Author Topic: Fernando Santos  (Read 196280 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #4960 on: November 29, 2009, 19:56:01 »
Ούτε να κράξω θέλω πια, ούτε να πω φύγε! Ο άνθρωπος δεν φταίει σε τίποτα. Όπως είπε σωστά ο Δάσκαλος τις προάλλες ο Σάντος αυτός είναι και είναι γελοίο να περιμένουμε να αλλάξει και να δούμε κάτι άλλο. Αφού αυτοί που αποφασίζουν είναι ευχαριστημένοι, ξέροντας κι αυτοί τι μπορεί να δώσει και τι όχι, σημαίνει ότι όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει πως οι επιδιώξεις μας αρχίζουν και τελειώνουν στο να είμαστε πρώτοι μετά το ΠΟΚ!
Αν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει σοβαρά πως υπάρχει 1% να περάσεις έστω μία από τις 3 στα Play off με αυτόν προπονητή, τότε θα ήθελα πραγματικά να τον ακούσω προσεκτικά για να ανοίξω τους ορίζοντες του μυαλού μου. Κι επειδή στην ΠΑΕ δεν γίνεται να μη το ξέρουν κι αυτοί, εγώ βλέπω συμβιβασμό με το Ουεφάκι κι έχει ο Θεός. Σε αυτή τη βάση θεωρώ ανέντιμο από τον εαυτό μου να τα βάζει με τον Σάντος

Συμφωνώ απόλυτα με τον spartiati που λέει πως αν π.χ. πάμε τελικό στο ΟΑΚΑ με το βάζελο και στο πρώτο γκολ καταρρεύσουμε, θα είναι γελοίο να κατηγορήσουμε έναν άνθρωπο που ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές του.
Λυπάμαι για αυτό που είπε ο IRON πως εμείς είμαστε οι κομπλεξικοί και μεταδίδουμε αυτόν τον κομπλεξισμό στην ομάδα. Είναι ντροπή να λες τέτοια πράγματα αλλά αφού αυτή είναι η γνώμη σου, ποιος θα μπορούσε να την αντικρούσει. Αλλά θα σου πω ένα πράγμα. Το τι είναι και που φτάνει κάθε ομάδα το καθορίζει ο λαός της. Αν είμαστε κομπλεξικοί, τι πιο φυσικό από το να έχουμε μια ομάδα κομπλεξική. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Τι θα κάνει ο κομπλεξικός; Αφού έτσι είναι! Το ερώτημα είναι πως έμπλεξες εσύ με μας τους κομπλεξικούς.

Αν και είναι τραγικό να ονομάζεται ένας ολόκληρος λαός, λαός κομπλεξικών. Δυστυχώς πολλαπλασιάζονται αυτές οι απόψεις από τους ίδιους του ΠΑΟΚτσήδες τελευταία. Αυτοί πάντως που το λένε, τον εαυτό τους τον βγάζουν στην απέξω υποθέτω. Αυτοί δεν είναι κομπλεξικοί και μας κάνουν μαθήματα...

Για το παιχνίδι 2 ενστάσεις για τον προπονητή.
1. Το καλό πρώτο ημίχρονο που λέτε είναι αυτό που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ πολύ καλά. Να κλείνει χώρους, να πνίγει τον αντίπαλο, να παίζει με δύναμη κτλ, προσπαθώντας παράλληλα σε καμιά φάση να βάλει γκολ και να μπει οδηγός. Σε γενικές γραμμές να αμύνεται σθεναρά και μπροστά ό,τι προκύψει. Στο 2ο ημίχρονο με το που το τρως, δεν έχει να κάνει ρε παιδιά με ψυχολογία. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ. Δεν έχει ανάπτυξη, δεν μπορεί να κάνει σωστά πράγματα στο γήπεδο. Απόδειξη οι δεκάδες σέντρες. Σέντρα είναι το όπλο του αδύναμου να πατήσει περιοχή.
Δηλαδή είδατε καμιά διαφορά στο ματς με τη Χέρενβερν π.χ και στο 2ο ημίχρονο; Καμία διαφορά. Αυτοί είμαστε. Οι μισό μηδέν

2. Η απόφαση του προπονητή να μη κάνει 3η αλλαγή, με πειράζει, αλλά είναι στο πλαίσιο του "και ποιον να βάλω;". Συνηθισμένη πλέον και η απαξίωση του υλικού.

Αυτά. Καμία έκπληξη, καμία αλλαγή. Συνεχίζουμε. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4961 on: November 29, 2009, 20:08:25 »
PAOKCURE δηλαδη οτι εχουμε ενα χρονιο κομπλεξ κατωτεροτητας ΜΟΝΟ με τις συγκεκριμενες 3 ομαδες δεν το βλεπεις?..Και οτι αυτο μεταδιδεται και στο συλλογο εδω και τοσα χρονια? Τι να πω, αλλιως τα βλεπω εγω.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
« Reply #4962 on: November 29, 2009, 20:28:39 »
σε 50 χρονια στην αθηνα 6 νικες με αεκ γιατι τιποτα δεν ειναι τυχαιο πρεπει ομως να τα αλλαξουμε ........

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4963 on: November 29, 2009, 20:29:06 »
συμφωνω με το ποστ του κιουρ. μονο ενα πραγμα θελω να προσθεσω.

ο σαντος δεν ειναι ο μονος υπευθυνος για την ηττοπαθεια της ομαδας σε αυτα τα ματς. εχουμε και παιχτες εμπειροτατους γατακια. το να καταφερεις και τα γατακια να τα κανεις λιονταρια δεν ειναι ευκολο πραγμα και δε μπορουν να το κανουν πολλοι. αυτος πιστευω ειναι κ ο λογος που η διοικηση στηριζει σαντος.

η διοικηση  σου λεει το μπατζετ μου ειναι πολυ πιο χαμηλο απο του ΠΟΚ ομως αυτος ειναι ενας προπονητης που με αυτο το υλικο θα με εχει ψηλα, ΣΧΕΔΟΝ ανταγωνιστικο οπως και γινεται 2 χρονια τωρα ενω θα εξυγιαινομαι. το να βρω καποιον ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, δλδ τιτλους ειναι πολυ δυσκολο...

το λαθος της διοικησης ομως ειναι οτι ο εν λογω προπονητης δε σε εχει σχετικα ψηλα με αναμεικτα αποτελεσματα, με πειστικες νικες εναντιον του ΠΟΚ αλλα και εμφραγματα στη τουμπα ετσι ωστε ο λαος ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ να πιστευουν οτι μπορουν το παραπανω. σε εκεινη την περιπτωση ναι μεν θα χαμε εμφραγματα ομως θα χαμε δει νικες και αποδοσεις που θα επετρεπαν το ονειρο και οι παιχτες θα χαν δει οτι θα μπορουσαν το παραπανω. Ετσι θα αλλαζε και Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ της ομαδας. οταν πας απο σφαλιαρα σε σφαλιαρα πας να βαλεις γκολ τετ α τετ και βλεπεις το ΟΑΚΑ για καμπ νου και το σαχα για βαλντεζ...

η συνεπεια των συνεχων ηττων απο το ΠΟΚ ειναι μεγαλη και οσο παει η κατασταση χειροτερευει και για τη νοοτροπια της ομαδας και για την ηρεμια της ομαδας απο το κραξιμο του κοσμου.

ειχα πει μετα το ματς με βαζελο οτι περιμενω πολλα απο το ματς με κουλα. δεν πανηγυρισα τη νικη με τη γειτονια. πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι δε προκειται να αλλαξει το εργο. ειναι πολυ δυσκολη η αποφαση για τη διοικηση και την καταλαβαινω. ελπιζω σε αλλαγη το καλοκαιρι...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4964 on: November 29, 2009, 20:43:08 »
Ο ΠΑΟΚ, αν δεν κάνω κάποιο λάθος και δεν ζω στον κόσμο μου, είναι η μόνη ομάδα που αντιστέκεται στο ΠΟΚ σε αυτό το μπουρδέλο κράτος . Εδώ και δεκαετίες. Και η μόνη που το γαμούσε. Τώρα ποιο ακριβώς κόμπλεξ βλέπεις εσύ IRON... Αφού όμως διάλεξες να υποστηρίζεις μία χρόνια κομπλεξική ομάδα, με κομπλεξικούς οπαδούς έναντι των "ανώτερων" Αθηναίων, θα απορούσα μόνο για την επιλογή σου να γίνεις ΠΑΟΚτσής!!!!!!!!
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε πούστη μου

Μάκη η κούλα δεν έχει πολύ περισσότερες νίκες μέσα στη Τούμπα. Μη χρησιμοποιείτε κουλά επιχειρήματα ρε παιδιά για να κάνετε το άσπρο μαύρο.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4965 on: November 29, 2009, 20:55:16 »
Καλα οκ δε θα κατσω να στο εξηγησω αλλο, δεν καταλαβαινεις η μαλλον δε θες να καταλαβεις.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

baron

• Guest
« Reply #4966 on: November 29, 2009, 21:09:12 »
Εσύ δεν κατάλαβες μου φαίνεται. Έβρισες σύσσωμο τον ΛΑΟ ΣΟΥ.
Και αν οι άλλοι το δέχονται έτσι, εγώ δεν το καταπίνω .
Για την απόδειξη μιας θεωρίας σου μας έβγαλες όλους άχρηστους. αλήθεια τόσο σωστός που είσαι πως έμπλεξες με κομπλεξικούς W εσύ σώστε βολιώτη?

Και μας τα είπες όλα αυτά γιατί? Για να μας βγάλεις τον Santos λάδι?
φταίει η Διοίκηση? Φταίει ο ζαγοράκης.
Και πετάγονται και οι άλλοι φωστήρες να μας πουν ότι η κούλα πάντα μας πηδούσε! Ας ξεχάσω λοιπόν την 20 έτη πίπα του γαύρου στην Τούμπα. Τις 6 ares στα σέrρας. Τις τεσσάρες του βάζελου.  Όλα σβησμένα. XXXXXXXXXXXX. Αυτοί σίγουρα βλέπουν όλους τους άλλους στα ματια
« Last Edit: November 29, 2009, 21:12:51 by Capricorn »

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4967 on: November 29, 2009, 21:19:56 »
XXXXXXXXXXXXX

Εγω βλεπω πως ο βαζελος εχει κομπλεξ απεναντι στο γαυρο τοσα χρονια. Ο αρειανος κομπλεξ απεναντι σε εμας και εμεις απεναντι στο ποκ.Ουτε μας βριζω ουτε μας μειωνω. Η σκληρη αληθεια ειναι.

Αυτο πως θα αλλαξει?..Οταν εμεις σαν οπαδοι σταματησουμε να βλεπουμε αυτα τα ματς σαν τελικους. Ετσι αγχωνουμε ολη την ομαδα και γυρναει μπουμερανγκ..Τωρα οποιος δε θελει να καταλαβει η κρεμεται απο μια λεξη και δε βλεπει το δασος, παω πασσο.
« Last Edit: November 29, 2009, 21:36:23 by Capricorn »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4968 on: November 29, 2009, 21:26:43 »
Τι σχέση έχουμε το πως βλέπουμε εμείς αυτούς με την ομάδα που μπαίνει στο γρασίδι. Δεν είναι κάποιοι απο μας επαγγελματίες παίκτες είναι που απο τα  10 έχουνε αλλάξει 54 αποδυτήρια. Παίκτες του βάζελου και του γαυρου πάνε μαζι στην Μύκονο ίδια παρέα. Του ΠΑΟΚ με του Ηρακλή μαζί στον Πλαταμώνα για καφέ.

Ας αρχίσουμε να κάνουνε σωστες αντεπιθέσεις και ας αφήσουμε αυτά για μετα.

Είναι ελάχιστοι αυτοι που μπαίνουνε στα ματς για την φανέλα. Οι περισσότεροι λιώνουνε για τα πρίμ για μια θέση στην Εθνική της χώρας τους για να ανεβάσουνε το πρεστίζ της ομάδας του, που θα τους φέρει πριμ μια θέση στην ενδεκάδα. Στην τελική καντε μια κουβέντα με παίκτες Α εθνικης εαν βρείτε έξω και θα καταλάβετε πως βλέπουνε τα πράγματα. Μπάσκετ μπάλλα.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #4969 on: November 29, 2009, 21:35:28 »
edit
« Last Edit: November 30, 2009, 00:37:49 by Capricorn »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #4970 on: November 29, 2009, 21:37:11 »
στην εποχη ρεαλισμου που βαδιζει ο ΠΑΟΚ εχει ηδη αποκτησει κομπλεξ με τους 3 της αθηνας.αυτη ειναι η λαθος νοοτροπια που ειχαμε και που στον πρωτο χρονο παρουσιας του ο σαντος στην ομαδα εκανε συχνα λογο.θα μας την διορθωσει σιγα σιγα ο προπονητης
αλλωστε 9 στις 10 φορες αν παιζουμε με τον οσφπ θα χασουμε κατα τις δικες του δηλωσεις,οποτε ας μην στεναχωριομαστε κιολας
η ομαδα τακτικα ειναι καλη για να κλεβει ματς και βαθμους.οπως εκανε με τα γιαννενα και τον πανθρακικο.θα ηθελα να ξερα φερναντο αν δεν σε στηριζαν αυτοι οι οπαδοι οπου μπορουν να βρεθουν εντος εκτος που θα ημασταν τωρα?

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #4971 on: November 29, 2009, 22:15:46 »
ανεξαρτήτως τι πιστεύω για το σάντος το γεγονός πάντως οτι τον κράζουμε επειδη δεν έσπασε την τριάδα του ποκ,κάτι που ειναι ψεμα βεβαια γιατί περσι το έκανε, δειχνει ξεκάθαρα το κομπλεξ που εχουν κάποιοι εναντίον του
δε θυμάμαι ποτε να κράξαμε τον Αγγελο ή τον Μπαγεβιτς για τον ίδιο λόγο
ποτε έσπασε τον ροκ και δεν το είδα εγώ???τέταρτος δεν βγήκε???δηλαδή αν τα χριστούγεννα ήταν στην πρώτη θέση και στην συνεχεια έβγαινα τέταρτος θα έλεγες πήρε το πρωτάθλημα????η μήπως σε 20 χρονια θα θυμάται κανεις ότι βγήκε δεύτερος??η ιστορία γραφει ότι βγήκε τέταρτος !"τεταρτο" σε έβγαλε και ο άγγελος και ντούσκο και ο παράσχως και ο ντουμιτρέσκου!!

έφαγε 4 από τον βουλή δεν μιλήσαμε υπομονή ,αποκλείστηκε από μια ομάδα που έκανα μεταγραφή τον αναπληρωματικό τις λιβαδειάς δεν μιλήσαμε έχει 19 παιχνίδια μέσα έξω να πάρει τον ροκ δεν μιλήσαμε
e τι πρέπει να γίνω για να τον κράξουμε?να μας ρίξει???
άποψη μου είναι  μην αρχίζετε τώρα να με βρίζετε και εγώ αγαπάω τον ΠΑΟΚ όσο εσείς και θέλω το καλο του
« Last Edit: November 29, 2009, 22:20:11 by Capricorn »
Gamiete o Thrilos kai o pireas

ive4

• Guest
« Reply #4972 on: November 29, 2009, 22:25:21 »
Προπονητάκος και μάλιστα της πλάκας. 19-0-0 συνέχισε αήτητε!!! Αυτός για να κερδίσει ντέρμπι πρέπει να έχουμε στην σύνθεση μας τον κακά και τον ρονάλντο! μια τρίχα από τον άγγελο είσαι, τίποτα περισσότερο.

Λοιπόν κόψε με τον μπαστουνόβλαχο, το τόπικ λέει φερνάντο σάντος, κάθε φορά που στραβώνει ένα ματς έρχεσαι και μας τα πρήζεις, τις άλλες μέρες είσαι χαμένος, κόψε λοιπόν την προπαγάνδα σου με τον γιδοβοσκό και άμα έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό για τον Σάντος πές το.

όπα ρε συ προπαγάνδα είναι να μιλάει με το δεδομένο ρεκόρ του Σάντος ; Μπαστουνόβλαχοι και γιδοβοσκοί υπάρχουν και στην Πορτογαλία, αλλά είμαστε τόσο απελπισμένοι ποδοσφαιρικά που μέτριους προπονητές τους κάνουμε θεούς, απλά επειδή είναι ξένοι.
Και χαλαρά με χαρακτηρισμούς άσχετους με το ποδόσφαιρο.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4973 on: November 29, 2009, 22:26:05 »
το να παιζεις με την καλαμαρια και να φωναζεις αθηνα γαμιολα ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα φανερωνει οσο να'ναι ενα κομπλεξ, το ιδιο και οταν παιζεις με τον μακεδονικο στο κυπελο ή με τον ηρακλη στην τουμπα για παραδειγμα και ποσα ακομα παραδειγματα μπορω να φερω με τα συνθηματα μας τα οποια ειναι και ο κυριως εκφραστης ειτε της ψυχολογιας μας ειτε των συναισθηματων μας.
με λιγα λογια η μεγαλυτερη μαζα του λαου σου δεν εμαθε να αγαπαει ουσιαστικά την ομαδα αλλα να μισει πρωτα ολους τους αλλους.
το οτι μας σκορπισανε οπαδικα τα τελευταια χρονια ειναι ο κυριοτερος λογος που συμβαινει αυτο,τωρα μεσα σε ολα αυτα το καλυτερο που μπορεις να κανεις πιστευω ειναι να αλαξεις νοοτροπια και να μαθεις πρωτα να γουσταρεις τον ΠΑΟΚ για αυτα που πρεσβευει και την ολη φιλοσοφια του.

υ.γ. baron ηρεμησε ρε φιλε συζηταμε εδω μεσα.

υ.γ.2 επειδη ανεβηκανε αλλα 2 ποστ που μιλανε για την ομαδα εγω μιλαω για το κομματι του λαου.

ωπα ρε αδερφε...το συνθημα επηρρεαζει την ομαδα και δειχνει την νοοτροπια μας;

εδω ο γκεη περσι εκανε φιεστα με την τριπολη και φωναζαν ποσα λεπτα συνεχομενα "καθε πατερας ΠΑΟΚτσης..."

δεν το καταλαβαινω ρε αυτο που λετε.αλλα ακομα κι ετσι να ειναι...οταν παλιοτερα ο ΠΑΟΚτσης αφριζε για το ματς με τον εφηβο τραβεστι,αυτος ο "κομπλεξικος" ανθρωπος,το ματς με το ετσι θελω το παιρνε η ομαδα...αμα καθησουμε να το αναλυσουμε θα χασουμε τα αυγα και τα πασχαλια.

το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΤΟ ΠΟΚ...και εκει καταληγω στο προηγουμενο ποστ που εκανα...οτι για ολα φταιμε εμεις τελικα.μονο που αν συνεχιστει αυτη η σταση που δυστυχως την υιοθετουν
ολο και πιο πολλοι απο μας τους ιδιους τοτε θα παρουμε το μπουλο για να μην κανουμε κακο

υ.γ λοιπον...φερναντεζ,μελισσης,χαραλαμπους,,μεγκαχεντ,μπαλαφας,ηλιαδης,γ.χ,μιετσελ,τοργκελε,παντελης,μπαρκαουαν κτλ κτλ...αυτοι οι παικτες κερδιζαν την ξαδερφη και την ζελα εντος,αυτοι φερανε τον τελευταιο βαθμο απο εκτος με το ποκ,σε εποχη οχι μακρινη που τον ΠΑΟΚ τον ειχε παρατησει ο κοσμος του...τωρα που ο κοσμος του γυρισε τωρα φταιει...λογικο το συμπερασμα  :-\

υ.γ2 το οτι δεν κατεβαινουμε σε τετοια ματς εκτος εδρας παλι δικη μας ευθυνη ειναι;

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4974 on: November 29, 2009, 22:43:42 »
εγω πιστευω οτι ο σαντος ειναι ο διαδοχος του uli geller....δηλαδη ειναι απιστευτο να εισαι τοσο επιτυχημενος με ολες τις μικρες ομαδες και τοσο αποτυχημενος με τις 3 του ποκ.....και επιτηδες να ηθελε να το κανει καποιος θα ηταν απιθανο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #4975 on: November 29, 2009, 22:48:07 »
edit
« Last Edit: November 30, 2009, 00:26:05 by Capricorn »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4976 on: November 29, 2009, 22:50:59 »
με λιγα λογια η μεγαλυτερη μαζα του λαου σου δεν εμαθε να αγαπαει ουσιαστικά την ομαδα αλλα να μισει πρωτα ολους τους αλλους.
το οτι μας σκορπισανε οπαδικα τα τελευταια χρονια ειναι ο κυριοτερος λογος που συμβαινει αυτο,τωρα μεσα σε ολα αυτα το καλυτερο που μπορεις να κανεις πιστευω ειναι να αλαξεις νοοτροπια και να μαθεις πρωτα να γουσταρεις τον ΠΑΟΚ για αυτα που πρεσβευει και την ολη φιλοσοφια του.
Ρε τι είναι αυτά που λες; Ντροπή σου κι εσένα. Θα τρελαθούμε ρε τελείως με αυτά που διαβάζουμε. Πως διάολο έχουμε καταντήσει έτσι ρε; Ο ένας μας λέει κομπλεξικούς, ο άλλος ότι δεν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ αλλά μισούμε τους άλλους. Σοβαρά ρε φίλε; Το σκέφτηκες πολύ αυτό το πόρισμα και το ξεφούρνισες;

Οπαδικό forum του ΠΑΟΚ είναι αυτό ή έχω μπει κατά λάθος κάπου αλλού;

Μόνο ένα απλοϊκό επιχείρημα θα πω και το κόβω γιατί να συνεννοηθούμε δεν πρόκειται. Εκπέμπουμε σε άλλη συχνότητα εντελώς και δεν έχω καμία όρεξη να μπω στη δική σας.

Όταν τη δεκαετία του 80 π.χ (για να μη πω για την αρμάδα της δεκαετίας του 70) τους γαμούσαμε κι από πίσω κι από μπρος και στο τελείωμα μας κάνανε και μια πίπα για να μας αδειάσουν τα τελευταία χοντράδια, τότε δεν τους μισούσαμε; Τότε δεν βλέπαμε τα ματς σαν τελικούς; Έχετε πάει έστω σε ένα ματς ΠΑΟΚ-γαύρος αρχές του 90, όχι νωρίτερα μη το παρακάνω; Νιώσατε έστω και σε ένα ματς τότε την ατμόσφαιρα ΠΡΙΝ το παιχνίδι;

Αν όχι σας πληροφορώ ότι όχι μόνο σαν τελικό τα βλέπαμε, όχι μόνο το μίσος ήταν μεγαλύτερο, αλλά έτσι και τολμούσε η ομάδα να μη κερδίσει τότε είχαμε άλλα. Σε μερικά ματς κιόλας, μη τρομάζετε, οι παίχτες τρώγανε γιούχα ενώ το σκορ ήταν 2-0 και δεν προσπαθούσαν για τρίτο. Σοκαριστικό έτσι;

Ενώ τώρα είμαστε όλοι γατάκια και γατάκια γίνανε και οι παίχτες. Δε λέω οι εποχές αλλάζουν και δεν έρχονται πίσω εκείνα τα χρόνια. Αλλά τα επιχειρήματά σας για κομπλεξισμό και μίσος είναι τόσο σαθρά, εκτός από εξοργιστικά, που είναι αδύνατο να σταθούν σε σοβαρή συζήτηση.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4977 on: November 29, 2009, 22:54:31 »
εγω πιστευω οτι ο σαντος ειναι ο διαδοχος του uli geller....δηλαδη ειναι απιστευτο να εισαι τοσο επιτυχημενος με ολες τις μικρες ομαδες και τοσο αποτυχημενος με τις 3 του ποκ.....και επιτηδες να ηθελε να το κανει καποιος θα ηταν απιθανο....

Εγω θα τον θεωρήσω το μεγιστο προπονητή που έχει περάσει απο την ομάδα μας, αν του χρόνου καταφέρει το 24 - 0 - 6.
72 βαθμοί σου δινουν πρωταθλημα ανετα.
Θα τον θεωρήσω το μεγιστο προπονητη επειδή ουσιαστικά θα έχει καταφέρει το 24 - 0 - 0 , αφου ουσιαστικά θα εχει ξεκινήσει ενα πρωτάθλημα με -12 βαθμούς.  

« Last Edit: November 29, 2009, 22:59:53 by spartiatis »

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #4978 on: November 29, 2009, 23:03:23 »
edit
« Last Edit: November 30, 2009, 00:26:29 by Capricorn »

makptol

• Guest
« Reply #4979 on: November 29, 2009, 23:11:46 »
ανεξαρτήτως τι πιστεύω για το σάντος το γεγονός πάντως οτι τον κράζουμε επειδη δεν έσπασε την τριάδα του ποκ,κάτι που ειναι ψεμα βεβαια γιατί περσι το έκανε, δειχνει ξεκάθαρα το κομπλεξ που εχουν κάποιοι εναντίον του
δε θυμάμαι ποτε να κράξαμε τον Αγγελο ή τον Μπαγεβιτς για τον ίδιο λόγο
ποτε έσπασε τον ροκ και δεν το είδα εγώ???τέταρτος δεν βγήκε???δηλαδή αν τα χριστούγεννα ήταν στην πρώτη θέση και στην συνεχεια έβγαινα τέταρτος θα έλεγες πήρε το πρωτάθλημα????η μήπως σε 20 χρονια θα θυμάται κανεις ότι βγήκε δεύτερος??η ιστορία γραφει ότι βγήκε τέταρτος !"τεταρτο" σε έβγαλε και ο άγγελος και ντούσκο και ο παράσχως και ο ντουμιτρέσκου!!

έφαγε 4 από τον βουλή δεν μιλήσαμε υπομονή ,αποκλείστηκε από μια ομάδα που έκανα μεταγραφή τον αναπληρωματικό τις λιβαδειάς δεν μιλήσαμε έχει 19 παιχνίδια μέσα έξω να πάρει τον ροκ δεν μιλήσαμε
e τι πρέπει να γίνω για να τον κράξουμε?να μας ρίξει???
άποψη μου είναι  μην αρχίζετε τώρα να με βρίζετε και εγώ αγαπάω τον ΠΑΟΚ όσο εσείς και θέλω το καλο του

δευτερο σε ειχε περσυ μπες στην επο και στην ουεφα και δες το τα play of ειναι κατι ξεχωριτο διαφορετικο τουρνουα......
για θρασυβουλο ειπαμε πρωτη χρονια ομαδα παρασχου.....
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ? 6 ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ 50 ΧΡΟNIA ΣΤΟ αεκακι .......ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970-1980
ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ αεκ 7 ΗΤΤΕΣ 1 ΝΙΚΗ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ.....ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ....ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΕΙΧΕΣ
ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕ ΤΟ 3-2 ΕΠΙ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ 23 ΧΡΟΝΩΝ.....
για μενα πρεπει ν αρχισουμε απο τουμπα να καθαριζουμε το ΠΟΚ τους μικρους με τον σαντος τους καθαριζουμε κατι που δεν το καναμε παλιοτερα
.....αν εκμεταλλευτουμε τα ντερμπυ στην τουμπα τοτε θα μας αισθανθουν καλα οι νταβαντζηδες(παο-γαβρος)......