Πολλά θέματα μαζεύτηκαν
Για Σάντος
Συμφωνώ απόλυτα με northeagle_4. Η χρονιά είναι στην αρχή και είναι τρελό να πετάμε λευκή πετσέτα. Η 3η θέση, το κύπελλο και το ξεκαθάρισμα υλικού πρέπει να γίνουν άμεσα. Ας δούμε στην τελική τους παίχτες μας πως μπορούν να αποδώσουν και με άλλον προπονητή.
Για Νιόμπλια
Για να απαντήσω στον φίλο μου ΑΚ4 που ζήτησε τη γνώμη μου, ο ΠΑΟΚ δεν είναι φυτώριο προπονητών για να έρθει ο Νιόμπλιας να μάθει. Τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή, αλλά άκαπνο if you know what I mean. Ας κάνει το αγροτικό του σε κανένα νιόνιο και μετά καλώς να έρθει.
Για Άγγελο.
Αν ερχόταν τώρα ο Άγγελος στον ΠΑΟΚ από το ματς με τη Ξάνθη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είχαμε 1-2 ήττες και στα Play off θα είμασταν το μεγάλο φαβορί για τη 2η θέση που βγάζει champion's league. Δεν μπορώ να παραβλέψω όμως το τι θα γίνει στο λαό και ένα δεύτερο, δεν αξίζει ο Άγγελος να ζήσει αυτά που σίγουρα θα ζήσει απ' αυτούς που δεν τον θέλουν.
Θεωρώ πως μόνο αν κάποιος τον μισεί τον Άγγελο θα του προτείνει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ.
Για τον επόμενο
Εγώ προσωπικά δεν ανησυχώ καθόλου για τον επόμενο προπονητή (θεωρώ δεδομένο πως ο τωρινός δεν θα είναι του χρόνου τουλάχιστον εδώ, αφού βλέπω να τον τρώμε στη μάπα φέτος), γιατί θα τον επιλέξει ο Ζήσης, που έχει απόψεις για το ποδόσφαιρο εκπληκτικές και γνώσεις τεράστιες. Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε ότι αφορά τις επιλογές στο ποδόσφαιρο, πολύ μεγαλύτερη από όση στον Θόδωρο, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατί από παίχτης ακόμη ασχολούνταν επαγγελματικά με το αντικείμενο. Θυμάστε που το είπε ο Ζαγοράκης; Αυτός ήταν χαβαλές κι ο Ζήσης έφτιαχνε το μέλλον του και μιλούσε ώρες στο Θόδωρο για το ποδόσφαιρο. Θυμάστε που στην αρχή δεν συμφωνούσε με τον Σάντος στο πως πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ; Ε γι' αυτό δεν ανησυχώ.
Υπάρχουν εκατοντάδες καλοί, φιλόδοξοι και σύγχρονοι προπονητές σε όλο τον κόσμο. Αν έκανα μια εικασία θα έλεγα πως κατά σειρά προτεραιότητας ο νέος θα είναι Γάλλος, Ιταλός ή Ισπανός. Με περισσότερες πιθανότητες στο Γάλλος.
Για το προσωπικό θέλω
Η προσωπική μου επιθυμία είναι ένας και ό,τι και να μου πείτε εγώ είμαι κάθετος υπέρμαχός του. Πιστεύω κιόλας πως ταιριάζει στον ΠΑΟΚ 100% και μάλιστα θα συνεχίσει το έργο του συμπατριώτη του, του τεράστιου Γκιούλα Λόραντ. Το όνομα του εκλεκτού μου είναι Λάζλο Μπόλονι (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΣ). Αυτός ο ροκ τύπος με τα γυαλάκια που κράζει τα κοράκια και τους παίχτες του, που κοουτσάρει όρθιος και οι ομάδες του παίζουν μπάλα εκπληκτική κι όχι κάτι σαν και που η ζωή στη Θεσσαλονίκη θα τον ενθουσίαζε. Ναι αυτός που έσπασε το δίπολο Μπρυζ-Άντερλεχτ στο Βέλγιο, το δίπολο Πόρτο-Μπενφίκα στη Πορτογαλία και έχασε προχθές κατά λάθος από τον πούστη, τον οποίο θα του ρίξει 4 σε λίγες μέρες.
Σιγά όμως να μη τον αφήσουν οι Βέλγοι τώρα που τον βρήκαν.
Αλλά έναν άλλον σαν αυτόν τέλος πάντων. Να ξέρει ποδόσφαιρο όσο λίγοι, να μη μασάει από "παραδοσιακές δυνάμεις" και πούτσες μπλε, να έχει μεγάλες φιλοδοξίες για να πετύχει και να του αρέσει η δουλειά με πιτσιρικάδες. Αυτά τα ολίγα ονειρεύομαι