Έχω υποθέσει κάτι όσον αφορά την επιλογή Σάντος από Ζαγοράκη που ίσως δεν είναι σωστή, ίσως πλησιάζει την πραγματικότητα, ίσως,ίσως. Έχουμε το δεδομένο οτι ο Θόδωρος τον πιστεύει ως προπονητή από την μία χρονιά συνύπαρξής τους στην αεκ.Δεκτό.Η άποψη υποστηρίζεται περισσότερο από μια δήλωση του ντέμη νικολαίδη που είχα ακούσει οτι ''τακτική έμαθα στα 28 μου'', δηλαδή την πρώτη χρονιά του σάντος στην αεκ, αυτήν δηλαδή που συνυπήρχε με Ζαγοράκη. Να θυμίσω οτι εκίνη την χρονιά φάγαμε στο κεφάλι 0-4 στην ΤΟΥΜΠΑ και 6-2 τελευταία αγωνιστική, όσο κι αν ακούγεται παράδοξο για τον Σάντος που ξέρουμε στον ΠΑΟΚ και για τις ιδιαιτερότητες των 2 παιχνιδιών (στο κύπελλο αποβολή του κουλακιώτη και τέλος της πρόκρισης από νωρίς, δεν δείχνει fair play και συνεχίζει για να μας κάνει ρεζίλι, τα ίδια και την τελευταία αγωνιστική συνεχίζει αλύπητα μέχρι το 90 για να βάλει 6 γκολ, ενώ σε έμας βάζει 2 γκολ στα γιάννενα π.χ στο Α΄και μετά κάθεται να το κρατήσει).Η απορία μου-διαφωνία μου είναι, ταυτόχρονα με την άποψη οτι ο σάντος θεωρεί τους 3 του ποκ και μετά το χάος (έτσι μου δειχνει), ότι άλλη αγωνιστική νοοτροπία είχε στην αεκ και άλλη σε εμάς αφού μας θεωρεί δεύτερο επίπεδο?Δηλαδή ο σάντος της αεκ που γνώρισε ο Ζαγοράκης μπορεί όντως να ήταν τέλειος για να φτιάξει ομάδα πρωταθλήτισμού, αλλά αφού θεωρεί τον ΠΑΟΚ ένα επίπεδο κατώτερο των 3, να αλλάζει αγωνιστική φιλοσοφία?Δηλαδή, η γνώμη του Ζαγοράκη για τον Σάντος όντως να ήταν η σωστή έτσι όπως τον γνώρισε, αλλά μήπως έτσι όπως βλέπει ο Σάντος τον ΠΑΟΚ να αποδεικνύεται λανθασμένη? Και μη μου πείτε ''έλα μωρέ, και παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις περι νασιονάλ, και όλα τα βλέπετε γκρίζα και και και''. Μιλαω καθαρά αγωνιστική προσέγγιση παιχνιδιών (χωρίς να με νοιάζει αν βάζει τον μουν, τον ρουν ή τον σουν, κάθε μέρα τους βλέπει, ξέρει καλύτερα από τον καθένα ποιος είναι καλά).Όπως παίζει η ξάνθη και η λειβαδιά στην ΤΟΥΜΠΑ, παίζει και ο ΠΑΟΚ του σάντος στο οακα και στο καραισκάκη.
Υ.Γ Συμφωνώ απόλυτα με tsag, όπως τα αναφέρει παραπάνω.