Νομιζω οτι μετα απο 2 γεματες χρονιες, ειμαστε στην αρχη της τριτης, ως φιλαθλος δικαιουμαι να κανω τον απολογισμο του Σαντος, και για ΠΡΩΤΗ φορα θα μιλησω για τα ντερμπυ.
18 παιχνιδια με το ΠΟΚ μεσα-εξω.
Αφαιρω (αν και ισως δεν πρεπει) τη χρονια της σαρδελας.
Μενουν 12 παιχνιδια.
Ο απολογισμος τραγικος. Καποιες ισοπαλιες και τα περισσοτερα (σχεδον ολα) απο τα υπολοιπα ηττες με κατεβασμενα τα χερια. Η αλλαγη νοοτροπιας που πολλες φορες ευαγγελιστηκε δεν φαινεται να ερχεται. Και δε μπορει να ειναι ο ιδιος αμοιρος ευθυνων.Χωρις βεβαια να ειναι και ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ υπευθυνος.
Παω στα πιο γενικα τωρα.
Στα συν του Σαντος περα απο την γενικα πολυ επιτυχημενη ΠΕΡΥΣΙΝΗ χρονια η προκριση κυπελλου με ρουλη. Στα πλην ο προπερσινος αποκλεισμος ντροπη απο Εργοτελη.
Στα συν η εξοδος περυσι στην Ευρωπη, στα πλην ο αδοξος αποκλεισμος απο την Χερενφεν.
Περιμενω να δω πως θα καταληξουμε φετος.Εχω πει οτι κατα τη γνωμη μου οι προπονητες πρεπει να κρινονται λαμβανοντας υποψιν και τα συν και τα πλην. Αυτη τη στιγμη για μενα προσωπικα η ζυγαρια δε γερνει ουτε υπερ των συν ουτε υπερ των πλην.
Ευχηθηκα απειρες φορες να με διαψευσει, βαλθηκα να πεισω τον εαυτο μου να τον πιστεψει. Με αυτο που βλεπω ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ τεινω να πιστεψω οτι δεν μπορει να παει τον ΠΑΟΚ παραπανω. Τουλαχιστον εκει που εγω με το φτωχο μου μυαλο νομιζω πως μπορει. Δεν μιλαω για εκει που ΘΕΛΩ να παει, μιλαω για εκει που ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.
Δηλαδη αν δεν μπορεις να νικησεις τετοιο βαζελο ή γαυρο σαν αυτον που ειδαμε πριν εναν μηνα τοτε ΠΟΤΕ θα τους κερδισεις ρε Σαντος?