Author Topic: Fernando Santos  (Read 192096 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #4480 on: October 25, 2009, 23:23:33 »
Καλά ρε Σάντος δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη κάτι. Ότι μαλακία σε ρωτάει ο κάθε ρουφιάνος δημοσιογράφος εσύ θα πρέπει να απαντάς.

την κλάση του Κατσουράνη: «Ο Κατσουράνης είναι αυτό που λέμε, ο παίκτης που κάνει τη διαφορά».

Γύρνα και πες ότι έχουμε και μεις παίχτες καλύτερους από τον κατσουράνη. Η αν δεν το πιστεύεις αυτό, πες ότι έχουμε παίχτες ισάξιους με τον κατσουράνη. Το κατάλαβες.  Τι απάντηση ήταν αυτή ?  Μην αρχίζεις πάλι τα περσινά τώρα που βλέπεις ότι το πρωτάθλημα είναι μακρινό όνειρο με τους παίχτες (περί σαρδέλες) διότι εσύ τους διάλεξες.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #4481 on: October 25, 2009, 23:32:02 »
Βέβαια για να πει κάτι τέτοιο, πρέπει να "φωτογραφίσει" και έναν παίκτη που να έχει την ίδια απόδοση φέτος με του Κατσουράνη και τέτοιον δεν νομίζω ότι έχουμε...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4482 on: October 25, 2009, 23:33:40 »
Καλά ρε Σάντος δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη κάτι. Ότι μαλακία σε ρωτάει ο κάθε ρουφιάνος δημοσιογράφος εσύ θα πρέπει να απαντάς.

την κλάση του Κατσουράνη: «Ο Κατσουράνης είναι αυτό που λέμε, ο παίκτης που κάνει τη διαφορά».

Γύρνα και πες ότι έχουμε και μεις παίχτες καλύτερους από τον κατσουράνη. Η αν δεν το πιστεύεις αυτό, πες ότι έχουμε παίχτες ισάξιους με τον κατσουράνη. Το κατάλαβες.  Τι απάντηση ήταν αυτή ?  Μην αρχίζεις πάλι τα περσινά τώρα που βλέπεις ότι το πρωτάθλημα είναι μακρινό όνειρο με τους παίχτες (περί σαρδέλες) διότι εσύ τους διάλεξες.

Πεστα αγορι μου!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4483 on: October 25, 2009, 23:43:21 »
Σολιντ Σαντος 1-0
Μπαντοβιτς Σαντος 1-0
Παιτερης Σαντος 1-0

γιατι δεν βαζεις και τον κολλια που με αυτον πηρε πρωταθλημα ο γαβρος ? ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ..... ;D
ΤΑ ΣΟΛΙΝΤ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΒΓΑΛΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΠΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.....

α)Πριν ενα μηνα δεν εχασα με σφαγη απο τον Κοκκαλη. Ματ στη σκακιερα εκανε ο Μπαντοβιτς στον Σαντος. Κανω λαθος?
β)αν ετοιμαζεσαι να μιλησεις για απουσιες θα σου θυμισω οτι περυσι στο β γυρο, γιογιο μας εκανε ο γαυρος με τα δευτερα του, 3 μερες μετα τη σφαγη του Κυπελλου στο Καραισκακη. Παντως ουτε σε κεινο το παιχνιδι (β γυρου) μας εσφαξε ο Κοκκαλης. Κανω λαθος?

υγ: οταν μιλουσα για Σολιντ εννοουσα προπονητη Χερενφεν, οχι γαυρου, αλλιως αν το πηγαινα εκει που λες εσυ το θεμα, θα εβαζα και Ματζουρακη και κεινον τον Ιταλο-πως το λενε-

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4484 on: October 25, 2009, 23:47:58 »
http://www.gazzetta.gr/content/view/52060/2/
Ήταν ένα παιχνίδι που στα πρώτα λεπτά δείξαμε μικρό χαρακτήρα και ο αντίπαλος μας πίεσε και δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα την μπάλα...
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παίκτες που κάνουν ξεκάθαρα την διαφορά.
Μάλιστα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε και εγκάρδιο τετ α τετ με τον Κατσουράνη όπου του είπε «είσαι παικταράς και μας κέρδιζες μόνος σου σήμερα».

Θαυμάστε δηλώσεις του πορτογαλικού κράμματος Χρήστου Αρχοντίδη με Σούλη Παπαδόπουλο. Ντρέπομαι που έχω τέτοιον προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Οι παίχτες έδειξαν μικρό χαρακτήρα (ενώ αυτός γεννήθηκε νικητής ένα πράμα) και οι αντίπαλοι έκαναν τη διαφορά, λόγω ποιότητας. Όχι ρε κακοπροαίρετοι δεν φταίει ο προπονητής. Φταίνε και πάλι οι παίχτες. Να τους διώξουμε κι αυτούς να φέρουμε άλλους τόσους στον "προπονηταρά".

Α να μη ξεχάσω φταίω κι εγώ που έφερα αρνητική ενέργεια στην ομάδα και που έτσι τραυμάτισα όλους τους παίχτες, φταίω εγώ που έμεινα με 3 επιθετικούς στο ρόστερ και τον τρίτο δεν τον βάζω, φταίω που επέμεινα να μείνει ο Γκαρσία και διατάραξα το κλίμα στα αποδυτήρια και φταίω για όποια άλλη μαλακία θέλετε.

Μέχρι να τον δικαιολογήσετε και πάλι με τα γνωστά επιχειρήματα περί μπάτζετ, περί τραυματισμών, περί αρνητικής ενέργειας, περί ανέμων και υδάτων εγώ θα κάτσω να μετρήσω όλες τις σαρδέλες που του φέραμε του "προπονηταρά" και δεν του κάνουν.

Άντε "μηχανικέ" μη χέσω να σκοτώσεις τώρα το θηρίο τον ΟΦΗ με μισό μηδέν. Και μόλις το βάλεις το γκολάκι με κανένα στημένο ή καμιά γιόμα κάτσε πίσω γερά να το κρατήσεις. Το νου σου "ρεαλιστή" με τις σαρδέλες που έμπλεξες.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4485 on: October 25, 2009, 23:50:22 »
Περυσι μας κερδισε ενας αλλος παιχταρας:ο ................................................. .......Βυντρα.................

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
« Reply #4486 on: October 25, 2009, 23:53:30 »
1ον χθες ο Καραγεωργίου όταν τον ρώτησαν να σχολιάσει ολυμπιακό και παναθηναϊκό είπε πολύ απλά ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αυτά τα γράφετε και μόνοι σας, οπότε μη ρωτάτε και μένα. Αντίθετα με τον δημοσιο(σ)χεσίτη προπονητή μας που μοιράζει συγχαρητήρια.

2ον Πριν μερικά χρόνια υπήρχε προπονητής στον ΠΑΟΚ που ένα μέτριο υλικό τους έβγαζε παιχταράδες και δε τους ξεφτύλιζε δημόσια, δε τους έλεγε σαρδέλες και έπαιρνε τις ευθύνες στις (λίγες) ήττες που έκανε επάνω του.

3ον Ο προπονητής μας είναι σαρδέλα με dna κότας.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4487 on: October 26, 2009, 00:05:07 »
Όλοι οι παίκτες είναι μικροί μπροστά στον Σάντος.Το θέμα είναι πως το κοντέρ ανεβαίνει 0-4-14 γκολ 7-32!!
Και επειδή δεν είμαστε κομπλεξικοί για 32 παιχνίδια με ομάδες πλην των τριών είναι αήττητος.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #4488 on: October 26, 2009, 00:09:52 »
http://www.gazzetta.gr/content/view/52060/2/
Ήταν ένα παιχνίδι που στα πρώτα λεπτά δείξαμε μικρό χαρακτήρα και ο αντίπαλος μας πίεσε και δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε ούτε πέντε δευτερόλεπτα την μπάλα...
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παίκτες που κάνουν ξεκάθαρα την διαφορά.
Μάλιστα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε και εγκάρδιο τετ α τετ με τον Κατσουράνη όπου του είπε «είσαι παικταράς και μας κέρδιζες μόνος σου σήμερα».

Cure, δεν ξέρω το κατά πόσο είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο site, αν όμως αληθεύουν αυτά συμφωνώ με όλα όσα λες. Επίσης συμφωνώ με τον Περσέα στα 2 πρώτα πράγματα που γράφει. Για το 3ο, είναι πολύ βαρύ και επιφυλάσσομαι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4489 on: October 26, 2009, 00:12:12 »
αδερφέ παντού τις ίδιες δηλώσεις έχουν.
Απλά δεν γράφουν για τον εγκάρδιο χαιρετισμό κλπ

apostolos

• Guest
« Reply #4490 on: October 26, 2009, 00:13:43 »
Μακάρι να φύγει να ησυχάσουμε πραγματικά. Διώξτον ρε Ζήση ειλικρινά δεν μπορώ άλλο. Φέρε εκεί πέρα όποιον να ναι τουλάχιστον να μην ακούω άλλο, δεν μπορώ, διώξτον και φέρε όποιον νομίζεις εγώ πάλι θα στηρίζω μέχρι τέλους, αλλά έστω να αλλάξει κάτι, έστω το όνομα, δεν μπορώ να ακούω άλλο το όνομα Σάντος δεν γίνεται. Φέρε όποιον γουστάρεις εσύ κι ας τα κάνει κώλο, δεν πειράζει μπορεί να πάρει κανα ντέρμπυ και όλα μια χαρά. Εξάλλου για αυτό ζούμε, να έχουμε το τούτο μας καθαρό.... Ας βγάινουμε απο 3οι και κάτω για άλλα 30 χρόνια, ας έρχονται να μας κάνει κηδείες το κάθε τσίρκο του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα, ας γίνει πάλι ο ΠΑΟΚ η χαρά του μικρομεσαίου, εμείς όμως θα έχουμε την περηφάνεια μας, θα κερδίζουμε και το ΠΟΚ που και που και που ξέρεις μπορεί να αρχίσει πάλι καμιά παράδοση με τον γάυρο και να τους έχουμε στη φάπα άλλα 20 χρόνια, κι ας βγαίνουμε 4-5-6οι, εμάς τι μας νοιάζει? Την περηφάνια μας πάνω από όλα....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4491 on: October 26, 2009, 00:15:32 »
Τερματοφύλακες
1. Φερνάντεζ
2. Κυριακίδης
3. Τοχούρογλου
4. Χαλκιάς
5. Γλύκος
6. Ρίζος
7. Κρέσιτς
8. Κουτσιαβασίλης

Δεξιά μπακ
9. Σνάουτσνερ
10. Αραμπατζής
11. Πεχλιβάνης
12. Μουν

Αριστερά μπακ
13. Χαραλάμπους
14. Γεωργίου
15. Δάρλας
16. Λίνο
17. Σαβίνι

Σέντερ μπακ
18. Μαλεζάς
19. Μελίσσης
20. Κνολ
21. Γκάβρανσιτς
22. Κοντρέρας
23. Αντόνιο
24. Μπιζέρα
25. Τσιρίλο

Αμυντικά χαφ
26. Ορφανός
27. Μπαλάφας
28. Ηλιάδης
29. Βερόν
30. Μπαϊάνο
31. Γκαρσία
32. Αμπουμπακάρι
33. Βιτόλο

Επιθετικά χαφ
34. Βαγγελής
35. Ίλιεφ
36. Ίβιτς
37. Σορλέν
38. Φωτάκης

Δεξιά Χαφ
39. Γεωργιάδης
40. Λάκης
41. Κονσεϊσάο
42. Βιερίνια

Αριστερά Χαφ
43. Κωνσταντινίδης
44. Γκονζάλες
45. Κουτσιανικούλης

Επιθετικοί
46. Βρύζας
47. Σάλμον
48. Χριστοδουλόπουλος
49. Αθανασιάδης
50. Φρούντζα
51. Μουσλίμοβιτς
52. Μπακαγιόκο
53. Αναστασάκος
54. Χούτος
55. Παπάζογλου
56. Φιλομένο

56 παίχτες σε 3 χρόνια και δεν βρήκε 14 άξιους για να παίξει έστω και στοιχειώδες ποδόσφαιρο. Ένα 25% θα ήταν αρκετό. Θα συμπληρώναμε και κανέναν πιτσιρικά και θα έβγαινες τέταρτος χωρίς να κινδυνεύεις να πεθάνεις. 14 παίχτες σε 3 χρόνια δεν μπόρεσε να βρει να κάνει μία ομάδα, χωρίς να του ξυνίζει η ποιότητά τους. Και να πεις πως τρέχει το χρήμα από τα μπατζάκια μας... Εμένα αυτό θα είναι το επιχείρημά μου. 56 and counting
Γεια σας να μη σας χαλάω άλλο
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

giannis80

• Guest
« Reply #4492 on: October 26, 2009, 00:16:28 »
Όταν τον είχες τον γάυρο στη φάπα 20 χρόνια, ήσουν διεκδικητής τίτλου, δεν έβγαινες 4-5-6.Μην λέμε κι ότι θέλουμε.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4493 on: October 26, 2009, 00:22:26 »
φιλε apostole ειτε με σαντος ειτε με καποιον αλλον με αυτο το μπατζετ 3-4ος θα εισαι μια ζωη και βεβαια πρωταθλητισμος ουτε για πλακα[[[απλα με καποιον αλλον ισως παιξεις λιγο καλυτερο ποιο στρωτο ποδοσφαιρο[[[και απο την αεκ ειχε φυγει γιατι δεν βλεποταν
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4494 on: October 26, 2009, 00:27:05 »
Αποστολε,
εγω πραγματικα θα πιστωνα θετικα τον Σαντος αν επαιρνε τα μικρα παιχνιδια και εχανε τα ντερμπυ.
Δεν δειχνει ομως φετος οτι μπορει να το πετυχει καν αυτο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #4495 on: October 26, 2009, 00:28:44 »
Ενταξει απλα τραβηξτε μια γραμμη για το τυπακι εγω ειπα δεν ξανασχολουμε με τον συγκεκριμενο,εχω βαρεθει να με γυρναν τα στομαχια με τις αστειοτητες του.Θα κρινω οτι βλεπω μεσα στο γηπεδο και μονο.
  Η σημερινη για μενα καλη εμφανιση πιστωνετε στην ποιοτητα των παικτων μας και οχι στον Σαντος.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4496 on: October 26, 2009, 00:29:40 »
Προσωπικά έχω ξενερώσει μαζί σου.
Αντι να μοιραζεις φιλοφρονήσεις στους αντιπάλους, στις "μεγαλες" ομαδες με τους "παικταραδες" (πως και δεν ευχήθηκες καλη συνεχεια στην ομαδα σας στη συνεχεια του πρωταθλήματος, στο κυπελο και στο europa league οπως θα εκανε ο προπονητής του παναιτωλικου) ας μοιραστείς τουλαχιστον τις ευθύνες μαζί με τους παίχτες και να μη τη βγαινεις παντα εσυ λαδι και οι αλλοι φταίχτες.
Εχω ξενερώσει μαζί σου και πολύ φοβάμαι γρήγορα (αν δεν έχει γίνει ήδη) θα ξενερώσουν και πραγματικά πολύ καλοί παίχτες που αυτή τη στιγμή διαθέτουμε.

northeagle_4

• Guest
« Reply #4497 on: October 26, 2009, 00:31:07 »
φιλε apostole ειτε με σαντος ειτε με καποιον αλλον με αυτο το μπατζετ 3-4ος θα εισαι μια ζωη και βεβαια πρωταθλητισμος ουτε για πλακα[[[απλα με καποιον αλλον ισως παιξεις λιγο καλυτερο ποιο στρωτο ποδοσφαιρο[[[και απο την αεκ ειχε φυγει γιατι δεν βλεποταν

Αυτο με τα μπατζετ ειναι τεραστιο παραμυθι και δεν ισχυει,ειδικα στα προτυπα που οργανωνεται πλεον ο ΠΑΟΚ το μπατζετ το ισοσταθμιζεις με σωστες επιλογες,σκαουτινγκ ,υποδομες και τεχνικο τιμ.
  Αν περιμενεις τον μεγιστανα για να παρεις τιτλο ,περιμενεις τζαμπα.

apostolos

• Guest
« Reply #4498 on: October 26, 2009, 00:37:06 »
Αποστολε,
εγω πραγματικα θα πιστωνα θετικα τον Σαντος αν επαιρνε τα μικρα παιχνιδια και εχανε τα ντερμπυ.
Δεν δειχνει ομως φετος οτι μπορει να το πετυχει καν αυτο.

Εγώ ρε ΗΟΜΟ ειλικρινά πιστέυω οτι και θα μπορούσε να συνεχίσει στο περισινό μοτίβο και ντέρμπυ οτι θα έπαιρνε φέτος, αλλά ειλικρινά είναι τόσο κακό το κλίμα γύρω του καλώς ή κακώς, είναι τέτοια η μανία απέναντί στο πρόσωπό του, που πραγματικά καλύτερα να φύγει. Δεν πάει άλλο, να φύγει να ησυχάσουμε ειλικρινά δηλαδή. Ίσως μια αλλαγή να βοηθήσει την ομάδα. Απλά και ο επόμενος από ξέσκισμα θα περάσει, από πριονοκορδέλα όπως άλλωστε και όλοι οι προηγούμενοι. Δεν τα ξέρουμε? Δεν τα ζούμε 25 χρόνια τώρα?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4499 on: October 26, 2009, 00:41:25 »
Και για να παω παραπερα με βαση το συλλογισμο του νορθ, στα 2,5 χρονια η ομαδα πηγε μπροστα σε πολλα επιπεδα, ομως αγωνιστικα προοδευσε οσο επρεπε?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ