Author Topic: Fernando Santos  (Read 192579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #4620 on: October 28, 2009, 01:13:06 »
επειδή κλειδώθηκε το τόπικ για τον Αγγελο και ειπώθηκαν τρελλά πράγματα, δεν είναι δυνατόν να μείνει έτσι.
τα πήρε για να μας προδώσει στο θέμα Λουκά ; ΕΛΕΟΣ και ντροπή. Πραγματικά δεν θέλησα να κοιτάξω ποιος το έγραψε γιατί δε θέλω να ταυτίσω αυτή την αρλούμπα με αυτόν.

trelos4

• Guest
« Reply #4621 on: October 28, 2009, 03:22:11 »
πιστευα τον σαντος οταν ηρθε και τον εμπιστευτηκα επειδη ειναι ενα αρκετα καλο ονομα στην ευρωπη.τωρα ομως πιστευω οτι δεν μας ταιριαζει.δεν μπορει να μεταδωσει την ψυχολογια νικητη στην ομαδα.οπως ας πουμε ο χουαντε ραμος κατεκτησε τα παντα με την σεβιλλη,και απο την τσσκα μοσχας εφυγε νυχτα.ας μεινει ο σαντος μεχρι τελος της χρονιας,να βγουμε εστω στην ευρωπη και μετα χρειαζομαστε αλλαγη.προσωπικη αποψη.μην με φατε οσοι δεν συμφωνουν

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4622 on: October 28, 2009, 05:33:53 »
Πολλά θέματα μαζεύτηκαν

Για Σάντος
Συμφωνώ απόλυτα με northeagle_4. Η χρονιά είναι στην αρχή και είναι τρελό να πετάμε λευκή πετσέτα. Η 3η θέση, το κύπελλο και το ξεκαθάρισμα υλικού πρέπει να γίνουν άμεσα. Ας δούμε στην τελική τους παίχτες μας  πως μπορούν να αποδώσουν και με άλλον προπονητή.

Για Νιόμπλια
Για να απαντήσω στον φίλο μου ΑΚ4 που ζήτησε τη γνώμη μου, ο ΠΑΟΚ δεν είναι φυτώριο προπονητών για να έρθει ο Νιόμπλιας να μάθει. Τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή, αλλά άκαπνο if you know what I mean. Ας κάνει το αγροτικό του σε κανένα νιόνιο και μετά καλώς να έρθει.

Για Άγγελο.
Αν ερχόταν τώρα ο Άγγελος στον ΠΑΟΚ από το ματς με τη Ξάνθη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είχαμε 1-2 ήττες και στα Play off θα είμασταν το μεγάλο φαβορί για τη 2η θέση που βγάζει champion's league. Δεν μπορώ να παραβλέψω όμως το τι θα γίνει στο λαό και ένα δεύτερο, δεν αξίζει ο Άγγελος να ζήσει αυτά που σίγουρα θα ζήσει απ' αυτούς που δεν τον θέλουν.
Θεωρώ πως μόνο αν κάποιος τον μισεί τον Άγγελο θα του προτείνει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ.

Για τον επόμενο
Εγώ προσωπικά δεν ανησυχώ καθόλου για τον επόμενο προπονητή (θεωρώ δεδομένο πως ο τωρινός δεν θα είναι του χρόνου τουλάχιστον εδώ, αφού βλέπω να τον τρώμε στη μάπα φέτος), γιατί θα τον επιλέξει ο Ζήσης, που έχει απόψεις για το ποδόσφαιρο εκπληκτικές και γνώσεις τεράστιες. Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε ότι αφορά τις επιλογές στο ποδόσφαιρο, πολύ μεγαλύτερη από όση στον Θόδωρο, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατί από παίχτης ακόμη ασχολούνταν επαγγελματικά με το αντικείμενο. Θυμάστε που το είπε ο Ζαγοράκης; Αυτός ήταν χαβαλές κι ο Ζήσης έφτιαχνε το μέλλον του και μιλούσε ώρες στο Θόδωρο για το ποδόσφαιρο. Θυμάστε που στην αρχή δεν συμφωνούσε με τον Σάντος στο πως πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ; Ε γι' αυτό δεν ανησυχώ.
Υπάρχουν εκατοντάδες καλοί, φιλόδοξοι και σύγχρονοι προπονητές σε όλο τον κόσμο. Αν έκανα μια εικασία θα έλεγα πως κατά σειρά προτεραιότητας ο νέος θα είναι Γάλλος, Ιταλός ή Ισπανός. Με περισσότερες πιθανότητες στο Γάλλος.

Για το προσωπικό θέλω
Η προσωπική μου επιθυμία είναι ένας και ό,τι και να μου πείτε εγώ είμαι κάθετος υπέρμαχός του. Πιστεύω κιόλας πως ταιριάζει στον ΠΑΟΚ 100% και μάλιστα θα συνεχίσει το έργο του συμπατριώτη του, του τεράστιου Γκιούλα Λόραντ. Το όνομα του εκλεκτού μου είναι Λάζλο Μπόλονι (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΣ). Αυτός ο ροκ τύπος με τα γυαλάκια που κράζει τα κοράκια και τους παίχτες του, που κοουτσάρει όρθιος και οι ομάδες του παίζουν μπάλα εκπληκτική κι όχι κάτι σαν και που η ζωή στη Θεσσαλονίκη θα τον ενθουσίαζε. Ναι αυτός που έσπασε το δίπολο Μπρυζ-Άντερλεχτ στο Βέλγιο, το δίπολο Πόρτο-Μπενφίκα στη Πορτογαλία και έχασε προχθές κατά λάθος από τον πούστη, τον οποίο θα του ρίξει 4 σε λίγες μέρες.
Σιγά όμως να μη τον αφήσουν οι Βέλγοι τώρα που τον βρήκαν.

Αλλά έναν άλλον σαν αυτόν τέλος πάντων. Να ξέρει ποδόσφαιρο όσο λίγοι, να μη μασάει από "παραδοσιακές δυνάμεις" και πούτσες μπλε, να έχει μεγάλες φιλοδοξίες για να πετύχει και να του αρέσει η δουλειά με πιτσιρικάδες. Αυτά τα ολίγα ονειρεύομαι
« Last Edit: October 28, 2009, 05:39:23 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apostolos

• Guest
« Reply #4623 on: October 28, 2009, 07:05:45 »
Δηλάδή αρχίζει το καλοκαίρι του χρόνου με το σκεπτικό αυτό και ρωτάνε τον Βρύζα ποιός είναι ο στόχος σας για το νέο πρωτάθλημα? Και θα τολμήσει να πει στόχος μας είναι να βγάζουμε πιτισιρικάδες και να παίζουμε ωραία μπάλλα να παίρνουμε και κανα ντέρμπυ κι από εκεί και πέρα ό,τι κάτσει στο πρωτάθλημα....? Αυτό θα πει?
Θα τον ΣΚΙΣΕΤΕ, θα του φάτε τα εντόσθια. Ποιός να τα τολμήσει να το πει αυτό? Πλάκα κάνετε? Τους εαυτούς σας κοροιδεύετε? Ξαφνικά ανακαλύψαμε τώρα οτι θέλουμε πιτσιρικάδες? Πώς? Ποιός θα τους στηρίξει τους πιτσιρικάδες? Αυτοί που από το πρωί μέχρι το βράδυ ξεσκίζουν τον Μπαλάφα, τον Ηλιάδη παλιότερα, τον Μουμίν, τον Γεωργίου ακόμα πέρισι, τον Παπάζογλου ακόμα και τον Βρύζα παλιά, θα κάτσουν να κάνουν υπομονή να δουν τον ΠΑΟΚ με πιτσιρικάδες? Μιλάμε σοβαρά ή κάνουμε πλάκα? Μάλλον σε κάποια πλάκα πρέπει να παίρνω μέρος κι απλά δεν το έχω καταλάβει.... Ανακαλύψαμε τώρα οτι θέλουμε να γίνουμε φυτώριο και να βγάζουμε παίκτες και να τους μοσχοπουλάμε.... Εγώ μέσα, ο καλύτερος τρόπος να εξυγειανθείς είναι αυτός, αλλά μην περιμένεις και πολλά πολλά. Μπορεί να σου κάτσει το αποτέλεσμα και μπορεί όχι. Εσείς είστε έτοιμοι για αυτό? Είσαι έτοιμος να έρχεται να σου παίρνει ο άλλος το ταλέντο και να μη μιλάς? Εδώ για έναν Μελίσση και είχε γίνει της πουτάνας.... Παιδιά εγώ βλέπω μια τεράστια ασυνέπεια από όλους σε φάση όπου φυσάει ο άνεμος κι όπου κάτσει, τον ένα μήνα έτσι, τον άλλον γιουβέτσι κυρίως με βάση τα αποτελέσματα, στο ίδιο αυτό τόπικ το τι διθύραμβοι έχουν γραφτεί για τα πλάνα, τις στοιβαρές άμυνες, το σύνολο, το σιγά σιγά, το χτίσιμο, το ένα το άλλο, τώρα θέλουμε ακαδημία και τρέλα και καλή μπάλλα. ΟΚ. Όταν αποφασίσετε ποιό ακριβώς είναι το πλάνο πείτε μου κι εμένα.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #4624 on: October 28, 2009, 09:28:43 »
Σάντος.. Μόνο ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον gay και τον κάθε gay στα ίσια;; Ελπίζω να βλέπεις άλλους αγώνες πρωταθλήματος μπας και καταλάβεις τι γίνετε..
Νομίζω πως γινόμαστε η ομάδα που κάνει τους άλλους μάγκες σιγά σιγά..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #4625 on: October 28, 2009, 10:36:39 »
Υποθετικα αν ερχοταν ο μοναχός, ολοι εμεις που τον κραζουμε απο τωρα, θα το κανουμε και οταν θα τον εχει προσλαβει η ομαδα?

Γιατι με τον σαντος μονιμως ακουγεται "..μην κραζετε μην κραζετε..", οι ιδιοι που υποστηριζουμε την προηγουμενη αποψη, στο υποθετικο σεναριο άγγελου δεν θα πρεπει να κανουμε το ιδιο? (ναμην κραζουμε δλδ)

Ακομα και αυτοι που κραζουν για αγγελο δεν θα πρεπει να κανουν τουμπεκι μετα την προσληψη του?
πχ. biv, τι θα εκανες? Θα επρεπε να συνεχιζεις να κραζεις?

Με την ιδια λογικη θα μπορουσα να κραζω οσο ηθελα τον σαντος πριν ερθει , αλλα τωρα που ηρθε κανω τουμπεκι.

Θελω να πω εν τελει , οτι οταν κραζεις αγγελο, νομιμοποιεις τον αλλον να κραζει σαντος.
Αλλα αυτο ξεκινησε , αναποδα. Οσο υπαρχουν τοσο καιρο αυτοι που κραζουν σαντος και μιζεριαζουν νομιμοποιησαν αυτους που κραζουν (ενω δεν εχει περασει ακομα καν απο διπλα) και μιζεριαζουν για αγγελο.

Τωρα αν καποιος πει οτι ο αγγελος εχει κανει καποια στραβα γιαυτο τον κραζουμε, δεν μπορει να ισχυσει, γιατι δεν πιστευουν ολοι στην ενοχη του, για αυτα που συνεβησαν επι γουμενου.

Για της κατηγοριες ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ που κραζουν και τους 2 δεν εχω να πω κατι. ;D

Επισης ασχετα με την ποιοτητα του καθε προπονητη, πρεπει αυτος να ταιριαξει με την ομαδα, να υπαρχει χημεια σε ολα τα επιπεδα. Οσο υπαρχει διχασμος δεν προκειται να γινει τπτ. Γιαυτο και δεν θα πετυχει κανεις απο τους 2 στον ΠΑΟΚ.

GeorgT

• Guest
« Reply #4626 on: October 28, 2009, 10:47:40 »
Εχεις μπερδευτεί με κράζω δεν κράζω chuck  ;D ;D

παντως το παράδειγμα σου δεν ειναι απόλυτα σωστο γιατι συγκρηνεις το κράξιμο εναν προπονητή που ηταν στην ομαδα μας 3ης φορές με κάποιον που δεν ειχε ξανάρθει και ετσι μπορείς να εχεις άποψη πιο ευκολα για τον πρώτο παρα για τον δευτερο!

Τωρα για το αλλο που λες αν ερθει καποιος στην ομαδα μας, ΑΠΛΑ Κ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ όποιος κ αν ειναι μέχρι να δειξει καποια δείγματα απο την δουλειά του! Κατι που για το Σαντος ισχύει μετα απο 3 χρονια (σχεδόν) στην ομάδα!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4627 on: October 28, 2009, 10:56:15 »
Φίλε μου ο Άγγελος έχει πετύχει κάποια πράγματα που αν τα πετύχαινε ο σάντος, θα ήταν ισόβιος προπονητής σου.
Βλέπεις ότι η κριτική στον άγγελο είχε ξεκινήσει το 2004 από το αναξιοποίητο 1,5 εκατ. του γούμενου για μεταγραφές (εδώ γελάμε) για να καταλήξει στην υιοθέτηση της άποψης ότι ευθύνεται (και αυτός) για το φιάσκο λουκά, άποψη που αναπαράγεται και από μέλη του φόρουμ.
Επί της ουσίας για μένα μηδέν. Σε τελική ανάλυση με την παρούσα διοίκηση δε νομίζω να φοβάται κάποιος ότι θα χρειαστεί ο προπονητής να ασκεί καθήκοντα διοίκησης, οπότε τελείως ανούσια κριτική για το λουκά. Εκτός αν έχουν κάποιοι τάσεις εκδίκησης και γι' αυτό δεν θέλουν τον πλέον πετυχημένοι προπονητή.

Το πρόβλημα με τον άγγελο δεν είναι τι θα γράψεις ή θα πεις εσύ ή ο κάθε μεμονωμένος ΠΑΟΚτσής που γράφει εδώ.
Ακόμα κι εγώ που τον θεωρώ τον μεγαλύτερο προπονητή που πέρασε από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια, να είσαι σίγουρος ότι αν με βγάλει 9ο (σαν πρόπερσι) θα τον κράξω και δεν θα δεχτώ καμιά δικαιολογία.
Το πρόβλημα είναι τα προσωπικά που έχουν μαζί του κάποιοι που μπορούν να διαμορφώνουν συλλογική έκφραση αντίδρασης (βλέπε συνδεσμίτες και δημοσιογράφους)
Και αν για τους δημοσιογράφους είναι λογικό καθώς τη δουλειά τους κάνουν και ο άγγελος αποτελούσε μεγάλο εμπόδιο, οι συνδεσμίτες είναι αδικαιολόγητοι. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους. Πάνω-κάτω όλοι ξέρουν, δυο-τρεις μεγάλοι σύνδεσμοι είναι.
Η ενότητα του λαού τελικά είναι ευχολόγια όσο δεν χαλιέται η ζαχαρένια κάποιων

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4628 on: October 28, 2009, 10:59:53 »
HOMO PAOKUS ,
αδερφέ μου καλέ , τελικά το γάμισες και ψόφισε ! ! ! !
Τύφλα να'χω εγώ δηλαδή που ανάφερα τον μποξέρ ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

baron

• Guest
« Reply #4629 on: October 28, 2009, 11:05:01 »
Δεν μου λέτε ρε...

Ποιος γαμώτο μου είπε να γυρίσει ο Αναστασιάδης?
Γιατί να γυρίσει`

Γιατί να γίνουμε μουνί σαν λαός με το να ανακυκλώνουμε συνεχώς τους ιδιους και τους ιδιους.

Ο Άγγελος και όλοι οι άλλοι που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ - τώρα είναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

θέλουμε νέα παιδιά, άσχετους με την ελληνική πραγματικότητα (έτσι ώστε οι "δημοσιογράφοι" να πέσουν στο κενό με τις προτιμήσεις τους για τον a η τον b) με καινούργια φρέσκια φιλοσοφία κλπ κλπ.

Ψάχνουμε λοιπόν στην γερμανία, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, Ισπανία,  η όπως πιστεύω εγώ ο Ζήσης θα κοιτάζει είδη προς Ιταλία...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4630 on: October 28, 2009, 11:29:06 »
Κοσμι...Αυτος κι αν ταιριαζει στο μενταλιτι μας...
Κριμα που τα παει καλα η ομαδα του..κερδισε και την Ρομα προχτες στο ολιμπικο.

Μπαρον +1 για Αναστασιαδη.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4631 on: October 28, 2009, 12:14:51 »
Δηλάδή αρχίζει το καλοκαίρι του χρόνου με το σκεπτικό αυτό και ρωτάνε τον Βρύζα ποιός είναι ο στόχος σας για το νέο πρωτάθλημα? Και θα τολμήσει να πει στόχος μας είναι να βγάζουμε πιτισιρικάδες και να παίζουμε ωραία μπάλλα να παίρνουμε και κανα ντέρμπυ κι από εκεί και πέρα ό,τι κάτσει στο πρωτάθλημα....? Αυτό θα πει?
Θα τον ΣΚΙΣΕΤΕ, θα του φάτε τα εντόσθια. Ποιός να τα τολμήσει να το πει αυτό? Πλάκα κάνετε? Τους εαυτούς σας κοροιδεύετε? Ξαφνικά ανακαλύψαμε τώρα οτι θέλουμε πιτσιρικάδες? Πώς? Ποιός θα τους στηρίξει τους πιτσιρικάδες? Αυτοί που από το πρωί μέχρι το βράδυ ξεσκίζουν τον Μπαλάφα, τον Ηλιάδη παλιότερα, τον Μουμίν, τον Γεωργίου ακόμα πέρισι, τον Παπάζογλου ακόμα και τον Βρύζα παλιά, θα κάτσουν να κάνουν υπομονή να δουν τον ΠΑΟΚ με πιτσιρικάδες? Μιλάμε σοβαρά ή κάνουμε πλάκα? Μάλλον σε κάποια πλάκα πρέπει να παίρνω μέρος κι απλά δεν το έχω καταλάβει.... Ανακαλύψαμε τώρα οτι θέλουμε να γίνουμε φυτώριο και να βγάζουμε παίκτες και να τους μοσχοπουλάμε.... Εγώ μέσα, ο καλύτερος τρόπος να εξυγειανθείς είναι αυτός, αλλά μην περιμένεις και πολλά πολλά. Μπορεί να σου κάτσει το αποτέλεσμα και μπορεί όχι. Εσείς είστε έτοιμοι για αυτό? Είσαι έτοιμος να έρχεται να σου παίρνει ο άλλος το ταλέντο και να μη μιλάς? Εδώ για έναν Μελίσση και είχε γίνει της πουτάνας.... Παιδιά εγώ βλέπω μια τεράστια ασυνέπεια από όλους σε φάση όπου φυσάει ο άνεμος κι όπου κάτσει, τον ένα μήνα έτσι, τον άλλον γιουβέτσι κυρίως με βάση τα αποτελέσματα, στο ίδιο αυτό τόπικ το τι διθύραμβοι έχουν γραφτεί για τα πλάνα, τις στοιβαρές άμυνες, το σύνολο, το σιγά σιγά, το χτίσιμο, το ένα το άλλο, τώρα θέλουμε ακαδημία και τρέλα και καλή μπάλλα. ΟΚ. Όταν αποφασίσετε ποιό ακριβώς είναι το πλάνο πείτε μου κι εμένα.

καλο κουραγιο αποστολε...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4632 on: October 28, 2009, 13:22:46 »
Ας αφήσουμε το σάντο ήσυχο για σήμερα να κοουτσάρει απερίσπαστος, μπας και φταίμε εμείς ρε παιδί μου που του μεταδίδουμε αρνητική ενέργεια.
Άλλωστε η παρέλαση πέρασε και ο σάντος είναι ακόμα εδώ  ;D
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #4633 on: October 28, 2009, 13:38:26 »
να φορεσει το καφε σακακι μονο.....

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #4634 on: October 28, 2009, 13:42:10 »
Κοσμι...Αυτος κι αν ταιριαζει στο μενταλιτι μας...
Κριμα που τα παει καλα η ομαδα του..κερδισε και την Ρομα προχτες στο ολιμπικο.

και εγώ τον καπελάτο βλέπω από τότε που ανέλαβε ο Βρύζας. Για να δούμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #4635 on: October 28, 2009, 13:48:02 »
Καλά όλα αυτά ρε παιδιά, αλλά για να νιώσει ένας προπονητής ΠΑΟΚ κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να είναι Έλληνας, ώστε να ξέρει τι παίζει. Και τέτοιος δεν νομίζω ότι υπάρχει...

όχι απαραίτητα.. ούτε ο Γκαρσία είναι έλληνας ούτε ο Βιερίνια αλλά βλέπεις κινήσεις και δηλώσεις και καταλαβαίνεις οτι έχουν καταλάβει που παίζουν.. βλέπεις και του santos και τραβάς τα μαλλια σου

Φίλε μου, αυτοί οι παίκτες είναι σωστοί επαγγελματίες. Αυτό είναι όλο. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν μπάλα. Αυτό μπορούν να το κάνουν απερίσπαστοι στον σημερινό ΠΑΟΚ, διότι και πληρωμένοι είναι και φιλοδοξίες έχουν και τους αγαπάει ο κόσμος. Αυτή η σταθερότητα που υπάρχει και διοικητικά στην ομάδα δίνει εύφορο έδαφος ώστε να κάνει ο μπαλαδόρος την δουλειά του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει να διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά όπως:

α) Κοουτσάρισμα, δηλαδή συστήματα κλπ.
β) Να διαβάζει το παιχνίδι σωστά, ώστε να χρησιμοποιεί την κατάλληλη εντεκάδα και αλλαγές
γ) Να παίρνει από τους παίκτες του το 100% των δυνατοτήτων τους
ε) Ψυχολογία, ώστε να κρατάει τους ποδοσφαιριστές στην τσίτα, να τους κάνει να αισθάνονται παιχταράδες
στ) Να είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας. Να ξέρει που λέμε "τι παίζει", γιατί δεν είναι όλα τα ματς ίδια. Για παράδειγμα ο Όγιος με τον Άρη έπαιζε καλή μπάλα και είχε μέσα στο Χαριλάου τον Ολυμπιακό 2-0. Δεν ήξερε όμως ποιός είναι ο αντίπαλος του και κυνηγούσε να του ρίξει τρίμπαλο. Δώστου λοιπόν σφυρίχτρα και η σιχαμερή ομάδα του Πειραιά γύρισε το παιχνίδι.
ζ) Να μην είναι χέστης με όποια ομάδα κι αν παίζει και σε οποιαδήποτε έδρα
ε) Να έχει την στήριξη του κόσμου και όχι να παίζεται ξύλο στις κερκίδες επειδή κάποιοι τον γουστάρουν και κάποιοι άλλοι όχι.
στ) Να ρίχνει κανένα μάτι στις ακαδημίες και γενικά στους πιτσιρικάδες. Άλλωστε τελευταία έχουμε οργανωθεί σε αυτό τον τομέα και έχουμε συνάψει συνεργασίες με αρκετές ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία. Προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον συγκεκριμένο, αλλά θα δούμε. Πάντως θεωρώ ότι ο Σάντος θα βγάλει ολόκληρη την φετινή χρονιά και μετά τέλος.

mpougatsas

• Guest
« Reply #4636 on: October 28, 2009, 13:49:56 »
Η τρίτη επιλογή που με έρχεται στο μυαλό είναι ο Μαρκαριάν. Τεράστιος προπονητής. Μόνο πρόβλημά του η ηλικία για μένα, όπως και το ότι πρέπει να έχει συμβόλαιο με κάποια εθνική στη Λ. Αμερική (κάποιος που να ξέρει ας απαντήσει). Αλλά τώρα που τελείωσαν τα προκριματικά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς, είναι από τις καλύτερες επιλογές, αν όχι η καλύτερη. Είναι Ουρουγουανός και βρίζει και διαιτητές. :P
συμφωνώ με ego οτι ο Μαρκαριάν θα ήταν πολύ καλή εναλλακτική ειδικά αν η αλλαγή προπονητή γινει άμεσα γιατί ξέρει από ελλάντα και το βασικότερο είναι οτι πετυχαίνει τους στόχους που θέτει, είναι σοβαρός και πιστεύω οτι θα ταίριαζε γάντι στον τωρινό ΠΑΟΚ για να διαχειριστεί το υπάρχον ρόστερ.
 Αν είναι ελεύθερος δεν το ξέρω.. πάντως αφού έφυγε από το βάζελο πήρε 2 πρωταθλήματα Παραγουάης με την Λιμπερτάδ 2006-2007 το 2008 έχασε στο τσακ το μεξικάνικο με Κρουζ Αζούλ και το 2009 πήρε την Απερτούρα στον πάγκο της Γιουνιβερσιντάτ στην Χιλή..... με λίγα λόγια μόνο looser δεν είναι

edit: DJcobra tώρα είδα το ποστ σου αλλά πιστεύω οτι το παράδειγμα Μαρκαριαν απαντάει στο αν υπάρχει ξένος που να καλύπτει και τις προυποθέσεις. και είναι απλά ένα παράδειγμα σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι..

to be continue η συζήτηση.. πάμε να πάρουμε το ματσάκι τώρα ;) :)
« Last Edit: October 28, 2009, 13:55:09 by mpougatsas »

giannis80

• Guest
« Reply #4637 on: October 28, 2009, 13:50:25 »
Πω πω, τον έχουμε τελειωμένο τον Δον.Ο Cure λέει θέλει τον Μπόλονι, ο Gkaz τον τρελοκόσμι (μάλλον αυτός θα ήταν ο επόμενος αν δεν πήγαινε στο λιβόρνο), εγώ γουστάρω Κο Αντριάνσε με 3-4-3 και φουλ επίθεση.Με όλα αυτά αναπαράγεται προπονητολογία, και δεν μπορεί, κάτι θα μεταφέρεται και στον σάντος το οποίο δεν συζητιέται απλά μέσα σε ένα φόρουμ, αλλά γενικά.Γίνεται έτσι να τον φτάσουμε στα άκρα να τρελαθεί (αν γίνεται)?Να πειραχτεί ο εγωισμός του και να πει ''καθήστε ρε, ποιος άγγελος και κόσμι και μαλακίες, θα σας δείξω ποιος είναι προπονητής''? Έχει δηλαδή 'προπονητικό΄ εγωισμό ή θα συνεχίζει να τονίζει οτι ο κατσουρανης είναι τόοοοσο καλύτερος από τους δικούς μας μέσους, ο γκαλέτι τόοοοσο καλύτερος από τον βιερίνια (για να μην γελάσουμε με ζαιρί), και ο καφές (εδώ ξεκαρδιζόμαστε) κάνει την διαφορά που ο σορλέν δεν κάνει, σε κάθε μας ήττα από τους 3?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4638 on: October 28, 2009, 13:56:24 »
βερόν εντεκάδα σήμερα με όφη. Μόλις το είπε ο κόλκας. Για να δούμε θα αναστήσει ο δον και αυτόν τον παίκτη όπως πέρσι το μπάκα???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4639 on: October 28, 2009, 15:14:24 »
Πω πω, τον έχουμε τελειωμένο τον Δον.Ο Cure λέει θέλει τον Μπόλονι, ο Gkaz τον τρελοκόσμι (μάλλον αυτός θα ήταν ο επόμενος αν δεν πήγαινε στο λιβόρνο), εγώ γουστάρω Κο Αντριάνσε με 3-4-3 και φουλ επίθεση.Με όλα αυτά αναπαράγεται προπονητολογία, και δεν μπορεί, κάτι θα μεταφέρεται και στον σάντος το οποίο δεν συζητιέται απλά μέσα σε ένα φόρουμ, αλλά γενικά.Γίνεται έτσι να τον φτάσουμε στα άκρα να τρελαθεί (αν γίνεται)?Να πειραχτεί ο εγωισμός του και να πει ''καθήστε ρε, ποιος άγγελος και κόσμι και μαλακίες, θα σας δείξω ποιος είναι προπονητής''? Έχει δηλαδή 'προπονητικό΄ εγωισμό ή θα συνεχίζει να τονίζει οτι ο κατσουρανης είναι τόοοοσο καλύτερος από τους δικούς μας μέσους, ο γκαλέτι τόοοοσο καλύτερος από τον βιερίνια (για να μην γελάσουμε με ζαιρί), και ο καφές (εδώ ξεκαρδιζόμαστε) κάνει την διαφορά που ο σορλέν δεν κάνει, σε κάθε μας ήττα από τους 3?
κ μετα μας φταιει ο δημοσιογραφος του αλφα που ειπε δεκατρεις φορες σε ελευθερο καναλι οτι ο σαντος κρινεται στα δυο επομενα ματς κ ετοιμαζει βαλιτσες? για να μην μικραινουν αυτοι τον ΠΑΟΚ πρεπει κ εμεις να ειμαστε πιο προσεκτικοι..