Author Topic: Fernando Santos  (Read 194355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #4460 on: October 21, 2009, 21:03:34 »
Αντε ρε πούστη Δον, κάνε το διπλό ρε παλικάρι μου να αλλάξει εντελώς η κατάσταση.Βγάλε μας γούστα μια φορά, γαμώ την τύχη μου.Με κακή εώς μέτρια εμφάνισε ο κόσμος σε αποθέωνε προχτές, το σύνολο  του λαού σε στηρίζει, κάνε κάτι κι έσυ να γυρίσουμε τούμπα τη χρονιά.

northeagle_4

• Guest
« Reply #4461 on: October 22, 2009, 00:30:38 »

MetroStar

• Guest
« Reply #4462 on: October 22, 2009, 00:52:18 »
Βάλτο καλά ρε άρχοντα...

Χαχαχαχα α ρε Σάντος σα γκάνγκστερ από τις φαβέλες είσαι!Χαχαχαχα.North μόλις μου βρήκες το νέο μου άβαταρ!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #4463 on: October 22, 2009, 01:54:00 »
Χαχαχαχαχα πως ειναι ετσι ρε ο τυπος! ;D

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #4464 on: October 22, 2009, 15:02:31 »
εμενα μου φερνει σε τυνησιο πορνοσταρ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4465 on: October 22, 2009, 16:03:39 »
Ο Σαντος(δε ξερω αν ηταν παντα, η αν εγινε) ειναι ΠΑΟΚτσακι...τελος

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4466 on: October 22, 2009, 20:03:55 »
εμενα μου φερνει σε τυνησιο πορνοσταρ

αχαχαχ
εμενα για βας βας βας ο παρασκευας μου κανει!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #4467 on: October 23, 2009, 11:54:31 »
Εμένα πάλι σε γύφτο που πουλάει πατάτες με το Datsun !!

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #4468 on: October 25, 2009, 22:02:17 »

ΦΥΓΕ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΧΑΝΩ
ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΩ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4469 on: October 25, 2009, 22:19:13 »
"Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο αλλα συγχαρητηρια και στους παιχτες μου"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4470 on: October 25, 2009, 22:22:43 »
Και εγω σε στηριζα αλλα μετα το σημερινο μου εσβησες καθε ελπιδα πλεον...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ.

Καλη μας νυχτα.

ΥΓ: "συγχαρητηρια στους παιχτες μου."...ακυρος τελειως ρε συ φερναντο...Αμα ημουν προεδρος μονο γαι τις δηλωσεις αυτες μετα απο τετοια εμφανιση θα σε εβαζα προστιμο.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
« Reply #4471 on: October 25, 2009, 22:23:10 »
http://www.youtube.com/watch?v=bjnwd8rcbco

ΦΥΓΕ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΧΑΝΩ
ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΩ

σωστα βρηκαμε το ενοχο ας γυρισουμε στους προηγουμενους και προπονητικα.....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4472 on: October 25, 2009, 22:31:12 »
Σολιντ Σαντος 1-0
Μπαντοβιτς Σαντος 1-0
Παιτερης Σαντος 1-0

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4473 on: October 25, 2009, 22:35:41 »
ρε σεις όποιος έχει sporday στο ρεπορτάζ της άεκ λέει ένας κάγκουρας τώρα στο ράδιο ότι ο σάντος έχει δηλώσει ότι οι μεγάλες του αγάπες στο ποδόσφαιρο είναι η άεκ και η μπενφίκα. Μπορεί να το τσεκάρει κανείς???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

makptol

• Guest
« Reply #4474 on: October 25, 2009, 22:42:43 »
Σολιντ Σαντος 1-0
Μπαντοβιτς Σαντος 1-0
Παιτερης Σαντος 1-0

γιατι δεν βαζεις και τον κολλια που με αυτον πηρε πρωταθλημα ο γαβρος ? ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ..... ;D
ΤΑ ΣΟΛΙΝΤ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΒΓΑΛΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΠΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.....

makptol

• Guest
« Reply #4475 on: October 25, 2009, 22:44:14 »
ρε σεις όποιος έχει sporday στο ρεπορτάζ της άεκ λέει ένας κάγκουρας τώρα στο ράδιο ότι ο σάντος έχει δηλώσει ότι οι μεγάλες του αγάπες στο ποδόσφαιρο είναι η άεκ και η μπενφίκα. Μπορεί να το τσεκάρει κανείς???

και δεν ανεφερε την πορτο ?  :)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4476 on: October 25, 2009, 22:48:45 »
Αντι να αποθεωνεις τον Κατσουρανη και να δινεις συγχαρητηρια στους βαζελους.. ας κοιτουσες πρωτα να δεις πως θα το σταματουσαμε αυτον τον παιχτη... μπαμ εκανε απο το πρωτο ημιχρονο οτι στις επιθεσεις του βαζελου οταν τραβιοταν εξω ο Σισε επαιρνε την θεση του μεσα στην περιοχη... αλλα εμεις πετουσαμε αετο.. και στα 2 του γκολ τον κοιταμε...

Συγχαρητηρια στον τιτανοτεραστιο Κατσουρανη λοιπον...  και φυσικα συγχαρητηρια και στους παιχτες του ΠΑΟΚ.. και τι εγινε.. η πρωτη η η δευτερη ηττα ηταν αυτη απο βαζελο στην Αθηνα? μαλλον η 35η σε 52 ματς και η 9η συνεχομενη απο το 2002 θα ελεγα εγω... ηδη στο -10 και συνεχιζουμε...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ομως!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4477 on: October 25, 2009, 23:16:21 »
Νομιζω οτι μετα απο 2 γεματες χρονιες, ειμαστε στην αρχη της τριτης, ως φιλαθλος δικαιουμαι να κανω τον απολογισμο του Σαντος, και για ΠΡΩΤΗ φορα θα μιλησω για τα ντερμπυ.
18 παιχνιδια με το ΠΟΚ μεσα-εξω.
Αφαιρω (αν και ισως δεν πρεπει) τη χρονια της σαρδελας.
Μενουν 12 παιχνιδια.
Ο απολογισμος τραγικος. Καποιες ισοπαλιες και τα περισσοτερα (σχεδον ολα) απο τα υπολοιπα ηττες με κατεβασμενα τα χερια. Η αλλαγη νοοτροπιας που πολλες φορες ευαγγελιστηκε δεν φαινεται να ερχεται. Και δε μπορει να ειναι ο ιδιος αμοιρος ευθυνων.Χωρις βεβαια να ειναι και ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ υπευθυνος.

Παω στα πιο γενικα τωρα.
Στα συν του Σαντος περα απο την γενικα πολυ επιτυχημενη ΠΕΡΥΣΙΝΗ χρονια η προκριση κυπελλου με ρουλη. Στα πλην ο προπερσινος αποκλεισμος ντροπη απο Εργοτελη.
Στα συν η εξοδος περυσι στην Ευρωπη, στα πλην ο αδοξος αποκλεισμος απο την Χερενφεν.
Περιμενω να δω πως θα καταληξουμε φετος.Εχω πει οτι κατα τη γνωμη μου οι προπονητες πρεπει να κρινονται λαμβανοντας υποψιν και τα συν και τα πλην. Αυτη τη στιγμη για μενα προσωπικα η ζυγαρια δε γερνει ουτε υπερ των συν ουτε υπερ των πλην.
Ευχηθηκα απειρες φορες να με διαψευσει, βαλθηκα να πεισω τον εαυτο μου να τον πιστεψει. Με αυτο που βλεπω ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ τεινω να πιστεψω οτι δεν μπορει να παει τον ΠΑΟΚ παραπανω. Τουλαχιστον εκει που εγω με το φτωχο μου μυαλο νομιζω πως μπορει. Δεν μιλαω για εκει που ΘΕΛΩ να παει, μιλαω για εκει που ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.
Δηλαδη αν δεν μπορεις να νικησεις τετοιο βαζελο ή γαυρο σαν αυτον που ειδαμε πριν εναν μηνα τοτε ΠΟΤΕ θα τους κερδισεις ρε Σαντος?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #4478 on: October 25, 2009, 23:16:46 »
το ποδοσφαιρο που προσπαθουμε να παιξουμε με σαντος ειναι ανεφικτο με το υπαρχον ροστερ.το λεω και επιμενω.δυστυχως για εμας χρειαζομαστε αλλα 5-6 μυρια για να εχουμε αλλους 4-5 παιχτες επιπεδου βιειρινια-κοντρερας-γκαρσια ετσι ωστε να ειμαστε ετοιμοι για πρωταθλητισμο.βεβαια τοτε μπορει και να μην θελουμε προπονητη...
ηδη χασαμε την ευρωπη και την πορεια πρωταθλητισμου,στα περισσοτερα παιχνιδια ειμαστε ακινδυνοι επιθετικα
πιστευω οτι το συμβολαιο του δεν θα ανανεωθει και δεν πρεπει.αλλα μιας που η χρονια μοιαζει χαμενη τοσο νωρις ας αρχισουμε να ψαχνουμε για τον καινουριο

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #4479 on: October 25, 2009, 23:20:40 »
με αυτους τους παικτες ειναι αχρηστο να αλλαξεις προπονητη, δυσκολο οσο καλος και να ειναι να παει ψηλοτερα

παρολα αυτα και εγω εχω αρχισει οτι αν και ειναι καλος προπονητης καλο θα ηταν να τον αλλαξουμε το καλοκαιρι...εχουν μαζευτει πολλα