Author Topic: Fernando Santos  (Read 197615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #4380 on: September 30, 2009, 22:49:58 »
Μέγα λάθος που διαχωρίζετε την αγωνιστική εικόνα από την οικονομική εξυγίανση.
Δεν είναι θέμα προσωπικής άποψης, ούτε προτρέπω κάποιον να μη στηρίξει τη διοίκηση.
Αλλά με καλή αγωνιστική παρουσία απευθύνεσαι σε πολύ ευρύτερο κοινό από ότι αν αποκλειστικό στόχο έχεις απλά την οικονομική εξυγίανση.
Θεωρώ δεδομένο ότι αν βγεις 4ος φέτος (και δεν μιλάω για πιο κάτω που δεν είναι καθόλου απίθανο) δεν πρόκειται να έχεις όση επιτυχία θα μπορούσες π.χ. στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή στα διαρκείας της επόμενης χρονιάς.

JamaicaN

• Guest
« Reply #4381 on: October 01, 2009, 00:35:33 »
στο τέλος θα γίνω τρελός υποστηριχτής santos
:o :o :o

Να το δω και να μην το πιστεψω...
 :saint:

mpougatsas

• Guest
« Reply #4382 on: October 01, 2009, 01:43:41 »
Μέγα λάθος που διαχωρίζετε την αγωνιστική εικόνα από την οικονομική εξυγίανση.
Δεν είναι θέμα προσωπικής άποψης, ούτε προτρέπω κάποιον να μη στηρίξει τη διοίκηση.
Αλλά με καλή αγωνιστική παρουσία απευθύνεσαι σε πολύ ευρύτερο κοινό από ότι αν αποκλειστικό στόχο έχεις απλά την οικονομική εξυγίανση.
Θεωρώ δεδομένο ότι αν βγεις 4ος φέτος (και δεν μιλάω για πιο κάτω που δεν είναι καθόλου απίθανο) δεν πρόκειται να έχεις όση επιτυχία θα μπορούσες π.χ. στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή στα διαρκείας της επόμενης χρονιάς.

δεν νομίζω να διαφωνει κάποιος σε οτι γράφεις, όμως αυτό που ειπώθηκε(όπως εγώ το κατάλαβα τουλάχιστον) και προσωπικά συμφωνώ, είναι οτι σαν λαός σχετικά με το αγωνιστικό δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά (άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να βρούν τι φταίει και να το διορθώσουν) ενω για την στήριξη (οικονομική και όχι μόνο) είναι στο χέρι μας το να ξενερώνουμε σχετικά με το τι  γίνεται στην ομάδα και να ασκούμε κριτική στον έναν και στον άλλο άσκοπα ή να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ανεπιρέαστοι όσο και όπως μπορεί ο καθένας.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4383 on: October 01, 2009, 20:39:53 »
Κοίτα η παρατήρηση μου είχε να κάνει ακριβώς με αυτό που γράφεις στο δεύτερο μέρος του ποστ σου, ότι "είναι στο χέρι μας να ξενερώνουμε κτλ..." και προφανώς εννοώ ότι δεν γίνεται να μην ξενερώσει μεγάλο κομμάτι του κόσμου που ενδεχομένως βλέπει τον ΠΑΟΚ διαφορετικά (ή πιο χαλαρά όπως θες πες το). Δεν μπορείς να προτρέψεις αυτούς να κλείσουν τα μάτια και απλά να στηρίξουν μ ε τα λεφτά τους τη διοίκηση.

Και γι' αυτό διαφωνώ κάθετα με τις απόψεις τόσο του Diego-4 όσο και του univ που ουσιαστικά λένε "στήριξη του κόσμου σε σάντος παρά το χάλι, γιατί αυτό ισοδυναμεί με στήριξη σε ζαγοράκη και οικονομική εξυγίανση".

Εγώ λέω ότι μέρος του κόσμου αναγκαστικά έχει ή/και θα ξενερώσει (ως παρατήρηση-εκτίμηση το λέω και όχι ως προτροπή), οπότε πιθανή συνεχιζόμενη στήριξη σε σάντος από τη διοίκηση φθείρει τη δημοφιλία της και δυσχεραίνει το έργο οικονομικής εξυγίανσης.
Εκτίμηση μου είναι ότι ο σάντος θα φύγει το αργότερο στο τέλος της χρονιάς για τους λόγους αυτούς και όχι επειδή υπάρχει γκρίνια ή οτιδήποτε άλλο. Εκτός φυσικά αν υπάρξει καμιά αγωνιστική ανατροπή και αρχίζουμε να παίζουμε μπαλάρα και να κάνουμε σερί νικών. Προσωπικά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.

Οπότε ως παράκληση σε κουβέντα για το σάντος μην εμπλέκετε τη διοίκηση, γιατί η στήριξη σε αυτόν δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με στήριξη στη διοίκηση (όπως ελπίζω να εξήγησα επαρκώς πιο πάνω)

mpougatsas

• Guest
« Reply #4384 on: October 02, 2009, 03:41:40 »
Οπότε ως παράκληση σε κουβέντα για το σάντος μην εμπλέκετε τη διοίκηση, γιατί η στήριξη σε αυτόν δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με στήριξη στη διοίκηση (όπως ελπίζω να εξήγησα επαρκώς πιο πάνω)

δύσκολο να γίνει αυτός ο διαχωρισμός που λες... ο ΠΑΟΚτσής δεν είναι μαθημένος να δεχεταί αδιαμαρτύρητα τόσα χαμένα ντέρμπι, ήττα απ΄τον γαύρο εδω μέσα και αποκλεισμό απ την Ευρώπη απ τον Αυγουστο, θα τον είχε στείλει σπίτι του εδω και καιρό τον santo. o μόνος λόγος όμως που δεν το χει κάνει είναι οτι είναι επιλογή Ζαγοράκη και ως έτσι τον στηρίζει ακόμα ελπίζοντας οτι ο μήνας που πέρασε ήταν μια κακή παρένθεση και η κατάσταση θα φιάξει. Αλλά κι αυτό μέχρι ενα σημείο ,  υπομονή ως πότε;
αν συνεχήσει η ομάδα στους ίδιους ρυθμούς (που θέλω να πιστεύω πως όχι) η πίεση θα ναι τέτοια που θα παραιτηθεί απο μόνος του ο κύριοs santos.

Για να το πω αλλιώς υπάρχουν τα λεγόμενα όρια(limits) που σηματοδοτούν τις αλλαγες μιας κατάστασης και σαν κόσμος έχουμε ρίξει τα δικά μας καθαρά λόγω Ζαγοράκη και της γενικότερης προσπάθειας εξυγίανσης που γίνεται.Ο santos λοιπόν πλέον κινείται οριακά -στα ήδη χαμηλομένα αυτά όρια- δεν τα χει ξεπεράσει αλλά δεν απέχει και πολύ απ το να το κάνει..
όσο όμως είναι πάνω απ την γραμμή (γνώμη μου) καλύτερα να μαστε μαζί του παρά στη γωνία για να του την πούμε αλλιως είναι σαν να του βάζουμε τρικλοποδιά να πέσει, και σ' αυτόν και στον Ζαγοράκη σαν επιλογή του, και στον ίδιο τον ΠΑΟΚ στην τελική.    

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4385 on: October 05, 2009, 01:24:09 »
Λοιπον Δον Φερναντο,
οπως καταλαβες σημερα "και οι τελευταιοι εσσονται πρωτοι" σ΄αυτην την χωρα.
Οπως λοιπον ο Παπανδρεου εκανε σημερα χαι σκορ νικης, ενω εδω και χρονια παντα υπολειπονταν του Καραμανλη ως καταλληλοτερος για πρωθυπουργος,

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥ,
 Κ-Ο-Ψ-Ε ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ (χωρις να θελω να σε χρεωσω σαν μοναδικο υπευθυνο, ετσι?),
ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΝΤΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΝΑ Κ-Ο-Ψ-Ε-Ι-Σ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΝΗΜΑ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΕΣΥ??

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zagorakis

• Guest
« Reply #4386 on: October 05, 2009, 21:28:56 »
Σάντος: «Ήμασταν καλύτεροι, κερδίσαμε δίκαια»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος που μίλησε τόσο για τον κόσμο του δικεφάλου, όσο και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Πιο αναλυτικά, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: «Η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη σε ένα παιχνίδι που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ ένταση. Η δική μου ομάδα έτρεξε, πάλεψε, πίεσε, όμως όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας κυριαρχούσε νευρικότητα. Σίγουρα υπήρχε πίεση και θέλαμε κι εμείς να πάρουμε το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποιες ευκαιρίες όμως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στην κατοχή και στην τελική προσπάθειας και αυτό μας έκανε πολλές φορές να είμαστε κομμένοι στα δύο. Στην ανάπαυλα είπαμε στους ποδοσφαιριστές να παίξουν με μεγαλύτερη ηρεμία. Να αναπτυχθούμε σωστά και να φθάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές κοντά στην μεγάλη περιοχή. Το κάναμε αυτό καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Στα πρώτα 20 λεπτά φθάσαμε τρεις τέσσερις φορές κοντά σε γκολ. Δεν τα καταφέραμε όμως συνεχίσαμε να έχουμε καθαρό μυαλό. Είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία και με τον Παπάζογλου και στο τέλος βάλαμε το γκολ. Κατά την άποψη μου δίκαια κερδίσαμε αυτό το ματς αφού ήμασταν καλύτεροι. Θα ήθελα επίσης να πω κάποια πράγματα στους οπαδούς. Τους ευχαριστούμε πολύ για τον τρόπο που στήριξαν την ομάδα και στα δύο ημίχρονο. Σίγουρα είναι φυσιολογικό να υπάρχει νευρικότητα και από την δική μας πλευρά αλλά και από την πλευρά των οπαδών. Γι΄ αυτό και λέμε ότι αυτή η νίκη ανήκει σε όλους και όλοι μαζί προχωράμε μπροστά». Για το γεγονός ότι στην φάση του γκολ συνεργάστηκαν οι παίκτες που μπήκαν σαν αλλαγή ο κ. Σάντος είπε: «Αυτό είναι αλήθεια όμως δεν είναι κάτι που συνειδητοποίησα σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έχει βάθος στο ρόστερ και πρέεπι να το συνειδητοποιήσουν και οι ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ έχει πληθώρα παικτών και βέβαια μπορεί να ωριμάσει ακόμη περισσότερο την ομάδα». Για το αν η επιστροφή αρκετών παικτών μετά την διακοπή μπορεί να βελτιώσει περισσότερο την εικόνα του ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: «Αυτό πιστεύουμε. Από την στιγμή που είναι στο ρόστερ θεωρούμε ότι μπορούν να βοηθήσουν. Θα πρέπει όμως να έχουμε γενικά μεγαλύτερη ηρεμία και να μεταφράζουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο που ήμασταν κακοί, θεωρώ ότι σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια αν είχαμε μεταφράσει σε γκολ το 1/10 των ευκαιριών θα είχαμε μία τελείως διαφορετική βαθμολογική θέση και φυσικά περισσότερη ηρεμία». Για τον Κοντρέρας είπε: «Ήταν μία αλλαγή που ήταν να γίνει και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σε εκείνη την περίπτωση όμως ο Σαβίνι έγινε αναγκαστική αλλαγή και δεν είχαμε την ευκαιρία. Ο Κοντρέρας ξεκίνησε σαν επιθετικός και σε αρκετές προπονήσεις που κάνουμε, όπου οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγαλύτερη ελευθερία, μου έχει δείξει ότι κατέχει την θέση. Σίγουρα δεν είναι καθαρόαιμος επιθετικός όμως υπάρχουν περιπτώσεις που όταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή μπορεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις. Ήξερα ότι μπορούσε να βοηθήσει. Κάτι ανάλογο θα γινόταν και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Φυσικά πήγε καλά όμως αν πήγαινε άσχημα, ο υπεύθυνος θα ήμουν εγώ». Για τις παρατηρήσεις που θα κάνει στον Θανάση Παπάζογλου τόνισε: «Του είπα να συνεχίσει την δουλειά. Έχει πολλά πράγματα ακόμη να μάθει, όμως έχει και μεγάλη θέληση για να μάθει κάτι που είναι σημαντικό. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Κουτσιανικούλη. Έχουν ταλέντο όμως πρέπει να το μετουσιώσουν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πρέπει να νιώθουν χαμένοι που δεν πήγαν καλά σε ένα παιχνίδι ή που δεν έβαλαν ένα εύκολο γκολ. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουν μεγάλη διάθεση». Για το θέμα της θέσης του Λίνο επισήμανε: «Θέλω να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ο Σαβίνι έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια αλλά σε αυτό το παιχνίδι θέλαμε έναν αριστερό μπακ περισσότερο επιθιτικογενή και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Ήταν δική μου επιλογή». Για την θέση του ΠΑΟΚ στην βαθμολογία και την αμυντική λειτουργία του, ο Φερνάντο Σάντος τόνισε: «Η ομάδα έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και όταν λέμε άμυνα εννοούμε όλη την αμυντική λειτουργία. Το θέμα είναι να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ. Σίγουρα δεν μου αρέσει να λέω τι θα γινόταν αν γινόταν το ένα και το άλλο όμως βγάζοντας απ΄ έξω τις χαμένες ευκαιρίες μας, από κάποιες άλλες παραμέτρους θα μπορούσε σήμερα ο ΠΑΟΚ να έχει 13 βαθμούς. Υπάρχουν όμως και άλλες καταστάσεις στις οποίες εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε».

http://www.metrosport.gr/archives/31719

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4387 on: October 05, 2009, 21:33:06 »
Κύριε Σάντος τα δύσκολα πέρασαν και τα ψέματα τελείωσαν! Η τρελή σου έμπνευση να βάλεις σέντερ φορ τον Κοντρέρας απέδωσε μία ασίστ και η δεύτερη αλλαγή σου ο αγαπημένος σου Ίβιτς σου εξασφάλισε δύο εβδομάδες ησυχίας και προσήλωσης στη δουλειά. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για να δουλέψεις χωρίς την αφόρητη πίεση. Ο πανηγυρισμός σου έδειχνε λύτρωση. Έτσι και είναι. Τώρα λοιπόν το βουλώνουμε όλοι και περιμένουμε να δούμε επιτέλους τον ΠΑΟΚ μας.

17 Οκτωβρίου η ομάδα ξεκινάει την κύρια φάση του πρωταθλήματος και μπαίνει και σύντομα στο κύπελλο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Παρουσίασε έναν ΠΑΟΚ όπως τον περιμένουμε όλοι μας και πάνω απ' όλα ο άνθρωπος που σε στήριξε όσο κανείς πρόεδρος κανέναν προπονητή. Λύσε τα πόδια των παιχτών, δούλεψε στην τακτική, κάνε ότι καταλαβαίνεις για να δούμε ΠΑΟΚ.

Καλή δουλειά!
« Last Edit: October 05, 2009, 21:46:51 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
« Reply #4388 on: October 05, 2009, 21:40:20 »
Μετά το σημερινό όλοι οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο Φερνάντο Σάντος δε βγάζει λαγούς από καπέλα...βγάζει καπέλα από λαγούς
Obrigado :)

giannis80

• Guest
« Reply #4389 on: October 05, 2009, 21:45:06 »
Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουμε να βλέπουμε.Κάνουμε επίθεση και περνάει κατοχή στον αντίπαλο?Λύσσα για να ξαναπάρουμε την μπάλα και ξανά επίθεση.Χωρίς να χάνονται θέσεις, χωρίς γιούρια και μαλακίες.

Υ.Γ. Ρε συ Δον, τι αλλαγή αλά Άγγελος ήταν αυτή?Μας τρέλανες.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #4390 on: October 05, 2009, 22:55:57 »
Ελάτε ρε μάγκες . Κίνηση απελπισίας ήταν. Δε μπορούσε ο μικρός κ δεν είχε άλλον. Πάντα οι προπονητές το κάνουν αυτό. Θυμάμαι τον Άγγελο να βάζει μπροστά τον Βόκολο . Επιμένω ότ δε βοηθάει το κόλλημα που έχει να επιμένει σε Φωτάκη κα Ίβιτσ την ώρα που είναι ντεφορμέ και να κρατάει έξω τον παικταρά Βερόν

jmjyiannis

• Guest
« Reply #4391 on: October 06, 2009, 02:14:09 »
αυτή δε μπορεί να ήταν κίνηση απελπισίας. μου φαίνεται πάνω από θεότρελη. κάτι θα ήξερε για να βάλει αυτόν τον παίκτη εκεί. Ο φορ έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και δε μπορεί να βάζεις όποιον ναναι απλά επειδή είσαι απελπισμένος.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4392 on: October 06, 2009, 03:39:25 »
εκει που φανηκε ποσο καλα ξερει την θεση ο κοντρερας,μαλλον γιατι ακριβως παιζει ως αμυντικος κ ξερει τις κινησεις,ειναι οταν εδωσε την μπαλα στον ιβιτς στη φαση του γκολ..αντι να σταθει εκει ή να προχωρησει οπου να ναι, ο παικταρας κανει καθετη κινηση προς το τερμα ειτε για να ανοιξει χωρο στον ιβιτς ειτε για να δεκτει καθετη πασα(ενα δυο με ιβιτς)για τετ α τετ.. αυτη την κινηση δεν την βλεπεις ουτε απο τους επιθετικους μας.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4393 on: October 06, 2009, 07:29:32 »
O Σαντος ερωτωμενος σχετικα ειπε οτι απο τις προπονησεις ηξερε οτι ο Κοντρερας εχει προσοντα που χρειαζονται για αυτη τη θεση. Σκοπευε να κανει την ιδια αλλαγη με Ατρομητο αλλα η αναγκαστικη αλλαγη του Σαββινι τον αναγκασε να αλλαξει το σχεδιο του. Επισης ειπε οτι ναι μεν πηγε καλα σε αυτην την αλλαγη ο Κοντρερας αλλα αν δεν πηγαινε την ευθυνη θα την ειχε ο ιδιος (ο Σαντος)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
« Reply #4394 on: October 06, 2009, 08:44:10 »
αυτά γίνονται για ένα ματς. Δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή. Η ομάδα έχει τρελλό πρόβλημα να βάλει γκολ και δε μπορούμε κάθε ματς να περιμένουμε σουτ έξω από την περιοχή.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντελώς προβλέψιμο για τον αντίπαλο προπονητή. Η μπάλα δεξία και σέντρα του Κονσεισάο.
Όσο καλές κι αν είναι οι σέντρες του, δεν αρκεί αυτό για να μπει γκολ, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουμε παίκτη με πολύ καλή κεφαλιά (ίσως ο Φιλομένο μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά). Πολύ περισσότερο όταν μέσα στην περιοχή υπάρχει μονίμως, από κανένας έως το πολύ ένας παίκτης για να πάρει κεφαλιά, ανάμεσα σε 3-4 αμυντικούς, αφού αυτή είναι η εφαρμογή του 4-3-3.
Ευτυχώς χθες γλιτώσαμε και από τις γιόμες του Τσιρίλο.
Θετικά :
Η ομάδα δε χάνει εύκολα την μπάλα, συνήθως έχει κατοχή, η αλλαγή της μπάλας στο κέντρο γίνεται καλά.
Αρνητικά :
Η υπεροχή δε μεταφράζεται σε γκολ, δουλεύεται μόνο η ανάπτυξη από τα άκρα, υπάρχει μισός παίκτης μέσα στην περιοχή.

Μετά από 3 χρόνια δουλειάς αυτού του προπονητή, δεν περίμενα να βλέπω αυτό το παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ.
Θυμίζει τον Χατζηχρήστο που πήγαινε 16 χρόνια σχολείο, ήταν απόφοιτος Τετάρτης Δημοτικού, αλλά περιφανευόταν ότι είχε μάθει πολύ καλά την προπαίδεια.

Κατά τα άλλα και το μισό - μηδέν μου αρκεί. Αρκεί να γίνεται 30 αγωνιστικές κάθε χρόνο.

guest4

• Guest
« Reply #4395 on: October 06, 2009, 09:10:13 »
Υπάρχει πρόβλημα στην ανάπτυξη των επιθεσεων από το κέντρο.
Τη μόμη λύση μπορεί να τη δώσει ο Βερόν με το ήρεμο παιχνίδι του
και τις πάσες του. Νομίζω αυτή είναι η διαφορά μας με πέρσι.
Θετικό το ότι τον ξεκίνησε για ζέσταμα. Την επόμενη ελπίζω να τον βάλει..

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4396 on: October 06, 2009, 10:57:57 »
Εγώ χθες συγκινήθηκα που τον είδα να πανηγυρίζει με τέτοιον τρόπο! Αυτό μετράει για μένα περισσότερο από συστήματα, από επιθετικό ποδόσφαιρο, από επιλογές παιχτών και από κάθε τι άλλο σχετικό με έναν είτε προπονητή, είτε παίχτη, γενικά σε όποιον υπηρετεί τον ΠΑΟΚ.
Θέλω να είναι ψυχάκιας με την ομάδα! Να παθιάζεται όπως παθιαζόμαστε όλοι εμείς! Να τρελαίνεται για τον ΠΑΟΚ!

Ο χθεσινός του πανηγυρισμός έσβησε μέσα μου ό,τι έχει πει σε δηλώσεις του κατά καιρούς.

Θα μου πεις πως είμαι ο κλασικός ΠΑΟΚτσής που γουστάρει το ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Μπορεί και να είμαι έτσι. Αλλά δε νομίζω πως ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ίσως στις δηλώσεις να το έκανε λίγο (δικαιολογημένα όμως μετά τη στήριξη του λαού στη Σουρωτή), αλλά ο πανηγυρισμός του είναι αυθεντικός ενός ανθρώπου που δεν θέλει να αποτύχει στον ΠΑΟΚ. Αυτό εμένα με κάνει αισιόδοξο.

Το όνειρό μου είναι όπως το έχω πει εκατοντάδες φορές είναι ένας προπονητής της αξίας του Σάντος να νιώσει τον ΠΑΟΚ. Να τον καταλάβει. Με δεδομένη αυτή την αξία του, αν μπει μέσα στη ψυχή μας έστω και λίγο, τότε όλοι και κυρίως η ομάδα θα έχει μόνο κέρδη. Ο ΠΑΟΚ είναι πάθος, περισσότερο από λογική. Αν παθιαστεί ο Χ Σάντος με τον ΠΑΟΚ, τότε καμία λογική δεν θα μας ορίσει που θα φτάσουμε.

Αν το έχει κάποιος σε βίντεο θα παρακαλούσα πολύ να το ανεβάσει, γιατί είναι καλό να ανατρέχουμε σε αυτό στο μέλλον. Κυρίως όσοι σαν εμένα δεν τρελαίνονται με τη πάρτη του, αν βλέπω αυτόν τον πανηγυρισμό θα τον λατρεύω με τη μία. Θα γλιτώνετε κι απ' τη μουρμούρα μου. Όποιος λοιπόν το ανεβάσει θα επιτελέσει έργο στο forum.  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #4397 on: October 06, 2009, 11:47:39 »
παίζει να ναι κ η πρώτη φορά στη ζωή του που πανηγυρίζει σε γκολ!

jmjyiannis

• Guest
« Reply #4398 on: October 06, 2009, 11:54:18 »
ρε παιδες, αν εχει βρει κανενας βιντεακι με τον πανιγυρισμο του......

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4399 on: October 06, 2009, 14:57:30 »
όντως τρελός ο πανηγυρισμός του και απίστευτος για Santos...

έχει το mats το Nova1 στις 19:00 σε επανάληψη οποιος θέλει να το γράψει και να κόψει το κομμάτι αυτό...
η γενικά την φάση του goal όλους τους πανηγυρισμούς...
PAOK-Hersonissos (Kriti)