Author Topic: Fernando Santos  (Read 197379 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #4600 on: October 27, 2009, 17:37:21 »
Καλά όλα αυτά ρε παιδιά, αλλά για να νιώσει ένας προπονητής ΠΑΟΚ κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να είναι Έλληνας, ώστε να ξέρει τι παίζει. Και τέτοιος δεν νομίζω ότι υπάρχει...

Αρχικά θα συμφωνήσω με όσους λένε ότι πρέπει να μείνει ως το τέλος της σεζόν. Μετά το καλοκαίρι, απλά, τον μπούλο. Αυτή η άποψη νομίζω ότι θα κέρδιζε αυτοδυναμία,μάλλον ξεκάθαρα, σε περίπτωση σοβαρής δημοσκόπησης.

Όσο για το αν υπάρχει Έλληνας coach που προσωπικά δεν θα με χαλούσε να τον δω να χτίζει τον νέο ΠΑΟΚ, νομίζω πως ναι,υπάρχει.

Ποια η άποψη σας για το συνονόματο, φίλτατε PAOKCURE?
Καθαρά ποδοσφαιρικά, αφαιρώντας λαγούς και πετραχήλια, pls :thumbok:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4601 on: October 27, 2009, 17:53:00 »
ποιον συνονοματο λες????

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4602 on: October 27, 2009, 18:00:21 »
Του CURE ρε HOMO... Οι φίλοι μας λέν NN (όχι Nationale Νederlanden,έτσι;  ;D )

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4603 on: October 27, 2009, 18:05:14 »
Με μπερδεψες τελειως ή εγω ειμαι τελειως κουδουνι, αλλη μια προσπαθεια πληζ..... :)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #4604 on: October 27, 2009, 18:09:35 »
To Νικο Νιομπλια προφανως θα εννοει...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #4605 on: October 27, 2009, 18:15:41 »
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να είναι Έλληνας ή όχι. Όποιος και να είναι πρέπει 1.) να κατέχει από κοουτσάρισμα, δηλαδή να μπορεί να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές παικτών-συστήματος live στον αγώνα για να αλλάξει την τροπή ενός ματς που δεν του βγαίνει και 2.) να μπορεί με παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του το 100% των δυνατοτήτων τους, που σημαίνει να μπορεί και να τους ανεβάζει την ψυχολογία όταν χρειάζεται.

Πόσο δύσκολο είναι να βρούμε σε ολόκληρο τον πλανήτη έναν προπονητή με αυτά τα 2 γαμημένα βασικά χαρακτηριστικά;;;;; Έλεος!  Και αν στην τελική είναι ακριβοί αυτοί καλύτερα να τα σκάσουμε στον προπονητή και να κάνει την ομάδα ΠΑΟΚ και πάλι παρά σε οποιονδήποτε παίκτη-μεγάλο όνομα που και αυτός πιθανόν να σέρνεται.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4606 on: October 27, 2009, 18:22:45 »
(Ανοίγω μια παρένθεση για τον Χόμο: Έχω την εντύπωση ότι από τον λογαριασμό του Χόμο μπαίνει ο Άιρον Ιγκλ (μπλακ χιούμορ για τους παλιούς αυτό), το πολύ ο λιάκος. Δεν αναγνωρίζεται πια. Ρε μάστορα, τα ουίσκια που κατέβαζες προχτές σε χτύπησαν με φαίνεται... Ήμαρτον! Κλείσιμο παρένθεσης για Χόμο).

Τώρα, στα σοβαρά: Αυτό που κάνει ο Σάντος, από τη στιγμή που υπάρχει μάνατζερ της ομάδας, είναι να αφοσιώνεται στη διδασκαλί ατακτικής και στο κοουτσάρισμα. Επιλέγει και τους ανθρώπους που θα κάνουν την προπόνηση, δηλαδή την εκγύμναση των παικτών, λέγοντάς τους απλά σε ποιον τομέα θέλει να επικεντρωθούν. Διαφωνώ λοιπόν με όσους υποστηρίζουν ότι η φυγή του Σάντος πριν το καλοκαίρι θα δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα. Ίσα ίσα, θα βοηθήσει τον νέο προπονητή να κατανοήσει και το υλικό της ομάδας (αυτό λέγαμε και για τον Σάντος όταν ήρθε, τώρα κάποιοι το αλλάζουν το τροπάρι...). Όποιος δε, δεν βλέπει ότι το τριετές πλάνο έχει ήδη Α Π Ο Τ Υ Χ Ε Ι, να του δώσω το τηλέφωνο του οφθαλμίατρού μου. Είναι πολύ καλός. Άμα βλέπει ότι οι δυνατότητες πρωταθλητισμού της ομάδας είναι υπαρκτές, τότε θα χρειαστώ κι εγώ ένα τηλέφωνο από τη μεριά του. Της κάβας που τον προμηθεύει (που λέει και μια ψυχή  8) ).

Στις επιλογές μέχρι το τέλος της χρονιάς, πέρα απ' τον ακατανόμαστο, υπάρχει κι ένας νέος έλληνας προπονητής, που προπονεί μία πολύ αξιόλογη μικρή εθνική ομάδα... Κι έχει δηλώσει παλιότερα οπαδός του ΠΑΟΚ, μολονότι ήταν παίκτης νησιώτικης ομάδας Α´ Εθνικής. Στα χέρια του αναδεικνύεται η αξία πολλών νέων παικτών και θα βοηθήσει την ομάδα να ανεβάσει την πραγματική της αξία. Γεγονός που θα βοηθήσει τόσο την οικονομική της επιφάνεια (αξία ρόστερ με επίπτωση στους ισολογισμούς που θα ακολουθήσουν), όσο και την ψυχολογία των παικτών της ομάδας. Η σοβαρότητα του χαρακτήρα του δεν τίθεται προς αμφισβήτηση, ούτε οι τεχνικές του δυνατότητες. Είναι και αγαπητός στον βοσκό (για τους φιλοτσομπανικούς αυτό). (ΟΚ, άργησα να το γράψω και το είπανε πριν το όνομα. Καταραμένε Μαετζίμα!)

Η δεύτερη και δοκιμασμένη επιλογή είναι λύση τύπου Γιτζάκ Σουμ. Μπάλα δεν ξέρω αν θα δούμε, αλλά τακτικά να είναι τεράστια γάτα. Φάγαμε τον γάιδαρο (κάκιστο θέαμα χωρίς αποτελέσματα, παρά μόνο ντροπές), θα φάμε και την ουρά του (συνέχιση κακού θεάματος μέχρι τέλους της χρονιάς), άμα είναι να την πασπαλίσει με ζάχαρη (αποτελέσματα που θα δίνουν άνοδο και ελπίδα για τίτλο/κύπελλο). Το γεγονός ότι ο Σουμ κατέκτησε τον τίτλο διαδεχόμενος τον Σκυφτούλη (όχι τον Νώντα, το στρουμφάκι μας λέω) στη βαζέλα, λέει πολλά για την ορθότητα μιας τέτοιας επιλογής. Ο συγκεκριμένος μάλιστα το έπραξε εν μέσω της δικτατορίας Κόκκαλη. Γιατί να μην το επαναλάβει ο Χ Σουμ; Βέβαια, δεν ξέρω για τον Σουμ άμα είναι ελεύθερος, γι' αυτό και η έκφραση «τύπου Σουμ».

Η τρίτη επιλογή που με έρχεται στο μυαλό είναι ο Μαρκαριάν. Τεράστιος προπονητής. Μόνο πρόβλημά του η ηλικία για μένα, όπως και το ότι πρέπει να έχει συμβόλαιο με κάποια εθνική στη Λ. Αμερική (κάποιος που να ξέρει ας απαντήσει). Αλλά τώρα που τελείωσαν τα προκριματικά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς, είναι από τις καλύτερες επιλογές, αν όχι η καλύτερη. Είναι Ουρουγουανός και βρίζει και διαιτητές. :P

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4607 on: October 27, 2009, 18:38:24 »
Προς egoist:
Ο Λιακος φευγει, Ο Αιρον Ηγκλ ερχεται
IRON EAGLE RULES

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4608 on: October 27, 2009, 18:40:23 »
προπονητης που δεν εχει ειδικο βαρος, κ πειρα σε μεγαλες ομαδες δεν κανει για τον ΠΑΟΚ. το εδειξαν πολλοι προπονητες που ηρθαν μετα απο πολυ καλη δουλεια σε μικροτερες ομαδες κ δε τα καταφεραν στον ΠΑΟΚ. αρα ελληνας δεν υπαρχει

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #4609 on: October 27, 2009, 18:53:21 »
...
2. Θελω αποδειξη με ντοκουμεντα να δω εγω και οσοι εδω μεσα εφαγαν τρελλο στραβωμα απο την Κυριακη με το Σαντος  αν ειμαστε ενα μικρο/μεγαλο/ανυπαρκτο/τεραστιο ποσοστο του συνολου του κοσμου του ΠΑΟΚ. Δηλαδη αν ο κοσμος του ΠΑΟΚ σκεφτεται κατα πλειοψηφια οπως εμεις ή οχι. Για να ψαχτω μηπως εχω αδικο.
3.Και τωρα τα δυσκολα....Θα σας καραφλιασω τωρα, ειδικα οσους με ξερουν καλα.
Δεν περιμενα οτι θα το ελεγα αυτο που θα πω. Μαλλον για να το διατυπωσω καλυτερα, προσευχομουν να μην το ξανα πω. Λοιπον ε,,,χμμμμ....
Θελω πισω τον Αγγελο Αναστασιαδη!

Ενα δειγμα για το 2 ειναι σιγουρα το forum και αποψεις διαφορων μελων που αλλαξαν γνωμη πλεον.
Κι εγω ημουν μεσα σε αυτους που περσι πιστευα
οτι επρεπε να μεινει για αρκετα χρονια στην ομαδα. Η γνωμη μου σημερα εχει αλλαξει.
Δεν αλλαξε φυσικα μονομιας τη Κυριακη.
Τα τεστ που δε μπορεσε να ανταποκριθει δυστυχως ειναι πολλα.
Πλευ - οφ
Χερενφεν
Φετινα ντερμπι

Καποιοι ισως βεβαια δε θελουν και να πουν την αποψη τους για να μη δημιουργουν κλιμα στην ομαδα,
και ισως και καλα κανουν, αφου την οποια αποφαση πρεπει να την παρει ο Ζησης και δε πρεπει
να την επιβαλει ο κοσμος.

Η γνωμη μου παντως ειναι οτι αν ο Ζησης εχει αποφασισει να τον στειλει το καλοκαιρι και εχει
σκεφθει ηδη ποιος θα ειναι ο επομενος προπονητης για τα επομενα 2-3 χρονια,
η αλλαγη καλυτερα θα ηταν να γινει αμεσα οποτε ο καινουριος θα ειναι διαθεσιμος.

Ενας Σαντος με ημερομηνια ληξης το καλοκαιρι - οπου λογικα οσο δεν ανανεωνει ολοι θα το καταλαβαινουν (παικτες, κοσμος) - θα ειναι οτι χειροτερο για την ομαδα και τα αποδυτηρια.

Αν ο Ζησης πιστευει οτι ο Σαντος πρεπει να ανανεωσει, ο κοσμος οφειλει να στηριξει
και θα στηριξει.

Οσον αφορα το 3 θα συμφωνησω κι εδω ΗΟΜΟ  ;D

ΥΓ: Aρε Φερναντο, μεχρι και ο Περουκας 3 τους εριξε στα αυτια...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #4610 on: October 27, 2009, 19:04:38 »
Πόσα επίπεδα πάνω είναι ο Πανσερραικός , -τελικά- λίγε?
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #4611 on: October 27, 2009, 19:07:18 »
Homo εμενα με το περι Αγγελου με κουφανες. Οσο για τον Φερναντο ας παρουμε σημερα ενα παραδειγμα ολοι μας απο τον Πανσεραικο για να καταλαβουμε οτι δεν χρειαζεται να εχεις το υλικο αλλα και τη καρδια. Ποιες διαιτησιες και ποιες πιπες. Κλαους την μπαλα και γκοοοοοολ.Με τον Φερναντο θα βλεπουμε τα Σερρας να αποκλυουν τον gay και εμας να κλανουμε μεντες μπροστα στον "ανωτερο μας βαζελο". Οτι μπορουσε να το δωσει το εδωσε και αυτο δεν ητανε και πολυ εδω που τα λεμε σε σχεση με αυτα που πηρε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

chiltsid

• Guest
« Reply #4612 on: October 27, 2009, 19:13:13 »
πολυ σωστος ο αρρωστος!!!!ετσι ειναι!

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4613 on: October 27, 2009, 19:30:49 »
To Νικο Νιομπλια προφανως θα εννοει...

Προφανώς αδερφέ!! Sorry για την καθυστέρηση, απολάμβανα gay!!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #4614 on: October 27, 2009, 19:31:37 »
ρε παιδια δεν ειναι τυχαιο που δεν εχει παιξει καμια ομαδα που εχει κοουτσαρει μπαλα.
τι να λεμε και τι περισοτερο να περιμενουμε απο καποιον που αποθεωνει τους αντιπαλους και οχι τους παικτες του εστω για ψυχολογια μετα απο μια ητα και οχι για τον κοσμο. ουτε στο τοπικο δεν γινονται αυτα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4615 on: October 27, 2009, 19:43:24 »
arwste,
Οταν ειπα για δειγμα εννοουσα και εκτος paokworld. Χωρις να θελω να ευλογησω τα μελη αυτου του φορουμ δειχνουμε πολλες φορες ενα επιπεδο διαφορετικο του μεσου ορου του οπαδου. Και φυσικα χωρις ιχνος υπεροψιας, ετσι? Για παραδειγμα παπαριες που ακουγονται σε ραδια ή αντιστοιχα δημοσιευματα, εδω μεσα φιλτραρονται, υποκεινται σε κριτικη και σε κρας τεστ.Αλλου καποια πραγματα θεωρουνται δεδομενα, εδω αμφισβητουνται. Θελω να ξερω λοιπον και την "κοινη" γνωμη εκτος του φορουμ μας.
(Μπηκα χθες στο σαιτ του Κολκα, γαργαρα για το στησιμο Σαντος και την ομαδα, πολεμικη μονο εναντιον του (παλιοπουστα) Σπαθα και ως εκει. Εκανα ενα ποστ το οποιο το εφαγε η μαρμαγκα, still waiting for moderating)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #4616 on: October 27, 2009, 20:26:31 »
ειμαστε στην 9ή αγωνιστικη και θα το λεω μεχρι την 15ή ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ.Εχεις κυπελλο,εχεις υποχρεωση να μειωσεις απο τον πρωτο και να τερματισεις οσο πιο ψηλα μπορεις.Αν υπαρχει χαμενη χρονια ειναι μονο με τον Σαντος στο τιμονι,ολοι βλεπουμε οτι δεν μπορει πλεον.Του αναγνωριζω ολα τα καλα και την περσινη χρονια αλλα ΦΤΑΝΕΙ.Εγω στα πλαισια της λογικης παει η χρονια ή θα καει ο επομενος δεν ξεχναω το συμφερον του ΠΑΟΚ που ειναι να τρεματισει τουλαχιστον 3ος και να βγει απευθειας γιουροπα Λιγκ (*4 εκ. ευκολα και ζεστα στο χερι ειναι μικρος στοχος για τον χρεωμενο ΠΑΟΚ?),στοχος ειναι το Κυπελλο,στοχος ειναι να τερματισεις κοντα στον πρωτο ,αυτα με τον σαντος διακυβευονται πλεον και εγω δεν θελω να τα δικινδινεψουμε.Για μενα αν γινετε και αυριο να φυγει ,να φυγει.Με τον επομενο οποιος και να ειναι θα κανω το ιδιο υπομονη.Εχω πληρης εμπιστοσυνη στην επιλογη Βρυζα και εννοειτε και να τον κρατησει μεχρι το καλοκαιρι θα το καταλαβω με ποια λογικη το κανει.Αλλα 4εκ.,Κυπελλο και διεκδικηση του πρωταθληματος ειναι στοχοι που ο μεγαλος ΠΑΟΚ δεν πρεπει να αγνοει για να ειναι ενταξει απεναντι σε εναν προπονητη που στην τελικη αυτος δεν ειναι ενταξει απεναντι στο σωματειο πλεον.

giannis80

• Guest
« Reply #4617 on: October 27, 2009, 21:57:22 »
Ώριμο και θετικό οτι κάνουμε κριτική χωρίς κραυγές. Παρόλο που ούτε εγώ ζεσταίνομαι με τον Πορτογάλο, θεωρώ άκαιρο κ άκυρο να μιλάμε για διάδοχη κατάσταση ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η' ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ. Νομίζω (και οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε), πως ο Σάντος θα αποτελεί παρελθόν απο τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, είναι κάτι που το χω πίστη μου, αν λίγο πέφτω μέσα στην ιδιοσυγκρασία του λύκου που πάει το καράβι κ ακούει στ' ονομα Ζήσης. Επειδή όμως η εικόνα η συνολική οδηγει στην αλήθεια, ας κάνουμε όλοι υπομονή ως το καλοκαίρι για να κάνουμε ταμείο. Ούτως ή άλλως η ομάδα δείχνει να βαδίζει εύκολα-δύσκολα στον μοναδικό "στόχο" που είναι τα πλέυ οφφ (αν είναι ποτέ δυνατόν να έχει στόχο ο ΠΑΟΚ την πρώτη πεντάδα), όσο για το Κύπελλο, ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις.
Δεν θέλω να φύγει ο Σάντος ΤΩΡΑ. Θέλω να φύγει το καλοκαίρι. Ακόμα κ κούπα να με σηκώσει φέτος. Για μένα ο κύκλος (το πρόσημο είπαμε στο τέλος) έκλεισε ή κλείνει. Φόβος μου τεράστιος είναι να μην καεί ο επόμενος.....Κ δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο (που θα μπορούσε να έρθει υπό προυποθέσεις στον ΠΑΟΚ) που να πετύχαινε το τεράστιο come back για το οποίο διψάμε όλοι με το υπάρχον υλικό, και σε αγωνιστική νοοτροπία, αλλά και σε συμπεριφορές.

Πολλοί απο μας, αγαπάμε τον Άγγελο, σαν να αγαπάμε μέλος της οικογένειας μας. Προτιμώ όμως να τον κρατήσω μέσα μου για όσα (καλά κ κακά) έκανε , παρά να τον δω στην Τούμπα, η μισή να τον αποθεώνει κ η μισή να κράζει.

Συμφωνώ απόλυτα.Και να προσθέσω οτι εγώ θέλω να μείνει ως το τέλος της χρονιάς για να έχω ολοκληρωμένη άποψη για την κριτική.Του δίνω τεράστιο ελαφρυντικό για το γεγονός των τραυματισμών.

Υ.Γ. Λοιπόν, ελπίζω να κλείσω τα περί άγγελου με αυτό που θα γράψω, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια,κι εμένα μου μεταφέρθηκε.Έγινε νύξη πρόσφατα, όχι από τη διοίκηση, από κάποιους δικούς μας. ''Δεν έρχομαι.Τι να 'ρθω να κάνω?Να με βρίζετε συνέχεια πάλι?''. Αυτό απάντησε.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4618 on: October 27, 2009, 22:45:52 »
Γιατί κλειδώθηκε το τόπικ του Αναστασιάδη? Ακόμα δεν ψιθυρίσαμε τ' όνομά του, τον "φάγαμε" κιόλας ρε παιδιά?
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

jmjyiannis

• Guest
« Reply #4619 on: October 28, 2009, 01:08:20 »
Ούτως ή άλλως η ομάδα δείχνει να βαδίζει εύκολα-δύσκολα στον μοναδικό "στόχο" που είναι τα πλέυ οφφ (αν είναι ποτέ δυνατόν να έχει στόχο ο ΠΑΟΚ την πρώτη πεντάδα)

δε ξέρω ειλικρινα ποσο σαντοσκυλο ειμαι. Ισως και λάθος αν οντως είμαι. ξέρω όμως οτι αυτόν τον άνθρωπο αυτοι οι άνθρωποι που κρατούν τη διοίκηση τον ήθελαν και τον θέλουν να δουλεψει. Κουράστηκα να σκέφτομαι "πως παίζουμε έτσι σαν κότες", "γιατί καίει τα νέα παιδιά" , "γιατί να παίζει αυτή η ομάδα σα να φοβάται τη σκιά της?".

Η διοίκηση ξέρει καλύτερα. Ο Ζαγοράκης ήξερε καλύτερα, αυτοί ότι αποφασίσουν θέλω να είναι απόφαση δική τους και όχι του κόσμου. Και κάτι τελευταίο για όσους νομίζουν οτι με αυτό το πρωτάθλήμα που είμαστε και με αυτό το budget που τρέχουμε είναι κατάντια να δουλεύουμε για τα πλευ οφφ... θυμηθείτε κύριοι που είμασταν πριν 2 χρόνια.... και που είμαστε σήμερα