Author Topic: Fernando Santos  (Read 195286 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #4680 on: October 29, 2009, 10:05:55 »
Δηλάδή αρχίζει το καλοκαίρι του χρόνου με το σκεπτικό αυτό και ρωτάνε τον Βρύζα ποιός είναι ο στόχος σας για το νέο πρωτάθλημα? Και θα τολμήσει να πει στόχος μας είναι να βγάζουμε πιτισιρικάδες και να παίζουμε ωραία μπάλλα να παίρνουμε και κανα ντέρμπυ κι από εκεί και πέρα ό,τι κάτσει στο πρωτάθλημα....? Αυτό θα πει?
Θα τον ΣΚΙΣΕΤΕ, θα του φάτε τα εντόσθια. Ποιός να τα τολμήσει να το πει αυτό? Πλάκα κάνετε? Τους εαυτούς σας κοροιδεύετε? ...
Δεν με κατάλαβες καθόλου. Εγώ είπα το όνειρό μου σε προπονητή. Και αυτό το όνειρο περιλαμβάνει ΚΑΙ πρωταθλητισμό ΚΑΙ ταυτόχρονη προώθηση πιτσιρικάδων. Δεν με νοιάζει αν είναι δύσκολο. Για όνειρα μιλάω στο κάτω κάτω. Και γι' αυτά θα απολογηθώ σοβαρά; Μήπως το έχουμε παρασοβαρέψει; Άλλο όταν μιλάμε για τους στόχους του ΠΑΟΚ και πως θα τους πετύχει (βλέπε τριετές πλάνο που απέτυχε ήδη) κι άλλο όταν ονειρευόμαστε μία κατάσταση.

Στην ουσία τώρα. Για κωλοτούμπες που λες, εγώ δεν βλέπω καμία κωλοτούμπα. Είναι φυσικό να πιστεύεις σε κάποιον την πρώτη χρονιά και να τον στηρίζεις με κλειστά μάτια, είναι φυσικό τη δεύτερη χρονιά που παίρνεις αποτελέσματα να λες δε γαμιέται το θέαμα, ο ΠΑΟΚ νικάει. Όπως είναι φυσιολογικότατο όταν η τρίτη χρονιά έχει αρχίσει με δύο στις τρεις αποτυχίες και με χίλια δυο προβλήματα να μην εμπιστεύεσαι πλέον. Τη χρονιά που έπρεπε να κριθεί.

Δηλαδή ρε Απόστολε επειδή τη πρώτη χρονιά στήριξα τον προπονητή, για να με πάρεις σοβαρά (τον κάθε εμένα δεν το λέω προσωπικά) θα πρέπει στον αιώνα τον άπαντα και ασχέτως αποτελσμάτων και εμφανίσεων να λέω τα ίδια; Ασχέτως του τι έγινε πέρυσι το πλάνο είχε χτιστεί για φέτος. Φέτος είναι η χρονιά της κρίσεως της δουλειάς του προπονητή. Άλλοι είναι αυτοί Απόστολε που άλλα έλεγαν στην αρχή του πλάνου και άλλα λένε τώρα για να καλύψουν τον κώλο τους. Και δυστυχώς αυτοί δεν είναι τίποτα ανώνυμοι οπαδοί που γράφουν τον πόνο τους σαν εμάς εδώ μέσα, αλλά θεσμοί στον ΠΑΟΚ, όπως ο προπονητής και οι παίχτες. Η κωλοτούμπα αυτών να σε πειράζει κι όχι του οπαδού, που στηρίζει στην αρχή δικαίως και όταν βλέπει το τίποτα αντιδρά.

Όσο γι' αυτό που λέει ο φίλος jmjyiannis και τη τροφή στους δημοσιογράφους από τη προπονητολογία, μπορεί να το λέει για κακό, αλλά ας επιτρέψει σε κάποιον άλλον να το θεωρεί καλό του ΠΑΟΚ. Απλά βαριέμαι να το αναλύω. Ο καθένας με τις απόψεις του. 2 χρόνια στη μούγκα όμως έδωσαν το δικαίωμα στους δημοσιογράφους να το παίζουν καθοδηγητές του λαού και να κάνουν μαθήματα συμπεριφοράς. Με απόλυτη ευθύνη της διοίκησης. Αν εσείς προτιμάτε τη μούγκα και να ακούτε μετά στο ράδιο από κόλκες και λαγογιάννηδες το τι θα πείτε και τι όχι κάντε το. Μη το ζητάτε όμως από όλους.

Η μούγκα τελείωσε και μιλάω για μένα. Ποτέ ξανά δεν θα σωπάσω όταν βλέπω κάτι στραβό. Όσο το έκανα σκυλομετάνιωσα. Είναι δικαίωμά μου και δικαίωμά σας να κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό. Κι ας πάψετε να με παίρνετε στα σοβαρά κάποιοι φίλοι. Τι να κάνουμε
« Last Edit: October 29, 2009, 10:27:45 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4681 on: October 29, 2009, 11:05:53 »
Γιαννιώτη καταρχάς κανένα στρατόπεδο δεν υπάρχει, αν εσύ το βλέπεις έτσι λυπάμαι και σου ζητώ να αναθεωρήσεις.
Κατά δεύτερον το θέμα ΣΑΝΤΟΣ για μένα έχει κλείσει. Έληξε, φινίτο, καπούτ. Αυτό που δεν έληξε όμως είναι οι νοοτροπίες, η ασυνέπεια και το αλλάζω άποψη μέσα σε λίγες μέρες επηρεαζόμενος κυρίως από τα αποτελέσματα ενός τεράστιου κομματιού του λαού μας. Συγγνώμη αλλά γνώμες ανθρώπων που τη μία αποθεώνουν και μέσα σε λίγες μέρες καταβαραθρώνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα επίτρεψέ μου εμένα να μην τις παίρνω στα σοβαρά πλέον. Τη μία το πλάνο γαμεί και δέρνει την άλλη όχι. Τη μία χτίζουμε συμπαγή ομάδα που χάνει δύσκολα και με νοοτροπίες κλπ και τι γαμώ που έιναι όλα (όσα πάνε καλά τα αποτελέσματα), την άλλη βάλτε μέσα τα πιτσιρίκια... εντωμεταξύ πας στο τόπικ του Χ πιτσιρικά παίκτη και τον ξεσκίζουν οι ίδιοι, αυτά είναι που ενοχλούν φίλε γιαννιώτη και το γεγονός οτι είσαι Λίβερπουλ  ;D
Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, είχαμε πει πως θα στηρίξουμε, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων την επιλογή της διοίκησης. Για τον λόγο αυτό μάλωσα με πάρα πολύ κόσμο. Μερικοί μάλιστα απ' αυτούς είδανε στην πορεία αυτό που λέγαμε απ' την αρχή όλοι εμείς για τη στήριξη στις επιλογές της διοίκησης. Προσωπικά στήριξα και Παράσχο (παρότι ήμουν μέσα και κυρίως έξω όπου μας κάνανε μετά πλάκα οι Γερμανοί στο 7-0 από την Μπράουνσβάιγκ) και Βούκοτιτς και όποιον άλλον πέρασε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Το ίδιο και με παίκτες. Έγινα γραφικός ακόμη και για τον Μπαλάφα (που ακόμα πιστεύω πως υπάρχουν δυνατότητες να εξελιχθεί), τίποτα άλλο δεν λέω. Αλλά ξεκαθάρισα την άποψή μου από πέρυσι ακόμα για την φετινή μου αντιμετώπιση. Εγώ δεν βγήκα να πω ότι θα κάνουμε πρωταθλητισμό, άλλοι βγήκαν και το είπαν. Εγώ δεν έβαλα αυτόν τον στόχο στο τριετές πλάνο, άλλοι τον έβαλαν. Εγώ ήξερα για την ανάγκη να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, άλλοι δεν τα κατάφεραν. Το πλάνο δεν γαμεί από μόνο του. Το πλάνο γαμεί όταν γίνεται πραγματικότητα. Και απέτυχε να γίνει πραγματικότητα. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια για όλους μας. Το να στηρίζεις κάποιον γιατί περιμένεις να σου δείξει τι μπορεί να κάνει, είναι όχι απλά θεμιτό, αλλά και το ιδανικό. Αλλά μετά από δύο χρόνια +, έχεις δει τις δυνατότητες που έχει κάποιος. Γιατί δεν μιλάμε για κάποιον συμπληρωματικό παίκτη στην ομάδα, για έναν πιτσιρικά που ίσως σου δώσει την τρελλή βοήθεια στο μέλλον, αλλά για το Α και το Ω του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας. Για τον προπονητή. Αν αυτός δεν είναι έτοιμος να σε δώσει το κάτι παραπάνω τόσο από τους παίκτες, όσο και από το σύνολο, τότε ποια είναι η δουλειά του ακριβώς, δεν μπορώ να καταλάβω (Καψής  8) ). Για να το πω και επιστημονικά, θεωρία (στην περίπτωσή μας το πλάνο) χωρίς πρακτική εφαρμογή, είναι κενό γράμμα. Τίποτα. Νάδα. Νιχτς. Νάθινγκ. Ντιπ. Όσο για την «ξαφνική» τρέλλα με τα πιτσιρίκια κάποιων εδώ μέσα, δεν είναι τόσο ξαφνική, γιατί απλά αυτοί βλέπουν το αυταπόδεικτο, ότι χάθηκαν οι μεγάλοι στόχοι για φέτος και συνεπώς θέλουν να δουν κάτι που θα τους δώσει ελπίδα. Τίποτα το μεμπτό, μόνο που η άποψή μου διαφέρει, γιατί με τα πιτσιρίκια θεωρώ πως θα χάσεις και την έξοδο στην Ευρώπη.
Γι' αυτούς τους λόγους, καλό θα είναι να παίρνεις στα σοβαρά όλες τις απόψεις. Ακόμα κι αυτές των ατόμων που λειτουργούν πότε έτσι και πότε αλλιώς. Κάτι δείχνουν κι αυτές. Και δεν είναι μόνο η αντανάκλαση των απόψεων των ραδιοφωνατζήδων. Τουλάχιστον όχι εδώ μέσα.

ΥΓ: Θα συμφωνήσω για τη Λίβερπουλ.  ;D

baron

• Guest
« Reply #4682 on: October 29, 2009, 12:15:50 »
Ðßóôåøå ìå öéëå ìïõ ç Ýîïäïò óôçí Åõñþðç üôáí êáôáëÞãåé óôá waterloo ôçò herenveen äåí åßíáé åðé÷åßñçìá. Ï ÐÁÏÊ åßíáé ìéá ïìÜäá óôï ÷åéñüôåñï ðñùôÜèëçìá ôçò åõñþðçò, êáé ïé óõíáãùíéóôÝò ôïõ åßíáé ïìáäïýëåò ìå Budget 1-2 åê € ôçí season. Óôá ôüóá ÷ñïíéá ðïõ ðÝñáóáí ìåôÜ ôï ðñùôÜèëçìá ôïõ 1985 poses öïñåò ôåñìáôßóáìå êÜôù áðü ôçí 5 èÝóç? èÝëù íá ðù üôé èÝëåé ðñïóðÜèåéá ùò ÐÁÏÊ óå áõôü ôï ðñùôÜèëçìá íá ìçí âãåßò åõñþðç.

1. ÐñÝðåé íá óôçñßîåéò ôï äéêü óïõ öõôþñéï ãéáôß ìå ôï Budget ðïõ Ý÷åéò äåí ìðïñåßò íá óôÞóåéò ìåãÜëç ïìÜäá. Ãéáôß íá ðëçñþíïõìå ðáß÷ôåò ôéò 2 êáé 3 ãñáììÞò? Ï ¢ãéáî áò ðïýìå êáé ãåíéêÜ ïé ïëëáíäïß äåí ôá ðÞãáí ó÷åôéêÜ êáëÜ ìå áõôÞí ôçí öéëïóïößá?

2 Ôï Ý÷ù ãñÜøåé 100 öïñåò, åðáíáëáìâÜíïìáé êáé êïõñÜæù: Ìçí sungxeoume ôçí óôÞñéîç óôçí Äéïßêçóç ìå ôõöëÞ õðáêïÞ. ¼ôáí êÜôé äåí ìáò ðÜåé ôï ëÝìå êáé ôï õðïóôçñßæïõìå. "áðïuóéáæù" êÜôé ÷ñïíéá áðü ôçí ïñãáíùìÝíç A áëëá èõìÜìáé êÜðïéåò åðï÷Ýò ëõíüôáí ïé äéáöïñåò ìáò ìå "êüóìéï" ôñüðï óôçí êåñêßäá! Äåí äéáóðÜôáé ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ Ýôóé áðëÜ. ÅÜí äéáöùíþ ìå ôïí äéðëáíü ìïõ ôïí ðëáêþíù êïóìéá óôï îýëï, ìïõ ÷þíåé êáé áõôüò êÜíá äõï, êáé ìåôÜ åíùìùíïé
Apofasizoume ÓõëëáëçôÞñéá, Áðï÷Ýò, ÄñÜóç.
Ìçí öïâÜóôå ÄÉÁÓÐÁÓÇ êáé ìáëáêßåò. ÁÕÔÏÉ ÐÏÕ ÃÑÁÖÏÕÍ ÔÅÔÏÉÁ ÅÉÍÁÉ ENGGA8ETOI êáé äåí åßíáé ÐÁÏÊÁÑÅÓ áëëéþò èá îÝñáíå üôé åìåßò äåí åßìáóôå ÷áíïýìéá íá áãüìáóôå êáé íá öåñüìáóôå.

3 Íáé o ÆáãïñÜêçò ðÞñå êÜðïéåò áðïöÜóåéò ðou äåí ìïõ Üñåóáí êáé ôïõ ôá Ýëåãá. Åßìáé åõ÷áñéóôçìÝíïò ðïõ Ýöõãå? Ïýôå êñýï ïýôå æåóôç. ÐÝñáóáí ÷éëéÜäåò êáé èá Ýñèïõí åêáôïììýñéá. Ðñï÷þñçóå ôïõò Óôü÷ïõò ôïõ ÐÁÏÊ?
ÍÁÉ. Êáé ôþñá Ýöôáóå ç ¿ñá ôïõ ÆÞóç. Ôïí óôçñßæïõìå ? ÍÁÉ.

Êáé öôÜíù óôçí áãÜðç ìïõ:

SANTOS

Äåí ôïí ðÞãá ðïôå ìïõ. Äåí ôïí èåùñþ ðñïðïíçôÞ ðïõ ìðïñåß íá êÜíåé ôçí äéáöïñá, íá ãõñßóåé ôï ôéìüíé, íá äçìéïõñãÞóåé. Áõôü ðïõ ìå áçäéÜæåé üìùò ðåñéóóüôåñï áðü üëá ÄÅÍ åßíáé üôé èåùñåß ôïí ÐÁÏÊ ìéêñÞ åðáñ÷éáêÞ ïìÜäá êáé üëåò ôïò Üëëåò ìáëáêßåò ðïõ Ý÷åé ðåé êáôÜ êáéñïýò.

Ìå åíï÷ëåß êÜôé ãéá ôï ïðïßo äåí öôáßåé (ßóïò) ï ßäéïò. åñ÷åôå áðü ìéá Üëëç åðï÷Þ ðïäïóöáßñïõ, Üëëç öéëïóïößá, Üëëç ìÝèïäïò, Üëëåò ðñïôåñáéüôçôåò...

Ï êüóìïò Ý÷åé ãõñßóåé êáé Ï ÐÁÏÊ ÄÅÍ ÷ñåéÜæåôáé ôïí SANTOS. ¼ðùò êáé äåí ÷ñåéÜæåôáé ôïí ÁíáóôáóéÜäç, êáé üëá áõôÜ ôá êáôÜëïéðá ôïõ ðáñåëèüíôïò. Ãéá ôï 2010 ï ÐÁÏÊ ÷ñåéÜæåôáé öñåóêÜäá, íÝï Áßìá, íÝåò ÉäÝåò.

ÔÝñìá óôçí áíáêýêëùóç ôùí éäéùí "ðñïðïíçôþí" ðïõ êáôáëÞãïõí óå áêñáßá üðùò p.x. ï ÁëÝöáíôïò.

ÁõôÞ ç ÷ñïíéá ôåëåéùóå. èá âãïýìå Åõñþðç åßôå ìå åßôå ü÷é ìå ôïí SANTOS. ÆÇÓÇ êáíüíéóå íá ìáò âïõôÞîåéò óôá óêáôÜ êáé åóý ôïõ ÷ñüíïõ óå êáìéá Herenveen.
¸ùò ôüôå üëïé ìáæß óïõ êáé øÜ÷íå ðñïðïíçôÞ ãéá ôçí ÍÝá óåóüí.

makptol

• Guest
« Reply #4683 on: October 29, 2009, 12:23:28 »

"ΖΗΣΗ κανόνισε να μας βουτήξεις στα σκατά και εσύ του χρόνου σε καμια Herenveen."

ΖΗΣΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...... ??? ???
μας βουτηξε στα σκατα ο ζαγορ μην το κανεις και εσυ γιατι θα εχεις την ιδια τυχη...... :( :( :( :(

baron

• Guest
« Reply #4684 on: October 29, 2009, 13:18:39 »
Νάτος πάλι! Ρε μεγάλε γίνεται ΕΣΥ ειδικά να αγνοείς αυτά που γράφω? Μην ασχολείσαι μαζί μου , γίνεται?

« Last Edit: October 29, 2009, 13:35:33 by arwstos »

apostolos

• Guest
« Reply #4685 on: October 29, 2009, 13:28:03 »
Παιδιά, καταρχάς ζητώ συγγνώμη αν σύγχισα κάποιους από εσάς με το ύφος μου, τα ξαναδιαβάζω τώρα και ομόλογώ πως ξέφυγα. Ειδικά από PAOKCURE που είναι αδερφός ζητώ ταπεινά συγγνώμη δεν ήθελα να προκαλέσω ή κάτι τέτοιο.

Τώρα, για την γενικότερη προσέγγιση στο αγωνιστικό του ΠΑΟΚ, εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να το γυρίσουμε στην άλλη προσέγγίση με καλή μπάλλα, επίθεση, σπόρους, κλπ. Να ξέρετε όμως οτί σε αυτό το σενάριο μέσα δεν υπάρχει κυνισμός και υπάρχουν μεγαλύτερα ρίσκα. Υπάρχουν δυσάρεστες πωλήσεις, απαιτείται υπομονή και θα πέφτει και καμιά φάπα από κανά μπουρδέλο ακόμα και μέσα στην Τούμπα εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό το πλάνο κι αν θέλει στήριξη. Εδώ πρέπει πραγματικά να δώσουμε σαν κόσμος του ΠΑΟΚ και πίστωση χρόνου και να αγκαλιάσουμε την ομάδα με αγάπη. Αλλοπρόσαλες συμπεριφορές και γιούχα με το που ο Χ πιτσιρικάς κάνει μια στραβοκλωτσιά θα έιναι καταστροφικές. Φυσικά και θα έχουμε απαιτήσεις, δεν θα ανεχόμαστε αδιαφορία και σταρχιδισμούς ή βεντετισμούς αλλά όχι και η υστερία την οποία πολλές φορές βγάζουμε και εδώ και στο γήπεδο και σε διάφορα άλλα μέσα. Τώρα αν ο Ζήσης έχει κι αυτός κάτι τέτοιο στο μυαλό του ακόμα καλύτερα, πιθανόν να ξέρει και πως να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση, ποιός προπονητής του κάνει, πώς θα αξιοποιούνται και θα προωθούνται οι μικροί κλπ.

Για την ώρα πάντως αυτή είναι η ομάδα, αυτός είναι ο προπονητής, ακόμα και τώρα θέλουν στήριξη όσο κι αν μέσα μας ξέρουμε οτι αυτός ο κύκλος σύντομα θα κλείσει. Το Κύπελλο ακόμα είναι εδώ, στα play off πιστέυω θα μπούμε περπατώντας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4686 on: October 29, 2009, 13:49:41 »
τα επομενα 3 παιχνιδια (ξανθη,πανθρακικο,ρουλη) ειναι απο αυτα που ο σαντος συνηθως κερδιζει.ειμαι 100 τα 100 σιγουρος οτι στο ακριβως επομενο παιχνιδι που ναι με το χανουμι στο οακα θα ειναι αυτο που θα κρινει τα παντα για την παραμονη του φερναντο.σιγουρα εκεινη τη μερα η συντριπτικη πλειοψηφια του λαου μας,αν η ομαδα χασει με κατεβασμενα τα χερια,θα πεσει να τον φαει και ισως το πετυχει.
επειδη παντως βλεπω οτι πολλα μελη του φορουμ πηραν ξεκαθαρη θεση για την αξια και την παραμονη του σαντος εγω απλως αναφερω οτι παραμενω στην αποψη που ανεφερα μετα την ηττα απο gay.παραμονη του σαντος οπωσδηποτε μεχρι το τελος της σεζον,εξονυχιστικος απολογισμος της 3ετης προσφορας του στον ΠΑΟΚ σ ολα τα επιπεδα και 100 τις 100 επανεξεταση για τον αν πρεπει να συνεχισει.αυτο βεβαια ειναι κατι που ειναι δουλεια της διοικησης η οποια σιγουρα εχει επηρεαστει ηδη απο την αποψη του λαου για το σαντος που ειναι αρνητικη και φαινεται πλεον καθαρα...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4687 on: October 29, 2009, 14:24:06 »
@apostolos
Να ξέρεις πως δεν παρεξηγήθηκα φυσικά, απλά ξεκαθαρίζω τη γνώμη μου, για να μη με θεωρείς κωλοτούμπα. Και κυρίως να καταλάβεις γιατί θα κράξω και τον επόμενο, αν δω στραβά ή για ποιο λόγο θα τον στηρίζω αν βλέπω ωραία πράγματα.  ;D

Π.χ. στο σενάριο που γράφεις. Δεν με νοιάζει πως θα παίζουμε, αρκεί να μη βγάζει φόβο η ομάδα και να υπάρχει προοδευτική ανάπτυξη, ώστε ή να χτυπάμε τίτλους ή αν έχουμε βάσιμες ελπίδες να το κάνουμε αργότερα. Τα καταλαβαίνεις αυτά από το πως παίζει η ομάδα, αν αξιοποιούνται οι παίχτες, αν προωθούνται από τη 2η ομάδα, αν αν αν.... χίλια δυο.
Εγώ φίλε δεν το παίζω προπονητής, για να ζητάω τρόπους παιχνιδιού. Εμένα ως οπαδός με νοιάζει η ομάδα να νικάει και η εικόνα της. Το πως θα το κάνει είναι θέμα του προπονητή.  Αν λοιπόν ο επόμενος κάνει τσίρκο τον ΠΑΟΚ εγώ θα τον μπινελικιάζω.

Εγώ στηρίζω αυτόν που κάνει καλό στον ΠΑΟΚ. Όπως και να παίζει, όποιον και να βάζει.
Ο συγκεκριμένος κατά τη γνώμη μου κάνει πολλά κακά στον ΠΑΟΚ, τα οποία έχουν αναφερθεί πολλάκις.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4688 on: October 29, 2009, 14:49:02 »
Αποστολε αυτο που λες νομιζω πως ειναι ακατορθωτο, αλλα και λαθος τακτικη. Πρωτον δεν γινεται να λειτουργησει ο ΠΑΟΚ σαν φυτωριο, θα πεσουν κεφαλια και το ξερουμε ολοι. Εδω στραβωσε κοσμος γιατι πουλησαμε τον οικοδομο και τον μελισση. Σκεψου να βγαλουμε κανενα πραγματικα καλο παιχτη και να τον πουλησουμε στους αθηναιους...
Δευτερον δεν υπαρχει καμια υποδομη για να δουλεψει κατι τετοιο. Προσωπικα δεν βλεπω καποια ενδειξη οτι ο ΠΑΟΚ ειναι σε θεση να βγαζει εστω ενα πιτσιρικα το χρονο που μπορει να παιξει στη μεγαλη ομαδα. Μακαρι να ειχαμε την υποδομη της Αρσεναλ και τον Βεγκερ, αλλα προς το παρων ειμαστε με μια ακαδημια και τον δον φερναντο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

kostas4

• Guest
« Reply #4689 on: October 29, 2009, 21:00:01 »
Δευτερον δεν υπαρχει καμια υποδομη για να δουλεψει κατι τετοιο. Προσωπικα δεν βλεπω καποια ενδειξη οτι ο ΠΑΟΚ ειναι σε θεση να βγαζει εστω ενα πιτσιρικα το χρονο που μπορει να παιξει στη μεγαλη ομαδα. Μακαρι να ειχαμε την υποδομη της Αρσεναλ και τον Βεγκερ, αλλα προς το παρων ειμαστε με μια ακαδημια και τον δον φερναντο.

πλεον εχουμε συνεργασιες με ακαδημιες σε ολη την ελλαδα και δικο μας προπονητικο κεντρο.τα απετελεσματα θα φανουν σε μερικα χρονια

οσο για τον σαντος συνεχιστε να κραζετε.οσοι θεωρειται οτι ηταν ευκολη υποθεση η προκριση με ανετο διπλο μεσα στην κρητη τοτε δειτε λιγο τι κανουν οι αλλες ομαδες.πιστευω οτι τωρα που γυρνανε οι τραυματισμενοι και με 1-2 προσθηκες τον ιανουαριο θα κανουμε καλη πορεια φετος δλδ 3η θεση με σχετικα μικρη διαφορα απο τον 1ο και ανετο ουεφα.
το κυπελλο εκ των πραγματων ειναι στοχος καθε χρονο και ποσο μαλλον φετος που αποκλειστηκαμε νωρις απο την ευρωπη

JamaicaN

• Guest
« Reply #4690 on: October 31, 2009, 15:02:12 »
Πρωτοσελιδο στην εξεδρα

"2 σεζον εχει να ηττηθει ο ΔΟΝ απο ομαδα μικροτερου βελινεκους"

euboia4

• Guest
« Reply #4691 on: November 01, 2009, 12:30:36 »
πλεον ολοι μας εχουμε καταληξει και αξιολογησει τον Σαντος.
Χανει ποντους σε ματς με μικρες ομαδες σχεδον μονο απο ατυχια η την διαιτησια.Στα ντερμπι παλι δεν εχει ουτε την ικανοτητα ουτε την τολμη να παρει τα παιχνιδια και εαν το κανει αυτο στο μελον μαλλον απο τυχη θα ειναι.
Το καλοκαιρι η διοικηση θα πρεπει να αποφασισει εαν θελει να συνεχισει ετσι.

MetroStar

• Guest
« Reply #4692 on: November 01, 2009, 12:38:28 »
To καλοκαίρι πρέπει να διαλέξουμε αν θα συνεχίσουμε με τον Σαντος ή θα πάρουμε άλλον. Αλλά αν φύγει ο Σάντος πρέπει υποχρεωτικά να πάρουμε μεγάλο όνομα με κύρος, διασυνδέσεις και επιτυχίες στην Ευρώπη που να είναι πρόθυμος να δουλέψει να παίξει ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλουμε και να φέρει καλά αποτελέσματα. Αυτό πάλι είναι ένα ρίσκο όμως γιατί δεν θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και μπορεί να βρεθεί και αυτός και εμείς προ εκπλήξεως...

kostas4

• Guest
« Reply #4693 on: November 01, 2009, 12:40:44 »
ναι να φερουμε ενα ονομα...σαν τα σκουληκια που θελουν να δωσουν τα λεφτα που δεν εχουν στον κουπερ για να τους ξαναριξει στην segunda division.εχει προιστορια ο κουπερ - ο μαλεζανι της αργεντινης

σταματηστε επιτελους με τον σαντος.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #4694 on: November 01, 2009, 13:00:32 »
Πρωτοσελιδο στην εξεδρα

Δυστυχώς αυτό περνά στα ψιλά γράμματα πάντα..... και είναι τοσο αδικο....
Το είχα γράψει και πέρσι.....
15 αντίπαλοι
-3 του ΠΟΚ
12 ... επι 2 = 24 ματς.

εστω 5 ισοπαλιες = 5x1 = 5 βαθμοί
και τα άλλα νίκες 19x3=57 βαθμοί
57 + 5 = 62 και έστω να πάρεις από τα 6 ματς με το ΠΟΚ αλλους 4 = 66

φαίνεται πολύ άσχημο σενάριο αλλά οι αριθμοί είναι σκληροι ... και πέρσυ με 71 έβγαλαν τον γαυρο πρωταθλητη

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4695 on: November 01, 2009, 14:03:49 »
νομιζω οτι τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα....

η συμμετοχη στον τελικο του κυπελλου θα ειναι αποτυχια αν δεν ερθει(σε περιπτωση που δεν τυχουμε τον βαζελο πριν τον τελικο)

στο πρωταθλημα να παρουμε νικη σε κανα ντερμπι στη τουμπα και κανα χ εκτος και να βγουμε ουεφα χαλαρα....

και σιγα σιγα λιγο καλυτερη μπαλιτσα....

σαντος μπορεις...αποδειξε το....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4696 on: November 01, 2009, 14:33:19 »
Για μενα ο εν λογω προπονητης εχει σβησει με τις δηλωσεις fair-play μετα το ματς με βαζελο...Ετσι οπως κατεβασε την ομαδα και οι δηλωσεις του μετα, με ξενερωσαν...Εργο παραγει αλλα εχει πιασει ταβανι...Ας το δει αυτο η διοικηση αν του χρονου θελει να κανει ενα βημα παραπανω..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #4697 on: November 01, 2009, 14:47:05 »
Πρωτοσελιδο στην εξεδρα

Δυστυχώς αυτό περνά στα ψιλά γράμματα πάντα..... και είναι τοσο αδικο....
Το είχα γράψει και πέρσι.....
15 αντίπαλοι
-3 του ΠΟΚ
12 ... επι 2 = 24 ματς.

εστω 5 ισοπαλιες = 5x1 = 5 βαθμοί
και τα άλλα νίκες 19x3=57 βαθμοί
57 + 5 = 62 και έστω να πάρεις από τα 6 ματς με το ΠΟΚ αλλους 4 = 66

φαίνεται πολύ άσχημο σενάριο αλλά οι αριθμοί είναι σκληροι ... και πέρσυ με 71 έβγαλαν τον γαυρο πρωταθλητη

λογικό είναι όταν παίζεις μόνο άμυνα. αλλά είδαμε τι γίνεται όταν παίζεις με ομάδες ίδιου βεληνεκούς... οι σφαλιάρες είναι συνεχόμενες και επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.

Εαν θέλουμε πρωτάθλημα καλό θα είναι να τους κερδίζουμε όλους ανεξαιρέτως βεληνεκούς και έδρας. Ή τουλάχιστον να δείχνουμε ότι προσπαθούμε για αυτό άσχετα με το αν έρχονται ή όχι τα αποτελέσματα.

Αλλά αυτή η κουβέντα πλέον έχει κουράσει. Το καλοκαίρι πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. ´Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Βρύζα όπως είχα και στον Ζαγοράκη. Επιπροσθέτως όμως ο Βρύζας πιστεύω το κατέχει ακόμη περισσότερο από τον Ζαγοράκη το όλο θέμα (ταιριάζει περισσότερο στην όλη φάση) και θα φανεί στην πορεία

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

giannis80

• Guest
« Reply #4698 on: November 01, 2009, 15:09:36 »
Έχω υποθέσει κάτι όσον αφορά την επιλογή Σάντος από Ζαγοράκη που ίσως δεν είναι σωστή, ίσως πλησιάζει την πραγματικότητα, ίσως,ίσως. Έχουμε το δεδομένο οτι ο Θόδωρος τον πιστεύει ως προπονητή από την μία χρονιά συνύπαρξής τους στην αεκ.Δεκτό.Η άποψη υποστηρίζεται περισσότερο από μια δήλωση του ντέμη νικολαίδη που είχα ακούσει οτι ''τακτική έμαθα στα 28 μου'', δηλαδή την πρώτη χρονιά του σάντος στην αεκ, αυτήν δηλαδή που συνυπήρχε με Ζαγοράκη. Να θυμίσω οτι εκίνη την χρονιά φάγαμε στο κεφάλι 0-4 στην ΤΟΥΜΠΑ και 6-2 τελευταία αγωνιστική, όσο κι αν ακούγεται παράδοξο για τον Σάντος που ξέρουμε στον ΠΑΟΚ και για τις ιδιαιτερότητες των 2 παιχνιδιών (στο κύπελλο αποβολή του κουλακιώτη και τέλος της πρόκρισης από νωρίς, δεν δείχνει fair play και συνεχίζει για να μας κάνει ρεζίλι, τα ίδια και την τελευταία αγωνιστική συνεχίζει αλύπητα μέχρι το 90 για να βάλει 6 γκολ, ενώ σε έμας βάζει 2 γκολ στα γιάννενα π.χ στο Α΄και μετά κάθεται να το κρατήσει).Η απορία μου-διαφωνία μου είναι, ταυτόχρονα με την άποψη οτι ο σάντος θεωρεί τους 3 του ποκ και μετά το χάος (έτσι μου δειχνει), ότι άλλη αγωνιστική νοοτροπία είχε στην αεκ και άλλη σε εμάς αφού μας θεωρεί δεύτερο επίπεδο?Δηλαδή ο σάντος της αεκ που γνώρισε ο Ζαγοράκης μπορεί όντως να ήταν τέλειος για να φτιάξει ομάδα πρωταθλήτισμού, αλλά αφού θεωρεί τον ΠΑΟΚ ένα επίπεδο κατώτερο των 3, να αλλάζει αγωνιστική φιλοσοφία?Δηλαδή, η γνώμη του Ζαγοράκη για τον Σάντος όντως να ήταν η σωστή έτσι όπως τον γνώρισε, αλλά μήπως έτσι όπως βλέπει ο  Σάντος τον ΠΑΟΚ να αποδεικνύεται λανθασμένη? Και μη μου πείτε ''έλα μωρέ, και παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις περι νασιονάλ, και όλα τα βλέπετε γκρίζα και και και''. Μιλαω καθαρά αγωνιστική προσέγγιση παιχνιδιών (χωρίς να με νοιάζει αν βάζει τον μουν, τον ρουν ή τον σουν, κάθε μέρα τους βλέπει, ξέρει καλύτερα από τον καθένα ποιος είναι καλά).Όπως παίζει η ξάνθη και η λειβαδιά στην ΤΟΥΜΠΑ, παίζει και ο ΠΑΟΚ του σάντος στο οακα και στο καραισκάκη.
Υ.Γ Συμφωνώ απόλυτα με tsag, όπως τα αναφέρει παραπάνω.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4699 on: November 01, 2009, 15:50:32 »
Αφιερωμένο στον makptol που με παρότρυνε να βρω και καλά στον Σάντος και να μη λέω μόνο τα στραβά. Θέλοντας να το κάνω λοιπόν (ένεκα που νίκησε κιόλας) κάθησα να σκεφτώ σοβαρά. Ιδού λοιπόν το "πόρισμα":

Ο Σάντος μου θυμίζει έναν επαρχιώτη αγρότη, που από μικρός στα χωράφια και τη δουλειά έχει χτίσει σώμα πορτιέρη και τους βάζει όλους κάτω στο χωριό. Ο πρώτος μάγκας είναι που δεν του τη μπαίνει κανείς και τον ονειρεύονται για γαμπρό όλες οι χωριατοπούλες.
Όταν όμως βγαίνει από την ασφάλεια του χωριού του και πάει π.χ. για δουλειές στη πόλη είναι τόσο ψαρωμένος και φοβισμένος, που μπορεί να τον πλακώσει στο ξύλο το πρώτο πρεζόνι στη γωνία και να του κλέψει λεφτά, κινητά κτλ χωρίς ο φίλος μας να αντιδράσει καν.
Το τραγικό είναι πως αν αντιδρούσε πιθανότατα θα είχε σπάσει στο ξύλο τον κλέφτη, αλλά ο φόβος δεν θα του επιτρέψει να το κανει ποτέ. Γι' αυτό αποφεύγει τις επισκέψεις στη μεγάλη πόλη, προτιμώντας την ασφάλεια του χωριού του. Ε λοιπόν με αυτά τα μυαλά θα μεγαλώσει αύριο μεθαύριο και τα παιδιά του.
Αν τώρα ένας βγει επαναστάτης και βγάλει λάθος τον μπαμπά του και πουλήσει μαγκιά ΚΑΙ στην πόλη, δεν θα βγεις να πεις πως τον έκανε έτσι η ανατροφή του μπαμπά του. Μάλλον στο DNA του θα το είχε (από τη μάνα του).

Αυτό φίλε είναι το καλύτερο που μπόρεσα, μετά από προσπάθεια. Πάντα με χιούμορ και πιστεύω χωρίς παρεξήγηση
« Last Edit: November 01, 2009, 15:58:15 by PAOKCURE »