Ούτε να κράξω θέλω πια, ούτε να πω φύγε! Ο άνθρωπος δεν φταίει σε τίποτα. Όπως είπε σωστά ο Δάσκαλος τις προάλλες ο Σάντος αυτός είναι και είναι γελοίο να περιμένουμε να αλλάξει και να δούμε κάτι άλλο. Αφού αυτοί που αποφασίζουν είναι ευχαριστημένοι, ξέροντας κι αυτοί τι μπορεί να δώσει και τι όχι, σημαίνει ότι όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει πως οι επιδιώξεις μας αρχίζουν και τελειώνουν στο να είμαστε πρώτοι μετά το ΠΟΚ!
Αν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει σοβαρά πως υπάρχει 1% να περάσεις έστω μία από τις 3 στα Play off με αυτόν προπονητή, τότε θα ήθελα πραγματικά να τον ακούσω προσεκτικά για να ανοίξω τους ορίζοντες του μυαλού μου. Κι επειδή στην ΠΑΕ δεν γίνεται να μη το ξέρουν κι αυτοί, εγώ βλέπω συμβιβασμό με το Ουεφάκι κι έχει ο Θεός. Σε αυτή τη βάση θεωρώ ανέντιμο από τον εαυτό μου να τα βάζει με τον Σάντος
Συμφωνώ απόλυτα με τον spartiati που λέει πως αν π.χ. πάμε τελικό στο ΟΑΚΑ με το βάζελο και στο πρώτο γκολ καταρρεύσουμε, θα είναι γελοίο να κατηγορήσουμε έναν άνθρωπο που ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές του.
Λυπάμαι για αυτό που είπε ο IRON πως εμείς είμαστε οι κομπλεξικοί και μεταδίδουμε αυτόν τον κομπλεξισμό στην ομάδα. Είναι ντροπή να λες τέτοια πράγματα αλλά αφού αυτή είναι η γνώμη σου, ποιος θα μπορούσε να την αντικρούσει. Αλλά θα σου πω ένα πράγμα. Το τι είναι και που φτάνει κάθε ομάδα το καθορίζει ο λαός της. Αν είμαστε κομπλεξικοί, τι πιο φυσικό από το να έχουμε μια ομάδα κομπλεξική. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Τι θα κάνει ο κομπλεξικός; Αφού έτσι είναι! Το ερώτημα είναι πως έμπλεξες εσύ με μας τους κομπλεξικούς.
Αν και είναι τραγικό να ονομάζεται ένας ολόκληρος λαός, λαός κομπλεξικών. Δυστυχώς πολλαπλασιάζονται αυτές οι απόψεις από τους ίδιους του ΠΑΟΚτσήδες τελευταία. Αυτοί πάντως που το λένε, τον εαυτό τους τον βγάζουν στην απέξω υποθέτω. Αυτοί δεν είναι κομπλεξικοί και μας κάνουν μαθήματα...
Για το παιχνίδι 2 ενστάσεις για τον προπονητή.
1. Το καλό πρώτο ημίχρονο που λέτε είναι αυτό που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ πολύ καλά. Να κλείνει χώρους, να πνίγει τον αντίπαλο, να παίζει με δύναμη κτλ, προσπαθώντας παράλληλα σε καμιά φάση να βάλει γκολ και να μπει οδηγός. Σε γενικές γραμμές να αμύνεται σθεναρά και μπροστά ό,τι προκύψει. Στο 2ο ημίχρονο με το που το τρως, δεν έχει να κάνει ρε παιδιά με ψυχολογία. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ. Δεν έχει ανάπτυξη, δεν μπορεί να κάνει σωστά πράγματα στο γήπεδο. Απόδειξη οι δεκάδες σέντρες. Σέντρα είναι το όπλο του αδύναμου να πατήσει περιοχή.
Δηλαδή είδατε καμιά διαφορά στο ματς με τη Χέρενβερν π.χ και στο 2ο ημίχρονο; Καμία διαφορά. Αυτοί είμαστε. Οι μισό μηδέν
2. Η απόφαση του προπονητή να μη κάνει 3η αλλαγή, με πειράζει, αλλά είναι στο πλαίσιο του "και ποιον να βάλω;". Συνηθισμένη πλέον και η απαξίωση του υλικού.
Αυτά. Καμία έκπληξη, καμία αλλαγή. Συνεχίζουμε. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;