Author Topic: Fernando Santos  (Read 192256 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #5000 on: November 30, 2009, 21:15:00 »
μα δεν ειπαμε τιποτα για τον σαντος μονο οτι δεν καταφερε να κερδισει τον καραμπελα που δεν εχει παρει ουτε σεντς απο τοτε που πηγε στο αεκ...
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #5001 on: November 30, 2009, 21:16:43 »
ρε σιμον να σου πω κατι;και γω δεν τον παω τον Σαντος σαν προπονητη, αλλα βαλτο κανα στο μυαλο σου αδερφε για να μην τυρραννιεσαι αδικα!τον γιδοβοσκο στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ!μα τον εχεισ τοσο μεγαλη αναγκη,τραβα στο μπατχτσε στους νεους επιβατες να πιειτε κανα τσιπουρο να σε κερασει και κανα χαλουμι.μας τα εχεις κατι μπαλονια!τωρα αν ο πονος σου εχει να κανει με την 4αρα στον χαρη της καρδιας, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

ive4

• Guest
« Reply #5002 on: November 30, 2009, 21:45:13 »
πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, το πτυχίο πανεπιστημίου από τη σχολή μηχανικών , αποδεικνύεται άχρηστο. Ειδικά, όταν πας να δουλέψεις σαν μηχανικός σε μια χώρα που βγάζει όχι αυτοκίνητα, αλλά άλογα και γίδια. Πόσο μάλλον αν θεωρείς τα ζωάκια κατώτερου επιπέδου και όταν βλέπεις τα γίδια του απέναντι σαν Μαζεράτι.
Και πολύ περισσότερο όταν στη σχολή μηχανικών δεν έχεις μάθει από ψυχολογία γιδιών. Εκεί αναπολείς το μυαλό και την ψυχολογία του γιδοβοσκού που με ένα σφύριγμά του βγάζει τα γίδια μπροστά και όχι τον μηχανικό που 2,5 χρόνια μετά του φταίνε ακόμα τα ζωάκια.

Ευτυχώς που δεν αναπολούμε και τον Γιδόπουλο :P

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
« Reply #5003 on: November 30, 2009, 21:56:19 »
1ον Ας αναλογιστούμε πριν την κριτική αν εμείς μπορουμε να ξεπεράσουμε κάποιον με πολύ καλύτερο οπλοστάσιο , αν μπορούμε τότε να το ζητάμε κι από τους άλλους.

2ον Χέστηκα για τα ντέρμπι και τις αθήνες οκ τα θέλω αλλά ας κερδίζω πρώτα σταθερά όλους τους άλλους μέσα έξω και μετά βλέπουμε και τα ντέρμπι.

3ον Αυτό το παραμύθι στηρίζω τον Βρύζα αλλά Ζήση γιατι κρατας τον Σαντος , Ζήση γιατί δεν παίρνεις δεκάρι , Ζήση γιατί αυτό και το άλλο πρέπει να τελειώσει πριν να είναι αργά και ο νοών νοείτο...

ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.Και αφού ο Ζήσης στηρίζει τον Σάντος...

ΔΟΝ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #5004 on: November 30, 2009, 22:25:15 »

2ον Χέστηκα για τα ντέρμπι και τις αθήνες οκ τα θέλω αλλά ας κερδίζω πρώτα σταθερά όλους τους άλλους μέσα έξω και μετά βλέπουμε και τα ντέρμπι.

Δε θα συμφωνίσω μαζί σου. Και δε θα σταθώ στη σημασία μου έχουν τα ντέρμπι σε οπαδικό επίπεδο, αλλά σε βαθμολογικό.
Εξηγούμαι. Επίσης θα έλεγα χέστηκα για τα ντέρμπι με τις 2 μεγάλες και 1 μεσαία ομάδα των αθηνών εφόσον υπήρχε ένα πρωτάθλημα όπου διεκδηκιτές του τίτλου θα ήταν ο νιόνιος, η νεα καβάλα, ο πας γιαννενα και ο ατρόμητος. Αυτό επειδή θα έχανα βαθμούς απο ομάδες που θα βρίσκονταν χαμηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα απο εμένα και όχι στις πρώτες θέσεις που θα βρίσκονταν οι παραπάνω ομάδες.
Απ' τη στιγμή που οι ομάδες οι οποίες διεκδικούν τίτλο βρίσκονται πανω απο εμένα, και αυτές τυγχάνει ναι είναι του ποκ εκτός κούλας, εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ βαθμολογική σημασία να τις κερδίσω, ή τουλάχιστον να μην χάνω απο αυτές.
Ίσως θυμίζει λίγο σκουλίκι των τελευταίων ημερών ο υπολογισμός που θα κανω παρακάτω, και πιστεψέ με δε μου αρέσει να το κανω αυτό, αλλά θέλω να δείξω τη μεγάλη βαθμολογική σημασία των ντερμπι (είπαμε την οπαδική δε τη λογαριάζουμε που είναι το ίδιο ή και περισσότερο σημαντική). Αν κερδίζαμε τα δυο ντέρμπι που οφείλαμε να κερδίσουμε, μπορούσαμε να κερδίσουμε, απο εμάς εξαρτήθηκε αν τα κεδρίζαμε και πραγματικά πετάξαμε στα σκουπίδια (για αυτό με βάζελο δε το λογαριάζω που αν ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί θα παίρναμε και εκεί βαθμό, πράγμα που σημαίνει θα ημασταν πρώτοι ισόβαθμοι με βαζελο στους 28) η βαθμολογία θα ήταν η εξής: βαζελος 29, γαυρος 27, ΠΑΟΚ 27, .... αεκ 15 ενώ τώρα ειναι γαυρος 30, βαζελος 29, ΠΑΟΚ 21 αεκ 18.
Πέρυσι, θα είχες παρει πρωτάθλημα.
---

Τα ντερμπι καθορίζουν τις πρωτες θεσεις του πινακα και δινουν τιτλο. Τιτλο φυσικά μπορείς να διεκδικήσεις κανοντας ένα 24 - 0 - 6, αλλά περισσότερο εφικτό είναι να πάρεις 2 με 3 ντέρμπι παρά να μην κάνεις έστω μια ισοπαλία με τις υπόλοιπες 15 ομάδες.
Με λίγα λόγια, το ας παίρνω τα υπόλοιπα ματς και ας χάνω τα ντέρμπι δεν έχει καμία μα καμία ισχύ διότι δε μπορεί να αποδώσει σε αυτό που στοχέυεις, δηλαδή σε τίτλο.

baron

• Guest
« Reply #5005 on: November 30, 2009, 22:46:34 »

1ον Ας αναλογιστούμε πριν την κριτική αν εμείς μπορουμε να ξεπεράσουμε κάποιον με πολύ καλύτερο οπλοστάσιο , αν μπορούμε τότε να το ζητάμε κι από τους άλλους.

3ον Αυτό το παραμύθι στηρίζω τον Βρύζα αλλά Ζήση γιατι κρατας τον Σαντος , Ζήση γιατί δεν παίρνεις δεκάρι , Ζήση γιατί αυτό και το άλλο πρέπει να τελειώσει πριν να είναι αργά και ο νοών νοείτο...

ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.Και αφού ο Ζήσης στηρίζει τον Σάντος...

1. εάν το οπλοστάσιο καθόριζε το αποτέλεσμα σήμερα δεν θα υπήρxαμε ως λαός. Εάν ο λεωνίδας δεν πήγαινε στις θερμοπύλες σήμερα θα έκανες 7 φορες την ημερα τεμενάδες στον αλλάχ. Ο τσαμπουκάς κάνει την διαφορα. Η πιστη και η θρασύτητα.

2. Αυτό ήταν το όνειρο μου πάντα. Γι αυτό έγινα ΠΑΟΚΙ. Για να κερδίζω σταθερά την κέρκυρα.

3. Ναι EPIOLOGH του ΖΗΣΗ είναι ο santos. Πριν ένα μηνα τον προσέλαβε όταν ανέλαβε την προεδρία.
Δεν έχει να ασχοληθεί με τα οικονομικά, και τα διοικητικά του P.A.Ο.K. - μέτο δεκάρι πρέπει να ασχοληθεί.

Αίντε Santos γεννημένε στην κάτω τούμπα. θρεμμένε από gala κωνσταντινοπολιτισας-- που τώρα μιλάς και άπταιστα ελληνικά. Για πάντα Παοκτζής!

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #5006 on: November 30, 2009, 23:05:38 »
ένα αποτέλεσμα ήταν όπως πάντα. τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

πάλι χαλιόμαστε τσάμπα.

το κατεβαίνουμε να τους πάρουμε αέρα πατέρα δεν υπάρχει πλέον στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο καμιας χώρας.

μας κέρδισε η χανούμισσα με μόλις 2 ευκαιρίες και και πάλι κάτω από τα @@ μας είναι. Εγώ πάντως στην θέση του αντιπαλου δεν θα ήθελα να κέρδιζα έναν "συναγωνιστή" στην έδρα μου και παρόλου αυτό το γεγονός να βρίσκομαι 3 πόντους πίσω του.

πάρτε το χαμπάρι --> παρόλου την ήττα  είμαστε στο στην 3 θέση με + 3 βαθμούς. Άσε που την κυριακή η διαφορα θα πάει πάλι στους + 5
PAOK PANO APO OLLA

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #5007 on: November 30, 2009, 23:35:22 »

πάρτε το χαμπάρι --> παρόλου την ήττα  είμαστε στο στην 3 θέση με + 3 βαθμούς. Άσε που την κυριακή η διαφορα θα πάει πάλι στους + 5

εμενα αδερφε με αρρωστένει που την επόμενη κυριακή η διαφορά δε θα πάει στο +11 και - 6 απο τη κορυφη.
Να μη μπορούσαμε, να ήταν δύσκολο, ανεφικτο να το καταλαβω...μόνοι μας πετάξαμε στα σκουπίδια μια τέτοια ευκαιρία.
Τλσπάντων, προσωπικά έχω πει αρκετά για το όλο θέμα τελευταία, και ίσως είναι ενοχλητικό και άδικο να το συνεχίσω, αν και τη θέση μου την έχω ξεκαθαρίσει εδω και πολύ καιρό. Συμφωνώ με το north παραπάνω που είπε πως όποια κριτική γίνεται αφορά στο αποτέλεσμα, δηλαδή κάτι που ο ίδος ο Σαντος ζήτησε - να τον κρτίνουμε απο το αποτέλεσμα.
Κρίνοντάς τον λοιπόν, θεωρώ πως το παιχνίδι 90% το έχασε και 10% το κέρδισε η κούλα.
Του εύχομαι καλή συνέχεια και με την ελπίδα να μας χαρίσει λίγη χαρά τουλαχιστον στο επόμενο ντερμπι.  
---
τωρα 4ρες στο ρουλη και στο τυρι και στο καθενα δε δινουν χαρά αλλά ικανοποιηση απλή για την επιτευξη του αυτονοητου καθήκοντος.
υγ. η ανακοινωση της Θ4 για άλλη μια φορά προσεγγίζει ευστοχα την ήττα μας με το αεκ

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #5008 on: November 30, 2009, 23:49:57 »
δηλαδή εσύ με pious παίχτες θα ξεκινούσες το mats?

η ας πούμε τη θα έφτιαχνες αλλιώς.

--> εγώ με τον μονο παίχτη που δεν σύμφωνο είναι ένα της αμυντικής γραμμής.
PAOK PANO APO OLLA

apostolos

• Guest
« Reply #5009 on: December 01, 2009, 01:23:07 »

Αίντε Santos γεννημένε στην κάτω τούμπα. θρεμμένε από gala κωνσταντινοπολιτισας-- που τώρα μιλάς και άπταιστα ελληνικά. Για πάντα Παοκτζής!

Ό,τι ναναι κυριολεκτικά.

makptol

• Guest
« Reply #5010 on: December 01, 2009, 01:42:59 »
 ;D ;D

ive4

• Guest
« Reply #5011 on: December 01, 2009, 08:11:50 »
ένα αποτέλεσμα ήταν όπως πάντα. τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

πάλι χαλιόμαστε τσάμπα.

το κατεβαίνουμε να τους πάρουμε αέρα πατέρα δεν υπάρχει πλέον στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο καμιας χώρας.

μας κέρδισε η χανούμισσα με μόλις 2 ευκαιρίες και και πάλι κάτω από τα @@ μας είναι. Εγώ πάντως στην θέση του αντιπαλου δεν θα ήθελα να κέρδιζα έναν "συναγωνιστή" στην έδρα μου και παρόλου αυτό το γεγονός να βρίσκομαι 3 πόντους πίσω του.

πάρτε το χαμπάρι --> παρόλου την ήττα  είμαστε στο στην 3 θέση με + 3 βαθμούς. Άσε που την κυριακή η διαφορα θα πάει πάλι στους + 5

υπάρχει όμως να μας κερδίζουν αυτοί άερα πατέρα όταν παίζουμε Αθήνα...
Οπότε το επιχείρημά σου δεν έχει βάση.
Και είναι κρίμα να σκέφτεσαι με το πόσο απέχεις από τον από κάτω. Πρωταθλητισμό μας έλεγε ο Σάντος.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #5012 on: December 01, 2009, 09:10:29 »
Ταβάνι.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #5013 on: December 01, 2009, 15:14:35 »
δηλαδή εσύ με pious παίχτες θα ξεκινούσες το mats?

η ας πούμε τη θα έφτιαχνες αλλιώς.

--> εγώ με τον μονο παίχτη που δεν σύμφωνο είναι ένα της αμυντικής γραμμής.

εγω προπονητής δεν είμαι για να σου πω τι θα έφτιαχνα στην ομάδα διαφορετικά. εγω οπαδός είμαι.
δε ξερω τι "πρεπει να φτιαχτεί αλλιώς", μακάρι να το ήξερα, αλλά νομίζω πως όλοι συμφωνούμε πως κάτι πρεπει να φτιαχτεί. το τι δε το ξέρω. Για παράδειγμα, τη τρίτη αλλαγή ακόμα τη περιμένουμε, μείναμε στις δυο. θα μου πεις και ποιον να βάλει? συμφωνοι, αλλά και παλι το προβλημα δεν είναι δικό του? Επίσης, απ τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκόλ, δε κάναμε υποψία φάσης για την ισοφάριση, κι ας είχαμε μπροστά μας 40 λεπτά αγώνα. Βέβαια, ακούστηκε και το επιχείρημα πως αν καθόταν η φάση του μουσλι θα ήταν αλλιώς το παιχνίδι. . . . συμφωνώ πως θα ήταν αλλιώς, θα έληγε 2-1.

zagorakis

• Guest
« Reply #5014 on: December 01, 2009, 15:43:34 »
ÓÜíôïò: ÈåôéêÞ ãåýóç ìÝ÷ñé óôéãìÞò, ü÷é åîáéñåôéêÞ

ÈåôéêÞ åßíáé ç ãåýóç ðïõ áöÞíåé óôïí ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò ç ðïñåßá ôïõ ÐÁÏÊ ìÝ÷ñé óôéãìÞò ôç öåôéíÞ áãùíéóôéêÞ ðåñßïäï, áëëÜ ü÷é åîáéñåôéêÞ.

Ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò ìßëçóå óôï «sport103 FM» êáé ôüíéóå üôé äåí èÝëåé íá áõîçèåß êé Üëëï ç âáèìïëïãéêÞ äéáöïñÜ ôçò ïìÜäáò ôïõ áðü ôïõò äýï «áéþíéïõò», ó÷ïëéÜæïíôáò áêüìá ôç óõíåñãáóßá ôïõ ìå ôïí ÓÝñôæéï ÊïíóåúóÜï áðü Üëëï ðüóôï.

ÁíáëõôéêÜ, ï Ö. ÓÜíôïò ìßëçóå

Ãéá ôéò åíôõðþóåéò ðïõ ôïõ áöÞíåé ôï êëåßóéìï ôïõ 2009:

“Óôïõò ðñþôïõò ìÞíåò ôçò áãùíéóôéêÞò ðåñéüäïõ 2009-2010 ìáò áöÞíïõí ìéá ãåýóç èåôéêÞ áëëÜ ü÷é åîáéñåôéêÞ. Áõôü ãéáôß Ý÷ïõìå ôéò äõíáôüôçôåò íá ðåôý÷ïõìå ðïëëÜ ðáñáðÜíù. Äåí ìðïñïýìå íá ðïýìå üôé áêüìç Ý÷ïõìå êÜíåé ìßá åîáéñåôéêÞ óåæüí.
ÎÝñáìå êáé åß÷áìå óå ãíþóç ìáò üôé ç öåôéíÞ óåæüí èá Þôáí äéáöïñåôéêÞ áðü ôçí ðåñõóéíÞ. ÁíáãêáóôÞêáìå íá îåêéíÞóïõìå ðñïåôïéìáóßá ðéï íùñßò êáé íá öèÜóïõìå óå Ýíá åðßðåäï êáëýôåñï ôùí ðïäïóöáéñéóôþí ìáò áðü ðÝñõóé ëüãù ôùí õðï÷ñåþóåþí ìáò ãéá ôá ðñïêñéìáôéêÜ ôïõ Europa League. Ìáò åðçñÝáóå üìùò ôï üôé êÜðïéïé ðïäïóöáéñéóôÝò ìáò üðùò ïé Âéôüëï êáé Âéåúñßíéá åíóùìáôþèçêáí üôáí Ýöèáíáí ïé åðßóçìïß ìáò áãþíåò”.

Ãéá ôçí ðïñåßá ôçò ïìÜäáò ôïõ:

“Ç åîÝëéîÞ ìáò åßíáé áíïäéêÞ”

Ãéá ôï íôÝñìðé ôïõ ðåñáóìÝíïõ ÓáââÜôïõ (ó.ó. 28/11) êüíôñá óôçí ÁÅÊ:

“Ãéá ìÝíá åßíáé ìåãÜëç ç ëýðç üôé äåí êåñäßóáìå ôçí ÁÅÊ ãéáôß ðßóôåõá óå áõôÞí ôçí íßêç êáé üôé ç ïìÜäá ìïõ Þôáí Ýôïéìç ãéá íá ôá êáôáöÝñåé. Áõôü ôï ðáé÷íßäé üìùò ôï Ý÷ïõìå áöÞóåé ðßóù ìáò êáé åðéêåíôñùíüìáóôå óôï ðáé÷íßäé ðïõ Ý÷ïõìå ìðñïóôÜ ìáò ìå ôç ËÜñéóá ãéá íá ìçí åðéôñÝøïõìå íá áíïßîåé ç øáëßäá áðü ôïõò Ïëõìðéáêü êáé Ðáíáèçíáúêü þóôå óôïí â’ ãýñï íá êáëýøïõìå ôçí äéáöïñÜ êáé áí åßíáé äõíáôü íá ôïõò öôÜóïõìå”.

Ãéá ôï áí èåùñåß üôé èá êÜíïõíå êáëÜ ×ñéóôïýãåííá ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ:

“Åßíáé êÜôé ðïõ ôï åý÷ïìáé ãéá ìÝíá êáé ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò ìïõ. èá êÜíïõìå üôé åßíáé äõíáôüí ãéá íá ôïõò äþóïõìå êáëÜ ×ñéóôïýãåííá áðü ïéêïãåíåéáêÞò ðëåõñÜò áëëÜ êáé áðü áèëçôéêÞò”.

Ãéá ôçí óõíåñãáóßá ôïõ ìå ôïí ÓÝñ÷éï ÊïíóåúóÜï áðü ðïäïóöáéñéóôÞ óå ôå÷íéêü äéåõèõíôÞ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ:

“Åßíáé ìéá óõíåñãáóßá áñêåôÜ êáëÞ ìÝ÷ñé áõôÞí ôçí óôéãìÞ. Ï ðñþçí ðïäïóöáéñéóôÞò ìáò Ý÷åé êáôáëÜâåé üôé åßíáé åíôåëþò äéáöïñåôéêÞ ç èÝóç ôïõ êáé ðñïóðáèåß íá ðñïóáñìïóôåß. ¸÷åé ðïëëÜ áêüìç íá ìÜèåé áëëÜ äåß÷íåé äéÜèåóç. Åßíáé Ýíáò áêüìç Üíèñùðïò ãéá íá âïçèÞóåé ôï Ýñãï ôï äéêü ìïõ êáé ôïõ ÆÞóç Âñýæá”.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=115295

mpougatsas

• Guest
« Reply #5015 on: December 01, 2009, 16:15:28 »
ÓÜíôïò: åðéêåíôñùíüìáóôå óôï ðáé÷íßäé ðïõ Ý÷ïõìå ìðñïóôÜ ìáò ìå ôç ËÜñéóá ãéá íá ìçí åðéôñÝøïõìå íá áíïßîåé ç øáëßäá áðü ôïõò Ïëõìðéáêü êáé Ðáíáèçíáúêü þóôå óôïí â’ ãýñï íá êáëýøïõìå ôçí äéáöïñÜ êáé áí åßíáé äõíáôü íá ôïõò öôÜóïõìå”.

íá ôïõò ðåñÜóïõìå ñå santos íá ôïõò ðåñÜóïõìå,  íá ôïõò öôÜóïõìå, ôé ? íá ôïõò êïõíÞóïõìå ôï ìáíôÞëé ãéá ôï ôóÜìðéïíò ëéãê.. ìéá ôüóç äá ëåîïýëá åßíáé..  ìç öïâÜóáé íá ðïýìå ìáæß óïõ åßìáóôå..  ðåò ôçíá, ôç ÃÁÌÇÌÅÍÇ!!   :-\
ðåò ôï, ìÞðùò ôï ðéóôÝøåéò êé üëáò

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
« Reply #5016 on: December 01, 2009, 20:41:34 »

1. εάν το οπλοστάσιο καθόριζε το αποτέλεσμα σήμερα δεν θα υπήρxαμε ως λαός. Εάν ο λεωνίδας δεν πήγαινε στις θερμοπύλες σήμερα θα έκανες 7 φορες την ημερα τεμενάδες στον αλλάχ. Ο τσαμπουκάς κάνει την διαφορα. Η πιστη και η θρασύτητα.

2. Αυτό ήταν το όνειρο μου πάντα. Γι αυτό έγινα ΠΑΟΚΙ. Για να κερδίζω σταθερά την κέρκυρα.

3. Ναι EPIOLOGH του ΖΗΣΗ είναι ο santos. Πριν ένα μηνα τον προσέλαβε όταν ανέλαβε την προεδρία.
Δεν έχει να ασχοληθεί με τα οικονομικά, και τα διοικητικά του P.A.Ο.K. - μέτο δεκάρι πρέπει να ασχοληθεί.

1. Σώστο αλλά αν δεν υπάρχει τσαμπουκάς δεν φταιει ο προπονητης.

2.Δεν νομίζω να πιστευεις ότι παίζεις με τους ίδιους όρους με το ποκ , σκέψου να είχε ο ΠΑΟΚ 60 εκ μπάτζετ θα κέρδιζες ντέρμπι ή όχι?Δεν είμαι ΠΑΟΚ για τις νίκες ή τους τίτλους αλλά για την ιδέα και την κερκίδα.

3.Αν πιστεύεις οτι ο Βρύζας δεν θέλει Σάντος πάω πάσο.Εγώ νομίζω οτι τον στηρίζει και οτι είναι επιλογή του.

Όσο για το ειρωνικό σχόλιο στο τέλος χάνεις το νόημα το οποίο έιναι:ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #5017 on: December 01, 2009, 22:07:30 »
o σαντος θα κριθει στο τελος της σεζον...

ας μην ξεχναμε υπαρχει και το κυπελλο ελλαδος που θα πρεπει ισως να δωσουμε ακομα μεγαλυτερη σημασια απ οτι στο πρωταθλημα....αν μεχρι το τελος δεν τυχουμε με τον βαζελο θα ναι τεραστεια εποτυχια αν δεν παιξουμε τελικο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
« Reply #5018 on: December 01, 2009, 22:49:33 »
επειδή πολλές φορές πιαστήκαμε από αρνητικές δηλώσεις του Σάντος, να πούμε και το καλό. Στις σημερινές δηλώσεις φαίνεται ότι έχει στο μυαλό του να φτάσουμε έστω τους 2 πρώτους. Με κάποιον αργό και βασανιστικό τρόπο που έχει στο μυαλό του. Αλλά γιατί να είναι ανάγκη να σου ξεφεύγουν και να τους κυνηγάς ρε Σάντο ;;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5019 on: December 02, 2009, 01:58:31 »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ