Αδέλφια καλησπέρα και πάλι, έλειψα αρκετό καιρό από εδώ η ξενέρα μου ήταν και είναι ακόμη μεγάλη!
Το τελευταίο μου ποστ (άποψης) ήταν εδώ και καθόλου τυχαία, απο εδώ επανέρχομαι. Διαβάζω προσεκτικά τα όσα γράφονται στο φορουμ για όλα, αλλα ο πειρασμός σε αυτό το θέμα είναι μεγάλος.
Χρεωνονται διάφορα στο Σάντος...Εγώ προσωπικά δε του χρεώνω (γιατί οφείλω στον εαυτό μου να είμαι όσο το δυνατόν αντικειμενικός), το αγωνιστικό στήσιμο που μεταφράζεται άλλοτε ως χέσιμο, άλλοτε ως φοβία, άλλοτε ως συντηρητισμός στα παιχνίδια με το ποκ στην Αθήνα.
Είμαι 32 χρονών παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ απο μικρό παιδί και ευτυχώς έχω καλή μνήμη. Δυστυχώς με λίγες εξαιρέσεις ο ΠΑΟΚ στα περισσότερα παιχνίδια απο αυτά δεν ήταν εκείνος που θα έπρεπε. Δε μιλάω για ήττα, αλλά για αγωνιστική εικόνα δηλαδη στις περισσότερες περιπτώσεις δε σου έδινε την εντύπωση ότι παίζει στα ίσα, οτι ειναι ΠΑΟΚ, οτι έχει κατέβει στο μπουρδέλο με @@!!!
Συμφωνώ με την κατά καιρούς κατακρεούργηση από τα κοράκια αλλά δεν ήταν σε όλες τις περιπτώσεις έτσι!
Στην τελική ακόμα και τότε ας είχα δει την ομάδα όπως της άρμοζε και ας έχανα απο το κοράκι, θα είχα το κεφάλι ψηλα. Οχι οτι μετραεί αυτό στη βαθμολογία, η ήττα είναι ήττα κανείς δε χαίρεται με αυτήν. Ωστόσο έχει διαφορά και η διαφορά έγκειται στο να είσαι αυτοσυνεπής ως προς τη φανέλα και την ιστορία αυτής. Στην τελική αυτή και μόνο οφείλει να σε κάνει να πετάς και να γρονθοκοπείς το γ***ποκ σε κάθε ευκαιρία!!!
Η ιστορία λοιπον λέει οτι με δαύτους στον τόπο τους γενικά δεν τα παμε καλα...Δεν εμφανίστηκε το φαινόμενο αυτό επι Σάντος, ας είμαστε δίκαιοι!
Η ένσταση μου όσον αφορά τον Σάντος έγκειται λοιπόν στα ματς της Τούμπας και οχι της αθήνας (εκέι σπάνια τα πηγαίναμε πολυ καλά έτσι κ αλλιως όπως παρέθεσα παραπάνω).
Εκεί όπου το κλίμα και η ατμόσφαιρα αντιστρέφεται υπερ μας προφανως και εκεί όπου τα λιμά θα έπρεπε να χάνουν με το που κινούν να άνεβουν προς τα μέρη μας. Περίμενα λοιπόν με ένα καλό και σοβαρό προπονητή (όπως κατά τεκμήριο ειναι ο Σάντος) να ανακτήσουμε τον τεράστιο αυτό παραγόντα έδρα που δυστυχώς είχαμε απωλέσει τα τελευταία χρόνια. Αυτό, πάλι για να είμαστε δίκαιοι, δε συμβαίνει και ξανά θα επικαλεστώ την αγωνιστική εικόνα και όχι τα αποτελέσματα. 2 χρόνια τώρα δεν εχω δει την εικόνα που αρμόζει στην ομάδα μας, σε αυτά τα παιχνίδια τελεία και παύλα!!! Ούτε γκαβός είμαι ούτε άμπαλος (ούτε βέβαια ποδοσφαιριστής/προπονητής), το γεγονός όμως βγάζει μάτια και εδω προκαλώ οποιονδήποτε να με διαψεύσει!!!
Πότε είδατε σε αυτά τα ματς επι Σάντος να γυαλίζει το μάτι των παικτών;; Να μπαίνουν και να μασανε σίδερα;;;
Η απάντηση είναι...δυστυχώς Ποτέ!!!!
Δεν θέλω να ακούσω οτιδήποτε για μπάτζετ, υλικο κτλ... Μιλάμε για την Τούμπα!!! ΤΕΛΟΣ!!!
Πότε είμασταν εμεις οι πλούσιοι και εκείνοι οι φτωχοί;;; Ποτέ!!!
Πότε είχαμε τη διαιτησία;; Ποτέ!!!
Τους πατούσαμε κάτω παλιότερα;;; Φυσικα!!!
Με λιγότερα λεφτα;;; Φυσικα!!!
Είχαμε καλύτερο ρόστερ;;; και ναι και όχι!!
Ποδόσφαιρο παρακολουθείτε;;; Φυσικά!!!
Κερδίζει πάντα αυτός με τους περισσότερους τίτλους, με τα περισσότερα λεφτά με τα περισσότερα κονέ;; ΟΧΙ!!!
Λοιπόν φτάνει πια, ορισμένα πράγματα είναι εξώφθαλμα πλέον!!! Δε μπορώ να βλέπω ορισμένες μικρές ομάδες να πάιζουν στα ίσα τα λαμόγια να ξεσκίζονται να τους πατησουν κάτω με πολύ μικρότερα μπατζετ, με πολυ χειρότερο υλικό και εγώ να προσπαθώ με το στανιο στο γηπεδό μου το οποίο όλοι τρέμουν, αλλα εγώ δεν εκμεταλλεύομαι!!! ΕΛΕΟΣ!!!
Συνοψίζοντας θέλω να καταλήξω στο εξής και εκεί λοιπόν έγκειται η μομφή στο Σάντος:
Επί των ημερών του δεν έχει εκμεταλλευτεί την σημαντικότερη πτυχή της ομάδας: την ψυχή της, την ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ!!!
Υ.Γ: Ελπίζω να έγινα αντιληπτός