Ντούμι έτσι? (τον οποίο και έχω στηρίξει λόγω της κρισιμότητας της τότε περιόδου) και Μπάγεβιτς ε? Φέρτε πίσω τους μιζαδόρους να ησυχάσουμε πλέον....Είχαν καλύτερα ποσοστά, παίρναν και κάνα ντέρμπυ....
Από σένα δεν περίμενα τέτοια λόγια. Εγώ φίλε δεν έγραψα ούτε για να έρθει πίσω ο Ντουμιτρέσκου, ούτε ο Μπάγεβιτς. Αν θέλεις δεν θέλω να έρθει ούτε ο Άγγελος γιατί θα αποτύχει, επειδή θα τον κυνηγήσουν κάποιοι από την πρώτη ώρα, όχι μέρα. Εγώ θέλω να έρθει ένας προπονητής στον ΠΑΟΚ για να μου ξαναδώσει την ελπίδα. Είναι δυνατόν εσύ να μου λες τέτοια πράγματα; Να κάθομαι δηλαδή να εξηγώ τι έγραψα; ΟΚ θα το κάνω λοιπόν ρε Απόστολε, αφού εσύ κατάλαβες ότι θέλω πίσω τον Ντούμι που τον ονόμασα, χωρίς να το προσέξεις ίσως, πριν γράψεις εσύ, μάνατζερ-Ντούμι.
Εγώ παρέθεσα με στοιχεία το λόγο για τον οποίο ο "οπαδός του χατζηχρήστου" είναι προπονητής μικρής αξίας. Ή για να μη σκανδαλίζονται όσοι τον πάνε, στον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος μεγάλης αξίας, αν προτιμάτε, προπονητής απέτυχε.
Τα αποτελέσματα που έβαλα αφορούσαν και τα ντέρμπι που μας έχει κάνει Προοδευτική, αλλά και το γενικό ποσοστό του. 36 νίκες σε 83 επίσημα ματς. Γιατί σε πειράζουν τα ποσοστά; Λένε κανένα ψέμμα;
Επίσης ήθελα να απαντήσω στη πλύση εγκεφάλου που μας περνάνε οι αβανταδόροι του, για το ότι "ε και τι έγινε που χάνει ο ΠΑΟΚ, ποτέ δεν νικούσε". Απόψεις που προσωπικά με τρελαίνουν. Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα σε αυτή τη χώρα που αντιστάθηκε στους πούστηδες του ποκ και η μόνη ομάδα που έχει καταφέρει, παρά τις σφαγές, παρά το ότι παίζανε με ξένους παράνομα, παρά τη βρωμιά του ελληνικού κωλοσφαίρου, να τους γαμάει με κάθε τρόπο, σε όποια κατάσταση και να ήταν.
Αυτές οι νίκες έχτισαν το μύθο του ΠΑΟΚ αγωνιστικά (για να ξηγιούμαστε). Και τώρα χάνουμε απ' αυτούς και βγαίνει ο βασικός σου τερματοφύλακας να σου πει πως στα παπάρια του τα ντέρμπι, γιατί αυτά είναι για τα καφενεία. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ.
Αυτή η γαμημένη νοοτροπία της ομάδας 2ης ταχύτητας έχει εμποτίσει όλη την ομάδα και την ξεκίνησε ο ρεαλιστής μπαγλαμάς.
Ρεαλιστικά λοιπόν και γω θα του πω πως σε αυτό το μπουρδέλο ο ΠΑΟΚ με αυτά τα κοράκια και με τους πιλάβιους δεν πρόκειται να πάριε ποτέ πρωτάθλημα. Επειδή λοιπόν ρεαλιστικά δεν μπορεί ο άσχετος να πάρει ποτέ πρωτάθλημα, τότε ρεαλιστικά ο στόχος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι να βγάζει δικά του παιδιά, να τα μοσχοπουλάει και να μεγαλώνει σιγά σιγά για να φτάσει ρεαλιστικά να έχει την οικονομική δύναμη των άλλων και να τους κοντράρει στα ίσα. Ρεαλιστικά μία τέτοια ομάδα θα έπρεπε να έχει προπονητή που να μαθαίνει ποδόσφαιρο στους παίχτες του και να κερδίζει τον κόσμο της με κάποιες καλές εμφανίσεις. Οπότε ρεαλιστικά δεν μας κάνει ένας φοβισμένος βλάκας που παίζει για το μισό μηδέν. Εγώ δεν καταλαβαίνω αφού ρεαλιστικά δεν έχουμε ελπίδες για τίτλο γιατί πρέπει να παίζουμε με τόση σκοπιμότητα το λενε κάποιοι, εγώ το λέω φόβο.
Να σας πω εγώ γιατί παίζουμε με τόση σκοπιμότητα. Γιατί ενώ έχουμε το 4ο σε αξία μπάτζετ ο προπονητής σου φοβάται πως ούτε στα play off μπορούμε να μπούμε και φυλάει τον κώλο του. Γιατί αν δεν φοβόταν θα έπαιζε μπάλα. Αλλά δεν ξέρει να τη διδάξει. Δεν το έκανε ποτέ σε καμιά ομάδα που ήτανε. Δεν το κάνει για καμιά σκοπιμότητα. Μη γελιέστε. Αυτός πρώτος πιστεύει πως είμαστε για 4οι και κάτω. Το κάνει για να μη χάνει και να διατηρείται στον ΠΑΟΚ με νύχια και με δόντια.
Ο και καλά υπεράνω. Όχι γιατί έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ ή το συμβόλαιό του. Αλλά για να μη γράψει το βιογραφικό του ακόμη μια αποτυχία. Και μετά μόνο στην εθνική Πορτογαλίας θα μπορεί να δουλέψει ή σε καμιά Νασιονάλ, αν δεν θελήσει να "συνταξιοδοτηθεί" σε κάποια εθνική ομάδα.
Γιατί τον έδιωξαν από το βάζελο, από τη Σπόρτιγκ και τέλος από τις δύο αγαπημένες του, την κούλα και την Μπενφίκα, που την είχε καταστρέψει και τον έδιωξαν στην αρχή της σεζόν. Οι οπαδοί της δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν. Τους είχε τρελάνει με το αντιποδόσφαιρό του. Βλέπετε μόνο αυτό ξέρει να παίζει ο άχρηστος. Αντιποδόσφαιρο.