Author Topic: Fernando Santos  (Read 197568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Fernando Santos
« Reply #4880 on: November 25, 2009, 15:00:50 »
Μεχρι πριν λιγο καιρο θεωρουσα δεδομενο οτι στο τελος της χρονιας θα μας αποχαιρετουσε. Λετε να αλλαξσε κατι; Αυτο το ειμαστε στο 2ο χρονο της 3ετιας ηταν πολυ πολυ περιεργο...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4881 on: November 25, 2009, 15:10:48 »
Είπαμε αδελφέ, μάλλον πατήσανε delete στην περίοδο 2007-08 κι εμάς δε μας ειδοποίησε κανένας.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #4882 on: November 25, 2009, 15:16:46 »
Λογικο το βρισκω να ξεκινανε απο την περιοδο 08-09 αφου τοτε ουσιαστικα ξεκινησε ο Σαντος, παιχτες δικης του επιλογης κτλ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4883 on: November 25, 2009, 16:43:21 »
εγω μαγκες οτι υπαρχουν δεκαδες προπονητες με τους οποιους ο ΠΑΟΚ μπορει να παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο το πιστευω....

επισης οτι υπαρχουν δεκαδες προπονητες με τους οποιους ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα εναντιων των ομαδων του ποκ επισης το πιστευω....

συνολικα ομως βαθμολογικα στο πρωταθλημα δεν πιστευω οτι υπαρχει προπονητης που θα μπορουσε να μας εχει υψηλοτερα.......και περσι και φετος....

1)Θα απαντησει καποιος σ αυτο?Να μου πει, ο ταδε, με ΤΟΣΑ λεφτα θα σε παει 2ο, 1ο στανταρ. Οχι θελω την πειθαρχια του Σαντος με το τσακαλε μυαλο στις αλλαγες του Αγγελου, την μεθοδο του Ντουσαν, την τρελα του Κοσμι μοσμπι πως τον λενε και το συστημα του Μουρινιο..

2ον) Δε το ξερατε οταν τον προσλαβαμε οτι χανει τα ντερμπυ αλλα σε κανει ομαδα των ψηλων στρωματων και σε κραταει εκει? Και με λιγο τυχη παραπανω πας και πιο ψηλα? Φτανεις ομως πηγη αλλα δεν πινεις νερο?Ρωταω, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ? Σε ολους απευθυνομαι, οχι σε μεν και δε και καλα..

3ον)Φταιει ο Σαντος για τα μη σφυριγμενα πεναλτι και τα γκολ που ακυρωθηκαν? Ναι, φωναζουν και τα γιαννενα για κατι σφυριγματα, να τα βαλουμε ολα μεσα. Δωσε μου ομως εσυ ρε κορακι τους βαθμους που πρεπει να εχω και θα σου πω εγω αν με ενα πρωταθλημα η εξοδο στο ch.l θα μιλανε μερικοι μετα η θα λενε χοχοχο στην αρχη της χρονιας τι του χαμε σουρει του πουρτουγαλου ρε μαλακες..χοχοχο.

Μας δουλευουν οι πρασινοι και οι κοκκινοι στη μαπα ρε, στη μαπα σε χυνουν διαιτητικα και οχι μονο και εσυ νομιζεις ψιχαλιζει και αντι να τα βαλεις μαζι τους επιτιθεσαι στους μετεωρολογους για λαθος προβλεψεις.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #4884 on: November 25, 2009, 17:24:34 »
Όταν χάνεις κάτι το εκτιμάς. Ελπίζω με την γκρίνια να μη καταφέρουμε να το διώξουμε και μετα το εκτιμησουμε γιατί θα είμαστε άξιοι της μοιρας και των παδιοπαραγωγών μας.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4885 on: November 25, 2009, 18:30:07 »
@cure φυσικά ρε φίλε, δίκιο έχεις.
Εννοώ σαφώς τις απόψεις με τις οποίες δεν αξίζει να διαφωνήσεις. Ας μη φέρω παραδείγματα.
Αν δεις παλιότερα ποστ μου και πως εξελίχθηκαν κάποιες συζητήσεις / διαφωνίες, θα καταλάβεις περίπου τι εννοώ

baron

• Guest
« Reply #4886 on: November 25, 2009, 19:06:28 »
εγω μαγκες οτι υπαρχουν δεκαδες προπονητες με τους οποιους ο ΠΑΟΚ μπορει να παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο το πιστευω....

επισης οτι υπαρχουν δεκαδες προπονητες με τους οποιους ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα εναντιων των ομαδων του ποκ επισης το πιστευω....

συνολικα ομως βαθμολογικα στο πρωταθλημα δεν πιστευω οτι υπαρχει προπονητης που θα μπορουσε να μας εχει υψηλοτερα.......και περσι και φετος....

1)Θα απαντησει καποιος σ αυτο?Να μου πει, ο ταδε, με ΤΟΣΑ λεφτα θα σε παει 2ο, 1ο στανταρ. Οχι θελω την πειθαρχια του Σαντος με το τσακαλε μυαλο στις αλλαγες του Αγγελου, την μεθοδο του Ντουσαν, την τρελα του Κοσμι μοσμπι πως τον λενε και το συστημα του Μουρινιο..

2ον) Δε το ξερατε οταν τον προσλαβαμε οτι χανει τα ντερμπυ αλλα σε κανει ομαδα των ψηλων στρωματων και σε κραταει εκει? Και με λιγο τυχη παραπανω πας και πιο ψηλα? Φτανεις ομως πηγη αλλα δεν πινεις νερο?Ρωταω, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ? Σε ολους απευθυνομαι, οχι σε μεν και δε και καλα..

3ον)Φταιει ο Σαντος για τα μη σφυριγμενα πεναλτι και τα γκολ που ακυρωθηκαν? Ναι, φωναζουν και τα γιαννενα για κατι σφυριγματα, να τα βαλουμε ολα μεσα. Δωσε μου ομως εσυ ρε κορακι τους βαθμους που πρεπει να εχω και θα σου πω εγω αν με ενα πρωταθλημα η εξοδο στο ch.l θα μιλανε μερικοι μετα η θα λενε χοχοχο στην αρχη της χρονιας τι του χαμε σουρει του πουρτουγαλου ρε μαλακες..χοχοχο.

Μας δουλευουν οι πρασινοι και οι κοκκινοι στη μαπα ρε, στη μαπα σε χυνουν διαιτητικα και οχι μονο και εσυ νομιζεις ψιχαλιζει και αντι να τα βαλεις μαζι τους επιτιθεσαι στους μετεωρολογους για λαθος προβλεψεις.

Το CL το είχες στο χέρι πέρσυ. Στην El τα έκανες σκατά. Για πια μεγαλεία μιλάς δεν καταλαβαίνω.

Σε ένα έχεις δίκιο. Σταθερότητα έφερε. Την 3 θέση την εxουμε σίγουρη. Όπως ήταν τα πράγματα και πριν από αυτόν.

Ξανά: Την εποχή που ήρθε η κατάσταση ήταν A.
Σήμερα είναι τα πράγματα αλλιώς. Και στο τέλος της season ίσως είναι και καλύτερα.
Φρέσκο Αίμα. Άλλες ιδέες. Ξεκόψτε από τα πρωτοσέλιδα του μπούζα και ρίξτε μια ματια στην B Ιταλίας, Αγγλία γερμανία ολλανδία. Μην Ανακυκλώνεται το θέμα με ονόματα (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ) που δεν παίζουν ΚΑΝΕΝΑΝ ρολο στο μέλλον του P.A.Ο.K.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4887 on: November 25, 2009, 19:34:47 »
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω.Θα το παω σειρα σειρα για να καταλαβεις κι εσυ και οι υπολοιποι
Το CL το είχες στο χέρι πέρσυ. Πως το εννοεις αυτο? Απο 9οι προπερσι ξαφνικα ειχαμε και στο χερι το τσουλου? Μεγαλε ΠΑΟΚ η δυναμη σου..Ξαφνικα εμφανιστηκαμε να το χουμε στο χερι? Ποιανου εργο ηταν αυτο? Τι φταιει ο Σαντος αν ειχε πλεη οφ? Τι φταιει ο Σαντος αν ο μουσλι σε κενο τερμα το ριξε αουτ με την κουλα και ο αλλος στο δοκαρι και ο Γκαρσια αποβληθηκε με βαζελο? Οτι ο Σορλεν αποβληθηκε με κουλα? Οτι σε περασαν ενα δυο χειρουργεια και αν δεν σε εκοβαν βαθμους θα χεις παρει το πρωταθλημα το ξερεις? Στην El τα έκανες σκατά. Συμφωνω, δε φταιει μονο αυτος ομως. Και μονο οτι μιλας για τον προπονητη του ΠΑΟΚ και λες τη λεξη σκατα δειχνει την εμπαθεια σου. Για τον προπονητη του ΠΑΟΚ ξαναλεω. Ασε τον Σαντος. Για πια μεγαλεία μιλάς δεν καταλαβαίνω. Μεγαλεία? Οριστε?

Σε ένα έχεις δίκιο. Σταθερότητα έφερε. Την 3 θέση την εxουμε σίγουρη. Όπως ήταν τα πράγματα και πριν από αυτόν. ΣΟΒΑΡΑ? Για θυμησε μου ποτε ξαναχαμε σιγουρη την 3η και πηγαιναμε και για παραπανω?

Σήμερα είναι τα πράγματα αλλιώς. Και στο τέλος της season ίσως είναι και καλύτερα.
Φρέσκο Αίμα. Άλλες ιδέες. Ξεκόψτε από τα πρωτοσέλιδα του μπούζα Σε ποιους αναφερεσαι αδερφε?και ρίξτε μια ματια στην B Ιταλίας, Αγγλία γερμανία ολλανδία. Μην Ανακυκλώνεται το θέμα με ονόματα (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ) που δεν παίζουν ΚΑΝΕΝΑΝ ρολο στο μέλλον του P.A.Ο.K Ειχες δεν ειχες...απο αυτο που ειπα αυτο καταλαβες? Αυτο σου εμεινε? Οι αλλοι 4 οχι? Δικαιουμαι να ξανα μιλησω για εμπαθεια η οχι?

Ασε τις ματιες. Θελω να μου πεις ΕΣΥ που κανεις κριτικη, ποιον θα εφερνες. Απαντησε στην ερωτηση 1. Μη τυχον πεις αυτα ειναι για τη διοικηση. Και η δικη σου δουλεια να κοβεις χαρτακια ειναι αλλα ασχολεισαι με το Σαντος. Περιμενω απαντηση λοιπον τοσο στην πρωτη οσο και στη 2η ερωτηση μου που απαντησες κατα το ημισυ, οτι τωρα αλλαξαν τα πραγματα. Δεν απαντησες ουτε αν πιστευεις οτι υπαρχει κατεστημενο που σου κοβει βαθμους. Απαντησες σε μενα, στον σαμπαθ, η ειπες τα δικα σου?

makptol

• Guest
« Reply #4888 on: November 25, 2009, 19:50:18 »
@cure φυσικά ρε φίλε, δίκιο έχεις.
Εννοώ σαφώς τις απόψεις με τις οποίες δεν αξίζει να διαφωνήσεις. Ας μη φέρω παραδείγματα.
Αν δεις παλιότερα ποστ μου και πως εξελίχθηκαν κάποιες συζητήσεις / διαφωνίες, θα καταλάβεις περίπου τι εννοώ

ο PAOKCURE μπορει να εχει αποψη για σαντος που δεν με βρισκει συμφωνω αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ οπως καποιοι αλλοι με σχολια του στυλ "και 100 νικες να πετυχει ο σαντος με αρη δεν θα γινε ποτε προπονητης"
η λεγοντας τη λεξη σκατα σε θεματα που αφορουν τον προπονητη μας.....
ο PAOKCURE χαιρετε για τις νικες του ΠΑΟΚ του σαντος καποιοι αλλοι θελουν να στραβοπατησουμε για να βγουν να την πουν η να δημιουργησουν κλιμα για να διωξουμε τον σαντος.....
λιγα λογια και απλα την δεδομενη χρονικη περιοδο ειναι ο ιδανικος προπονητης για να μας παει ενα επιπεδο παραπανω οταν
τελειωσει το εργο του ευχομαι να ερθει ακομη καλλιτερος κοουτς που θα κανει ακομη καλλιτερη την ομαδα .......

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4889 on: November 25, 2009, 19:55:14 »
σε 2 γραμμες τα πες ολα

northeagle_4

• Guest
« Reply #4890 on: November 25, 2009, 20:01:27 »
Καλο θα ηταν να μην εισαι και εσυ εμπαθης με τους "εμπαθης" που λες μακπολτ γιατι και προχτες τα ιδια ειχαμε και δημιουργειτε μια ανουσια προσωπικη κοντρα που κατα την γνωμη μου ουτε χρειαζεται ουτε βγαζει πουθενα.Το κατα ποσο γουσταρει ο καθενας τον οποιον σαντος ειναι δικο του θεμα και θεμα πως βλεπει το ποδοσφαιρο και τον ΠΑΟΚ κατ επεκταση.τωρα θα σου απαντησει φωτογραφικα και ο μπαρον και θα τρεχουμε να μαζευουμε τα προσωπικα σας.Μπορεις να πεις την αποψη σου για Σαντος απλα χωρις να γινετε αυτη η μαλακια του "εσεις" και "εμεις".

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #4891 on: November 25, 2009, 20:05:36 »
Πώς γίνεται να μιλάνε κάποιοι για εμπάθεια που προκειμένου να γίνουν αρεστοί εδώ μέσα κάνουν το άσπρο μαύρο?
Πως γίνεται να μιλάνε κάποιοι για εμπάθεια που είναι γυριστρούλες ( καλός ειναι τώρα ο κατσαρής?).
Πώς γίνεται να μιλάνε κάποιοι για εμπάθεια που απαξιώνουν τον προπονητή που  απέκλεισε με τον βελή μια μικρή ομάδα της αγγλίας?

Δάσκαλε μόνος σου αυτοαναιρείσαι!! Ρωτάς τι φταίει ο Σάντος που υπήρχαν τα πλει οφ?? Και εγώ σου απαντάω αν δεν υπήρχαν δε θα τερματίζαμε 2η. Θα γινόντουσαν δυο τρία χειρουργία περισσότερα και θα τελείωνε εκεί. .........................................................................................

edit :τετοια υπονουμενα δεν αρμοζουν σε οπαδο του ΠΑΟΚ(συνηθως αλλοθρησκοι τα λενε) ειδικα σε εναν που ισχυριζεται οτι ειδε και το ματς οπου με 10 τους εκλεισες πισω και εχασες 2 κλασσικες ευκαιριες.αυτα με μολτο,μιγκ και παπαριες τα λενε οι καρκινοι των ραδιοφωνων........
« Last Edit: November 25, 2009, 20:28:47 by northeagle_4 »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4892 on: November 25, 2009, 20:18:20 »
η θα απανταμε σε ολα η σε τιποτα. Απο τις 8 ερωτησεις που εκανα σε εκεινη την απαντηση μου ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ απο μια.
Ενα προς ενα. Οχι θελουμε να πουμε κατι και απλα ριχνουμε και μια απαντηση.
Πες μου λοιπον. Απαντησε σε ολα που λεω πρωτα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ρωτα και αυτα που θες. Αν θες να γινει διαλογος.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #4893 on: November 25, 2009, 20:29:42 »

+1926
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #4894 on: November 25, 2009, 20:37:53 »
Μάλιστα. Κάποιος είχε γράψει υπονοούμενο για το γκολ του ολισαντέπε και έβριζε τον άγγελο ότι στήθηκε, ότι είναι βάζελος κτλ αλλά εκεί δεν υπήρχε η ίδια ευαισθησία!!! Κάποιοι έχουν ασυλία εδώ μέσα. Λέτε ότι πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα, κάποιος με βρίζει εδώ και ένα χρόνο (χωρίς επειχείρημα) επειδή κάνω κριτική στον σάντος ενώ ο ίδιος απαξιώνει τον άγγελο αλλά τίποτα. Δεν χρειάζεται να αποδείξω σε κάνεναν ότι είμαι ΠΑΟΚτσής. Τουλάχιστον εγώ είμαι Π.Α.Ο.Κ και όχι προσωπολάτρης!

και κάποιοι εδώ μέσα ξέρουν αν είμαι ΠΑΟΚτσής ή όχι.

για να τελειωνουμε στα @@ μου και ο σαντος και ο αγγελος ,μιλησα για συγκεκριμενο πραγμα που ειπες και ειναι ντροπη να λεγεται απο ΠΑΟΚση ετσι ευκολα.Δεν χαρακτηρισα εσενα αλλα τα λεγομενα σου.Ελπιζω να εγινα κατανοητος και να κλεινει το θεμα.

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ
« Last Edit: November 25, 2009, 20:51:45 by northeagle_4 »

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #4895 on: November 25, 2009, 20:51:13 »
Με θυμίζεις 40άρη ΠΑΟΚτση που τους πιο μικρούς τους θεωρεί παοκτσακια ενώ τον εαυτό του ΠΑΟΚΑΡΧΗ....τι να μας πεις και εσύ για τον ΠΑΟΚ κτλπ...!
Εντάξει όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και όποιον προπονητή και να φέρουμε τα ίδια θα λέτε-με έχουμε νοοτροπία βλάχου που αντί να ασχοληθεί με τον κομάτι του κάθεται και ακούει όλα τα ΜΜΕ,μαλώνει για προπονητές,για συστήματα και πολλά ακόμα που αγανακτώ όταν τα βλέπω ή τα ακούω!
Ο καθρέφτης από το χάλι σου είναι η κερκίδα σου!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

baron

• Guest
« Reply #4896 on: November 25, 2009, 20:53:56 »
Δάσκαλε άσε τα εμπάθεια και τις εμπάθειες.

Ένας από τους καλύτερους μου φίλους είναι ποτογαλος οπαδός της ΜΠΕΝΦΙΚΑ. Εννοείτε ότι με τον Santos δεν ασχολούμαι από τότε που ήρθε στην κούλα αλλα κάτι χρονια πριν.Τον ήξερα ΠΡΙΝ έρθει ελλάδα επειδή μαλακα τον ανέβαζε και τον κατέβαζε ο κολλητός.

Γιατί γαμάς την Ιστορία του P.A.Ο.K.? Δηλ. πριν την χρονια 08-09 δεν υπήρχε τίποτα? Δεν το συνεχίζω αυτό γιατί τρίζουν τα κοκαλάκια Νεκρών αδελφών.

Ο Αναστασιάδης ήταν το όνομα για το p.x. μου .Εσύ βάλε οποιον άλλον θέλεις, από τώρα μέχρι τον Shanon.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. Ήρθαν, προσέφεραν, και τους έκρινε η Ιστορία. Εμείς κοιτάμε μπροστά. Και μπροστά μου εγώ βλέπω τον P.A.Ο.K. Πρωταθλητή ελλάδος, Ευρώπης, Κόσμου. Τίποτε λιγότερο.

Εάν εσύ πιστεύεις ότι είναι "κατκτηση" η "τεταρτοπεμπτη" περυσινή θέση- καλά. Εάν ο Μούσλι είχε καρούλια, ....ξέρεις τώρα.

Ο Santos έχει φθαρεί από την ελληνική πραγματικότητα. Δεν έχει να δώσει τίποτα στο όνειρο.

Εγώ δεν θα σου πω ποιος να έρθει. Λέω μονο koitkste και λίγο πιο πέρα

ive4

• Guest
« Reply #4897 on: November 25, 2009, 22:27:50 »

Το CL το είχες στο χέρι πέρσυ. Στην El τα έκανες σκατά. Για πια μεγαλεία μιλάς δεν καταλαβαίνω.

Σε ένα έχεις δίκιο. Σταθερότητα έφερε. Την 3 θέση την εxουμε σίγουρη. Όπως ήταν τα πράγματα και πριν από αυτόν.

Φρέσκο Αίμα. Άλλες ιδέες. Ξεκόψτε από τα πρωτοσέλιδα του μπούζα και ρίξτε μια ματια στην B Ιταλίας, Αγγλία γερμανία ολλανδία. Μην Ανακυκλώνεται το θέμα με ονόματα (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ) που δεν παίζουν ΚΑΝΕΝΑΝ ρολο στο μέλλον του P.A.Ο.K.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4898 on: November 26, 2009, 12:44:56 »
Γενική μου πεποίθηση καταρχήν είναι πως στο θέμα Σάντος θα υπάρχουν πάντα φανατικοί υποστηρικτές του και φανατικοί πολέμιοί του, χωρίς να μπορέσουν ποτέ να βρεθούν σε μία μέση οδό οι απόψεις, όχι γιατί έχουμε κάτι στραβό ως ΠΑΟΚτσήδες αλλά γιατί είναι τέτοια η φιλοσοφία του συγκεκριμένου προπονητή στο ποδόσφαιρο που δημιουργεί είτε ορκισμένους φίλους του (όπως π.χ. ο Ζαγοράκης) είτε απέχθεια, ΠΑΝΤΟΥ. Είναι μία περίπτωση σαν του Μπενίτες, του Ρεχάγκελ και πολλών άλλων αυτού του στυλ.
Αφού λοιπόν το ένα σίγουρο είναι πως δεν θα αλλάξει ποτέ το στυλ ποδοσφαίρου του και το δεύτερο σίγουρο είναι πως με αυτό το στυλ δεν πρόκειται να έχει μεγάλες απώλειες τότε άκρη δεν θα βρεθεί ποτέ. Οι μεν θα λένε ότι μας έχει ψηλά, οι δε ότι χωρίς αυτόν θα είμασταν ψηλότερα.

Είναι χαρακτηριστικό αυτών των προπονητών να μειώνουν την αξία των παιχτών, για να ονομάσουν ρεαλισμό το παιχνίδι τους. Π.χ. ο Ρεχάγκελ λέει πως οι έλληνες ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να παίξουν τίποτε άλλο από κλωτσοσκούφι. Ο Μπενίτες γκρινιάζει κάθε χρόνο για τα λεφτά των άλλων. Ενώ ο Βενγκέρ αντίθετα που έχει λιγότερα χρήματα, κάθε χρόνο λέει πως είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα! Φιλοσοφίες είναι αυτές και δεν ανοίγω τώρα τέτοια κουβέντα. Μόνο μια κακία θα πω. Με τον Σάντος γελάω όταν μιλάει για μπάτζετ σκεπτόμενος το κλωτσοσκούφι που έπαιζε στην Μπενφίκα που είναι ζάμπλουτη ομάδα.

Επίσης αυτό που συμβαίνει κατά κόρον με το παιχνίδι αυτών των προπονητών είναι πως με το μισό μηδέν, οι ήττες συνήθως έρχονται στη κόψη του ξυραφιού (όπως και οι νίκες βέβαια) οπότε οι υποστηρικτές του θα έχουν πάντα να λένε για την τάδε ή την δείνα λεπτομέρεια, που οδήγησε στην αποτυχία. Αυτό οδηγεί τους οπαδούς ομάδων με προπονητές αυτού του στυλ να μιλάνε συχνά για τύχη ή ατυχία και για κοράκια. Να ασχολούνται δηλαδή με αστάθμητους παράγοντες ή με παραφυσικά φαινόμενα όταν μιλάνε για μπάλα. Τώρα που το σκέφτομαι ο Σάντος θα ήταν ο ιδανικός προπονητής του σκουληκιού.  ;D

Στα ερωτήματα του φίλου μου του Δημήτρη δεν έχω τίποτα να απαντήσω.
Στο 1ο ερώτημα μιλάς φίλε για το παρελθόν και το τι έγινε κι εγώ ανησυχώ για το μέλλον και το αν μπορεί ο συγκεκριμένος να μας πάει παραπάνω. Οπότε μιλάμε σε άλλη βάση.
Στο 2ο ερώτημα θα διαφωνήσουμε πως μας έκανε ομάδα υψηλών στρωμάτων και μας κράτησε εκεί. Πάλι σε άλλη βάση μιλάμε. Μακάρι φέτος να βγούμε 3οι και να πάρουμε μέσω Play off τη 2η θέση που οδηγεί στο CL. Τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε στην ίδια βάση.
Για το 3ο ο ΠΑΟΚ αδικείται από την πρώτη στιγμή της ιστορίας του. Δεν είναι καν επιχείρημα υπέρ του Σάντος οι 4 παραπάνω βαθμοί που θα είχαμε. Κάθε χρόνο πρέπει να τους υπολογίζουμε.

Γενικά όσοι είναι υπέρ και όσοι κατά του Σάντος ξεκινάνε από διαφορετική αφετηρία, οπότε φυσιολογικά δεν καταλήγουν σε κοινό σημείο, οπότε είναι άσκοπη αυτού του είδους η ανταλλαγή επιχειρημάτων.

Εγώ θα αντιπαραθέσω ένα άλλο σκεπτικό, που ίσως σε βρει κάποιους στην ίδια αφετηρία με μένα. Πως το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχημένης πορείας μας βασίζεται στην διοικητική υγεία, στους πραγματικά καλούς παίχτες και στην ενότητα του κόσμου. Δεν λέω ότι δεν έκανε δουλειά ο προπονητής. Αλλά δεν θεωρώ ότι θα πηγαίναμε χειρότερα με κανέναν άλλον, με αυτές τις συνθήκες. Τώρα θα αρχίσει το 2ος-4ος οπότε αδιέξοδο πάλι, οπότε το κόβω. Αυτό όμως πιστεύω ακράδαντα.

Εγώ δεν συγκρίνω καν τον άρρωστο ΠΑΟΚ της προηγούμενης εικοσαετίας με τον τωρινό. Τι να συγκρίνεις; Η διοικητική υγεία και η οπαδική ηρεμία είναι το παν σε μία ομάδα. Τρανό παράδειγμα η φετινή κούλα με τους παιχταράδες και έναν καλό προπονητή που έχει και είναι για τον πούτσο. Όπως εμείς επί μπάτμαν!
Έτσι λοιπόν εγώ ως μέτρο σύγκρισης του Σάντος δεν έχω καμία ομάδα από το 1990 και μετά. Μόνο με τις προηγούμενες τον συγκρίνω. Αν με πάει εκεί που πετούσαν οι ομάδες του ελεύθερου ΠΑΟΚ, τότε θα κάνει για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με το δικό μου κεφάλι. Αν είναι να τον συγκρίνω με τον Ντουμιτρέσκου και τον Βούκοτιτς, δεν πρόκειται να το κάνω.

Και για να μη τον αδικώ, πέρυσι μια χαρά τα πήγε η ομάδα και μέσα στους στόχους της ήταν. Φέτος θα δούμε το παραπάνω. Αλλά φέτος ρε παιδιά, όχι του χρόνου. Μη ξεχνάμε και τη πρώτη χρονιά σαν να μη τη ζήσαμε... Να είμαστε τελείως δίκαιοι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4899 on: November 26, 2009, 13:26:12 »
Με καλυψεσ.!Απλα μια διευκρινηση,δεν θεωρω τον εαυτο μου υποστηρικτη του Σαντοσ,πραγματικα,αλλα δν θελω+να φυγει μεσουσησ τησ χρονιασ,ουτε δλδ ειμαι πολεμιοσ.Δεν μ αρεσει να διαταρασσεται το κλιμα,ειναι κατι ευκολο δυστυχωσ πλεον,οχι απαραιτητα εδω μονο αλλα και αλλου.Παμε ενωμενοι και βλεπουμε..