Author Topic: Fernando Santos  (Read 197987 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #4940 on: November 29, 2009, 10:38:37 »
Αφιερωμένο στον προπονητή μας. Λουστείτε τα τώρα!

XXXXXXXXXXXXXXXX

Ας μην ξεχνάμε ότι παραμένουμε ένα ΟΠΑΔΙΚΟ σάιτ όση πίκρα και αν νοιώθουμε
« Last Edit: November 29, 2009, 19:14:59 by Capricorn »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #4941 on: November 29, 2009, 10:59:12 »

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4942 on: November 29, 2009, 12:52:26 »
Είναι πάντως μεγάλο το βάσανο να πορεύεσαι με τον σαλεπιτζή. Ξεκινά η εβδομάδα, προέρχεσαι από μια καλή νίκη ψυχολογίας στο ματς με τη γειτονιά (γιατί η εμφάνιση ήταν συζητήσιμη κατ' εμέ, όπως και η αεράμυνά μας) και πας να παίξεις με τη χειρότερη αεκ που μπορούσες να πετύχεις, γνωρίζοντας, ωστόσο, ότι ΔΕΝ πρόκειται να νικήσεις που να γυρίσει η γη ανάποδα.
Αρχίζει το ματς και κάνεις το σταυρό σου, λες: "Δεν μπορεί, όσο λούζερ και να είναι ο άνθρωπος, μια φορά στις 20 θα του κάτσει, έστω από συγκυρία ρε παιδάκι μου, μπάλα ούτως ή άλλως δεν περιμένω να δω". Είσαι απλά καλός στο πρώτο ημίχρονο (διαβάζω κριτικές από αδελφούς του τύπου "στο α' ημίχρονο πατήσαμε την κούλα", πράγμα που εγώ δεν καταλαβαίνω), και γίνεται αυτό που όλοι είδαμε στο β' ημίχρονο.
Η ομάδα έχει τεράστιο πρόβλημα ψυχολογίας, και εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα. Η εμφάνιση του β' ημιχρόνου, για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Όποιος δε θέλει να το δει, ας αρχίσει τα γνωστά περί ανυπομονησίας και αγνωμοσύνης απέναντι στον Σάντος. Πόση υπομονή άλλο ρε παιδιά; Από πέρυσι στα ματς μέσα στην Τούμπα με το ποκ, έβγαζε μάτι ότι ο άνθρωπος νόμιζε πως έπαιζε με την Τσέλσι και ότι έβλεπε ως επιτυχία το Χ, και θυμάμαι αδέλφια που εκτιμώ να κράζουν και να λένε άλλα διάφορα.
Τέλος πάντων, διαρκείας αγοράζουμε κάθε χρόνο, μετοχές παίρνουμε, αλλά ο σαλεπιτζής θα μας κόψει το γήπεδο τελικά. Δεν υπάρχει άλλη υπομονή για αυτό το πράγμα που θέλει να λέγεται ΠΑΟΚ. Δε θα σκάσουμε, έχουμε σκάσει πια.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #4943 on: November 29, 2009, 13:02:38 »
Όταν χάνεις όλοι φταίνε δεν μπορεί να φταίει μόνο ο προπονητής.

Και όταν έχεις εκτός έδρας 38 ήττες - 6 νίκες (με κούλα) το ΜΟΝΟ σίγουρο είναι ότι δεν φταίει ΜΟΝΟ ο Σάντος.

Απλά η ομάδα είχε κ έχει κόμπλεξ στα εκτός με τις ομάδες του ποκ.
Τα ίδια γράφει το κοντέρ κ με gay κ με λαγό.

Τόσοι προπονητές έχουν περάσει σε αυτά τα 44 παιχνίδια αλλα δεν εχει αλλαξει κατι.

Και δεν το λέω επειδή είμαι υπέρ του Σάντος στ αρχίδια μου κ αυτός.Εγώ τα νούμερα κοιτάω.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4944 on: November 29, 2009, 13:34:21 »
Εχετε καταντησει πολυ εμπαθεις ορισμενοι με τον προπονητη, αλλα εγω θα συμφωνησω με τον scoucer4 πιο πανω.

Δεν μπορει να βλεπουμε συνεχεια φαντασματα...Στο ματς με βαζελο στο οακα στο 2-1 οντως η ομαδα ητανε εξοργιστικη και συμφωνω πως το κυριο μερος της ευθυνης εκεινης της ξεφτιλας την ειχε ο Σαντος. Και ξεφτιλα για μενα ηταν η εμφανιση τοτε..Ακομα και 0-1 να εληγε, το ταμπουρι που παιξαμε σε εκεινο το ματς ητανε εξοργιστικο για τον ΠΑΟΚ

Για χτες ομως οχι δεν το δεχομαι. Ακομα και μετα το 1-0, γιατι ξεχνατε ορισμενες φασεις που βγηκαν αλλα λογω ανικανοτητας-κομπλεξισμου των παιχτων μας δεν εγιναν γκολ?..Να θυμησω το τετ α τετ του Ιβιτς που απο πλαγια πιανει ενα χλιαρο σουτ και μπλοκαρει ο σαχα?..Φταιει εδω ο Σαντος?...Η σε μια αντεπιθεση τη λαθος πασα του Φωτακη στον Μουσλι που παλι εβγαινε τετ α τετ?...και εδω ο Σαντος?...Ακομα και στο σουτ που πιανει ο Γκαρσια που παλι ειναι εκνευριστικα χλιαρο ενω ειχε την ευκαιρια να πασαρει σε ελευθερο παιχτη?...Ποιος φταιει ρε παιδια?...Και μιλαω παντα για φασεις μετα το 1-0 που θα μπορουσαν να ειναι γκολ αλλα λογω ανικανοτητας-κομπλεξισμου των παιχτων δεν γινονται...Γιατι αυτα δεν τα αναφερετε και κρινετε παντα ενα ματς ΜΟΝΟ απο το αποτελεσμα?...

Εγω χτες ειδα προοδο στο στησιμο του looser Σαντος..Ναι προοδο και σωστες αλλαγες στο καταλληλο χρονικο σημειο..Και πιεση ψηλα μετα το 1-0..Οι υπολοιποι ας σταθουν μονο στο αποτελεσμα, εγω στεκομαι στην εμφανιση...Και το ξανατονιζω στο ματς με βαζελο που χασαμε παλι με ενα γκολ διαφορα ο Σαντος οντως ηταν λιγος...Για χτες ομως, λιγοι αλλοι ητανε.

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4945 on: November 29, 2009, 14:10:57 »
Για μένα αυτή δεν είναι εμφάνιση. Και μόνο η αντίδραση του β' ημιχρόνου, μου αρκεί. Τι άλλο να δω; Ποιες αλλαγές; Έγιναν αλλαγές; Εγώ δεν είδα κάτι καλύτερο. Φταίει ο Κουτσιανικούλης λοιπόν; Είναι κομπλεξικός με το ποκ ο μικρός; Μα πέρσι τους έπαιζε για πλάκα, παπάδες έκανε με ΟΛΟ  το ποκ.
Τέλος πάντων. Διαφωνώ κάθετα. Ο καθένας μας έχει αποκρυσταλλώσει άποψη μετά από τρία (ή...δύο) χρόνια. Εμπαθής δεν είμαι και αποδέχομαι τις αντίθετες απόψεις. Τις διαβάζω και τις σέβομαι. Δεν μπορεί κανείς να μου ποσάψει κάτι αντίθετο. Πάραυτα για μένα η ομάδα αγωνιστικά ξεκινάει και τελειώνει από τον προπονητή. Αυτός ευθύνεται για την εικόνα της ομάδας, αυτός για τις νίκες αυτός για τις ήττες. Το υλικό και το ρόστερ είναι από τα καλύτερα που είχαν προπονητές στον ΠΑΟΚ. Ο Σάντος εργάζεται τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ με διοίκηση που κανείς δεν είχε. Δεν εργάζεται ούτε έξι ούτε τρεις μήνες, όπως πρόσφατα οι προκάτοχοί του. Αξιώνω λοιπόν, αφού έχει τόσο καιρό στην ομάδα, αφού ο ίδιος τόσο καιρό ζήτησε, να έχει αλλάξει κομματάκι ακόμα κι αυτό που λέτε ρε αδέρφια "κομπλεξισμό των παικτών" με το ποκ. Εκτός και τελικά απαιτεί να περιμένουμε μια δεκαετία, αφού η τριετία τελικά φαίνεται δεν αρκεί.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4946 on: November 29, 2009, 14:23:08 »
Φιλε για τις νικες ομως δε σε βλεπω να γραφεις κατι θετικο για τον προπονητη?...Τοτε πως λες οτι δεν εισαι εμπαθης?..

Και για να τελειωνουμε, για μενα ο κομπλεξισμος που εχουμε με το ποκ οφειλεται στον κομπλεξισμο του ΛΑΟΥ μας κατα της αθηνας...Αυτο μεταδιδεται και στο ολο οικοδομημα του ΠΑΟΚ...Το να λεμε φταιει ο προπονητης-παιχτες-διοικηση ειναι μια επιφανειακη αποψη για μενα. Ο κοσμος μα φταιει που βλεπει αυτα τα ματς σαν να παιζει σε τελικο τσ. λιγκ...Οτι δηλαδη παθαινει ο αρης με εμας.

Αν καποτε εμεις αλλαξουμε νοοτροπια σαν ΛΑΟΣ, τοτε θα αλλαξει και ο συλλογος.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4947 on: November 29, 2009, 14:30:44 »
εγω δεν καταλαβαινω γιατι παντα βαζετε το επιχειρημα "με διοικηση που κανεις αλλος δεν ειχε"...

δεν εχετε καταλαβει οτι εξαιτιας αυτης της διοικησης εχουμε τον σαντος προπονητη;

δεν κανει μπαμ οτι τα χνωτα τους ταιριαζουν απολυτα;ο σαντος εμενα μου φαινεται απλα μια προεκταση της σκεψης που εχουν στην παε σε ολα τα θεματα...ο σαντος ειναι αγωνιστικο...αλλα η διοικηση δεν εχει διαφορετικη λειτουργια(επιθετικη) στα χρεη προς το δημοσιο πχ...

στο αγωνιστικο γιατι να μην ειμαστε λοιπον χαμηλα την μπαλα και ωχ μανουλα μου θα παιξουμε με το ποκ σημερα αρα ηττα;και γιατι να φταιει μονο ο προπονητης σαντος αλλα οχι η γενικη φιλοσοφια;

υ.γ χθες εγω το ξαναλεω η ομαδα μου αρεσε για τα δεδομενα του παιχνιδου...με το ποκ μεσα εξω δεν εχουμε ξαναπαιξει ετσι με σαντος προπονητη.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #4948 on: November 29, 2009, 15:00:32 »
Το καλοκαίρι έγιναν λάθη διοικητικά σίγουρα.
Ο Σάντος όμως θα είχε βοηθήσει την διοίκηση εάν είχε περάσει στους ομίλους.
Η ομάδα που μας απέκλεισε ήταν χειρότερη από τη δική μας.
Είμαστε σε μεταβατική περίοδο, μας το είπανε άλλωστε και ξεκάθαρα κάνοντας τα 3 χρόνια 2.
Δεν έχει χαθεί τίποτα, στα play off θα είμαστε σίγουρα, ο Γενάρης είναι κοντά, στο χέρι μας είναι να μην υπάρχει καταστροφή γύρω από την ομάδα γιατί εκτός από εμάς δεν υπάρχει και κανείς άλλος να την στηρίξει.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4949 on: November 29, 2009, 15:14:46 »
Φίλε ΙΡΟΝ, τελικά ποιος είναι κομπλεξικός, αποφάσισε: Πρώτα λες οι παίκτες, μετά ο λαός, μετά θα μου πεις ο Βρύζας, αλλά ο Σάντος μάλλον ποτέ! Θετικά ασφαλώς κι έχω γράψει για τον προπονητή. Μπαίνε πιο συχνά στα τόπικς ή αν θες μπορείς να ανατρέξεις προς τα πίσω στο τόπικ. Είναι δυνατόν πέρσι να μην επισημάνεις θετικά στοιχεία στον προπονητή (μέχρι την πανωλεθρία των πλέη οφφς); Αλλά ως εκεί.
Εντελώς άκυρη η σύνδεση των ματς με το ποκ με το "τσάμπιονς λιγκ". Πλέον ολοένα και λιγότερα αδέλφια τα αντιμετωπίζουν έτσι. Άντε με το γάβρο ίσως. Ειδικά με την κούλα όμως όχι. Αλλά πέρα από λόγους γοήτρου, θες να πάρεις και έναν "τελικό" από τους 20 σχεδόν από τους βασικούς ανταγωνιστές σου (...αν είναι αυτοί τελικά και όχι ο ρούλης ανταγωνιστής), αλλιώς καλώς ψάχνεσαι μόνο για την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ.
Γιαννιώτη πολύ απλά διαφωνώ με τη διοίκηση στο θέμα του προπονητή. Κι αν τελικά η διοίκησή μου όντως αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σαν κομπάρσο του ποκ και χαμηλά τη μπάλα κλπ., τότε γίνεται στα μάτια μου κι αυτή επικίνδυνη (πράγμα που όμως δεν νομίζω ότι ισχύει στην περίπτωσή μας).
Η ομάδα σου άρεσε μέχρι το 45' φαντάζομαι. Μετά δεν υπήρχε στο γήπεδο. Το ματς όμως είχε και δεύτερο ημίχρονο. Εμείς μείναμε στα αποδυτήρια ή έστω δεν έχουμε (επανειλημμένα) τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε σε τέτοια ματς μόλις δεχτούμε γκολ. Τι να το κάνω λοιπόν ότι ήσουν σχετικά καλός στο α' ημίχρονο; Πιστεύω ότι σ΄αυτό φταίει ο προπονητής και όχι ο πρόεδρος.
« Last Edit: November 29, 2009, 15:29:26 by kofalalos4 »

baron

• Guest
« Reply #4950 on: November 29, 2009, 15:55:36 »
Γιαννιώτη...

Συμφωνώ ότι η Διοίκηση δεν είναι αρκετά επιθετική.
Αλλα η κατάσταση είναι αυτή που είναι.

Όσο μας πνιγουν τα χρέη δεν πρόκειται να πάμε μπροστά.
Αλλα δες το θέμα όπως έχει: Η Πολιτεία δεν έχει συμφέρον να μας απαλλάξει από αυτά. Ορισμένοι κύκλοι θέλουν Τον P.A.Ο.K. και τον κόσμο του σε ομηρία.
Υπάρχει για πολλούς χρημa εάν μας "πατάνε κάτω".

Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τον Santos. αυτός τελειωσε. θα βγάλουμε την σεζόν κακήν καλός και μετά θα έρθει σίγουρα κάτι άλλο. Απλώς είμαι σίγουρος ότι ο ζήσης δεν βλέπει τίποτα καλύτερο στην αγορά τώρα.
Έτσι θα μείνουμε στο περίμενε για μερικούς μήνες ακόμα...

baron

• Guest
« Reply #4951 on: November 29, 2009, 16:02:07 »
Γαμιέται ο θρύλος και ο πειραιάς

OK?
« Last Edit: November 29, 2009, 16:21:08 by baron »

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4952 on: November 29, 2009, 16:08:08 »
Τα παράπονα στο σωστό τόπικ ή κάνε αναφορά, πάντα με κόσμιο τρόπο
« Last Edit: November 29, 2009, 16:14:08 by ÄéêÝöáëïò »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #4953 on: November 29, 2009, 16:09:40 »
Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τον Santos. αυτός τελειωσε. θα βγάλουμε την σεζόν κακήν καλός και μετά θα έρθει σίγουρα κάτι άλλο. Απλώς είμαι σίγουρος ότι ο ζήσης δεν βλέπει τίποτα καλύτερο στην αγορά τώρα.
Έτσι θα μείνουμε στο περίμενε για μερικούς μήνες ακόμα...

Μην εκπλαγείς εάν και του χρόνου τον έχεις στον πάγκο.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
« Reply #4954 on: November 29, 2009, 16:22:53 »
Σωστό! Για να διώξουμε κάποιον,με τοσα χρόνια στην ομάδα, θα πρέπει να έχουμε σίγουρη λύση κάποιον καλύτερο. Τωρα ποιον να βρούμε, κανένα παράσχο,κανένα ταμτάκο από την Ελλάδα;

Προσωπικά μου αρέσει ο Σάντος,δεν φταίει αυτός για ολα τα αρνητικά.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

giannis80

• Guest
« Reply #4955 on: November 29, 2009, 16:24:32 »
Φιλε για τις νικες ομως δε σε βλεπω να γραφεις κατι θετικο για τον προπονητη?...Τοτε πως λες οτι δεν εισαι εμπαθης?..

Και για να τελειωνουμε, για μενα ο κομπλεξισμος που εχουμε με το ποκ οφειλεται στον κομπλεξισμο του ΛΑΟΥ μας κατα της αθηνας...Αυτο μεταδιδεται και στο ολο οικοδομημα του ΠΑΟΚ...Το να λεμε φταιει ο προπονητης-παιχτες-διοικηση ειναι μια επιφανειακη αποψη για μενα. Ο κοσμος μα φταιει που βλεπει αυτα τα ματς σαν να παιζει σε τελικο τσ. λιγκ...Οτι δηλαδη παθαινει ο αρης με εμας.

Αν καποτε εμεις αλλαξουμε νοοτροπια σαν ΛΑΟΣ, τοτε θα αλλαξει και ο συλλογος.

Υπερβολικό είναι νομίζω αδερφέ αυτό που λες.Δεν θεωρώ οτι τα βλέπουμε σαν τελικούς.Το ότι τα θεωρούμε πολύ σημαντικά ματς, λογικό.Αφού θεωρούμε οτι αυτοί οι 3 είναι οι κυριότεροι αντίπαλοί μας.Δηλαδή, οι γαυροβάζελοι το γαύρος-βάζελος πως το βλέπουν που πάει ο άλλος και λέει ''γαμήστε τους, σκοτώστε τους κτλ''.Και σαν νοοτροπία επίσης θεωρώ οτι έχουμε αλλάξει σε σχέση με παλιότερα.Δηλαδή παλιά μας έφταιγε η κακιά αθήνα κτλ, τελευταία κάνουμε κριτική πρώτα στην ομάδα μας,εμείς τι δεν κάναμε καλά.Θα μπορούσαμε π.χ. για τα παιχνίδια με γάυρο-βάζελο φέτος,που όχι οτι σε σφάξανε αλλά υπήρξαν κραυγαλέα σφυρίγματα μεμονωμένα που ευνόησαν τους άλλους (δεύτερο γκολ γαύρου που δεν υπάρχει φάουλ, κόκκινη του ιβιτς στο οακα), να μιλήσουμε πρώτα για διαιτησία.Εμείς όμως κάναμε πρώτα κριτική στην ομάδα και δεν θεωρήσαμε οτι η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα.Επίσης,μιλάμε συνεχώς και λέμε όχι μεγαλόστομες δηλώσεις,προπονηθείτε,δουλέψτε, ξεχάστε το ντόρτι με τον άρι γιατί για εμας είναι ένα παιχνίδι και τελείωσε και αφήστε δηλώσεις του στυλ ''ώρα να κερδίσουμε στην αθήνα κτλ''.Αυτό είναι δείγμα σοβαρής νοοτροπίας λαού που ξέρει τι του συμβαίνει και ξέρει και τα όρια της ομάδας.Το θέμα,για να μην το πολυψάχνουμε και πολύ γιατί δεν είναι και στροφυσική, είναι καθαρά θέμα προπονητή,αγωνιστική νοοτροπία.Δεν γίνεται να βλέπεις την ιδια εικόνα 3 χρόνια τώρα και να μην διορθώνεις κάποια πράγματα.Παύει πλέον να είναι σύμπτωση και καταντάει ανικανότητα στον τρόπο προσέγγισης αυτών των παιχνιδιών.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4956 on: November 29, 2009, 16:24:48 »
Φίλε ΙΡΟΝ, τελικά ποιος είναι κομπλεξικός, αποφάσισε: Πρώτα λες οι παίκτες, μετά ο λαός, μετά θα μου πεις ο Βρύζας, αλλά ο Σάντος μάλλον ποτέ! Θετικά ασφαλώς κι έχω γράψει για τον προπονητή. Μπαίνε πιο συχνά στα τόπικς ή αν θες μπορείς να ανατρέξεις προς τα πίσω στο τόπικ. Είναι δυνατόν πέρσι να μην επισημάνεις θετικά στοιχεία στον προπονητή (μέχρι την πανωλεθρία των πλέη οφφς); Αλλά ως εκεί.
Εντελώς άκυρη η σύνδεση των ματς με το ποκ με το "τσάμπιονς λιγκ". Πλέον ολοένα και λιγότερα αδέλφια τα αντιμετωπίζουν έτσι. Άντε με το γάβρο ίσως. Ειδικά με την κούλα όμως όχι. Αλλά πέρα από λόγους γοήτρου, θες να πάρεις και έναν "τελικό" από τους 20 σχεδόν από τους βασικούς ανταγωνιστές σου (...αν είναι αυτοί τελικά και όχι ο ρούλης ανταγωνιστής), αλλιώς καλώς ψάχνεσαι μόνο για την έξοδο στο ΟΥΕΦΑ.
Γιαννιώτη πολύ απλά διαφωνώ με τη διοίκηση στο θέμα του προπονητή. Κι αν τελικά η διοίκησή μου όντως αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σαν κομπάρσο του ποκ και χαμηλά τη μπάλα κλπ., τότε γίνεται στα μάτια μου κι αυτή επικίνδυνη (πράγμα που όμως δεν νομίζω ότι ισχύει στην περίπτωσή μας).
Η ομάδα σου άρεσε μέχρι το 45' φαντάζομαι. Μετά δεν υπήρχε στο γήπεδο. Το ματς όμως είχε και δεύτερο ημίχρονο. Εμείς μείναμε στα αποδυτήρια ή έστω δεν έχουμε (επανειλημμένα) τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε σε τέτοια ματς μόλις δεχτούμε γκολ. Τι να το κάνω λοιπόν ότι ήσουν σχετικά καλός στο α' ημίχρονο; Πιστεύω ότι σ΄αυτό φταίει ο προπονητής και όχι ο πρόεδρος.

ρε αδερφε το λεω πολυ απλα και το κανεις περιπλοκο...ειναι η φιλοσοφια της διοικησης σε ολα αυτη κατ'εμε.κι εχω και βασιμες ενδειξεις.ειπα για τα χρεη...να σου πω και το αλλο.

δεν μας λεγανε οτι ο ζαγορακης φοβαται να παει κοντρα στον κατσαρη;
οκ δεν το πιστευαμε αλλα τελικα τα γεγονοτα μας κουφαναν που μεχρι κι αυτο μπορει να επαιζε...

γιατι να μην φοβουνται το ποκ;και στην τελικη στο επιχειρημα που βαζουν οι παντες για να την πουν στον σαντος εγω για να την πω στην διοικηση θα βαλω παρομοιο επιχειρημα...ειναι η πρωτη φορα που ο κοσμος στηριζει τοσο απολυτα και δεν παει κοντρα ακομα και σε στατιστικα εξευτελιστικα για την ιστορια της ομαδας...αυτο το 0 στα 3953 δεν μπορει να οφειλεται μονο στον σαντος...αυτος εχει το μεγαλυτερο μεριδιο θα μου πεις και θα συμφωνησω μαζι σου...

αλλα ρε αδερφε εγω δεν γουσταρω παντα να την πεφτουμε στον εναν και τον ευκολο...αμα σωνει και καλα χρειαζεται πεσιμο να γινεται κι εκει που κανει τζιζ...

ε ναι η ομαδα μου αρεσε για τα δεδομενα του ματς...αν δεν το καταλαβαμε τρια χρονια εχουμε γινει ο πελατης του ποκ μεσα εξω...με αυτα τα δεδομενα η ομαδα μου αρεσε.ηταν μια προοδος η εμφανιση...και δεν το λεω ειρωνικα.χαμηλωνω τα στανταρ;και τι να κανω;αφου μην κραζεις αυτο,μην κραζεις εκεινο,μην θες μετακινησεις,εσυ (ο λαος) φταις για ολα(τι να πρωτοθυμηθω για τι εχουμε κατηγορηθει αυτη την τριετια),μπορει να φυγουμε αυριο μεθαυριο αμα μουρμουρατε,ε νισαφι βαρεθηκα να το παιζω επαναστατης και να γινομαι γραφικος...υποτελεια σε ολα και κουβεντα για τιποτα.

στο θεμα του τοπικ...οσο εχουμε τετοιους στοχους χωνεψτε το...αυτος θα ειναι ο προπονητης μας.οταν το δουν αλλιως το εργο μπορει και να (τον) αλλαξουμε...

baron

• Guest
« Reply #4957 on: November 29, 2009, 16:25:49 »
Δεν αντέχουμε πολλά σαν τα χτεσινά --κάποια στιγμή θα το ζηtηση ο κόσμος στο γήπεδο- στον ναό.
Κρατήσαμε σιωπή γιατί βλέπαμε το μεγάλο- το όλο

εάν τερμάτισης τέταρτος  και πάλι και το ΡΟΚ σε έχει πελάτη οι φωνές θα γίνονται όλο και πιο δυνατές

kospatras

• Guest
« Reply #4958 on: November 29, 2009, 16:33:09 »
αρκετοι λενε οτι η ομαδα ηταν καλη στο πρωτο ημιχρονο.να θυμισω οτι καναμε ΜΟΝΟ 2(δυο) φασεις.ΜΟΝΟ.(φωτακη,μουσλιμοβιτς).Ειχαμε απλα την κατοχη της μπαλας.τιποτε αλλο.Η αεκ ηταν μηδενικο στο πρωτο κι εσυ ΑΠΛΑ ειχες την κατοχη της μπαλας.(να την βρασω).καποιοι λενε οτι οι παικτες γινονται κομπλεξικοι και μειωνουν τους εαυτους τους σε ματς με ΠΟΚ.-Δεν το παιζω ξερολας αλλα Οσοι εχουν παιξει εστω ερασιτεχνικα ποδοσφαιρο καταλαβαινουν αμεσως οτι ΚΑΙ γιαυτο ευθυνεται αποκλειστικα ο προπονητης.ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.επισης καποιοι λενε οτι και τα προηγουμενα χρονια με αλλους προπονητες παλι χαναμε κατω αφου το λενε και τα νουμερα.Ναι αλλα τα προηγουμενα χρονια δεν ειχες τους παικτες που εχεις τωρα.Δεν ειχες τη διοικητικη ηρεμια που εχεις τωρα.Δεν ειχες το 50-50 της χθεσινης διαιτησιας.Δεν ειχες ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που να εχει κανει 2 χρονιες προετοιμασια με την ομαδα(ουτε καν μια).Δεν ειχες την πολυ εκνευριστικη-κατευθυνομενη διαιτησια του Σπαθα στο ματς με το βαζελο-Ειχες ΠΟΛΥ χειροτερες διαιτησιες,ΣΦΑΓΕΣ θα ελεγα που αναγκαστηκαν να μας κανουν επειδη παρα τα χαλια που ειχαμε ΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ παραπανω με προπονητη οποιον να ναι.ΕΛΕΟΣ πια με τον πορτογαλο.ποσο αλλο υπομονη?Δεν φοβομαστε μηπως σκασουμε γιατι οπως ειπε κι ενας αδερφος ΣΚΑΣΑΜΕ ΗΔΗ.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #4959 on: November 29, 2009, 18:27:40 »
ανεξαρτήτως τι πιστεύω για το σάντος το γεγονός πάντως οτι τον κράζουμε επειδη δεν έσπασε την τριάδα του ποκ,κάτι που ειναι ψεμα βεβαια γιατί περσι το έκανε, δειχνει ξεκάθαρα το κομπλεξ που εχουν κάποιοι εναντίον του
δε θυμάμαι ποτε να κράξαμε τον Αγγελο ή τον Μπαγεβιτς για τον ίδιο λόγο