Author Topic: Fernando Santos  (Read 196729 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #4560 on: October 27, 2009, 00:52:32 »
Συμφωνώ με PAOKCURE. Αλλά από δω και πέρα παίζουν 2 περιπτώσεις: 1.) Συνεχίζεις με Σάντος, καταπίνεις τις εμφανίσεις (καλά για ντέρμπυ δεν μιλάω, μάτια έχουμε όλοι και τα βλέπουμε τα χάλια), τερματίζεις 4-5, παίζεις play-off, βγαίνεις Europaleague και απλά έχεις χάσει άλλη μία χρονιά για να κάνεις κάτι καλό. ή 2.) αλλάζεις προπονητή και ποντάρεις στην αλλαγή κλίματος, ψυχολογίας, συστήματος κλπ.

Όσον αφορά στο 2, όπως τα βλεπω τα πράγματα υπάρχουν 2 υποπεριπτώσεις: 2α.) ο νέος προπονητής αλλάζει τελείως την νοοτροπία και το προφίλ της ομάδας, εμπνέει τους παίκτες διαφορετικά, κάνει την ομάδα να παίξει καλή μπάλα, και διεκδικεί ο,τι πιθανότητες έχει σαν ΠΑΟΚ για όσο πιο ψηλά γίνεται ή 2β) δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά πράγματα, κάποιοι παίκτες δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία του, θέλει χρόνο να μάθει το υλικό, να δει δυνατά και αδύνατα σημεία, και καταλήγουμε είτε να τρώμε ακόμα χειρότερες σφαλιάρες είτε απλά να να είμαστε στην ίδια μίζερη φάση όπως είμαστε και με τον Σάντος.

Προσωπικά έτσι όπως βλέπω χονδρικά τα πράγματα το να φύγει ο Σάντος τώρα δε νομίζω ότι θα φέρει κάποια αξιόλογα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι πάνω κάτω με οποιονδήποτε προπονητή η χρονιά θα έχει παρόμοια κατάληξη. Αλλά θεωρώ ότι το καλοκαίρι ο Σάντος πρέπει να σηκωθεί να φύγει μόνος του. Το 3ετές πλάνο που έθεσε θα έχει αποτύχει (δε νομίζω να υπάρχει έστω και ένας νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει ότι μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα φέτος!!!), η ομάδα δεν αποδίδει ποδόσφαιρο ούτε για πλάκα, πήρε την πίστωση χρόνου που ήθελε και απλά δεν πέτυχε. Δεν είναι κακό. Απλά δεν χρειάζεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Προσοχή όμως. Ο επόμενος προπονητής πρέπει να περαστεί από κόσκινο!! Να έχει αποδείξει ότι αναμφισβήτητα διαθέτει τα στοιχεία εκείνα τα οποία θα κάνουν και πάλι τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, που θα κανουν τον ΠΑΟΚ να παίζει καλό και ελκυστικό αλλά και ουσιαστικό φυσικά ποδόσφαιρο.

Είμαι σίγουρος ότι και ο Βρύζας σκέφτεται κάπως έτσι. Θα φανεί εκ του αποτελέσματος
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #4561 on: October 27, 2009, 01:27:45 »
Για αυτούς που σχολίασαν την αλλαγή Κουτσιανικούλη με Μούν έχετε σκεφτεί ότι πριν λίγο είχε περάσει στο παιχνίδι ο Λέτο;

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4562 on: October 27, 2009, 01:32:17 »
Συμφωνώ με PAOKCURE. Αλλά από δω και πέρα παίζουν 2 περιπτώσεις: 1.) Συνεχίζεις με Σάντος, καταπίνεις τις εμφανίσεις (καλά για ντέρμπυ δεν μιλάω, μάτια έχουμε όλοι και τα βλέπουμε τα χάλια), τερματίζεις 4-5, παίζεις play-off, βγαίνεις Europaleague και απλά έχεις χάσει άλλη μία χρονιά για να κάνεις κάτι καλό. ή 2.) αλλάζεις προπονητή και ποντάρεις στην αλλαγή κλίματος, ψυχολογίας, συστήματος κλπ.

Όσον αφορά στο 2, όπως τα βλεπω τα πράγματα υπάρχουν 2 υποπεριπτώσεις: 2α.) ο νέος προπονητής αλλάζει τελείως την νοοτροπία και το προφίλ της ομάδας, εμπνέει τους παίκτες διαφορετικά, κάνει την ομάδα να παίξει καλή μπάλα, και διεκδικεί ο,τι πιθανότητες έχει σαν ΠΑΟΚ για όσο πιο ψηλά γίνεται ή 2β) δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά πράγματα, κάποιοι παίκτες δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία του, θέλει χρόνο να μάθει το υλικό, να δει δυνατά και αδύνατα σημεία, και καταλήγουμε είτε να τρώμε ακόμα χειρότερες σφαλιάρες είτε απλά να να είμαστε στην ίδια μίζερη φάση όπως είμαστε και με τον Σάντος.

Προσωπικά έτσι όπως βλέπω χονδρικά τα πράγματα το να φύγει ο Σάντος τώρα δε νομίζω ότι θα φέρει κάποια αξιόλογα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι πάνω κάτω με οποιονδήποτε προπονητή η χρονιά θα έχει παρόμοια κατάληξη. Αλλά θεωρώ ότι το καλοκαίρι ο Σάντος πρέπει να σηκωθεί να φύγει μόνος του. Το 3ετές πλάνο που έθεσε θα έχει αποτύχει (δε νομίζω να υπάρχει έστω και ένας νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει ότι μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα φέτος!!!), η ομάδα δεν αποδίδει ποδόσφαιρο ούτε για πλάκα, πήρε την πίστωση χρόνου που ήθελε και απλά δεν πέτυχε. Δεν είναι κακό. Απλά δεν χρειάζεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Προσοχή όμως. Ο επόμενος προπονητής πρέπει να περαστεί από κόσκινο!! Να έχει αποδείξει ότι αναμφισβήτητα διαθέτει τα στοιχεία εκείνα τα οποία θα κάνουν και πάλι τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, που θα κανουν τον ΠΑΟΚ να παίζει καλό και ελκυστικό αλλά και ουσιαστικό φυσικά ποδόσφαιρο.

Είμαι σίγουρος ότι και ο Βρύζας σκέφτεται κάπως έτσι. Θα φανεί εκ του αποτελέσματος

επιτελους ενα ψυχραιμο ποστ.

συμφωνω και με τον αποστολο απο πανω

giannis80

• Guest
« Reply #4563 on: October 27, 2009, 01:54:26 »
Ντούμι έτσι? (τον οποίο και έχω στηρίξει λόγω της κρισιμότητας της τότε περιόδου) και Μπάγεβιτς ε? Φέρτε πίσω τους μιζαδόρους να ησυχάσουμε πλέον....Είχαν καλύτερα ποσοστά, παίρναν και κάνα ντέρμπυ....
600 χιλιάρικα ο Μπράτιτς και πλήρωνε εσύ μαλάκα ΠΑΟΚτσι ακόμα τα γαμησιάτικα, με το ακριβότερο ρόστερ της ιστορίας της ομάδος που την έφερε στο χείλος του γκρεμού και βγαίναμε 25 βαθμούς πίσω απο τον πρώτο και 30... Και Μομτσίλο Βούκοτιτς γιατί όχι 52% νίκες είχε... Και Αγγελάρα που σου έλεγε έχω 40 αμυντικούς, 60 επιθετικούς και 30 μέσους και έβαζε τιμωρημένους στον κρισιμότερο αγώνα της ιστορίας σου....
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να φύγει ο Σάντος τώρα κιόλας, πλέον η παρουσία του για πολλούς και διάφορους λόγους πιστέυω ότι κάνει μεγαλύτερο κακό παρά καλό στην ομάδα... Αλλά να ακούω και αυτά τα ονόματα που πραγματικά σε κατέστρεψαν από κάθε άποψη και τα μεγάλα τους επιτεύγματα σε ποσοστά, νίκες, κλπ. ε, νομίζω, πάει πολύ....

Με όλη την καλή διάθεση, νομίζω οτι υπερβάλλεις λέγοντας οτι κάποιοι προπονητές σε κατέστρεψαν.Πολλά μπορείς να προσάψεις στον άγγελο,αλλά όχι οτι σε κατέστρεψε.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #4564 on: October 27, 2009, 08:48:12 »
Που σαι ρε Αγγελε!!

ive4

• Guest
« Reply #4565 on: October 27, 2009, 09:29:54 »
Απόστολε οι προπονητές δεν μαζεύουν φαξ ούτε βγάζουν φωτοτυπίες.
Αγωνιστικά σε έβγαλε Τσάμπιονς Λίγκ με Βόκολους. Έπαιξες προκριματικά, έφτασες κοντά, ξετύλιξες το σεντόνι, αλλά δε το κούνησες.
Ο πολυδιαφημισμένος προπονητής που τον σέβονται όλοι και διδάσκει στα σεμινάρια, φυσικά μας έφτασε κοντά, πολύ κοντά στο πρωτάθλημα (αν αφαιρέσεις τους διαιτητικούς βαθμούς του γαύρου απλά θα έβγαινε πίσω από εμάς), κατάφερε και τα διέλυσε όλα σε πλέι οφφς. Στη συνέχεια κατάφερε χωρίς φαξ, καθαρά αγωνιστικά, να μας αφήσει έξω από το Ουέφα και να μας οδηγεί σε μια χρονιά - αποτυχία.

Το χειρότερο δεν είναι ότι έχει τα συγκλονιστικά ποσοστά στα ντέρμπι μόνο ως προπονητής του ΠΑΟΚ.
Το χειρότερο είναι ότι είχε τις ίδιες αποδόσεις και ως προπονητής της αεκ.
Από τότε ήταν λούζερ.
Αν μετρήσετε και τα ντέρμπι με την αεκ, εκεί να δείτε πόσο αυξάνεται το μέγεθος της αποτυχίας του.

apostolos

• Guest
« Reply #4566 on: October 27, 2009, 10:27:22 »
Παδιά για να μην παρεξηγούμαστε τζάμπα και λέμε συνεχώς τα ίδια. Ξαναλέω οτι πλέον καλύτερα να φύγει ο Σάντος τη συγκεκριμένη στιγμή. Παραπέρα ανάλυση δε χρειάζεται. Το καταλάβαμε όλοι ότι δεν γίνεται να μέινει άλλο. Είτε τώρα, είτε το Γενάρη, είτε τον καλοκαίρι θα φύγει. Δεν χρειάζεται λοιπόν να πείσετε κανέναν και ειδικότερα εμένα για το ζήτημα αυτό. Καλύτερα να φύγει. Και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ούτε στατιστικά, ούτε συγκρίσεις, ούτε ολόκληρα κατεβατά, ούτε μπηχτές να γράφετε κάθε φορά σε κάθε τόπικ, ο καθένας έχει την κρίση του και κρίνει. Αλλά κυρίως μην πάτε να μου αποδείξετε την υποτιθέμενη ασχετοσύνη του και ηττοπάθειά του με συγκρίσεις που αποτελούν το λιγότερο αχαριστία.

Γιατί εγώ δεν είδα κανέναν Σάντος να μου φέρνει παλτά από τη χώρα του 600 εκατομμυρίων δραχμών το χρόνο, να νταραβερίζεται με μάνατζερ ή στην ουσία να κάνει ο ίδιος τον μάνατζερ και να δημιουργούνται τα μεγαλύτερα και καταστροφικότερα χρέη επι των ημερών του, και ταυτόχρονα να με έχει στους 30 πόντους από κάτω από τον πρώτο. Αυτά για τον έναν. Όσο για τον άλλον, δεν πρόκειται να κάτσω να αναλύσω, τον θεωρώ εγληματία και συνένοχο στο καταστραφικότερο καλοκαίρι της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Και πείτε ό,τι θέλετε. Την ουρά του αυτός από αυτό το έγκλημα έτσι εύκολα δεν θα την βγάλει.

Για να το κλέινουμε, θα φύγει ο Σάντος, ΟΚ, αλλά δεν χρειάζεται να το παρατραβάμε για να αποδείξουμε κάποια πράγματα ντε και καλά και να λέμε ό,τι ναναι. Συγκρίσεις με Ντούμι τώρα και ποσοστά νικών... Είναι αυτός που είναι και κάποιοι άλλοι "winners" είναι αυτοί που είναι επίσης και έχουν κριθεί και εδώ και πολύ καιρό μάλιστα για το έργο τους και τις συνέπειες των όσων κάνανε.

Κάπου εδώ το τόπικ αυτό για μένα κλέινει, διότι πρώτον δεν υπάρχει καν ο Ζαγοράκης για να κάθομαι εγώ να πλακώνομαι, αφού δική του επιλογή ήταν και ούτως ή άλλως το πλανο τριετίας και τα διάφορα έχουν πάει κατα διαόλου, ενώ κανείς δεν ξέρει τι έχει ο Ζήσης στο μυαλό του, δεύτερον γιατί το κλίμα έτσι όπως είναι καλύτερα να μην είναι αυτός στον πάγκο άλλο, και τρίτο και τελευταίο ότι τέτοια μάχη εγώ για νοοτροπία δεν δίνω άλλο και δεν το ξανακάνω κιόλας. Είναι άσκοπο. Το θέμα δεν είναι ο Σάντος σαν πρόσωπο, το θέμα είναι η προπονητοφαγία και η ανυπομονησία. Και με τον επόμενο τα ίδια θα συμβούνε κλπ κλπ. Τον ένα μήνα Θεός, τον άλλον η κατάρα του ΠΑΟΚ. Αρκεί να ανατρέξει κανείς σε αυτό το τόπικ από την αρχή μέχρι τώρα και θα τον πιάσουν νευρικά γέλια. Η αποθέωση της κωλοτούμπας σε χρονικά διαστήματα μηδαμινά. Τη μία προπονηταράς την άλλη μικραίνει τον ΠΑΟΚ. Δεν κερδίζει το ΠΟΚ. Από το 1959 ο ΠΑΟΚ 4 διπλά στον βάζελο μέσα, ο Σάντος φταίει και για αυτό... Τέλοσπαντων, βαρέθηκα και έχω και την αίσθηση πως υπάρχει τεράστια διαφορά αντίληψης του τι εστί μεγάλη ομάδα, πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τον ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα και άλλα τέτοια που δεν έιναι να τα αναλύουμε τώρα...

ive4

• Guest
« Reply #4567 on: October 27, 2009, 10:31:40 »
Η περίπτωση του Λίνο σου φαίνεται τόσο αθώα ; Δεν εννοώ από ηθικής πλευράς, αλλά ότι μας φόρτωσε έναν μέτριο από την χώρα του με αρκετά ψηλό κασέ.

baron

• Guest
« Reply #4568 on: October 27, 2009, 10:45:46 »
Ξαναγράφω αυτά που είχα πει μήνες πριν:

Προπονητής φεύγει στο τέλος της σεσόν... θυμάστε ήταν η περίοδος όταν μερικοί φώναζαν ότι ο santos δεν κάνει, και κάποιοι άλλοι πανυγήριζαν "santos μέχρι το 2012" και "σε οποιον αρέσει".

Να φύγει για να έρθει ποιος? Δεν ύπαρxei όνομα αντάξιου του ΠΑΟΚ στην ελληνική αγορά και από την ξένη να έρθει ποιος ρισκάροντας την καριέρα του σε μια ομάδα με τόσα προβλήματα?

Ήρθε η σειρά μου να γράψω λοιπόν: SANTOS ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΣΟΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΙ ΟΧΙ.

ive4

• Guest
« Reply #4569 on: October 27, 2009, 11:54:10 »
τα αποτελέσματα που έφερε φέτος ο Σάντος πάντως, μπορούσε να τα φέρει και ο Βαγγέλης Βλαχός (λέω έναν που βρήκε ομάδα για να μη παρεξηγηθώ). Που σημαίνει ότι ο Σάντος με πείθει παιχνίδι με το παιχνίδι ότι όποιος και να ήταν στη θέση του θα τα πήγαινε καλύτερα.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #4570 on: October 27, 2009, 12:02:30 »
Ο Σάντος - ποτέδενπαίρνωντέρμπι4 - θα φύγει αργά κάποια κρύα νύχτα του χειμώνα...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4571 on: October 27, 2009, 12:52:45 »
Ντούμι έτσι? (τον οποίο και έχω στηρίξει λόγω της κρισιμότητας της τότε περιόδου) και Μπάγεβιτς ε? Φέρτε πίσω τους μιζαδόρους να ησυχάσουμε πλέον....Είχαν καλύτερα ποσοστά, παίρναν και κάνα ντέρμπυ....
Από σένα δεν περίμενα τέτοια λόγια. Εγώ φίλε δεν έγραψα ούτε για να έρθει πίσω ο Ντουμιτρέσκου, ούτε ο Μπάγεβιτς. Αν θέλεις δεν θέλω να έρθει ούτε ο Άγγελος γιατί θα αποτύχει, επειδή θα τον κυνηγήσουν κάποιοι από την πρώτη ώρα, όχι μέρα. Εγώ θέλω να έρθει ένας προπονητής στον ΠΑΟΚ για να μου ξαναδώσει την ελπίδα. Είναι δυνατόν εσύ να μου λες τέτοια πράγματα; Να κάθομαι δηλαδή να εξηγώ τι έγραψα; ΟΚ θα το κάνω λοιπόν ρε Απόστολε, αφού εσύ κατάλαβες ότι θέλω πίσω τον Ντούμι που τον ονόμασα, χωρίς να το προσέξεις ίσως, πριν γράψεις εσύ, μάνατζερ-Ντούμι.

Εγώ παρέθεσα με στοιχεία το λόγο για τον οποίο ο "οπαδός του χατζηχρήστου" είναι προπονητής μικρής αξίας. Ή για να μη σκανδαλίζονται όσοι τον πάνε, στον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος μεγάλης αξίας, αν προτιμάτε, προπονητής απέτυχε.
Τα αποτελέσματα που έβαλα αφορούσαν και τα ντέρμπι που μας έχει κάνει Προοδευτική, αλλά και το γενικό ποσοστό του. 36 νίκες σε 83 επίσημα ματς. Γιατί σε πειράζουν τα ποσοστά; Λένε κανένα ψέμμα;

Επίσης ήθελα να απαντήσω στη πλύση εγκεφάλου που μας περνάνε οι αβανταδόροι του, για το ότι "ε και τι έγινε που χάνει ο ΠΑΟΚ, ποτέ δεν νικούσε". Απόψεις που προσωπικά με τρελαίνουν. Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα σε αυτή τη χώρα που αντιστάθηκε στους πούστηδες του ποκ και η μόνη ομάδα που έχει καταφέρει, παρά τις σφαγές, παρά το ότι παίζανε με ξένους παράνομα, παρά τη βρωμιά του ελληνικού κωλοσφαίρου, να τους γαμάει με κάθε τρόπο, σε όποια κατάσταση και να ήταν.

Αυτές οι νίκες έχτισαν το μύθο του ΠΑΟΚ αγωνιστικά (για να ξηγιούμαστε). Και τώρα χάνουμε απ' αυτούς και βγαίνει ο βασικός σου τερματοφύλακας να σου πει πως στα παπάρια του τα ντέρμπι, γιατί αυτά είναι για τα καφενεία. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ.

Αυτή η γαμημένη νοοτροπία της ομάδας 2ης ταχύτητας έχει εμποτίσει όλη την ομάδα και την ξεκίνησε ο ρεαλιστής μπαγλαμάς.

Ρεαλιστικά λοιπόν και γω θα του πω πως σε αυτό το μπουρδέλο ο ΠΑΟΚ με αυτά τα κοράκια και με τους πιλάβιους δεν πρόκειται να πάριε ποτέ πρωτάθλημα. Επειδή λοιπόν ρεαλιστικά δεν μπορεί ο άσχετος να πάρει ποτέ πρωτάθλημα, τότε ρεαλιστικά ο στόχος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι να βγάζει δικά του παιδιά, να τα μοσχοπουλάει και να μεγαλώνει σιγά σιγά για να φτάσει ρεαλιστικά να έχει την οικονομική δύναμη των άλλων και να τους κοντράρει στα ίσα. Ρεαλιστικά μία τέτοια ομάδα θα έπρεπε να έχει προπονητή που να μαθαίνει ποδόσφαιρο στους παίχτες του και να κερδίζει τον κόσμο της με κάποιες καλές εμφανίσεις. Οπότε ρεαλιστικά δεν μας κάνει ένας φοβισμένος βλάκας που παίζει για το μισό μηδέν. Εγώ δεν καταλαβαίνω αφού ρεαλιστικά δεν έχουμε ελπίδες για τίτλο γιατί πρέπει να παίζουμε με τόση σκοπιμότητα το λενε κάποιοι, εγώ το λέω φόβο.

Να σας πω εγώ γιατί παίζουμε με τόση σκοπιμότητα. Γιατί ενώ έχουμε το 4ο σε αξία μπάτζετ ο προπονητής σου φοβάται πως ούτε στα play off μπορούμε να μπούμε και φυλάει τον κώλο του. Γιατί αν δεν φοβόταν θα έπαιζε μπάλα. Αλλά δεν ξέρει να τη διδάξει. Δεν το έκανε ποτέ σε καμιά ομάδα που ήτανε. Δεν το κάνει για καμιά σκοπιμότητα. Μη γελιέστε. Αυτός πρώτος πιστεύει πως είμαστε για 4οι και κάτω. Το κάνει για να μη χάνει και να διατηρείται στον ΠΑΟΚ με νύχια και με δόντια.

Ο και καλά υπεράνω. Όχι γιατί έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ ή το συμβόλαιό του. Αλλά για να μη γράψει το βιογραφικό του ακόμη μια αποτυχία. Και μετά μόνο στην εθνική Πορτογαλίας θα μπορεί να δουλέψει ή σε καμιά Νασιονάλ, αν δεν θελήσει να "συνταξιοδοτηθεί" σε κάποια εθνική ομάδα.

Γιατί τον έδιωξαν από το βάζελο, από τη Σπόρτιγκ και τέλος από τις δύο αγαπημένες του, την κούλα και την Μπενφίκα, που την είχε καταστρέψει και τον έδιωξαν στην αρχή της σεζόν. Οι οπαδοί της δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν. Τους είχε τρελάνει με το αντιποδόσφαιρό του. Βλέπετε μόνο αυτό ξέρει να παίζει ο άχρηστος. Αντιποδόσφαιρο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #4572 on: October 27, 2009, 13:04:15 »
κιεγω αυτο πιστευω οτι η νοοτροπια του ειναι Ο ΚΩΛΟς ΤΟΥ ΣΑΝΤΟς ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ

δεν ειναι τυχαιο οτι ενω ειχε τετοια στηριξη,οτι ενω ετυχε στην καλυτερη διοικητικα κατασταση εβερ,οτι εκατσε τοσο καιρο,οτι κατα γενικη ομολογια εχουμε δωσει βαση στις ακαδημιες μας περισσοτερο απο ποτε,

οτι ενω ειχε τοσους τραυματισμους,,οτι υπηρχαν περιοδοι που οντως δεν κυνυγουσαμε στοχο ( τελη πλει οφ )
οτι ενω σιγουρα η διοικηση θα επικροτουσε μια τετοια κινηση

αυτος ο κακομοιρης ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΙς ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ουτε για 2 παιχνιδια, οταν ο γαυρος εστω και για εναμιση ματς εβαλε 16χρονο αμυντικο ενω οντως κανει πρωταθλητισμο...

αντιθετα προτιμουσε ακομα και στο τελευταιο ματς της χρονιας βασικο τον αναστασακο αντι του κλαους...

mpougatsas

• Guest
« Reply #4573 on: October 27, 2009, 13:33:56 »
Συμφωνώ με Paokcure, κυρίως σ αυτό

Ρεαλιστικά λοιπόν και γω θα του πω πως σε αυτό το μπουρδέλο ο ΠΑΟΚ με αυτά τα κοράκια και με τους πιλάβιους δεν πρόκειται να πάριε ποτέ πρωτάθλημα. Επειδή λοιπόν ρεαλιστικά δεν μπορεί ο άσχετος να πάρει ποτέ πρωτάθλημα, τότε ρεαλιστικά ο στόχος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι να βγάζει δικά του παιδιά, να τα μοσχοπουλάει και να μεγαλώνει σιγά σιγά για να φτάσει ρεαλιστικά να έχει την οικονομική δύναμη των άλλων και να τους κοντράρει στα ίσα. Ρεαλιστικά μία τέτοια ομάδα θα έπρεπε να έχει προπονητή που να μαθαίνει ποδόσφαιρο στους παίχτες του και να κερδίζει τον κόσμο της με κάποιες καλές εμφανίσεις. Οπότε ρεαλιστικά δεν μας κάνει ένας φοβισμένος βλάκας που παίζει για το μισό μηδέν. Εγώ δεν καταλαβαίνω αφού ρεαλιστικά δεν έχουμε ελπίδες για τίτλο γιατί πρέπει να παίζουμε με τόση σκοπιμότητα το λενε κάποιοι, εγώ το λέω φόβο.
και να προσθέσω και κάτι που χε γράψει εδώ ο veron αν δεν κάνω λάθος μετά το παιχνίδι με το γαύρο και το συγκράτησα και το παραθέτω με δικά μου λόγια γιατί πιστεύω το ίδιο και όσο περνάνε οι μέρες κι ακόμα περισσότερο..
οτι ο santos δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ για τον απλούστατο λόγο οτι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα ψυχολογίας από τη φύση του ανεξαρτήτως προσώπων και χρειάζεται προπονητή που να μπορεί να διαχειρηστεί την ψυχολογία, να κάνει τους παίκτες να ''νιώσουν''.... ο santos πως να κάνει τους παίκτες να νιώσουν όταν δεν μπορεί ο ίδιος ;;
 γι αυτό πολλοί αναπολούν τον άγγελο, όχι γιατί θα τον θέλαν αντί του santos αλλά γιατί έχουμε πάει στο άλλο άκρο και η ομάδα(συνολικά μιλάω) αντί για παθιασμένη κατεβαίνει σαν ευνουχισμένη.
Έχει δώσει και καλά στοιχεία δεν λέω, προγραμματισμό, σταθερότητα αμυντικά, εκτός έδρας νίκες με μικρές ομάδες.. αλλά το παραπάνω μαζί με τις συνεχόμενες 18 αποτυχίες με ποκ είναι πιστεύω πολυ πιο σημαντικά.

για μένα καλύτερα να έρθει άλλος, που να μπορεί να νιώσει, να εκμεταλεύεται την έδρα και την ψυχολογία του λαού κι όχι να τη φοβάται ή να προσπαθεί να τη αλλάξει

edit: και δεν είναι τυχαίο οτι η μοναδική φορά που ο fernando ένιωσε ΠΑΟΚ ήταν όταν απαρνήθηκε το ρεαλισμό για το σουρεαλισμό περνώντας τον κοντρέρας επιθετικό και του βγήκε

Νιώσε ΠΑΟΚ ρε fernando επιτέλους..κι αν δεν μπορείς κάντην μ ελαφρά, να σευχαριστήσουμε για το έργο σου και να πάμε παρακάτω
« Last Edit: October 27, 2009, 13:40:13 by mpougatsas »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4574 on: October 27, 2009, 13:39:06 »
επισης και κατι ακομη ρε αποστολε γιατι θα ξεχασουμε και τι καναμε σαν κοσμος...λοιπον ο κοσμος του ΠΑΟΚ δεν ειναι τα φορουμ και οι ακροατες ραδιοφωνου

αλλα αμα το βλεπεις ετσι...ακομα και εδω μεσα παρα πολλοι μπηκανε πλατη στον θεσμο του προπονητη και οχι στον σαντος αυτον καθε αυτον...νισαφι ομως ρε αδερφε...εγω το καταλαβα μετα το ματς με τον γαυρο εντος τουμπας που για μενα ηταν ανεξηγητη η ηττα και το εγραψα εδω μεσα οτι ο ανθρωπος δεν κανει
για τον ΠΑΟΚ.-

δλδ 2 χρονια επνιγα τις πικρες και τις αποτυχιες εντος με το ποκ(γιατι αφου την κουβεντα την πατε σε στατιστικα μονο στα εκτος για τα εντος δεν εχετε να πειτε τιποτα...)

επνιξα εμφανισεις χειροτερες απο τον ΠΑΟΚ της μεταβατικης χρονιας βεζυρτζη με παρασχο προπονητη,επνιξα την αποτυχια του να υλοποιησει τους στοχους που ο ιδιος θετει...αλλα οπως προειπα νισαφι...και μαζι με εμενα ισως να σκεφτεται ετσι πολυς κοσμος...κοσμος που παει στο πεταλο,κοσμος που μετα τα αποτυχημενα περσινα πλειοφ στο τελευταιο αδιαφορο ματς με το τυρι φωναζε το ονομα του για να καταλαβει οτι εμεις τον στηριζουμε,κοσμος που πηγε στην προπονηση και δεν ασχοληθηκε μαζι του αλλα με τους παικτες,κοσμος που μεχρι προχθες προσπαθουσε να του τονωσει την ψυχολογια ξαναφωναζοντας το ονομα του...

υ.γ βλεποντας προχθες τις σερρες αδυνατουσα να καταλαβω γιατι ο βαγγελακης ο γεωργιου παιζει δανεικος και βασικος στον ΠΑΟΚ επαιζε καποιος σαβινι...αυτο δεν θα το χρεωσω αποκλειστικα στον σαντος αλλα θα του χρεωσω το οτι δεν πιστευει καθολου σε παιδια δικα μας που θα μας γλυτωναν νεα συμβολαια και  χρηματα...

πχ αν δεν επαιρνες σαβινι και φιλομενο και κραταγες γεωργιου και αθανασιαδη σημερα θα ειχες μεταγραφη(ποιον ηθελε τον νουνο ασις;τον νουνο ασις) στην θεση που πονας...η πορεια που θα εκανε η ομαδα με δυο σπλαχνα της και χωρις δυο μισθοφορους για μενα αποκλειεται να ηταν χειροτερη...μπορει να ηταν και καλυτερη αν φερω στο μυαλο μου την ανυπαρξια του ιταλου και τους τραυματισμους του αργεντινου...

υ.γ2 το τεχνικο τιμ ειναι του σαντος...αρα ο πορτογαλος θα χρεωθει την κακη εκγυμναση των παικτων με τους πολλους τραυματισμους και την ανεξηγητη σε εμας τους ασχετους καλυτερη φυσικη κατασταση του παναθηναικου μετα το 70(τι μετα το 70,σε ολο το ματς)...ο οποιος παναθηναικος επαιξε μεσοβδομαδα ματς ενω εχει ξεκινησει προετοιμασια μαζι με σενα...

υ.γ3 δεν ασχοληθηκα ποτε με τις δηλωσεις του...αλλα το ρεπορταζ μετα τον αγωνα με τον παναθηναικο πραγματικα με εβγαλαν εξω απο τα ρουχα μου.
δεν φανταζομαι ποτε προπονητη του ολιεμπιακου η της αεκ να δινει συγχαρητηρια σε παικτη του παναθηναικου μετα το ματς.αν το κανει θα γινει φλεγον ζητημα(και μην το παει κανεις στο οτι ζηλευετε τους κατω...οι κατω διεκδικουν τιτλους εμεις οχι)...δεν θυμαμαι ποτε προπονητη του ΠΑΟΚ να μιλαει για μικρο
χαρακτηρα παικτων σε αγωνα με το ποκ...αυτο ειναι η πρωτη φορα που το ακουω και για μενα ειναι τεραστιος λογος απολυσης εκεινη την στιγμη ακριβως...γιατι
την ψυχολογια της ομαδας σε τετοια ματς αυτος πρεπει να την καθορισει,αρα αυτος σφαλλει λεγοντας κατι τετοιο,αρα αυτος ειναι μικρος για μας...

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #4575 on: October 27, 2009, 13:51:42 »
αν και είμαι πάντα τις άποψης ότι ένα προπονητής πρέπει να μένει για πολλά χρονια σε μια ομάδα
για μένα ο santos τελειωσε στο παιχνίδι με το βάζελο
όταν δηλώνει ότι ο βάζελος είναι μεγάλη ομάδα τα λέει όλα δεν κάνει για μας είναι αλλου ο άνθρωπος
εγώ θέλω προπονητή  νικητή
ο βάζελος κατεβαίνει με αγώνα στα πόδια του την πέμπτη και ο παοκ κατέβηκε άχρωμος με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα χωρίς πάθος
του βάζελου η άμυνα είναι χούνη και δυστυχώς ο παοκ με το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει για την πρώτη θέση
αν είναι να πάμε πάλι στην πεντάδα και με παράσχω στον πάγκο τα ίδια θα  ήταν δεν θέλω ειλικρινά να τα ισοπεδώσω όλα αλλα 8 αγωνίστηκε και 10 βαθμούς διαφορα από αυτόν τον βάζελο και γαύρο δυστυχώς εμενα δεν μου πάει
αν όλοι θέλουμε καλο προπονητή  σαν το santos για να πηγαίνουμε απλός στην πεντάδα ευχαριστώ δεν θα πάρω γιατί αυτό το έργο το βλέπω 45 χρονια

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #4576 on: October 27, 2009, 13:52:47 »
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=42350
«Τι φοβάστε και δεν παίζετε;»

Εξαλλος μπήκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος παρά το ότι το σκορ ήταν στο 1-1 έβαλε τις φωνές στους παίκτες του. «Δεν καταλαβαίνω τι φοβάστε και δεν παίζετε. Δεν είναι εικόνα αυτή» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου. Με το ζόρι 18άδα για ΟΦΗ.

«Δεν είναι εικόνα αυτή»

Για ακόμη ένα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ για να αντιδράσει έπρεπε να βρεθεί πίσω στο σκορ. Το τι ευθύνεται για τη συγκεκριμένη φοβία των παικτών του ΠΑΟΚ, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει στους Θεσσαλονικείς. Ο Σάντος στο ημίχρονο του αγώνα του ΟΑΚΑ, μπήκε στα αποδυτήρια και άρχισε να φωνάζει στους παίκτες. «Προσπαθώ να καταλάβω τι φοβάστε και δεν παίζετε. Βγείτε μπροστά να κάνετε το παιχνίδι σας και ό,τι βγει. Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζουμε» είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.

northeagle_4

• Guest
« Reply #4577 on: October 27, 2009, 14:06:20 »
τον καλυψαν τον κωλο του τα μμε παλι.Βγες μπροστα και σε βαζει μουν και δινει εντολες σε βιερινια-κουτσια να μαρκαρουν στα μπακ.
 Την νοοτροπια την μεταδισει ο προπονητης και η διοικηση,οποιος δεν συμβαδιζει με αυτην δεν παιζει.Αραγε οταν ευνουχισει και τους τελευταιους αρχιδατους παικτες μας τι θα δουμε ?

ive4

• Guest
« Reply #4578 on: October 27, 2009, 14:21:47 »
μούφα ρεπορτάζ για να αβαντάρουν τον αποτυχημένο!
Ολο μπροστά τους λέει να παίζουν, φαντάσου να τους έλεγε να παίξουν κλειστά.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #4579 on: October 27, 2009, 14:23:19 »
o κολκας είναι μωρε...