Author Topic: Fernando Santos  (Read 197726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #4700 on: November 01, 2009, 16:08:07 »
Cure, σου βγάζω το καπέλο. Και γαμώ τα παραδείγματα !! Όχι μόνο αντιπροσωπευτικότατο, αλλά βγάζει και γέλιο !!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4701 on: November 01, 2009, 16:20:53 »
30 χρονια ολο κατι μας φταει.....το μονο που φταιει ειναι οτι οι αλλοι εχουν φραγκα ενω εμεις οχι....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4702 on: November 01, 2009, 16:44:36 »
διαβαζοντας αυτο το τοπικ εμπνευστηκα   και τα νεα αυτοκολλητα του paokworld...........μπορουμε να το κανουμε και σε φουτερ η t- shirt  .....εγω θα ηθελα ενα xl  παντως

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4703 on: November 01, 2009, 18:17:31 »
Καταρχην πιστευω οτι ειναι δωρον αδωρον που συζηταμε τοσο πολυ για τον Σαντος. Εγω νομιζω οτι ολα πραγματα ειναι προκαθορισμενα, εκτος αν συμβει μια σοβαρη εκπληξη (ασχημα αποτελεσματα με ομαδες εκτος ΠΟΚ)

ΜΟΛΙΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΒΑΛΕ 2Η ΓΚΟΛΑΡΑ
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΛΕΑΛ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΚΑΝΕ ΡΕ; ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΝΤΑ. ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.

Συνεχιζω...

Ο ΠΑΟΚ με τον Σαντος αυτην την στιγμη εχουν μια σχεση στην οποια ο ενας ΑΝΕΧΕΤΑΙ τον αλλον. Ο Σαντος εχει ξενερωσει με την φυγη του Ζαγορακη αλλα και το γεγονος οτι αποδοκιμαζεται με το παραμικρο, αλλα συν τοισ αλλοις και ο Βρυζας ανεχεται τον Σαντος γιατι κατα την γνωμη μου απλα δεν του ταιριαζει στον ΠΑΟΚ που οραματιζεται. Με λιγα λογια παιδια, υπομονη, στηριξη στην χρονια κ τον Απριλιο με Μαιο, ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Νταξ αν παρουμε κανα Κο Αντριανσε απλα σουπερ... Αλλα μεχρι τοτε, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4704 on: November 01, 2009, 19:59:28 »
διαβαζοντας αυτο το τοπικ εμπνευστηκα   και τα νεα αυτοκολλητα του paokworld...........μπορουμε να το κανουμε και σε φουτερ η t- shirt  .....εγω θα ηθελα ενα xl  παντως

ετσι ακριβως!!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

makptol

• Guest
« Reply #4705 on: November 01, 2009, 21:03:14 »

χαχαχα ...πολυ καλο .........θελω και εγω ενα  xl και εγω..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4706 on: November 01, 2009, 21:14:45 »
íá ðïéïò ðñåðåé íá íáé ï åðïìåíïò!!!

Ìðåíßôåè: «Äåí åßìáé áíáãêáóìÝíïò íá êáôáêôþ ôßôëïõò…»!

Áðü ôá… ñïý÷á ôïõò âãÞêáí ïé ößëáèëïé ôçò Ëßâåñðïõë, äéáâÜæïíôáò óçìåñéíÞ óõíÝíôåõîç ôïõ ÑÜöá Ìðåíßôåè óôçí åöçìåñßäá «Sunday Mirror»! Ï Éóðáíüò ôå÷íéêüò äÞëùóå ðùò äå íéþèåé õðï÷ñåùìÝíïò íá êåñäßæåé ôñüðáéá, áëëÜ èÝëåé íá «÷ôßóåé» ôçí ïìÜäá, åíþ ÷áñáêôÞñéóå åðéôõ÷çìÝíç ôçí ðåñóéíÞ ÷ñïíéÜ êáé ôç äåýôåñç èÝóç óôçí Premier League! ÌåôÜ êé áð’ áõôü, ç åìðéóôïóýíç êáé ç áíáãíþñéóç ôùí ößëùí ôùí «êüêêéíùí» ðñïò ôï ðñüóùðï ôïõ Éóðáíïý ôå÷íéêïý Ý÷åé êëïíéóôåß êáé ïé öùíÝò ãéá Üìåóç áðï÷þñçóç ôïõ ðëçèáßíïõí!

ÌåôÜ ôç ÷èåóéíÞ Þôôá ôçò Ëßâåñðïõë áðü ôç Öïýëáì, ç Ýêôç óôïõò ôåëåõôáßïõò åöôÜ áãþíåò ôçò, ôÝèçêå êáé ðÜëé èÝìá áðï÷þñçóçò ôïõ ÑÜöá Ìðåíßôåè áðü ôïí ðÜãêï ôùí «êüêêéíùí» ÌÜëéóôá, óôïé÷çìáôéêÞ åôáéñåßá Ýäùóå êáé áðïäüóåéò ãéá Üìåóç áðï÷þñçóç Þ ìç, ôïõ Éóðáíïý ôå÷íéêïý (óõíçèßæåôáé óôçí Áããëßá)!

ÓÞìåñá, ï ÑÜöá Ìðåíßôåè, åìöáíþò ðñïâëçìáôéóìÝíïò êáé áìÞ÷áíïò, ðáñá÷þñçóå óõíÝíôåõîç óôç «Sunday Mirror» êáé èÝëçóå íá õðåñáìõíèåß ôùí åðéëïãþí ôïõ, êÜíïíôáò Ýíá ãåíéêü ó÷üëéï ðïõ ðñïêÜëåóå áíôéäñÜóåéò: «Äå óõìöùíþ ìå ôïõò áíèñþðïõò ðïõ ëÝíå üôé ðñÝðåé íá êåñäßæåéò ôñüðáéá», ôüíéóå êáé óõíÝ÷éóå: «Ðéóôåýù üôé ðñÝðåé ðÜíôá íá äçëþíåéò «ðáñþí», íá åßóáé áíôáãùíéóôéêüò êáé íá äçìéïõñãÞóåéò ìßá ïìÜäá áíèñþðùí ðïõ íá ìðïñåß íá äéåêäéêÞóåé ôßôëïõò»!

Ï Éóðáíüò ôå÷íéêüò ìßëçóå êáé ãéá ôçí ðåñóéíÞ ðïñåßá ôçò Ëßâåñðïõë, ðïõ ëßãï Ýëåéøå íá êáôáêôÞóåé ôï ðñùôÜèëçìá: «ÐÝñõóé öôÜóáìå ôïõò 86 ðüíôïõò, áëëÜ ðïëëïß Üíèñùðïé åßðáí üôé áõôü äåí Þôáí áñêåôü, êáèþò ôåñìáôßóáìå äåýôåñïé. Ôï üôé êáôáöÝñáìå êáé ôåëåéþóáìå ôï ðñùôÜèëçìá ôÝóóåñéò âáèìïýò ðßóù áðü ôç ÌÜíôóåóôåñ Ã. Þôáí ìéá ìåãÜëç åðéôõ÷ßá. Ôá ôñüðáéá óçìáßíïõí ðïëëÜ ãéá üëïõò. ÁëëÜ ôï êõñéüôåñï åßíáé íá õðÜñ÷åé åîÝëéîç êáé íá “÷ôßæåéò” ôçí ïìÜäá, þóôå íá ìðïñåß íá ôá äéåêäéêÞóåé. Ðïëëïß ëÝíå üôé áõôü Ýðñåðå íá ãßíåé íùñßôåñá, áöïý åßìáé ðÝíôå ÷ñüíéá óôçí ïìÜäá. ÁëëÜ, ãéá êïéôÜîôå ôï ñüóôåñ. ÊïéôÜîôå ðüóï Ý÷åé áëëÜîåé óôï ðÝñáóìá ôùí ÷ñüíùí!»

http://www.sport-fm.gr/article/202389

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #4707 on: November 01, 2009, 22:04:17 »
Το εχω πει ηδη οτι ο Μπενιτεζ ειναι μια πιο "λουξ" εκδοση του Σαντος. Ακριβως ιδια φιλοσοφια και αγωνιστικα και γενικοτερα (με τα καλα και τα κακα της). Η πλακα ειναι οτι στην Αγγλια (οπου και μενω τωρα) υποστηριζω Λιβερπουλ. Ιδια κατασταση (σε αλλο επιπεδο φυσικα).

Βεβαια, παρολο που οταν σθγκρινω Μπενιτεζ με Σαντος, βρισκω αρκετα παρομοια στοιχεια να με εκνευριζουν, δεν μπορω να παραγνωρισω οτι το προβλημα της Λιβερπουλ ολα αυτα τα χρονια δεν ειναι αλλο απο το ολο και μεγαλυτερο οικονομικο χασμα με Τσελσι και Γιουναιτεντ. Και παλι πολλες ομοιοτητες με μας...

apostolos

• Guest
« Reply #4708 on: November 01, 2009, 22:06:04 »

Ο ΠΑΟΚ με τον Σαντος αυτην την στιγμη εχουν μια σχεση στην οποια ο ενας ΑΝΕΧΕΤΑΙ τον αλλον. Ο Σαντος εχει ξενερωσει με την φυγη του Ζαγορακη αλλα και το γεγονος οτι αποδοκιμαζεται με το παραμικρο, αλλα συν τοισ αλλοις και ο Βρυζας ανεχεται τον Σαντος γιατι κατα την γνωμη μου απλα δεν του ταιριαζει στον ΠΑΟΚ που οραματιζεται. Με λιγα λογια παιδια, υπομονη, στηριξη στην χρονια κ τον Απριλιο με Μαιο, ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Νταξ αν παρουμε κανα Κο Αντριανσε απλα σουπερ... Αλλα μεχρι τοτε, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ

Έτσι ακριβώς τα βλέπω κι εγώ και για αυτό δεν βρίσκω πλέον κανένα λόγο για κράξιμο, επιθετικότητες κλπ. 99.9999% με βάση το αισθητήριο μου ο Σάντος το καλοκαίρι φέυγει, ας τον ανεχτούν όσο μπορούν λίγο ακόμα αυτοί που δεν μπορούν να τον βλέπουν, καλό θα κάνουν στην ομάδα κι όχι κακό.

MetroStar

• Guest
« Reply #4709 on: November 02, 2009, 00:32:17 »
Πρεπεί να κλείσουμε προπονητή νωρίς (αθόρυβα και με άκρα μυστηκότητα) να αρχίσει να παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα να ψήνεται.

trelos4

• Guest
« Reply #4710 on: November 02, 2009, 01:25:06 »
ο σημερινος προπονητης του νιονιου(ουτε το ονομα του δεν ξερω)εβαλε τα γυαλια σημερα στον δασκαλο μας και ξεφτυλισε τον βαζελιακο.καληνυχτα κυριε σαντοσ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #4711 on: November 02, 2009, 01:27:06 »
εε να τον πάρουμε τότε από τώρα,τι καθόμαστε

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4712 on: November 02, 2009, 01:28:17 »
έλεος...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

trelos4

• Guest
« Reply #4713 on: November 02, 2009, 01:31:21 »
την αποψη μου ειπα,δεν ειναι αναγκη να σχολιασεις. XXXXXXXXXXXX
« Last Edit: November 02, 2009, 01:36:07 by Capricorn »

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #4714 on: November 02, 2009, 01:36:50 »
την αποψη μου ειπα,δεν ειναι αναγκη να σχολιασεις. XXXXXXXXXXXXXX

δεν είπες μόνο την άποψη σου.
ειρωνεύσαι τον προπονητη του ΠΑΟΚ.
αρα μην μιλάς για ειρωνείες και κορνίζες.με τον ίδιο τρόπο που έγραψες πήρες και απάντηση.
« Last Edit: November 02, 2009, 01:39:24 by Capricorn »

trelos4

• Guest
« Reply #4715 on: November 02, 2009, 01:37:55 »
ποια ηταν η ειρωνεια προς τον προπονητη δηλαδη?

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #4716 on: November 02, 2009, 01:40:38 »
κοροιδευόμαστε;

veron

• Guest
« Reply #4717 on: November 02, 2009, 15:15:46 »
Αδέλφια καλησπέρα και πάλι, έλειψα αρκετό καιρό από εδώ η ξενέρα μου ήταν και είναι ακόμη μεγάλη!

Το τελευταίο μου ποστ (άποψης) ήταν εδώ και καθόλου τυχαία, απο εδώ επανέρχομαι. Διαβάζω προσεκτικά τα όσα γράφονται στο φορουμ για όλα, αλλα ο πειρασμός σε αυτό το θέμα είναι μεγάλος.

Χρεωνονται διάφορα στο Σάντος...Εγώ προσωπικά δε του χρεώνω (γιατί οφείλω στον εαυτό μου να είμαι όσο το δυνατόν αντικειμενικός), το αγωνιστικό στήσιμο που μεταφράζεται άλλοτε ως χέσιμο, άλλοτε ως φοβία, άλλοτε ως συντηρητισμός στα παιχνίδια με το ποκ στην Αθήνα.

Είμαι 32 χρονών παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ απο μικρό παιδί και ευτυχώς έχω καλή μνήμη. Δυστυχώς με λίγες εξαιρέσεις ο ΠΑΟΚ στα περισσότερα παιχνίδια απο αυτά δεν ήταν εκείνος που θα έπρεπε. Δε μιλάω για ήττα, αλλά για αγωνιστική εικόνα δηλαδη στις περισσότερες περιπτώσεις δε σου έδινε την εντύπωση ότι παίζει στα ίσα, οτι ειναι ΠΑΟΚ, οτι έχει κατέβει στο μπουρδέλο με @@!!!

Συμφωνώ με την κατά καιρούς κατακρεούργηση από τα κοράκια αλλά δεν ήταν σε όλες τις περιπτώσεις έτσι!
Στην τελική ακόμα και τότε ας είχα δει την ομάδα όπως της άρμοζε και ας έχανα απο το κοράκι, θα είχα το κεφάλι ψηλα. Οχι οτι μετραεί αυτό στη βαθμολογία, η ήττα είναι ήττα κανείς δε χαίρεται με αυτήν. Ωστόσο έχει διαφορά και η διαφορά έγκειται στο να είσαι αυτοσυνεπής ως προς τη φανέλα και την ιστορία αυτής. Στην τελική αυτή και μόνο οφείλει να σε κάνει να πετάς και να γρονθοκοπείς το γ***ποκ σε κάθε ευκαιρία!!!

Η ιστορία λοιπον λέει οτι με δαύτους στον τόπο τους γενικά δεν τα παμε καλα...Δεν εμφανίστηκε το φαινόμενο αυτό επι Σάντος, ας είμαστε δίκαιοι!

Η ένσταση μου όσον αφορά τον Σάντος έγκειται λοιπόν στα ματς της Τούμπας και οχι της αθήνας (εκέι σπάνια τα πηγαίναμε πολυ καλά έτσι κ αλλιως όπως παρέθεσα παραπάνω).
Εκεί όπου το κλίμα και η ατμόσφαιρα αντιστρέφεται υπερ μας προφανως και εκεί όπου τα λιμά θα έπρεπε να χάνουν με το που κινούν να άνεβουν προς τα μέρη μας. Περίμενα λοιπόν με ένα καλό και σοβαρό προπονητή (όπως κατά τεκμήριο ειναι ο Σάντος) να ανακτήσουμε τον τεράστιο αυτό παραγόντα έδρα που δυστυχώς είχαμε απωλέσει τα τελευταία χρόνια. Αυτό, πάλι για να είμαστε δίκαιοι, δε συμβαίνει και ξανά θα επικαλεστώ την αγωνιστική εικόνα και όχι τα αποτελέσματα. 2 χρόνια τώρα δεν εχω δει την εικόνα που αρμόζει στην ομάδα μας, σε αυτά τα παιχνίδια τελεία και παύλα!!! Ούτε γκαβός είμαι ούτε άμπαλος (ούτε βέβαια ποδοσφαιριστής/προπονητής), το γεγονός όμως βγάζει μάτια και εδω προκαλώ οποιονδήποτε να με διαψεύσει!!!

Πότε είδατε σε αυτά τα ματς επι Σάντος να γυαλίζει το μάτι των παικτών;; Να μπαίνουν και να μασανε σίδερα;;;
Η απάντηση είναι...δυστυχώς Ποτέ!!!!
Δεν θέλω να ακούσω οτιδήποτε για μπάτζετ, υλικο κτλ... Μιλάμε για την Τούμπα!!! ΤΕΛΟΣ!!!
Πότε είμασταν εμεις οι πλούσιοι και εκείνοι οι φτωχοί;;; Ποτέ!!!
Πότε είχαμε τη διαιτησία;; Ποτέ!!!
Τους πατούσαμε κάτω παλιότερα;;; Φυσικα!!!
Με λιγότερα λεφτα;;; Φυσικα!!!
Είχαμε καλύτερο ρόστερ;;; και ναι και όχι!!
Ποδόσφαιρο παρακολουθείτε;;; Φυσικά!!!
Κερδίζει πάντα αυτός με τους περισσότερους τίτλους, με τα περισσότερα λεφτά με τα περισσότερα κονέ;; ΟΧΙ!!!

Λοιπόν φτάνει πια, ορισμένα πράγματα είναι εξώφθαλμα πλέον!!! Δε μπορώ να βλέπω ορισμένες μικρές ομάδες να πάιζουν στα ίσα τα λαμόγια να ξεσκίζονται να τους πατησουν κάτω με πολύ μικρότερα μπατζετ, με πολυ χειρότερο υλικό και εγώ να προσπαθώ με το στανιο στο γηπεδό μου το οποίο όλοι τρέμουν, αλλα εγώ δεν εκμεταλλεύομαι!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Συνοψίζοντας θέλω να καταλήξω στο εξής και εκεί λοιπόν έγκειται η μομφή στο Σάντος:

Επί των ημερών του δεν έχει εκμεταλλευτεί την σημαντικότερη πτυχή της ομάδας: την ψυχή της, την ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ!!!

Υ.Γ: Ελπίζω να έγινα αντιληπτός

jmjyiannis

• Guest
« Reply #4718 on: November 02, 2009, 17:17:29 »
Θα συμφωνήσω πολύ μαζί σου. Λίγα είναι τα σημεία που διαφωνώ. Και σίγουρα πιστευω πως αυτόν τον αέρα της Τούμπας με ένα γήπεδο καζάνι ΔΕΝ τον έχει εκμεταλευτεί όσο θα άξιζε. Βεβαίως όμως θα θυμίσω οτι περσι είχαμε μόλις 4 ισοπαλίες και καμια ήττα στην Τούμπα. Τα στατιστικά τουλάχιστον για την περσινή χρονια δε σε επιβεβαιώνουν αλλά συμφωνώ μαζί σου.

veron

• Guest
« Reply #4719 on: November 02, 2009, 17:25:59 »
Αδελφέ jmjyiannis μιλούσα για νίκες και εμφανίσεις κατα του ποκ ,
προσωπικά δε θεωρώ επιτυχία ισοπαλία στην έδρα μου με κανεναν αντίπαλο, φαντάζομαι συμφωνούμε!

Παραπέρα έθιξα κατά κύριο λόγο την εμφάνιση ώστε να συμπεριλάβω αστάθμητους παράγοντες μεσα στο αποτέλεσμα, όπως ατυχία, διαιτησία