπαει η καμπανα δεν ξερω..Αλλα αν υποθεσουμε οτι ειναι Ελληνας, με επιθετικους προσανατολισμους, αποκτηση του με λιγα λεφτα ή με ελευθερας το καλοκαιρι εμενα ενας μου ερχεται στο μυαλο εκτος του χαριστεα...

Οσο για τον Skyclad4 συμφωνω και δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω εκτος του οτι δεν βγηκαμε 2οι .. εκτος και αν ορισμενοι πιστευουν οτι αν δεν υπηρχανε πλει οφ θα ειμασταν 2οι.

Βρισκω την συνεντευξη Σαντος τελειως ανουσια, ακαιρη και εκνευριστικη. Τι βγηκε να διαψευσει δηλαδη, οτι δεν θα παρουμε 5 μεταγραφες? Αυτο ελειπε!! Εδω λεμε κανα δανεικο να παρουμε αφου δεν υπαρχουνε φραγκα. Αλλα και αν υπηρχαβε φραγκα χιλιες φορες δωστα στο Προπονητκο και αμα θες μεταγραφη επιθετικου παρε πισω τον Αθανασιαδη.
« Last Edit: December 03, 2009, 19:36:57 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

JamaicaN

• Guest
« Reply #5027 on: December 03, 2009, 20:12:27 »
Εγω παντως στο τουρ μου στα νησια και σε συζητησεις με φιλους νοτιους βλεπω οτι εχουμε πλεον ξαναποκτησει το χαμενο κυρος και σεβασμο...
Πριν απο 3 χρονια στην Παρο, τα μωρα στα δημοτικα ουτε το ονομα δεν ηξεραν....Τωρα ξερουν ακομα και ονοματα παιχτων....
Καποια αλλαξοπιστησαν ηδη.... :D

Δεν ξερω ααν ηταν αλλος τι θα συνεβαινε, αν θα ειμασταν ηδη με κουπες αγκαλια, αλλα πιστευω ο μοναδικος χαρακτηρισμος που δεν αρμοζει στον προπονητη μας ειναι αποτυχημενος....
Το λεω επειδη το διαβασα και αυτο σε αλλο τοπικ....

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5028 on: December 03, 2009, 21:18:26 »
Ο Σάντος δε γίνεται να κολλήσει γρίπη να κατεβάσει κανείς άλλος την ομάδα ;D ;
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

ive4

• Guest
« Reply #5029 on: December 03, 2009, 23:00:01 »
Εγω παντως στο τουρ μου στα νησια και σε συζητησεις με φιλους νοτιους βλεπω οτι εχουμε πλεον ξαναποκτησει το χαμενο κυρος και σεβασμο...
Πριν απο 3 χρονια στην Παρο, τα μωρα στα δημοτικα ουτε το ονομα δεν ηξεραν....Τωρα ξερουν ακομα και ονοματα παιχτων....

Δεν ξερω ααν ηταν αλλος τι θα συνεβαινε, αν θα ειμασταν ηδη με κουπες αγκαλια, αλλα πιστευω ο μοναδικος χαρακτηρισμος που δεν αρμοζει στον προπονητη μας ειναι αποτυχημενος....

αχα καλά που ήρθε ο Σάντος δηλαδή και τα παιδιά στα νησιά βλέπουν ωραίο ποδόσφαιρο!
Μάλλον οι παικταράδες που φέραμε έχουν ευθύνη γι αυτό που λες, όχι ο Σάντος.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #5030 on: December 03, 2009, 23:11:28 »

Ο,τι και αν λενε καποιοι για evolution k revolution αν δεν ητανε ο Ζαγορ να δωσει λιγη αξιοπρεπεια στον συλλογο...

Και στο λεω εγω Τζαμ που ειμαι απο νησι
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

makptol

• Guest
« Reply #5031 on: December 03, 2009, 23:17:46 »

[/quot

αχα καλά που ήρθε ο Σάντος δηλαδή και τα παιδιά στα νησιά βλέπουν ωραίο ποδόσφαιρο!

ειπαμε οτι καλο στην ομαδα ο λαος και η ΠΑΕ ο κακο ο σαντος......
ακομη και για τον βιερινια ειπανε οτι δεν ητανε δικη του επιλογη.. :)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5032 on: December 04, 2009, 02:36:13 »
Αν και υποσχεθηκα (στον εαυτο μου) να ειμαι πολυ συγκρατημενος με το Σαντος, αφου καλως ή κακως ειναι ο προπονητης της ομαδας μας, δενμπορω να μην απαντησω στο τσιγκλιμα του μακπτολ και να πω οτι:

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2,5 χρονια
εχουμε προοδο
στην ΠΑΕ, στα οικονομικα, στην οργανωση, στη διοικηση, στην ΑΜΚ,στις δημοσιες σχεσεις. στο μαρκετινγκ, στην μπουτικ, στην ιστοσελιδα, στον ευπρεπισμο του γηπεδου, στα τουρνικε και τα διαρκειας, στο εργο ζωης Αθλητικο Κεντρο, στην δημιουργια δικτυου Ακαδημιων σε ολη την Ελλαδα.
Εχουμε προοδο στον κοσμο με παραδειγματα που δε χρειαζεται καν να αναφερω.
Στο τμημα της ομαδας αποκατασταθηκε το κλιμα και απο κει που κανενας σοβαρος παιχτης δεν ηθελε να μας δει ουτε ζωγραφιστους γιατι ειμασταν γνωστοι για τα κανονια, τις προσφυγες κλπ, τωρα μας παρακαλανε ουκ ολιγοι.
Μεσα σε αυτο το συνολο των ανθρωπων που δουλεψαν και εξακολουθουν να δουλευουν ο καθενας στο χωρο της ευθυνης του και να δειχνουν αποτελεσματα υπαρχει και ο Σαντος ο οποιος κατα τη γνωμη μου εχει προσφερει σχετικα λιγα. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΩ. Εγω ετσι το βλεπω.Δε μηδενιζω την προσφορα του αλλα τη θεωρω μικρη.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑΛΕΩ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

baron

• Guest
« Reply #5033 on: December 04, 2009, 07:53:49 »
Homo χαμηλά την μπάλα αδελφέ....

aixaame "κάποια" πρόοδο τα τελευταία χρονια.

Οικονομικά- ελαφρώς καλύτερα με τις "κληρονομιές" ως δαμόκλειο
οργάνωση, ΠΑΕ Διοίκηση-- Μόλις είχαμε Παραίτηση προεδρου και όχι μονο..
AMK--- πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε?
Δημόσιες σχέσεις- marketing-- Πούλμαν gate
"ιστοτοπος"/ σελίδα-- ναι γίνετε καλύτερα, τα χρήματα υπάρχουν για τέοια μικρά βηματάκια που "αποφερνουν" μεγάλο κέρδος
Mpoutik διαφωνώ-- καμια βελτίωση

Τα τουρνικέ δεν τα θεωρώ mega επίτευγμα καθότι επιβεβλημένα από την UEFA

Και για τις ακαδημίες δεν έχω προσωπική άποψη

Εάν κλαίγεται κανεις για τον Santos, εγώ δηλαδή, πρέπει να δει ότι η Διοίκηση προχώρησε πολλή αργά τα θέματα του ΠΑΟΚ μας.

Το ότι υπάρχει- όπως πιστεύω - 100% στήριξη στην Διοίκηση οφείλεται όχι στα ΥΠΕΡ-επιτεύγματα της αλλα στον φόβο επιστροφής στα παλιά.

Και είναι και εκείνο το πρωτοδικείο πάνω από το κεφάλι μας που μπορεί να μπει ανά πασα στιγμή στο παιχνίδι και να μας κάνει σκατά...

makptol

• Guest
« Reply #5034 on: December 04, 2009, 12:11:33 »
Αν και υποσχεθηκα (στον εαυτο μου) να ειμαι πολυ συγκρατημενος με το Σαντος, αφου καλως ή κακως ειναι ο προπονητης της ομαδας μας, δενμπορω να μην απαντησω στο τσιγκλιμα του μακπτολ και να πω οτι:

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2,5 χρονια
εχουμε προοδο
στην ΠΑΕ, στα οικονομικα, στην οργανωση, στη διοικηση, στην ΑΜΚ,στις δημοσιες σχεσεις. στο μαρκετινγκ, στην μπουτικ, στην ιστοσελιδα, στον ευπρεπισμο του γηπεδου, στα τουρνικε και τα διαρκειας, στο εργο ζωης Αθλητικο Κεντρο, στην δημιουργια δικτυου Ακαδημιων σε ολη την Ελλαδα.
Εχουμε προοδο στον κοσμο με παραδειγματα που δε χρειαζεται καν να αναφερω.
Στο τμημα της ομαδας αποκατασταθηκε το κλιμα και απο κει που κανενας σοβαρος παιχτης δεν ηθελε να μας δει ουτε ζωγραφιστους γιατι ειμασταν γνωστοι για τα κανονια, τις προσφυγες κλπ, τωρα μας παρακαλανε ουκ ολιγοι.
Μεσα σε αυτο το συνολο των ανθρωπων που δουλεψαν και εξακολουθουν να δουλευουν ο καθενας στο χωρο της ευθυνης του και να δειχνουν αποτελεσματα υπαρχει και ο Σαντος ο οποιος κατα τη γνωμη μου εχει προσφερει σχετικα λιγα. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΩ. Εγω ετσι το βλεπω.Δε μηδενιζω την προσφορα του αλλα τη θεωρω μικρη.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑΛΕΩ.

τουλαχιστον εσυ λες οτι κατι προσφερε ο σαντος.....το επομενο μυνημα απο σενα ειναι η πληρης ισοπεδωση πληρης αφησαμε τον σαντος και λεμε
οτι η διοικηση δεν εκανε τιποτε ....ΠΛΗΡΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ .......αν δεν εκανε τιποτε ας μεναμε ρε παιδια με βεζυρτζη-οικονομιδη
γιατι να τους αλλαξουμε και να φερουμε την διοκηση που δεν εκανε τιποτε......?

makptol

• Guest
« Reply #5035 on: December 04, 2009, 12:23:38 »
φιλε homo εσεις ειστε στην θεσσαλονικη δεν ξερω πως τα βλεπετε αλλα το κλιμα στην επαρχια που ζω εγω ξερεις ποιο ειναι απο τον απλο
κοσμο που δεν ασχολειται πολυ ? με την παραιτηση ζαγορακη ..."τα λαμογια τον φαγανε τι ασχολεισαι και τον βρυζα θα τον φανε τους εκοψε
την μασα γιαυτο" και το ακουω οχι μονο απο οπαδους του ΠΑΟΚ αλλα και αλλων ομαδων που δεν ειναι φανατικοι....
περναει ενα κλιμα οτι αργα η γρηγορα αυτοι που τρωγανε τις σαρκες του ΠΑΟΚ θα επιστρεψουν ........
μαλιστα με εχουν πρηξει τι "καθεσε και αχολεισαι ενω ξερεις πολυ καλα οτι σαν κλεφτες θα κυνηγησουν και τον ζαγορ και τον βρυζα "
......και ηδη ειδικα τον ζαγορ τον εχουν κατηγορεισει  για τα κυλικεια της τουμπας και μαλιστα στα ραδιοφωνα καποιος μαντζαρης
που εβγαλε τον ζαγορ εξαρτωμενο αβουλο πλασμα.....αυτος ο μαντζαρης βγηκε και χθες σε κατι συνδεσμιτες (;) που κανουν εκμπομπη 11-1.00 στον σπορ 103
και ελεγε τα ιδια και μαλιστα αυτοι οι τυποι συμφωνουσαν εδω και 3 χρονια ελεγαν εχει μικρινει ο ΠΑΟΚ και ενα σωρο αλλες μαλακιες
.....

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #5036 on: December 04, 2009, 13:23:52 »
ολος ο κοσμος που δεν ενημερωνετε απο ιντερνετ αυτο το πραγμα λεει. σε ολη την επαρχια αλλα και στην αθηνα. γιατι ενημερωνετε απο εφημεριδες (εχουμε το συνηθειο να διαβαζουμε τις τελευταιες στηλες που και καλα ειναι οι πονηρες και οχι το ρεπορταζ της ομαδος) και ραδιοφωνα.εχεις δικιο αλλα να ξερεις μακη οτι πολεμανε τον ΠΑΟΚ με αυτο τον τροπο .επιτηδες αφηνουν να βγαινουν τετοια προς τα εξω. αν ειναι λαμογιο ο τεο και δεν ξερω εγω ποιος τι ειναι ο κοκκαλης και ο πατερας. ?ελεος . εγω σε τετοια εδω στην αθηνα απανταω με μπινελικι και χοντρο μαλιστα. να ξερεις οι αλλοθρησκοι μασανε και δεν εχουν επιχειρηματα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5037 on: December 04, 2009, 15:30:36 »
ο σαντος εχει προσφερει πολλα στην ομαδα

την εχει οργανωσει της εχει δωσει κυρος και αξιοπρεπεια,της εχει δωση αγωνιστικη ταυτοτητα και σοβαροτητα.

επισης με τα κονε του μεσω πορτογαλιας αλλα και με το ονομα του πολλοι παικτες εχουν ερθει και εχουμε κερδισει σημαντικα περιουσιακα στοιχεια.

απο κει και περα ο προπονητης δεν ειναι μονο γνωσεις τακτικη προετοιμασια και γνωριμιες.

πρεπει ναναι και ψυχολογος να εμπνεει τους παικτες με τα λεγομενα του και την προσωπικοτητα του ,,,και να τους δινει οραμα για κατι καλυτερο.

απο τις δηλωσεις για σαρδελες,,για νασιοναλ, τις δηλωσεις μετα τον γαυρο φετος που ενω χασαμε ειπε => οι φιλαθλοι πρεπει ναναι περηφανοι για την προσπαθεια μας,,μεχρι τις χθεσινες οτι εδω και 24 χρονια η ομαδα δεν βγηκε ξανα 2η

απολα τα παραπανω φαινεται οτι δεν εχει την προσωπικοτητα και το οραμα να εμπνευσει την ομαδα για κατι παραπανω και κυριως να εχει την νοοτροπια να περνει τα κρισιμα ματς και τα ντερμπι.

οταν ο παικτης π.χ. ο ξενος ακουει τον προπονητη του να μιζεριαζει και να μιλαει με αυτον τον τροπο και αυτος νοιωθει οτι μαγκες μεχρι εδψ ειμαστε πιασαμε ταβανι οπτε αραξε κιεσυ.

οταν ο λινο π.χ. ακουει απο τον προπονητη του οτι οκ ρε μαγκες αλλα εδω και 24 χρονια ο ΠΑΟΚ 2ος δεν βγηκε,,,σου λεει και ο λινο,,,οοοο εε μαγκα την πηγαμε ψηλα την ομαδα,,,και αν χανουμε με γαυρο στην τουμπα κανουμε παλι περηφανους τους οπαδους.

ε με αυτα και με αυτα ερχεται η μια φαπα απο το ποκ μετα την αλλη.

τωρα αν αυτο αλλαξει με το να φερεις παικταραδες με @@ που να μην κοιταν τι μαλακιες λεει ο σαντος αλλα να σκυλιαζουν για πιο ψηλα επειδη ειναι παικτες ηγετες...οκ παω πασο. ας τους φερει η διοικηση να καλυψει την αδυναμια του σαντος και ολα καλα.

JamaicaN

• Guest
« Reply #5038 on: December 04, 2009, 18:38:28 »

Ο,τι και αν λενε καποιοι για evolution k revolution αν δεν ητανε ο Ζαγορ να δωσει λιγη αξιοπρεπεια στον συλλογο...

Και στο λεω εγω Τζαμ που ειμαι απο νησι

Μαζι σου γκατζ και στην τελικη ο Ζαγορ εφερε και στηριξε μεχρι τελους τον Σαντος
2ον, φιλε μου περσεα, τα παιδακια στα νησια δεν μου λεγαν οτι παιζαμε ασχημη μπαλα αλλα οτι δεν την ξερουν την ομαδα....Επισης δε λεω οτι το εκανε ο Σαντος μονος του, αλλα συνεβαλε και αυτος κατ εμε αρκετα....
Τον συνηρμο τον εκανα επιδη διαβασα οτι ειναι αποτυχημενος, και δεν συμφωνω, και οχι για να τον ανεβασω στα ματια του καθενος...Ο καθενας ξερει και εχει αποψη..εγω λεω την δικια μου....

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5039 on: December 04, 2009, 20:20:54 »
Jamaica για να πεις κάποιον πετυχημένο ή αποτυχημένο, πρέπει να έχεις κάποιο μέτρο σύγκρισης. Κάποιο συγκεκριμένο στόχο στην προκειμένη.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος στόχος τον οποίο να αναγνωρίζει όλος ο κόσμος ως στόχο, οι απόψεις θα είναι πολλές.
Πως μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που θα σου πει ότι απέτυχε επειδή ακόμα ομίλους Ευρώπης δεν έχεις παίξει με αυτόν ως προπονητή;
Από την άλλη όπως λέει κι ο ίδιος 24 χρόνια είχες να βγεις 2ος. Διαλέγει και παίρνει ο καθένας.

Επί της ουσίας, πιστεύεις ότι μπορείς να πας παραπάνω από εδώ που είσαι με το σάντος; Αν ναι, σεβαστή η άποψη σου, διαφωνώ κάθετα, αλλά έχει τις ευκαιρίες να με διαψεύσει.
Αν όχι, συμβιβάζεσαι μοιρολατρικά με τη 4η θέση και το ουεφάκι. Ή τον διώχνεις